אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, ה-ATP3 עושה רעשים שהוא לא אמור לעשות... כמו הרעשים שיש כשרמקולים נשרפים.... אני לא יודע מה לעשות . יש לי אחריות? היא תקפה במקרים כאלה? האם הם באמת נשרפו?? אלוהים אדירים, שיהיה פתרון...... הם פעילים כולה יומיים בקושי. ניר.
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הפורטיסימו 3 ב-250ש"ח, שווה? זה נחשב כרטיס טוב? הרמקולים שיתחברו אליו הם YAMAHA YST-MS201 {יש לי אותם כבר אז אל תמליצו לי משהו אחר}. תודה מראש, DINO.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
וזאת בגלל שאחותי התעסקה שם עם הקבצים ומחקה את תיקיית ה-SYSTEM. עכשיו אומנם יש לי ברשימה שאני שם את הנגן ב-usb שירי mp3, אבל הם לא מופיעים בנגן שאני מפעיל אותו. איך אני מתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האייריבר H10, אבל אולי אני יכול לחכות עוד קצת ולקנות את ה-H340. מה עדיף? יש הבדל באיכות הסאונד? ה-H340 שווה יחסית למחיר שלו (2000 ש"ח בבאג) ? הוא גדול וכבד או שלא כל כך ? איך הוא ביחס לH10 ? הוידאו שלו ברמה גבוהה ? באיזה פורמטים הוא תומך ? דרישות שלי: *נגן טוב ויציב, שלא ידפק מהר, שיחזיק לכמה שיותר זמן. *נפח GB'S גדול, לא חייב גדול מאוד אבל רצוי מעל 5 GB. *רדיו טוב מאוד. *הקלטה (גם מהרדיו). *אפשרות לעוד דברים חוץ ממוזיקה (תמונות וכו'..). *גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול ומגושם אבל גם לא קטן ולא נוח. *מחיר סביר (בין ה-1200 ל-1900/2000). תודה מראש לכל העונים, גל. ** ד"א - מי שכבר יש ברשותו את אחד הנגנים (H10/H340) יכול לרשום פה את דעתו האישית עליו ? תודה **
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי h10 לפעמים הוא נתקע שאני מעביר שיר אחורה או קדימה מה עושים?? שאני מדליק את המכשיר מופיע המסך מהפעם שעברה אבל הקטע שגם השעה נשארת כמו מהפעם שעברה שהמכשיר פעל ולוקח לו כמעט דקה עד שהכל מסתדר מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני ימים נופצה הידיעה ברשת שאפל מארגנת השקה של מוצרים חדשים ב-28 לחודש, אך לא נתנה את הרמזים הדקים ביותר כמו בהזמנות קודמות שלה. השמועות אומרות שאפל תשיק iBook מבוסס אינטל כמו אחיו הגדול ה-PowerBook (עכשיו MacBook Pro) וגם Mac mini מבוסס אינטל אבל בעל שידרוג למען תכונות DVR (מקליט דיגיטלי) חדשות. אבל השמועה הכי גדולה היא בקשר ל-iPod Video בעל מסך מגע שיהיה PMP אמיתי לא כמו ה-iPod G5 שמכיל רק את האפשרות לווידיאו, עיקר השמועה מתבסס על פטנטים חדשים שאפל ביקשה שמראים תמונה של מסך עם ה-click wheel וירטואלי. ביממה האחרונה הופצה תמונה ברשת לגרסת מהנדסים של ה-iPod שעדין לא התברר אם היא אמיתי או מזויפת, הגריסה דומה במיוחד לתמונות גירסת המהנדסים של ה-iPod G5 ששוחררה שעות בודדות …
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק בחוברת שלו אבל לא כתוב.. אני מנסה לחשוב מה אני אעשה כשאני אסע לחול.. לא נראה לי שאנ אסחב עם שנאי אלא אם כן יש אחד ממש קטן.. או איזה גאדג'ט לפוד שמאפשר לו להטען ע"י סוללות.. אם מישהו יודע על המתח או על הגאדג'ט אני אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המכשיר הנ"ל כחודש והוא פתאום התחיל לעשות בעיות. - הוא לא מתכבה, כשאני מחזיק את כפתור ה-stop, במקום להתכבות הוא מתחיל להיטען...הדרך היחידה לכבות אותו היא ללחוץ על כפתור ה-RESET הקטן. - כשאני שומע שיר המסך אמור להתכבות אחרי 20 שניות [ברירת מחדל], אצלי הוא כבר לא מתכבה אחרי 20 שניות (בדקתי בהגדרות וכתוב שהמסך מתכבה אחרי 20 שניות). - כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה ע"י המחשב, ז"א המחשב מזהה שיש חיבור אבל הוא פשוט לא מזהה את המכשיר (יכול להיות שזה בעיה בUSB?).. חשבתי אולי לעשות FORMAT במכשיר אז לכן אני שואל אתכם, זה יכול לעזור לדעתכם? כשאני עושה FORMAT אז עדיין תישאר כל המערכת הפעלה של המכשיר? ז"א אני לא רוצה שיווצר מצב שאני אצטרך להתקין את המערכת הפעלה כמו ש…
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב, הם הגיעו אלי לפני בערך 5 דקות. אז ההתרשמות הראשונית: איכות סאונד - עד עכשיו היו לי את ה-CX300 (התקלקלו) וה-SR80 (גדולות ופתוחות, לא מתאימות לנגנים). איכות הסאונד - טובה. לא נפלתי מהכסא. הייתי אומר שאולי איכות הסאונד קצת פחותה משני האוזניות האחרות שהתנסתי איתן. מצד שני - בנתיים ניסתי אותן רק על המחשב ולא על הנגן. אני מניח שגם לנגנים יש איכות סאונד טובה יותר. 8/10 נוחות - נוחות למדי. יותר נוחות מה-CX300 ומה-SR80 בצורה משמעותית. "איזור הנוחות" זה דבר נחמד, אבל זה לא שהן נוחות בצורה אבסולוטית. 8.5/10 מראה - דווקא יותר יפות ממה שאתם חושבים. לפחות עלי. לא הייתי אומר שהן פחות יפות מה-SR80 האמת, ול-CX300 אין ממש "מראה" בהיותן אוזניות כפתור. 7.5/10 באסים - סבירים. קשה לחוות ד…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי היום את ה-Logitech Z560 שלי,מה אני אגיד לכם? פצצות לגבות עצים לריסים או,אם תרצו,איך שהשכן שלי העדיך לומר: "...תנמיך כבר את הדבר הרועש הזה לפני שאני מזמין לך משטרה...כל היום בום בום בום...חשבתי שמכונית מירוץ נכנסה לי לחלון..." וכו' וכו' וכו'.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
iRiver הכריזה על מחירי המכשירים וגם על זמן ההגעה של המכשירים לשוק. מחירים: T10 1Gig - $199.99 512Mb - $149.99 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ T30 1Gig - $149.99 512Mb - $99.99 זמן הגעה לשוק: 22 לאוגוסט. המקור: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=26846
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ההודעה ממיסטיקריבר: Looks as though iriver may be readying the release of an 8GB version of it's U10 player. The german site mp3-player.de has an information page concerning the upgraded player. הלינק למקור: http://www.mp3-player.de/artikel.php?ArtNr=2087 נגן הפלאש הטוב ביותר שקיים לדעתי שיהיה... יש לו תמיכה בתמונות, רדיו, הקלטה ,סרטים (15 FPS) וכמובן שירים! והכל במכשיר פצפון, יפה ובעל ניווט נוח.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, חשבתי שזה היה חד פעמי אבל זה כנראה לא.. כי זה כבר קרה מספר פעמים (לא הטענתי אותו כל כך הרבה פעמים ..) אני מכניס את המטען לחשמל, ואז כשנוגעים בנגן הוא פשוט מעביר זרם!!!!! הטסטר כבר מרחוק משתגע וניהיה אדום די חזק.. ובנגיעה בכלל אדום בוהק! אני צריך להיות מודאג ? (אני מניח שכן.....) זה קרה לעוד מישהו?
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני יודע שהם נחשבים לסבבה של רמקולים, השאלה אם הם באמתתתת שווים 2100 שקל (כי אם אני כבר מוציא סכום כזה על רמקולים, מה שלא ממש בתכנון, אז אני מצפה לקבל תמורה מלאה למחיר). הרבה שירים, הרבה סרטים. לא למשחקים בכלל. כרטיס קול פשוט של קריאטיב.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני העליו המאושר של סנסה קליפ 2GB. האוזניות שקיבלתי עם הסנסה נהרסו לי ממש מהר,ולכן אני מחפש להחליף אותן. אז האוזניות צריכות להיות נוכות להליכה,כלומר לא אוזניות קשת שאני אלך איתם ברחוב אז אני אוזניות כפתור,מאחורי הצוואר,אוזניות כאלה שמחוברות לחוט שונה ונתלות על האוזן. בקשר ל IN EAR,אני לא בטוח כי אני זוכר שניסיתי אותם פעם אחת ולא התאים לי,יש אולי חנות שניתן למדוד בה אוזניות כאלו ? תקציב עד 200ש"ח/58$ מE-BAY כולל משלוח,תודה מראש! שמעתי על המלצות לגבי האוזניות הללו : http://cgi.ebay.com/New-Orginal-Sony-MDR-EX71SL-EX71-Earphone-FREE-SHIPPING_W0QQitemZ310051413522QQihZ021QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem בארץ הם עולים בערך 250,אם אני …
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נראה מדהים, תומך כרגע בכמעט כל תקן בשוק ומבוסס על מבנה של כרטיסים לשדרוג עתידי. enjoy
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי את הEQלזיה שנראה לי הכי ממצעת בין מה שאני שומע: שחור פסיכודלי רוק- מאוד מסויים(DISTURBED, PANTARA, P.O.D.) בכל אופן מסביבות ה24 (מתוך 40) בנגן שלי - X5 מתחילים לאבד מהאיכשלא קוראים לזה... רק בROCK קצת פרטים: אוזניות: AKG K24P EQ ומה שמסביב: 60H: 4 250H: 1 1K: 0 4K: 3 12K: 6 ----- BBE: 3 Mach3Bass: 5 MP Enhance: ON 3d Surround: 2 Pan: 0 בכל אופן יש איפה לשפר או שעם האוזניות האלה זה המירב שאני יכול להוציא?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הנה, תראו בעצמכם... "המלאי מוגבל" http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=786&PHPSESSID=14729ffc870dd83acc93c35b2cd691b9 זה הרבה יותר עדיף מאשר לקנות VS4121 בעוד 100 ש"ח בשביל... יציאת אוזניות*** וביצועים זהים O_o
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להסביר לי מה זה הBIT בסאונד 16\24\32 מה ההבדל בינהם ??? ואיזה כידי לי לשים בAC3 FILTER עם כרטיס OB REALTEK HD ו CREATIVE T6060 5.1 ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. כמוזכר בכותרת, ברשותי cx400 II של סנייהזר, יש לי את האוזניות כבר יותר משנה (ולכן כבר אין אחריות,כמה חבל) השבוע נסעתי לי לתומי באוטובוס, שומע קצת מוזיקה, ופתאום אוזן אוזניית צד ימין מפסיקה לעבוד - ככה, בלי התראה מוקדת, בלי משיכה או מכה או נפילה.. כלום ! פשוט החליטה שהיא מפסיקה לעבוד ויהי מה. כאשר אני משחק עם החוט אני יכול להשיג מקסימום חצי דקה של שמיעה בשתי האוזניים, וזה רק בזוויות מסויימות ומאד לא נוחות. ניגש לעניין: 1. האם יש אפשרות לתקן ? (משום שאני מניח שהתשובה היא לא, אמשיך לשאלה הבאה) 2. עכשיו צריך אוזניות שיחליפו אותן.. מאד אהבתי את הסאונד שלהם, חשבתי לקנות את אותן אוזניות אבל אני רוצה שיחזיקו לי יותר זמן, וגם צריך קצת גיוון בחיים. (אבל לא יותר מידי גיוון - עד…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.shiki.co.il/default.asp?came=3072&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1289114 הדי וי די הזה שווה משהוא? חסר בו משהוא? האים הוא טוב לדי וי די סלוני? חוו דעתכם בבקשה. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
בזמן האחרון הDVD שלי שהוא של APPEX דגם 811 התחיל לקרטע, בהתחלה יש קול ממש מקוטע וגם קצת התמונה, ואחכ הקול נעלם לגמרי... קרה למישהו? מישהו יודע איך לתקן? מישהו שמע על בעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , הdvd מחובר לטלוויזה בחיבור של 21 פינים( אצל הטלווזיה) ואצל הdvd בחיבור של 3 צבעים במעין כבל בעל 21 פינים בצד האחד ובצד השני 6 יציאות של 3 צבעים-אדום לבן וצהוב (כמו בתמונה הזאת http://media.shopy.co.il/shops/1253/products/p74333m.jpg חלק הם input וחלק output...) הטלוויזה מצליחה לקלוט את הממיר של yes בצבע מלא , אך כאשר אני מחבר אליה את הdvd הוא נראה בשחור לבן (גם אם אני מחבר באותו חיבור של הyes -גם 21 פינים..) מה שכן ניסתי לחבר ווידאו ישן לאותה טלוויזה גם בחיבורים שונים וגם אז הווידאו נצפה בשחור לבן. שאלתי היא : מה אתם חושבים גורם לבעית הצבעים? (אגב שחכתי לציין שהבעיה לא הייתה תמיד זה התחיל רק בתקופה האחרונה -בעבר היו צבעים דרך הdvd-באותו חיבור בדיוק..) אני מ…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
הDVD שלי בסלון תומך בdivx ושאני שם על הdiskonkey סרט ושם בusb בdvd זה לא עובד מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-