אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי טלויזיה לא תומכת ב DTS AUDIO הטלויזיה תומכת קבצי MKV אבל אני לא שומע את הקול איך אפשר לתקן את זה צריך רסיבר או שאפשר דרך תוכנה ? החיבור הוא דרך ה USB של הטלויזיה עם DISC ON KEY תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו למוזיקה וגם למשחקים.. חשבת על הכיוון של Shure או Sennheiser תביאו המלצות וקישורים, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מסך LCD HD READY של LG. דגם: FLATRON W2053TQ עכשיו הוא מחובר למחשב שלי דרך כרטיס מסך של RADEON דגם:HD4650 עכשין למסך יש 2 כניסות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [DVI] בכרטיס מסך יש 3 יציאות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [HDMI]+[DVI] עכשיו זה ברור שהאנלוגי הוא בעל האיכות הכי ירודה. השאלה שלי היא האם להישאר עם החיבור DVI ----DVI או לקנות מתאם HDMI--DVI? מה יהיה יותר איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי שלשום את האייפוד נאנו שלי. יאי. בעצם לא יאי. את המסכת תלאות שעברתי עם הנגן העדיין הזה אני אפילו לא אנסה לכתוב פה, כי אתם תרדמו באמצע. אני אנסה בקיצור, חיברתי את האייפוד למחשב דרך ה-USB (האייטונס, ה- iPod Updater 2006-03-23, ו-QuickTime היו מותקנים. האחרון לא כל-כך רלוונטי לאייפוד), האייפוד מסתנכרן טוב עם האייטונס והמחשב. "אוקיי" אמרתי לעצמי "בוא נעדכן עם ה-Firmware האחרון", וכך עשיתי. כנראה שיש bug בעדכון הזה (לנאנו, לא יודע בקשר לנגנים האחרים של APPLE), ובמקום לעזור, העדכון הורס. אחרי העדכון המחשב והאייטונס לא זיהו את הנאנו. ניסיתי כמעט הכל אחרי העדכון (את כל המדריכים באתרים של APPLE, וידע מחשבים). לא הצליח. נכנסתי לפורומים ב-APPLE, לפורום של הנאנו. מסתבר …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית רמקולים למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מדי פעם סרטים ומשחקים חשבתי ללכת על הסולו 6/7, כמו כולם אני מתלבט בגלל הגודל של החדר האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן לשמוע את הרמקולים? אשמח לשמוע המלצות לרמקולים אחרים תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה בנוגע לקניית רמקולים חדשים למחשב. אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי, עקב זה שהרמקולים שלי מתחילים להיתפרק, יש לי את הסאונד סטיק 3 של הרמן קרדון, והם פשוט מתחילים להיתפרק אחרי שימוש של 4 שנים, כזה דבר אף פעם לא קרה, היה לי מערכת רמקולים של דל ששירתה אותי 10 שנים טובות חבל שלא נישארתי איתה. אני רוצה רמקולים בתצורה של 2.1 או 5.1, עדיין לא החלטתי באופן סופי, מניח שרוב הסיכויים שאבחר ב-2.1 כי השימוש העיקרי יהיה שמיעת מוזיקה מדיסקים או קבצי לוסלסס. מתכנן להשקיע ברמקולים כ-1500 שקלים, רוצה לקנות אותם בארץ, עדיף ממקום באזור תל אביב והסביבה. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר היא מטאל (יכול להיות שזה מה שגרם לרמקולים להיתפרק) במידה וצריך מידה נוס…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך. כרגע, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו במחיר מאוד נוח כמו בכותרת + פטיפון זול שמצאתי. לאחר שיטוטים נרחבים באינטרנט, הבנתי שקיים במערכת הזו חיבור פונו, ושכל שעליי לעשות על מנת לנגן גם תקליטים זה לחבר אל החיבור הזה את הפטיפון. הכול טוב ויפה עד כאן. החלטתי לודא זאת והתקשרתי לכמה חנויות ישראליות שמוכרות את המערכת כדי לשאול אם אכן קיים בה חיבור פונו, וכולם בלי יוצא מין הכלל לא ידעו על מה אני מדבר, ולאחר הסבר קצר מצידי הכריזו נחרצות כי לא קיים בה חיבור כזה (או בכל מערכת מייקרו אחרת). מה דעתכם בנושא? יש או אין חיבור, או שהאם יש דרך אחרת לחבר אל המערכת הזו פטיפון? (אגב, אני גם שוקל את המערכת המוקדמת יותר מדגם CMT-EH10. מה לגביה? יש אפשרות?) אני שובר על זה את הראש כבר ימים ואין …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת עם מגבר פנימי באזור 600 ש"ח, אפשר לחרוג קצת. שימוש עיקרי זה סרטים ומוסיקה (ואם מישהו רוצה להתחכם ולרשום שעדיף מערכת עם מספר אחר של רמקולים לסרטים אז תחסכו ממני את הדעה שלכם). אפשר יד שניה אם המערכת איכותית (ולא נרקבת אחרי כמה שנים).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית צמד רמקולים ללא סאבוופר (2 בעגה המקצועית ), בתקציב של סביבות 300 ש"ח (ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה). רצוי שיהיו יחסית קומפקטיים. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנו DVD של PIONEER DV-393..ישן אבל אני נהנה ממנו מכל רגע. וכן גם טלוויזיה של TOSHIBA 47WL66 גודלה 47 אינטץ' לחוויה אמיתית. עצם העובדה שחסכתי כסף ובא לי לבזבז אותו על משהו באמת איכותי ועמיד לשנים ארוכות, החלטתי לקנות את הסט הבא של Klipsch => VSXLX50וPioneer ובנוגע אליו אני לא סגור..צריך המלצה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597672 סאב: Klipsch RW10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32365 מדפיים: זוג מדף Klipsch RB25 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32417 ריצפתיים: Klipsch RF62 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580585 וסנטר: Klipsch RC62 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580586 אשמח להצעות מכם...מעוניין לשמוע גם על רמקולים של JBL ביחס ל…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה ומצאתי בזאפ את הדגם הזה שנראה לי סביר במחיר טוב. התקשרתי לאחת החנויות כדי יותר לברר על מתלה והתקנה והמוכר התחיל לאכול לי את הראש שיש דגם סיני מיבואן מקביל והתחיל ללכלך על היבואן והדגם הסיני כביכול ויש את של ח.י היבואן המקורי ב1500 שקל יותר כביכול לאותו דגם בדיוק של LG רק קוראני ואיכותי ושקרים למינהם שנשמעים לי כמו הנפצה כדי שאני יקנה את הדגם היקר. יש למישהו פה ניסיון או ידע מעמיק לגבי הסוגיה? פחות מדאיג אותי היבוא המקביל מאשר הבלוף הזה של סיני מול קוראני והאם בכלל יש הבדל. בימינו הכל מיוצר בסין ואין לזה כבר שום משמעות של איכות ירודה לעומת בטח לעומת קוראני.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה טרנד כזה שתעשיית הסרטים לוקחת סרטים ישנים ומעבירה אותה לפורמט בלוריי. עכשיו, ברור שסרט ישן לא צולם במצלמת HD ולכן הסרט הוא לא HD אמיתי. כדי לעשות את זה, הם משתמשים בכל מיני פילטרים שמקשים על העין לזהות בעיות בתמונה כמו כל מיני נקודות שחורות שמחברות בין פיקסלים. העניין הוא שהורדתי סרט "בחזרה לעתיד" משנת 1985 בפורמט בלוריי ושמעו, זה פשוט נראה מצוין על המסך. ושאלתי היא - מהו הפורמט האמיתי שממנו הם עשו את ההמרה? באיזו רזולוציה באמת צילמו אותו? ברור שלא רואים טוב כמו HD אמיתי אבל רואים כל כך טוב שאתה אומר לעצמך שאין מצב שזאת המרה מפורמט DVD בלבד או משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אי פוד מיני והוא די התקלקל לי (עושה ריסטים כל הזמן )ואני לא יודע אם אני רוצה לשלוח אותו לתיקון... ואין לי מושג איך לפרק את הדבר הזה!!! אין ברגים אין חריצים אין כלום???? ולא אני לא הולך להשתמש בפטיש חמש.... אודה למי שיעזור לי חחחח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מניח ויודע שפותחים נושאים כאלה כל יום ואכן שוטטתי פה קצת ובדקתי נושאים דומים לשלי, אך עדיין לא הצלחתי להגיע לתשובה, הרי לכל אחד צרכים ורצונות משלו. :] אם כן, אח שלי נוסע לקונטיקט לשבועיים בסוכות, ואני רוצה שיביא לי נגן mp3. התקציב שלי, כפי שמצויין בכותרת, הוא כ-250$ עד 300$. עכשיו, מה אני רוצה בנגן ? - מקום אחסון: לא צריך יותר מדי ! יש לי סה"כ איזה 2500 שירים על המחשב... ולכן כמה ג'יגהבייט כלולים במכשיר לא כל-כך קריטי. - איכות סאונד: גבוהה, מן הסתם :] חיחי. - צבע: רצוי מאוד. להציג תמונות על הנגן הוא בהחלט פלוס שאני מוכן לחיות איתו. - וידאו: גם מאוד רצוי, ואם אפשר באיכות גבוהה. שאלה בקשר לוידאו ניתן למצוא למטה. - בטרייה: נטענת. אין לי כוח להתעסק עם הקטנו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים עבור המחשב הנייד של אשתי. כרגע יש לה רמקולים של קריאטיב שעלו באיזור ה60 שקל לפני 4 שנים (2.1 כלשהו). היא שומעת בעיקר וידאו ביוטיוב וגלגל"צ, או mp3 באיכויות אקראיות (החל מ128 קב"ש וכלה ב320 קב"ש) הרמקולים יחוברו ישירות למחשב נייד (מקבוק אייר), בלי הגברה או עיבוד. המטרה המשנית היא להעביר את הרמקולים הקיימים לסבתא שלי (שלא שומעת כ"כ טוב), כדי שתוכל להשתמש בסקייפ. התקציב הוא בערך 200 שקל, אפשר וכדאי לחסוך (לא יעשה בהם הרבה שימוש). חשבתי על ה microlab b56. מה דעתכם? הצעות חליפיות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אז זאת הבעיה: מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! אחרי כמה זמן של העברה הוא מציג לי את ההודעה הזאת: נו..? אז מה לעשות? תודהה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כמה שנים של שימוש ברמקולים של מערכת סטריאו ישנה משהו, החלטתי שנמאס לי - אני רוצה צליל הקפי עם סאבוופר נורמלי, אבל במחיר סביר. עומד לרשותי תקציב של כ 950 שקל (עם מתיחות קלות למעלה ולמטה [כמובן שעדיף כמה שיותר למטה]) ושלושה סטים של 5.1 שנראים בעיני סבירים (שלושתם חלשי עוצמה, וזה מספיק לי - אני מעדיף לא להשאר חירש ולא לשלם קנסות לאגודה לתרבות הדיור, אבל מצד שני חשוב לי להרגיש את הסאבוופר): Creative Inspire 5300 Logitech Z-640 VideoLogic ZXR-500 שלושתם עולים בערך אותו הדבר ושלושתם עונים על הצרכים שלי, אם כי בשלושתם מצאתי מספר חסרונות, נלך לפי הסדר: Creative Inspire 5300 - סאבוופר חלש מדי (18W) יחסית והספק כללי נמוך (הנמוך מבין השלושה - 48W), צליל לא הכי טוב (עפ"י ב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מה אתם אומרים על הטלויזיה מדגם 46ES6200 של סמסונג ?תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו המיע לי באיזה פורום 3 סוגי אוזניות והם כולל מחיר CX300 - 100 CX400 - 150 CX500 - 200 האם שווא לקחת את אחד מהאוזניות הנ"ל? האמת cx300 יש לי אבל אם אני יקח את ה cx500 אני ירגיש הבדל גדול באיכות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום(: אני מעוניין לקנות 32 אינטש לחדרי, השימוש העיקרי זה גיימינג וסרטים. שלא תהיה סמארט TV כי אני גם ככה אחבר אותה למחשב. אמ אני לא סגור על זה אבל אמרו לי ש1080p לא חשוב בגדלים האלו, אז אם אני צודק אז 1080 לא משנה לי. המקורות שידור העיקרים זה מחשב ופס3 וקונסולות דור הבא בעתיד. תקציב עד 2500, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את המחשב שלי למסך LCD עם כבל HDMI. המסך: LG 32" 1920X1080 הכרטיס מסך: ATI Radeon X1200 עם דרייבר מעודכן מאתמול. רזולוצית המחשב מכוונת ל- 1920X1080 ב-50 הרץ. יחס הטלוויזיה מכוון ל- 16X9 ועדיין נשארים לי שוליים בצדדים, למעלה ולמטה. אני צריך לעשות זום במסך כאילו למלא את החלק העליון והתחתון אבל עדיין נשארים לי שוליים בצדדים. אמנם לא שוליים גדולים אבל בכל זאת למה אם הרזולוציה של המחשב תואמת את המסך, אני לא מקבל תמונה שנפרסת על הכל? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר. אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי. חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא. בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?... עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש רסיבר קולנוע ביתי שתומך בפורמטים החדשים DTS-HD ו DOLBY TRUEHD. עם כמה שיותר כניסות HDMI ויציאת PRE לחיבור מגבר סטריאו בהמשך. כאמור המחיר הוא 4000 פחות או יותר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(אני מבין שלא...) שלום אחים.... אני עומד לקנות רמקולים 5.1 ועכשיו אמרו לי שאני לא יוכל לשמוע שירים ב5.1 אלא אם כן יהיה לי כרטיס קול חכם מספיק.... עכשיו הקטע שלא יודע מה לקחת ד"א אני קונה לוג'יטק x530 אמרו לי שרק סרטים ישמעו בסראונד מלא... אז קיצר אני לא יודע מה יהיה טוב איתם תנו איזה אפשרות עד 250 שקל בערך למה המשכורת שלי מהחופש דלה ואני קצת חס עליה.... :'( (למי שלא הבין אני צריך כרטיס קול שיצליח להפוך סטריאו לכאילו סראונד...... אוקי..... תודה רבה רבה מקווב שהבנתם אותי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי אוזניות של Micorosoft עם מיקרופון מדגם LX3000. האוזניות התקלקלו ואני רוצה לקנות חדשות ואני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל. ואגב איזה חיבור עדיף? רגיל או USB?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-