אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש חדש בקיובייס יש לי PC ואני עובד עם SX3 יש לי 4 גיגה זיכרון ופנטיום 4 3GHZ התוכנה עובדת לי מצויין,רק בעיה עם הקול שיש רעשים כאשר אני עובד בתוכנה ומריץ דוגמאות או מנגן במקלדת בהקלטה או בלייב,כל זה אולי בגלל שהכרטיס כרגע ONBORD אני משתמשים עם כלים ליצרת מוזיקה אלקטרונית. אני רוצה כרטיס קול להתחלה שימנע את הרעשים שיש לי מהכרטיס קול הנוכחי,ובעתיד אשתדרג. הסכום הוא עד 1000 שח בקירוב. מעבר לזה זה כבר יהיה מוגזם אני חושב. חבל לי לקנות כרטיס באלפי שקלים לפני שאתמקצע טוטאלית בתוכנה עצמה ויעישר תידע עם הזמן!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי טלוויזיה 50 אינץ' טלוויזיה חכמה של Peerless עם רמקול שמופנה כלפי מטה מאחורה. לא שומעים הכי טוב אז חשבתי לקנות מקרן קול סבבה כזה שאוכל לחבר לטלוויזיה ולשמוע טוב. בהתחלה חשבתי על הדגם הזה: Samsung HWF355 אבל הוא קצת יקר ... יש המלצות אחרות למקרני קול ששומעים איתם טוב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו הסתפקתי בOnboard שלי, realtech HD audio שסיפק לי הנאה לא מעטה. אבל בא לי לשפר קצת את הרמה של הצלילים במחשב שלי, ואם על הדרך אני משחרר קצת את המעבד שלי ממאמץ מיותר אז מה טוב... אני הולך על הxtrememusic כי אין לי שום דבר עם כניסה דיגיטלית עליו ולמרות שפאנל קידמי ושלט זה ממש ממש מגניב, אני תמיד אוכל לקנות אותם יותר מאוחר אם ממש יחסרו לי. זאת הייתה החלטה קשה כי אני ממש אוהב חומרה שנראית טוב, אבל בגלל שאין שום תוספת ביצועים אני נאלץ לוותר. התקציב מאלץ. ובכל זאת כמה שאלות: 1) הבנתי שיש גירסה של הכרטיס שמגיעה עם גוף קירור, זה באחת הרוויזיות החדשות שלו. זה נכון? מוכרים את זה בארץ? 2) פתרו את כל הבעיות דרייברים של הכרטיס? קראתי שהיו איתו המון בעיות. בעיקר עם המיקר…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים SoundSticks 2.1 של Harman-Kardon הם מונחים בערך במרחק מטר ממני ואני לא שומע על ווליום גבוה אבל פשוט מרגישים כאילו מישהו לקח מברג ודף לי לתוך האוזניים כבר בהתחלה היו כאבים והתעלמתי מהם ועכשיו זה ממשיך גם שאני לא מול המחשב וזה נעשה כבר בלתי נסבל מה אני יכול לעשות? חסכתי הרבה זמן לרמקולים האלה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הורים שלי ממש לא מרוצים מהרדיו-דיסק שלהם שלא ממש מספק סאונד נורמלי ולא מפעיל דיסקים בכלל.. אז הם רוצים לבדוק אפשרות של מערכת לשמיעת מוזיקה (אני לא ממש יודע איך קוראים לזה,סטריאו,סרואנד,שמע ?) שתספק סאונד איכותי מספיק בשבילם ותפעיל דיסקים כמו שצריך.. בעיקרון הם אמרו לי שהם ממש לא מבינים במחירים והכל וגם אני לא אז מה בערך המחירים של דבר כזה נורמלי שלא יהרס וישמיע משהו שיהיה מספיק איכותי בשבילם ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל אותם באמצעות לפטופ.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך 27 אינצ' ללא רמקולים ואני מחפש רמקולים בעיקר למטרה של צפיה בסרטים ומוסיקה (בשאר הזמן אני עם אוזניות) פספתי בגלל סיבות אישיות את המכירה הקבוצתית של הרמקולים מסדרת ה-SOLO, ואשמח לשמוע דעות על מספר אפשרויות שראיתי. התקציב הוא כ-400 שח אבל רצוי לחסוך, והשימוש הצפוי יהיה בעיקר סרטים/סדרות ומדי פעם מוסיקה. בנוסף שלט אלחוטי הוא יתרון שלא ארצה לוותר עליו. האופציה ראשונה שחשבתי היא מערכת 5.1 כמו אחת מאלו : divoom x-force h1 שעולים כ-440 שח Microlab M-500 5.1 שעולים כ-420 שח. MicroLab M-860 5.1 שעולים כ-400 שח אופציה שניה מערכת 2.1 מאלו - MicroLab M-880 שעולים כ-260 שח, זולים בהרבה - אבל ללא שלט Microlab X13 2.1 שעולים 444 שח או שעדיף עדיין ללכת על ה-SOLO 4C ב-428 שח נ.ב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי Sennheiser HD 580 וכשאני שומע מוזיקה ממש חזק זה לא כל כך מפריע לי אבל אני יכול לשמוע אותה ממרחקים... לא חושב שיש לי שמיעה דפוקה ככה שהחוזק לא מפריע לי כי עובדה שאני שומע אותן ממרחק רב. מישהו יכול להסביר למה זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להתקין מקרן + מסך שירד מהתקרה (יש לי תקרה מונמכת) אשמח להמלצות בעיקר לענייני המסך החשמלי שאני חייב שיירד מתוך התקרה התקציב שלי לכל הסיפור הוא כ- 5-6K כולל המסך החשמלי איזה מקרן/איזה מסך שוב המרחק הוא כ- 3 מ' (כן אני יודע שזה לא הרבה ... זה מה יש רוצים לראות כדורגל בגדול...) תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כבר פניתי בעבר מספר פעמים לפורום עם השאלה איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה קיבלתי הדרכה וניתקלתי בבעייה. יש לי כרטיס מסך RADEON HD3650 PRO (מותקן כהלכה) וכרטיס קול ONBOARD של REALTEC (גם הוא מותקן) עכשיו את הכרטיס מסך אני מחבר לטלוויזיה דרך כבל DVI TO HDMI ורואים תמונה והכל סבבה איתה. הבעייה היא שנתנו לי פה עצה לקנות מפצל כזה- http://www.cable.co.il/images/ItemPics/560105_small.jpg (אבל עם כניסה לחיבור האוזניות) וכבל אאודיו ולחבר לטלוויזיה. עכשיו במחשב יש לי 6 יציאות אודיו (ירוקה כתומה כחולה שחורה אפורה וורודה) אני חיברתי את המפצל לירוקה ואליו חיברתי הת החוט האדום והלבן. בטלוויזיה יש לי שני מקומות בהם אוכל לחבר את האודיו אך בשניהם אין סאונד... את הוידיאו אני מח…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי היה מחובר בכבל קואקסיאלי מכרטיס הקול המובנה בלוח למגבר ובסרטים שמעו סראונד בלי בעיה. שמתי לב, שכשהממיר של הכבלים והמחשב מחוברים פיזית לטלויזיה אז הרמקולים משמיעים זימזום. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י חיבור בכבל אופטי שלא מעביר הפרעות חשמליות שכאלה. היה לי כרטיס קול ישן של הרקולס: fortissimo 2, שיש בו יציאה אופטית. חיברתי, התקנתי וניגנתי. שמעו רק סטריאו, לא משנה כמה אני משחק בהגדרות של AC3FILTER. למישהו יש עוד רעיון לנסות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אומרים שאסור להשים רמקולים ליד המסך מחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר כרטיס מסך לטלויזיה HDTV . איפה אני יכול למצוא כבל כזה או דומה? (למי שיש רעיון אחר). מצורפת תמונה מבאנדל של כרטיס מסך... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכם! לפני כמה זמן קנינו מערכת קולנוע בייתית לסלון שלנו, המערכת היא מערכת של פנסוניק 5.1 ערוצים באמת אחלה מערכת.. עכשיו המערכת פועלת בעצם כמו DVD שאפשר להכניס דסקים ולראות סרטים, הבעיה היא עכשיו שאני רוצה לחבר את המערכת למחשב ולהפעיל דרך המחשב מוזיקה לראות סרטים ומשחקי מחשב וכו הבעיה היא שאין כל כך הרבה אפשרויות כניסה לאודיו במערכת הכניסות הם AUX שלא כל כך מקובל אני מאוד רוצה את החוויה של ה5.1 כניסת HDMI שגם לא כל כך עוזרת כי זה רק יצאת ווידיו לטלוויזיה וכניסה אופטית שנראלי שהיא הכי מקובלת כרגע הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך להשתמש בה.. הבנתי שאני יכול לקנות כרטיס קול למחשב עם יציאה אופטית ולהתחבר השאלה אם הכבל אופטי מסוגל להעביר סראונד 5.1? …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש את ה רמקולים הנ"ל יאמאהא tss 10 עכשיו זה מוצר חדש חדש שהגיע רק לפני שבועיים לארץ !!! איין אותו עוד כמעט בשום אתר או מקום ואני לא מוצא אותו. בבקשה עזרה במציאתו כל מידע יעזור ואם אפשר הצעת מחיר גם זה יהיה מעולה בתודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטרימר עם מפרט מסויים ואני מבקש את המלצתכם בנושא: שיהיה לו אפשרות לדיסק קשיח פנימי עם ממשק SATA. כניסת USB לחיבור דיסק און קי. תמיכה בכתוביות בעברית מלאה, כדי שאני אוכל רק להעביר את הסרט והכתוביות באותה ספריה והוא ידע לזהות. אפשרות לעדכוני קושחה אם צריך. אפשרות לחבור רשת אלחוטית להעברת סרטי HD אליו. יציאת אודיו דיגיטלית SPDIF. יציאת HDMI אמיתית ולא COMPOZIT. כח עיבוד חזק שידע להתמודד עם סרטים באיכות 1080P ללא תקיעות. ועם כמה שיותר קודקים מובנים שיהיה מעודכן מאד. שהקניה תתבצע בחנות בארץ או דרך אתר אבל רק מהארץ ולא מחו"ל. לגבי המחיר: עד 1500 ש"ח. תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאור הblack friday החלטתי לקנות אוזניות at m50 ,כ.ק ורמקולים. השימושים רוק ולפעמים מזרחית
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יציאת ה Headphones Jack בטלוויזיה שלי מרעישה, ולצערי היא לא מגיעה עם Analog Out. הפיתרון היקר יהיה להשיג DAC עם אפשרות לשלוט על הווליום. הפיתרון הזול שאליו אני מכוון זה לחבר את האוזניות ישירות לחיבור RCA של ה Playstation 3, אבל אז כמובן אני צריך הגברה. חשבתי להזמין Fiio E6 מאחר והוא יחסית זול (30$), אבל המשלוח יקח כמה שבועות ואני צריך אותו די בדחיפות. האם ניתן לרכוש Fiio E6 בארץ איפשהו או אולי לקנות מגבר אוזניות זול אחר בארץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי כמו בכותרת, מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? יש לי את הדגם A200 ולמען האמת אני לא ממש אוהב אותו. ראיתי כמה חוו"ד שטוענות שזה דגם מוצלח בניגוד ל 200. מי הם המומלצים במחירים של 400 ש"ח +- ? תודה, סער.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קלטות סרט ישנות ממש ואני רוצה להמיר את זה לMP3 איך עושים את זה בצורה איכותית שלא תפגע בקלטות ובמחיר לא אסטרונומי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין כמה טלוויזיות חשוב לי מאד האיכות תמונה וגם איכות השמע 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775812 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 3) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא והסברים לגבי כל אחד , תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה.. לשמל אם אני קונה רסיבר + 4 בוקסות ומחבר אותם לכרטיס קול שתומך ב4.1 אוכל להשתמש בכל הערוצים כאילו אני ישמע בארבעת הרמקולים כמו ב4.1?? או שזה כבר משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה ישנה עם כניסה של composite מונו - כלומר כניסה אחת לווידאו וכניסה אחת לאודיו אני מנסה להעביר סאונד לטלוויזיה הזאת מהמחשב - כאשר הכבל שלי הוא מ Pl 3.5 מ"מ ל-2 RCA (סטראו) - אני לא מצליח לשמוע בטלוויזיה באף אחד מה-rca ניסיתי גם להשתמש במעין "מאגד" שלוקח את 2 ה-RCA והופך אותם ל-RCA וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-