אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כמובן אפשר גם בפחות הרמקולים יחוברו לכרטיס קול שמגיע עם ה ga-7dxr : Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec וישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רקמולים אבל ממש פשוטים בשביל אחי. שלא יעלו הרבה כסף אבל גם יעבדו נורמלי. אז מצאתי הצעה ב 40 ש"ח בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2169 השאלה היא האם שווה להוציע על אלה בכלל? או שזה סתם בזבוז של כסף. ואלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=266 ב 85 ש"ח יותר טובים? ואני שוב חוזר אני מחפש רמקולים פשוטים במחיר זול. להמשיך לחפש? אני מחפש כאלה פשוטים כי הוא לא זקוק ליותר מזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן.......... לסוני יש מספר רב של נגני פלאש שניראים מאוד איכותיים, בכל זאת אף פע םלא ממליצים עליהם כאן בתור נגן פלאש אולטימטיבי...... למה זה?? אני חושב שלסוני יש טכנולוגיה מאוד ייחודית יש להם את הפורמט שלהם שמאפשר דחיסה של בערך פי שלוש בגודל מבלי לאבד איכות..... ATRAC3 ד"א מה אתם אומרים על הנגן החדש שלהם walkman bean ?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי אני חדש פה , אז ככה אחרי שאני סובל קשות מרמקולים עלובים אני מחפש לקנות מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 , אני מחפש משהו איכותי למשחקים ומוזיקה וסרטים בסיסבות המחירים שרשמתי למעלה, יש לי כרטיס קול on board asus 6 channels הוא תומך ב-5.1 בבקשה מישהו יוכל לתת לי המלצה על האיכות והמחיר אני בנתיים מתלבט בין logitch ל ATP תודה מראש עודד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל, יש להם יציאת AUX אבל אין מתג שמעביר ל-AUX וחזרה. כתוצאה מזה, אם לחבר 2 מכשירים - שומעים את שניהם בו זמנית. אף פעם לא פגשתי סטאפ כזה. 1. כלומר אני צריך לכבות או להשתיק אחד מהם נכון? 2. האם זה יפגע באיכות הקול? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלתי היא האם ה-LOGITECH Z560 מתאימים לכל מטרה , כלומר האם הם מתאימים גם לשמיעת מוזיקה , גם לסרטים וגם למשחקים ? ולא רק למטרה ספציפית אחת או שניים ...
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות טובות יחסית AKG K-430 ועכשיו אני מחפש בשבילן נגן טוב. חשבתי לכיוון Sansa Clip Plus, יש נגן טוב יותר שדומה לקליפ שיכול להתאים לי, עם איכות טובה יותר ? מחיר - עד 500 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מין הד במחשב(בקול), אני יודע שהבעיה היא לא ברמקולים/אוזניות. ההגיון אומר לי שמישהו (סביר להניח אני) התעסק באקוולייזר או בהגדרות השמע בלי לדעת מה הוא עושה, אבל אין לי מושג באקוולייזרים ובשמע. איך קוראים למדד שישנה את זה, ואם זו לא הבעיה מה כן?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה-z5500 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אז אין לי מושג איך בדיקו כדי למקם את הרמקולים כדי שאני יראה סרטים וישמע מוזיקה זה ישמע טוב צירפתי תמונה של הצורה פחות או יותר של החדר ואיפה ממוקם כל דבר והמחשב שלי הוא נייד איזה כרטיס קול כדי לקנות כדי שיוכל לספק את הרמקולים האלה כמו שצריך והאם כדאי להשקיע בz5500 או שהz5400 יהיו טובים גם פשוט חשבתי שאם כבר אני משקיע אז לקנות משהו טוב תודה יואב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי אצלי בבית את הממיר הזה XITEL MD PORT DG2 הוא ממיר USB TO OPTIC TOSLINK הוא יצא בשנת 2001 בערך והייעוד שלו היה לחבר את המחשב למיני דיסק לצורך העתקת שירים אמרתי ננסה לחבר אותו לDAC אולי יעבוד ( בתור ממיר USB TO OPTIC TOSLINK) ואכן עובד מצוין גם בווינדוס ויסטה וגם בווינדוס 8 הוא PLUG AND PLAY ולא צריך שום דרייבר . הוא מופיע בהתקני הקול בתור כרטיס קול חיצוני שומעים מצוין הקטע שחששתי ממנו אני שומע רק FLAC והשאלה איך הוא מעביר את האות ל DAC ? האם הוא עושה כיווץ לסאונד כמו שהיה נהוג במיני דיסק ? או שמעביר את האות ללא כיווץ בתור LOSSLESS ? מישהו יכול לענות על השאלה הזאת ? http://te…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר. הבנתי שיש למחשב יציאת SPIDF אבל היא לא יציאה DEDICATED אלא היא אותה יציאה של S-VIDEO. השאלה איך אני מוציא את האודיו הדיגיטלי מהS-VIDEO , או בקיצור איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הS-VIDEO לרסיבר שלי בשביל להעביר קול בסראונד. אשמח גם שתגידו לאן בדיוק אני מחבר ברסיבר עצמו, כי יש שם איזה מיליון חיבורים ככה שאני לא בטוח. תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מעולם לא צפיתי בשידור כלשהו באיכות HD, והייתי שמח לנסות. יש לי כמה סרטים על המחשב, והייתי מעוניין לצפות בהם בLCD שיש לי בסלון. מה הדרך הכי יעילה (וזולה, אם אפשר) לעשות זאת? אני דיי פוסל את האופציה להעביר את המחשב+המסך לסלון, רק כדי לחברם לטלויזיה... קצת בלאגן נראה לי.. תודה לעוזרים! 0:
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי... תראו, אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים בעיקר ולמעט סרטים... חובה שהן יהיו כמה שיותר אטומות לרעש רקע שיש לי בחדר... התקציב כ-350¤, לא לעבור אותו, ואני חשבתי על הזלמן שמגיעות עם המיקרופון, ראיית שהן אטומות דיי טוב, כוללות את המיקרופון שתולים בצד, והן 5.1, יענו לא בדיוק 5.1, אבל יש בהן 6 רמקולים לעומת המדוזה עם ה-4.... והדיוק זה מה שהכי חשוב לי... בא לי אוייב בצד ימין אחורה, אז אני לא אתבלבל וישר אפנה ימין אחורה, תודה מראש, אור ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעצה ובעזרתכם, לגבי טלוויזיה חדשה לחדר. הדרישות: FHD/LED 32' אופטימליות ל PS3. בעיקרון, השימוש בה יהיה ב PS3 וצפייה רגילה בערוצי HOT טווח מחירים - עד 2000 ש"ח (אם הדרישות מוגזמות, עזרו לי :] ) .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני מחפש אוזניות אשר אני אוכל להשתמש בהן בזמן הרכיבה על האופניים. עד עכשיו השתמשתי בJBL REFRENCE 220 אך מסתבר שהן מזויפות והכבל נקרא מבפנים באזור הפלאג ולכן שומעים רק באוזן אחת... לכן אני רוצה לקנות חדשות, הפעם בארץ ולא בEBAY כדי לא ליפול שוב על זיופים, התקציב שלי הוא 200 ש"ח. מה מומלץ? עד עכשיו הסתכלתי על שני דגמים עיקריים, Sennheiser CX400 2, הן עולות 200 ש"ח ונראות טוב מאוד, מה דעתכם? אוזניות נוספות שהסתכלתי עליהן הן: AKG K324P אשר עולות 140 ש"ח וגם כן נראות טוב מאוד אבל שמעתי שהן מעט עדינות,הן באמת עדינות? איך הן? בקיצור מה לדעתכם עדיף מבין שני הדגמים? אפשר גם להוסיף דגמים נוספים להשוואה אם כדי לראותם! תודה, ניצן נ.ב. אני אשמח …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר מחשב עם כרטיס טלוויזיה ישירות לממיר (של הוט, יס, לא משנה). לאחר מכן, את השידור לאפשר לראות מכל מחשב ברשת המקומית. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ניתן לבצע זאת ? חשוב לציין, אני לא מעוניין לשתף קבצי וידאו שנמצאים על המחשב אלא את השידור החי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף את ה2.1 שלי ל5.1 יש לי תקציב של 600 עד 700 שקל איזה רמקולים הכי טובים במחיר הזה ויש לי עוד שאלה יש לי כרטס קול מובנה אם 3 חיבורים רמקולים. אוזניות . ומיקרופון. האם או יתאים לרמקולים או שמה אני צריך כרטיס אחר תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני מתכוון להשקיע בערך 500 שקל ברמוקלים (2.1 ולא יותר) שמתחברים לממיר של יס, חשבתי על האפשריות הבאות, מה דעתכם: 1) MicroLab FC330 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 2) Logitech Z523 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745952 אפשר להכניס גם את MicroLab X16 ו MicroLab X13 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=750585 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=764630 הדגש הוא על איכות, פחות על עוצמה. תודה רבה וחג שמח !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי היום ב-LG 32LD460 TA.AMFILH לפי מה שקראתי בפורום ובחיפוש מעמיק בגוגל הבנתי שכנראה קיבלתי פאנל IPS ALPHA לפי האות "I", נכון? בכל מקרה חיפשתי מידע כדי לדעת את הנקודות החזקות והחלשות של הפאנל הזה ע"מ לנסות ולכייל אותו באופן המיטבי. אשמח למידע נוסף תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לוח אם אסוס A8N5X - עם צ'יפ ריאלטק שתומך עד 7.1 ( ALC850 ) דרייבר 5.10.0.5830 - לפי אתר אסוס הכי חדש שיש מותקן realtek ac97 ומופיע כתקין מחובר לרסיבר KENWOOD KRF-V8030D חיבור כבר קואקסאלי לחיבור דיגיטל אין קואקס של וידאו 2 ( ניסיתי גם דיוידי אין ) ניסיון נוסף לקדם מגבר ROTEL כנ"ל כבל קואקס לכניסה קואקס דיגיטאלית ------- מקבל צליל סטראו ומצליח להמיר מקסימום לפרו לוג'יק על ידי המעבד נעשה ניסיון עם נגן VLC ( תומך 5.1 ) - לא מצליח יותר מ2 רמקולים גם בסרטים עם 5.1 נעשה ניסיון מהדרייבר עצמו (SOUNDMAN ) עם הגדרה של דיגיטל אאוט בלבד על הSPDIF והגדרה של : 4 רמקולים 5.1 7.1 בכל מיקרה הרסיבר מקבל רק שניים קדמיים אנא עזרתכם עפר. נ.ב. לסט-אפ …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.אין לי שמץ של מושג באוזניות והייתי רוצה{יותר נכון צריך }את עזרתכם. אני כרגע עם אוזניות של 16.90 מאופיס דיפו ואני חושב ששומעים בהם מעולה תודה דרך אגב האוזניות מחוברות לרסיבר JVC RX6042.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, לאחר שהציעו לי לקנות את ה-ATP3 והחלטתי לא לקנות אותם מכל מיני סיבות ועכשיו אני מתלבט בין - JBL-ENCOUNTER, Creative I-Trigue 3400SE, Logitech Z-4 בבקשה תגידו לי מה הכי עדיף כי אני לא ממש מבין ואני לא מדבר על מה הכי טוב אלא על מה הכי משתלם מבחינת איכות ומחיר יכול להיות אולי שאף אחד מהם לא משהו ועדיף לי משהו אחר?? התקציב שלי הוא 600 מקסימום 700 ושיהיה גם עם עיצוב יפה
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי בLG 32 עם כניסות HDMI. בכרטיס המסך במחשב שלי (שממנו העברתי תמונה עד היום באמצעות RCA לרסיבר של DENON) ישנה גם יציאת HDMI. אצתי לי לרכוש כבל HDMI ל-HDMI (מוזהב ב-70ש"ח), חיברתי וכלום! נאדה! "אין אות", מתרברבת לה הLG שכותבת בעברית. חיפשתי במספר פורומים ומספר רב של שרשורים, ולא הצלחתי למצוא את אופן החיבור הנכון ו/או ההגדרות שאני אמור להגדיר בCCC (מרכז השליטה של ATI במחשב). למען הסר ספק, כרגע הרסיבר לא מחובר למחשב בכל הנוגע לוידאו, ולא יוצא ממנו כלום לTV החדשה. אנא, עזרתכם, אני מתוסכל לגמרי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-