אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת אשר יחסמו רעש. הבעיה שלי היא בעיקר שאני שומע מוזיקה באוטובוסים ואפילו סתם ברחוב, הרעש מבחוץ נכנס לי לתוך המוזיקה, וזה מאוד מעצבן. אני רוצה להשקיע באוזניות עד 500 ש"ח, ומעדיף שהאוזניות יהיו over the ear. אני שומע מוזיקה קלאסית, ולכן אני צריך שהחסימה תהיה מאוד טובה. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcuda או של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? 2. 9400GT תומך בcuda אבל לפי הרשימה באתר של coreavc רק 9500 נתמך (אפילו ש9400 זה 9500 מסורס שיידרים) אז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים ! אני מקליט סרטי DIVX לקלטות וידיאו. הבעיה שרוב סרטי DIVX עוצמת הקול שלהם מאוד חלשה, בטלויזיה זה חיסרון גדול כי כשרואים את הסרט דרך קלטת הוידיאו הקול יוצא מהטלויזיה ממש חלש וכשמגבירים אותו אז יש רעש נורא חזק של "שקט" וזה ממש מפריע לאיכות הצפייה. יש למישהו פיתרון נוח פשוט ומהיר להגברת הקול של סרטי DIVX ? איני מעוניין לצרוב אותם כסרטי DVD אלא רק כקלטות וידיאו, אם למישהו יש פיתרון פשוט אני ממש אשמח לשמוע !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני עדיין תקוע אם תקציב של 2000 שקל בשביל רמקולים וה HERCULES Game Theater XP כבר נימצא אצלי בבית מחובר לשתיי רמקולים של 50 שקל! כוס עמק בא לי ליקפוץ מהחלון! עכשיו אני רוצה להבין אם אני מחבר מגבר לכרטיס שלי האיכות נישארת אותה איכות של הכרטיס? או שזה קשור איזה מגבר אני מחבר? המגבר צריך לתמוך במשהו? ועוד משהו.....אם המגבר לא תומך בסראונד......אז יהיה סראונד או לא יהיה? חוץ מזה ניראה לי שעשיתי טעות.......כי ניראה לי (רק ניראה לי) שאחרי שאני מחבר את המגבר לכרטיס המגבר קובע את האיכות. ואם הייתי מחבר מגבר לקריאטיב LIVE 5.1 z אז לא הייתי מרגיד הבדל והייתי יכול לחסוך כסף! צודק או לא? בחיית לפרט ! אני לא מבין ממש בעניין!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון בעצם שאני רוצה לעשות סטירמינג מהמחשב שלי (מפרט בצד ) לפנטיום 4 -3000 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך 6600GT אני לא צריך שהפנטיום 4 יקודד או משהו אלה רק אם אפשרי להעביר דרכו סרטים בFHD ? כרטיס רשת אלחוטי יש אם מישהו שואל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לממיר הכי טוב שקיים שתומך בעידן + וגם המלצה לאנטנה עם קליטה טובה לבית קרקע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי ריב מה הוא המדיה הכי איכותית, הוא אומר שזה ה DAT וונילה הוא אומר שזה הכי אייכותי ומזה יש את הצליל הכי טוב אני אומר שזה דיסקים וdvd audio הרבה יותר איכותי מה אתם אומרים? ובאולפני מוזיקה משתמשים במחשבים כדי ליצור שירים (מאחסנים אותם על ההרדסיק)? או הופכים אותם לסלילים כמו של הסרטים...? הוא אומר סלילים אני אומר שומרים אותם על ההרדיסק תיקנתי את השגיעות שהיו לי לא הבנתי איך בכלל הבנתם אותי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות שלי נשברו ואני צריך אוזניות חדשות בעיקר למוזיקה ולגיימינג והתקציב שלי עד 400 שקל בערך ובאינטרנט מצאתי שאלה הכי טובים למחיר: Gamecom 780 קראתי שאלה האוזניות בין הכי טובות למחיר, לא שבירות איכות מצויינת בשמיעה ומיקרופון וגם נוחות.עולות 400 שקל בבאג אבל אין לי מושג עם זה נכון או יש משהו יותר טוב במחיר הזה Siberia V2 USB גם 400 שקל בבאג, קראתי שהאיכות בנייה לא משהו וגם המיקרופון לא משהו בכלל אבל השמיעה אחת הטובות Razer kraken pro קראתי שהאוזניות טובות אבל שמעתי הרבה על האיכות של Razer שהעכברים והאוזניות שלהם נשברות בקלות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני איזה חודש את הATH M50, במקרה מצער מה שקרה זה שנסדר לי קצת הג'ק, התעקם ונסדק. האוזניות עובדות, פשוט המגעים לא טובים ולשפעמים שומעים מחורבן, לפעמים לא שומעים ולפעמים הכל סבבה, שוב- תלוי במגעים. מה יש לעשות במצב הזה? יש אפשרות להלחים ? להחליף ג'ק? הלכתי לבאג (משם קניתי) ואמרו לי שאין לי על זה אחריות. האם יש מקום בארץ שיכול לתקן דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי מהרמקולים הנ"ל יותר איכותיים? 2 אלה הם האפשרויות היחידות שלי מKSP ככה שאין לי הרבה ברירות בתקציב של 350. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשמתי שתקציב לא רלוונטי מכיוון שאני לא בטוח שיש בכלל רמקולים 2.1 עם אלחוטי אם מישו מכיר אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני לא הצלחתי או שאולי במקום זה יש אפשרות לחבר שלט חיצוני או משו כזה שישלוט על הרמקולים.... אבל האופצייה הראשונה של רמקולים שיבואו ביחד עם שלט אלחוטי היא עדיפה בהרבה... תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT שמחובר אליו DVI לDVI למסך המחשב ו DVI לHDMI לLCD מדגם LG 37LC53 עכשיו הבעיה היא שאני מנסה לשנות רק את הרזולוציה של ה LCD הרזולוציה של המסך משתנה גם איך אני משנה רק את הרזולוציה של ה LCD עוד דבר אני רוצה שיראו בשני המסכים אותו דבר לא רק להרחיב את השולחן העבודה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן winamp שהתקנתי לפני זמן רב במערכת Windows. ברצוני להאזין לתחנת רדיון באמצעות winamp. מצאתי מספר אתרי הורדה אך אני חושש מוירוס ומאי התאמה בין ה winamp שלי ל Shoutcast. שאלתי: ניתן להאזין לרדיו באינטרנט ב winamp ללא הפלאגין? בעבר האזנתי ללא Shoutcast. מישהו יכול להעביר לי קישור להורדה בטוחה של winamp ו shoutcast תואמים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לאוזניות גיימינג איכותית בתקציב של עד 500 שקלים. רצוי משהו שלא יצלה לי את האוזניים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול, וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו. וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול, זה רעיון טוב? ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה? והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הבדל בין גירסאות הSOUND BLASTER AUDIGY : SE ל DE ?? שנימכרות בארץ.... (האם זה רק ציפוי זהב לחיבורים ב DE או שאפילו זה לא.....) ה DE היא יותר יקרה....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים; לאחרונה קניתי ג'יפורס 8800, וקיוויתי לקבל את המירב ממשחקים ומקסימום FPS, אך זה לא המצב, נחשפתי להרבה משתנים שמשנים את המצב במשחקים. אחד המשתנים שאני מעלה פה הוא עניין הכרטיס קול; מסתבר שכרטיס קול מובנה מטיל על המעבד את עבודת חישוב הסאונד, ולכן מאט מפעולת המעבד. עכשיו מאחר ואני קורא לעצמי גיימר, אני פשוט "חייב" לקבל את מירב ה-FPS האפשרי, אבל כמו שכבר גיליתם, מעבר לחובב סאונד אני לא ממש מבין בנושא. עכשיו עולות מספר שאלות: 1) האם שיפור הביצועים שכרטיס קול עושה משתנה מכרטיס לכרטיס (ואני מדבר גם בכלליות וגם על Audigy 4 ו XTREME MUSIC ספציפית) 2) מה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? והאם יש אופציות עדיפות? (התקציב לא מוגדר, אך שלא יעבור את טווח ה-500~) #) זוהי שאלה קצת צדית,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן,קניתי אוזניות בלוטות' שלdr dre ואני רוצה לחבר אותם בחיבור אלחוטי לרסיבר שלי.יש איזה מקלט בלוטות' שנותן פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשבקולנוע ביתי HTPC השאלה שלי היא כזהות מה התפקיד של הכרטטיס טלויזיה ואם הוא חייב להיות במערכת קולנוע ביתי? ואם יש דרך אחרת חוץ מכרטיס טלויזיה לחבר את הטלויזיה ואם כן איך? ואם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך או כרטיס קל במערכת HTPC!?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את ה GTXP יד שניה בסביבות ב350 ש"ח. איך הכרטיס? מבחינת איכות צליל. ואיך המחיר? טוב? בסדר? רע? עריכה: אני קונה את הכרטיסהזה כדי להשתמש בו לאוזניות ולמערכת 5.1 - YAMAHA TSS 10. עדיף לי לתת לרסיבר של YAMAHA לבצע את הקידוד או לכרטיס? זה בכלל יהיה שימושי לקנות אותו אם הוא יתחבר בצורה דיגיטלית למערכת?
-
http://www.3dxtreme.net/index.php?id=hdax-mystique1 לפי מה שכתוב כאן אפשר לזנוח את האנפורס 2 וסוף סוף יהיה דולבי לייב נורמאלי!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שח המוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידי נתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהם אני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלה הנה האתר הממליץ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי רמקולים MISSION דגם 782 במחיר של 3400 ש"ח. הרמקולים חדשים, אבל הדגם ישן. מה אתם אומרים עליהם במחיר הזה? CD לא קונה, אם כבר, אולי DVD שיקרא MP3 באיכות טובה. לגבי מגבר אני לא סגור. יש MARANTZ 7200 - מוזיקלי אבל לא ממש אהבתי יש NAD C352 - לא אהבתי - סאונד מאוד שטוח יש NAIM NAIT 2 - מאוד אהבתי את הצליל, את ה-SOUNDSTAGE אבל הוא מאכזב בטחום הבאס. שמעתי את NAIT 3 - והוא איבד את הקסם של NAIT 2 ROTEL 02 - לא אהבתי. CAMBRIDGE - לא שמעתי אבל קראתי שיש לו צליל לא רך. יש לכם הצעות לגבי הרמקולים והמגבר? כל הצעה שהיא תבוא בברכה! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים. התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה. שמעתי היום את EACAN A200II ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה? מה דעתכם על EACAN? או על LOGITECH Z-3E? MICROLAB FC-661 2.1? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-