עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. (אני מבין שלא...) שלום אחים.... אני עומד לקנות רמקולים 5.1 ועכשיו אמרו לי שאני לא יוכל לשמוע שירים ב5.1 אלא אם כן יהיה לי כרטיס קול חכם מספיק.... עכשיו הקטע שלא יודע מה לקחת ד"א אני קונה לוג'יטק x530 אמרו לי שרק סרטים ישמעו בסראונד מלא... אז קיצר אני לא יודע מה יהיה טוב איתם תנו איזה אפשרות עד 250 שקל בערך למה המשכורת שלי מהחופש דלה ואני קצת חס עליה.... :'( (למי שלא הבין אני צריך כרטיס קול שיצליח להפוך סטריאו לכאילו סראונד...... אוקי..... תודה רבה רבה מקווב שהבנתם אותי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ice2k,

מה הבדל בין גירסאות הSOUND BLASTER AUDIGY : SE ל DE ?? שנימכרות בארץ.... (האם זה רק ציפוי זהב לחיבורים ב DE או שאפילו זה לא.....) ה DE היא יותר יקרה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!

5. לפני יומיים הגיעו אליי רכיבי הפנטיום 4 שהזמנתי, ביניהם הזמנתי את הלוח של ג'יגהבייט 8PE667 pro . הרכבתי את הכול בלי שום בעיה מיוחדת, הפעלתי את הוינדוס , התקנתי מתוך הדיסק שבא עם לוח האם את הדרייברים של הכרטיס און בורד -Realtek ac'97 audio , אתחלתי את המחשב ולהפתעתי המחשב לא מזהה את הכרטיס און בורד ולמשל כשאני מנסה לשמוע שירים בוינאמפ הוא נותן לי הודעת שגיאה ובה הוא אומר לי כי אין לי כרטיס קול ואם אני חושב שיש לי אז אני צריך להתקין את הדרייברים שלו. המחשב אילם. אני לא יכול יותר. אני זקוק לעזרתכם ! מה צריך לעשות בשביל להתקין את כרטיס הקול המובנה כראוי? נ . ב . סתם שאלה : האם כל כרטיס קול שקונים היום נכנס לסלוטים של PCI ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://soundforless.co.il/?post_type=product&s=URBANITE 240 שח במקום 565 שח בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, אני מחפש רמקולים שמטרתם היא לשרת אותי לשימוש מלא במחשב. יכול להיות שאוותר על הרמקולים לשימוש גיימינג, אך אני עדיין שוקל זאת. אני נוטה לכיוון 5.1, אבל לפי מה שהבנתי אין שום מערכת שתביא לי ביצועים טובים במחיר הזה. לכן, אבקש המלצות למערכת 2.1, מפני שאיני מבין בנושא הזה כלל וכלל :-X . אם 300 ש"ח נחשב לתקציב דליל מדיי, הרגישו חופשי להמליץ על מערכות יקרות יותר (לא להגזים, כן?). נ.ב. האם המערכת SBS A520 5.1 שווה משהו? תודה מראש . ‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם יש אוזניות עם 7.1 סראונד או שזה סתם גימיק?? [br]פורסם בתאריך: 21.05.2009 בשעה 21:44:04 אם יש למישהו לינקים עם הסבר על סאונד ואוזניות....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by g1zey,

שלום, מעוניין לרכוש אוזניות לריצה בתקציב של 300 ש"ח +- גמיש. חשוב שישבו בצורה טובה על האוזן ויהיו עמידות מאוד. הבנתי שיש את ה PMX 680i/CMX 680i אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם, והאם יש אוזניות אחרות שאתם ממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shbd,

זה בשביל בן דודה שלי הוא קונה מחשב חדש, איזה רמקולים הייתם מציעים בטווח מחירים של 300-500? הוא אמר לי שאין מגבלת כסף, סתם חבל על הכסף לשרוף הרבה כל כך על רמקולים, ב500 ש"ח אפשר להביא רמקולים די טובים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האוזניות שלי נשברו ואני צריך אוזניות חדשות בעיקר למוזיקה ולגיימינג והתקציב שלי עד 400 שקל בערך ובאינטרנט מצאתי שאלה הכי טובים למחיר: Gamecom 780 קראתי שאלה האוזניות בין הכי טובות למחיר, לא שבירות איכות מצויינת בשמיעה ומיקרופון וגם נוחות.עולות 400 שקל בבאג אבל אין לי מושג עם זה נכון או יש משהו יותר טוב במחיר הזה Siberia V2 USB גם 400 שקל בבאג, קראתי שהאיכות בנייה לא משהו וגם המיקרופון לא משהו בכלל אבל השמיעה אחת הטובות Razer kraken pro קראתי שהאוזניות טובות אבל שמעתי הרבה על האיכות של Razer שהעכברים והאוזניות שלהם נשברות בקלות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 ו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 מה ההבדלים? המון תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי הזדמנות לקנות את האוזניות Audio-Technica ATH-A900LTD מ-EBAY, תמורת 310$ (1380 ש"ח) כולל משלוח. אני קונה את האוזניות האלה לשימוש ביתי, בעיקר לז'אנר מטאל, אחרי שקניתי את ה-Audio-Technica ATH-FC7, והתאכזבתי מהם בגדול. מה אתם אומרים? כדאי לי ללכת על הקנייה? רק 9 פריטים נשארו, ומדובר במוכר מפורום הדפיי שפשוט מוכר את האוזניות האלה כמו סוכריות בשבוע האחרון (מדובר באיזה שהיא תחרות בפורום).

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי כולם, אחרי שנועצתי איתם ובתגובות של זאפ הלכתי לפעול ולבדוק ולשמוע בחנויות... אני מגדיר את עצמי כאודיופיל ויש לי מערכת 8 רמקולים בחדר אחר רצינית.. הרמקולים האלו הם עבור חדר המחשב ומהווים רמקולים משניים. הייתי בחנויות : מחסני חשמל , ביג בוקס, באג , וKSP חיפה. שמעתי את הרמקולים בחנויות : ביג בוקס, באג ומחסני חשמל . אז ככה, אם כל הכבוד לשם של JBL דגם ה CREATURE 2.1 נבדק ישירות מול ה ATP3 בחנות ביג בוקס ומחסני חשמל מאיזור תל חנן נשר ליד חיפה... הATP3 אכלו את ה JBL לארוחת בוקר ועוד ביקשו עוד... הצליל של JBL קצת מתכתי , פלסטיקי , ולא טבעי , אין מספיק עוצמה ולא ארחיב עוד עליהם... קישר ATP3 לקח בסיבוב ובגדול ובהפרש גדול לדעתי. הלכתי לביג בוקס, ושמעתי שוב את ה JBL מול ה ATP…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Sparkle,

תקציב 300-450 לא יותר ולא פחות.. שימושים: מוזיקה, כללי. יחוברו למחשב ואולי גם לרסיבר בעתיד. חשבתי על Microlab solo 3c ו solo 4c, שנייהם עולים אותו דבר. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה יש לי מסך 2209wa עם כניסת vga פנויה וממיר הוט טומסון דגם dci5211hot לממיר יש יציאת scrat ויציאת CVBS מה האפשרויות העומדות לפני אם אני רוצה לחבר את הממיר למסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kobibo,

מחפש סטרימר טוב שיכול להתמודד עם כמה שיותר פורמטים לצפיה בסרטים. שיתמוך בכתוביות בעברית-חובה. ועם כמה שיותר יציאות - HDMI חובה. תמיכה בדיסק SATA II . מחפש בטווח המחירים הנ"ל אני כבר יוסיף את הדיסק הקשיח. המליצו לי על ה Pop Coren Hour A110 אבל הוא דיי יקר ועוד ללא הדיסק הקשיח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לעזרה אודה: אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ורציתי לדעת לגבי צפייה בקובץ ע"י חיבור disc on key לטלוויזיה : האם קימת אפשרות של ישור הכתוביות לימין? התיקיה מכילה את קובץ הסרט וקובץ srt של כתוביות בעברית. בדקתי אתמול בטלוויזיה Sk8500 lg והכתוביות בעברית מופיעות אך מיושרות לשמאל... לא מצאתי דרך לסדר. האם יש דגמי טלוויזיות שמיישרות קבצי srt בעברית לימין? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tombcatz,

שלום.. יש בבעלותי Rio Cali 512MB... למרות שיש לו אוזניות באיכות מאוד גבוהה,אני מחפש זוג אוזניות חדש [הזוג אוזניות המקורי של הריאו שלו התקלקל ואני בינתיים משתמש בזוג אוזניות של חבר] יש לכם המלצות על אוזניות IN-EAR איכותיות?עד 200 ש"ח... תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matizami,

אני רוצה לחבר מחשב עם כ.מסך GEFORCE 660GT ולוח אם GIGABYTE K8NF-9 וכ.סאונד מובנה לסמסונג LA450 ורסיבר דנון AVR-1306. חיברתי בעזרת VGA וראו אחלה. האם כדאי לקנות ממיר DVI TO HDMI וככה גם לקבל סאונד? או להשאיר את החיבור הנוכחי ולחבר סאונד דרך יציאת SPDIF עם כבל קואקסיאלי?( אני רוצה לשמוע בדולבי דיגיטל)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alergic,

דגם CT-21T38EN טלוויזית CRT. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי ! האם הרמקולים של חברת F&D - FENDAׁ מומלצים? אלו הדגמים שמבחינת נתונים, ומראה, נראים טובים .... A310 http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=fenda-A310&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=166&aff=Zap〈=he A521 http://www.pc-4u.co.il/2840 אשמח לשמוע חוות דעת.. בתודה, תומר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מבקש המלצה לממיר הכי טוב שקיים שתומך בעידן + וגם המלצה לאנטנה עם קליטה טובה לבית קרקע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.