עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PrefaceAlumni,

היי, אני רוצה להזמין אוזניות מאנגליה ב60 פאונד בערך, מה המכס שיש עליהן? תודה רבה אורי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום יש לי טלוויזיה LCD HDTV ויש לה כל מיני כניסות שונות ורציתי שתדרגו לי אותם מהאיכותי ביותר לפשוט ביותר ואם אפשר הסבר קצר על כל אחד מהכניסות (אני פשוט רוצה לקנות רסיבר ודיוידי חדשים וכבלים איכותים אז חשוב לי לדעת מה אני קונה) RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית DVI}למחשב רשום במדריך שימוש: ממשק חוזי דיגיטלי RGB}למחשב Component1 Component2 (480i/576i S-Video AV (RCA3

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם קיימת אפשרות לשפר את הסאונד של תחנות רדיו ברשת או איזו שהיא דרך להעביר את האינפורמציה מהמודם של האינטרנט המהיר ישירות לרסיבר? האם במקרה זה, הרכיב העיקרי שקובע את איכות הסאונד הוא כרטיס הקול, בהנחה שתחנת הרדיו משדרת באיכות טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tzur87,

שלום רב, אני מקווה שאני בפורום המתאים. אני יודע שבשקע של הואזניה בסמארטפונים הוא גם מוציא סאונד וגם מקבל (לראיה האוזניות שיש להם מיקרופון). אני בתפקידי כתב חדשות, ולצערי לא תמיד יוצא לי להיות עם המצלמה המקצועית וקורה הרבה פעמים שאני נוסע להתרחשויות בזמן אמת. אני בגדול מחפש מיקרופון שמתחבר ב3.5 מ"מ לשקע האוזניה של הטלפון... מחפש משהו פשוט אשמח להצעות תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה להתחיל עם זה שיש לי ניסיון עם 2 החברות המעולות האלו ושאני רק משבח אותן. אך ברגע האמת - איזה סט יחזיק יותר טוב? איזה סט שומעים צלילים יותר נקיים ואיכותיים? מה היתרונות והחסרונות ביניהם? ואני מדבר כרגע רק על סאונד, לא על ארגונומיות.. מכבד כל דעה אבל אשמח אם מי שיגיב יאמר על מה הוא מבסס את דבריו תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ברק,

http://www.3dxtreme.net/index.php?id=hdax-mystique1 לפי מה שכתוב כאן אפשר לזנוח את האנפורס 2 וסוף סוף יהיה דולבי לייב נורמאלי!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שח המוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידי נתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהם אני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלה הנה האתר הממליץ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ran8,

שלום.. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות לצורכי מוזיקה סרטים ומשחקים.. התקציב הוא עד 500 למרות שאם יהיה משהו שבאמת יהיה שווה אני יכול להוסיף.... איך ה SteelSeries Siberia Neckband ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by INFERNO,

או קיי אנשים יש לי וופר אני מתכוון שיש לי את רק את החלק שעושה בומים עכשיו אני צריך קופסא (אגב יש לי גם חלק שדומה לקרוסאובר יעזור לי ?) יעזור לי מאוד אם תתנו לי לינקים איך לבנות את המפלצת הזאת (ADS 12 אינטש' 150 WATT RMS ! ) תכנונים , לינקים ושאר ירקות רק יעזור בתודה רבה INFERNO

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by giloman,

1. כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcuda או של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? 2. 9400GT תומך בcuda אבל לפי הרשימה באתר של coreavc רק 9500 נתמך (אפילו ש9400 זה 9500 מסורס שיידרים) אז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131679 ווווווו iAudio U2 1GB 620 בלי עברית http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410905 ווווו 720 Sansa E250 2GB בלי עברית http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374815 ווו 720 1GB APEX עברית +לטיום http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=16186 וווו APEX 1GB MP-876 700 עברית http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=16187 וווו APEX 1GB MP-676 720 עברית http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373275 וווו APEX 1GB 270 עברית סוללות AA http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372573 ווווו 235 Sansa M240 1gb בלי עברית בלי רדיו עם סוללת AAA יש את כל הרשימה הזאת 2 הנגנים האחרונים הוא בלי סוללה לטיום ובלי רדיו.. כל האחרים זה …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היום התחדשתי לי בLG 32 עם כניסות HDMI. בכרטיס המסך במחשב שלי (שממנו העברתי תמונה עד היום באמצעות RCA לרסיבר של DENON) ישנה גם יציאת HDMI. אצתי לי לרכוש כבל HDMI ל-HDMI (מוזהב ב-70ש"ח), חיברתי וכלום! נאדה! "אין אות", מתרברבת לה הLG שכותבת בעברית. חיפשתי במספר פורומים ומספר רב של שרשורים, ולא הצלחתי למצוא את אופן החיבור הנכון ו/או ההגדרות שאני אמור להגדיר בCCC (מרכז השליטה של ATI במחשב). למען הסר ספק, כרגע הרסיבר לא מחובר למחשב בכל הנוגע לוידאו, ולא יוצא ממנו כלום לTV החדשה. אנא, עזרתכם, אני מתוסכל לגמרי!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by elidotan,

היי לכולם ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט 7vrxp והוא בא עם כרטיס קול מובנה creative 128 מאחור ישנן שלוש כניסות/יציאות[ spk line in mic האם אני יכול לשנות את יעוד היציאות ולהשתמש בכרטיס לזוג רמקולים נוסף. היינו האם הוא תומך ביותר משני רמקולים? תודה עלי דותן. :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by EG,

אני צריך עזרה בבקשה בבחירת MP3 http://www.samsungelectronics.com/digital_audio_player/index.html מה כדאי מפה או אם יש לכם עוד הצעות תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כבר פתחתי פעם נושא כזה - אין לי כוח לחפש אותו... אשתי מרצה באוניברסיטה ומלמדת הרבה מאוד קורסים בפני קהל של עשרות ויותר סטודנטים כל פעם. לפני שהיא מחסלת את הגרון שלה כליל - אני מחפש אוזניית "מדונה" איכותית ואלחוטית אבל בלי כל הסירבול של משדר-על-החגורה. טכנולוגית זה אמור להיות סופר-פשוט: 1. אוזניית BT איכותית כמו JAWBONE שתשדר את האודיו למחשב הנייד. 2. המחשב הנייד מחובר למערכת ההגברה של אולם ההרצאות. אשמח להמלצה על פתרון איכותי ומעשי - עדיף מוכח. התקציב לא מהווה שיקול (כמעט). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

שלום, יש לי AD-700 פתוחות ואני רוצה להפוך אותן לסגורות, כשהן פתוחות אני מרגיש כאילו חסר משהו בצליל וכשאני רק שם את הידים שלי עליהן אני חווה צליל מלא שאני מעוניין תמיד לחוות עכשיו העניין הוא שאנילא ממש מעוניין "להסתבך" ולפתוח את האוזניות, אני מעדיף שישארו ככה כי הידים שלי מעט שמאליות. אם לדוגמה אני סתם אחסה את החריצים בעזרת איזה סלוטייפ גדול ועבה, אני עלול לחוות חוסר באיכות/זמזומים כלשהם או משהו בסגנון? אם כן, איזה עוד דרכים יש לסגור אוזניות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ice2k,

מה הבדל בין גירסאות הSOUND BLASTER AUDIGY : SE ל DE ?? שנימכרות בארץ.... (האם זה רק ציפוי זהב לחיבורים ב DE או שאפילו זה לא.....) ה DE היא יותר יקרה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Alfies,

קניתי אוזניות Sennheiser HD 555, אוזניות מאולות! אני שומע אותם דרך מדגבר סטראו או מחשב. כשאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטראו אני מקבל צליל מטורף, פשוט מפסוט אוזניות. במחשב איכות יורדת, לא פלא כי יש לי כרטיס קול של לוח אם. אני ששוקל לקנות נגן MP3 נראה לי אלך על IRIVER או IAUDIO. האם ההגברה שלהם מספיקה בשביל האוזניות האלה או שעדיף לי לקנות מגבר AIRHEAD? עד כמה שווה וטוב המגבר הזה וגם אם יתאים לי למחשב או שאני צריך לקנות קרטיס קל חדש? ואיפה בארץ אפשר לרכוש אותם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shadam,

שלום, אני לא ממש מבין במסכים אבל שני חברים המליצו לי על הדגמים האילו, אני גם עדיין לא סגור על גודל, 40 או 46. מרחק צפייה בין 2.5 ל3 מטר בחדר מואר. הבנתי שהD6510 ישן יותר מהES6200 אבל החדש בהכרח יותר טוב? תקציב עד 6 אלף. אם יש המלצות אחרות על דגמים אחרים אשמח לשמוע. בבקשה תעזרו לי אני תקוע כבר חצי שנה עם PS3 וטושיבה 34 ישנה עם מקלט אטומי מאחורה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by elad-r,

כשאני מקרב את האוזניים לרמקולים אני שומע כל מיני רעשים חלשים ומעצבנים.... גם בווליום חלש שומעים אותם, אבל ככל שאני מגביר שומעים אותם יותר חזק ובערך בחצי מהלוויום אני שומע אותם כבר בלי להתקרב ממש לרמקולים יש את הרעשים האלה רק ב-2 הרמקולים הקדמיים זה לא הכבל שמתחבר למחשב או הכרטיס קול כי גם כשהמערכת מנותקת מהמחשב שומעים את הרעשים..... יש לכם מושג מה אני יכול לעשות?... ??? תודה מראש ד"א אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות על הרמקולים האלה פשוט אני לא מבין בזה כלום ואין לי עוד את מי לשאול.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אמא שלי החליטה לקנות טלויזיה חדשה, מכיוון שכרגע מבחינת תמורה למחיר המקרן האחורי הכי משתלם, אומנם טכנולוגיה אחת אחורה אבל אין לנו בעיה של מקום, ומבחינה כספית עדיף ללכת על המקרן האחורי. המחירים דיי זולים, התקציב הוא עד 8000 ש"ח, גמיש, אומנם המטרה היא כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. רציתי לדעת איזה פרמטרים ואיזה נתונים עליי לבדוק לפני שאני רוכש טלויזיה כזו, כי דודים שלי קנו טלוזיה 43 אינץ' והאיכות על הפנים, אפילו עם ממיר דיגיטלי רואים עם נקודות ושלג, התמונה לא חדה לא נקייה, ממש לא אהבתי, וכדי לא לעשות את הטעות הזאת אני חייב לדעת בוודאות שאני קונה מסך עם איכות תמונה נקייה, חדה ומסך איכותי שנוכל להנות ממנו הרבה זמן. מחכה לשמוע ממכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מבקש המלצה לממיר הכי טוב שקיים שתומך בעידן + וגם המלצה לאנטנה עם קליטה טובה לבית קרקע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש ממיר עידן+ שיודע לקרוא את כל סוגי הוידאו העיקריים כולל הסאונד...אם במקרה הוא יודע לקרוא גם מהרד דיסק אז עדיף.. מה האפשרויות שלי? יש משהו טוב ב 250-300 או שזה רק יקרים ואז אני צריך לחפש סטרימר עם יכולות DVB? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mister Hai,

http://www.akg.com/personal/K_414_P,pcatid,6,pid,61,_psmand,1.html מחירם הוא 172 שקלים חדשים בבאג. אני רוצה להשתמש בהם לנגן נייד (D2) ביומיום בנסיעות וכאלה.. ממליצים לי עליהם ? איך היחס עלות/ביצועים שלהם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by prexus,

יש לי הזדמנות לקנות את ה GTXP יד שניה בסביבות ב350 ש"ח. איך הכרטיס? מבחינת איכות צליל. ואיך המחיר? טוב? בסדר? רע? עריכה: אני קונה את הכרטיסהזה כדי להשתמש בו לאוזניות ולמערכת 5.1 - YAMAHA TSS 10. עדיף לי לתת לרסיבר של YAMAHA לבצע את הקידוד או לכרטיס? זה בכלל יהיה שימושי לקנות אותו אם הוא יתחבר בצורה דיגיטלית למערכת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים