עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני לא יודע באיזה מכשיר הבעיה, אך בחיבור רגיל התמונה בסדר... איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 2 רמקולים קטנים וסאב ככה חודש עבד לפני חודש הסאב פועל ושאני מחבר את הרמקולים לסאב הרמקולים לא פועלים וניסתי לחבר רק את הרמקולים לבד והם פועלים מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה להחליף אוזניות.......אני מוכן להשקיע בסביבות 150 -200 גג (ניראה לי שהקצבתי יותר מידי אבל בגלל שהשקעתי כבר על ה GTXP אז יאללה על הדרך..) אני לא מבין בזה , אבל אני מקווה שבמחיר שהקצבתי אני יכול לקחת משהו ממש איכותי! תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי רסיבר בבית עם 3 או 4 רמקולים+וופר. רציתי לשאול אם אפשר לחבר את הרסיבר למחשב? או שצריך רכיב מיוחד? כרטיס קול אחר שהוא לא אונבורד? מה אני צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  5. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901301&refid=6 יש לי פלזמה LG PX4 האם זה אמיתי שזה משפר כלכך הרבה את האיכות תמונה ?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  6. כשאני מקליט שירים במיני-דיסק שלי למשל מתוכנה כמו winamp אז היא מחברת בין השירים כלומר היא מתחילה להשמיע את השיר הבא לפני שהשיר הקודם הסתיים לחלוטין מה שגורם למיני-דיסק לזהות את זה כטרק אחד אתם מכירים תוכנה שלא עושה את זה ואפשר להקליט דרכה שירים למיני בכמה שפחוט טרקים כפולים ? תודה מראש

7. Started by 888,

שיהיו איכותיות . ואיפו אפשר להשיג אותם בארהב..?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by Adirz0,

רציתי לשאול אם אפשר לחבר טלוויזיית LCD בגודל 32inch, שתיהיה מסך למחשב במקום המסך הרגיל שלי CRT (הטלוויזייה אמורה להיות מסך מחשב קבוע להכל.. אינטרנט,סרטים,משחקים(ME,AC,GTA הכל). הכרטיס מסך הוא X1800XT אז חשבתי שיהיה אפשר לחבר DVI ל- DVI/HDMI ל-LCD וזה הכל, זה נכון? הטלוויזייה תפעל כמו שצריך כמסך? במשחקים גם? אני מקווה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי בידיוק איפה לשים תהודעה.. תודה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by wrecker,

ראיתי אחת החנויות מקלט USB שתומך בHDTV , MPEG ובH.264..שלט ובקיצור כל מה שצריך מחיר די אטרקטיבי של 189 שח, זה די דומה לזה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7727568 רציתי לדעת אם זה באמת עושה את העבודה? או שזה סתם גימיק, במחינת איכות וכו'.. תודה.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by malcolmx9,

קניתי את ה-SR-60 ואיכות השמיעה בהם מצויינת. הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה היא שאני שומע רעשים! כשאני משתמש בגלגלת העכבר אני יכול לשמוע את זה באוזניות, אותו הדבר לגביי ההקלדה, אני מסוגל לשמוע את המקשים דרך האוזניות! בנוסף אני שומע רעשים, כמו אלה שיוצאים מהטלוויזיה ברגע שבמסך מלא בנקודות לבנות ושחורות ואין תחנה בה! מישהו אחר נתקל בזה, או שהאוזניות שקניתי פגומות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by below_z,

ערב טוב! אני מחפש רמקולים למחשב סלוני שמיועד לצפייה בסרטים (HTPC). תקציב: בערך 200, אפשר לחרוג עבור משהו באמת טוב. (לא אכפת לי על חנות כל עוד זה באזור המרכז/נתניה) חשבתי על Logitech Speaker System Z313 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7436 מה דעתכם? הרמקולים טובים? יש המלצות למשהו אחר?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by aquarius,

האם מחיר 185$ לכרטיס הקול המעולה הזה זה טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אוקיי אני קונה PS3, ובלי קשר, בבית צריכים גם טלויזיה חדשה. מרחק הצפייה מהטלויזיה יהיה בערך 2 וחצי או 2 מטר, ולכן אין צורך בטלויזיה יותר גדולה מ32 אינצ'. מאחר שכיום, ובמיוחד בגלל הPS3, נדרשת טלויזיה HD, אני רוצה לקנות HD. עכשיו הבנתי שבגדלים כמו 32 אינצ', אין צורך בFULL HD, משום שבכל מקרה לא ירגישו את ההבדל בעיניים. אם ברצוני לקנות HD READY, הבנתי שיש HD READY שתומכים ב1080 P (פרוגרסיב) ויש כאלה שלא. אני לא בדיוק הבנתי מה כן תומך ומה לא, אבל אני רוצה שהPS3 יתנגן בטלויזיה בטבעיות, בלי שהוא יצטרך לעשות downscale או משהו כזה. ממה שהבנתי, בHD READY יש תמיכה עד 1080i וזה אמור להספיק לא? בכל מקרה, האם מישהו יכול להציע לי את הסוג האידיאלי, במגבלת תקציב של 4000 עד 4300 שקל פלוס מ…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום! אני לא מבין בעינין בשיט ולכן אני פונה אליכם לעזרה בבחירת טלוויזה LCD לסלון עד 4K. חשוב לי שתתמוך מכל הדברים החדשים (HDMI וכו...) ולא יודע מה עוד.. זה כבר התחום שלכם. דרך אגב בגלל שהטלוויזיה רחבה התמונה לא תיהייה מעוותת? ראיתי הרבה פעמים בקנונים או מכל מיני מקומות שהדמויות נראות מתוחות או משהו כזה. שמעתי שמועות שאולי בישראל יהיה שידור HD ב2008, גם אם לא ב2008 בסוף זה יהייה אז אני גם רוצה תמיכה בזה. תודה רבה. מה עם טלוויזיה הזאות? היא טובה? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4471# [br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 12:25:59 מישהו? אני מתכנן לקנות השבוע טלוויזיה...

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום לכולם. רכשנו מערכת קולנוע ביתית חדשה ( של LG, לא יודע את הדגם ) ואני רוצה לחבר את הממיר שלנו ( YES MAX ) למערכת. החיבור היחיד שזהה הוא חיבור כמו שמצורף בתמונה ( החיבור הימני ). מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה? ( איזור ראשון-בת ים-חולון ). לידע כללי, מדובר במערכת קולנוע ביתית עם רסיבר מובנה ב DVD. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by zilkanir,

יש כבל מיוחד של חיבור 5.1? או כבלים עם 6 יציאות וכניסות מכל צד או שפשוט אפשר לחבר עם 3 כבלים 2rca ? (דיוידי Xoro hsd415) תודה וסליחה על השאלה של טירון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by hck,

היי בתור התחלה אני רוצה לציין שדיפדפתי קצת בפורום ובסטיקי לעזרה אבל לא מצאתי את מבוקשי במיוחד בגלל שהאזניות שאנשים מדברים עליהם כאן מתחילות ב200$ ולא ב200 ש"ח כמו שאני מעוניין. אז ככה: אני מעוניין לרכוש אזניות לצורך האזנה לסרטים בטלוויזיה/DVD (דרך מגבר), למחשב - משחקים וסתם שירים, ואולי גם לMP3 שלי. התקציב שלי הוא לא גבוה והוא בין 150 ל200 ש"ח, ואני מודע לכך שהציוד בסכום הזה הוא לא כל כך איכותי (אבל בטוח שהוא יותר איכותי מהאזניות שיש לי כרגע ). הלכתי לחנות שמוכרים ציוד כזה (CD1 מי שמכיר), אבל לצערי הרב לא ניתן לשמוע באזניות שלהם לפני הרכישה אלא רק בכאלה שניתן לסגור שוב את האריזה ואלו עלו הרבה יותר מהתקציב שלי. מה שכן המוכר המליץ לי על שני דגמים: אחד של Sony - אזניו…

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by Or ei,

אני מחפש רמקולים חדשים לבית אחרי שהישנים הלכו נהרסו הצעות עד 300 שקל, לא לחרוג בקשה תודה

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  20. שלום לכולם , יש לי כרטיס Winfast tv 2000 rm שמחובר ליס . טכנאי של יס הרכיב בננה קטנה לכרטיס ויש תצוגה. אבל אין קול. הלוח אם הוא MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN אולי התלבלתי בחיבור הכבל אודיו הקטן שבכרטיס טלווזיה,לאן הוא אמור להתחבר? בכל אופן,התוכנה של הכרטיס מנגנת סרטים עם סאונד.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by gabig12,

חשבתי לקנות טלווזיה מתנה לאבא שלי ליום הולדת כי הוא ממש פריק של הדברים האלו (יש לו כבר קולנוע ביתי וDVD) אז זה מה שחסר. חשבתי על 29" של 2000-3500 ש"ח כי רק את זה יש לי. אז תנו הצעות למשהו בינוני עם איכות טובה ומחיר סביר. חשבתי על הדגם הזה: SHARP 29SD2C http://netaction.co.il/sale.php?sale=2185730 מה אתם חושבים על זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by Green,

שלום אני מחפש אוזניות שנכנסות לאוזן (כמו אלו של הסוני אריקסון W800 עם הגומי הזה) או אוזניות קשת שגם נכנסות לאוזן שיהיה איכות טובה מחיר עד 500שח (יכול להיות שאני יקנה בארהב אבל לא בטוח) תודה

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by gilad_mos,

הי המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו עם מפענח AC3 דרך כרטיס AC97, עם יציאת SPDIF. כשאני מנגן DVD מהמחשב, יש סיגנל של 5.1 ובאמת שומעים בסראונד. האם יש אפשרות לשמוע בסראונד גם סרטי divx או סרטים אחרים ישירות מהמחשב (לא DVD)? (כשאני מנגן אותם מופיע לי no input במפענח) תודה גלעד

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  24. מצד אחד המליצו לי לקנות את ה AKG K518 אבל מאוד קשה להשיג אותם בארץ. את האוזניות K430 ראיתי ואני באמת לא יודע מה לחשוב עליהם. אני מחפש אוזניות לנגן עם איכות שמע טובה סגורות on ear וחשבתי ששני הדגמים האלה הכי מתאימים בתקציב שלי. מה דעתכם? הייתי שמח אם תעזרו, כרגע אני בלי אוזיות (נקרעות בתקרית מצערת) ואני לא רוצה לקפוץ לקניה לא נכונה. אשמח לקבל עזרה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NeoNate,

שלום, אחריי שהאוזניות שקיבלתי עם הZVM שלי נהרסו (החוט התנתק קצת מהפלאג ועכשיו הסאונד פגום), החלטתי לקנות חדשות. על אילו אוזניות אתם ממליצים בתקציב של עד 200 ש"ח לMP3? השימוש הוא לא לריצות או חדר כושר וכאלה... ראיתי שיש את הEP630 של קריאייטיב ב180 ש"ח. איך הן? (מבחינת איכות והכי חשוב עמידות!) הבנתי גם שיש זיופים, איך אני יכול לזהות? תודה!

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.