אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע קניתי נייד עם יציאת VGA כאשר יש לי רסיבר של פיונייר עם כניסת HDMI בלבד(משמע - ללא DVI, VGA). רק לאחר חיפוש ארוך מצאתי (ולא בארץ) כבל VGA ל HDMI ורציתי לשאול האם הכבל יכול להעביר 1080P בצורה טובה או שאני צריך לחפש פיתרון אחר. הכבל הוא לא של חברה מוכרת ואני מפחש שהוא סוג של הלחמה זולה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאיביי רסיבר NAD אמריקאי, הבעיה היא השנאי... וממיר חיצוני זאת לא אופציה בכלל. מישהו יודע על איזה חנות שעושה תיקונים למגברים או משהו בסגנון ויודע כמה זה צריך לעלות ? תודה, אוהד.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב... ברשותי מחשב שהגיע מלונדון. אחרי שפרמטתי את הדיסק קשיח, במנהל התקנים לא נמצא החומרה של ה"קול". הכרטיס קול שלי הוא מובנה. אין לי את הדרייבר של הלוח אם, ואם לומר את האמת אני גם לא יודע איזה לוח אם יש במחשב הזה. מבקש את עזרתכם במציאת הדרייבר. נ.ב נסיתי למצוא התקנה דרך הדיסק של נערכת ההפעלה אבל ההזדמנות כשלה. תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בטלוויזיה לסלון, במרחק של 3.5 עד 4.5 מטר. מחיפוש קצר נראה שטווח הגדלים "50 עד "60 אמור להתאים. האם זה נשמע סביר? בכל אופן, אני לא מעוניין בתלת-מימד ואין לי צורך בטלוויזיה חכמה, כי אחבר אליה HTPC. ה-HTPC שיחובר אל המסך ישמש, בין השאר, ל-stream של משחקים מ-Steam, כך שהמסך צריך להתאים גם למשחקי מחשב - זמן תגובה, החלקת תנועה וכו'. הבעיה שלי היא שקשה למצוא טלוויזיה איכותית בגדלים האלה בלי smart TV לפחות, כך שהדילמה שלי היא: האם להתפשר על איכות המסך, או לקנות טלוויזיה יקרה בהרבה עם פונקציות שאני לא צריך. אילו דגמים הייתם ממליצים עבור תקציב של עד כ-6,000, עם אפשרות לגלוש מעט מעבר אם הסיבה טובה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לפצל את הוידאו והאדיו בלוח שלי (P5N7A). אני רוצה להעביר את ה AUDIO מה HDMI ואת הVIDEO מה DVI. (אני יודע שאי אפשר להעביר וידאו משתי היציאות האלו בו"ז)
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 ברמה טובה לחדר שלי. אני מתכנן לחבר אותה למחשב עם כבל HDMI ומשם לLCD 37 עם HDMI כמובן. העניין הוא שאני לא יודע איזו אפשרות יותר טובה, לחבר דרך SPDIF מהלוח אם למגבר ולהסתפק בזה, או לקנות רסיבר עם כניסת HDMI, ואז לחבר את הכרטיס מסך למגבר דרך כבל HDMI, ואז להוציא כבל HDMI מהרסיבר לטלביזיה. מה עדיף מבחינת איכות? התקציב שלי הוא בסה"כ 1500 ש"ח, אני יודע שיהיה קשה לארגן משהו איכותי וטוב במחיר הזה, אבל כרגע זה מה שאני יכול להשקיע בזה. אני אשתמש בזה בעיקר לסרטים, אני לא צריך לזעזע את הבניין עם ווליומים, העיקר לקבל סאונד סביר ביותר כדי להנות מסרט כמו שצריך, לא להשתולל יותר מידי. אודה לכם אם תעזרו לי, דודי!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. אחרי שרמקולים האחרונים שאחי העביר לי שהיו בבית בערך 10 שנים שבקו חים. אני אשמח לקבל המלצה רמקולים 2.1 במחיר סביר. אני רוצה לקבל משהו יחסית זול, בין 200-300 שקלים. שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-nw-hd1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap הבנתי שהוא נגון ATRAC3 ולא נגן MP3 (לא תומך ב MP3)... מה זה בעצם אומר? יש למישהו ניסיון איתו? הוא שווה 500 שח משומש?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי היום בסט החדש המוזכר בכותרת, הסאונד ממש יפה ומשדרג את חוויית המשחק בהרבה לעומת ה- 2.1 הקודמים שהיו לי, זה פשוט עולם אחר, במיוחד ב TIMESHIFT! (מי שמעוניים לקנות מוזמן לשאול שאלות הקשורות לסט, אין לי ממש כוח לפרט ביקורת) הבעיה שלי או לא ממש בעיה היא כאשר אני משחק או שומע מוזיקה, הסאונד מאוד גבוה ואיכותי וכאשר אני צופה בסרטים העוצמה של הסאונד צונחת(!!!) אפילו שהעוצמה עד הסוף זה עדיין חלש מידי, קצת מרגיז. אני משתמש בכרטיס קול ON-BORD (ניתן לראות במפרט בצד) שאמור להספיק לרמקולים בהספק כזה, אך אני ישמח אם תתקנו אותי ותגידו לי שקניית כרטיס קול ישפר את מצבי. תודה רבה לכל המגיבים והמגיבות !!!!
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוצים ורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קול איך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב (למרות איך שמכבי נראית ....) שאלה לי בבקשה מי היבואן הרישמי של altec Lansing בישראל קרט,ניופטקום ? אני יודע שהיבואן הרישמי נותן שנתיים אחריות על הרמקולים הנ"ל ומחליפים בחדש במקרה תקלה. הבעיה היא שאני יודע שקרט נותנים את זה אבל שמעתי שגם ניופטקום עושים אותו דבר,זה נכון לא נכון <? אולי ניופטקום היא חברה בת של קרט ? או ששניהם נותנים את זה או שמא זה לא נכון ? מצטער על האי סדר בהודעה ( :
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Hi guys/girls ;D I was looking for a 5.1 speakers with a built in amplifier for less then 300 NIS. I found those. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2381768 What do you think. are those any good, for this price I mean? I know there are much better stuff going around but I'm kinda on a low budget right now Those will be in my room mostly for games and music. Thanks
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב החדש אני מישתמש עכשיו ב-SBS580 Creative והם עושים לי קצת בעיות עם ההגדרות שלהם... הכל מחובר טוב לסבופר אבל כשאני מחבר אותם למחשב הוא משמיע בתוכנה של ה-RAELTEK את הסאבופר ברמקולים הקדמיים וכל מיני כאלה וגם המלצה לרמקולים חדשים חשבתי על -M960 MicroLab או על-Creative INSPIRE T6060
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כמה זמן (באמת שבלי כל סיבה ) התחילה לצוץ לי בעיה מוזרה באוזניות : כמו שאתם יודעים יש שישה רמקולים באוניות הללו , ומשום מה (אלוהים יודע למה ) הרמקול המרכזי בצד ימין לא עובד ! כמובן שהדבר מעצבן אותי מאוד ! במשחקים זה משפיע מאוד... אז ניסיתי לתקן את הבעיה במספר דרכים : 1) בדקתי את האווזניות אצל חבר והם עבדו 100% ! 2) עידכנתי דריברים של הסאונד . ( לא עזר..) 3) ניסיתי לשנות את החיבורים למחשב..אך לפי החוברת ולפי הנשמע הם מחוברים בסדר הנכון . **יש לציין שאלה אוזניות חדשות שקיבלתי רק לפני יומים ! , אין בהם פגמים ולא עברו התעללות . עזרה בבקשה...אני מתחרפן !
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 שמחוברת למחשב יש לי לפעמים רעשים ברמקולים זה מסתדר ואז שוב חוזר זאת לא בעיה בכרטיס הקול כי כבר חיברתי נגן למערכת והיה לי את אותם הרעשים כמו שזה נראה חיש בעיה בכבלים של הרמקולים שמחוברים למגבר תקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה אתם יכולים לי לומר על Creative Desktop Theater DTT2500 5.1 Digital שווה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הצלחתי לשים את ידי על פטיפון יד שניה של טאיה (מודל cp 260), ויש לי כמה שאלות. קודם כל הוא מגיע עם יציאה שלא מתחברת ל-AUX, והבנתי שצריך לקנות מתאם פונו (phono stage) שעולה בסביבות ה-200 שקל. יש למישהו אולי המלצה למשהו ספציפי? או אולי מקום זול לקנות בו את המתאם? בנוסף שוכבים לי בבית כבר כמה חודשים רמקולים ממערכת מיני שזרקתי. אני משער שהרמקולים די מעפנים, אבל אני רוצה בכל זאת לנסות לחבר אותם לפטיפון ולראות מה ייצא. הבעיה היא שאין להם חיבור מולחם אליהם. מכל רמקול יוצאים שני כבלים (אדום ושחור) שמסתיימים בקצוות חשופים, שפשוט נדחפו לתוך המערכת מיני במקום מיוחד לזה. יש אפשרות להלחים אליהם איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אותם לפטיפון? (אני משער שזאת צריכה להיות יציאה …
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש משהו עם שני או 4 רמקולים + סאב. שיעלה לי 500 ומטה משהו טוב לא צריך בשביל לפוצץ את הבית משהו באיכות סאונד טובה ועמיד למחשב יחסית ישן בעל כרטיס קול- Creative Sound blaster PCI אני חושב שזה 128BIT. בקיצור הוא כרטיס ישן... אז אני יודה מאוד עם קיים כזה דבר ושתתנו לי פה פרטים... כי אני עדיין עם אוזניות וקצת נמאס...
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסטרימר הנ"ל. [http://www.bug.co.il/xtreamer/spec.html] האם אמורה להיות בעיה כלשהי לחבר אותו למסך מחשב - Dell2209WA? את הוידאו חשבתי לחבר עם כבל HDMI2DVI ואת הסאונד אני אחבר לרמקולים כלשהם. ד"א אין לו כניסה של רמקולים סטנדרטים של מחשב, נכון?
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ניסתי להתקין דריוורים שוב אפילו עשיתי פורמט (בגלל בעיות אחרות גם) אבל זה שוב חזר , מצד ימין שומעים הרבה יותר גבוה מהצד שמאל של הרמקולים , מה שמוזר זה שכשני מוציא טיפה את הכבל של הרמקול מהכרטיס קול הוויליום הגבוה עובר לצד השני אבל אני לא מצליח להגיע לאיזון בין שניהם יש לי מערכת רמקולים של creative 4.1 ועכשיו שומעים רק מצד ימין גם מאחורה וגם מקדימה אני לא יודע בדיוק איפה הבעיה אם היא ברמקולים או בכרטיס קול או אולי בדריוורים או איזה תוכנה שמשבשת אותם בקיצור , למישהו יש רעיונות לבעיה ? למישהו קרה משהו דומה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב200+- ש"ח אבל אני לא מבין ממש בעניין. חשבתי אולי לקנות את הסנהייזר HD 202 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש DVD עם יציאה דיגיטלית,DTS,DOLBI וכל השטויות.... מחיר סביר...חיפשתי בהרבה אתרים אבל מצאתי רק חרא... למישהו יש מידע על איזה מבצע או משהו??? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים: Winner HN680H 4000W 5.1 Speakers ודגם יקר יותר: Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers איך הם? בבקשה לא להגיד גרועים, על הפנים וכו.. בבקשה להסביר כמו: תדרים נמוכים, רעשים וכו... שתדעו אני לא מאותם אנשים שחייבים את הרמקולים הכי-הכי שיש. בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-