אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים , או אם בכלל יש פורום לנושא הזה אבל אני מקווה שאני כותב במקום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, ואני לא שומע צליל, מה אני צריך להתקין - איזה תוסף ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני יוצר מוסיקה כמה שנים בתכנות מחשב ולאחרונה החלטתי להשתדרג במקלדת שליטה וכרטיס קול. הסתובבתי סביב עצמי ברשת וחיפשתי כרטיס קול, אין לי מושג בנושא ונזכרתי באתר המצויין הזה.. אילוצי תקציב: אז אני מחפש כרטיס עדיף חיצוני, עד 800 שקלים ולא איכפת לי יד שניה אז קחו בחשבון שהצעה של כרטיס יקר מ800 אפשרית במידה ואני אמצא אותו ביד שניה. אילוצי שימוש: כמו שאמרתי, הכרטיס נועד להקלטה בתכנות מוסיקה ונגינה על מקלדת השליטה. חשובה לי האיכות וההפחתה של ה latency עם השימוש במקלדת. אם כבר אני כאן, אני לא יודע אם זה המקום אבל אם מישהו מבין במקלדות שליטה אני אשמח 1.לקבל הצעה אם כדאי או לא, לקנות את ה M-audio keystation pro 88 כי בימים הקרובים אני מתכנן לקנות אותה ממישהו שמו…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך את הטלויזיה בשביל 2 מטרות, צפיה בכבלים ו בשביל ה XBOX עכשיו החלטתי לקנות HDR ולא FULL כי בדקתי וראיתי שאין הבדלים כמעט.. עכשיו הדגם שאני מתכוון לקנות הוא LCD SAMSUNG LA32A450 כי שמעתי המלצות חמות עליה.. אשמח אם תתקנו אותי ותתנו לי טלויזיה עדיפה עליה בסביבות אותו מחיר... ואם לא אז מאיזו חנות מבין ה 2 עדיף לקנות אם בכלל? http://www.24online.co.il/products/111731 http://www.attractivi.co.il/Product.aspx?ProductID=4007 http://www.mabat2005.com/Product.asp?Pid=LA32A450&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדי כמה שנים התקן של החריץ הפנימי לכרטיסי הרחבה משתנה (ISA---PCI---PCI-E ), לי אישית פשוט נישבר הז' כול פעם מחדש לזרוק לפח כרטיסים תקינים ,איכותיים וטובים מאוד של חברות מובילות שעלו לי בזמנו הרבה כסף,והצריכו ממני הרבה זמן וטרחה עד שהצלחתי להשיגם. לכן,אני ממש לא מעוניין להמשיך להיות כפוף ל-"אופנה" המשתנה תדיר של תקני החיבור. ב-USB לעומת זאת,יש תאימות לאחור ,כלומר גם רכיב מלפני 10 שנים שנועד לעבוד בתקן USB גירסה 1 יוכל לעבוד עם מחשב מודרני בן ימינו עם USB2 . השאלה היא האם ממשק התקשורת- USB2 מספיק מהיר על מנת לספק את רוחב הפס להתקני הרחבה שמשמשים לצרכים כמו: כרטיסי קול,כרטיסי DVR וכרטיסים שנועדו לקלוט לווינים (בשילוב עם צלחת לווין כמובן) חשוב לציין שבמונח "כרטיסים",אני לא ב…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטויות קשות על הרבה מאוד רמקולים החלטתי שאני מעוניין יותר במוזיקה מסרטים ומשחקים ואיני צריך 5 רמקולים אז בחרתי ב-z4 ואני הולך לקנות אותם כנראה מחר או מחרתיים... רשום שיש בשלט חיבור לאוזניות ו-aux עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר בעזרתו לחבר נגן לרמקולים. 1. איזה כבל אני אצטרך בשביל להשתמש ב-aux ואיפה אני יכול להשיג אותו? 2. חיבור ה-aux איכותי כמו שאני יחבר את המכשיר דרך הכבל 3.5 מ"מ? 3. החיבור אוזניות איכותי כמו שאני אחבר את האוזניות לחיבור המקורי? 4. אפשר בעזרת השלט לשלוט על הבאסים והעוצמה באוזניות? 5. זה יהיה איכותי לחבר את הנגן דרך קבל ה-aux ואת האוזניות דרך החיבור בשלט? 6. אם אני מחבר את האוזניות לשלט זה עושה mute לרמקולים? 7. אם אני מחבר את הנגן דרך קבל ה-au…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס טלוויזיה הזה, והוא מגיע עם שלט ורסיבר אינפרה רד שמתחבר למחשב. לפי ההוראות הreciver אמור להתחבר באמצעות כבל לממיר של יס כדי שאפשר יהיה להעביר ערוצים, אבל אני לא מוצא את הכבל ולא את החיבור על הממיר של יס. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה. אני רוצה מסך ממש איכותי, הבעיה שלא נכנס אצלי יותר מ32 אינץ בערך, כלומר 37 עלול להיות בעייתי אני מאוד רוצה שהיא כן תהיה FULL HD אמיתי - כלומר 1080P. האם יש כאלו בארץ? ואיזה הייתם ממליצים לי בחום רב שנחשבת מעולה? מבחינת מחירים - עד 8 אלף עם אפשרות לפלוס קטן עבור משהו ממש מדהים (נראה לי מחיר סביר בהתחשב במחירים היום בשוק, לא?!) דרך אגב מאוד הייתי רוצה 37 אינץ, אבל יש לי מקום בקיר ויש שם לרוחב בעייה של מקום, אין יותר מ 88 ס"מ ורוב ה 37 גם אלו עם רמקולים ממש קטנים בצד, עדיין דורשות איזה 90
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע מערכת 5.1 ג'נרית דיי מעפנה שקניתי לפני משהו כמו 6-7 שנים (אולי אפילו יותר). זה DVD משולב עם רסיבר ו5 רמקולים + סאב (שנדפק היום ) החלפתי את 4 רמקולים ברמקולים של מערכות סטריאו (שלפי האוזן נשמעים לי הרבה יותר איכותיים מהרמקולים של המערכת המקורית). בכל מקרה הרמקולים הם של חברת ITT כשהנתונים של הסאב הם: 4ohm 40W של הסנטר: 8ohm 25W ושל המערכות זה גם 8ohm (אין לי מושג כמה W). בכל מקרה רציתי לדעת אם שווה לי להשקיע 2000 שקל על המערכת Z5500 והאם אני אשמע שיפור רציני או שעדיף ללכת על משהו יותר זול (ואם כן אפשר בבקשה המלצות?). בעיקרון המערכת אמורה להתחבר למחשב. אני שומע בעיקר FLAC (ללא איבוד איכות). או דיסקיים מקוריים. השאלה אם שווה להשקיע בערך 2000 ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיפה משיגים? מוריד מהאיכות? לא אוהב את האוזניות של הSONY ERICSSON K800i שלי, מעדיף לחבר אליו CX300 IN EAR
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש ברשותי רדיו דיסק ישן בבית שלא מסוגל לקרא צרובים. האם ישנה איזה שהיא אפשרות לצרוב בשיטה כל שהיא כך שהוא יזהה את הדיסק כדיסק מקורי?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו למערכת שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים ומוזיקה אני מעוניון להשקיע 200-+ יש לי כמה שאלות * מה ההבדל בין שידור אינפרא רד ו RF ומה עדיף? *איזה סוללות בדרך כלל יש באוזניות? אני ישמח להמלצות תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לציין המסך ישמש גם כטלויזיה וגם למחשב ראיתי המון הצעות על A450 של סמסונג אבל ברגע שהלכתי לחניות גיליתי שאין אותה כבבר בישראל ויש את הדגמים היותר חדשים של סמסונג ורציתי לדעת איזה LCD מומלץ ברצוני HDR 32 כמו שציינתי אשמח להמלצות ועם אפשר דגמים חדשים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של Sansui מדגם SU 770. אני מחפש המלצה למגבר. התקציב הוא לא כל כך גמיש ואף פעם לא היה לי ציוד רציני בעבר. אני מוכן לשלם בערך 500 שקלים אולי קצת יותר. דרך אגב הרמקולים נחשבים טובים? קיבלתי אותם ממישהו.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ח'ברה, יש לי LCD שביום אחד בהיר החל להקרין רק ירוק. ואולי מישהו יכול לעזור לי לחשוב על מה זה לפני שאני קורא לטכנאי או בכלל מעיף אותה. אז ככה התופעה קוראת בכל הכניסות וזה דגם הטלוויזיה: "MARANTZ LCD 40 דגם: LC4050EX למי שיש תשובות אני ממש אשמח! אורן
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
http://halalit.co.il/products/139796 איך הרמקולים ? אין לי תקציב גבוהה והרמקוליים האלה ניראיים ממש פצצה אני חייב לומר איך האיכות שלהם ? הם שווים את המחיר<? ונגיד ואני קונה אותם צריך להוסיף סאב וואפר ? ומגבר?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רואה סרטים כמעט רק דרך המחשב כשהם מחוברים לטלויזיה אבל החיבור לא תומך קול אני רוצה רמקולים 5.1 באזור ה400, עד 500 גג רק עם יש הבדל משמעותי אני לא צריך עוצמה גבוהה בכלל אני שומע די חלש אין צורך לאיכות במשחקים
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי חברה! יש לי בעיה, אני משתמש בCreative Xtreme Audio, אחלה כרטיס, רק שמהיום שקיבלתי אותו, במשחקים מסויימים האודיו מתחיל לקרטע ולהיקטע, וזה משגע את השכל! הבעיה היא במשחק חדש ונחמד ששמו Trine, בו הבעיה החמירה לגמרי, בשתי הדקות הראשונות למשחק הכל נהדר, ואז פתאום האודיו מתחיל להיקטע, אבל להיקטע בצורה כזאת שעושה כאב ראש! אני לא יודע כבר, אני לא מוצא פתרונות בשום מקום... יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-MA74MG-S2H אולי זה קשור? בבקשה תעזרו זאת בעיה שחופרת לי ועכשיו היא באמת מפריעה!
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה בסלון עבור חבר. מרחק צפיה: 3.75 מ'. גודל באינצ'ים: מעוניין ב 40-42 אינץ' טווח מחירים: עד 5000 ש"ח אבל מוכן להוסיף קצת אם השדרוג שווה את המחיר שימושים: צפיה בטלויזיה בYES/HOT, סרטים "רגילים" - לא HD. יש עדיפות לטלויזיה שמסוגלת להציג סרטים מתוך כרטיס USB ומסוגלת להציג כתוביות בעברית. קונסולות: PS2. אין XBOX360 או PS3 וגם לא יהיה. לא משנה לו אם זה פלזמה או LCD - העיקר שיוכל לראות כדורגל כמו שצריך. וכמובן, האחריות חשובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים חדשים למחשב, 2.1, עיקר השימוש הוא לסרטים ומשחקים וגם קצת מוזיקה (רוק ומטאל בעיקר). כרגע יש לי CREATIVE SBS330, אבל המגע שלהם כבר לא טוב ואם מזזים את הסאב הרמקולים מאבדים באלאנס או שאחד מהם פשוט מתכבה (עד שמשחקים עם החיבור שלהם לסאב. מלדב הבעיה בחיבורים אני ממש מרוצה מהרמקולים שלי (אולי שליטה על גובה הבאס היה נחמד) ואני מחפש משהו דומה, אולי עם איכות סאונד טובה יותר. התקציב הוא איזור ה 400-450 שקל. נ.ב. ראיתי את JBL CREATURE ונראה לי שהם מתאימים לי, מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני רוצה כרטיס קול בסביבות ה700 שקל למוזיקה סרטים ! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין קניית רמקולים בתקציב של 400 + - .. הייתי סגור על ה JBL CREATURE II לינק למי שרוצה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5593&perur=4 אבל ראיתי שסך הכל אם אני מוסיף 80 ש''ח אני יכול לקנות את ה - Logitech X-530 או אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקנות את ה Creative Inspire T6060 הרמקולים מיועדים למחשב כמובן ,עכשיו החדר שלי לא גדול כל כך אם בכלל .. ככה שזה מוסיף לקטע שאם שווה לי בכלל לקנות 5.1 ולא 2.1 . אשמח לקבל כמה שיותר תגובות . תודה :]
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הי, אני רוצה להסתיר את הכבלים של הרמקולים האחוריים בסלון שלי. יש לי X540 של לוגי'טק 5.1, כאשר 2 הרמקולים האחוריים יהיו משני צידי הספה. לשם כך אני רוצה להעביר כבל מאריך על הפאנל דרך המרפסת אל מאחורי הספה, ולמעלה אל איפה שהם ימוקמו. יש 2 אופציות: א. לחצוב תעלה קטנה בקיר ולכסות במלט לאחר השקעת הכבלים. ב. לצבוע אותם בלבן ולחבר דרך מחברי פלסטיק בצמוד לפאנל. לא היתה לי בעיה עם א' (בכל מקרה יש קצת שיפוץ), אבל הרמקולים הנ"ל הם מותאמים למחשב, ויש סיכוי שבעתיד אני אשדרג אותם למערכת קולנוע ביתית, שלה יחוברו רמקולים "רגילים" ואז הכבלים הללו לא יהיו מתאימים. אם אני מבין נכון אז יש הבדל בחיבור ואולי גם בסוג הכבל עצמו. אשמח לעצתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 8k צפיות
-
-
באופן פתאומי הרמקולים החליטו לא לעבוד. נראה שהמערכת לא מזהה אותם או משהו כזה. (לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים עצמם). יש לי פה כמה תמונות בקשר לבעיה הזו: איך אני פותר את זה? * אם זה לא שייך לפה אז סליחה ואשמח אם תעבירו לפורום המתאים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
עונת הקיץ התגנבה לה עליי ואני מוצא את עצמי מזיע כמו חמור בגלל הA900 הסגורות. חשבתי לעצמי שאולי אחבר את הPX100 למחשב בשביל שהאוזניים שלי לא יצלו כשאני משחק בו. השאלה שלי היא, האם יש הבדלים כלשהם בין שלל הכבלים המאריכים למיניהם שניתן לרכוש בחנויות אלקטרוניקה ואודיו, או שמה עדיף לי פשוט לרכוש את המוצר הזול אך לא הזול ביותר בנמצא. אדגיש כי סביר להניח שאשאיר את הכבל מחובר לכרטיס הקול העלוב שלי למען נוחיות עתידית. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-