אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, קוראים לי סטס ואני עובד בתאטרון, אשר לאחרונה, בעזרת עובדים נוספים - הקמנו שם אולפן הקלטות. את ציוד ההקלטה יש לנו (מחשב,כרטיס קול, מיקסר, מוניטורים, רמקולי רפרנס, מיקרופונים...בקיצור כל מה שצריך), מה שחסר לנו - אלו אוזניות... בגלל שזהו אולפן חדש, ולא מוכר כ"כ, אין צורך ביותר מאוזניה או שתיים, אבל רצוי שיהיו איכותיות כמה שיותר בתקציב שלהם, אשר יתאימו גם בתור אוזנית מוניטור לנגן שנמצא בהקלטה, ואולי גם סוג של רפרנס נוסף בזמן מיקס. התקציב לאוזניה היא כ-500 שקל. השאלה היא האם יש חיה כזאת, שמספקת את הסחורה טוב מאוד ב500 ש"ח, או שאני צריך להשקיע יותר (כן, אני מוכן לחריגות, אך לא גדולות מדי, חריגה בסביבות ה50%). ובנושא אחר לגמרי - אני מחפש כרטיס קול איכותי, אשר יספק לי איכות…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הרמקולים ההלו (LOGITECH Z560) - בשתי מילים = אני מרוצה. (אם יש לכם שאלות כלשהן על הסט תשאלו...) ישר מיקמתי את הסאבוופר ישר מתחת לשולחן כשיש רווח של בערך 10ס"מ בין הכל צד של ה"יוצר בסים הענק" לקירות ושולחן. עכשיו יש לי רעיון איך למקם את הסטיליטים, מה אתם חושבים על הרעיון הזה: לתלות את כל 4 הרמקולים ל4פינות של החדר על תקרה, כלומר הרמקולים יהיו "הפוכים" (האם זה יפגע באיכות?) זה ימקם אותם בצורה סימטרית, למה דווקא על תרקה? כי על קירות אין מקום - חלונות, ארון ועוד. בבקשה תנו את דעתכם... עכשיו, שי לי כמה שאלות: 1. מערכת שלי זה: WinXP Pro ASUS E616 DVD-Rom Creative SB Audigy DE Logitech Z560 ובתוכנת WINDVD איני יכול לבחור ב4 רמוקלים!!! (רק 2) יש לי את כל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הסתפקתי בOnboard שלי, realtech HD audio שסיפק לי הנאה לא מעטה. אבל בא לי לשפר קצת את הרמה של הצלילים במחשב שלי, ואם על הדרך אני משחרר קצת את המעבד שלי ממאמץ מיותר אז מה טוב... אני הולך על הxtrememusic כי אין לי שום דבר עם כניסה דיגיטלית עליו ולמרות שפאנל קידמי ושלט זה ממש ממש מגניב, אני תמיד אוכל לקנות אותם יותר מאוחר אם ממש יחסרו לי. זאת הייתה החלטה קשה כי אני ממש אוהב חומרה שנראית טוב, אבל בגלל שאין שום תוספת ביצועים אני נאלץ לוותר. התקציב מאלץ. ובכל זאת כמה שאלות: 1) הבנתי שיש גירסה של הכרטיס שמגיעה עם גוף קירור, זה באחת הרוויזיות החדשות שלו. זה נכון? מוכרים את זה בארץ? 2) פתרו את כל הבעיות דרייברים של הכרטיס? קראתי שהיו איתו המון בעיות. בעיקר עם המיקר…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות רמקולים פלוס מגבר בסביבות ה 1500 ש"ח אבל לא מערכת קולנוע ביתי רק שני רמקולים חזקים עם מגבר תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הורים שלי ממש לא מרוצים מהרדיו-דיסק שלהם שלא ממש מספק סאונד נורמלי ולא מפעיל דיסקים בכלל.. אז הם רוצים לבדוק אפשרות של מערכת לשמיעת מוזיקה (אני לא ממש יודע איך קוראים לזה,סטריאו,סרואנד,שמע ?) שתספק סאונד איכותי מספיק בשבילם ותפעיל דיסקים כמו שצריך.. בעיקרון הם אמרו לי שהם ממש לא מבינים במחירים והכל וגם אני לא אז מה בערך המחירים של דבר כזה נורמלי שלא יהרס וישמיע משהו שיהיה מספיק איכותי בשבילם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, דפדפתי בין דפי הפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה שלי כי כל אחד והדרישות שלו. אני מחפש אוזניות בעקרון עד 500 ש"ח עדיף עם מיקרופון אך לא חייב, סגנון המוזיקה הוא בעיקר פופ,מזרחית. יחוברו לגלקסי2/נגן MP4. אשמח לשמוע המלצות לקניה בארץ/חו"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שבוע פתחתי דיון בפורום לגבי קניית רמקולים.כמובן שההמלצות נטו לSOLO6C במחיר שהקצבתי ולבקשות שלי. כרגע קבלתי אותם ופשוט אין לי מושג איך למקם אותם בגלל גודלם הרב. אין לי איפה לשים סטנדים כי המיקום של המחשב הוא בפינת החדר. הנה תמונה להמחשה : אלו המידות בתמונה במצב הנוכחי של התצלום : המסך מחשב הוא 19". האורך מקצה לקצה של השולחן הוא 120 CM. המרחק של הרמקול הימני מהאוזן שלי הוא 40CM והרמקול השמאלי הוא 75 CM. המרחק בין הרמקולים הוא 57 CM. הגובה של האוזן שלי הוא בדיוק בגובה של הרמקולים,זה חיובי אני יודע http://www.up2me.co.il/images/92827823.jpg http://www.up2me.co.il/images/93767115.jpg באמת תודה רבה על עזרתכם,תגובות מהירות יתקבלו בברכה,אני רוצה לסדר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ולוח אם ASUS P5K-E תודה רבה ומה אם אומרים על זה? :כרטיס קול Revolution 5.1וM-Audio ב-465 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתעניין ברכישת סט 5.1 חדש, בהתלבטות ראשונית בעיקר בין הדגם הנ"ל, לבין Bose acoustimas 10(לפני שמיעה), רציתי לשאול כאן אם יש לכם ניסיון או היכרות עם הסטים/חברות הנ"ל, מה נראה לכם מומלץ יותר, ובכללי כמה שיותר חוות דעת .. klipsch סביבות 4500ש"ח Bose סביבות 5800-600ש"ח רסיבר AVR135 של Harman-Kardon. מצרף 2 קישורים לסטים שתראו במה מדובר, באתר זאפ http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=31839 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=5484 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט איזה רמקולים לקנות לאייפוד שלי... אני מתלבט בין ה- GEAR4 STREET PARTY BLU ל- IHOME IH10. אתם תוכלו להגיד לאיזה מהם יש ווליום ואיכות שמיעה טובה יותר וכמובן איזה מהם יותר איכותי? תודה מראש, ארד גונן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן חדש שיחליף את האייפוד הישן (דור 2) ששירת אותי כראוי. רצוי לציין שאני לא מבין בדברים האלה בכלל, ומה שתמליצו לי, עליו אני אלך (צבא... : ) יש כמה דברים שאני רוצה שיהיו בנגן: 1. זמן האזנה ארוך (הכי חשוב לי). 2. שיהיה קטן וקל. 3. איכות שמיעה. 4. שיקרא את כל הפורמטים. 5. תומך ב- usb2. 6. עדיפות לצבעוני. וזהו נראה לי פחות או יותר. סידרתי את זה בסדר עדיפויות שיעזור לכם כמה שיותר. וכמובן תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש לי כרטיס טלוויזיה של חברה hauppauge אם אפשר לחברה אוותו לממיר של אולטרה שאני מחברה לhd אם מפצל יש טלוויזיה במחשב אולטרה אם יש קופסה שיכולה לפטור את בעיה זאת הוא שיש חסימה בממיר אולטרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט את הסאונד שנשמע במחשב (כלומר: מה שמועבר לרמקולים/אוזניות). חיפוש בגוגל הניב תוכנות הקלטה "רגילות" שמקליטת מהמיקרופון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות AUDIGY 2 עם הפאנל אבל הבעיה היא שהמארז שלי והכל זה בשחור אז השאלה שלי היא האם יש פאנל בשחור או שזה מגיע רק בלבן?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דריבר לכרטיס קול שלי SIS 7012 וכל מה שאני מוצא לא מתקין לי .למה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, חיפשתי כאן בפורום ולא הצלחתי למצוא את התשובה שמתאימה לי, ואשמח לעזרתכם. אם פיספסתי ואני שואל סתם משהו שכבר ענו עליו, אני מתנצל, ואשמח לקבל הפניה למקום המתאים. יש לי מחשב עם יציאות סראונד רגילות (יש בכרטיס קול 6 PL-ים), נראה לי שזה הסטנדט היום, אבל בכל מקרה הנה קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AX78&fMTYPE=Socket AM2 כמו כן יש גם יציאה אופטית TOSLINK. אני רוצה לחבר את המחשב ל-DVD/מערכת קולנוע ביתית שיש לי (SONY DAV-TZ320) בכדי לשמוע דרכו בסראונד. הבעייה היא שלפי מה שאני מבין הדרך היחידה להכניס סאונד למערכת היא דרך כבל SCART. האם יש לי דרך להוציא סאונד מהמחשב למערכת דרך כבל SCART, אם כן, איזה כבל אני צ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך רמקולים שהכי חשוב שלא יהיה בהם שנאי פנימי, אלא מגיעים עם שנאי נפרד (חיצוני). השימוש: מוסיקה, ואולי קצת סרטים. יכולים להיות 2.1 סאב וופר ואפשר גם 2.0 אם הבס שלהם מספיק טוב. תקציב: עד 400 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שרכשתי לפני כ4 חודשים אוזניות חדשות (AT A900) קיפלתי יפה את הHD280 ששירתו אותי נאמנה והנחתי אותן על המדף. מכיוון שהA900 עלו בכל היבט אפשרי על הHD280, החלטתי לאחרונה "לתרום" את ה280 בחינם לחבר שעדיין שומע מוזיקה עם אוזניות 100 שקל, אבל לצערי הספוגיות נשחקו משנים של שימוש. כך שהחלטתי להחליף לו אותן לספוגיות חדשות, כי ה280 במילא אינן האוזניות הכי נוחות בעולם. אני זקוק לעזרה באיתור חנות בארץ שדרכה ניתן להזמין את את הספוגיות להחלפה, ניסיתי את קילומבו בחיפה אבל בכל-פעם שהתקשרתי אליהם הם אמרו שהם נורא עסוקים, רשמו את שמי ואת המוצר שאני רוצה ואמרו שיחזרו אליי, מיותר לציין שהם לא חזרו אחרי אף-אחת מהשיחות. עזרתכם תתקבל בברכה. Cheers [br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 15:26:…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מסיג סכמה של רסיבר ימהה 5850 הוא מיתחמם נורא מהר לאחר הדלקה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
למה אומרים שאסור להשים רמקולים ליד המסך מחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הכוללת : מחשב מגבר ימהה rxv592 ישן טלויזיה LCD ממיר של HOT . התקנתי XP Windows Media Center וכעת אני מעוניין להוסיף IR BLASTER ושלט , כך שאוכל לשלוט על כל המכשירים מהשלט בלבד. לגבי הממיר אני מניח שאין בעיה כי זאת תצורה מקובלת . מה לגבי המגבר ? האם אפשר ללמד את ה IR BLASTER קודים של מכשירים אחרים ? האם ה IR BLASTER יוכל לשלוט גם על הטלויזיה ? (טלויזיה LG ) . האם אפשר לתכנת מאקרו כך שלחיצה אחת בשלט יתבצעו סידרת פעולות של מספר מכשירים ? תודה אהרון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי לרכוש את גרסאת הפלטינום? אני משתמש בעיקר במשחקים וסרטים....בעוד כחודש מתכנן להביא מערכת 7.1 במחיר של 2000-3000 ואני רוצה לחבר אותה באמצעות כבל אופטי כי הוא איכותי יותר השאלה היא...זה ייתן לי את מה שאני מחפש?..איכות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים SoundSticks 2.1 של Harman-Kardon הם מונחים בערך במרחק מטר ממני ואני לא שומע על ווליום גבוה אבל פשוט מרגישים כאילו מישהו לקח מברג ודף לי לתוך האוזניים כבר בהתחלה היו כאבים והתעלמתי מהם ועכשיו זה ממשיך גם שאני לא מול המחשב וזה נעשה כבר בלתי נסבל מה אני יכול לעשות? חסכתי הרבה זמן לרמקולים האלה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות, בעיקר לסרטים במחשב וגם קצת למשחקים. בנוסף ארצה לשמוע בהם מוזיקה כשאני מתאמן בחוץ. כיוון שסרטים הם המטרה העיקרית חשוב שהדיליי יהיה מינימאלי, ושיהיו נוחות לאורך זמן. כמובן שגם האיכות צריכה להיות טובה כשארצה לשמוע מוזיקה למשל. בידוד רעשים מהסביבה יכול להיות נחמד אבל פחות קריטי. התקציב שלי הוא עד 800 שקל בערך. חשבתי על Backbeat Pro 2 או Bose Soundlink, אבל לא בטוח מה הדיליי שלהן. בנוסף האם הן באות עם דונגל של בלוטוס או שצריך לקנות אותו בנפרד? הסתכלתי גם על Arctis 7, הבעייה שהן לא מתחברות אלחוטית לפלאפון שזה קצת מבאס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חייב להזמין עכשיו ( מארה"ב ,בשעתיים הקרובות) נגן עד 20GB . אני מתלבט בין IAUDIO X5 לבין IRIVER H320 מישהו מכיר את המכשירים ויכול לעזור לי לבחור , או לקשר אותי לחנות כדי שאני אוכל להשוות מחירים כי מה שאני מכיר זה רק EBAY ושם קצת בעיה להשוות מחירים ... מה גם שאני צריך קצת מידע לגבי ה X5 : איזה סוג אוזניות מקבלים איתו? האם הם איכותיות? האם יש בו רדיו FM? הוא מגיע עם תחנת עגינה או חיבור ישיר? והאם בכלל הוא מומלץ? תודה לעוזרים המהירים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-