אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
1 האם אני יקבל את הגירסה האירופאית? (אני קונה בארץ) 2 אני מקבל בארץ את כל האביזרים או שיש חנויות שמורידות דברים? (אולי תוכלו להגיד לי מה בדיוק אמור להיות בפנים כדי שאני יתקשר לברר בכדי שלא יעבדו עלי) 3 אני מקבל את הכיסוי עם הפתח או שכולו אטום? (אני מתכוון לזה שאפשר לשלוט על כל הכפתורים מבלי להוציא החוצה את הנגןן. 4 העברית עובדת חלק? (חוץ מזה שצריך להפוך את השמות של השירים) 5 תודה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה ללמוד סולו לגיטרה ומנסה להקליט חלק משיר. השיר הוא LYIN EYES של להקת EAGLES. כשאני מקליט זה מקליט לי טוב, אבל לא שומעים את הגיטרה המלווה.. שומעים רק את האקורדים, את הליווי הוא לא מקליט לי, לא בתוכנה שאני משתמש בה ולא בתוכנה של הווינדוס... יש לכם מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שימוש ביתי הכוונה: 70% מוזיקה(שומע הרבה אלקטרו-האוס, חשוב באסים) 30% משחקים/סרטים מתלבט בעיקר בין SRH240 ל- Sennheiser HD205, קונה ב- KSP בלבד, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. עזרתם הלכתי על Sennheiser HD205, מרוצה!
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, נדפק לי הכבל של האוזניות (הקונקטור) אז שומעים רק מצד ימין, איפה ניתן לקנות כבל כזה חדש? או איזה מוד ניתן לעשות שלא תיפגע לי איכות השמע תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למטרות הקלטה. עכשיו, השאלה שלי היא כזו: האם הכרטיס מאפשר חיבור גם לממיר וגם למחשב, כך שאוכל להעביר את ההקלטות שלי למחשב? יש לציין שהממיר מחובר למסך טלויזיה, אם זה משנה. אם לא אפשרי, האם יש פתרונות אחרים? אם כן אפשרי, אילו כרטיסי טלויזיה בסביבות ה300 ש"ח אתם ממליצים? תודה, יונתן.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב ככה, קניתי היום iriver H10 5GB, שאני אוהב מאוד ממה שראיתי עד עכשיו עכשיו יש לי כמה שאלות, (כרגע 2, אני בטח אחשוב על עוד) קודם כל, למה הוא לא מראה ID3 Tags בעברית? צריך לעשות משהו בשביל זה או שהוא לא תומך בזה? חוץ מזה, הבנתי שיש עידכון firmware (לי יש 1.14) מאיפה מורידים? איך מתקינים? ולמה להתקין? (מה זה נותן לי בעצם) תודה מראש עריכה: הבעיה החדשה שיש לי נמצאת בהודעה האחרונה (לרגע זה - הודעה 6/7 בערך)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש והלוח אם יהיה P5K של אסוס, עליו יש כרטיס קול של Realtak. יש ברשותי Jbl Creature ו Hd201. המטרות הן בעיקר מוזיקה וסרטים, אך גם משחקים. אבל מוזיקה וסרטים הן המטרה העיקרית. האם כדאי לקנות את כרטיס קול אחר מהמובנה? חשבתי על M-AUdio או X-Fi Xtreme Audio
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אשמח לכל המלצה ! המרחק הוא 2מ' והיא תהיה מחוברת למחשב ולא לממיר.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רציתי לגעת אם אתןם מכירים חנות בארץ שמוכרת את הרמקולים האלה TRAVEL SOUND I-300 הנה לינק אתר http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=29&product=9022
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה, שיהיה אפשר לצאת איתם החוצה(אוטובוס וכאלה). צריך באס חזק ואיכותי, ואיכות שמע גבוהה. האוזניות יתחברו לגלקסי 3, אז עדיף שיהיה לחצני שליטה. התקציב שלי הוא 300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
-
מה אתם אומריים על זה..? http://www.elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=97&CategoryID=142&Page=1 במחיר של 1300 שקל http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem%5E3037,'special_sales') נראה לי זה הדבר האולטמיטיבי לאנשים עם בעיות כפסיות שרוצים הרבה דברים, כמוני. אבל תגידו מה אתם אומרים על החברה עצמה ועל איכות המוצר.. http://www.marantz.com/
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה עברתי שוב על המפרט של המחשב שקניתי לפני חודש בערך וראיתי שכתוב כרטיס קול 6 ערוצים ושכחתי מי זה בכלל ושמתי לב לזה אז שמתי לב שאצלי יש כרטיס קול רגיל שהוא ירוק ורוד ותכלת ואין עוד שלוש כאלו הזהוב החום אני חושב ועוד אחד אז אם אני עכשיו אלך להגיד בחנות שאני רוצה שישימו לי כרטיס קול של ה 6 ערוצים זה לא יעשה לי בעיות בכרטיס קול ובהקלטה ? מחכה לתשובה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר ממיר (HOT MAGIC - אין לו HDMI) למחשב בצורה כלשהי. חשבתי בהתחלה לקנות מסך עם חיבורים לממיר כמו 2333HD. אחר כך חשבתי פשוט לקנות מסך רגיך ולחבר באמצעות מתאם SCART TO HDMI או משהו... ועכשיו נזכרתי שיש דבר כזה כרטיס טלוויזיה (חחח). אז מה אתם אומרים? כדי לקנות פשוט כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו את הממיר? מה ההשפעות של זה על הצפייה? איך האיכות? מעבירים ערוצים בעזרת השלט של הממיר (אם לא, אז איך זה הולך בידיוק?) אם כן, אז אשמח להמלצות לכרטיס טלוויזיה איכותי (חיצוני/פנימי. לא כל כך משנה. העיקר שהיה איכותי) בתקציב לא גבוה מדי (עד 500 ניראה לי יספיק בהחלט). *אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תעבירו את זה לפורום המתאים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק מוסיקה מדיסק מקורי שיש לי הגדרתי בתוכנה שיעתיק לי בפורמט MP3 320kbs.. אחרי העתקה לא כל השירים יוצאים טוב וחלק ניתקעים באמצע.. למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מדובר על לחבר רסיבר פרמטיבי בעל יציאת coax (הבנתי שמדובר בחיבור דיגיטלי) למע' רמקולים Logitech z5500.. מה לגבי יציאה אופטית של DVD שתחובר לאותם רמקולים עם כבל אופטי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי היום תאוזניות האלה ( 150 שח ) אומנם דגם ישן אבל נשמעות פצצה למחיר... האים צריך לעשות להם ברייק אין ? כמה זמן ? אזה ווליום ? אזה מוזיקה ? ( אם אפשר תנו מכה דוגמאות כשי שאמצא באיכות טובה ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
חשוב שיהיו נוחות מאוד מסוג פתוח\סגור (לא כפתור או מסוג שנכנס לתוך האוזן). האם יש חיה כזאת, שלא מוותרים על האיכות בתמורה לחופש מחוטים? מעדיף שיהיו בעלות סינון רעשים אקטיבי (ולכן התקציב הגבוהה) אבל רק במידה והם באמת מספקות את התמורה. השימוש הוא בעיקר להאזנה במחשב או עם אייפוד (קלאסי). אילו דגמים שיש בארץ למטרות אלו והאם יש חנויות בהם אפשר להתרשם\להאזין לאוזניות עצמן?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הכרטיס קול שאני מחפש הוא לשימושי הקלטות עריכה ושמיעת מוזיקה (אני סטודנט למוזיקה) ה Xi Fi נותן יחס נהדר בין מחיר לאיכות נכון שיש טובים ממנו כמו הEMU1212 כמו שפורט בכתבה באתר ובכתבה-http://www.guru3d.com/article/sound/265/ אבל הפרש המחירים בינהים הוא יותר מ 600 ש"ח (Xi-Fi עם פאנל ושלט 1060 ש"ח הכי זול שמצאתי) (EMU1212 1690 ש"ח הכי זול שמצאתי בארץ ) דרוש לי כרטיס לשימושים בסיסים ולא למשהו מקצועי אם למישהו היתה דילמה דומה או משתמש בכרטיסים האלה אשמח לשמוע מה דעתו
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
במארזים מסויימים (וגם בפאנלים "5.25) יש בחלק הקדמי של המארז כניסות 3.5mm לחיבור אוזניות ומיקרופון. החיבורים האלה אמורים להתחבר לחיבורים מתאימים על הכרטיס מסך. השאלה שלי היא איך נקראים החיבורים לחיבור אוזניות ומיקרופון בכרטיס קול. יש לי על הכרטיס קול את החיבורים הבאים: AUX_IN (4Pin MPC2) CD_IN (4Pin MPC2) CD_SPDIF (2Pin CD Digital IN) MIDI_IO (MIDI Port Bracket 16Pin Header) SPDIF_EXT (SPDIF Input Extension Board 12Pin Header) SPDIF_IO (4Pin SPDIF connector) איזה כבלים אני צריך לחיבור הכניסות של האוזניות והמיקרופון במארז, ולאיזה חיבור בכרטיס קול אני צריך לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בפברואר 2006 [לפני שנה וחצי] קניתי בבאג אוזניות Shure E2c. עד עכשיו האוזניות עבדו ללא תקלות ובאיכות מעולה, בימים האחרונים האוזנייה השמאלית התחילה לעשות בעיות,לפעמים משמיעה, לפעמים לא ולפעמים משמיעה אבל לא באופן חלק. אין בעיה של קרע בכבל או משהו כזה [עשיתי פה חיפוש וראיתי שזה קרה לכמה אנשים] יש לי את הקבלה וגם את האריזה המקורית של האוזניות. [כולל התעודת אחריות של היצרן] האחריות של Shure היא לשנתיים,אבל באתר של באג [היום,לא יודע מה היה מתי ששקניתי] כתוב שיש אחריות לשנה של באג. השאלה אם אני צריך לפנות לבאג או ישר לחברה? ד"א עשיתי חיפוש ולא מצאתי יבואן רשמי של Shure בארץ,כלומר שאם באג לא יעזרו כנראה שאצטרך לשלוח את האוזניות אל היצרן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 של סוני שנקנו מאופיס דיפו לפני כשנתיים ואולי יותר, ואין עליהם אחריות (לא שאני מוצא). הרמקולים הולכים ככה, יש את הרמקול הראשי ולו 2 יציאות רגילות ל2 הרמקולים האחרים, ובתקופה האחרונה שמתי לב שהרמקולים יותר ויותר חלשים אז כשמשחקים עם החיבורים מבחינת חוטים ומבחינת חיבורים אז השמיעה משתנה לחזק יותר או לחלש יותר. עכשיו זה במצב שזה תמיד חלש ואני פשוט צריך להגביר יותר את הרמקולים. אני לא רוצה להגביר אותם קבוע כי אז אני מתרגל לווליום הגבוה יותר מדי. מה אתם מציעים לי לעשות? להחליף את הרמקולים או פשוט להמשיך לשחק עם החיבורים? אם אתם חושבים שצריך להחליף אז אני אשמח להמלצות לרמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מבאג או כל חנות. הרמקולים שלי עלו 600 ש"ח והם התקלקלו אז לא מוצא ט…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, עשיתי HTPC ורק חסר לי רמקולים לטירוף!:-) יש לי לוח ASUS M2A-VM רשום שהוא תומך ב 6 CHANNELS , על איזה רמקולים אתם ממלצים עד 1000 ש"ח. אני רוצה לנצל את כל היכולת של הלוח.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אוקיי אני יודע שלא שואלים שאלה אחרי שקונים, אבל ביררתי דברים ואני יודע שהכרטיס טוב, רק מספר שאלות קטנות. האם הכרטיס תומך בEAX4.0 ? האם הוא מגיע עם דרייברים בסיסיים להגדרה? והאם מהאתר הזה אני יכול להוריד את כל התוכנות שאמורות להביא את כל הבאנדל הנחמד של תוכנות ואקלוייזרים למיניהם? http://us.creative.com/support/downloads/download.asp כלומר אם אני יוריד מפה זה יפעל טוב עם הכרטיס? האם הכרטיס נופל בהרבה מאחחיו הגדול הZS? (אגב, 480 שקל זה מחיר טוב לכרטיס הזה?) תודה רבה לכל העונים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=373374 כמה הם אמורים לעלות(המכירה היחידה בזאפ היא מכירה אישית החל מ230 שקל. ואני יכולה להשיג אותם ב200 שקל זה שווה?) והדגם הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598023 הבנתי שיש להם אפקט של "בום" למרות שאין באס. אבל אני לא אוהבת באסים כ"כ, אז אפשר לווסת את זה?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-