אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס קול המיושן משהו(SBLive! - עשה את שלו וcreative עושים טובה מוציאים לו איזה דרייבר. מאז המילניום יש איתם בעיות) בהתחלה חשבתי לא עוד creative ושה GTXP יכול להתחרות בaudigy עיון קטן בspecs גילה שלא כך העניין. עד שמצאתי את המותק הזה terratec DMX 6fire 24/9 קישור- http://www.terratec.com/products/6fire/6fire_details.htm הייתי אומר שהוא זורק את הaudigy לא? עבר עריכה ע"י HaimTS
-
האים בz-640 יש חיבור spidf חיבוא אין ואוט? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי שאלה האים CREATIVE SBS 330 הרמקולים האלו טובים תודה למי שיענה ;D
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני צורב סרטים לדיוקס שלי כבר כמה חודשים בכול הפורמטים ליפני כמה ימים צרבתי איזה סרט והוא כותב שהוא לא תומך בפורמט עכשיו השאלה האם אפשר להתקין לו מקודדים? אני צורב א, הסרטים דרך NERO DATA cd
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! לטלפון שלי יש A2DP והוא נגן המוזיקה הראשי שלי, הרדיו שלי כרגע זה רדיו פשוט שבא עם MAZDA3 בלי LINE IN ועם CD PLAYER, אני רוצה לשמוע את הMP3 שלי ברדיו ואני מוכן להשקיע ולהחליף את הרדיו, השאלה שלי האים יש כזה דבר רדיו תומך A2DP? ואם אין, האים יש לכם רעיונות אחרים לאיך לחבר את הפלאפון לרדיו? כרגע הוא מחובר בעזרת משדר רדיו ואני ממש לא מרוצה מהחיבור הזה.
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין את מערכת רמקולים Z-640 מבית Logitech שזה כמובן 5.1 אבל אני יודע שהכ.קול שלי לא מתאים אני מתכנן כמובן עוד כמה חודשים ליקנות CREATIVE 5.1 LIVE. רציתי לדעת עם הרמקולים יעבדו אצלי בסדר עד אז ואם ביכלל? וכל החוטים ניכנסים לסאב ומישם וכ.קול? בתודה THE GYVER
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה אייפוד 4 גיגה בלי צבעים. הוא חיבר אותו למחשב והכל פעל טוב בפעם השנייה המחשב לא מזהה את האייפוד רק טעון אותו. החיבור הוא דרך USB . Windows xp
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כידוע, מחירי ה-sd שאיתם עובדים כול ה- pocketpc הוזלו לאחרונה . ניתן כיום להשיג 2giga ב +- 600 שח אני לא ממש מבין בתחום מכשירי כף יד ,אבל עלה אצלי הרעיון של שימוש ב- pocketpc כנגן pmp או לפחות כנגן mp3. האם זה מעשי מבחינת זמני סוללה ? ( שמעתי ממישהו שיש דגמים חדשים שמבוססים על סוללות ליתיום פולימרי ולכן הן מחזיקות יומיים רצופים ). באופן תאורטי ישנם יתרונות רבים לשימוש ב-pocketpc כנגן , כגון: 1.תמיכה מובנית ב-bluetooth ,מה שמאפשר להישתמש באוזניות bluetooth ,וכך להימנע מהכבלים המעצבנים של האוזניות הרגילות. (ככול הידוע לי כימעט שאין נגנים שמשדרים ב-bluetooth או ב-fm stereo ) 2.מימשק שליטה גרפי נוח מאוד מבוסס windows ,בעררת העט -חרט (לא צריך את המימשק של…
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם משחקים וסרטים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים? שימו לב ,כשאני מדבר על סרטים אני מדבר על סרטי HD שמורדים מהרשת. אין הכוונה לסרטי HD שמגיעים במדיות של BLUE-RAY
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול שתומך ב-2 רמקולים. אני עומד לקנות ATP3 (רמקולים 2.1) האם כאשר אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס שתומך ב-4.1 אני אוכל פשוט להוסיף זוג רמקולים ולקבל 4.1? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ו…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ולקחת …
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
AKAI חברה טובה למגברי סטריו ורסיברים? גם חדשים ובעיקר ישנים, אני מעוניין לדעת משום שקיבלתי הצעה לבוא לשמוע ביום רביעי הזה מגבר סטריו AKAI טוטאלי סטריו בלי Tuner רק הגברה עם כיוונים שונים מגבר ישן מקצועי אני חושב 150x2 RMS, אני מעוניין לשמוע דעות על החברה וכמובן לא ישמע לי לאוזן לא קונה אבל מעוניין לדעת בכללי גם עם נשמע לי טוב העם חברה טובה ואמינה ועם המכשיר עצמו שווה את ה1500 שקל המוצעים עליו.
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב, ואני מתחיל להתעניין בפרטים הקטנים. המחשב משמש לצפייה בסרטים, ולכן פרט מאוד חשוב עבורי הוא הצ'יפ לסאונד (לא מספיק בשביל לקנות כרטיס מיוחד..) למחשב מחובר רסיבר של דנון avr-1909 שתומך בתקנים החדשים, ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להשתמש בהם. בהתחלה הייתה לי הכוונה לקנות כרטיס מסך של ATI ולהתחבר איתו לרסיבר עם HDMI וככה לקבל את הסאונד. אבל עכשיו ראיתי שיצא alc 892, ולא הצלחתי להבין אם יש לו תמיכה בתקנים, וככה לחסוך את המעבר לכרטיס מיותר מבחינתי, רק בשביל תמיכה כזו או אחרת. האתר של רילטק בזיוני ממש בכל הקשור בפרטים על המוצרים שלהם. מה גם שלא מצאתי איזכור לקודק החדש. עוד דבר שעניין אותי. אני זוכר שלפני כמה זמן סיפרו לי שהדרך היחידה להעביר את התקנים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ראיתי את הרמקולים האלה בזיגזג במחיר מעולה, וחשבתי לקנות. שווה? או שיש אלטרנטיבת טובות יותר בטווח מחירים של עד 550שח? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לאחרונה התעניינתי במגוון מוצרי היי-פיי בנוגע לסדרת שדרוגים מתוכננת אצלי ואצל חברים, בין השאר אוזניות. המוצרים של Beats לא ממש תפסו לי את העין, אולם לא יכלתי להתעלם מעובדה מאוד מעניינת - דרך השיווק ותיאור המוצרים שלהם מזכיר חברת אודיו מצליחה אחרת, הלו היא Bose. מיעוט עד העדר כל מפרט טכני, שימוש בסופרלטיבים פסאודו-אודיופיליים, התהדרות בטכנולוגיות יחודיות, חדשניות ובעלות שמות מפוצצים ומתקפת שיווק אדירה בערוצים פופולריים ותוך התעלמות מהערוצים "המקובלים בתחום". בסופו של דבר, כמו במקרה של Bose מדובר בהצלחה שיווקית אדירה.סתם דימיון פרוע?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם BOSTON חברה טובה לרמקולים? לא מצאתי עליהם הרבה מיידע.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]האם הרצה משפרת את איכותו קולו של הזמר עם הזמן,או שזה לא נוגע לזה? עשיתי השוואה עם אוזניות ושומעים באמת מצויין ויותר טוב עם הרמקולים מהאוזניות,אבל רק בהפקה הקולית בשיר הרמקולים כאילו לוקים קצת בחסר. רמקולים: microlab solo6c שבוע טוב..[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
cambridge soundworks מייצרת כבר כמה שנים רמקולים שעושים רושם שהם טובים, אך אינני רואה שמוכרים אותם בארץ......... האם אתם מכירים את החברה הזאת? היא באמת טובה? קבלתי המלצות עליה מחבר באמריקה, ורציתי לדעת האם היא מוכרת וטובה או סתם חברה? דרך אגב תוכלו לראות באתר שלה שהיא שותפה/חברת בת של creative...... http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=0 אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על החברה ועל איכות מוצריהה?
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם CREATIVE INSPIRE זה סוג לא טוב. לא, כי הרבה אומרים לי שזה לא טוב וזה אז אני רוצה שתגידו לי מה לא טוב צפציפית ואם כדי לי לקנות INSPIRE אם כן למה אם לא למה לא ותפרטו בבקשה ??? ??? ??? ??? תודה מראש (אל תתאגו אני יגיד לכם תודה גם אחרי)
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זה רישמי, האיי-פוד רושש אותי ל-5 עד 10 שנים הבאות. לאחרונה נהרס לי הכרטיס קול O/B (AC97 Codec) ואני נאלץ לקנות כרטיס חדש, עקב בעיות תקציב, ראיתי את ה-Live! 5.1 Value ב-200 שקל וזה בדיוק התקציב שיש לי. יספיק? יהייה שינוי מהכרטיס הקודם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-