עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המחשב שלי היה מחובר בכבל קואקסיאלי מכרטיס הקול המובנה בלוח למגבר ובסרטים שמעו סראונד בלי בעיה. שמתי לב, שכשהממיר של הכבלים והמחשב מחוברים פיזית לטלויזיה אז הרמקולים משמיעים זימזום. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י חיבור בכבל אופטי שלא מעביר הפרעות חשמליות שכאלה. היה לי כרטיס קול ישן של הרקולס: fortissimo 2, שיש בו יציאה אופטית. חיברתי, התקנתי וניגנתי. שמעו רק סטריאו, לא משנה כמה אני משחק בהגדרות של AC3FILTER. למישהו יש עוד רעיון לנסות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LeverMever,

שלום, יש לי בעיה באוזניות Logitech שרכשתי לא מזמן ב300 ש"ח הבעיה היא שחברתי פעם אחת את האוזניות והם נקלטו והכל בסדר ואחרי כמה פעמים שנתקתי וחברתי זה הפסיק לקלוט את זה כמה נקודות חשובות שתדעו: האוזניות תקינות לחלוטין, אני החלפתי את האוזניות כבר, וזה קרה לי גם באוזניות אחרות. כל חיבורי הUSB במחשב גם הם תקינים לחלוטין ולראייה - המקלדת והעבר מחוברים דרך USB והם עובדים מצויין. זה קרה לי גם במחשב הקודם שלי עם אותן אוזניות. אני חושב (לא בטוח) שזה בעיה במערכת הפעלה שלא קולטת את האוזניות תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Oprapc,

יש לי בכרטיס קול החדש או יציאת סטריאו או יציאה דיגיטלית מהכרטיס המובנה 6 ערוצים על הלוח. עכשיו יש לי מלא רמקולים שמתחברים בבננות RCA. האם יש איזשהי שיטה, מתאם או משהו שבעזרתו אני יוכל לחבר את היציאה הדיגיטלי לרמקולים עם הבננות? :-\

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אז המחשב ברגיל מחובר למסך lcd רגיל VGA. למחשב יש יציאת SVIDEO ולטלוויזיה גם. אז יש לי כבל Svideo ל Svideo וחיברתי אותם השאלה האם ככה אני אוכל להתשמש בטלוויזיה כמסך נוסף ? כלומר לעבוד ברגיל על המחשב ובמקביל להציג סרט או לעשות streaming על הטלוויזיה ? ואם כן אאיך? צריך תוכנה ? איך זה עובד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, עד היום השתמשתי במחשב שלי בסט של רמקולים 4.1 ג'נריים של חב' "Winner"... באופן מפתיע, אע"פ שהם ג'נריים, הם הצליחו להפיק סאונד יותר עוצמתי ויותר איכותי מהרבה רמקולים אחרים שיצא לי לשמוע...עם דגש על הסאבוופר המטורף של המערכת הזו. למען האמת, מבחינת מה שהשוותי, זה אפילו התעלה על מע' של 2 רמקולים+סאב של BOSS וכמה מערכות של לוגיטק. בכל אופן, לצערי הרבה המערכת התחילה להתקצר לאחרונה, מה גם שהמנקה שלנו הצליחה לשבור לי את כפתור הPOWER והVOLUME של הסאבוופר... מכיוון והמערכת ישנה, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. לכן אצטרך את עזרתכם...אני מעוניין במערכת של 2-4 רמקולים+סאב [אני מאמין שבמסגרת התקציב אני רק אמצא 2 רמקולים], עם איכות סאונד טובה, כאשר אני שם דגש על הבאס ועל ווליום גבוהה שי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by מיטל2,

איך הדגם הזה Microlab M-940 2.1 חשוב לי רדיו ושלט.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by puNani,

מישהו שמע פעם את המערכת הזאת בפעולה? או מצא אולי ביקורת או השוואה על המערכת? והאם זה נכון שהעובדה שהמערכת היא THX APPROVED בהחלט אומר שהיא מערכת חזקה ואיכותית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by יוני הגבוה,

שנה טובה! אני מעוניין לשדרג את איכות הסטריאו במחשב ולצורך כך חושב על שדרוג כרטיס קול ל-Xonar d2x כשהשימוש העיקרי של הכרטיס יהיה למוסיקה. בנוסף לכך, אני מתכוון לחבר אותו למערכת הסטריאו שיושבת בסלון. רציתי לדעת שלושה דברים: 1. האם יש אלטרנטיבות נוספות מעבר לו ול-Auzentech 2. ה-d2x יושב על ה-PCI-E אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין ה-d2. מה אכפת לי שה-d2 יושב על ה-PCI? 3. ספק 450W שמנוצל על ידי כרטיס מסך HD4850 יספיק גם ל-d2? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שמעתי שיש טענות, שאם מחברים DAC (איכותי ככול שיהיה) ישירות לכרטיס קול, אז מאבדים מן האיכות כתוצאה מרעשים פניימים שיש במחשב מה דעתכם לגבי זה? והאם זה בכלל רלונטי כשמדובר ביציאות אופטיות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, יציאת ה Headphones Jack בטלוויזיה שלי מרעישה, ולצערי היא לא מגיעה עם Analog Out. הפיתרון היקר יהיה להשיג DAC עם אפשרות לשלוט על הווליום. הפיתרון הזול שאליו אני מכוון זה לחבר את האוזניות ישירות לחיבור RCA של ה Playstation 3, אבל אז כמובן אני צריך הגברה. חשבתי להזמין Fiio E6 מאחר והוא יחסית זול (30$), אבל המשלוח יקח כמה שבועות ואני צריך אותו די בדחיפות. האם ניתן לרכוש Fiio E6 בארץ איפשהו או אולי לקנות מגבר אוזניות זול אחר בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מבקש עזרה במציאת DRIVER לנגן MP3: לפני כשבועיים קניתי במכירה קבוצתית של WALLA SHOPS נגן MPS של חב' Ergotech. ניסיתי לחבר את הנגן למחשב בכניסת ה- USB בכדי להתקין אותו - התהליך של זיהוי חומרה חדשה התחיל בצורה תקינה אבל נעצר כאשר התבקשתי ל- driver בשם: ACTDISK.SYS לא מצאתי את הדריבר בדיסק ההתקנה שקיבלתי וגם לא במחשב. אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 2000 PRO. אני לא יודע מה הדגם של הנגן - לא כתוב עליו, אגב הוא עדיין מפורסם ב- WALLA SHOPS במכירה קבוצתית במחיר 330 ש"ח כולל משלוח מישהו יודע היכן ניתן למצוא דריבר מתאים???? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Burned,

אני מחבר את הטלוויזיה למחשב עם כבל HDMI למסך SAMSUNG "32 ברזולוציה 1366*768 אבל הצלחתי להגדיר את הרזולוציה במחשב רק ל 1280*720, והאיכות לא ממש טובה :-X איך אפשר להגדיר את הרזולוציה שתתאים לרזולוציה הטבעית של המסך? כרטיס מסך 8500GT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kikkler,

אני מחפש זוג רמקולים למכונית, מכיוון שאלה שיש לי כרגע משמיעים יותר רעש ממוזיקה אני אשמח לשמוע הצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Matan D,

שלום כולם אני מחפש את האוזניות הכי הכי משתלמות . איכותיות . מקצועיות . טובות למשחק הרשת קאונטר סטרייק. תקציב - עד 200 שח עם חריגה קטנה קטנה אבל עדיף בלי . מחכה להצעות ת למי שיש משהו להגיד מנסיון אישי אז שיגיד זה יעזור מאוד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מתעניין על טלוויזיה לחדר השינה דרישות: *עד 6000 ש"ח *'40' אינץ' *חיבור למחשב אזור קניה-אירופה אין לי מושג ירוק בנושא אז אני ממש תלוי בייעוץ שלכם תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AVROMROTH,

יש לי התלבטות בין כמה טלוויזיות חשוב לי מאד האיכות תמונה וגם איכות השמע 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775812 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 3) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762537 אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא והסברים לגבי כל אחד , תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. כבר פניתי בעבר מספר פעמים לפורום עם השאלה איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה קיבלתי הדרכה וניתקלתי בבעייה. יש לי כרטיס מסך RADEON HD3650 PRO (מותקן כהלכה) וכרטיס קול ONBOARD של REALTEC (גם הוא מותקן) עכשיו את הכרטיס מסך אני מחבר לטלוויזיה דרך כבל DVI TO HDMI ורואים תמונה והכל סבבה איתה. הבעייה היא שנתנו לי פה עצה לקנות מפצל כזה- http://www.cable.co.il/images/ItemPics/560105_small.jpg (אבל עם כניסה לחיבור האוזניות) וכבל אאודיו ולחבר לטלוויזיה. עכשיו במחשב יש לי 6 יציאות אודיו (ירוקה כתומה כחולה שחורה אפורה וורודה) אני חיברתי את המפצל לירוקה ואליו חיברתי הת החוט האדום והלבן. בטלוויזיה יש לי שני מקומות בהם אוכל לחבר את האודיו אך בשניהם אין סאונד... את הוידיאו אני מח…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי שאלה.. לשמל אם אני קונה רסיבר + 4 בוקסות ומחבר אותם לכרטיס קול שתומך ב4.1 אוכל להשתמש בכל הערוצים כאילו אני ישמע בארבעת הרמקולים כמו ב4.1?? או שזה כבר משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Sparkle,

תקציב 300-450 לא יותר ולא פחות.. שימושים: מוזיקה, כללי. יחוברו למחשב ואולי גם לרסיבר בעתיד. חשבתי על Microlab solo 3c ו solo 4c, שנייהם עולים אותו דבר. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by matan007,

אני מחפש ממיר לעידן + . איך הממיר הזה במבצע? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DE255BA63&cfm=B44B41C13E21 זה ממש דחוף לי כי אני רוצה לקנות 2 אז אם למישהוא יש ניסיון איתו שיגיד או לפחות על החברה? כל ממיר מסוגל לעידכונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by R.E.L3,

בוקר טוב וחג שמח לכם! לפני כמה זמן קנינו מערכת קולנוע בייתית לסלון שלנו, המערכת היא מערכת של פנסוניק 5.1 ערוצים באמת אחלה מערכת.. עכשיו המערכת פועלת בעצם כמו DVD שאפשר להכניס דסקים ולראות סרטים, הבעיה היא עכשיו שאני רוצה לחבר את המערכת למחשב ולהפעיל דרך המחשב מוזיקה לראות סרטים ומשחקי מחשב וכו הבעיה היא שאין כל כך הרבה אפשרויות כניסה לאודיו במערכת הכניסות הם AUX שלא כל כך מקובל אני מאוד רוצה את החוויה של ה5.1 כניסת HDMI שגם לא כל כך עוזרת כי זה רק יצאת ווידיו לטלוויזיה וכניסה אופטית שנראלי שהיא הכי מקובלת כרגע הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך להשתמש בה.. הבנתי שאני יכול לקנות כרטיס קול למחשב עם יציאה אופטית ולהתחבר השאלה אם הכבל אופטי מסוגל להעביר סראונד 5.1? …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חברים, קניתי טלוויזיה 50 אינץ' טלוויזיה חכמה של Peerless עם רמקול שמופנה כלפי מטה מאחורה. לא שומעים הכי טוב אז חשבתי לקנות מקרן קול סבבה כזה שאוכל לחבר לטלוויזיה ולשמוע טוב. בהתחלה חשבתי על הדגם הזה: Samsung HWF355 אבל הוא קצת יקר ... יש המלצות אחרות למקרני קול ששומעים איתם טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש רמקולים איכותיים כאילו לא כאלה שעולים 2000 שקל אלה בסכום של עד 500 ואני גם צריך כרטיס קול שיתמול לי ברמקולים האלה מכיוון הכרטיס שיש לי עכשיו הוא בכלל על הלוח אמ יעני לא משו בכלל....(מכיוון הלוח אםשלי ישן) ויש לי שאלה האם כל כרטיס רקול שאני קונה אני יצליח לחבר ? או שאני צריך לחפש את החיבור המתאים ואם כן אז איך אני בודק איזה חיבור של כרטיסי קול יש לי בלוח אם... כי למשל הכרטיס מסך שלי זה AGP אז אם זה אותו חיבור מאיפה ובכמה אפשר למצוא כרטיס קול AGP (לא יקר) שתומך ב5.1 תודה רבה לעוזרים וד"א מה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 34N1A1N79,

יש לי קלטות סרט ישנות ממש ואני רוצה להמיר את זה לMP3 איך עושים את זה בצורה איכותית שלא תפגע בקלטות ובמחיר לא אסטרונומי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Mister Hai,

http://www.akg.com/personal/K_414_P,pcatid,6,pid,61,_psmand,1.html מחירם הוא 172 שקלים חדשים בבאג. אני רוצה להשתמש בהם לנגן נייד (D2) ביומיום בנסיעות וכאלה.. ממליצים לי עליהם ? איך היחס עלות/ביצועים שלהם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים