עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by יוני הגבוה,

שנה טובה! אני מעוניין לשדרג את איכות הסטריאו במחשב ולצורך כך חושב על שדרוג כרטיס קול ל-Xonar d2x כשהשימוש העיקרי של הכרטיס יהיה למוסיקה. בנוסף לכך, אני מתכוון לחבר אותו למערכת הסטריאו שיושבת בסלון. רציתי לדעת שלושה דברים: 1. האם יש אלטרנטיבות נוספות מעבר לו ול-Auzentech 2. ה-d2x יושב על ה-PCI-E אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין ה-d2. מה אכפת לי שה-d2 יושב על ה-PCI? 3. ספק 450W שמנוצל על ידי כרטיס מסך HD4850 יספיק גם ל-d2? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by parker,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל למטרת שמיעת מוסיקה בלבד, ולפני כן רק רציתי לדעת מספר דברים. האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס המעולה הזה בהתחשב בעובדה שרוב המוסיקה שלי הוא בפורמט mp3 או wma? שנית, חיפוש קצר בזאפ העלה שרק בנעה מוכרים את הכרטיס. האם יש חנות אחרת, יותר משתלמת, שבה מוכרים אותו?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dor444,

יש לי כרטיס טלוויזיה פנימי של AVerTV שמותקן על המחשב השולחני עצמו ואני רואה דרכו את השידורים של הממיר "יס" על המסך מחשב דרך התוכנה. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. לא רואים ממש טוב במסך מחשב את השידורים של הממיר "יס", השידורים איטיים והגראפיקה לא משכנעת במיוחד, השאלה היא אם הבעיה היא במסך/כרטיס מסך/קליטהחיבורים וכו' וכו'. אני רוצה שתעזרו לי לשפר את איכות השידור. 2. חיברתי את הקונסולה שלי (פלייסטיישן 2) לאותו כרטיס טלוויזיה פנימי וזה אפשרי לשחק אבל אני כל הזמן צריך להחליף בין הכבלים וזה לא ממש נוח השאלה היא האם יש איזשהו מפצל שאני אוכל לחבר גם את הממיר וגם את הקונסולה בו-זמנית ואם אין, האם יש אפשרות להתקין 2 כרטיסים פנימיים על אותו מחשב. אותו סיפור יש לי עם הפלייסטיישן 2 עם האיכות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

יש לי בעיה, אני משתמש בשני גויסטיקים שמתחברים דרך יציאת גיים-פלי ישנה. עכשיו בלוח החדש שלי, IS7-E אין יציאה כזאת על הלוח (יש יציאות אופטיות במקום), השאלה עם אני יכול לחבר את הSB-LIVE4.1 שלי לPCI, ולהשתמש בו רק בשביל היציאה של הגויסטיק? (ולחבר את הרמקולים ללוח M)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kikkler,

אני מחפש זוג רמקולים למכונית, מכיוון שאלה שיש לי כרגע משמיעים יותר רעש ממוזיקה אני אשמח לשמוע הצעות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sh0ck3r,

היי קיבלתי הצעה לגבי 3 אוזניות בזיל הזול אבל אני עדיין מטלבט איזה לקחת. האוזניות הן: 1. MICROLAB K520 LOGITECH ClearChat Premium PC Headset .2 ZALMAN Headphone Theatre HS-ZMRS6F + Microphone .3 ממה שהבנתי הזלמן הן הכי טובות מבין אלה למרות שהם יקרות ב 60 שקל, האם זה נכון? האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zaki verner,

מישהו יודע אם יש כזה דבר להמיר MP3 ל3gpp יש לי מכשיר שעובד רק עם קבצי AMR או 3gpp הAMR נשמע זוועה, נראה לי שה3gpp יעבוד יותר טוב אודה למי שיעזור לי בזה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by J S Bach,

היי, לא ידעתי איפה לשים את הת'רד הזה... בכל אופן, אני רוצה לקנות אוזניות בשווי 900$ והתקשרתי לגובה המכס ושאלתי אם לוקחים וכמה. הוא אמר שלוקחים אך הוא לא יודע כמה וכי עלי להתקשר לדואר. הדואר לא עובד היום ולכן קיוויתי שאתם אולי תוכלו לעזור לי לדעת כמה מכס לוקחים. אני הסתכלתי בטסבלת המכס וכתוב שם שעל אוזניות שהן נחשבות לפרט רגיל לוקחים 15.5% [משמע זה רק מע"מ ללא מכס]. ואני יודע שרק על חפץ שעולה יותר מ-1000$ לוקחים סה"כ מכס+מע"מ של 34%.... מה אני עושה??? האם באמת לוקחים מכס על אוזניות בשווי 900$ וכמה??? **עריכה: אני חיפשתי בגוגל ויש הרבה אנשים שדיווחו על כך שהזמינו מחו"ל אוזניות בשווי 500$ ואפילו יותר ושילמו רק מע"מ [אני מדבר על דברים שנכתבו לפני חודש/חודשיים].

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אני מחפש זוג אוזניות בתקציב של כ$200 מחו"ל השאלה היא אם שווה להשקיע כזה סכום אם אני מחבר אותם ל כרטיס קול ולא למגבר? אין חשיבות כ"כ לבידוד, מעדיף משהו נוח תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כרגע אני עומד על ה- Soundcore Truly-Wireless Earbuds, Liberty Lite by Anker אשמח לביקורת והמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מדיי פעם, מתחשק דיון מהנה ולא משהו עם מטרה מובהקת של לעזור למישהו. בתור דיון פתיח, נראה מה יש לאנשים לספר, מה המערכת המרשימה ביותר ששמעתם איי פעם? אוזניות, רמקולים, סטריאו, סראונד, עוצמה, איכות, מה שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי. המערכת המרשימה ביותר שאני שמעתי הייתה מגבר VAC (לא זוכר את הדגם) שמחובר לזוג רמקולים VSA VR-4JR. מערכת מדהימה, אומנם לא זולה בכלל (5-6 ספרות בשקלים) אבל בהחלט לא היקרה ביותר ששמעתי, עם זאת, המרשימה ביותר ששמעתי. היא פשוט הוציאה בצורה מדהימה כל דבר ששמתי, קלאסית, רוק, ג'אז, הכל. כל זה, בעוצמה מספקת מבלי להתאמץ, ועם במה, פירוט, דיוק, מהירות, פאנצ'יות, ופשוט כל מה שאפשר לחפש במערכת. שמעתי גם מערכות שהיו טובות יותר בחלק מהדברים, אבל באופן כללי זוהי לל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום!! אני רוצה לקנות רמקול נייד (לפיקניקים ויציאות לטבע) שנטען ושמתחבר לנגן MP3.. איך אני יכול לבדוק מה עוצמת הרמקול/כמה זמן הוא ישרוד בלי חשמל/מה האיכות שלו.. ואם יש לכם נסיון בדבר אשמח לקבל המלצות.. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קודם כל אני עדיין תקוע אם תקציב של 2000 שקל בשביל רמקולים וה HERCULES Game Theater XP כבר נימצא אצלי בבית מחובר לשתיי רמקולים של 50 שקל! כוס עמק בא לי ליקפוץ מהחלון! עכשיו אני רוצה להבין אם אני מחבר מגבר לכרטיס שלי האיכות נישארת אותה איכות של הכרטיס? או שזה קשור איזה מגבר אני מחבר? המגבר צריך לתמוך במשהו? ועוד משהו.....אם המגבר לא תומך בסראונד......אז יהיה סראונד או לא יהיה? חוץ מזה ניראה לי שעשיתי טעות.......כי ניראה לי (רק ניראה לי) שאחרי שאני מחבר את המגבר לכרטיס המגבר קובע את האיכות. ואם הייתי מחבר מגבר לקריאטיב LIVE 5.1 z אז לא הייתי מרגיד הבדל והייתי יכול לחסוך כסף! צודק או לא? בחיית לפרט ! אני לא מבין ממש בעניין!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by יהודי,

בס"ד אני מחפש רמקולים פשוטים למחשב שלא יהיו יקרים מידי אך מצד שני שיחזיקו מעמד ולא כמו שיש רמקולים זולים ביותר שמקבלים אותם עם המחשב ומהר מאוד יש בהם רעשים והם יוצאים כבר מכלל שימוש אני מחפש משהו בין זה לבין זה כלומר לא רמקולים 2.1 כי הם בדרך כלל יקרים אך שיהיו עם שמיעה טובה ויחזיקו מעמד איזו חברה מומלץ? קריאטיב או לוג'יטאק יהיה טוב? חיפשתי בכמה אתרים אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב ויחזיק לי מעמד יש מצב למצוא רמקולים שהם לא 2.1 ויש עליהם אחריות לפחות שנה? תודה רבה ה' יברך אתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.dioneer.com/english/ אחלה דיסקמן שבעולם!!! יותר טוב מכל מה שמיבאים לארץ!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RoyShefy,

אבא נוסע לגרמניה והוא רוצה לקנות לי אוזניות בעקבות שריסקתי את הPX200 שלי (פשוט חלום). אני יודע שסנהייזר מתגוררת בגרמניה, אבל אתם מודעים למצב היורו ואני לא יודע אם זה יהיה כדאי לקנות (בפרנקפורד) במקום. אם יהיה עדיף לדעתכם אנא ציינו דגם ומחיר. אני מחפש אוזניות סטייל PX200 שאני לא אלך עם קסדה (סדרת הHD),וצליל עמוק וטוב עם הריפוד הזה שחוסם רעשים במחוץ (שכחתי איך קוראים לו). אפשרות שניה שהיא תלויה באם כדאי לקנות בגרמניה או בדיוטי היא סקאל. הנה דף האוזניות: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=124&Page=1 תודה רבה מראש עריכה: מצד שני, כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב אז מה עדיף? SENNHEISER HD-570 או SENNHEISER HD-497 או הPCX250?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by BarM,

שלום, קניתי את הLS21 של לוג'יטק ב75 שקל. קנייה טובה או לקבל זיכוי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה ל ua40d6000 והיא מחוברת למחשב בכבל dvi - hdmi יש לי את המערכת z-5500 והתחילה לי פתאום בעיה. פתאום יש רעש סטאטי יחסית חזק ברמקולים. אם אני מנתק את המסך פתאום אין רעש. אם אני מחבר את הפלאפון במקום המחשב למערכת אין רעש. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש רמקולים איכותיים כאילו לא כאלה שעולים 2000 שקל אלה בסכום של עד 500 ואני גם צריך כרטיס קול שיתמול לי ברמקולים האלה מכיוון הכרטיס שיש לי עכשיו הוא בכלל על הלוח אמ יעני לא משו בכלל....(מכיוון הלוח אםשלי ישן) ויש לי שאלה האם כל כרטיס רקול שאני קונה אני יצליח לחבר ? או שאני צריך לחפש את החיבור המתאים ואם כן אז איך אני בודק איזה חיבור של כרטיסי קול יש לי בלוח אם... כי למשל הכרטיס מסך שלי זה AGP אז אם זה אותו חיבור מאיפה ובכמה אפשר למצוא כרטיס קול AGP (לא יקר) שתומך ב5.1 תודה רבה לעוזרים וד"א מה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב.... מחפש המלצה לסט רמקולים למחשב 2 עבור צפייה בסרטים / מוזיקה ומשחקים... עם בס חזק, ללא צורך בשימוש בסאב. עד 100 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by huber,

שלום חברים. אני לא אודיופיל, להיפך, אבל אפילו אני מרגיש שהאוזניות שמגיעות עם הנגנים/פלאפונים הי די זבל. אני זקוק לאוזניות IE סבירות לשמיעת מוזיקה. היו לי עד לאחרונה אוזניות מסוג MEElectronics M21 והייתי די מרוצה מהם, מחפש משהו דומה. המטרה היא למצוא כמה שיותר VALUE FOR MONEY ואנני מחפש להשקיע מאות שקלים - התקציב הוא כ 100 עד מקסימום 200 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by inbalr87,

צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אבשה,

אז ככה אני רוצה מסך שיהיה מחובר למחשב שאני יראה בו סרטים וכל מיני התקציב שלי הוא 5K למרות שאני לא כל-כך יודע מה תווך המחירים של מסכי 32' ואשמח כמובן שהוא יהיה זול וLCD כמובן שלט תביאו מסך מקרר חח... טוב אז זהו ותודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי לוח אם EPOX 84DA+ ויש לו קרטיס קול עם תמיכה ב spdif זאת אומרת יש על הלוח חמישה פינים שמיועדים לכרטיס הרחבה פשוט שמשמש כמחזיק ליציאה עצמה הבעיה היא שאין כזה כרטיס למכירה בארץ( לפחות לא שאני יודע ) עכשיו אין לי בעיה להשיג יציאה ולהליחם אותה עם שני חוטים לפינים אבל אני לא לאיזה! (אני צריך יציאה cox, לא אופטי ) יש שם SPDIF_IN SPDIF_OUT GND NC VCC יש למישהו מושג?? בכל מיקרה אני מעדיף כזה כרטיס מוכן אם משיהו יודע איפה אפשר ליקנות כזה השני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/accessoiries.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים