עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by benos1,

אממ בשעה טובה יש לי מחשב חדש... ואני זקוק לאוזניות של גיימרים שכוללים מיקרופון עכשיו חשוב לי מאוד ואני מדגיש מאוד שיהיו קלות ונוחות ואיכותיות. התקציב שלי הוא עד 150 ואם משש צריך חריגה עד ל 200. תודה על העזרה והזמן.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by ארגוט,

לפני שיפוץ וכניסה לדירה חדשה מקבלן, חשבנו במקום לרכוש מסך LED גדול, לרכוש מקרן HD איכותי, לתלות אותו בתיקרה, להעביר כבלים בקירות (במסגרת השיפוץ), לחבר אותו לסטרימר, לממיר HD של הוט וכו'. מה דעתכם על הנושא? יתרונות? חסרונות? האם קיימים היום מקרנים איכותיים שמתחרים באיכות התמונה שמייצר מסך LED FHD, וגם שפועלים בסביבה לא חשוכה? האם מומלץ/לא מומלץ ומדוע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב חברים, איזה דונגל אלחוטי יתאים למסך זה? הטלויזיה:panasonic-thl42u30 טלווזיה "42 LCD FULL HD Panasonic עם כניסת USB MKV DLNA : מאפשרת שיתוף תכנים כגון וידאו ותמונות הנמצאים על המחשב הביתי עם המסך ע"י חיבור לראוטר מעבד תמונה ופאנל IPS ALFA מתקדם ביותר, 2 כניסות USB ו-3 כניסות HDMI,כניסות HDMI, Wi-Fi Ready, DLNA, חיבור לאינטרנט המאפשר התחברות ל facebook ואתרים יעודיים אחרים ע"ג המסך כניסת מולטימדיה USB למגוון קבצים כולל קובץ MKV לקבצי FULL HD יורוקום טרם קיבל אישור משרד התקשורת למתאם dy-wl10 תודה

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. Started by MDK,

יש לי LOGITECH Z560, שזו מערכת 4.1, שהרמקולים שלה מתחברים לסאב, שמתחבר ל PAD, ומהPAD אל הכרטיס קול. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר רמקולים אחרים לא של מחשב לסאב וופר

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by עדי נסטסה,

אהלן חבר'ה, חבר שלח לי לינק לרמקולים האלה של Luxeon.. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בימים האחרונים החלו מספר אתרים שמתמחים בשמועות בכל הקשור למוצרי APPLE לדווח על חידושים בקו ה IPOD: בשבוע הקרוב (יתכן כבר מחר ): - השקת ה IPOD MINI המשודרג בגודל 6GB או 5GB עם מסך צבעוני ודיסק יותר עמיד ! המחיר יהיה זהה לנגן היום, 250$, כאשר יתכן והדגם 4GB ישאר כאופציה זולה יותר של 199$. - הוספת שש צבעים חדשים ל IPOD MINI. במקביל, או קצת אחרי: - 2 דגמי IPOD חדשים במחירים של 349$ ו 449$. לא ברור האם זהו הדור החמישי או פשוט שדרוג מערך הנגנים של הדור הרביעי עם מסך צבע ו/או דיסקים בנפח שונה...

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by BooMMachiN,

אז ככה, שלחו אותי מפורום אחר, ואמרו לי שאתם ספצים בכרטיסי קול (: עקרונית, אני מחפש כרטיס קול (בין 500-1000 ש"ח) שיתאים למתחיל בקיובייס כל העוזר יבורך ;D

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by tehnodrom,

קניתי אותם מאיי ביי עברתי על המדריכים יש דברים שמראים על כך שהם מקוריות ויש קצת דברים שמראים שלא עזרה ממכם מאלה שמבינים מצורף לינק להורדה של תמונות. תודה מראש מתן. http://rapidshare.com/files/36974048/CX300.rar

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by liho,

שלום שלום אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 בעיקר לשמיעת מוסיקה בתקציב של 500-600 שקל אני גר בתל אביב אז חנויות קרובות בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by Ido.G,

היי אנחנו מעוניינים לקנות לאבי מערכת שמע לכבוד היום הולדת שלו. המערכת תמוקם בעבודה שלו (הוא עצמאי). תקציב - 400,500,600... צריכה להיות עוצמה סבירה (לא משהו מיוחד... אבל שישמעו בסביבה קצת פתוחה) אמין תמיכה ב CD תמיכה בקלטות (כן...) איכות שמע טובה (שוב, לא משהו מיוחד, אבל שישמעו סבבה) מהנסיון שלי, מערכות סטריאו נוטות להיות לא אמינות. עד עכשיו גם היתה לו מערכת סטריאו יפנית כלשהי והיא מתה לאחר שלוש-ארבע שנים. חשבתי על המערכת הזאת: http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=199&ArticleID=1048 ב 500 שקלים. יש תובנות? הערות? אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מחפש רמקולים 5.1 שיתחברו לי למחשב ולטלוויזיה, אפשר שהם יתחברו לשניהם באותו הזמן? הרמקולים בעיקר לסרטים וסדרות מהטלוויזיה משחקים, וקצת מוזיקה מהמחשב... התקציב בערך הוא עד 750 שקל וגם אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה מה זה הכרטיס קול הזה שצריך במחשב? אם אני קונה רמקולים 5.1 וכל זה אני צריך כרטיס קול שונה משיש לי עכשיו? ומה זה משנה? נגיד אלה רמקולים טובים? - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16573&catid=925#details, או אלה - http://www.vipsales.co.il/pl_product~FC861~54~0.htm ואם מישהו מכיר משהו טוב אני ישמח להמלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by benor,

אני מרוצה מהסאונד שומעים בהם דיי סבבה. זה תלוי בעיקר באיכות השיר, אפילו הביאו בשבילם ריפוד לאוזנייה. שווים את ה- 80 שקל ששלמתי עליהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by yamdan,

שלום אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לצבא בסביבות ה 800 שקל הבעיה היא שאני מתלבט בין אוזניות in ear ל on ear, לגבי over the ear- אף על פי שאיכות הסאונד זה פיצר שכמעט הכי שחשוב לי, ה over the ear (למורות שלעולם לא יצא לי לנסות) נראה טיפה מסורבל, ובימינו בתור חייל בקרבי שיוצא עם נשק הביתה טיפה מסוכן להיות מנותק לגמרי מהעולם. עד עכשיו היו לי רק אוזניות יחסית זולות של in ear וכולם נהרס לי די מהר, הם מסתבכות לי בכיס, או שבד״כ אני שומע בלילה לפני השינה ומתעורר איך שהוא בבוקר שאני שוכב על האוזניות ומועך אותם, והחוט שלהם נמתח ומסתבך (מכירים את זה ?), כנראה זה לא מאריך את חיי האוזנייות וזה למה אני מתעניין גם בon ear השאלה שלי היא: כמה עמידות אוזניות in ear בתקציב הזה ? מצד שנ…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. מכיוון שיש לי בעיות עם כרטיסי הקול שלי עכשיו עם וויסטה אם זה עם משחקים ואם זה בסראונד.. אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש שמתאים לוויסטה! pci וכרשום בתקציב עד 350 ש''ח... מה שכן אני חייב שיהיו בו יציאה אחת לרמקולים קידמים ואחת לאחורים ו2 כניסות של אחת מיקרופון והשניה line in בו זמנית בלי להוציא ולהכניס או לשנות הגדרות.. שבו זמנית ארבעתם יהיו מחוברים. תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by efee123,

שלום, לא הייתי בטוח היכן לפרסם את ההודעה(מקווה שכאן זהו המקום הנכון).לאחרונה העברתי את המערכת HTPC שיש לי בסלון לחיבור לרסיבר על מנת לקבל 5.1 ערוצי שמיעה.המחשב מבוסס על מעבד e8400 לוח של Intel ועם כרטיס מסך HD5450.הרסיבר שבבעלותי הוא מדגם Yamaha rx-v363.מכיוון שהרסיב הנ"ל אינו תומך באודיו דרך כניסת הHDMI רכשתי רכיב שיפצל את האודיו מהHDMI ע"מ שאוכל לקבל 5.1 ערוצים.קישור למכשיר שרכשתי: קישורכעת אני מנסה לשמוע דרך המערכת הפעלה ב5.1 ולא מצליח. כשאני מגדיר את כניסת הHDMI שתהווה בריררת מחדל עבור הקול וב-configure מגדיר 5.1 ערוצים, אני שומע רק מ-2 הרמקולים הקמיים.בkodi כשאני שם בהגדרות הקול על thruoghput אני אכן מקבל בקבצים מסויימים 5.1 ערוצים, בחלקם אני מקבל רק רעשי רקע וב…

16. Started by ziv,

שלום אני מחפש טלוויזיה אל.סי.די. בגודל של 37 אינטש אני עדיין לא סגור על מוצר ההיתלבטות היא בין HAIR ו-LG אבל אני לא סגור על כך רציתי לדאת עם בכלל כדאי ללכת על אחד מהם ועם כן אז איזו עדיפה. HAIR37:http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521344 LG:http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=490577 ותודה על התמיכה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  17. חשוב לי שלא יהייה צריך להחליף אוזניות כמה כמה ימים\שבועות לא משנה, בקיצור שיהיו נטענות דרך המשדר או משהו. ועוד משהו, איכות שמע גבוהה! תודה רבה. אם אין אוזניות כאלו אני מבקש לא להמליץ על משהו ג'נרי ופשוט לכתוב שלא אוכל למצוא אוזניות עם התכונות הנ"ל בתקציב שלי ואני כבר יחשוב עם להגדיר תקציב אחר או לוותר. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. חיברתי את המחשב לטלוזיה דרך היציאה של הכרטיס מסך וגם חיברתי את היציאות אודיו לכרטיס הקול שבמחשב. עכשיו בזמן שאני רואה סרט בטלוזיה שמועבר מהמחשב יש מין רעש לוואי, כשאני מחבר את הרמקולים של המחשב לכרטיס קול אין את אותו רעש. יש לציין כי החיבורים הם חיבורים איכותיים ואין כל חשש למגע בין חוטים(ניסיתי מספר סוגי חוטים, עדיין לא עוזר). מבקש את עזרתכם, כי אני כבר השתגעתיייייייי

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by vax,

קניתי כבל של HDMI-DVI. חיברתי אותו בינהם קיבלתי תמונה אבל אני לא מקבל סאונד. מישהוא יודע אולי איך אני מגדיר את הסאונד?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  20. אם יש לי רמקול של סוני לא בשימוש (רמקול רגיל של מערכת) אני יכול לחבר אותו בתור סנטר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by infernoman,

שלום לכולם אני רוצה לקנות טלוויזיית lcd בגודל 32 אינץ' ואני מתלבט בין 3 דגמים: toshiba 32wl66 philips 32pf5331 Sharp LC-32GA8 האם מישהו מכיר את הטלוויזיות האלו? אולי למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת? עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by dor444,

היי, אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר של 5*3 בעיקר למוסיקה אבל שיהיה גם לסרטים ולגיימינג, אני רוצה שהוא ייתחבר למסך טלוויזיה (שאליו מחוברים הסוני, המחשב, והטלוויזיה) התקציב הוא 600 עם אפשרות של חריגה קטנה במקרה של רמקולים איכותיים משמעותית חשוב לי שיהיה להם שלט רחוק חשבתי על ה-X16 של MICROLAB ועל Harman-Kardon SoundSticks 2.1 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן השאלה בכותרת אני מתכוון לתמונה שיש בעידכון 1.27 ולדבר הכחול שיש בגרסאות הקודמות... שמעתי פעם שאפשר... והעברית של האיריבר פועלת רק במצב DBSCAN? וזה רק אני או שהעיצוב ב1.27 יותר נחמד כזה?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by shayw,

מ DVD ל LCD תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ptX,

במחשב הישן המיקרופון עבד, ובחדש פתאום לא! למה? >: ניסיתי הכל, כשאני נכנס להגדרות הVOLUME אי אפשר לגעת שם בMICROPHONE, כשאני מחבר אותו למחשב זה מראה לי בכרטיס קול שחיברתי, ועדיין, המיקרופון בקושי, בקושי בקושי עובד, אני חייב לקרוע את הגרון בשביל שישמעו אותי חלש. ניסיתי את המיקרופון שלי ועוד מיקרופון ב20 שקל, בדיוק אותו דבר בשניהם! התקנתי ת'דרייבר שקיבלתי עם הדיסק [HD AUDIO] ועדיין לא עובד >: PLZ HELPPP!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.