עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כותרת^^^ תודה לעזרים..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zohar678,

בכול פעם שאני שם סרט כל שהו לא משנה איזה אני מקבל כתובית על המסך hard disk מדובר על DVD שמחובר לטלויזיה ולא צורב DVD. אף פעם לא קרה לי דבר כזה מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  3. נימעס לי מהאיכות הירודה של WINAMP2.73 ואני לא אוהב את WMP הWINAMP5 די טוב אבל עולה חצי שנה אם רשימת שירים של 1000+. אים איזו תוכנה אתם מישתמשים לניגון שירים? אני מיתכוון להזמין דרך חבר שלי שכרגע בגרמניה ועוד יומיים באמריקה(טיול פסח 5ימים בגרמניה+שבוע בארה"ב)אוזניות ואני מיתלבט מה לקחת KOSS PORTA PRO או שעדיף Sennheiser PX 200??? אני אוהב מאוד באס! האוזניות יחוברו למיני שלי,אני שומע רוק/אלקטרוני/פופ ודורש באס איכותי עד כמה שאפשר מידי איכותי וטראבל סביר אבל לא מיתחת לסביר...לא חייב עוצמה אבל שיהיה סביר כמו אוזניות רגילות המלצות דעות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by zzz727,

אני רוצה לחבר את המחשב למסך טלויזיה HD LCD 32"... יש הבדל בין הכבלים הללו? vga,hdmi,dvi עם איזה כבל כדאי לי לחבר? מהכרטיס מסך יש לי רק DVI ומהטלויזיה יש לי HDMI,VGA כדאי לחבר בעזרת מתאם כמו למשל כבל DVI עם מתאם VGA?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  5. יש לי כרגע px100. אני שוקל לקנות sony v700dj. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=560 השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בסאונד? ועוד שאלה - הנגן שלי הוא אייריבר 120. האם המגבר שלו יתאים לי לסוני? תודה.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by mashinaman,

טוב אז קודם כל שלום שכולם ואני שמח להצטרף לפורום 8) יש לי creative live 5.1 ומקלדת שליטה. בכראייטיבים הישנים יש בעיית latency שמפריעה לנגן כי הצליל מגיע לרמקולים\מגבר בערך אחרי שנייה. חשבתי לקנות את האודיג'י שתומך בasio ולא כל כך יקר אבל שמעתי גם על כרטיסים אחרים כמו maya ו revolution שיותר מותאמים למוזיקאים ויותר מקצועיים. מה כדאי לי לקנות שלא יהיה מאוד מקצועני ויקר אבל בכל זאת ישרת את המטרה?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  7. אם אני מחבר שני כרטיסי קול למחשב יש אפשרות שמה שאני שומע ישמע בשני כרטיסי הקול? כלומר שיהיו שני התקני שמע מוגדרים באותו זמן. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

הי, לפני כשנתים קניתי מחשב + רמקולים (PHILIPS 20W Bass Reflex 2.1 ). הם עבדו נהדר ופתאום, היום הם התחילו לתקתק. אלו תיקתוקים מהירים (2 או 3 בשניה) וחלשים. הם גם לא מושפעים משינוי כפתור הווליום. אם יש מוזיקה הם נשמעים יחד איתה. מה קורה פה? למה הם הופיעו ואיך גורמים להם להעלם? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  9. אני חייב לקנות מחר בבוקר לצורך הקלטת הרצאה אני בטוח שדנו בנושא זה בעבר ,אבל אני לא רואה שום טעם ליבדוק בדיונים קודמים ,משום שכול הזמן יוצאים דגמים חדשים והמחירים משתנים במהירות ,ומה שהיה נכון לאתמול ,אינו רלבנטי להיום. ככול הידוע לי כול המכשירים שיש להם מיקרופון מובנה ,מאפשרים במיקרה הטוב להקליט תיזכורות אישיות ,אולם לא ניתן להקליט באיכות טובה מרצה שנימצא מספר מטרים ממך ולכן על מנת לקבל תוצאות טובות ,הכרחי להישתמש במיקרופון חיצוני איכותי (רצוי כזה שיש בו הגברה פנימית בעזרת סוללה קטנה כמו שיש בשעוני יד). הקיצר אני מחפש נגן מקליט mp3 לשני צרכים: 1.להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני איכותי (מחייב כניסת mic in או line in) ורצוי גם אפשרות להקליט מהרדיו. חשוב שתהיה אפשרות לה…

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by ofir5300,

יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by audigy,

הם חתומים ומאושרים ע"י מיקרוסופט ניתן להוריד אותם ב-www.m3dzone .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היום יש לי סנהייזר MX300 שהגיעו ביחד עם הIRIVER שלי - הסאונד שלהם לא רע במיוחד אבל מה שחסר לי בעיקר זה יותר באס ואטימות. אני רוצה לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן (לא קשת למיניהן), וכאלה שיהיו יותר אטומות ויספקו יותר באס וסאונד עשיר. אם זה משנה משהו, אין לי סוג מוזיקה מסויים שאני מעדיף ואני שומע את הכל... התקציב לאוזניות הוא עד 300 ש"ח בעיקרון, אבל אפשר לחרוג מעט אם זה באמת מצדיק את זה. חשבתי על הCX300 של סנהייזר, מה אתם חושבים עליהם? האם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by YakiTraki,

אילו מהפורמטים עדיף?...

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אני ישמח לקצת הסבר לגבי מה זה אומר ...אם אני מבין נכון מקצת קריאה אז הביט זה הרוחב פס וההרץ זה המהירות או טווח תדרים. האם יש אפשרות לנצל שמיעה ב 192 הרץ ו24 ביט? לפי מה שנראה כל המקורות והקבצים לא מסוגלים להגיע לרמת שמע כזאת.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני משנה את המחיר לעד 150$ אני מעדיף אוזניות on ear עם מיקרופון ויכולת שליטה על הווליום והפלייבק. האוזניות ישמשו למוזיקה בעיקר של ראפ והיפ הופ. אם אפשר אני רוצה אוזניות שנראות טוב, בסגנון של האוזניות של דר דרה (הבנתי שזה מותג גרוע, נכון?). אם יש אפשרות לקפל אותם זה גם יהיה טוב. אני ממש לא מבין בזה, אז אם תוכלו לתת כמה שיותר אינפורמציה זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by redead,

- בצבע שחור - שליטה על ההפעלה שלהם והווליום בצורה נוחה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  17. אני קונה טלוויזיה lcd ואני רוצה לחבר אותה למחשב. הבעיה היא שהיא תלויה על הקיר הנגדי למחשב שזה אומר שאני אצטרך לעשות כמה חציבות בקיר כדי להעביר את הכבל. אני חושב על להעביר רק כבל של וידאו כי יש לי בכל מקרה רמקולים מחוברים למחשב ואין צורך להשתמש באלו של הטלוויזיה [עדיין לא יודע אם יהיו אבל באופן היפותטי...] לפי המדידות שלי אני צריך משהו כמו 7 מטר של כבל, האם האיכות תהיה ירודה, האם בכלל שווה לחצוב בקיר בשביל זה? הגם שאני לא יודע איזה סוג של כבל אני אצטרך? נ.ב. אני מחבר את המחשב לדיוידי בעצם כדי שלא ייראו יותר מידי מהכבל. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  18. היי אני כבר הרבה זמן מחפש את הנגן ה"מושלם" בשבילי... חשבתי כל הזמן ללכת על הh320 אבל הבנתי שאין לי צורך ב 20 ג'יגה.... אז עכשיו מהו ההבדלת בין H10 לבין H320, מבחינת איכות שמע וכדומה? תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  19. אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של מקסימום 200 ש"ח. אני רוצה אוזניות גדולות מאוד (דומות של אלה של הדיג'איים) שהאוזן נכנסת בתוכן ולא להיפך שיהיו עוצמתיות ושהצליל יהיה איכותי ככל האפשר. האם קיים כזה דבר במחיר של 200 ש"ח מקסימום? אני לא כ"כ מבין בתחום הזה, אז אם יש בפחות אני אשמח! תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by AlonAviram,

שלום, לפני חודש וחצי- חודשיים קניתי מחשב חדש מלוג'יק פי סי , ואיתם רמקולים חדשים (ATP3), עד לפני כמה זמן הכל עבד נהדר, בהתחלה העיגול הזה שאיתו מגבירים\מנמיכים את הווליום נהיה כזה חלש והייתי יכול קצת להזיז אותו וכשאני כזה מזיז אותו טיפה למטה זה פתאום מגביר מאוד את הווליום. עם הבעיה הזאת עוד הסתדרתי, אבל עכשיו הרמקולים מתחילים לעשות כזה רעש טרררר (לא יודע איך להסביר במילים) והטרררר נהיה חזק\חלש ככל שמגבירים\מחלישים את הווליום, על זה אני כבר לא יכול להבליג, זה מעצבן, מוציא מריכוז ואני לא יכול ככה.. אם אני יפנה ללוג'יק הם אמורים להחליף לי את הרמקולים? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by overload,

אני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי ב 3000 ש"ח (+ -). אני מדבר על 5 רמקולים גדולים ולא רמקולים לוויניים+סאב מה הדגם הכי טוב שאפשר להשיג מחנות בארץ במחיר כזה? תודה 8)

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by Mortar,

מה ההדבל בין שני הכרטיסים, האם שווה להוסיף את הכסף בשביל ה ZS והאם ה ATP3 ALTEC LANSING (יש לי אותם כבר...) ראויים לכרטיסים האלה ? כרגע יש לי מעבד קול ONBOARD של SOUNDMAX מהלוח אם של ASUS P4P800. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by danieln9,

אז לאבא שלי היו את הרמקולים האלה הרבה זמן ומצאנו להם סבוופרים להחלפה כי הם היו יבשים וקנינו לא מיזמן חוטי נחושן שוודיים שעלו הרבה ועכשיו האיכות ממש טובה, מה שקרה זה שהם לא היו בשימוש הרבה ואז גילינו שהם נחשבים טובים ואפילו פתחו מחדש פס ייצור אז השקענו. http://photos.walla.co.il/danieln9

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת האם מערכת הרמקולים הזו Z-5500 Digital של לוג'יטק טובה ומה אומרים גם לגבי BOSE דגם COMPANION 5? אשמח לתגובות

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש אזניות נוחות, איכותיות, רק מהסוג של אלו שנכנסות אל תוך האוזן, במחיר של עד 300 שקלים לשמיעה במערכת סטריאו , ו\או בנגנים ניידים שונים. האם קיים יצור שכזה בארץ ? במידה וכן, האם אתם מכירים חנויות שבהם מוצרים כאלה נמכרים ? שמות, מיקומים, אתרים - אשמח לכל פיסת מידע. אגב, האוזניות יחוברו למערכת הסטריאו שלי דרך כבל מאריך פשוט (שעלה 30 שקלים) האם זה ישפיע על האיכות של הסאונד ? האם ישנם כבלי הארכה איכותיים יותר לאוזניות ? המון תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.