אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בשביל מה לי לקנות אותו אם אין לו תמיכה בעברית איזה באסה זה .. ושתבינו אני מת לקנות את הנגן הזה .. יום רביעי נכנס לי כסף אני הולך לקנות אותו .. איזה באסה שאין לו עברית .. יצא מתישהו ? אין לו בכלל תמיכה יעני לא הבנתי ? או חלקית .. למה בחנות אמרו לי יש תמיכה חלקית לא מלאה כרגע ..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הורים שלי ממש לא מרוצים מהרדיו-דיסק שלהם שלא ממש מספק סאונד נורמלי ולא מפעיל דיסקים בכלל.. אז הם רוצים לבדוק אפשרות של מערכת לשמיעת מוזיקה (אני לא ממש יודע איך קוראים לזה,סטריאו,סרואנד,שמע ?) שתספק סאונד איכותי מספיק בשבילם ותפעיל דיסקים כמו שצריך.. בעיקרון הם אמרו לי שהם ממש לא מבינים במחירים והכל וגם אני לא אז מה בערך המחירים של דבר כזה נורמלי שלא יהרס וישמיע משהו שיהיה מספיק איכותי בשבילם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, דפדפתי בין דפי הפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה שלי כי כל אחד והדרישות שלו. אני מחפש אוזניות בעקרון עד 500 ש"ח עדיף עם מיקרופון אך לא חייב, סגנון המוזיקה הוא בעיקר פופ,מזרחית. יחוברו לגלקסי2/נגן MP4. אשמח לשמוע המלצות לקניה בארץ/חו"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! כפי שאתם יודעים/לא יודעים המיקרולאב הם רמקולים אקטיביים משמע יש להם מגבר מובנה, שאלתי היא האם אני יכול לחבר אליהם באופן כלשהו סאבוופר מוגבר אחר או שזה יצור בעיה? המטרה היא לחבר להם פשוט סאבוופר (במקרה שלי מצאתי רק אחד עם מגבר בפנים) בדרך כזו שהמגבר של המיקרולאב ישלוט על שניהם (רמקולים+סאב)? אני מקווה שהנקודה ברורה ואשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה: http://www.microlab.cn/product/speakers/2.1%20series/M960.htm לשימוש של סרטים,משחקים ומוזיקה... הכל מהכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי מדיון קודם לעשות לבד אבל זה נראה ואמרו לי שיהיה די מסורבל ומסובך למתחיל. אז חיפשתי קצת ומצאתי שיש קיטים שנותנים לך את הכל מוכן ורק צריכים לחבר ולהלחים. (נשמע פשוט) באיביי כמובן יש הרבה פריטים כאלו. השאלה שלי כמו בכותרת גם האם הם טובים? (כמובן יחסית למחיר שבין 20-50 דולר) ואם התנסיתם ואתם יכולים להמליץ אז בבקשה. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=amplifier+DIY+KIT
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך טלוויזיה עם ממיר פנימי dvb-s. הגודל הוא 32 והתקציב הוא עד 2,000. בעיקר לצפייה בתכני SD. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום HWzone, לאחרונה הרכבתי מחשב עבור הטלויזיה בבית שישמש כHTPC. התקנתי עליו וינדאוס 7 לאחר שעדכנתי אותו והתקנתי את כול הדרייברים הנחוצים חיברתי אותו לטלויזיה בצורה הבאה : 8500GT>DVI to HDMI cable>TV לאחר שחיברתי את המחשב העברתי לערוץ המיועד וראיתי את התצוגה כראוי עברתי להגדרת האודיו. עכשיו מתחילות הבעיות, קניתי כבל ייעודי של 3.5mm ל RCA (אדום ולבן) חיברתי את ה3.5 ליציאה הירוקה האחורית בלוח ואת שני ה"בננות" חיברתי לכניסה המיועדת מאחורי הטלויזיה (הקפדתי על חיבור לערוץ הנכון במקרה הזה הוא 4) והתחלתי לבדוק את הסאונד במחשב,בלי הרבה בעיות שמעתי את הסאונד מהספיקרים של הטלויזיה והכול היה סבבה,למחרת אני מדליק את המחשב ופתאום *פוף* אין אודיו ואין נעליים. התסכלתי בcontrol pan…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי יש לי נגן חדש (מיני) והתקנתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה אם למשל רציתי להעביר 4 אלבומים של עמיר בניון בתוך תיקייה אחת עם השם שלו וכל אלבום יופיע תחת השם שלו (למשל "שלכת") אז הכל הופיע ביחד מבולגן והיו גם שירים שלא הופיע כלום מסך ריק אבל אפשר לדפדף שם ולנגן שירים. ואת השמות של התיקיות הפכתי לאנגלית ובכל זאת זה מופיע בג'יבריש או לא מופיע כלום אבל אפשר לנגן... מה עושים איך עובדים עם התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א) על הרצפה ב) על לוח סיבית שהכנתי עם 4 רגליות פלסטיק שיישב על הרצפה ג) על המדף סיבית של הספריה - נמצא כ40 סנטימטר בערך מתחת לספריה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש המלצה? תקציב עד 300 שח נגיד.... אם יש משהו משמעותי יותר טוב אני מוכן לגרד עוד קצת. חשוב שתהיה בזה דיבורית, רצוי מאוד שתעבוד עם אייפון! אם אין דיבורית, אז אולי פתח לחיבור של הכבל ואז אני אקנה כבל עם דיבורית בנפרד. לא אלה שדוחפים לאוזניים לא גדולות מידי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה טרנד כזה שתעשיית הסרטים לוקחת סרטים ישנים ומעבירה אותה לפורמט בלוריי. עכשיו, ברור שסרט ישן לא צולם במצלמת HD ולכן הסרט הוא לא HD אמיתי. כדי לעשות את זה, הם משתמשים בכל מיני פילטרים שמקשים על העין לזהות בעיות בתמונה כמו כל מיני נקודות שחורות שמחברות בין פיקסלים. העניין הוא שהורדתי סרט "בחזרה לעתיד" משנת 1985 בפורמט בלוריי ושמעו, זה פשוט נראה מצוין על המסך. ושאלתי היא - מהו הפורמט האמיתי שממנו הם עשו את ההמרה? באיזו רזולוציה באמת צילמו אותו? ברור שלא רואים טוב כמו HD אמיתי אבל רואים כל כך טוב שאתה אומר לעצמך שאין מצב שזאת המרה מפורמט DVD בלבד או משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני לא הולך לעשות פירסום לחנות אז אני לא הולך להגיד את שמה שלא ינעלו את זה... מה שכן שמו אותי אחראי על משחקי מחשב ונגני MP3 אנחנו מתעסקים ביינתים רק עם creative (אני לא הולך להיכנס שמות של והספקים וכדומה) וגם לקנות נגן יקר אנחנו לא הולכים ... טוב אז ככה בהתחלה חשבתי על ה micro zen אבל אצל היבואן שלו אין אותו , אבל ביום ראשון נעשה בדיקה נוספת עוד נגן שחשבנו עליו זה ה movu 1.5giga וכנראה אולי איזה נגן של 512.... וגם כנראה נביא גם איזה נגן פשוט של ADATA.... http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=213
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי, לא ממש עקבתי אחרי כל התפתחות מסכי ה3D בשנים האחרונות. אני יודע שכשהתחילו עם זה, היו כמה טכנולוגיות שונות ולא תואמות. מה המצב עכשיו? האם כל טלוויזיות ה3D בשוק המיינסטרים משתמשות באותה הטכנולוגיה? לחילופין - האם כל טלוויזיה מגיעה עם הערכה הדרושה לצפייה (משקפיים? עוד דברים?) והאם כולן תואמות לכל תכני ה3D בשוק? במילים אחרות - האם אפשר לראות כל סרט 3D בכל טלוויזיית 3D או שצריך להתאים את הסרטים לסוג הטכנולוגיה? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כמה שנים של שימוש ברמקולים של מערכת סטריאו ישנה משהו, החלטתי שנמאס לי - אני רוצה צליל הקפי עם סאבוופר נורמלי, אבל במחיר סביר. עומד לרשותי תקציב של כ 950 שקל (עם מתיחות קלות למעלה ולמטה [כמובן שעדיף כמה שיותר למטה]) ושלושה סטים של 5.1 שנראים בעיני סבירים (שלושתם חלשי עוצמה, וזה מספיק לי - אני מעדיף לא להשאר חירש ולא לשלם קנסות לאגודה לתרבות הדיור, אבל מצד שני חשוב לי להרגיש את הסאבוופר): Creative Inspire 5300 Logitech Z-640 VideoLogic ZXR-500 שלושתם עולים בערך אותו הדבר ושלושתם עונים על הצרכים שלי, אם כי בשלושתם מצאתי מספר חסרונות, נלך לפי הסדר: Creative Inspire 5300 - סאבוופר חלש מדי (18W) יחסית והספק כללי נמוך (הנמוך מבין השלושה - 48W), צליל לא הכי טוב (עפ"י ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה: vsonic gr02 ? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR02-ProII-Silver-Cable-Flagship-Edition-Low-Frequency-IEM-Earphone-/380376622782?pt=US_Headphones&hash=item589036a6be כמה זה יותר טוב מדגם אחר של החברה הזאת: gr99? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR99-Luxury-Edition-Inner-Ear-HiFi-Stereo-Audio-Earphones-/380417498074?pt=US_Headphones&hash=item5892a65bda אני שומע כמעט ורק רוק ומטאל, וחשוב לי גם איטום טוב (אבל לא צריך ממש טוב) עוד שאלה למי שמכיר את החברה, במקרה שהאוזניות מתקלקלות, יש אחריות של החברה? אם כן לאיפה אני אמור לשלוח? אגב אני אשמח לקבל גם המלצות על אוזניות אחרות באיכות ומחיר (באיזור 120-150 ש"ח) דומים במיוחד לחברו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה ישנה עם כניסה של composite מונו - כלומר כניסה אחת לווידאו וכניסה אחת לאודיו אני מנסה להעביר סאונד לטלוויזיה הזאת מהמחשב - כאשר הכבל שלי הוא מ Pl 3.5 מ"מ ל-2 RCA (סטראו) - אני לא מצליח לשמוע בטלוויזיה באף אחד מה-rca ניסיתי גם להשתמש במעין "מאגד" שלוקח את 2 ה-RCA והופך אותם ל-RCA וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שעדיף רמקולים..אכן? ואם אפשר להמליץ לי על כה דברים בינונים במחיר הזה.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה היה רומן ארוך, הן היו האהבה הראשונה שלי, מרגשת, צבעונית, תוקפנית. אהבתי את זה, כל מה שקשור בה. הייתי כל כך עיוור, ממוגנט, לא רציתי להוריד אותה ממני לשניה. היא הייתה בשבילי הפעם הראשונה, ההתגלות לעולם היוקרה הכל כך מצומצם. השווצתי בה לכל אחד, רציתי שיראו מה השגתי ועמלתי כל כך קשה. אבל כמו כל רומן נעורים גם זה חייב להסתיים. התבגרתי, עברתי שינויים בטעם. אני נמשך עכשיו יותר לעדינות, לאינטליגנציה, לרוך, לליטוף, לפרטים הקטנים ביותר שעושים לך את זה יותר מכל אחת אחרת. אמנם הן קרובות משפחה (מאוד קרובות) אבל אחת היא אמי ווינהאוס והשניה ג'וליה רוברטס. אז כנראה שבאמת עברתי אצלי שינוי... וג'וליה.. ג'וליה היא DT880 ;D אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הכוללת : מחשב מגבר ימהה rxv592 ישן טלויזיה LCD ממיר של HOT . התקנתי XP Windows Media Center וכעת אני מעוניין להוסיף IR BLASTER ושלט , כך שאוכל לשלוט על כל המכשירים מהשלט בלבד. לגבי הממיר אני מניח שאין בעיה כי זאת תצורה מקובלת . מה לגבי המגבר ? האם אפשר ללמד את ה IR BLASTER קודים של מכשירים אחרים ? האם ה IR BLASTER יוכל לשלוט גם על הטלויזיה ? (טלויזיה LG ) . האם אפשר לתכנת מאקרו כך שלחיצה אחת בשלט יתבצעו סידרת פעולות של מספר מכשירים ? תודה אהרון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עד היום השתמשתי במחשב שלי בסט של רמקולים 4.1 ג'נריים של חב' "Winner"... באופן מפתיע, אע"פ שהם ג'נריים, הם הצליחו להפיק סאונד יותר עוצמתי ויותר איכותי מהרבה רמקולים אחרים שיצא לי לשמוע...עם דגש על הסאבוופר המטורף של המערכת הזו. למען האמת, מבחינת מה שהשוותי, זה אפילו התעלה על מע' של 2 רמקולים+סאב של BOSS וכמה מערכות של לוגיטק. בכל אופן, לצערי הרבה המערכת התחילה להתקצר לאחרונה, מה גם שהמנקה שלנו הצליחה לשבור לי את כפתור הPOWER והVOLUME של הסאבוופר... מכיוון והמערכת ישנה, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. לכן אצטרך את עזרתכם...אני מעוניין במערכת של 2-4 רמקולים+סאב [אני מאמין שבמסגרת התקציב אני רק אמצא 2 רמקולים], עם איכות סאונד טובה, כאשר אני שם דגש על הבאס ועל ווליום גבוהה שי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך סט במחיר נמוך למחשב. ראיתי את הB73 של מיקרולב, רמקולים 2.0 חמודים, עשוים מעץ, שאני אוהב - מעדיף על סטאלטים וסאב. גם ההספק שלהם סביר בסה"כ. משהו מכיר? משהו שמע? בסה"כ המחיר מעולה.. (200 שקלים) אם למשהו יש תובנות על הסט הזה, אשמחו לשמוע - כי אני מזמין אותו היום עוד לפני הצהריים... האם יש משהו עדיף בהרבה בטווח המחירים הקרוב ? http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=210
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-