אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום HWzone, לאחרונה הרכבתי מחשב עבור הטלויזיה בבית שישמש כHTPC. התקנתי עליו וינדאוס 7 לאחר שעדכנתי אותו והתקנתי את כול הדרייברים הנחוצים חיברתי אותו לטלויזיה בצורה הבאה : 8500GT>DVI to HDMI cable>TV לאחר שחיברתי את המחשב העברתי לערוץ המיועד וראיתי את התצוגה כראוי עברתי להגדרת האודיו. עכשיו מתחילות הבעיות, קניתי כבל ייעודי של 3.5mm ל RCA (אדום ולבן) חיברתי את ה3.5 ליציאה הירוקה האחורית בלוח ואת שני ה"בננות" חיברתי לכניסה המיועדת מאחורי הטלויזיה (הקפדתי על חיבור לערוץ הנכון במקרה הזה הוא 4) והתחלתי לבדוק את הסאונד במחשב,בלי הרבה בעיות שמעתי את הסאונד מהספיקרים של הטלויזיה והכול היה סבבה,למחרת אני מדליק את המחשב ופתאום *פוף* אין אודיו ואין נעליים. התסכלתי בcontrol pan…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שעדיף רמקולים..אכן? ואם אפשר להמליץ לי על כה דברים בינונים במחיר הזה.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך קוראים לתהליך הזה כשקונים אוזניות חדשות ועושים שהם ישמיעו רעש של רדיו?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לאוזניות גיימינג איכותית בתקציב של עד 500 שקלים. רצוי משהו שלא יצלה לי את האוזניים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך. כרגע, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו במחיר מאוד נוח כמו בכותרת + פטיפון זול שמצאתי. לאחר שיטוטים נרחבים באינטרנט, הבנתי שקיים במערכת הזו חיבור פונו, ושכל שעליי לעשות על מנת לנגן גם תקליטים זה לחבר אל החיבור הזה את הפטיפון. הכול טוב ויפה עד כאן. החלטתי לודא זאת והתקשרתי לכמה חנויות ישראליות שמוכרות את המערכת כדי לשאול אם אכן קיים בה חיבור פונו, וכולם בלי יוצא מין הכלל לא ידעו על מה אני מדבר, ולאחר הסבר קצר מצידי הכריזו נחרצות כי לא קיים בה חיבור כזה (או בכל מערכת מייקרו אחרת). מה דעתכם בנושא? יש או אין חיבור, או שהאם יש דרך אחרת לחבר אל המערכת הזו פטיפון? (אגב, אני גם שוקל את המערכת המוקדמת יותר מדגם CMT-EH10. מה לגביה? יש אפשרות?) אני שובר על זה את הראש כבר ימים ואין …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ואני לא שומע בסרטים 5.1 וגם בבדיקה של הדרוויר לא שומעים 5.1 לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו ביציאה האופטית זה מה שרשום באתר החברה Connectivity Line in / Microphone in (shared 1/8" mini jack) Speaker out (4x 1/8" mini jacks) Optical out (TOSLINK)* Optical in (TOSLINK) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound זה אומר שהכרטיס לא תומך 5.1 ביציאה האופטית ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר כרטיס מסך לטלויזיה HDTV . איפה אני יכול למצוא כבל כזה או דומה? (למי שיש רעיון אחר). מצורפת תמונה מבאנדל של כרטיס מסך... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפי כשנה קניתי נגן MP3 512MB הייתי די מרוצה מימנו אבל אחרי שקרת לו תאונה קטנה כשהו לא היה אצלי הוא די מרוסק... מישהו יכול להמליץ לי על נגן לפחות 1GB אין צורך בלהציג תמונות ואין צורך בוידיאו.... התקציב בין 250-350 צריך שיהיה כולל רדיו+יכולת הקלטה+ומחיר טוב תודה רבה מראש לכול העוזרים...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין אוזניות מאנגליה ב60 פאונד בערך, מה המכס שיש עליהן? תודה רבה אורי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עד היום השתמשתי במחשב שלי בסט של רמקולים 4.1 ג'נריים של חב' "Winner"... באופן מפתיע, אע"פ שהם ג'נריים, הם הצליחו להפיק סאונד יותר עוצמתי ויותר איכותי מהרבה רמקולים אחרים שיצא לי לשמוע...עם דגש על הסאבוופר המטורף של המערכת הזו. למען האמת, מבחינת מה שהשוותי, זה אפילו התעלה על מע' של 2 רמקולים+סאב של BOSS וכמה מערכות של לוגיטק. בכל אופן, לצערי הרבה המערכת התחילה להתקצר לאחרונה, מה גם שהמנקה שלנו הצליחה לשבור לי את כפתור הPOWER והVOLUME של הסאבוופר... מכיוון והמערכת ישנה, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. לכן אצטרך את עזרתכם...אני מעוניין במערכת של 2-4 רמקולים+סאב [אני מאמין שבמסגרת התקציב אני רק אמצא 2 רמקולים], עם איכות סאונד טובה, כאשר אני שם דגש על הבאס ועל ווליום גבוהה שי…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שבוע פתחתי דיון בפורום לגבי קניית רמקולים.כמובן שההמלצות נטו לSOLO6C במחיר שהקצבתי ולבקשות שלי. כרגע קבלתי אותם ופשוט אין לי מושג איך למקם אותם בגלל גודלם הרב. אין לי איפה לשים סטנדים כי המיקום של המחשב הוא בפינת החדר. הנה תמונה להמחשה : אלו המידות בתמונה במצב הנוכחי של התצלום : המסך מחשב הוא 19". האורך מקצה לקצה של השולחן הוא 120 CM. המרחק של הרמקול הימני מהאוזן שלי הוא 40CM והרמקול השמאלי הוא 75 CM. המרחק בין הרמקולים הוא 57 CM. הגובה של האוזן שלי הוא בדיוק בגובה של הרמקולים,זה חיובי אני יודע http://www.up2me.co.il/images/92827823.jpg http://www.up2me.co.il/images/93767115.jpg באמת תודה רבה על עזרתכם,תגובות מהירות יתקבלו בברכה,אני רוצה לסדר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה לגבי 3 אוזניות בזיל הזול אבל אני עדיין מטלבט איזה לקחת. האוזניות הן: 1. MICROLAB K520 LOGITECH ClearChat Premium PC Headset .2 ZALMAN Headphone Theatre HS-ZMRS6F + Microphone .3 ממה שהבנתי הזלמן הן הכי טובות מבין אלה למרות שהם יקרות ב 60 שקל, האם זה נכון? האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בימים הקרובים אוזניות למחשב הנייד ולגלקסי 2, חשוב לי שיהיו all-rounder כאלה כי אני רוצה להשתמש בהן גם למוזיקה, סרטים\סדרות ומשחקים. מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך (כמו אורך של סרט לדוגמה), שיהיה סאונד איכותי וברור ואם יש אפשרות שיהיו מתקפלות כדי שיהיה יותר קל להסתובב איתן. בינתיים המליצו לי על http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9480 איך הן לפי דעתכם? יכולות להתאים לי? אם לא אז בבקשה להציע לי משהו אחר, תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי את המכשיר הזה שמחברים למחשב דרך USB והוא מאפשר להקליט את השירים דרך הקבל האופטי שבא עם המינידיסק... יש לי MZR-500 ועם המכשיר הזה לא מקבלים את החיבור USB, רציתי לדעת מאיפה או האם בכלל אני יכול לרכוש או למצוא אחד כזה - באופן מיידי!!! עזרו בהקדם .... בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את המחשב שלי למסך LCD עם כבל HDMI. המסך: LG 32" 1920X1080 הכרטיס מסך: ATI Radeon X1200 עם דרייבר מעודכן מאתמול. רזולוצית המחשב מכוונת ל- 1920X1080 ב-50 הרץ. יחס הטלוויזיה מכוון ל- 16X9 ועדיין נשארים לי שוליים בצדדים, למעלה ולמטה. אני צריך לעשות זום במסך כאילו למלא את החלק העליון והתחתון אבל עדיין נשארים לי שוליים בצדדים. אמנם לא שוליים גדולים אבל בכל זאת למה אם הרזולוציה של המחשב תואמת את המסך, אני לא מקבל תמונה שנפרסת על הכל? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4991 +creative sound blaster mp3 או בשמו השני creative sound blaster digital music יתחבר לatp3 לשמיעת מוזיקה בעיקר... יקנה ב350 ש"ח... מה אתם אומרים שווה? עכשיו אני משתמש באונבורד מסריח.. אני יודע שיש הבדל גדול אבל אני באמת אשמע הבדל גדול.?? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&w יש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבל האם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד??? אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה??? מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם 5 רמקולים + סאב בחדר ובנתיים זה מחובר מהכרטיס קול הרגיל שלי למערכת וזה אומר שזה משדר רק סטראו.. אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב עם יציאה אופטית כדי לחבר את המחשב למערכת אני מחפש משהו לא ממש יקר לא רוצה להשקיע בזה הרבה אבל זה חשוב שתהיה יציאה אופטית.. הכי נוח ככה לחבר את זה תציעו לי שמות של כרטיסים טובים ולא יקרים ואם אתם יכולים קם לינקים לאתרים שלהם ו\או מחירים כל מידע ייתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה פנימי של AVerTV שמותקן על המחשב השולחני עצמו ואני רואה דרכו את השידורים של הממיר "יס" על המסך מחשב דרך התוכנה. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. לא רואים ממש טוב במסך מחשב את השידורים של הממיר "יס", השידורים איטיים והגראפיקה לא משכנעת במיוחד, השאלה היא אם הבעיה היא במסך/כרטיס מסך/קליטהחיבורים וכו' וכו'. אני רוצה שתעזרו לי לשפר את איכות השידור. 2. חיברתי את הקונסולה שלי (פלייסטיישן 2) לאותו כרטיס טלוויזיה פנימי וזה אפשרי לשחק אבל אני כל הזמן צריך להחליף בין הכבלים וזה לא ממש נוח השאלה היא האם יש איזשהו מפצל שאני אוכל לחבר גם את הממיר וגם את הקונסולה בו-זמנית ואם אין, האם יש אפשרות להתקין 2 כרטיסים פנימיים על אותו מחשב. אותו סיפור יש לי עם הפלייסטיישן 2 עם האיכות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שיש דגם של גיימינג hd515 אם מישהו מכיר אז שיגיד ואם לא אתם מכירים משהו אחר של סנהייזר שמתאים לגיימינג באותו סכום בערך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני לא מחפש ממש סרטימר מכיוון שאני לי כוונה להזרים סרטים מהמחשב\באופן אלחוטי בכלל, אני מחפש מכשיר שיאפשר לי סה"כ לחבר כונן נייד בחיבור USB. יש לי כבר בבית DVD בעל יציאת USB - אך תמיד יש איתו בעיות. החל מקריאת מספר קטן מאוד של פורמטים, הוא לא מציג כתוביות כראוי ובעיות אחרות שונות ומשונות. חייב שתהיה תמיכה טובה ונוחה לכתוביות בעברית, קריאה רחבה של פורמטי וידיאו הנפוצים, חיבור HDMI ותמונה איכותית (יחובר ל-LCD 42") ואם אפשר שהוא יריץ MKV - מה טוב (אבל לא חובה) ואם אפשר שיהיה זול יחסית (אפשרי גם לקנות דרך אמזון על מנת לחסוך עליות) אם יש לכם המלצה על מוצר טוב שעונה לדרישות - אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני לא אודיופיל, להיפך, אבל אפילו אני מרגיש שהאוזניות שמגיעות עם הנגנים/פלאפונים הי די זבל. אני זקוק לאוזניות IE סבירות לשמיעת מוזיקה. היו לי עד לאחרונה אוזניות מסוג MEElectronics M21 והייתי די מרוצה מהם, מחפש משהו דומה. המטרה היא למצוא כמה שיותר VALUE FOR MONEY ואנני מחפש להשקיע מאות שקלים - התקציב הוא כ 100 עד מקסימום 200 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני ואחי רוצים לקנות דגם לחדר שינה שהמרחק מהימטה לטלוזיה מטר וחצי התקציב עד 8 אלף שח גג עדיפות ל6 אבל עם זה שווה אפשר לחרוג השמשוים היו אך ורק HD 1.בלורי 2.אקס בוקס חשוב שהטלוזיה תהיה הכי דקה ומעוצבת שאפשר וכמבון גם טובה באיכות שלה אלו הדגמים אנחנו מטלבטים מגודל 40 עד 50 הינה הם: 1.סוני EX500 2.סמסונג C650 3.שארפ LE700 4.LG LE5500 5.LG LD650 6.46PFL8605 זה הטלוזיה שהכי הרשימה אותי היא תלת מימיד 7.סמסנוג C550 8.LG PK550 אלו הטלוזיות שאני מיתלבט בנהים מי הכי טובה לתקציב שלי מחכה לתשובה תודה מתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-