אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה באוזניות Logitech שרכשתי לא מזמן ב300 ש"ח הבעיה היא שחברתי פעם אחת את האוזניות והם נקלטו והכל בסדר ואחרי כמה פעמים שנתקתי וחברתי זה הפסיק לקלוט את זה כמה נקודות חשובות שתדעו: האוזניות תקינות לחלוטין, אני החלפתי את האוזניות כבר, וזה קרה לי גם באוזניות אחרות. כל חיבורי הUSB במחשב גם הם תקינים לחלוטין ולראייה - המקלדת והעבר מחוברים דרך USB והם עובדים מצויין. זה קרה לי גם במחשב הקודם שלי עם אותן אוזניות. אני חושב (לא בטוח) שזה בעיה במערכת הפעלה שלא קולטת את האוזניות תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בהנחה שאקנה את ה- SOLO 7 מהקניה הקבוצתית שמתארגנת פה, כרטיס קול שאינו מובנה בלוח האם, ייתן שיפור כלשהו? עיקר השימוש של הרמקולים הוא מוזיקה, לפעמים סרט. קראתי פה על משתמשים שיש להם משהו שנקרא "DAC". מה זה נותן לי בשילוב עם אותם רמקולים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה לגבי 3 אוזניות בזיל הזול אבל אני עדיין מטלבט איזה לקחת. האוזניות הן: 1. MICROLAB K520 LOGITECH ClearChat Premium PC Headset .2 ZALMAN Headphone Theatre HS-ZMRS6F + Microphone .3 ממה שהבנתי הזלמן הן הכי טובות מבין אלה למרות שהם יקרות ב 60 שקל, האם זה נכון? האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש למחשב מוזיקה וגיימינג לא מחפש אוזניות מיועדות לגיימיניג יותר דגש על מוזיקה (מיקרופון אני מביא בנפרד) עד 300 שקל בנתיים אני ננעלתי על ה AKG K92 גם אמזון תופס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . המלצה לרסיבר למערכת קולנוע ביתית ,המערכת מיועדת לסרטי HD וכמובן גם למשחקים , אני מחפש רסיבר באמת ברמה גבוה שיתן לי את המקסימום איכות ... אין לי בעיה להשקיע בטוב ואכותי ביותר . יש לי את הרמקולים הבאים . CANTON KARAT M-80 S-300 SUBWOOPER אשמח לעזרתכך .... תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte z68Xp-UD4 ואני חושב לקנות Audio-Technica ATH-M50. רציתי לדעת אם הכרטיס קול המובנה טוב מספיק בשביל האוזניות או שעדיף להשקיע עוד קצת בכרטיס קול/DAC/מגבר אוזניות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחותי מאד מעונינת במערכת רמקולים למחשב שיש לה בחדר, רוב השימוש שם הוא כמובן ל-MP3 שונים והיא רוצה מערכת רמקולים סבירה שלא תעבור את ה-350 שקלים, מכיוון שבתחום הזה אני לא הכי טוב אני אשמח אם תעזרו לבחור משהו סביר במחיר זה... ובהחלט אגב לא צריך יותר מ-2.1 איכותי...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים הגיעו אליי רכיבי הפנטיום 4 שהזמנתי, ביניהם הזמנתי את הלוח של ג'יגהבייט 8PE667 pro . הרכבתי את הכול בלי שום בעיה מיוחדת, הפעלתי את הוינדוס , התקנתי מתוך הדיסק שבא עם לוח האם את הדרייברים של הכרטיס און בורד -Realtek ac'97 audio , אתחלתי את המחשב ולהפתעתי המחשב לא מזהה את הכרטיס און בורד ולמשל כשאני מנסה לשמוע שירים בוינאמפ הוא נותן לי הודעת שגיאה ובה הוא אומר לי כי אין לי כרטיס קול ואם אני חושב שיש לי אז אני צריך להתקין את הדרייברים שלו. המחשב אילם. אני לא יכול יותר. אני זקוק לעזרתכם ! מה צריך לעשות בשביל להתקין את כרטיס הקול המובנה כראוי? נ . ב . סתם שאלה : האם כל כרטיס קול שקונים היום נכנס לסלוטים של PCI ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 ו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 מה ההבדלים? המון תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מובן ש MP3 זה כיווץ ירוד... קניתי כרטיס קול חדש, ויש לי מערכת יחסית פשוטה של המילטון 5.1... אבל אני רוצה לבחון אותם כמו שצריך, מישהו יכול להעלות לי בבקשה קובץ מוזיקה, שיר איכותי? upload-il.com שרת ישראלי מהיר להעלאת קבצים, זה ממש יעזור לי! גם יספיקו לי כמה שמות של פורמטים מומלצים ואני אדאג להשיג שירים באותם פורמטים! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס emu1212m,התקנתי אותו היום לאחר פירמוט של המחשב,והרצתי בדיקה לפי המדיך של אנטולי לתוכנה rmaa,ואני מקבל בתוצאה PROBLEM: The input level is low. Try to increase recording or playback levels in your mixer ובמדידות מופיע לי 90.3 dB ,הכרטיס מוגדר בדיפולט,הנה תמונה של ההגדרות בפאטצ מיקס,בנוסף ב-session settings היציאה והכניסה האנלוגית נמצאים על +4. למה אני מקבל תוצאות כאלו???
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, במסגרת החיפושים אחרי נגן בעל איכות קול מעולה, אני מחפש אנשים שיצא להם לשמוע את הIAUDIO6 או כל מישהו שמבין.. הדבר המרכזי שחשוב לי הוא איכות סאונד נטו.. הבנתי שהIAUDIO6 לא מאכזב בתחום הזה ומאד אהבתי את הגודל הקטן שלו ואת הפיצ'רים שבו.. אשמח לשמוע דעות בעד או נגד, שוב אני אדגיש שהכי חשוב זה איכות הסאונד..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על Sound Card למשחקים (FPS) עם עדיפות לטכנולוגיות החדשות ויציאה דיגטלית (כבל אופטי כדי לחבר למגבר) תקציב:+300-700
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית שישמש ל HTPC ויתחבר לרסיבר. בכול אופן מצאתי רק כרטיסים עם SPDIF ואני לא בטוח שזו היציאה שאני מחפש.... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב? תקציב עד 300 ש"ח? אם אין משהו בתקציב הזה חשבתי לקנות כרטיס 5.1 ללא אופטי שיתחבר באנלוגי.. בעייה היא הורדת איכות - זה נכון? יש ירידה באיכות? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד כמה זמן לדעתכם אם בכלל ייצא נגן חדש בסגנון iAudio X5 או H320 כזה שעושה הכל - מנגן וידאו, תמונות וגם קטן כמו נגן MP3 רגיל? של חברה טובה - iRiver או iAudio או משהו טוב בסגנון?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיכננתי לקנות את האוזניות ATH-A900, אחרי שהאוזניות ATH-FC7 נשברו לי, וה-GRADO SR-60 כבר מזמן זרוקים בצד. אבל התקציב קטן לחצי, אז חשבתי לקחת את האחות הקטנה שלהם, ATH-A500. השימוש היחידי יהיה למוסיקה, לרוב מטאל. חשוב לי שהאוזניות יהיו ממש נוחות, סגורות ושהאיכות תהיה סבבה (במחיר הזה לא מצפה לניסים, אבל למשהו סביר). המחיר לאוזניות עם משלוח מיפן, 430 שקלים. יש אוזניות טובות יותר בתקציב? המליצו לי גם על ה-AKG K-81 DJ, שהם במחיר דומה, רק שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת אותם לארץ.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם במסכים החדשים של ה 4K אין אפשרות לראות בעין אנושית יותר טוב מאשר HD אז למה לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניית דיבורית בלוטות' מומלצת לשיחות ולא למוזיקה, עד 100 ש"ח, יכול כמובן להזמין מאתרים בחו"ל. חשובה לי יציבות החיבור, איכות שיחה הן בשמיעה והן מבחינת המיקרופון עם סינון רעשי סביבה. עם בטריה טובה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לשים את הת'רד הזה... בכל אופן, אני רוצה לקנות אוזניות בשווי 900$ והתקשרתי לגובה המכס ושאלתי אם לוקחים וכמה. הוא אמר שלוקחים אך הוא לא יודע כמה וכי עלי להתקשר לדואר. הדואר לא עובד היום ולכן קיוויתי שאתם אולי תוכלו לעזור לי לדעת כמה מכס לוקחים. אני הסתכלתי בטסבלת המכס וכתוב שם שעל אוזניות שהן נחשבות לפרט רגיל לוקחים 15.5% [משמע זה רק מע"מ ללא מכס]. ואני יודע שרק על חפץ שעולה יותר מ-1000$ לוקחים סה"כ מכס+מע"מ של 34%.... מה אני עושה??? האם באמת לוקחים מכס על אוזניות בשווי 900$ וכמה??? **עריכה: אני חיפשתי בגוגל ויש הרבה אנשים שדיווחו על כך שהזמינו מחו"ל אוזניות בשווי 500$ ואפילו יותר ושילמו רק מע"מ [אני מדבר על דברים שנכתבו לפני חודש/חודשיים].
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי היה מחובר בכבל קואקסיאלי מכרטיס הקול המובנה בלוח למגבר ובסרטים שמעו סראונד בלי בעיה. שמתי לב, שכשהממיר של הכבלים והמחשב מחוברים פיזית לטלויזיה אז הרמקולים משמיעים זימזום. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י חיבור בכבל אופטי שלא מעביר הפרעות חשמליות שכאלה. היה לי כרטיס קול ישן של הרקולס: fortissimo 2, שיש בו יציאה אופטית. חיברתי, התקנתי וניגנתי. שמעו רק סטריאו, לא משנה כמה אני משחק בהגדרות של AC3FILTER. למישהו יש עוד רעיון לנסות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי פורום יקר... עד עכשיו (אני בן 16 וחצי) אני הספקתי לשמוע מוזיקה כבר איזה 7 שנים באופן יומיומי... תמיד הייתי שומע עם רמקולים במחשב, אבל עכשיו אני רוצה לנסות גם אוזניות. אני כבר איזה שנה מגיב ב-head fi (בעיקרון אני רשום שם מקיץ 2006) ואני משוטט לי שם בפורומים. החלטתי שאני רוצה אוזניות סגורות שיתאימו לרוק קלאסי-פרוגרסיב. מה אתם אומרים לגבי BeyerDynamic DT770 250ohm 2005 ב-1000 שקל? (250$) הבעיה היא שאני מפחד שאני לא אוהב את כל הקטע של האוזניות ואני בסוף לא אשתמש בהם ואז חבל על הכסף. וגם אם אני באמת אקנה את האוזניות האלה, אני לא אצטרך גם מגבר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-