עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by udi80,

ש לי כרטיס טלוויזיה של חברה hauppauge אם אפשר לחברה אוותו לממיר של אולטרה שאני מחברה לhd אם מפצל יש טלוויזיה במחשב אולטרה אם יש קופסה שיכולה לפטור את בעיה זאת הוא שיש חסימה בממיר אולטרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. , האופציה הזו די פשוטה אבל רציתי לדעת , העם קיימת אפשרות לקנות כרטיס קול או כל דבר אחר בשביל שיהיה למחשב העתידי שאני הולך לקנות . כרטיס קול עם מיקרפון פנימי , בדיוק כמו שיש לנייד שממנו אני כותב את ההודעה הזו , מצאתי את האפשרות הזו מקלה אליי מאוד , כן אני יודע , על תמהרו להגיד מה הביג דיל בלחבר חיצוני עקרונית זה אפשרי ? PC רגיל , עם אופציה זהה לניידים של היום , מיקרפון פנימי הכוונה . תודה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eegg,

ראיתי את שני אלו והמידע עליהם דיי דומה אבל מה יותר טוב לדעתכם? creative inspire t6060 logitech x-530 וגם יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של גיגהביט ורציתי לדעת אם זה יעבוד בסדר מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oferl,

יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT שמחובר אליו DVI לDVI למסך המחשב ו DVI לHDMI לLCD מדגם LG 37LC53 עכשיו הבעיה היא שאני מנסה לשנות רק את הרזולוציה של ה LCD הרזולוציה של המסך משתנה גם איך אני משנה רק את הרזולוציה של ה LCD עוד דבר אני רוצה שיראו בשני המסכים אותו דבר לא רק להרחיב את השולחן העבודה תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omerboy,

שלום, אני זקוק לאוזניות גיימינג איכותית בתקציב של עד 500 שקלים. רצוי משהו שלא יצלה לי את האוזניים תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים רכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&w יש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבל האם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד??? אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה??? מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. קניתי את ה SAMSUNG R81B אני רוצה לכוון אותה שתשלוט גם על הDVD שלי שהדגם שלו זה : DV-525 ושתלוט גם על הממיר (דרך הכיוון של STB) של YES3100 שיש לי. אני לא מצליח למצוא את הקוד של המכשירים הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by snoopdogg,

שלום, אני רוצה לחבר כרטיס מסך לטלויזיה HDTV . איפה אני יכול למצוא כבל כזה או דומה? (למי שיש רעיון אחר). מצורפת תמונה מבאנדל של כרטיס מסך... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Overkiller,

אהלן חברים; לאחרונה קניתי ג'יפורס 8800, וקיוויתי לקבל את המירב ממשחקים ומקסימום FPS, אך זה לא המצב, נחשפתי להרבה משתנים שמשנים את המצב במשחקים. אחד המשתנים שאני מעלה פה הוא עניין הכרטיס קול; מסתבר שכרטיס קול מובנה מטיל על המעבד את עבודת חישוב הסאונד, ולכן מאט מפעולת המעבד. עכשיו מאחר ואני קורא לעצמי גיימר, אני פשוט "חייב" לקבל את מירב ה-FPS האפשרי, אבל כמו שכבר גיליתם, מעבר לחובב סאונד אני לא ממש מבין בנושא. עכשיו עולות מספר שאלות: 1) האם שיפור הביצועים שכרטיס קול עושה משתנה מכרטיס לכרטיס (ואני מדבר גם בכלליות וגם על Audigy 4 ו XTREME MUSIC ספציפית) 2) מה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? והאם יש אופציות עדיפות? (התקציב לא מוגדר, אך שלא יעבור את טווח ה-500~) #) זוהי שאלה קצת צדית,…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by overload,

אני חושב לקנות את הנגן MP3 Clubin Slider 512MB. http://www.clubin-mp3.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=36 מכמה סיבות עיקריות- 1- המחיר שלו 250 שקל. 2- יש לו רדיו FM מובנה (מה שאין לסנסה של סנדיסק שירדתי ממנו) 3- הוא תומך כנראה בתיקיות (גם בגלל זה ירדתי מהסנסה). 4-הוא נראה טוב ביחס לג'נריים אחרים, אם הוא ג'נרי, במחיר הזה. יש למישהו נסיון עם הנגן (או החברה) או משהוא להגיד על ההחלטה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן חברים, קניתי טלוויזיה 50 אינץ' טלוויזיה חכמה של Peerless עם רמקול שמופנה כלפי מטה מאחורה. לא שומעים הכי טוב אז חשבתי לקנות מקרן קול סבבה כזה שאוכל לחבר לטלוויזיה ולשמוע טוב. בהתחלה חשבתי על הדגם הזה: Samsung HWF355 אבל הוא קצת יקר ... יש המלצות אחרות למקרני קול ששומעים איתם טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שמעתי שיש טענות, שאם מחברים DAC (איכותי ככול שיהיה) ישירות לכרטיס קול, אז מאבדים מן האיכות כתוצאה מרעשים פניימים שיש במחשב מה דעתכם לגבי זה? והאם זה בכלל רלונטי כשמדובר ביציאות אופטיות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dor444,

יש לי כרטיס טלוויזיה פנימי של AVerTV שמותקן על המחשב השולחני עצמו ואני רואה דרכו את השידורים של הממיר "יס" על המסך מחשב דרך התוכנה. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. לא רואים ממש טוב במסך מחשב את השידורים של הממיר "יס", השידורים איטיים והגראפיקה לא משכנעת במיוחד, השאלה היא אם הבעיה היא במסך/כרטיס מסך/קליטהחיבורים וכו' וכו'. אני רוצה שתעזרו לי לשפר את איכות השידור. 2. חיברתי את הקונסולה שלי (פלייסטיישן 2) לאותו כרטיס טלוויזיה פנימי וזה אפשרי לשחק אבל אני כל הזמן צריך להחליף בין הכבלים וזה לא ממש נוח השאלה היא האם יש איזשהו מפצל שאני אוכל לחבר גם את הממיר וגם את הקונסולה בו-זמנית ואם אין, האם יש אפשרות להתקין 2 כרטיסים פנימיים על אותו מחשב. אותו סיפור יש לי עם הפלייסטיישן 2 עם האיכות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, אני מחפש רמקולים שמטרתם היא לשרת אותי לשימוש מלא במחשב. יכול להיות שאוותר על הרמקולים לשימוש גיימינג, אך אני עדיין שוקל זאת. אני נוטה לכיוון 5.1, אבל לפי מה שהבנתי אין שום מערכת שתביא לי ביצועים טובים במחיר הזה. לכן, אבקש המלצות למערכת 2.1, מפני שאיני מבין בנושא הזה כלל וכלל :-X . אם 300 ש"ח נחשב לתקציב דליל מדיי, הרגישו חופשי להמליץ על מערכות יקרות יותר (לא להגזים, כן?). נ.ב. האם המערכת SBS A520 5.1 שווה משהו? תודה מראש . ‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ענו לי על התשובה..אפשר למחוק תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by valentino,

שלום, אני צריך שתעזרו לי בתכנון של החדר שיהיה לי בעז"ה. המידות של החדר הוא 4.15*3.25=13.50בערך.. אני צריך שתעזרו לי לבחור: 1.LCD 32 אינץ עדיף FULL HD 2. מערכת קולנוע ביתית 5.1 3.יש שתי אפשרויות: א. מחשב חזק מאוד בתקציב של 5500 ש"ח בערך. ב. sony 3 + מחשב נייד =בתקציב של עד 6000 ש"ח. מה עדיף משתי האפשרויות, אם מחשב חזק תעזרו לי לחבר מפרט למחשב.(המחשב יהיה גם מחובר למסך LCD) בנוסף אני צריך שתעזרו לי בנושא של אקוסטיקה-לבודד עד כמה שאפשר את החדר. התקציב הכולל עד 11000 ש"ח . תודה רבה לכל מי שיעזור לי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מישהו עוד שמע על זה ואם אפשר את הדגם והשם של החברה של הרמקולים הללו תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Shbd,

זה בשביל בן דודה שלי הוא קונה מחשב חדש, איזה רמקולים הייתם מציעים בטווח מחירים של 300-500? הוא אמר לי שאין מגבלת כסף, סתם חבל על הכסף לשרוף הרבה כל כך על רמקולים, ב500 ש"ח אפשר להביא רמקולים די טובים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by prexus,

יש לי הזדמנות לקנות את ה GTXP יד שניה בסביבות ב350 ש"ח. איך הכרטיס? מבחינת איכות צליל. ואיך המחיר? טוב? בסדר? רע? עריכה: אני קונה את הכרטיסהזה כדי להשתמש בו לאוזניות ולמערכת 5.1 - YAMAHA TSS 10. עדיף לי לתת לרסיבר של YAMAHA לבצע את הקידוד או לכרטיס? זה בכלל יהיה שימושי לקנות אותו אם הוא יתחבר בצורה דיגיטלית למערכת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שח המוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידי נתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהם אני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלה הנה האתר הממליץ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kobibo,

מחפש סטרימר טוב שיכול להתמודד עם כמה שיותר פורמטים לצפיה בסרטים. שיתמוך בכתוביות בעברית-חובה. ועם כמה שיותר יציאות - HDMI חובה. תמיכה בדיסק SATA II . מחפש בטווח המחירים הנ"ל אני כבר יוסיף את הדיסק הקשיח. המליצו לי על ה Pop Coren Hour A110 אבל הוא דיי יקר ועוד ללא הדיסק הקשיח.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ice2k,

מה הבדל בין גירסאות הSOUND BLASTER AUDIGY : SE ל DE ?? שנימכרות בארץ.... (האם זה רק ציפוי זהב לחיבורים ב DE או שאפילו זה לא.....) ה DE היא יותר יקרה....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!

25. השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.