עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם כן איך? אני שונא את התוכנה הזו, צריך לשים את השירים בתוך תיקייה מסויימת או שסתם אפשר לזרוק אותם בחוץ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by blackmoonlight,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן פנטיום 4 במהירות שעון 1.4 עם גיגה זיכרון, האם אני יכול לשים עליו כרטיס אם HD ולהפוך אותו למדיה סנטר או פשוט לזרוק אותו לפח? תודה

3. אם יש לי רמקולים במסך ואני קונה עוד שני רמקולים עם סאב האב אני יכול להפוך את זה למערכת 4.1? נגיד הרמקולים של המסך יהיו רמקולי סנטר והרמקולים שאני קונה יהיו רמקולי צד? אני מניח שאפשר לעשות את זה עם רסיבר אך האם יש עוד דרך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. איך אפשר לעשות זאת?

5. שלום לכולם, נראה לי שפה זה הפורום המתאים, אבל אם לא - סליחה ותעבירו למקום הנכון. אז ככה, יש לי נגן של ERGOTECH (ככה לפחות כתוב על המכסה שמגן על החיבור USB), אני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, ורציתי לדעת האם יש דרך להציג עברית על הצג? כרגע הוא מציג ג'יבריש. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום אזכור לזה. האם כדי לראות עברית (אם בכלל אפשר?) צריך להוריד עדכון קושחה ומאיפה? האם אפשר להציג עברית בעזרת תווי אסקי? תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by swg,

האם אפשר להקליט באמצעות ה-ipod? כמובן שצריך לקנות בשביל זה מיקרופון{במיוחד ל-ipod}, אבל בכלליות, הגירסא שבאה עם ה-ipod g4 תומכת בהקלטות{כמובן אחרי הרכבת מיקרופון}? עוד שאלה: איך עובד ה-itrip? אני מתקין אותו על המכשיר והופ, יש לנו אייפוד מנגן רדיו fm בכוונון אישי? האם ל-itrip יש בטרוית או שזה פשוט מקלט{בלי בטריות}?

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  7. יש לי טלוויזיה LCD FHD שמחוברת למחשב וחשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה או לכידת וידאו ולצפות בהם בחלון (גם אם זה מסך מלא) ולהריץ על הוידאו פילטים (FFDSHOW למשל). מישהו ניסה את זה, האם זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

קניתי לפני כמה ימים altec vs2621 ותהיתי האם יש דרך כל שהי להשתיק רק את ה sub. מותקנים לי דרייברים של REALTEK ולא מצאתי משהו דומה באפשרויות. ב properties של מנהל הסאונד ב windows 7 יש בר של הוולריום של ה sub אבל בפועל הוא לא מנמיך כלום. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי P5KPL-CM (ישן, אני יודע) שהדרייבר שלו זה VIA HD AUDIO DECK ואני חושב שהסאונד דרייבר שלו מעפן, זה בנוסף לעובדה שהעדכון האחרון שהוציאו לו היה לפני כמה שנים. האם אפשר להתקין, לדוגמה, סאונד דרייבר רנדומלי של REALTEK לווינדוס 7 והוא יעבוד יותר טוב? ואם לא, יש דבר לשפר את הסאונד מעבר למשחק עם האיקוולייזר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. ואם כן...איזה מפצל צריך לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yotamoo,

שלום אני מעוניין לקנות I-River H-320 ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לראות איתו סרטים בצבא. אז אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולראות את הסרטים בטלוויזיה שבפלוגה כי לראות על המסך שלו זה די מסכן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. האם אני עדיין יקבל את אות הוידאו ? אני מעוניין לחבר את יציאת ה-tv-out שלי שהיא 7 Pin עם כבל s-video (4 pin ל-RCA ? זה יכול לעבוד ? תודה.

13. במפרט אני רואה שכתוב Audio/Video outputs --------------------------- Composite Video Stereo Analog Audio האם זה אומר שאני יכול לחבר אותו לחיבור SCART או S.viedo של טלויזיה ישנה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by magafaim,

השאלה בכותרת....מדובר על רכב בעל רדיו עם קלטות...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קניתי x-540 למחשב של ההורים שלי ותהיתי אם יש אפשרות לחבר אותו ל LCD בסלון, נראה לי בסלון הם יפיקו מהרמקולים יותר תועלת. מדובר ב REGZA של טושיבה, דגם 37C3000 תודה לעוזרים עריכה: מצאתי את זה, אני רק לא יודע מה עדיף, לקנות את הממיר הזה או פשוט לחבר לשקע של האוזניות, מה יתן צליל יותר איכותי?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. רציתי לשאול האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הX0530 גם לטלויזיה שברשותי.. באמצעות כבליפ או מתאמים מסוימים.. אשמח לקלב חוות דעות מאנשים שעשו את זה .. תודה מראש ליאור,

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. טלוויזיה נחמדה עם אחלה רמקולים... אבל תגידו רק אם אתם באמת יודעים איך, שלא כמו החברים המעפנים שלי: " בטח בטח, מה אתה לא יודע?!..." אז אם כן אז כן ואם לא... אז לא! ;D

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  18. יש לי בסלון פלזמה 42 אינטש (SAMSUNG Q7) עם רזולוציה של 1027X768 ואני רוצה לחבר את המחשב אליה השאלה שלי היא איך יראו טקסט,האם זה יהיה ברור וחד או שרק סרטים יראו טוב ? פה יש את כל הכניסות והיציאות שלה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=465078

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by PeaceWarrior,

אני רוצה לחבר וידאו מהסוג הישן (לא dvd) למחשב בכדי שאוכל להעתיד את הקלטות למחשב ומשם לצורב.. האם הדבר אפשרי לעשייה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  20. שלום אנשים יש לי טלויזית TOSHIBA האם אפשר לחבר אותה LCD 32 למחשב באמצעות יציאת DVI-D כדי לצפות בסרטים מהמחשב לטלויזיה ובמקביל לחבר את הצג של המחשב באמצעות D-SUB ולראות במקביל (לעבוד על המחשב במקביל לצפיה בטלויזיה) יש לי לוח AM2NPV-VM של אסוס עם רטיס מסך אינטגרלי 6150 תודה

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. יש לי מחשב ובו יציאת HDMI, אך טלוויזיה קצת ישנה שיש לה חיבור RCA, SCART ו-S-Video. האם אפשר בצורה כלשהי לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות היציאות הללו? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. קניתי מסך מחשב מסוג Chimei 958D, יש לו כניסות VGA ו DVI השאלה שלי האם אפשר לחבר את הממיר של הוט \ Yes בכבל RCA (אדום לבן צהוב) לחיבור DVI של המסך? יש כבל ממיר כזה? עדיף DVI או VGA? והאם יראו משהו בכלל כשאני יחבר? (רק את הצהוב שהוא הוידאו אאוט של ה RCA, ברור שאת האודיו, האדום לבן אני יחבר למגבר) תודה

23. אני מעוניין במערכת או של LG או של סמסונג ב2000-200 שקל והשאלה האם במערכות המשלבות האלו אפשר לחבר את המערכת למחשב ולמימיר בו זמנית יש לה אודיו אופטי 1 קומפנזיט משהוא כזה HDNI USB ועוד כמה חיבורים. האם זה אפשרי? זה המערכת:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HT806TH&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם אפשר לחבר את המערכת למחשב וצמימיר זו זמנית? המימיר הוא YES HD MAX וTV היא LG LX6500 יש כנסיות אופטיות ו4 HDMI והמחשב הוא H55 לוח אם וכרטיס מסך GTX250 ומארז כולל כנסית HDMI המארז הוא טרמלטיק V3 אשמח גם להמלצות למערכות עד 2000-2000 begin_of_the_skype_highlighting ללא תשלום 2000-2000 end_of_the_skype_highlighting שקל חייב שהיו 4 רצפתים ומחברה מ…

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  24. Started by ofer_shm,

תודה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מערכת כזאת ואני כניראה קונה נגן פשוט כזה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את הנגן הזה למערכת?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.