עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Jeka90,

שלום אני מתלבט בין 3 מערכות 2.1: Logitech Z2300 Logitech Z4 Logitech Z3 הרמקולים מיועדים לטלויזיה בסלון ולא למחשב. מה ההבדל בין Z4 ל- Z3? ההספקים שלהם אותו הדבר... והאם שווה להשקיע עוד קצת וללכת על Z2300 או שזה מיותר? תודה! עריכה: אחרי הביקורת שקראתי כאן באתר, אני מוסיף למשוואה גם את X-13 של מיקרולאב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. מה זאת הכניסה הזאת שיש לי? http://img84.imageshack.us/img84/725/003yr3.jpg מתחת לסגול של המקלדת יש שתי כניסות של מה הם? הלוח הוא 965P S-3 תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברגע זה אני משתמש ב-Eacan A-600X (רמקולים מצויינים אבל 2.1). אני רוצה לעבור ל-5.1 עם סראונד נורמלי. התקציב שלי הוא עד 700 שקל. אני אשמח לעצות , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by מיטל2,

איך הדגם הזה Microlab M-940 2.1 חשוב לי רדיו ושלט.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by CaRTeR,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש את ה רמקולים הנ"ל יאמאהא tss 10 עכשיו זה מוצר חדש חדש שהגיע רק לפני שבועיים לארץ !!! איין אותו עוד כמעט בשום אתר או מקום ואני לא מוצא אותו. בבקשה עזרה במציאתו כל מידע יעזור ואם אפשר הצעת מחיר גם זה יהיה מעולה בתודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן חברים, קניתי טלוויזיה 50 אינץ' טלוויזיה חכמה של Peerless עם רמקול שמופנה כלפי מטה מאחורה. לא שומעים הכי טוב אז חשבתי לקנות מקרן קול סבבה כזה שאוכל לחבר לטלוויזיה ולשמוע טוב. בהתחלה חשבתי על הדגם הזה: Samsung HWF355 אבל הוא קצת יקר ... יש המלצות אחרות למקרני קול ששומעים איתם טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by puNani,

מישהו שמע פעם את המערכת הזאת בפעולה? או מצא אולי ביקורת או השוואה על המערכת? והאם זה נכון שהעובדה שהמערכת היא THX APPROVED בהחלט אומר שהיא מערכת חזקה ואיכותית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by PJ,

אהלן , אני יודע שבטח פתחו כבר מיליון ת'רדים דומים , אבל לצערי אין לי את הזמן (ככה זה שהצבא גוזל לך את כל הזמן ) לקרוא את כל הת'רדים הקודמים ואת כל הביקורות שיש באתר בשביל להחליט בעצמי ומבלי לפתוח ת'רד חדש אז ככה , כאמור , התחלתי לקרוא כאן כל מיני ביקורות וגיליתי שהIpod שזה המכשיר היחידי שהכרתי הטא לאו דווקא הכי טוב והתחלתי להסתבך קצת. יש כאן כל כך הרבה אינפורמציה והתחלתי ככה להתשגע , אז אם תוכלו פשוט ללת לי המלצה לנגן האולטימטיבי בשבילי אני אשמח . מה שאני צריך זה נגן MP3 שמכיל 5 ג'יגה שפשוט ישמיע מוזיקה באיכות טובה , לא צריך תמונות וסירטונים (כמובן שאם המכשיר טוב והוא כולל גם את הפיצ'רים האלה אז אין בעיה , אבל אני לא מעוניין סתם לשלם בשביל פיצ'ר שאני לא אשתמש בו) , עם זמ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shadam,

שלום, אני לא ממש מבין במסכים אבל שני חברים המליצו לי על הדגמים האילו, אני גם עדיין לא סגור על גודל, 40 או 46. מרחק צפייה בין 2.5 ל3 מטר בחדר מואר. הבנתי שהD6510 ישן יותר מהES6200 אבל החדש בהכרח יותר טוב? תקציב עד 6 אלף. אם יש המלצות אחרות על דגמים אחרים אשמח לשמוע. בבקשה תעזרו לי אני תקוע כבר חצי שנה עם PS3 וטושיבה 34 ישנה עם מקלט אטומי מאחורה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם קיימת אפשרות לשפר את הסאונד של תחנות רדיו ברשת או איזו שהיא דרך להעביר את האינפורמציה מהמודם של האינטרנט המהיר ישירות לרסיבר? האם במקרה זה, הרכיב העיקרי שקובע את איכות הסאונד הוא כרטיס הקול, בהנחה שתחנת הרדיו משדרת באיכות טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Burned,

אני מחבר את הטלוויזיה למחשב עם כבל HDMI למסך SAMSUNG "32 ברזולוציה 1366*768 אבל הצלחתי להגדיר את הרזולוציה במחשב רק ל 1280*720, והאיכות לא ממש טובה :-X איך אפשר להגדיר את הרזולוציה שתתאים לרזולוציה הטבעית של המסך? כרטיס מסך 8500GT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kikkler,

אני מחפש זוג רמקולים למכונית, מכיוון שאלה שיש לי כרגע משמיעים יותר רעש ממוזיקה אני אשמח לשמוע הצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם לא מזמן קניתי מיני דיסק וקיבלתי איתם אוזניות לא משהו אז אני רוצה לקנות איזה משהו איכותי אם תוכלו אז גם שלחו איזה לינק תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי אני מחפש זוג אוזניות בתקציב של כ$200 מחו"ל השאלה היא אם שווה להשקיע כזה סכום אם אני מחבר אותם ל כרטיס קול ולא למגבר? אין חשיבות כ"כ לבידוד, מעדיף משהו נוח תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב אני ואחי רוצים לקנות דגם לחדר שינה שהמרחק מהימטה לטלוזיה מטר וחצי התקציב עד 8 אלף שח גג עדיפות ל6 אבל עם זה שווה אפשר לחרוג השמשוים היו אך ורק HD 1.בלורי 2.אקס בוקס חשוב שהטלוזיה תהיה הכי דקה ומעוצבת שאפשר וכמבון גם טובה באיכות שלה אלו הדגמים אנחנו מטלבטים מגודל 40 עד 50 הינה הם: 1.סוני EX500 2.סמסונג C650 3.שארפ LE700 4.LG LE5500 5.LG LD650 6.46PFL8605 זה הטלוזיה שהכי הרשימה אותי היא תלת מימיד 7.סמסנוג C550 8.LG PK550 אלו הטלוזיות שאני מיתלבט בנהים מי הכי טובה לתקציב שלי מחכה לתשובה תודה מתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר שיש לו תקציב 700 שקל הוא רוצה לקנות 2.1 למחשב שלו..... על מה אתם ממליצים? והאם מישהו מכם מכיר חנות באזור ירושלים שיתן לנו לשמוע ברמקולים האלו..... יש לו כרטיס קול SM4 מובנה על לוח אם רוקלייק של אינטל.. האם כדאי לקנות כרטיס קול יותר טוב ורמקולים ב700 או רק רמקולים? וזה לשימוש עיקרי מאוד במוזיקה תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omri_ro,

מישהו יודע אולי פרטים על מצב העיניינים של זה, הבנתי שהם בשלב די מתקדם עם זה והכי חשוב מבחינתי האם זה יתמוך בעיברית

18. Started by snoopdogg,

שלום, אני רוצה לחבר כרטיס מסך לטלויזיה HDTV . איפה אני יכול למצוא כבל כזה או דומה? (למי שיש רעיון אחר). מצורפת תמונה מבאנדל של כרטיס מסך... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

שלום, יש לי AD-700 פתוחות ואני רוצה להפוך אותן לסגורות, כשהן פתוחות אני מרגיש כאילו חסר משהו בצליל וכשאני רק שם את הידים שלי עליהן אני חווה צליל מלא שאני מעוניין תמיד לחוות עכשיו העניין הוא שאנילא ממש מעוניין "להסתבך" ולפתוח את האוזניות, אני מעדיף שישארו ככה כי הידים שלי מעט שמאליות. אם לדוגמה אני סתם אחסה את החריצים בעזרת איזה סלוטייפ גדול ועבה, אני עלול לחוות חוסר באיכות/זמזומים כלשהם או משהו בסגנון? אם כן, איזה עוד דרכים יש לסגור אוזניות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by -ox-,

לאחרונה אני מברר מחירים של נגנים כדי לרכוש בארה"ב (מישהו מביא לי) עכשיו בעקרון התקציב הוא 150$-200$ וחשבתי על ה CREATIVE ZEN MIRCO שהמחיר שלו לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות הוא 175$ ( הh-10 לא עושה לי את זה והתוספת על המסך הצבעוני לא שווה ) אבל כשחיפשתי גם מחירים ב newegg מצאתי את הנגן הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855102127 NOMAD Jukebox Zen Xtra 30gb 205$ , עכשיו לא ראיתי שום נגן אחר שמשתווה לנפח הזה במחיר הזה ואני בטוח שיש כאן איזה קאטצ' , כיאילו למה הוא לא כל כך פופולרי אם הוא מציע נפח כזה באותו טווח מחירים של נגנים שמציעים 4-5 ו -6 ג'יגה? משהו כאן מוזר לי.. אולי מישהו יכול להאיר את פני בעיניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

היי, אני רוצה להזמין אוזניות מאנגליה ב60 פאונד בערך, מה המכס שיש עליהן? תודה רבה אורי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by R.E.L3,

בוקר טוב וחג שמח לכם! לפני כמה זמן קנינו מערכת קולנוע בייתית לסלון שלנו, המערכת היא מערכת של פנסוניק 5.1 ערוצים באמת אחלה מערכת.. עכשיו המערכת פועלת בעצם כמו DVD שאפשר להכניס דסקים ולראות סרטים, הבעיה היא עכשיו שאני רוצה לחבר את המערכת למחשב ולהפעיל דרך המחשב מוזיקה לראות סרטים ומשחקי מחשב וכו הבעיה היא שאין כל כך הרבה אפשרויות כניסה לאודיו במערכת הכניסות הם AUX שלא כל כך מקובל אני מאוד רוצה את החוויה של ה5.1 כניסת HDMI שגם לא כל כך עוזרת כי זה רק יצאת ווידיו לטלוויזיה וכניסה אופטית שנראלי שהיא הכי מקובלת כרגע הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך להשתמש בה.. הבנתי שאני יכול לקנות כרטיס קול למחשב עם יציאה אופטית ולהתחבר השאלה אם הכבל אופטי מסוגל להעביר סראונד 5.1? …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Alfies,

קניתי אוזניות Sennheiser HD 555, אוזניות מאולות! אני שומע אותם דרך מדגבר סטראו או מחשב. כשאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטראו אני מקבל צליל מטורף, פשוט מפסוט אוזניות. במחשב איכות יורדת, לא פלא כי יש לי כרטיס קול של לוח אם. אני ששוקל לקנות נגן MP3 נראה לי אלך על IRIVER או IAUDIO. האם ההגברה שלהם מספיקה בשביל האוזניות האלה או שעדיף לי לקנות מגבר AIRHEAD? עד כמה שווה וטוב המגבר הזה וגם אם יתאים לי למחשב או שאני צריך לקנות קרטיס קל חדש? ואיפה בארץ אפשר לרכוש אותם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכם חבר'ה, השאלה בכותרת. החלטתי ליצור קצת מוזיקה עם האורגן, בכדי להפיג קצת את השעמום מידי כמה שבועות שאני חוזר הביתה מהצבא. יש כרטיס כזה, MIDI לחיבור האורגן למחשב ותוכנה שתאפשר לי לשחק עם אפקטים. מהו המחיר שאצטרך להשקיע בכרטיס שכזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hichcock,

אחרי שסגרתי על איזה נגן ללכת... עכשיו צריך אוזניות איכותיות בשבילו!! אני מחפש אוזניות בלי (!!) קשר עם קליפסים שנתפסים על האוזניים (לא מהסוג שדוחפים פנימה) משהו איכותי, שנותן באסים טובים. חשוב שאני באמת ירגיש את הדפיקות! תקציב חופשי. יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.