אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אשמח לעזרתכם, במחשב שלי יש כרטיס 8800GS ואני מחבר אליו באמצעות שני חיבורי DVI - מסך של מחשב וLCD רציתי לדעת האם ניתן לכבות יציאה אחת בזמן שאני לא משתמש בה? איך ניתן לעשות את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אוקי, אחי שהוא מוזיקאי שלח לי 4 שירים שלו בפורמט RMJ (של REAL-PLAYER), חיפשתי בגוגל ובמספר מקומות נוספים ולא מצאתי תשובה איך להמיר את הRMJ לMP3.. אז מי שיודע בבקשה תגידו לי ;D MOOMOO
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
כשאני משמיע קטעי Wav או MP3 (אני די בטוח שבMIDI זה לא קורה) אז המחשב מתחיל לנגן ואחרי כמה זמן פשוט נתקע וממשיכים לשמוע את הצליל האחרון שנוגן (בד"כ זה צפצוף). נסיתי כמה נגני מוזיקה - MediaCenter, Winamp. אפילו כשניסיתי את המשחק "מיליונר" שמשתמש בקבצי WAV, אז אחרי כמה זמן זה נתקע לי. אני עובד עם XP, וכרטיס הקול הוא Audigy 2. חשבתי שהבעיה היא עם הכרטיס, אז ניסיתי לבטל אותו ולהשתמש בכרטיס Onboard במקום (גם קריאיטיב) והבעיה נשארת. אם זה לא בכרטיס (נראה לי) וזה לא בנגן (די בטוח), אז במה כבר יכולה להיות הבעיה? יכול להיות משהו בווינדוס שאחראי על ניגון ומוזיקה? עוד משהו - המחשב שלי (אתלון 1.4) עומד כרגע על בערך 65 מעלות מעבד ו50 מעלות לוח אם. יכול להיות שזו הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות ה750 שקל מוכן לקנות גם יד שניה ולא מתכוון להזמין מחו"ל אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות משהו חזק חשוב לי באסים מטורפים ואיכות צליל בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי את הסט הבא: Creative SBS 370 ופתאום שמתי לב שבקושי שומעים מאחד הרמקולים. הבעיה לא ברמקולים כי כשהחלפתי את החיבורים של המגבר לא שמעו טוב מהרמקול השני. פתחתי את המגבר אבל הוא עשוי כך שאי אפשר להוציא את הלוח עם כל החיבורים אז קצת בעייתי לראות מה קורה שם אבל ממבט חטוף הכל נראה מולחם.. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך אתר שמוכר את ה ARCHOS AV420 בארצות הברית (דוד שלי שולח לי אותו) על איזה אתר אתם ממליצים לי לקנות ממנו בארצות הברית ??? + וגם אוזניות עד 300 ש"ח בארצות הברית עזרה דחוףף
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נשרפו לי האוזניות שלי היה לי PRO LUX גדולות שומעים חבל על הזמן לפני איזה חודש וחצי רכשתי את הIAUDIO X5 אז חשוב לי שיהיה אוזניות חבל על הזמן.. עד 300 שקל .. משו טוב אבל .. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מחפש רמקולים למוזיקה(דגש בפן הבאס יותר) בעיקר וצפייה בסרטים. בינתיים שמתי עין על הרמקולים הבאים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול אסוס שיש בו פלג 4 פינים שצריכים להתחבר ללוח אם אך כל מקום של פלג 4 פינים בלוח הכרטיס רושם שלא מזהה חיבור חשמל מ- 4 פינים בלוח , למה ? לאן לחבר בלוח ? http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3527#ov תמונת הלוח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני יומיים ההורים של אשתי קנו מערכת קולנוע בייתית יד שניה מהדגם הנ״ל במחיר של 800 ש״ח. לאחר שחיברתי אותה שמעתי סאונד נקי וצליל טוב. רציתי לדעת מה אתם חושבים, מה היתרונות ומה החסרונות כי יש מצב שאני גם ארצה לקנות משהו כזה(חדשה עולה 1200). ואם יש במחיר הזה משהו יותר טוב מבחינת סאונד ועוצמה אני אשמח לשמוע, המערכת הנ״ל עם 6 רמקולים וסאב.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש איזה כרטיס ברמה טובה(יש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב)? זה CREATIVE - 24 bit Audigy Value 5.1 שווה משהו(ראיתי אותו ב250)?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך Leadtek GeForce 9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD LG בעזרת כבל HDMI. הבעיה היא שרואים בטלוויזיה רק את הרקע ולא את השולחן עבודה עצמו, כלומר לא רואים את הסמלים (אם אני רוצה לראות את הסמלים אני צריך לגרור אותם מהמחשב לטלוויזיה) ולא את סרגל הכלים וכפתור התחל. מה אני צריך לשנות בהגדרות? (יש לי לוח בקרה של Nvidia כמובן). תודה רבה מראש! נ.ב בחרתי כמובן במצב התצוגה Dualview כלומר מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר טלוויזיה שתומכת בפורמט של דיסק DVD? אני לא צריך שתתמוך בכל התפריטים, אלא רק שתריץ את הסרט הראשי וזהו. אני פשוט רוצה לרכז את ה-DVD-ים של הילדים בהארד דיסק חצוני/DOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה כך שיוכלו לראות את הסרטים שלהם בלי נגן ה-DVD. ברור לי שאפשר לקנות סטרימר שיעשה את העבודה, אבל חבל לי לרכוש עוד מכשיר אם יש טלוויזיה שעושה את העבודה בעצמה תודה!
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי אני נוסע כל יום ברכבת והייתי רוצה לקבל הצעה לאוזניות ניידות שנוח לארוז, אז אני חושב ללכת על כאלה של Ear-In (אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח, כי אני לא מת על אוזניות שממש נכנסות לתוך האוזן). על מה מומלץ, גם שיהיה איכותי יותר מאוזניות ב30 שקל וגם שלא יגיע לסכומים אסטרונומיים (משהו בסביבות 100 שקל אני אשמח, אך אם צריך לחרוג..) תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. באמצע יולי דודים שלי מגיעים מארה"ב לביקור בישראל. ואני רציתי להזמין נגן MP3 ושהם יביאו לו אותו לארץ. חקרתי את הנושא זמן קצר והחלטתי שאני אלך על נגן FLASH בגודל של 1GB, ובקטגוריה הזו התרשמתי לטובה מה-IFP799 של IRIVER. שאותו אני מתכוון להזמין מ-NEWEGG ב-160$(בנוסף לסטיק 512MB RAM נוסף למחשב). יש לי מספר שאלות לגבי הנגן. 1. לפי מה שהבנתי לא ניתן להשתמש בו (או ברוב הנגנים בארה"ב) כ-HD נייד. וראיתי שניתן להשתמש במה שנקרא UMS טריק ואז הוא יתפקד ככונן נייד לכל דבר, אך עידכון זה יגרע מיכולותיו של הנגן. רציתי לשאול אם ביצע עידכון זה על הנגן שלו ולמה זה גורם? 2. לא ממש הבנתי אם האוזניות שמגיעות איתו הן ה-MX300 של סנהייזר או שלא. בכל זאת רציתי לשאול מהי האיכות של האוזניו…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני דיי עצלן,למישהו יש מושג כמה עולה התקנה כוללת של הרדיו דיסק עצמו כולל הטוויטרים והרמקולים? ועוד שאלה שאני לא ממש חושב שקשורה לפה אבל לא רוצה לפתוח עוד ת'ראד היא למה מוכרים בסטים של רדיו דיסק ורמקולים שההספק שלהם הוא נאמר 450 וואט אבל המגבר המובנה ברדיו דיסק מסוגל רק ל4 יציאות של 40 וואט? צריך לקנות גם מגבר בשביל הרמקולים אשר יהיו בסלון של האוטו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין M8S ל טרונסמארט עבור TV BOX להפעלת KODI http://www.geekbuying.com/item/M8S-4K-Amlogic-S812-Quad-Core-2-0-GHz-Android-4-4-Mini-TV-BOX-2G-8G-Dual-Band-2-4G-5G-WIFI-BT4-0-KODI-Optical-DOLBY-True-HD-DTS-HD-Bypass-364161.html?source=ShareAsale ב - 49 דולר http://www.amazon.com/Tronsmart-Vega-S95-Telos-Box/dp/B018YVX5GW/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1461658740&sr=1-1&keywords=tronsmart - ב-100 דולר http://www.amazon.com/Tronsmart-Vega-S95-Pro-Pre-installed/dp/B0191MNX9W/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1461658740&sr=1-5&keywords=tronsmart - ב-60 דולר
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כבל HDMI מעביר רק תמונה...או שהוא מעביר גם קול???(כאשר אני מחבר אותו ממחשב נייח לפלזמה/LCD)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית רמקולים bose acostimass 10 5.1 רסיבר hrman/kardon avr 230 והסאב לא מספיק לי אני רוצה שהכסאות ממש ירעדו שאני שומע מוזיקה או רואה סרט אתם ממליצים לי לשדרג משהו?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מישהו מכיר\יודע על דבר כזה? ואני צריך שיתחברו לממיר (כאילו חיבורים רגילים של רמקולים לא כמו של המחשב)
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקיי הLCD זה Toshiba 26WL66 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417094 והכרטיס נראה לי דיי מוכר פה עכשיו השאלה איך הכי טוב לחבר אותו אל הLCD תודה לכל העוזרים מראש (:
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לפני שבוע טלוויזיה 32 של סמסונג. לא זוכר איזה דגם עכשיו השמע בטלוויזיה נמוך או יותר נכון להגיד, חלש. כיצד אפשר להגביר אותו? אולי בעזרת ציוד נלווה כלשהו? מחפש פתרון זול-עד מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש נגן 1GB לפחות (משער שגם אי אפשר יותר בתקציב הזה :-\), בעל איכות נגינה מצויינת... הנגן לא מיועד לספורט, סתם בזמן נסיעה במונית וכו'... אפשר בתקציב הזה? אני ממש לחוץ בכסף, אז אי אפשר להוסיף יותר! אבל אם בתוספת קטנה של מחיר אפשר להשיג משהו טוב, אז תרשמו את השם של המוצר רק אל תסתמכו על זה וותנו לי גם בתקציב מדוייק של 1000 ש"ח תודה
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קיבלתי אתמול את הMP70 שלי (דיסקמן עם MP3) מכשיר תקציבי לחלוטין, אבל איכותי מאוד. צג גדול עיצוב יפיפה לדעתי מתעין סוללות נתענות עוצמת סאונד מקסימלי נמוך מעט ושליטה בסאוד בכפתורים ולא גלגלת (שזה יותר נוח לדעתי) אבל בשביל 300 שקל כולל משלוח זה אחלה. בכל מקרה יש לי קצת שאלות אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שלוקחת קיבצי MP3 ומאפשרת לערוך להם את הIDTAG שביחד (אני יודע שWINAMP וMEDIAPLAYER אפשר לסמן כמה קבצים ולערוך ביחד - הכוונה שלי תוכנה שתיתן לי אפשרות לערוך את הפרטים בצורה של רשימה ובלי להכנס להגדרות של כל קובץ בנפרד) ולמישהו שיש את הדגם הזה, אולי הוא יוכל להגיד לי מה קורה אם אני לא רושם 001, 002, 003 ... בהתחלה של השמות קובץ של השירים?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-