עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים כרגע אני עם מערכת 2.1 של CREATIVE. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל והשימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים. עכשיו קראתי את הביקרות שנרשמה פה על המערכת microlab x13 וחשבתי ללכת על הדגם ה"משודרג" שלהם microlab x16. עכשיו רציתי לדעת אם למסגרת התקציב שלי יש קיום(מאחר ועבר הרבה זמן מפירסום הביקרות) מערכת משתלמת יותר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by kuBBia,

שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית רמקולים למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מדי פעם סרטים ומשחקים חשבתי ללכת על הסולו 6/7, כמו כולם אני מתלבט בגלל הגודל של החדר האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן לשמוע את הרמקולים? אשמח לשמוע המלצות לרמקולים אחרים תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by matan007,

אני מחפש ממיר לעידן + . איך הממיר הזה במבצע? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DE255BA63&cfm=B44B41C13E21 זה ממש דחוף לי כי אני רוצה לקנות 2 אז אם למישהוא יש ניסיון איתו שיגיד או לפחות על החברה? כל ממיר מסוגל לעידכונים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. נו.. מה שבנושא אה, וגם מחיר, אם יש, יעזור מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אני חושב שזה מתאים לפה (טלויזה מתקשרת לקולנוע ביתי) אז ככה... אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר ושתיהיה זולה אני לא ממש מבין מה ההבדל בין טלוויזיות זולות ליותר יקרות אני מתכונן לחבר את הטלוויזיה למחשב ולראות סרטים עליה מקווה שתוכלו לעזור לי ולהמליץ על דגמים טובים וזולים (ואם אפשר אז גם מאיפה לקנות את הדגם - זה מאוד יעזור)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gevAA,

היי קודם כל השימוש בכרטיס הקול יהיה בעיקר למשחקים ושירים! יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הללו: 1) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series PCI Express 2) Asus Xonar Essence STX Sound Card PCI-E תודה לעוזרים :]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://soundforless.co.il/?post_type=product&s=URBANITE 240 שח במקום 565 שח בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות אלחוטיות עד 300 ש"ח. ראיתי שיש ב- KSP כל מיני אוזניות של Rapoo. גם דגמים שעובדיםע עם משדר שמתחבר לחיבור 3.5 מ"מ וגם כאלו שעובדים עם Bluetooth. רציתי לדעת האם מתוך הדגמים הללו יש אחד שיותר מומלץ מהאחר? להלן הדגמים שהסתכלתי עליהם בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HellBoY,

שלום לכולם, דפדפתי בין דפי הפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה שלי כי כל אחד והדרישות שלו. אני מחפש אוזניות בעקרון עד 500 ש"ח עדיף עם מיקרופון אך לא חייב, סגנון המוזיקה הוא בעיקר פופ,מזרחית. יחוברו לגלקסי2/נגן MP4. אשמח לשמוע המלצות לקניה בארץ/חו"ל. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי אי פוד מיני והוא די התקלקל לי (עושה ריסטים כל הזמן )ואני לא יודע אם אני רוצה לשלוח אותו לתיקון... ואין לי מושג איך לפרק את הדבר הזה!!! אין ברגים אין חריצים אין כלום???? ולא אני לא הולך להשתמש בפטיש חמש.... אודה למי שיעזור לי חחחח

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ולוח אם ASUS P5K-E תודה רבה ומה אם אומרים על זה? :כרטיס קול Revolution 5.1וM-Audio ב-465 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by LockOn,

היי, אני מעוניין במערכת טובה ואיכותית למחשב. בעיקר למשחקים עם סצנות קרב ומלחמה ושירים.. התקציב הוא משהו כמו 300 ש"ח. הDivoom XForce I 2.1 קצת משכה לי את העיניים האם מישהו יכול להמליץ עליה? איך היא? יש למישהו המלצות אחרות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TectoR,

היי, פתחתי קודם אשכול על אוזניות ב-100 דולר, אבל יש זמן עד שאוכל לקבל את האוזניות מארה"ב. אז בינתיים רציתי לקנות את ה Sennheiser CX300II. ראיתי בזאפ שיש ב-130 בE-BUY וב DIRECT-LINE, ובכל חנות אחרת עולה לפחות 220. קראתי שיש גם הרבה זיופים לדגם הזה. למישהו יש מידע אם המחיר הזול יכול להיות מזויף או משהו כזה? תודה! (אשמח להמלצות לאוזניות עד 150 שקל בארץ, אם יש לכם איזה משהו שאתם מכירים)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Inflatable,

שלום רב, חיפשתי כאן בפורום ולא הצלחתי למצוא את התשובה שמתאימה לי, ואשמח לעזרתכם. אם פיספסתי ואני שואל סתם משהו שכבר ענו עליו, אני מתנצל, ואשמח לקבל הפניה למקום המתאים. יש לי מחשב עם יציאות סראונד רגילות (יש בכרטיס קול 6 PL-ים), נראה לי שזה הסטנדט היום, אבל בכל מקרה הנה קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AX78&fMTYPE=Socket AM2 כמו כן יש גם יציאה אופטית TOSLINK. אני רוצה לחבר את המחשב ל-DVD/מערכת קולנוע ביתית שיש לי (SONY DAV-TZ320) בכדי לשמוע דרכו בסראונד. הבעייה היא שלפי מה שאני מבין הדרך היחידה להכניס סאונד למערכת היא דרך כבל SCART. האם יש לי דרך להוציא סאונד מהמחשב למערכת דרך כבל SCART, אם כן, איזה כבל אני צ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי אני מחפש רסיבר קולנוע ביתי שתומך בפורמטים החדשים DTS-HD ו DOLBY TRUEHD. עם כמה שיותר כניסות HDMI ויציאת PRE לחיבור מגבר סטריאו בהמשך. כאמור המחיר הוא 4000 פחות או יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Gal&Gal,

אני רוצה לחקור קצת בנושא כבלים להעברת אודיו. המטרה שלי היא לקנות כבל Tini Q G ל 1/4. אשמח אם תשתתפו וביחד נאסוף מידע שישפוך אור בנושא, אני מחפש הסברים על ההשפעה של הכבל על האודיו מהמקור ליעד , אני מדבר על : אורך - החומר ממנו עשוי - ציפוי המחבר - סוג הציפוי (כבל מצופה או מחבר מצופה) - האם יש לו איזו הגנה מהפרעות - חומרים : נחושת כסף זהב ניקל. אני פשוט נתקל בכלמני הבטחות ופרסומים ואני מאוד רוצה להבין למה ואיך זה עובד או מחושב. מה שידוע לכם מנסיון או ידע קודם או קישורים טובים שתמצאו זה יהיה נהדר תודה ושבוע טוב לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מערכת עם מגבר פנימי באזור 600 ש"ח, אפשר לחרוג קצת. שימוש עיקרי זה סרטים ומוסיקה (ואם מישהו רוצה להתחכם ולרשום שעדיף מערכת עם מספר אחר של רמקולים לסרטים אז תחסכו ממני את הדעה שלכם). אפשר יד שניה אם המערכת איכותית (ולא נרקבת אחרי כמה שנים).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית צמד רמקולים ללא סאבוופר (2 בעגה המקצועית ), בתקציב של סביבות 300 ש"ח (ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה). רצוי שיהיו יחסית קומפקטיים. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני קונה מערכת רמקולים 5.1 של Creative ורציתי לדעת אם כדי גם להשקיע בכרטיס קול חדש (לדוגמה ה X-FI) אני לא יודע מכירים של כרטיסי קול ואני לא מבין ממש בעסק..ביינתים יש לי את הכרטיס ה OB.. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני התקנתי לאחרונה כרטיס מסך חדש עם יציאת s-video. חיברתי טלוויזיה שיש לה רק כניסת RCA ליציאת המסך ע"י מתאם והגדרתי אותה כ-clone. הבעיה היא, שאמנם רואים בטלוויזיה כנדרש, אבל על התצוגה, עובר בלופ אינסופי פס 'שקוף' ברוחב המסך שנע מלמעלה למטה ודי מציק. מבחינים בו בעיקר על רקע שחור וכהה יותר. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה, וכן עם מהירות רענון המסך, אבל לא נראה שיש לזה השפעה. יש למישהו רעיונות ממה נוסע הפס הזה ואיך ניתן להוריד אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום! כפי שאתם יודעים/לא יודעים המיקרולאב הם רמקולים אקטיביים משמע יש להם מגבר מובנה, שאלתי היא האם אני יכול לחבר אליהם באופן כלשהו סאבוופר מוגבר אחר או שזה יצור בעיה? המטרה היא לחבר להם פשוט סאבוופר (במקרה שלי מצאתי רק אחד עם מגבר בפנים) בדרך כזו שהמגבר של המיקרולאב ישלוט על שניהם (רמקולים+סאב)? אני מקווה שהנקודה ברורה ואשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by aradgonen,

שלום! אני מתלבט איזה רמקולים לקנות לאייפוד שלי... אני מתלבט בין ה- GEAR4 STREET PARTY BLU ל- IHOME IH10. אתם תוכלו להגיד לאיזה מהם יש ווליום ואיכות שמיעה טובה יותר וכמובן איזה מהם יותר איכותי? תודה מראש, ארד גונן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shimronfio,

היי יש לי סטרימר סייד וינדר, xtreamer sidewinder, עד כה השתמשת בטלוויזיה ישנה והשתמשתי בחיבור AV של 3 פינים. לאחרונה קיבלתי טלוויזיה חדשה ונסיתי לחבר את הסטרימר אליה באמצעות כבל HDMI, לאחר חיבור ראשוני הכל עבד חלק רק הסטרימר רץ על 480p, כשהעליתי את ההגדרות ל-1080 המסך החל להיות מטושטש ושהורדתי את הרזולוציה חזרה ל-480 המסך לא הגיב עם הסטרימר. עכשיו הסטרימר נדלק ועולה מסך ראשוני אבל אני לא מגיע לMENU ואני מקבל מהטלוויזיה הודעה על NO SIGNAL, האם יש אפשרות לעשות ריסטרט למערכת במלי להיכנס ל-MENU?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Nevo24,

אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו למוזיקה וגם למשחקים.. חשבת על הכיוון של Shure או Sennheiser תביאו המלצות וקישורים, תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by itaic,

מישהו יודע איך ובאיזו תכונות אפשר להקליט מטייפ למחשב? (גם אילו כבלים צריך וכו?))

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים