אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הי שלום לכולם, אני מחפש המלצה למסך LCD בגודל 42" כמובן שיהיה FHD עם HDMI, לא ממש משנה כל הקוראי USB וכל הצעצועים למיניהם שמוסיפים היום לטלביזיות רק שיראו בה טוב, התקציב הוגדר לפחות מ6K (ש"ח) אבל ממה שאני מכיר את המחירים זה אמור להיות אזור ה4K לא? בכל מיקרה המסך יקנה רק לאחר צפייה בו בעין ואישורו ע"י הגורמים הממנים תודה על ההמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים שמטרתם היא לשרת אותי לשימוש מלא במחשב. יכול להיות שאוותר על הרמקולים לשימוש גיימינג, אך אני עדיין שוקל זאת. אני נוטה לכיוון 5.1, אבל לפי מה שהבנתי אין שום מערכת שתביא לי ביצועים טובים במחיר הזה. לכן, אבקש המלצות למערכת 2.1, מפני שאיני מבין בנושא הזה כלל וכלל :-X . אם 300 ש"ח נחשב לתקציב דליל מדיי, הרגישו חופשי להמליץ על מערכות יקרות יותר (לא להגזים, כן?). נ.ב. האם המערכת SBS A520 5.1 שווה משהו? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חיפשתי פה המלצות על רמקולים אבל לא מצאתי משהו... יש לי חדר סביבות ה9מר, אני מחפש רמקולים באיזור ה-עד 400 שקל ואם יש בפחות אז עדיף... לשימוש של סרטים\אקסבוקס\מחשב... אין לי מושג בסוגים, חברות... אז כל המלצה שהיא, תבורך.. תודה מראש! **אוקי אחרי שקראתי קצת אז אני מבין שכדאי לי ללכת על 2.1**
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! אני מעוניין לתלות את הטלוויזיה, שעד היום עומדת על מעמדה השולחני, מטעמי מקום. אני מחפש מתקן אשר יכול להתכוונן מבחינת הצמדה והרחקה מהקיר וסיבוב ימינה ושמאלה (אני צופה לרוב מהמיטה ולכן חייב שזה יצא למרחק מהקיר שיאפשר צפייה נוחה) כך שמה שאני מחפש זו זרוע דו מפרקית. הטלוויזיה כמובן 32 אינטש והייתי מעוניין במתקן ב200 ש"ח עם חריגה ל250-300 ככה במידה ואין במחיר הזה. מצאתי את המתקן הזה שנראה שעונה על הצרכים: http://exp.shopy.co.il/products/147959. 1. מה אתה אומרים עליו, איך החברה הזאת "שיח" נחשבת? 2. יש המלצות למתקנים אחרים? 3. איזה חברות נחשבות בכלל בתחום הזה? 4. יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון כמו חלקים שלא נכללים? אשמח להמלצות מאנשים עם ניסיון בתחום או אש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני עדיין תקוע אם תקציב של 2000 שקל בשביל רמקולים וה HERCULES Game Theater XP כבר נימצא אצלי בבית מחובר לשתיי רמקולים של 50 שקל! כוס עמק בא לי ליקפוץ מהחלון! עכשיו אני רוצה להבין אם אני מחבר מגבר לכרטיס שלי האיכות נישארת אותה איכות של הכרטיס? או שזה קשור איזה מגבר אני מחבר? המגבר צריך לתמוך במשהו? ועוד משהו.....אם המגבר לא תומך בסראונד......אז יהיה סראונד או לא יהיה? חוץ מזה ניראה לי שעשיתי טעות.......כי ניראה לי (רק ניראה לי) שאחרי שאני מחבר את המגבר לכרטיס המגבר קובע את האיכות. ואם הייתי מחבר מגבר לקריאטיב LIVE 5.1 z אז לא הייתי מרגיד הבדל והייתי יכול לחסוך כסף! צודק או לא? בחיית לפרט ! אני לא מבין ממש בעניין!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gyrotech.co.il/lx-v998h.htm בבקשה תנו לי חוות דעת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם אפשר לצרוב על דיסק קבצי MIDI אך שיהיה אפשר לשמוע אותם בכוננים תודה מראש :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי A3D2 ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס sb-live value 4.1 השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן') תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להטעין אותו בפעם הראשונה והוא פשוט נתקע לי עם המנורה דולקת והכל!!! פשוט נתקע ולא מגיב למקשים!!!! מה עושים??!!! תודה מראש!! :-\ :-\ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה היה רומן ארוך, הן היו האהבה הראשונה שלי, מרגשת, צבעונית, תוקפנית. אהבתי את זה, כל מה שקשור בה. הייתי כל כך עיוור, ממוגנט, לא רציתי להוריד אותה ממני לשניה. היא הייתה בשבילי הפעם הראשונה, ההתגלות לעולם היוקרה הכל כך מצומצם. השווצתי בה לכל אחד, רציתי שיראו מה השגתי ועמלתי כל כך קשה. אבל כמו כל רומן נעורים גם זה חייב להסתיים. התבגרתי, עברתי שינויים בטעם. אני נמשך עכשיו יותר לעדינות, לאינטליגנציה, לרוך, לליטוף, לפרטים הקטנים ביותר שעושים לך את זה יותר מכל אחת אחרת. אמנם הן קרובות משפחה (מאוד קרובות) אבל אחת היא אמי ווינהאוס והשניה ג'וליה רוברטס. אז כנראה שבאמת עברתי אצלי שינוי... וג'וליה.. ג'וליה היא DT880 ;D אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולוח אם ASUS P5K-E תודה רבה ומה אם אומרים על זה? :כרטיס קול Revolution 5.1וM-Audio ב-465 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בלהכריע בין שני סוגי האוזניות הבאות ,הם דרושות לי בעיקר לשמוע מוזיקה ,יש לי אפשרות שאחי יביא לי אותם מחו"ל במחיר זול מאשר בארץ משמעותית ,לכן הלכתי על הטוב ביותר (יחסית למחיר שאני מוכן לשלם) האחד SONY MDR-V700DJ והשני Sennheiser HD555 תודה על העזרה ,די דחוף!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שעדיף פחות. ותודה לכם מראש. ;D
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה שיודעת להשמיע תדרים מסויימים לפי בחירה שלי. ושאלה בנושא- איך כרטיס קול יכול להשפיע על השמעת התדר? (נגיד בתוכנה אני מגדיר 1KHZ- והאוזניות\ רמקולים לא מגבילים, איזה תדר הכרטיס יוציא לי? מדובר בכרטיס מובנה מג'אייף)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש בבעלותי Rio Cali 512MB... למרות שיש לו אוזניות באיכות מאוד גבוהה,אני מחפש זוג אוזניות חדש [הזוג אוזניות המקורי של הריאו שלו התקלקל ואני בינתיים משתמש בזוג אוזניות של חבר] יש לכם המלצות על אוזניות IN-EAR איכותיות?עד 200 ש"ח... תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא מזמן נתקלתי בשיר תותחי שהבנתי שהוא שיתוף פעולה בין Bizkit, Godsmack, ו Disturbed ... השיר נקרא Blood In My Eyes , מין ראפ מטאל מעולה כמו שאני אוהב. בשום מקום עדיין לא מצאתי את מילות השיר. מבקש את עזרתכם האדיבה. (שימו לב - יש שיר באותו שם של בוב דילן, אין קשר בין המילים בכלל!!) תודה HF
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך geforce 4mx ויש שם 2 יציאות...אחת צהובה ואחת שחורה(כניסה דומה לזאת של העכבר). אני רוצה לחבר את הטלוויזיה או הווידיאו שלי למחשב..איך אני עושה זאת?? אה..כרטיס המסך שלי מבית INVEDIA תודה מראש. מיכאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! לכל האנשים המחפשים מערכת סראונד ואמא שלהם מעצבנת כמו שלי ולא רוצה להתחיל להעביר חוטים בכל הסלון קבלו: יש לbose החברה הכי טובה לרמקולים בעולם ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי! רמקולים שזה הסאב של האקוסטימאס ושני רמקוללים מיוחדים עם מגבר+דיוידי מיוחדים שנותנים סאונד של מערכת 5.1(לא הדמייה - המערכת תומכת בדיטיאס ואייסי3) לדעתי שווה אבל יקר 15000 ש"ח..................
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... נמאס לי מהאוזנייות של האייפון, תקציב של 300 שקל לא אכפת לי הגודל מידי פעם אני רוצה גם להשתמש בהן במחשב.. האוזנייות הקודמות שלי היו Bose qc2 רוצה לקנות אותן כבר במוצש שיהיה לי לצבא (7שעות נסיעה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יודע שהתקציב נמוך, אבל.....................זה מה יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך כרטיס קול שישמש אותי לצרכי מוזיקה וגיימינג (יותר מוזיקה מאשר גיימינג). יש ברשותי רמקולי סראונד בתצורת 5.1, כעת הם מתחברים מאחורה, והמיקרופון מתחבר מקדימה מפאת חוסר חיבורים. אשמח לכרטיס קול שאוכל לחברו ישירות לכרטיס הקול ולא בקידמת המארז. התקציב שלי לא מוגדר, אבל עדיף לא לעבור את ה300-350. אפשר מכל חנות חוץ מאייבורי.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD חדשה ומצאתי את הדגם הנ"ל ועל פני השטח זה נראה Too good to be true - גם 32 אינץ' Full HD, גם דגם לכאורה חדש ובמחיר נמוך מ-3,500? אני מפספס פה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קודם כל השימוש בכרטיס הקול יהיה בעיקר למשחקים ושירים! יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הללו: 1) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series PCI Express 2) Asus Xonar Essence STX Sound Card PCI-E תודה לעוזרים :]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-