עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם הייתם צריכים לבחור בין yamaha rxv450 לבין harman-kardon avr-135 מה הייתם בוחרים ? אומנם ה AVR-135 הוא רק 40WX6 אבל נאמר לי בפורום שלכל חברה יש את הטריקים שלה וגם במגבר הזה הווליום יפיל אותי .... ומכאן שוב לשאלה , תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://soundforless.co.il/?post_type=product&s=URBANITE 240 שח במקום 565 שח בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן חברים, קניתי טלוויזיה 50 אינץ' טלוויזיה חכמה של Peerless עם רמקול שמופנה כלפי מטה מאחורה. לא שומעים הכי טוב אז חשבתי לקנות מקרן קול סבבה כזה שאוכל לחבר לטלוויזיה ולשמוע טוב. בהתחלה חשבתי על הדגם הזה: Samsung HWF355 אבל הוא קצת יקר ... יש המלצות אחרות למקרני קול ששומעים איתם טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by שניצל,

Sandisk הוציאו נגן MP3 חדש בשם Sansa e100: http://www.sandisk.com/retail/sansa.asp בסך הכל הוא נראה כמו שיפור ל-DAP (הנגן הקודם), שניסו לגרום לו להיראות יותר כמו ה-IPOD ושאר הנגנים מבוססי ה-HD. בנוסף, יש לי שיפור אחד גדול - יש לו חריץ הרחבה של SD עד 2GB. בהשוואה לנגן הקודם, נראה שיש להם אותן יכולות פחות או יותר (משום מה לנגן הזה לא טרחו להוסיף יכולת הקלטה). הנגן הזה רחב פי 2 מהקודם (אבל יותר דק), וגם טיפה יותר כבד. נראה שעשו שיפור משמעותי בממשק שלו. מבחינת מחיר הם כמעט זהים (החדש יקר באיזה 100-150 ש"ח מהקודם, אבל סביר להניח שהמחיר ירד). מה שכן, אני לא בטוח שהוא תומך בעדכוני firmware (לא מצאתי עדויות לכך בשום מקום...) אקיצר, אם מישהו מתכנן לקנות את הנגן של Sandisk, כדאי ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Kfir,

אני חושב על להשקיע במערכת רמקולים למחשב, אמורים להתחבר לכרטיס LIVE 5.1 ובהתלבטות עם להשקיע במערכת ממוצעת שעולה 3000 שקלים (מגבר AC3 + 5 רמקולים) או כבר לקחת רמקולי דסקטופ שמתחברים לכ.קול - אבל אכותיים כמובן,5 או 6 רמקולים, שבמחיר של עד 2500 שקל אפשר למצא ממש אכותיים (כמו CREATIVE 5550). יש למישהו נסיון או המלצות בעניין של הסאונד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by GLP,

שלום, יש מחשב נייד עם יציאת VGA וכרטיס מובנה של אינטל 4500HD, כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מאפשר לי להגדיר רזולוציה מקסימלית של 1300X700 (לא זוכר בדיוק את הערך המדויק). איך אני גורם לו לשדר ב 1900X1200? הטלויזיה עצמה תומכת כמובן.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי ! האם הרמקולים של חברת F&D - FENDAׁ מומלצים? אלו הדגמים שמבחינת נתונים, ומראה, נראים טובים .... A310 http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=fenda-A310&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=166&aff=Zap〈=he A521 http://www.pc-4u.co.il/2840 אשמח לשמוע חוות דעת.. בתודה, תומר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הרי לכולם היום יש אוזניות כאלו... אם לא, יש איפשהו בארץ לקנות מפצל מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zilkanir,

שלום רב, הנני מתעניין ברכישת סט 5.1 חדש, בהתלבטות ראשונית בעיקר בין הדגם הנ"ל, לבין Bose acoustimas 10(לפני שמיעה), רציתי לשאול כאן אם יש לכם ניסיון או היכרות עם הסטים/חברות הנ"ל, מה נראה לכם מומלץ יותר, ובכללי כמה שיותר חוות דעת .. klipsch סביבות 4500ש"ח Bose סביבות 5800-600ש"ח רסיבר AVR135 של Harman-Kardon. מצרף 2 קישורים לסטים שתראו במה מדובר, באתר זאפ http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=31839 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=5484 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש טלווזיה 46 אינץ ואני מתלבט בין הסמסונג D5000 שהבנתי שהיא מאוד שכיחה לבין הפיליפס דגם LED PFL6606H. מישהו רכש את הפיליפס/סמסונג ויכול להגיד לי אם הוא מרוצה? אגב, מה אתם אומרים על האמבילייט? שווה להשקיע עוד ולעלות לדגם PFL7605 שעלותה בסביבות 7K? אשמח להמלצתכם/חוות דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Arik.G,

סתם רציתי לשתף אתכם , אולי יש כאלה שזה יעניין אותם אבל הם לא מסתכנים בלפרק. הדקודר: והסב , בנוי בצורה מעניינת מאוד כשהרכיב החיצוני הוא פסיבי ואין לו מגנט:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Adar Tzivion,

צריך עזרה בנוגע לקניית רמקולים חדשים למחשב. אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי, עקב זה שהרמקולים שלי מתחילים להיתפרק, יש לי את הסאונד סטיק 3 של הרמן קרדון, והם פשוט מתחילים להיתפרק אחרי שימוש של 4 שנים, כזה דבר אף פעם לא קרה, היה לי מערכת רמקולים של דל ששירתה אותי 10 שנים טובות חבל שלא נישארתי איתה. אני רוצה רמקולים בתצורה של 2.1 או 5.1, עדיין לא החלטתי באופן סופי, מניח שרוב הסיכויים שאבחר ב-2.1 כי השימוש העיקרי יהיה שמיעת מוזיקה מדיסקים או קבצי לוסלסס. מתכנן להשקיע ברמקולים כ-1500 שקלים, רוצה לקנות אותם בארץ, עדיף ממקום באזור תל אביב והסביבה. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר היא מטאל (יכול להיות שזה מה שגרם לרמקולים להיתפרק) במידה וצריך מידה נוס…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בזמנו הטכנאי חיבר את הממיר לחיבורים שבצד הטלווזיה, וזה נראה לא יפה. רציתי להעביר את החיבורים לאחורי הטלווזיה איפה שיש את רוב החיבורים (מאחורה). הבעיה היא שאני לא יודע לאן. (אני מדבר רק על חיבורי ה"בננה"- צהוב,לבן,אדום). דגם הטלווזיה הוא 37WL66, של חברת TOSHIBA. טלוויזיה מצוינת דרך אגב. תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קניתי אוזניה M70 של פלנטרוקיס, אני מאכזב מאוד, כל הזמן מתלוננים שלא שומעים אותי ברחוב. רוצה לקנות משההו טוב יותר האופציה הכי טובה שיש היא זאת: Voyager 3200 יש משהו במחיר נורמלי עם סינון רעשים שבאמת עובד? או שלא משנה מה, תמיד יהיו רעשי רקע כי תכלס' האוזניה רחוקה מהפה... מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה : ברשותי טלויזיה LCD T Toshiba 32AV550T מערכת קולנוע ביתי (רק רמקולים) 5.1 - 4 היקפי סאב וסנטר... המחשב שאני מחבר זה המחשב שבפרטים... הכ. מסך הינו HD4850, לוח אם- GA EP43-DS3L אני רוצה לחבר את המערכת למחשב כך שאני ינצל את מלא היכולת שלה.. כרגע המערכת מחוברת למחשב עם בננה (לבן-אדום) כך שאני שומע בכל הרמקולים אבל בעצם אני שומע סטריאו (נכון?). יש דרך שבה אני יכול לחבר את המחשב למערכת ואת המערכת לטלויזיה ולקבל חווית שמיעה אמיתית של 5.1 ללא קניית רסיבר (אין מקום וגם שיקולי תקציב :-\) ? אולי הפתרון הוא להוסיף למחשב כרטיס קול.. ? אפשר גם לקבל חוות דעת על הטלויזיה ? אני יודע שהיא לא בטופ של טלויזיות ה 32'' אבל לצרכים שלי (צפיה בסרטים עד איכות HD בחדר שהמרחק עד הט…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן ושבוע טוב לכולם, אני מחפש כרגע כרטיס קול חדש, שיחליף את ה-OnBoard המעאפן. התקציב הוא 500 שקל, כשניתן אם צריך לחרוג ל-600. אני מחפש כרטיס קול מפורט מאוד, שידגיש את הפירוט של האוזניות, אבל גם ייתן לאוזניות להוציא את הבאס שיש להן. קראתי שוב את הביקורות על ה-XONAR D2 וה-AC-1, אבל מהביקורות האלה זה נשמע כאילו כל מה שה-RAZER עושה, ה-ASUS עושה יותר טוב. מצד שני, באחת הביקורות אנטולי כותב שהצלילים הם הפכים אחד של השני. אולי מישהו מוכן לשפוך אור על הנקודה הזאת? הייתרון של האוזניות של GRADO הוא הפירוט האדיר, והבמה. אני רוצה כרטיס קול שייתן עליהם דגש. יש משהו כזה בתקציב שהגדרתי? בתודה, אורן. עדיף לא כרטיס של CREATIVE, כי הכרטיס מיועד למוזיקה, וכי יציבות הדרייברים עלולה להפוך …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tiktoka,

יש לי רמקוליםן של logitech 5.1 , יש לי אותם כשנתיים +. עכשיו שחזרתי מהבית אחרי הצבא שמתי לב שאחד מהם פשוט מת , שאני מנסה להגדיר את הרמקולים ארבע מתוך 5 עובדים טוב ואילו השני משמיע באס בנוסף לבאס. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by avi909,

אני מעוניין לקנות סטרימר עם מפרט מסויים ואני מבקש את המלצתכם בנושא: שיהיה לו אפשרות לדיסק קשיח פנימי עם ממשק SATA. כניסת USB לחיבור דיסק און קי. תמיכה בכתוביות בעברית מלאה, כדי שאני אוכל רק להעביר את הסרט והכתוביות באותה ספריה והוא ידע לזהות. אפשרות לעדכוני קושחה אם צריך. אפשרות לחבור רשת אלחוטית להעברת סרטי HD אליו. יציאת אודיו דיגיטלית SPDIF. יציאת HDMI אמיתית ולא COMPOZIT. כח עיבוד חזק שידע להתמודד עם סרטים באיכות 1080P ללא תקיעות. ועם כמה שיותר קודקים מובנים שיהיה מעודכן מאד. שהקניה תתבצע בחנות בארץ או דרך אתר אבל רק מהארץ ולא מחו"ל. לגבי המחיר: עד 1500 ש"ח. תודה רבה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות עד 300 ש"ח. ראיתי שיש ב- KSP כל מיני אוזניות של Rapoo. גם דגמים שעובדיםע עם משדר שמתחבר לחיבור 3.5 מ"מ וגם כאלו שעובדים עם Bluetooth. רציתי לדעת האם מתוך הדגמים הללו יש אחד שיותר מומלץ מהאחר? להלן הדגמים שהסתכלתי עליהם בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bneli,

לאחותי יש את הmicrolab solo7c היא שאלה אותי מה אפשר לעשות... היא אומרת שיש מהם זימזום כניראה כמו רעש סטטי... מה זה יכול להיות... היא אומרת שגם שהרמקולים לא מחוברים למחשב יש את זה.. הרמקולים חדשים..אצלה בקושי חודש.. אני קראתי פה וראיתי אצל הרבה אנשים שזה רעש אדמה מההרקה או משהו כזה היה רשום פה אצל אנשים שיש רעש.. מה זה יכול להיות? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by -ox-,

שלום, אני חייב להזמין עכשיו ( מארה"ב ,בשעתיים הקרובות) נגן עד 20GB . אני מתלבט בין IAUDIO X5 לבין IRIVER H320 מישהו מכיר את המכשירים ויכול לעזור לי לבחור , או לקשר אותי לחנות כדי שאני אוכל להשוות מחירים כי מה שאני מכיר זה רק EBAY ושם קצת בעיה להשוות מחירים ... מה גם שאני צריך קצת מידע לגבי ה X5 : איזה סוג אוזניות מקבלים איתו? האם הם איכותיות? האם יש בו רדיו FM? הוא מגיע עם תחנת עגינה או חיבור ישיר? והאם בכלל הוא מומלץ? תודה לעוזרים המהירים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gabriel,

במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Bose,

אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי עד 1500 שח ואם היא ממש שווה את זה הוא מוכן להתגמש עד 2000 שח, במקרה הצורך אפשר לוותר על DVD מכיוון שכבר יש לו. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Sere,

אני רושם את זה פה כהמשך לדיונים שהיו פה בעבר לגבי שלטים חלופיים לרמקולים הללו ( 4C, 6C וכו') וכדי שזה יעלה בחיפוש בפעמים הבאות. בשעה טובה הגיע אלי השלט שהזמנתי מאיביי מדגם Chunghop L618, ואני שמח לבשר שהוא עובד נהדר עם הרמקולים לאחר סשן תכנות מעט מייגע (לקח לי כמה וכמה נסיונות לתפוס את הקוד עבור כל כפתור מהשלט המקורי, עם שלטים של מכשירים אחרים שניסיתי אין בעיה). לחברה יש מגוון רחב מאוד של שלטים אוניברסליים זולים שאפשר להשיג באיביי או באתרים הסינים השונים, רק לשים לב שמזמינים שלט עם אופציית Learning - אלטרנטיבה לאלה שלא מעוניינים להוציא כסף על Harmony (שנראה שלוג'יטק מפסיקה לייצר אותם) ודומיהם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition (טווח המחירים הוא בין 300-400 ש"ח) אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים