אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש טענות, שאם מחברים DAC (איכותי ככול שיהיה) ישירות לכרטיס קול, אז מאבדים מן האיכות כתוצאה מרעשים פניימים שיש במחשב מה דעתכם לגבי זה? והאם זה בכלל רלונטי כשמדובר ביציאות אופטיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קלטות סרט ישנות ממש ואני רוצה להמיר את זה לMP3 איך עושים את זה בצורה איכותית שלא תפגע בקלטות ובמחיר לא אסטרונומי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את ה GTXP יד שניה בסביבות ב350 ש"ח. איך הכרטיס? מבחינת איכות צליל. ואיך המחיר? טוב? בסדר? רע? עריכה: אני קונה את הכרטיסהזה כדי להשתמש בו לאוזניות ולמערכת 5.1 - YAMAHA TSS 10. עדיף לי לתת לרסיבר של YAMAHA לבצע את הקידוד או לכרטיס? זה בכלל יהיה שימושי לקנות אותו אם הוא יתחבר בצורה דיגיטלית למערכת?
-
אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שח המוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידי נתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהם אני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלה הנה האתר הממליץ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל פרטים על הDVD הזה, היות ואוכל להשיגו במחיר זול, הוא תומך בHDMI וקורא הן מUSB והן מכרטיסי זיכרון. לא מצאתי סקירות שלא ברשת, בכלל אם רושמים את השם והדגם מקבלים רק אתרים ישראלים. מישהו התנסה בו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשמתי שתקציב לא רלוונטי מכיוון שאני לא בטוח שיש בכלל רמקולים 2.1 עם אלחוטי אם מישו מכיר אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני לא הצלחתי או שאולי במקום זה יש אפשרות לחבר שלט חיצוני או משו כזה שישלוט על הרמקולים.... אבל האופצייה הראשונה של רמקולים שיבואו ביחד עם שלט אלחוטי היא עדיפה בהרבה... תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים; לאחרונה קניתי ג'יפורס 8800, וקיוויתי לקבל את המירב ממשחקים ומקסימום FPS, אך זה לא המצב, נחשפתי להרבה משתנים שמשנים את המצב במשחקים. אחד המשתנים שאני מעלה פה הוא עניין הכרטיס קול; מסתבר שכרטיס קול מובנה מטיל על המעבד את עבודת חישוב הסאונד, ולכן מאט מפעולת המעבד. עכשיו מאחר ואני קורא לעצמי גיימר, אני פשוט "חייב" לקבל את מירב ה-FPS האפשרי, אבל כמו שכבר גיליתם, מעבר לחובב סאונד אני לא ממש מבין בנושא. עכשיו עולות מספר שאלות: 1) האם שיפור הביצועים שכרטיס קול עושה משתנה מכרטיס לכרטיס (ואני מדבר גם בכלליות וגם על Audigy 4 ו XTREME MUSIC ספציפית) 2) מה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? והאם יש אופציות עדיפות? (התקציב לא מוגדר, אך שלא יעבור את טווח ה-500~) #) זוהי שאלה קצת צדית,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש חברות מומלצות? או שכל זבל סיני עושה את אותה העבודה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס קול חיצוני (עם ממשק USB) להקלטה ביתית בסיסית. הצורך הוא מכשירעם פרה-אמפ, 2 ערוצים, עם כניסות XLR למיקרופון. כרגע יש לי 2 אופציות שהן Guitar Rig Session של חברה Native Instruments Lambda של חברת Lexicon אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להכריע בין השניים וגם להמליץ על כרטיסים נוספים באותה הרמה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש טלווזיה 32 אינץ' (HD כמובן) ב2000 שקל +- מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני משתמש בשני גויסטיקים שמתחברים דרך יציאת גיים-פלי ישנה. עכשיו בלוח החדש שלי, IS7-E אין יציאה כזאת על הלוח (יש יציאות אופטיות במקום), השאלה עם אני יכול לחבר את הSB-LIVE4.1 שלי לPCI, ולהשתמש בו רק בשביל היציאה של הגויסטיק? (ולחבר את הרמקולים ללוח M)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום אני חובב מושבע של אוזניות אין איר ואני מעוניין במשהו חדש... אשמח לקבל חוות דעת ממומחים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשבקולנוע ביתי HTPC השאלה שלי היא כזהות מה התפקיד של הכרטטיס טלויזיה ואם הוא חייב להיות במערכת קולנוע ביתי? ואם יש דרך אחרת חוץ מכרטיס טלויזיה לחבר את הטלויזיה ואם כן איך? ואם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך או כרטיס קל במערכת HTPC!?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! רציתי לשאול האם קיים מפצל מציאה אחת של אודיו(בצבע ירוק) ל2 יציאות.? כי יש לי גם אוזניות וגם רמקולים, ואני רוצה לחבר את שניהם מאחורה. ושני החיבורים של שניהם בצבע ירוק. מישהו יודע אם קיים מפצל כזה? ואשמח לחנות באיזור רמת גן, ותל אביב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לאחרונה מעוניין ברכישה של מחשב נייד דל ווסטרו 3300. המחשב ממש תפור עלי מבחינת הנתונים, הבעיה שהוא ללא HDMI. האם ישנו תוסף ב USB או איזשהי דרך לאפשר למחשב להוציא למסך חיצוני תמונה באיכות יותר גבוהה מ VGA..? אשמח לשמוע. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 סוגי אוזניות(הם בעיקרון לדיג'י אבל גם למחשב) הסוגים הם: AKG K181DJ וה-SHURE SRH 750 DJ מי מהן יותר טובה מתחינת,התנגדות,טווח תדרים,לחץ אקוסטי וכל אלו בתודה רבה לכול העוזרים דור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכבל של האוזניות עושה בעיות, וכתוצאה מכך לא ניתן לשמוע חלק מהערוצים של הסאונד... בעייה מוכרת לכולם. האוזניות איכותיות ונקנו בחו"ל, לכן אני לא מתכוון לקנות חדשות כמובן. אני בטוח שיש פה כאלה שאולי יראה להם טריוויאלי להלחים את זה לבד, אבל לי זה קצת בעיה (ובכלל אין לי זמן פנוי כרגע...), אז מישהו מכיר מקומות שילחימו את זה עבורי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את שני אלו והמידע עליהם דיי דומה אבל מה יותר טוב לדעתכם? creative inspire t6060 logitech x-530 וגם יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של גיגהביט ורציתי לדעת אם זה יעבוד בסדר מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT שמחובר אליו DVI לDVI למסך המחשב ו DVI לHDMI לLCD מדגם LG 37LC53 עכשיו הבעיה היא שאני מנסה לשנות רק את הרזולוציה של ה LCD הרזולוציה של המסך משתנה גם איך אני משנה רק את הרזולוציה של ה LCD עוד דבר אני רוצה שיראו בשני המסכים אותו דבר לא רק להרחיב את השולחן העבודה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לאוזניות גיימינג איכותית בתקציב של עד 500 שקלים. רצוי משהו שלא יצלה לי את האוזניים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו. XORO 2200 מישהו מכיר? הוא טוב? לא ראיתי ביקורות בחול. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ממיר לעידן + . איך הממיר הזה במבצע? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DE255BA63&cfm=B44B41C13E21 זה ממש דחוף לי כי אני רוצה לקנות 2 אז אם למישהוא יש ניסיון איתו שיגיד או לפחות על החברה? כל ממיר מסוגל לעידכונים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&w יש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבל האם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד??? אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה??? מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית שישמש ל HTPC ויתחבר לרסיבר. בכול אופן מצאתי רק כרטיסים עם SPDIF ואני לא בטוח שזו היציאה שאני מחפש.... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב? תקציב עד 300 ש"ח? אם אין משהו בתקציב הזה חשבתי לקנות כרטיס 5.1 ללא אופטי שיתחבר באנלוגי.. בעייה היא הורדת איכות - זה נכון? יש ירידה באיכות? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-