אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
-
יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים למכונית, מכיוון שאלה שיש לי כרגע משמיעים יותר רעש ממוזיקה אני אשמח לשמוע הצעות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בלוח אם כניסה (בלוח עצמו) של INTERNAL AUDIO CD IN, מה זה? מה זה נותו אם אני מחבר את הCD לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מקרופון בשביל קריוקי וזה ויש לי כרטיס קול איכותי .... וזה לא מתאים רציתי לדעת עם אפשר לקנות בננה לזה או משהו ???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את אוזנית הUSB מדגם Gamecom 780 של Platronics. אני מרוצה מאוד מהאוזניות, אבל אני מרגיש שעוצמת הקול גבוהה מדי - אני צריך להוריד ממש את העוצמה בWindows. למשל בשיר הזה אני שומע ברור כשעוצמת הקול בYoutube על כ50% ועוצמת הקול בWindows על אפס.יש איזושהי דרך להוריד את העוצמה לרמות סבירות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרמקולים מקבלים חשמל מיוסבי. רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם למטען של טלפון שנותן את אותו הזרם? (לחץ כאן) מאידך חברתי אותם לספק כוח שהיה לי בבית שגם נתן את אותו המתח, והם נשרפו לי \:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גודל 32 והמחיר הוא בערך 1700-1800... מצאתי את זו: http://www.21.tv/p-92783/LED_32_Full_HD טלוויזית FHD LED סך הכל פרטים טובים אבל החברה הפריע לי כי קראתי עליה שהיא הייתה טובה בעבר וכרגע מוגדרת כחברת מדבקה. השימוש העיקרי שלה יהיה לחיבור למחשב סרטים\משחקים בHD וגם בהמשך ממיר בעזרת ה'. אני יותר מאשמח לעזרה, שבת שלום. *הערה-אין לי בעיה עם זה שלא רואים בה כמו בLG או סמסונג לדוגמא, אני לא רוצה צבעים מרוחים אני לא רוצה תקלות ואני רוצה איכות סאונד ותמונה טובים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כמוזכר בכותרת, ברשותי cx400 II של סנייהזר, יש לי את האוזניות כבר יותר משנה (ולכן כבר אין אחריות,כמה חבל) השבוע נסעתי לי לתומי באוטובוס, שומע קצת מוזיקה, ופתאום אוזן אוזניית צד ימין מפסיקה לעבוד - ככה, בלי התראה מוקדת, בלי משיכה או מכה או נפילה.. כלום ! פשוט החליטה שהיא מפסיקה לעבוד ויהי מה. כאשר אני משחק עם החוט אני יכול להשיג מקסימום חצי דקה של שמיעה בשתי האוזניים, וזה רק בזוויות מסויימות ומאד לא נוחות. ניגש לעניין: 1. האם יש אפשרות לתקן ? (משום שאני מניח שהתשובה היא לא, אמשיך לשאלה הבאה) 2. עכשיו צריך אוזניות שיחליפו אותן.. מאד אהבתי את הסאונד שלהם, חשבתי לקנות את אותן אוזניות אבל אני רוצה שיחזיקו לי יותר זמן, וגם צריך קצת גיוון בחיים. (אבל לא יותר מידי גיוון - עד…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתעניין ברכישת רמקולים למחשב שיחליפו creative inspire 2400 2.1 . תקציב - עד 300 ש"ח - שימוש: לסרטים ומוזיקה. התחלתי לבחון אפשרויות חדשות של creative 2.1 ואיכשהו השתכנעתי שגם 2.0 יספיקו כגון microlab b-77 . יצא שהגעתי לקרוא על creative T-15, שהוא גם bluetooth וכאן יש לי פער - האם רמקולים bluetooth יעבדו עם PC ?האם אני צריך מתאם שישדר מה-PC? אם השימוש שלי הוא רק בחיבור ישיר ל-PC האם עדיין רלוונטי לי לרכוש רמקולים שהם גם bluetooth ? האם איכות השמע של רמקולים bluetooth מחיבור חוטים של הרמקולים למחשב? האם היתרונות היחידים של רמקולים bluetooth זה פחות כבלים ואפשרות לנגן הטל"ס? אשמח לכל התייחסות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה היא: למשל, האם עדיף במערכת 5.1 שהסאב יהיה מאותו יצרן/סדרה כמו שאר חמשת הרמקולים? האם יש לזה משמעות? בגלל הכיוונון של הרמקולים, או טווחי התדרים שלהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני רוצה להזמין אוזניות מאנגליה ב60 פאונד בערך, מה המכס שיש עליהן? תודה רבה אורי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ענו לי על התשובה..אפשר למחוק תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה זאת הכניסה הזאת שיש לי? http://img84.imageshack.us/img84/725/003yr3.jpg מתחת לסגול של המקלדת יש שתי כניסות של מה הם? הלוח הוא 965P S-3 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אוזניות Sennheiser HD 555, אוזניות מאולות! אני שומע אותם דרך מדגבר סטראו או מחשב. כשאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטראו אני מקבל צליל מטורף, פשוט מפסוט אוזניות. במחשב איכות יורדת, לא פלא כי יש לי כרטיס קול של לוח אם. אני ששוקל לקנות נגן MP3 נראה לי אלך על IRIVER או IAUDIO. האם ההגברה שלהם מספיקה בשביל האוזניות האלה או שעדיף לי לקנות מגבר AIRHEAD? עד כמה שווה וטוב המגבר הזה וגם אם יתאים לי למחשב או שאני צריך לקנות קרטיס קל חדש? ואיפה בארץ אפשר לרכוש אותם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(אני מבין שלא...) שלום אחים.... אני עומד לקנות רמקולים 5.1 ועכשיו אמרו לי שאני לא יוכל לשמוע שירים ב5.1 אלא אם כן יהיה לי כרטיס קול חכם מספיק.... עכשיו הקטע שלא יודע מה לקחת ד"א אני קונה לוג'יטק x530 אמרו לי שרק סרטים ישמעו בסראונד מלא... אז קיצר אני לא יודע מה יהיה טוב איתם תנו איזה אפשרות עד 250 שקל בערך למה המשכורת שלי מהחופש דלה ואני קצת חס עליה.... :'( (למי שלא הבין אני צריך כרטיס קול שיצליח להפוך סטריאו לכאילו סראונד...... אוקי..... תודה רבה רבה מקווב שהבנתם אותי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את שני אלו והמידע עליהם דיי דומה אבל מה יותר טוב לדעתכם? creative inspire t6060 logitech x-530 וגם יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של גיגהביט ורציתי לדעת אם זה יעבוד בסדר מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רשמתי שתקציב לא רלוונטי מכיוון שאני לא בטוח שיש בכלל רמקולים 2.1 עם אלחוטי אם מישו מכיר אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני לא הצלחתי או שאולי במקום זה יש אפשרות לחבר שלט חיצוני או משו כזה שישלוט על הרמקולים.... אבל האופצייה הראשונה של רמקולים שיבואו ביחד עם שלט אלחוטי היא עדיפה בהרבה... תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא באמת מצאתי משהו שעוזר לי. אז התקלקלו לי האוזניות ואני מחפש חדשות. דגשם עיקריים- סאונד, נוחות באוזן, סוללה וכמובן שעמיד בזיעה וכיוצ"ב. תקציב- עד 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה גודל 65 אינצ כרגע הסתכלתי על סמסונג Samsung QE65Q80A אני לא ממש חזק בתחום ואני אשמח להכוונה התקציב הוא עד 4500 ואני מעדיף סמסונג (קנייה בארץ)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות רמקול נייד (לפיקניקים ויציאות לטבע) שנטען ושמתחבר לנגן MP3.. איך אני יכול לבדוק מה עוצמת הרמקול/כמה זמן הוא ישרוד בלי חשמל/מה האיכות שלו.. ואם יש לכם נסיון בדבר אשמח לקבל המלצות.. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%95%d7%96%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-solo2-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%98%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847Philips 40PFL8605H LED 2 ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762583 מבחינת איכות תמונה כמובן !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-