עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ofer_shm,

תודה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by oricooli,

אני מתכוון לקנות עבור חבר DVD קורא DIVX עם כניסה ל-USB ותמיכה בכתוביות בעברית. לאחר חיפוש התמקדתי בשני דגמים שנראו לי מתאימים: Pioneer DV320 ו-LG DV482. אני מתקשה למצוא את ההבדלים ביניהם. הם נראים דומים מאוד, אך ה-PIONEER עולה כ-100 ש"ח יוצר ואני תוהה מדוע. אשמח אם תשפכו אור על הנושא. כמו כן, אני מבין שלשני המכשירים אין עדכוני קושחה (פרט לעדכון הרשמי ל-Pioneer DV320, שמטפל למיטב הבנתי בגודל הכתוביות בלבד). אם זה חסרון? האם המכשירים מגיעים "מושלמים" או שיש צורך בעדכון, רק שזה טרם נכתב ע"י אף אחד? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קודם כל אני עדיין תקוע אם תקציב של 2000 שקל בשביל רמקולים וה HERCULES Game Theater XP כבר נימצא אצלי בבית מחובר לשתיי רמקולים של 50 שקל! כוס עמק בא לי ליקפוץ מהחלון! עכשיו אני רוצה להבין אם אני מחבר מגבר לכרטיס שלי האיכות נישארת אותה איכות של הכרטיס? או שזה קשור איזה מגבר אני מחבר? המגבר צריך לתמוך במשהו? ועוד משהו.....אם המגבר לא תומך בסראונד......אז יהיה סראונד או לא יהיה? חוץ מזה ניראה לי שעשיתי טעות.......כי ניראה לי (רק ניראה לי) שאחרי שאני מחבר את המגבר לכרטיס המגבר קובע את האיכות. ואם הייתי מחבר מגבר לקריאטיב LIVE 5.1 z אז לא הייתי מרגיד הבדל והייתי יכול לחסוך כסף! צודק או לא? בחיית לפרט ! אני לא מבין ממש בעניין!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -ox-,

לאחרונה אני מברר מחירים של נגנים כדי לרכוש בארה"ב (מישהו מביא לי) עכשיו בעקרון התקציב הוא 150$-200$ וחשבתי על ה CREATIVE ZEN MIRCO שהמחיר שלו לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות הוא 175$ ( הh-10 לא עושה לי את זה והתוספת על המסך הצבעוני לא שווה ) אבל כשחיפשתי גם מחירים ב newegg מצאתי את הנגן הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855102127 NOMAD Jukebox Zen Xtra 30gb 205$ , עכשיו לא ראיתי שום נגן אחר שמשתווה לנפח הזה במחיר הזה ואני בטוח שיש כאן איזה קאטצ' , כיאילו למה הוא לא כל כך פופולרי אם הוא מציע נפח כזה באותו טווח מחירים של נגנים שמציעים 4-5 ו -6 ג'יגה? משהו כאן מוזר לי.. אולי מישהו יכול להאיר את פני בעיניין?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by com,

אני צריך סט במחיר נמוך למחשב. ראיתי את הB73 של מיקרולב, רמקולים 2.0 חמודים, עשוים מעץ, שאני אוהב - מעדיף על סטאלטים וסאב. גם ההספק שלהם סביר בסה"כ. משהו מכיר? משהו שמע? בסה"כ המחיר מעולה.. (200 שקלים) אם למשהו יש תובנות על הסט הזה, אשמחו לשמוע - כי אני מזמין אותו היום עוד לפני הצהריים... האם יש משהו עדיף בהרבה בטווח המחירים הקרוב ? http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=210

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by מיטל2,

איך הדגם הזה Microlab M-940 2.1 חשוב לי רדיו ושלט.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כדאי לרכוש את גרסאת הפלטינום? אני משתמש בעיקר במשחקים וסרטים....בעוד כחודש מתכנן להביא מערכת 7.1 במחיר של 2000-3000 ואני רוצה לחבר אותה באמצעות כבל אופטי כי הוא איכותי יותר השאלה היא...זה ייתן לי את מה שאני מחפש?..איכות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עד עכשיו הסתפקתי בOnboard שלי, realtech HD audio שסיפק לי הנאה לא מעטה. אבל בא לי לשפר קצת את הרמה של הצלילים במחשב שלי, ואם על הדרך אני משחרר קצת את המעבד שלי ממאמץ מיותר אז מה טוב... אני הולך על הxtrememusic כי אין לי שום דבר עם כניסה דיגיטלית עליו ולמרות שפאנל קידמי ושלט זה ממש ממש מגניב, אני תמיד אוכל לקנות אותם יותר מאוחר אם ממש יחסרו לי. זאת הייתה החלטה קשה כי אני ממש אוהב חומרה שנראית טוב, אבל בגלל שאין שום תוספת ביצועים אני נאלץ לוותר. התקציב מאלץ. ובכל זאת כמה שאלות: 1) הבנתי שיש גירסה של הכרטיס שמגיעה עם גוף קירור, זה באחת הרוויזיות החדשות שלו. זה נכון? מוכרים את זה בארץ? 2) פתרו את כל הבעיות דרייברים של הכרטיס? קראתי שהיו איתו המון בעיות. בעיקר עם המיקר…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. החלטתי להעלות קטע קצר לצורך מבחן שמיעה עיוור. מטרתו לקבוע מי מבין הפורמטים הבאים שסודרו בסדר רנדומאלי נשמע הכי טוב: OGG,AAC,FLAC,MP3. לאחר קידוד הקטעים אל הפורמטים הנ"ל, קודדו שוב אל פורמט WAV ה LOSSLESS. בכדיי שניתן לבצע האזנה שווה לכל אחד מהקטעים ללא ידיעת הפורמט. אבקש לדרג מה מבין הקבצים לפי דעתכם נשמע הכי טוב ולשלוח את התוצאות הדירוג בהודעה פרטית. לינקים להורדת הקבצים: http://www.speedy-share.com/173j9hlyovkw/1.wav http://www.speedy-share.com/178rrz7fl0fl/2.wav http://www.speedy-share.com/17hu1965p4og/3.wav http://www.speedy-share.com/17861zonhpde/4.wav

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by PJ,

אהלן , אני יודע שבטח פתחו כבר מיליון ת'רדים דומים , אבל לצערי אין לי את הזמן (ככה זה שהצבא גוזל לך את כל הזמן ) לקרוא את כל הת'רדים הקודמים ואת כל הביקורות שיש באתר בשביל להחליט בעצמי ומבלי לפתוח ת'רד חדש אז ככה , כאמור , התחלתי לקרוא כאן כל מיני ביקורות וגיליתי שהIpod שזה המכשיר היחידי שהכרתי הטא לאו דווקא הכי טוב והתחלתי להסתבך קצת. יש כאן כל כך הרבה אינפורמציה והתחלתי ככה להתשגע , אז אם תוכלו פשוט ללת לי המלצה לנגן האולטימטיבי בשבילי אני אשמח . מה שאני צריך זה נגן MP3 שמכיל 5 ג'יגה שפשוט ישמיע מוזיקה באיכות טובה , לא צריך תמונות וסירטונים (כמובן שאם המכשיר טוב והוא כולל גם את הפיצ'רים האלה אז אין בעיה , אבל אני לא מעוניין סתם לשלם בשביל פיצ'ר שאני לא אשתמש בו) , עם זמ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Matan D,

שלום כולם אני מחפש את האוזניות הכי הכי משתלמות . איכותיות . מקצועיות . טובות למשחק הרשת קאונטר סטרייק. תקציב - עד 200 שח עם חריגה קטנה קטנה אבל עדיף בלי . מחכה להצעות ת למי שיש משהו להגיד מנסיון אישי אז שיגיד זה יעזור מאוד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by computer_freak,

???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 34N1A1N79,

יש לי קלטות סרט ישנות ממש ואני רוצה להמיר את זה לMP3 איך עושים את זה בצורה איכותית שלא תפגע בקלטות ובמחיר לא אסטרונומי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The Ball,

אני מחפש נגן חדש שיחליף את האייפוד הישן (דור 2) ששירת אותי כראוי. רצוי לציין שאני לא מבין בדברים האלה בכלל, ומה שתמליצו לי, עליו אני אלך (צבא... : ) יש כמה דברים שאני רוצה שיהיו בנגן: 1. זמן האזנה ארוך (הכי חשוב לי). 2. שיהיה קטן וקל. 3. איכות שמיעה. 4. שיקרא את כל הפורמטים. 5. תומך ב- usb2. 6. עדיפות לצבעוני. וזהו נראה לי פחות או יותר. סידרתי את זה בסדר עדיפויות שיעזור לכם כמה שיותר. וכמובן תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Linkin Park,

מה דעתכם על המערכת 4.1 הזאת? שווה את ה-1100 ש"ח??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by INFERNO,

או קיי אנשים יש לי וופר אני מתכוון שיש לי את רק את החלק שעושה בומים עכשיו אני צריך קופסא (אגב יש לי גם חלק שדומה לקרוסאובר יעזור לי ?) יעזור לי מאוד אם תתנו לי לינקים איך לבנות את המפלצת הזאת (ADS 12 אינטש' 150 WATT RMS ! ) תכנונים , לינקים ושאר ירקות רק יעזור בתודה רבה INFERNO

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by J S Bach,

היי, לא ידעתי איפה לשים את הת'רד הזה... בכל אופן, אני רוצה לקנות אוזניות בשווי 900$ והתקשרתי לגובה המכס ושאלתי אם לוקחים וכמה. הוא אמר שלוקחים אך הוא לא יודע כמה וכי עלי להתקשר לדואר. הדואר לא עובד היום ולכן קיוויתי שאתם אולי תוכלו לעזור לי לדעת כמה מכס לוקחים. אני הסתכלתי בטסבלת המכס וכתוב שם שעל אוזניות שהן נחשבות לפרט רגיל לוקחים 15.5% [משמע זה רק מע"מ ללא מכס]. ואני יודע שרק על חפץ שעולה יותר מ-1000$ לוקחים סה"כ מכס+מע"מ של 34%.... מה אני עושה??? האם באמת לוקחים מכס על אוזניות בשווי 900$ וכמה??? **עריכה: אני חיפשתי בגוגל ויש הרבה אנשים שדיווחו על כך שהזמינו מחו"ל אוזניות בשווי 500$ ואפילו יותר ושילמו רק מע"מ [אני מדבר על דברים שנכתבו לפני חודש/חודשיים].

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by אבשה,

אז ככה אני רוצה מסך שיהיה מחובר למחשב שאני יראה בו סרטים וכל מיני התקציב שלי הוא 5K למרות שאני לא כל-כך יודע מה תווך המחירים של מסכי 32' ואשמח כמובן שהוא יהיה זול וLCD כמובן שלט תביאו מסך מקרר חח... טוב אז זהו ותודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by elidotan,

היי לכולם ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט 7vrxp והוא בא עם כרטיס קול מובנה creative 128 מאחור ישנן שלוש כניסות/יציאות[ spk line in mic האם אני יכול לשנות את יעוד היציאות ולהשתמש בכרטיס לזוג רמקולים נוסף. היינו האם הוא תומך ביותר משני רמקולים? תודה עלי דותן. :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by EG,

אני צריך עזרה בבקשה בבחירת MP3 http://www.samsungelectronics.com/digital_audio_player/index.html מה כדאי מפה או אם יש לכם עוד הצעות תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום!! אני רוצה לקנות רמקול נייד (לפיקניקים ויציאות לטבע) שנטען ושמתחבר לנגן MP3.. איך אני יכול לבדוק מה עוצמת הרמקול/כמה זמן הוא ישרוד בלי חשמל/מה האיכות שלו.. ואם יש לכם נסיון בדבר אשמח לקבל המלצות.. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bagetrek,

הי חבר'ה יש לי לוח אם עם 6 יציאות , תראו ת'מפרט מחשב ( דגם הלוח ) .. אני מנסה לעשות שמישהו שאני מדבר איתו שיחה במסנג'ר ישמע את המוסיקה שאני שומע בווינאמפ ישירות ( בלי רעשי רקע ) ! אמרו לי משהו בקשר ל-line in אבל לא הבנתי שום דבר , נסיתי פעם פעמיים היתייאשתי ועזבתי את זה . אני מבקש קצת עזרה ותמיכה אם למישהו יש מושג תודה רבה לכם !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האוזניות הן EH-250 של סנהייזר. הכבל שלהם כורסם חלקית בצד שנכנס למחשב, ובגלל זה עובד רק הצד השמאלי עכשיו! אחריות יש, אבל בחנות טוענים שמדובר בנזק פיזי, שלא נכלל בתנאי האחריות. יש אפשרות לתקן בצורה עצמאית, להחליף את הכבל או משהו דומה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כבר פתחתי פעם נושא כזה - אין לי כוח לחפש אותו... אשתי מרצה באוניברסיטה ומלמדת הרבה מאוד קורסים בפני קהל של עשרות ויותר סטודנטים כל פעם. לפני שהיא מחסלת את הגרון שלה כליל - אני מחפש אוזניית "מדונה" איכותית ואלחוטית אבל בלי כל הסירבול של משדר-על-החגורה. טכנולוגית זה אמור להיות סופר-פשוט: 1. אוזניית BT איכותית כמו JAWBONE שתשדר את האודיו למחשב הנייד. 2. המחשב הנייד מחובר למערכת ההגברה של אולם ההרצאות. אשמח להמלצה על פתרון איכותי ומעשי - עדיף מוכח. התקציב לא מהווה שיקול (כמעט). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ice2k,

מה הבדל בין גירסאות הSOUND BLASTER AUDIGY : SE ל DE ?? שנימכרות בארץ.... (האם זה רק ציפוי זהב לחיבורים ב DE או שאפילו זה לא.....) ה DE היא יותר יקרה....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים