אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שבכל הטלויזיות היותר חדשות, יש משהו מוזר בלי קשר לקובץ, בכל הערוצים וגם כשרואים סרט מדיסק און קי או דיסק.. התמונה רצה מהר מידי. הזמן של הסרט יהיה אותו זמן כמובן, אבל הדמויות והכל נראה חלק מדי, כאילו הצילום דוקומנטרי קצת קשה לי להסביר. בכללי משהו השתנה בתמונה, התזוזות של האובייקטים בסרט/בטלוויזיה נראה מהר מדי, אמיתי מדי.. כאילו צולם במצלמה ביתית פשוט באיכות טובה ואני אומר את זה בשלילה כמובן, בכלל לא אהבתי את זה. האם זה בעצם מה שמאפיין טלוויזיות LED ולכן כדאי לי לקנות פלזמה/LCD? ממה זה נובע? מה העניין עם הLED (חבר הציע לי לקנות דרך מישהו LED של סמסונג 32", ב-1500 שקלים, לא יודע על הדגם, פוחד שזה זיוף)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
התחדשתי לי באוזניות של Speed Link Home Editon (תודה) ובזמן שאני שומע מוזיקה אני כל הזמן שומע קיטועים מעצבנים, אני לא חושב שהבעיה היא באוזניות מאחר וניסיתי אותן עם מכשיר אחר (ושמעו ממש פצצה), אני חושב שהבעיה היא בכרטיס קול המובנה אבל לא בטוח (לוח האם שלי הוא D945GNT של Intel), השאלה היא האם יש מה לעשות (כמו למשל להוסיף כרטיס קול או משהו אחר)?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום , קראתי רבות כאן בפורום על הATP3 והבנתי שהוא פחות או יותר חביב הפורום. כרגע למחשב שלי מחובר רסיבר של JVC אשר אליו מחוברים שני רמקולים של חברת KODA (כן כן מה לעשות...) שומעים לפי דעתי די סביר והמטרה העיקרית היא מוזיקה . רציתי לדעת האם רמקולים של ALTEC LANSING יתנו לי תוצאה טובה יותר ? ושאלה נוספת האם ניתן איכשהוא לחבר אותם למחשב דרך הרסיבר או שהחיבור הוא ישירות אל כרטיס הקול בלבד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הלוח אם של המחשב המשני שלי לכזה עם כרטיס קול SOUNDSTORM הלוח הוא מדגם GIGANYTE 7NNXP. לא שומעים שום דבר כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו, אוזניות או רמקולים, התקנתי את הדרייבר וזה לא עזר, באקולייזר הפנימי של הכרטיס ערכי הגרף זזים, שזה אומר שהוא משמיע את השיר אך אין יציאה לרמקולים או כל אמצעי אחר, כמובן שהגדרתי את היציאות כאנלוגיות כי אני מחבר התקנים אנלוגיים. שום דבר לא עוזר, מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שמעתי שאין שליטה על הבאס בATP5 והסאב מוציא יותר מידי באס אז איך אתם (בעלי ATP5) מסתדרים עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר המון זמן שאין עידכונים לתוכנה של הGTXP ולא חסרים בה באגים ובעיות. מה קורה שם? הם הולכים בכלל להוציא גרסה חדשה לתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
OK יש לי LOGITECH Z560 ואני עכשיו אם כ.קול מובנה בלוח אם (IC7) אני צריך כ.קול שיתמוך בTHX ושהייה 24 BIT בקיצור כרטיס טוב אבל שהייה כמה שיותר זול אבל יתן ביצועים (רק למשחקים ולמוסיקה לא לאיזה עריכת סאונד או משהו) אני לא מבין בזה כמעט. חשבתי לקנות את הCRETIVE audigy 2 אבל זה בגלל שאני לא מכיר משהו אחר אז אם יש לכם המלצות אני ישמח.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם... כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי. הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה. אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום. כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value. שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אחרי שקניתי את האוזניות GRADO SR-60 שמתי לב עד כמה שאיכות הקול מלאה ברעשים, לא איכותית בכלל. המליצו לי כאן בפורום לא מזמן על כרטיס קול Audigy 2 Value Creative, והתכוונתי לקנות אותו אבל בסוף לא התאפשר לי כי המחיר יקר מדי. בכל מקרה, אני לא יכול לסבול את איכות הקול במחשב עם הכרטיס ALC650 המובנה על לוח האם (NF7 ABIT), אז מצאתי את האפשרויות האלה בזאפ: אני ארגיש בשיפור באיכות הקול (מוסיקה וכו') עם אחד מהכרטיסים האלה לעומת הכרטיס הנוכחי שיש לי? איזה הכי מומלץ מביניהם?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני רוצה לקנות את האוזניות 3H של STEELSOUND , עכשיו יש לי כרטיס קול רגיל על המחשב (מובנה) ואני מחפש כרטיס קול שיתן לי כמה שיותר איכות מהאוזניות האלו. ראיתי שה XFI ממש טוב למשחקים שזו המטרה שלי אבל הכרטיס הזה מאוד יקר ואני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להוציא 600 שקל על כרטיס קול. אז בבקשה תמליצו לי על כרטיס "יחסית" טוב שיתן לי כמה שיותר איכות סאונד. תקציב : 200 שקל . תודה יש לי כרגע משהוREALTEK AC97 ולא יודע אם זה קשור אבל יש לי AGP
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כבר 2 זוגות של אוזניות נהרסו לי:( כבר לא בתקופת האחריות... הזוג הראשון היה MDR-EX71 אוזנית שמאל הפסיקה לעבוד. הזוג השני היה EP-630 אותו דבר שם הבעייה הייתה כנראה קרע או משהו בסגנון, בין החוט עצמו לחיבור של ה 3.5mm. אני מתכנן לקנות cx400 או cx300, מה אני יכול לעשות שזה לא יקרה לי עוד פעם? אולי להדביק משהו\איכשהו? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לחבר שלי DVD ליומהולדת משהו בין 350-450 ש"ח שקורא DIVX וכתוביות עדיף עם יציאת USB מצאתי בזאפ את HSD2100 Xoro והוא נראה מתאים למה שאני צריך... קודם כל מה אתם חושבים עליו? יש הצעה אחרת? וראיתי בתגובות שכתוב משהו על עדכונים שצריך לעשות לו... מה זאת אומרת עדכונים? איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול ישן של קריאייטיב - SOUND BLASTER LIVE CT4760 זה כרטיס דור שני של הסדרה הזאת מהתקופה שהם עוד היו משקיעים - יש לו יציאות מוזהבות), הבעיה שלו היא שהוא מוצג ככרטיס LIVE VALUE במקום LIVE וגם הדגם שלו מוצג כ 4670 = VALUE במקום ה 4760 שזה המס' הנכון. השאלה שלי היא האם ישנו עדכון חומרה לכרטיס הקול הזה כדי שאפשר יהיה להתקין אותו ולפתור את הבעיה? חיפשתי באתרים של קריאייטיב וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום, האם למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש לקנות כרטיס קול עד 800 ש''ח. יש לו Logitech Z-5500 והוא רוצה להפיק ממנה את המיטב, הוא חשב על ה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional אבל נראה לי לפי הדיונים פה יש יותר טובים .. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בעקבות כמה ביקורות שקראתי, החלטתי לקנות את הסולו 7C. התקנתי אותם בסלון, במרחק של 4 מטר ביניהם. חיברתי אותם ללפטופ X1 והסאונד מעומעם כזה. יש מצב שזה בגלל הכרטיס קול של הלפטופ? חשוב לציין שעם אוזניות הסאונד מהלפטופ ממש טוב. עוד לא יצא לבדוק עם המחשב הרגיל, אבל כרגע אני ממש מאוכזב, ה Altec Lansing ATP3 נותנים סאונד יותר טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם צפוי לצאת iPod דור 6 בקרוב? או לפחות איזה הכרזה?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי שאלה בבקשר לנגן Iriver iFP-799 שקניתי לאחרונה. הפעלתי אותו ולתדהמתי גיליתי שהנגן לא תומך בקבצי ogg. , האם אתם יודעים על דרך שאפשר לגרום למכשיר לתמוך בקבצים אלו? האם החברה מתכננת להוציא עדכון שיתקן את הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום קניתי את המכשיר I AUDIO X5L ושאני מעביר סרטים\סרטונים הם לא ניתנים לצפייה לא משנה איזה פורמט הם למרות ששמתי לב שהסרטונים שמגיעים עם המכשיר הם בפורמט AVI ועובדים מצויין!! (ניסיתי להעביר 10 קבצים למכשיר.. הם הועברו ומופיעים על הצג במכשיר אבל כאשר אני לוחץ PLAY הוא חושב 5-10 שיות ומעביר לקובצים אחרים שעוברים.. -שירים וכאלה).. דרך אגב גם תמונות שהעברתי לא רואים.. ניסיתי להעביר גם דרך העתק הדבק וגם דרך התוכנה שמגיעה עם המכשיר (שבמקרה הדבר היחיד שהיא עושה זה גם העתק הדבק) קיצר שום דבר לא עובד חוץ משירים.. למישהו זה קרה? מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לקחתי מאחי את הכרטיס הזה Creative EMU10K1 ויש לי את הכרטיס default של הלוח Asus p4p800 delux עכשיו השאלה שלי.. האם שווה לי לחבר את הכרטיס לוח ולהפעיל אותו ולהתשתמש בו במקום הזה של האסוס? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לזוג מדף שישמשו כקדמים בתקציב הנ"ל אם יש משהו ששווה חריגה של 100 200 שקל תגידו גם בעיקרון אני חשבתי על אלו: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=E-30&Cat2Cat1ID=1830&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הרמקולים הולכים להתחבר למגבר של ימאהה RX-V430 חוץ מזה בקשר לרמקולים פחות רשוב לי תדרים נמוכים מכיוון שיש לי סאב 12" בחדר. דרך הגב הם יהיו חלק ממערכת 5.1
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאזמה 50 אינטש של סמסונג תלויה על קיר גבס אני רוצה לתלות מדף אשר יחזיק רסיבר + נגן אופטי (כרגע DVD אוטוטו בלוריי) וממיר כבלים משקל מוערך 15 ק"ג רוחב של 60 ס"מ עומק של 45 ס"מ MAX (המידות די גמישות) האם יש מדף כזה בנמצא עם קיט להרכבה על קיר גבס? סכום בסביבות כמה מאות... אסתטיקה לא מעניינת אותי - אבל לא להגזים - הכוונה זה לא צריך להיות משהו מדהים ביופיו אבל לא חתיכת פח מוחזקת על ידי 100 נעצים... תודה, גבריאל למודים - אם הנושא מתאים יותר לכללי - נא העבירו - תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. היום הגיעו אלי הSR80 שהזמנתי, והנה אני מעלה רשמים: פירוט מטורף, אני אישית אוהב את זה פנצ'יות, עכשיו אני מבין למה המליצו עליהן לרוק בחום. צורמות במקצת[בקטעים מסויימים]. לא נוחות - אני חייב לקנות פאדים של HD414 ולהחליף אותם בפאדים שמגיעים עם האוזניות, פשוט לא נוחות, מעיק לאללה. הבמה קצת חסרה באס נהדר וחי והמידים לא משהו X: מה שכן שוות כל שקל נראות טוב מצוינת לדעתי לאוזניות פתיחה כמו כן, אני שמעתי אותם מהיציאה של הרסיבר, עד שיגיע הD2X שהזמנתי לפחות. וגם צריך לעשות להן BRAEK-IN או BURN-IN, איך שלא קוראים לזה[לפי מה שאני יודע זה אותו דבר, אבל לא משנה], ואז אני אוכל להגיד מה הן שוות אחרי 70 שעות.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי בבית מול המחשב..כאילו הכוונה היא שאני לא מתכוון לצאת איתם או לעבוד איתם..אני רוצה שהם יהיה שאני משחק או שומע מוזיקה במחשב (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני שומע היפ הופ אז זה הרבה באסים אז אוזניות צריכות שיהיה להם באס טוב) עכשיו אני מעדיף שהם יהיו סגורות אבל גם פתוחות זה בסדר..אםם חשוב שיהיה להם חיבור כזה של מערכת וגם של דיסקמן\MP3 הכבל אני רוצה שיהיה דיי ארוך..כאילו 1 מטר ככה..או יותר.. כמובן שהם יהיו איכותיות לא איזה דראק... אממ מה עוד? אהה תקציב בערך 300 שקל אולי 400..משהו כזה.. אממ ראיתי את האוזניות האלה Sennheiser HD457 והם היו ניראות לי ממש נחמדות למרות שהם פתוחות.. אממ אבל אולי יש משו יותר טוב בסדר גודל מחירים האלו? מ…
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הבנתי שיש איזשהו תהליך שנקרא Overburn או משהו כזה. איך עושים ומה כרוך.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר harman/kardon 142/230 וטלווזיה חדשה של שיאומי חיברתי את הטלווזיה ביציאת arc לרסיבר בmonitor out, ואת הממיר של יס לhdmi1 כלום לא עובד לי.... אין תמונה ואין סאונד(גם לא של הטלווזיה בלי קשר לממיר) מה אני אמור לעשות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-