עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Judas Iscariot,

אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. עד עכשיו היו לי אוזניות של Micorosoft עם מיקרופון מדגם LX3000. האוזניות התקלקלו ואני רוצה לקנות חדשות ואני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל. ואגב איזה חיבור עדיף? רגיל או USB?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.dioneer.com/english/ אחלה דיסקמן שבעולם!!! יותר טוב מכל מה שמיבאים לארץ!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש ברשותי אייאודיו X5L השבוע יצאה גרסת פירמוור חדשה 2.11B ויש של כל מיני תיקונים באגים וכאלה ודבר אחד לא הבנתי? DRM 10 support More language support Menu / Tag Resume feature for movie file למה הכוונה הרי לא היתה בעיה להתחיל קטעי ווידאו מהכיבוי האחרון באותו מקום?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

היי פורום יקר... עד עכשיו (אני בן 16 וחצי) אני הספקתי לשמוע מוזיקה כבר איזה 7 שנים באופן יומיומי... תמיד הייתי שומע עם רמקולים במחשב, אבל עכשיו אני רוצה לנסות גם אוזניות. אני כבר איזה שנה מגיב ב-head fi (בעיקרון אני רשום שם מקיץ 2006) ואני משוטט לי שם בפורומים. החלטתי שאני רוצה אוזניות סגורות שיתאימו לרוק קלאסי-פרוגרסיב. מה אתם אומרים לגבי BeyerDynamic DT770 250ohm 2005 ב-1000 שקל? (250$) הבעיה היא שאני מפחד שאני לא אוהב את כל הקטע של האוזניות ואני בסוף לא אשתמש בהם ואז חבל על הכסף. וגם אם אני באמת אקנה את האוזניות האלה, אני לא אצטרך גם מגבר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב דיי ישן, מריץ ווינדוס XP, וזה הכרטיס מסך: GeForce 4 440MX (ישן מאוד) אני מחבר אותו לטלוויזיה (כבל VGA), מעביר את הטלוויזיה לכניסת VGA, והטלוויזיה מתחילה להבהב ולא מראה כלום חשבתי שזה אולי בגלל שהכרטיס לא יודע לעבוד ברזולוציות של מסך רחב.... אבל הוא כן (חיברתי אותו למסך מחשב רחב וזה עבד) מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HellBoY,

שלום לכולם, דפדפתי בין דפי הפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה שלי כי כל אחד והדרישות שלו. אני מחפש אוזניות בעקרון עד 500 ש"ח עדיף עם מיקרופון אך לא חייב, סגנון המוזיקה הוא בעיקר פופ,מזרחית. יחוברו לגלקסי2/נגן MP4. אשמח לשמוע המלצות לקניה בארץ/חו"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש אוזניות עד הטווח של 1000 ש"ח הדבר החשוב הוא שאני רוצה, שזו תיהיה השקעה לטווח ארוך לכן, יש צורך בכך שכשאוזניות כמו אוזניות, נהרסות כי הכבל שלהן נדפק יהיה אפשר פשוט להחליף אותו. השימושים של האוזניות שאני מחפש הם בעיקר לגיימינג שאכל לשמוע בסראונד. ושיהיו לפחות סבירות בסרטים. לגבי מוזיקה זה פחות מפריע לי.. אוזניות הברקודה של RAZER כאן נשמעו הכי טובות אבל נראה שהכבל שלהן נכנס לתוך האוזניה ולכן ברגע שהוא נהרס יש צורך להחליף הכל. זה נכון? או שיש אופציה אחרת, אם כן הן בהחלט נשמעות מושלמות בשבילי. לעומת זאת הPROGAMER שהחליפו את Medusa הן לא כל כך טובות בסראונד לפי הסיקור שכתבתם כאן אבל להן יש את האפשרות פשוט להחליף את הכבל PL ברגע שהוא נהרס. אפשר לקבל עצה לגבי אוזניות טו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dimashk,

יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום! כפי שאתם יודעים/לא יודעים המיקרולאב הם רמקולים אקטיביים משמע יש להם מגבר מובנה, שאלתי היא האם אני יכול לחבר אליהם באופן כלשהו סאבוופר מוגבר אחר או שזה יצור בעיה? המטרה היא לחבר להם פשוט סאבוופר (במקרה שלי מצאתי רק אחד עם מגבר בפנים) בדרך כזו שהמגבר של המיקרולאב ישלוט על שניהם (רמקולים+סאב)? אני מקווה שהנקודה ברורה ואשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מישהו עוד שמע על זה ואם אפשר את הדגם והשם של החברה של הרמקולים הללו תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי מישהו יודע אם יש חנות במרכז שאפשר לשמוע בה את הרמקולים של מיקרולאב? אני לפני קנייה, וזה מאד יעזור לי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by uriby,

שלום האם משהו מכיר נגן DVD במחיר סביר (מספר מאות שקלים) שיכול לנגן סרטים מקודדים ב-H.264? אני רוצה להעביר את כל הסרטים שלי ושל הבנות שלי לדיסק קשיח או להעתיק כל פעם מספר סרטים ל-DOK של 4-8G כדי להפסיק להתעסק עם התקליטורים. שמירה של קבצי ה-DVD עצמם לוקחת המון מקום ואני רוצה לקודד אותם. איכות קידוד טוב של סרט ב-DivX דורש כ-1.5G לסרט ממוצע (לפי קריטריון איכות 55% של StaxRip למשל). בקידוד DivX לגודל CD רואים ארטיפקטים גדולים, במיוחד במשטחים חלקים או במעברים (בן אדם על רקע שמיים למשל). מהניסיונות שלי קידוד מקביל ע"י x264 לאותו גודל נותן איכות מעולה, אבל לא מצאתי נגן סביר שינגן אותם חוץ מנגני HD ב-6000 ש"ח. הסרטים עצמם ברזולוציה של DVD רגיל ולא HD כך שאיני זקוק לנגן HD-DVD או…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mccartney,

שלום! אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט את הסאונד שנשמע במחשב (כלומר: מה שמועבר לרמקולים/אוזניות). חיפוש בגוגל הניב תוכנות הקלטה "רגילות" שמקליטת מהמיקרופון. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי שאלה.. לשמל אם אני קונה רסיבר + 4 בוקסות ומחבר אותם לכרטיס קול שתומך ב4.1 אוכל להשתמש בכל הערוצים כאילו אני ישמע בארבעת הרמקולים כמו ב4.1?? או שזה כבר משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Garm,

לאחר שרכשתי לפני כ4 חודשים אוזניות חדשות (AT A900) קיפלתי יפה את הHD280 ששירתו אותי נאמנה והנחתי אותן על המדף. מכיוון שהA900 עלו בכל היבט אפשרי על הHD280, החלטתי לאחרונה "לתרום" את ה280 בחינם לחבר שעדיין שומע מוזיקה עם אוזניות 100 שקל, אבל לצערי הספוגיות נשחקו משנים של שימוש. כך שהחלטתי להחליף לו אותן לספוגיות חדשות, כי ה280 במילא אינן האוזניות הכי נוחות בעולם. אני זקוק לעזרה באיתור חנות בארץ שדרכה ניתן להזמין את את הספוגיות להחלפה, ניסיתי את קילומבו בחיפה אבל בכל-פעם שהתקשרתי אליהם הם אמרו שהם נורא עסוקים, רשמו את שמי ואת המוצר שאני רוצה ואמרו שיחזרו אליי, מיותר לציין שהם לא חזרו אחרי אף-אחת מהשיחות. עזרתכם תתקבל בברכה. Cheers [br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 15:26:…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Amit BL,

שלום(: אני מעוניין לקנות 32 אינטש לחדרי, השימוש העיקרי זה גיימינג וסרטים. שלא תהיה סמארט TV כי אני גם ככה אחבר אותה למחשב. אמ אני לא סגור על זה אבל אמרו לי ש1080p לא חשוב בגדלים האלו, אז אם אני צודק אז 1080 לא משנה לי. המקורות שידור העיקרים זה מחשב ופס3 וקונסולות דור הבא בעתיד. תקציב עד 2500, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אולי זה ייתן זריקת מרץ למתחרות. לכתבה ב YNET: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/979/395.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב שלי היה מחובר בכבל קואקסיאלי מכרטיס הקול המובנה בלוח למגבר ובסרטים שמעו סראונד בלי בעיה. שמתי לב, שכשהממיר של הכבלים והמחשב מחוברים פיזית לטלויזיה אז הרמקולים משמיעים זימזום. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י חיבור בכבל אופטי שלא מעביר הפרעות חשמליות שכאלה. היה לי כרטיס קול ישן של הרקולס: fortissimo 2, שיש בו יציאה אופטית. חיברתי, התקנתי וניגנתי. שמעו רק סטריאו, לא משנה כמה אני משחק בהגדרות של AC3FILTER. למישהו יש עוד רעיון לנסות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. רכשתי מחשב חדש לא מזמן ( ראו מפרט) והתקנתי עליו WINDOWS 7 אני משתמש בכרטיס קול שבא עם לוח האם GIGABYTES P55M-UD2 התקנתי את ה DRIVERS של כרטיס הקול ( נדמה לי REALTEK ) אבל לא רואה אופציה להגדיר מערכת 2.1 אלא רק 2 או 4 או 5.1 יש טיפים , איך להגדיר את זה נכון ? כרגע נשמע לי קצת SOUND עמום לפני כן היה ל CREATE INSPIRE 2400 שנשמעו לי יותר טוב , וזה לא נראה או יותר נכון נשמע לי הגיוני !!! שהם איכותיים יותר מ ALTEC 4121 אודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נו.. מה שבנושא אה, וגם מחיר, אם יש, יעזור מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by roncohe4,

היי יש המלצה? תקציב עד 300 שח נגיד.... אם יש משהו משמעותי יותר טוב אני מוכן לגרד עוד קצת. חשוב שתהיה בזה דיבורית, רצוי מאוד שתעבוד עם אייפון! אם אין דיבורית, אז אולי פתח לחיבור של הכבל ואז אני אקנה כבל עם דיבורית בנפרד. לא אלה שדוחפים לאוזניים לא גדולות מידי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי X5L יש כבר קשוחה רישמית בעברית? אם יש אפשר לינק ופירוט איך מתקינים תודה לעוזרים .

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בקיצור, אני צריך LED ב8000 שח, אפשרות חריגה של 500 רק אם שווה את זה, ללא SMART או תלת-מימד, ויכולת קריאת MKV מהארדיסק. בעיקר לצפייה בסרטי FULL HD. חדשות וכו' זה זניח. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4839%2c4840&db4091=1403303&db750770=750772&db1418467=1418471%2c1418470&db4140=170330&pageinfo=2 יש פה בערך 20 דגמים עד 8500. איזה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847Philips 40PFL8605H LED 2 ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762583 מבחינת איכות תמונה כמובן !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים