עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eln4,

מה דעתכם על הדגם הזה: vsonic gr02 ? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR02-ProII-Silver-Cable-Flagship-Edition-Low-Frequency-IEM-Earphone-/380376622782?pt=US_Headphones&hash=item589036a6be כמה זה יותר טוב מדגם אחר של החברה הזאת: gr99? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR99-Luxury-Edition-Inner-Ear-HiFi-Stereo-Audio-Earphones-/380417498074?pt=US_Headphones&hash=item5892a65bda אני שומע כמעט ורק רוק ומטאל, וחשוב לי גם איטום טוב (אבל לא צריך ממש טוב) עוד שאלה למי שמכיר את החברה, במקרה שהאוזניות מתקלקלות, יש אחריות של החברה? אם כן לאיפה אני אמור לשלוח? אגב אני אשמח לקבל גם המלצות על אוזניות אחרות באיכות ומחיר (באיזור 120-150 ש"ח) דומים במיוחד לחברו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by inbalr87,

צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gabriel,

במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מדיי פעם, מתחשק דיון מהנה ולא משהו עם מטרה מובהקת של לעזור למישהו. בתור דיון פתיח, נראה מה יש לאנשים לספר, מה המערכת המרשימה ביותר ששמעתם איי פעם? אוזניות, רמקולים, סטריאו, סראונד, עוצמה, איכות, מה שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי. המערכת המרשימה ביותר שאני שמעתי הייתה מגבר VAC (לא זוכר את הדגם) שמחובר לזוג רמקולים VSA VR-4JR. מערכת מדהימה, אומנם לא זולה בכלל (5-6 ספרות בשקלים) אבל בהחלט לא היקרה ביותר ששמעתי, עם זאת, המרשימה ביותר ששמעתי. היא פשוט הוציאה בצורה מדהימה כל דבר ששמתי, קלאסית, רוק, ג'אז, הכל. כל זה, בעוצמה מספקת מבלי להתאמץ, ועם במה, פירוט, דיוק, מהירות, פאנצ'יות, ופשוט כל מה שאפשר לחפש במערכת. שמעתי גם מערכות שהיו טובות יותר בחלק מהדברים, אבל באופן כללי זוהי לל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום היום התקנתי את הכרטיס טלויזיה winfast tv2000 xp global של leadtek וחיברתי עליו ממיר של הוט דרך שלושת החיבורים צהוב אדום ולבן (RCA נראה לי ) הכול עבד טוב אבל כיצאתי מהתוכנה ונכנסתי שוב כל התמונה ירוקה ורק אחרי שעושים ריסט למחשב זה מסתדר אבל אם שוב יוצאים מהתוכנה ונכנסים עוד פעם התמונה ירוקה איך אפשר לסדר את זה ? התוכנה שבעזרתה אני מפעיל את הממיר היא WinFast PVR2 המסך שיש לי זה samsung sync master 226bw וגם שזה עובד טוב התמונה הולכת קצת למטה ואני לא מצליח לסדר את זה הנה תמונה של איך שזה נראה ושימו לב שהתמונה הולכת למטה http://img402.imageshack.us/my.php?image=image02251458cvbscs1.jpg אני חייב שתעזרו לי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oricooli,

אני מתכוון לקנות עבור חבר DVD קורא DIVX עם כניסה ל-USB ותמיכה בכתוביות בעברית. לאחר חיפוש התמקדתי בשני דגמים שנראו לי מתאימים: Pioneer DV320 ו-LG DV482. אני מתקשה למצוא את ההבדלים ביניהם. הם נראים דומים מאוד, אך ה-PIONEER עולה כ-100 ש"ח יוצר ואני תוהה מדוע. אשמח אם תשפכו אור על הנושא. כמו כן, אני מבין שלשני המכשירים אין עדכוני קושחה (פרט לעדכון הרשמי ל-Pioneer DV320, שמטפל למיטב הבנתי בגודל הכתוביות בלבד). אם זה חסרון? האם המכשירים מגיעים "מושלמים" או שיש צורך בעדכון, רק שזה טרם נכתב ע"י אף אחד? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Nick1986,

שלום. מחפש המלצה למערכת סטריאו שעולה עד 1,500 ש"ח. מה אתם אומרים, פיוניר XEM26, כדאי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yeonatan,

גודל 32 והמחיר הוא בערך 1700-1800... מצאתי את זו: http://www.21.tv/p-92783/LED_32_Full_HD טלוויזית FHD LED סך הכל פרטים טובים אבל החברה הפריע לי כי קראתי עליה שהיא הייתה טובה בעבר וכרגע מוגדרת כחברת מדבקה. השימוש העיקרי שלה יהיה לחיבור למחשב סרטים\משחקים בHD וגם בהמשך ממיר בעזרת ה'. אני יותר מאשמח לעזרה, שבת שלום. *הערה-אין לי בעיה עם זה שלא רואים בה כמו בLG או סמסונג לדוגמא, אני לא רוצה צבעים מרוחים אני לא רוצה תקלות ואני רוצה איכות סאונד ותמונה טובים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, עד היום השתמשתי במחשב שלי בסט של רמקולים 4.1 ג'נריים של חב' "Winner"... באופן מפתיע, אע"פ שהם ג'נריים, הם הצליחו להפיק סאונד יותר עוצמתי ויותר איכותי מהרבה רמקולים אחרים שיצא לי לשמוע...עם דגש על הסאבוופר המטורף של המערכת הזו. למען האמת, מבחינת מה שהשוותי, זה אפילו התעלה על מע' של 2 רמקולים+סאב של BOSS וכמה מערכות של לוגיטק. בכל אופן, לצערי הרבה המערכת התחילה להתקצר לאחרונה, מה גם שהמנקה שלנו הצליחה לשבור לי את כפתור הPOWER והVOLUME של הסאבוופר... מכיוון והמערכת ישנה, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. לכן אצטרך את עזרתכם...אני מעוניין במערכת של 2-4 רמקולים+סאב [אני מאמין שבמסגרת התקציב אני רק אמצא 2 רמקולים], עם איכות סאונד טובה, כאשר אני שם דגש על הבאס ועל ווליום גבוהה שי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by com,

אני צריך סט במחיר נמוך למחשב. ראיתי את הB73 של מיקרולב, רמקולים 2.0 חמודים, עשוים מעץ, שאני אוהב - מעדיף על סטאלטים וסאב. גם ההספק שלהם סביר בסה"כ. משהו מכיר? משהו שמע? בסה"כ המחיר מעולה.. (200 שקלים) אם למשהו יש תובנות על הסט הזה, אשמחו לשמוע - כי אני מזמין אותו היום עוד לפני הצהריים... האם יש משהו עדיף בהרבה בטווח המחירים הקרוב ? http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=210

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by thunderman,

שלום לכולם! קניתי את הרמקולים ההלו (LOGITECH Z560) - בשתי מילים = אני מרוצה. (אם יש לכם שאלות כלשהן על הסט תשאלו...) ישר מיקמתי את הסאבוופר ישר מתחת לשולחן כשיש רווח של בערך 10ס"מ בין הכל צד של ה"יוצר בסים הענק" לקירות ושולחן. עכשיו יש לי רעיון איך למקם את הסטיליטים, מה אתם חושבים על הרעיון הזה: לתלות את כל 4 הרמקולים ל4פינות של החדר על תקרה, כלומר הרמקולים יהיו "הפוכים" (האם זה יפגע באיכות?) זה ימקם אותם בצורה סימטרית, למה דווקא על תרקה? כי על קירות אין מקום - חלונות, ארון ועוד. בבקשה תנו את דעתכם... עכשיו, שי לי כמה שאלות: 1. מערכת שלי זה: WinXP Pro ASUS E616 DVD-Rom Creative SB Audigy DE Logitech Z560 ובתוכנת WINDVD איני יכול לבחור ב4 רמוקלים!!! (רק 2) יש לי את כל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לאור הblack friday החלטתי לקנות אוזניות at m50 ,כ.ק ורמקולים. השימושים רוק ולפעמים מזרחית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בשביל מה לי לקנות אותו אם אין לו תמיכה בעברית איזה באסה זה .. ושתבינו אני מת לקנות את הנגן הזה .. יום רביעי נכנס לי כסף אני הולך לקנות אותו .. איזה באסה שאין לו עברית .. יצא מתישהו ? אין לו בכלל תמיכה יעני לא הבנתי ? או חלקית .. למה בחנות אמרו לי יש תמיכה חלקית לא מלאה כרגע ..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום איפה אפשר להשיג את הכרטיס הזה בארץ? ומה המחירים שלו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש רמקולים איכותיים כאילו לא כאלה שעולים 2000 שקל אלה בסכום של עד 500 ואני גם צריך כרטיס קול שיתמול לי ברמקולים האלה מכיוון הכרטיס שיש לי עכשיו הוא בכלל על הלוח אמ יעני לא משו בכלל....(מכיוון הלוח אםשלי ישן) ויש לי שאלה האם כל כרטיס רקול שאני קונה אני יצליח לחבר ? או שאני צריך לחפש את החיבור המתאים ואם כן אז איך אני בודק איזה חיבור של כרטיסי קול יש לי בלוח אם... כי למשל הכרטיס מסך שלי זה AGP אז אם זה אותו חיבור מאיפה ובכמה אפשר למצוא כרטיס קול AGP (לא יקר) שתומך ב5.1 תודה רבה לעוזרים וד"א מה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היום יש לי את המערכת הזו : YAMAHA TSS-1 יש לי אותה בערך מגיל 13 ... היום אני בן 18 , ואת האמת שהיא די מספקת אותי גם היום אך חשבתי לקנות חדשה עם המחשב החדש ואמרתי לעצמי שאני יילך על ה Z5500 , השאלה שלי היא האם ההפרשים כל כך רציניים שזה שווה השקעה של 1700 שקל ? (אני מביא מארהב ... ) השימוש העיקרי שלי זה סרטים ושירים ( משחקים עם אוזניות ... ) אני רוצה שתהיה חלוקה יפה בין הרמקולים לדוגמא בסרטים ששומעים בסראונד באיכות טובה . בכל מקרה אם יש המלצה אחרת אשמח לשמוע :> תודה למי שעוזר זה באמת חשוב לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אני מחפש זוג אוזניות בתקציב של כ$200 מחו"ל השאלה היא אם שווה להשקיע כזה סכום אם אני מחבר אותם ל כרטיס קול ולא למגבר? אין חשיבות כ"כ לבידוד, מעדיף משהו נוח תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה : ברשותי טלויזיה LCD T Toshiba 32AV550T מערכת קולנוע ביתי (רק רמקולים) 5.1 - 4 היקפי סאב וסנטר... המחשב שאני מחבר זה המחשב שבפרטים... הכ. מסך הינו HD4850, לוח אם- GA EP43-DS3L אני רוצה לחבר את המערכת למחשב כך שאני ינצל את מלא היכולת שלה.. כרגע המערכת מחוברת למחשב עם בננה (לבן-אדום) כך שאני שומע בכל הרמקולים אבל בעצם אני שומע סטריאו (נכון?). יש דרך שבה אני יכול לחבר את המחשב למערכת ואת המערכת לטלויזיה ולקבל חווית שמיעה אמיתית של 5.1 ללא קניית רסיבר (אין מקום וגם שיקולי תקציב :-\) ? אולי הפתרון הוא להוסיף למחשב כרטיס קול.. ? אפשר גם לקבל חוות דעת על הטלויזיה ? אני יודע שהיא לא בטופ של טלויזיות ה 32'' אבל לצרכים שלי (צפיה בסרטים עד איכות HD בחדר שהמרחק עד הט…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מערכת הכוללת : מחשב מגבר ימהה rxv592 ישן טלויזיה LCD ממיר של HOT . התקנתי XP Windows Media Center וכעת אני מעוניין להוסיף IR BLASTER ושלט , כך שאוכל לשלוט על כל המכשירים מהשלט בלבד. לגבי הממיר אני מניח שאין בעיה כי זאת תצורה מקובלת . מה לגבי המגבר ? האם אפשר ללמד את ה IR BLASTER קודים של מכשירים אחרים ? האם ה IR BLASTER יוכל לשלוט גם על הטלויזיה ? (טלויזיה LG ) . האם אפשר לתכנת מאקרו כך שלחיצה אחת בשלט יתבצעו סידרת פעולות של מספר מכשירים ? תודה אהרון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אז המחשב ברגיל מחובר למסך lcd רגיל VGA. למחשב יש יציאת SVIDEO ולטלוויזיה גם. אז יש לי כבל Svideo ל Svideo וחיברתי אותם השאלה האם ככה אני אוכל להתשמש בטלוויזיה כמסך נוסף ? כלומר לעבוד ברגיל על המחשב ובמקביל להציג סרט או לעשות streaming על הטלוויזיה ? ואם כן אאיך? צריך תוכנה ? איך זה עובד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני משתמש חדש בקיובייס יש לי PC ואני עובד עם SX3 יש לי 4 גיגה זיכרון ופנטיום 4 3GHZ התוכנה עובדת לי מצויין,רק בעיה עם הקול שיש רעשים כאשר אני עובד בתוכנה ומריץ דוגמאות או מנגן במקלדת בהקלטה או בלייב,כל זה אולי בגלל שהכרטיס כרגע ONBORD אני משתמשים עם כלים ליצרת מוזיקה אלקטרונית. אני רוצה כרטיס קול להתחלה שימנע את הרעשים שיש לי מהכרטיס קול הנוכחי,ובעתיד אשתדרג. הסכום הוא עד 1000 שח בקירוב. מעבר לזה זה כבר יהיה מוגזם אני חושב. חבל לי לקנות כרטיס באלפי שקלים לפני שאתמקצע טוטאלית בתוכנה עצמה ויעישר תידע עם הזמן!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שניצל,

Sandisk הוציאו נגן MP3 חדש בשם Sansa e100: http://www.sandisk.com/retail/sansa.asp בסך הכל הוא נראה כמו שיפור ל-DAP (הנגן הקודם), שניסו לגרום לו להיראות יותר כמו ה-IPOD ושאר הנגנים מבוססי ה-HD. בנוסף, יש לי שיפור אחד גדול - יש לו חריץ הרחבה של SD עד 2GB. בהשוואה לנגן הקודם, נראה שיש להם אותן יכולות פחות או יותר (משום מה לנגן הזה לא טרחו להוסיף יכולת הקלטה). הנגן הזה רחב פי 2 מהקודם (אבל יותר דק), וגם טיפה יותר כבד. נראה שעשו שיפור משמעותי בממשק שלו. מבחינת מחיר הם כמעט זהים (החדש יקר באיזה 100-150 ש"ח מהקודם, אבל סביר להניח שהמחיר ירד). מה שכן, אני לא בטוח שהוא תומך בעדכוני firmware (לא מצאתי עדויות לכך בשום מקום...) אקיצר, אם מישהו מתכנן לקנות את הנגן של Sandisk, כדאי ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by katzar,

שלום. אני מחפש לקנות רמקולים פלוס מגבר בסביבות ה 1500 ש"ח אבל לא מערכת קולנוע ביתי רק שני רמקולים חזקים עם מגבר תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, יציאת ה Headphones Jack בטלוויזיה שלי מרעישה, ולצערי היא לא מגיעה עם Analog Out. הפיתרון היקר יהיה להשיג DAC עם אפשרות לשלוט על הווליום. הפיתרון הזול שאליו אני מכוון זה לחבר את האוזניות ישירות לחיבור RCA של ה Playstation 3, אבל אז כמובן אני צריך הגברה. חשבתי להזמין Fiio E6 מאחר והוא יחסית זול (30$), אבל המשלוח יקח כמה שבועות ואני צריך אותו די בדחיפות. האם ניתן לרכוש Fiio E6 בארץ איפשהו או אולי לקנות מגבר אוזניות זול אחר בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. האם קיימת אפשרות לשפר את הסאונד של תחנות רדיו ברשת או איזו שהיא דרך להעביר את האינפורמציה מהמודם של האינטרנט המהיר ישירות לרסיבר? האם במקרה זה, הרכיב העיקרי שקובע את איכות הסאונד הוא כרטיס הקול, בהנחה שתחנת הרדיו משדרת באיכות טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.