עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שבת שלום... יש לי בעיה בHTPC שלי כשאני רואה סרטי HD (קבצי MKV) הסאונד בדיאלוגם נמוך משמעותית מהסאונד באפקטים האחרים שיש בסרט. הבעיה די מעצבנת כי אני מוצא את עצמי תוך כדי הסרט מתעסק בווליום של הטלוויזיה די הרבה. יש לציין שהבעיה היא בכל הסרטים שאני רואה (ואני רואה המון) ובכל הנגננים (ניסיתי VLC, MP, BSPLAYER ועוד כמה). אני משתמש בCCCP. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לקנות את הסטרימר הזה, אבל אני רוצה לדעת קודם את כבר יצא לו עדכון שמוסיף תמיכה בכתוביות בעברית. מדובר בסטרימר הזה:http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/ האם הוא תומך בכתוביות SUB בעיברית? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. Started by NIVs,

אם למישו יש מקום טוב לקנות איזה כבל עבה אני אשמח(קניתי מגבר לנגן). אוו אם יש אפשרות להכין לי כבל טוב כזה אשמח לקבל פרטים

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  4. שלום לכם אני מחפש המלצה לרמקולים, שישמשו בעיקר לסרטים ומשחקים, אך גם למוסיקה. אני לא מחפש משהו מפוצץ, אלא בסך הכל רמקולים שעושים את העבודה ולא עולים יותר מידיי. חובה שיהייה להם גם חיבור לטלוויזיה וגם חיבור של כבר אופטי(לXbox) בעיקרון אין לי טווח מחירים ספציפי, אבל אם תתנו דוגמאות אני אראה אם אפילו כדאי לנסות הם הולכים להיות ממוקמים בסלון. חובה רמקולים לוויניים, רצפתיים לא באים בחשבון. עוד משהו: אני לא מבין כמעט כלום בכל הקטע של המגברים, הרמקולים, ואיך הם משתלבים, אז אני בסך הכל מעדיף לא להתעסק עם זה בכלל, אבל אם חובה מגבר עם הרמקולים אני אשמח להסבר קצר והמלצה על מגבר זול שעושה תעבודה. תודה רבה עריכה: שחכתי לציין שזה חשוב לי שהמקולים יראו נורמאלי, אני לא רוצ…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by nirkatan2,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי לא מזמן מחשב חדש. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON HD 4850 בעל יציאת S-VIDEO יש לי כבל מתאים שמחובר לטלויזיה גם ל S-VIDEO אני לא מצליח להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה למרות שבמחשב הקודם לא היתה בעיה. תודה מראש על עזרה ניר.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. מה הטלוויזיה הכי טובה לתקציב שהיא 32 אינץ' ושל LG שתומך ב FULL HD?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. מישהו מכיר כרטיס קול כזה? זה יהיה לי תחליף מצוין לרסיבר. מחיר לא משנה, אני בטוח שהוא יהיה יותר זול מרסיבר חדש+רמקולים.

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  8. אני משתמש בנגן D2 ומאוד מרוצה ממנו אבל האוזניות של iAudio שקיבלתי איתו התחילו לעשות לי בעיות של מגעים (אחת האוזניות עובדת לסירוגין, תלוי בזווית שבה אני מחזיק את הכבל) ובכלל חברים שלי אמרו לי שאי אפשר להנות ממוזיקה בלי אוזניות איכותיות. אז מה שאני מחפש: - אוזניות שלא ייפלו במהלך ריצה ושאר זעזועים - תקציב של עד 500 ש"ח - שיהיו קטנות, שאוכל להכניס אותם בפאוץ' של ה-D2 תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by yarkoni,

^^^^ כותרת תחובר לרוב למחשב ומדיי פעם לסלון מחפש איכות גבוהה כמו כול ישראלי אחר עלות/תועלת

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by niv251,

לפני שנה וחצי קניתי את הרמקולים הנ"ל (יש לי עוד חצי שנה אחריות), כבר כמה חודשים יש לי בעיות מגע עם הרמקולים שצריך לנתק ולחבר בשביל שהם יעבדו כמו שצריך היום אני מנסה להפעיל את הרמקולים והסאב וופר לא עובד רק הרמקולים. ניסיתי לחבר ולנתק ופשוט כלום הכל עובד חוץ מהסאב וופר. עכשיו יש לי שני התלבטויות אולי אני יכול פשוט להחליף את הקאבל והכל יעבוד או לשלוח את הרמקולים לחנות כי עדיין יש לי אחריות. עכשיו גם באפשרות ב' יש לי כמה התלבטויות כי קניתי את הרמקולים ממש רחוק מהבית שלי, עכשיו לשלוח את הרמקולים לחנות שקניתי או ישר לקרט שזה יותר קרוב לבית שלי... תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by moshon89,

שלום! מישהו הביא לי רסיבר של sansui והוא טען שכל הזמן הוא עבד לו טוב עד שפתאום הוא הפסיק לעבוד הרסיבר נדלק התצוגה טובה הכל נראה בסדר לגמרי חוץ מהעיקר לא שומעים שום קול, מישהו??

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by orengore,

שלום, יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by dan79,

הדגם AVR 200 . אני לא שומע קול ממרבית הרמקולים. אפילו בסטריאו אני שומע רק את הרמקול הימני קידמי. גם בשביל לשמוע את הרמקול הרמקול הימני קידמי,אני נאלץ לסבוב את כפתור הוווליום כמעט עד שיא העוצמה. הקול שיוצא מהרמקול נישמע מעוות. אותו דבר קורה כאשר מחברים אוזניות לכניסה הקידמית. האם מישהו כאן ניתקל בתופעה דומה עם הרסיבר שלו? האם להערכתכם לאור הסימפטומים שתיארתי,מדובר בתיקון יקר? הערכת מחיר של תיקון שכזה???

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  14. שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי סט רמקולים 5.1 X530 בסלון מחובר ל HTPC. אני רוצה לתלות הת הרמקולים האחוריים, האם יש דרך להאריך אותם ? מישהו עשה את זה ? והאם יש סט דומה עם רמקולים אלחוטיים ? מנו

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. Started by BooMMachiN,

יש לי בבית המון רמקולים שזרוקים סתם ללא כל שימוש אני רוצה לחבר אותם למחשב, אבל הכבלים (אין לי מושג איך קוראים להם, אז צילמתי : http://img217.imageshack.us/i/dsc00291l.jpg/ לא מתאימים למחשב קיים מתאם מהכבלים האנלוגיים לדיגיטלי?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. תגידו איזה מסך הכי טוב מביניהם? LC42SA1 או LC42WD1E או LC42RD2E תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by navk2,

הרמקול הימיני מקדימה שלי חלש בצורה מוגזמת, בוקשי שומעים ממנו. עשיתי בדיקה והחלפתי את האות של הקידמיים עם האות של האחוריים והוא נשאר חלש כך שהבעיה היא ברמקול ולא באות, מה עושים ? הדגם הוא LX520 של קרייטיב. במקרה שהרמול גמור, אתם ממלצים להחליף אותו עם הסנטר ?[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 01:00:17 יודעים מה ? כבר וויתרתי על ליפתור את הבעיה, השאלה עכשיוהיא מה לעשות עם המצב הנתון ? אני אחליף אותו עם הסנטר שיהיה איזון או שיש לכם פיתרון אחר ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. מחפש אוזניות עם מיקרופון טובות עם חיבור USB. שישמעו בהם טוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים ושהמיקרופון יהיה טוב ושיהיו איכותיות ובנויות טוב. תקציב עד 300 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  20. יש המלצות? - יכול להזמין דרך האינטרנט.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by CobraBoy,

ערב טוב לכולם , יש לי בעיה מעצבנת , אני מחבר את המחשב הנייד שלי בעזרת כבל HDMI לטלוזית ה LCD התמונה עוברת אבל הקול לא מה יכולה להיות הבעיה המחשב הוא של ג'יגהבייט Gigabyte W576V-84R2 והטלוזיה מבית פיליפס דגם 42PFL5604H/12 , אני עדכנתי את התוכנה של הטלוזיה לחדשה ביותר וגם במחשב עדכנתי את כרטיס המסך לעידכון האחרון שיצא לא ממזמן 186.03 וגם את כרטיס הקול שהוא של REALTEK ALC268 והגרסה שלו כעת אחרי העידכון היא 6.0.1.5864 ובכול זואת הקול אינו עובר , באפשרוית ה SOUND אני הגדרתי לו שיעבוד HIGH DIFINITION AUDIO DEVICE כשה אני מדליק מוזיקה למשל אני קו ממול קופץ כשה המוזיקה מתנגנת אבל הקמקולים בטלוזיה לא משמעים ציוץ מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by Talker,

יש לי טלוויזיה Samsung LA40R81B LCD עם מערכת קולנוע ביתית sony dav-dz230 יש לי כמה שאלות: 1. הDVD שלי יכול לנגן סרטים באיכות HD שאני מוריד מהמחשב? אם אפשר לפרט איזה ואיך.. 2. כדי לצרוב סרטי HD אני צריך צורה Blu-ray במחשב נכון?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  23. אני חושב שה-32A450 של SAMSUNG תהיה הבחירה הטובה ביותר... אבל בכל זאת, באתי להתיעץ. מה אומרים? יש יותר טובה בתקציב הזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by afikg,

יש לאבא שלי מערכת די.גי. קצת ישנה שהוא היה מתשמש בה פעם אבל היא איכותית ועובדת פיצוץ. הקיצר המגבר התחיל לעשות בעיות ואני רוצה להחליף אותו. לא מדובר בד.יגי. מקצועי אלא רק משו סולידי שיעשה את העבודה. אני רוצה לקבל המלצה למגבר טוב כדי להחליף לי במערכת. טווח מחירים עד 1000-1500. תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by Aner,

פשוט תמיד קורה או שהאיזור ליד המחבר נדפק או שאחת האוזניות מפסיקים לשמוע בה, בד"כ מגעים שקרובים אליה שנקרעים

• 1 תגובה
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים