עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadaw,

מי עדיף?? ולמה לכל כיוון?? הם בערך באותו הגודל ואותו המשקל.. ואותו מחיר... אז מי יותר טוב??? למה???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישהו עוד שמע על זה ואם אפשר את הדגם והשם של החברה של הרמקולים הללו תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי שאלה.. לשמל אם אני קונה רסיבר + 4 בוקסות ומחבר אותם לכרטיס קול שתומך ב4.1 אוכל להשתמש בכל הערוצים כאילו אני ישמע בארבעת הרמקולים כמו ב4.1?? או שזה כבר משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם !! שאלתי שאלה דומה בנושא הווידאו בפורום גרפיקה וכאן אשאל את הנושא לגבי האודיו: אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר לסלון בשביל לראות סרטים. המרחק הוא בערך 8 - 9 מטר, נעגל ל 10 מטר. שאלתי האם אות האודיו יחזיק מעמד לאורך כבל פשוט RCA של 10 מטר ? בכבל של מטר וחצי זה עובד לי דיי טוב . אשמח גם לשמוע תשובותבנושא בקטע של חיבור הווידאו (למרות שזה לא קשור לפורום ). שאלה נוספת :2) האם חיבור הווידאו לרסיבר (YAMAHA RXV496) יספק לו "הגברה" כל שהיא? האם יש לזה יתרון כלשהוא על לחבר ישירות לטלווזיה? 3) אני מתכוון לקנות כבל כמה שיותר זול מהום סנטר, מי שיכול לתת לי מחירים לאורכים שהזכרתי וחברות כבלים זולות מומלצות והיכן אפשר למצוא , זה מאוד יעזור לי ואני מאוד ישמח (יש לי תקציב נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הרמקולים הנ"ל, איך אני מאריך להם את הסטליטים?? אני רוצה לשים את האחוריים מאחור כדי לקבל פיזור סאונד אופטימלי אבל הכבלים שלהם קצרים מדי! מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי ולחבר שלי ריב מה הוא המדיה הכי איכותית, הוא אומר שזה ה DAT וונילה הוא אומר שזה הכי אייכותי ומזה יש את הצליל הכי טוב אני אומר שזה דיסקים וdvd audio הרבה יותר איכותי מה אתם אומרים? ובאולפני מוזיקה משתמשים במחשבים כדי ליצור שירים (מאחסנים אותם על ההרדסיק)? או הופכים אותם לסלילים כמו של הסרטים...? הוא אומר סלילים אני אומר שומרים אותם על ההרדיסק תיקנתי את השגיעות שהיו לי לא הבנתי איך בכלל הבנתם אותי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by matan007,

אני מחפש ממיר לעידן + . איך הממיר הזה במבצע? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DE255BA63&cfm=B44B41C13E21 זה ממש דחוף לי כי אני רוצה לקנות 2 אז אם למישהוא יש ניסיון איתו שיגיד או לפחות על החברה? כל ממיר מסוגל לעידכונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו. XORO 2200 מישהו מכיר? הוא טוב? לא ראיתי ביקורות בחול. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by old fart,

קניתי את האוזניות היום בערב, עלו לי 129 שקלים בבאג. היה לי שם זיכוי של 100 שקלים(על צורב שהחזרתי לתיקון והם במשך חודשיים וחצי לא עשו בעניין שום דבר), ואני לא באמת צריך אוזניות, אלא רק רציתי לפנק את עצמתי באזניות איכותיות יחסית. לפניהן היו לי אזניות סוני מעולות לבית שהרסתי בטעות, ומאז אני משתמש באוזניות הסיליקון של JVC של חדר הכושר גם בבית. החלטתי שזו הדרך הטובה ביותר לנצל את הזיכוי בבאג, והן נכנסו בתקציב. חשבתי שבמחיר הזה הן צריכות להיות יותר טובות באיכות הצליל ואיכות הבניה מהאוזניות שמגיעות עם הנגנים(IAUDIO לצורך העניין). אבל התאכזבתי: מרגע שחיברתי את האזוניות השמאלית הייתה חלשה מהימנית. סובבתי קצת בחיבור של הנגן - לא עוזר. שיחקתי עם החוט של האוזניות(עליו בהמשך) והסתבר ש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shaydaw,

האם יש שלט אוניברסלי למקרנים? נראה שאין אפשרות להפעיל ידנית, וזה בכלל אמור להיות תלוי על התקרה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מישהו שמע על האוזניות klipsch custom 2? האם הם יהיו שידרוג משמעותי ל jbl reference 220 שיש לי עכשיו ....הם יחוברו לנגן cowon s9.....ככה שחשוב לי רק הסאונד למוסיקה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by noise,

היי חברים.. בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה... אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב. איך שתי שאלות לי בנושא 1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב). עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב? 2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעבר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Gil28,

לסלון למטרות 90% HOT 10% מחשב... מה אתם אומרים על sharp lc42sa1?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by IG,

שלום לכולם. זה המודינג הרציני הראשון שלי לאוזניות (הקודם הייה בלו טאק מוד... לא רציני), אז הערות בונות יתקבלו בברכה התחלתי עם אוזניות על כבל של איזה 2.5 מטר. פירקתי, הורדתי את הבדיל של המפעל בעזרת סופג בדיל (מעין צמת נחושת שסופגת את הבדיל, למי שלא יודע) ורציתי לשים בדיל נטול עופרת בתוספת נחושת שהשגתי, אבל המלחם שלי פשוט לא רצה להתיך את זה!!! חוץ מלשנות צבע ה"בדיל" (אם זה בדיל) אפילו לא התרכך. בצער רב לקחתי את הבדיל הג'נרי והמעפן שהייה לי והלחמתי איתו... ככה זה נראה באוזנייה הראשונה שהלחמתי- הפחד הגדול שלי הייה שחיממתי את האוזנייה יותר מידי (לקח לי קצת זמן לסדר את ההלחמות ולהוריד את הבדיל המקורי... מזמן לא הלחמתי דברים עדינים) ודפקתי את הממברנה... הרחבה בנושא ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bad-sector,

ראיתי אצל חבר שלי את המכשיר הזה שמחברים למחשב דרך USB והוא מאפשר להקליט את השירים דרך הקבל האופטי שבא עם המינידיסק... יש לי MZR-500 ועם המכשיר הזה לא מקבלים את החיבור USB, רציתי לדעת מאיפה או האם בכלל אני יכול לרכוש או למצוא אחד כזה - באופן מיידי!!! עזרו בהקדם .... בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amir.o,

קיבלתי היום את הכרטיס קול של הרקולס הורדתי לו דרייברים חדשים ל- xp והתקנתי אותם הבעיה היא שאני לא שומע שום סאונד יש למישהו פיתרון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מתכנן בקרוב לקנות זוג רמקולים ומצאתי מישהו שמוכר זוג רמקולים סרווין ווגה RE16. חיפשתי מידע לגבי הדגם הנ"ל ולא מצאתי. אם מישהו מכיר את הרמקולים, אני אשמח לשמוע חוות דעת עליהם ומה המחיר שלהם בחו"ל (כי בארץ אין אותם). בנוסף, בשורה התחתונה, האם הם מומלצים ביחס לזוג רמקולי מדף ושווים את המחיר? תודה, אייל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by XCG120,

ברצוני לקנות טלוויזיה בסכום של עד 3500-4000 שקל אשמח להמלצה לטלוויזיה הכי איכותית לתקציב הזה העדפה לחברת סמסונג וLG, ומה מומלץ לבדוק לפני קניה בכללי אשמח להסבר והמלצה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום שלום. יש לי את הוופר הזה - morel h5.1 הנה קישור אליו: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=297-060 ניסיתי למכור אותו אבל זה לא הצליח בגלל שיש לי רק אחד, אז חשבתי אולי לעשות בו שימוש. מחיפוש באינטרנט הבנתי שלקנות עוד אחד כזה יעלה לי מעל 600 שקל יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג במחיר הגיוני? יש נציגות של מורל בארץ לרמקולים בלי תיבות? אפשר אולי למצוא שימוש אחר לרמקול הזה? אולי בתור סנטר? * שווה בכלל להשקיע ברכיב הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא אודיופיל וממש מקווה לא להיות..אבל כן חשובה לי איכות.. אני מחפש משהו שיוכל לדחוף טיפה יותר את האוזניות שלי קדימה + קבלת איכות גבוהה יותר לSOLO6 (לא להישען על הלוח) מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18129&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מה שלא הצלחתי להבין זה כמות ההספק של המגבר לטובת האוזניות.. בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר של ימאהה והיה לי באס נורא עשיר,כרגע הם מחוברות ל microlab fc530 ואני מבואס גם מהרמקולים וגם מהאוזניות. לכן אני מתכוון עכשיו לקנות את ה solo6 וכרטיס טוב שייתן לי מענה לשניהם. האם יש לכם רעיונות יותר טובים?...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ori ZEE7,

1.4 ו1.4a זה אותו התקן??? והאם על הכבל בחנות יהיה מצוין התקן??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מבקש המלצה לממיר הכי טוב שקיים שתומך בעידן + וגם המלצה לאנטנה עם קליטה טובה לבית קרקע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tzur87,

שלום רב, אני מקווה שאני בפורום המתאים. אני יודע שבשקע של הואזניה בסמארטפונים הוא גם מוציא סאונד וגם מקבל (לראיה האוזניות שיש להם מיקרופון). אני בתפקידי כתב חדשות, ולצערי לא תמיד יוצא לי להיות עם המצלמה המקצועית וקורה הרבה פעמים שאני נוסע להתרחשויות בזמן אמת. אני בגדול מחפש מיקרופון שמתחבר ב3.5 מ"מ לשקע האוזניה של הטלפון... מחפש משהו פשוט אשמח להצעות תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gm446,

שלום רב, אני מתלבט בין שני מסכי טלויזיה, אשמח לעזרה. המסכים הם: Philips 48PFH5509 Samsung UA48J5200 48 אינצ', את שניהם אני יכול לקנות בערך באותו מחיר (למרות שהפיליפס מתצוגה). מבחינת הסמארט, הבנתי שהסמארט של סמסונג פחות טוב מאנדרואיד, אין לי ניסיון עם אף אחד מהם, יש המלצה? קיימת יציאת PL לרמקולים (סטריאו) לצורך שמיעת מוזיקה מהנגן בטלויזיה? השימושים שלי הם צפייה ביתית די בסיסית, בנוסף לחיבור אל המחשב (מה שאני מקווה להחליף בסמארט, לא מציאותי?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים