עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שומע את כל הסגנונות, בעיקר אלקטרונית וראפ אז כן חשוב לי הסאבוופר. את כל השאר הכותרת כבר אומרת. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה זאת הכניסה הזאת שיש לי? http://img84.imageshack.us/img84/725/003yr3.jpg מתחת לסגול של המקלדת יש שתי כניסות של מה הם? הלוח הוא 965P S-3 תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קניתי את הכרטיס בשביל יציאה אופטית (באסוס XONAR לא היה), ואם זה כבר אופטי, אז לא ממש משנה באיזה כרטיס. בכל אופן, עכשיו אני יושב פה ומנסה להבין למה אני לא מצליח לשמוע את הסנטר בסרטי MKV. הסנטר מקבל סאונד ושומעים בו מצויין בכל פונקציה אחרת (מוסיקה, אינטרנט וסרטי DVDRIP) אבל בMKV עובד רק הסראונד. למה והאם תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוזניות בלוטוס בין 500-800 שקל לשימוש עם איפד מיני וגלקסי 4 רצוי מהארץ משהוא שיהיה איכותי ויהיה וליום חזק

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ישנו DVD של PIONEER DV-393..ישן אבל אני נהנה ממנו מכל רגע. וכן גם טלוויזיה של TOSHIBA 47WL66 גודלה 47 אינטץ' לחוויה אמיתית. עצם העובדה שחסכתי כסף ובא לי לבזבז אותו על משהו באמת איכותי ועמיד לשנים ארוכות, החלטתי לקנות את הסט הבא של Klipsch => VSXLX50וPioneer ובנוגע אליו אני לא סגור..צריך המלצה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597672 סאב: Klipsch RW10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32365 מדפיים: זוג מדף Klipsch RB25 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32417 ריצפתיים: Klipsch RF62 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580585 וסנטר: Klipsch RC62 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580586 אשמח להצעות מכם...מעוניין לשמוע גם על רמקולים של JBL ביחס ל…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני משתמש חדש בקיובייס יש לי PC ואני עובד עם SX3 יש לי 4 גיגה זיכרון ופנטיום 4 3GHZ התוכנה עובדת לי מצויין,רק בעיה עם הקול שיש רעשים כאשר אני עובד בתוכנה ומריץ דוגמאות או מנגן במקלדת בהקלטה או בלייב,כל זה אולי בגלל שהכרטיס כרגע ONBORD אני משתמשים עם כלים ליצרת מוזיקה אלקטרונית. אני רוצה כרטיס קול להתחלה שימנע את הרעשים שיש לי מהכרטיס קול הנוכחי,ובעתיד אשתדרג. הסכום הוא עד 1000 שח בקירוב. מעבר לזה זה כבר יהיה מוגזם אני חושב. חבל לי לקנות כרטיס באלפי שקלים לפני שאתמקצע טוטאלית בתוכנה עצמה ויעישר תידע עם הזמן!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי נגן אמפי קטן, והאוזניות (ג'נרי) שבאו איתו על הפנים... אני רוצה איזה אוזניות כפתור נורמליות שאפשר לשמוע איתם מוזיקה בסבבה...לא יותר מדי איכותיות, משהו סבבה לשעה שעתיים נסיעה... תודה..!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yosiqqq,

בבקשה מי שיכול לעזור לי איתו שיוסיף אותי באיסיקיו:290126937 או במסנג'ר:yosia007@hotmail.co.il

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן. אני כבר שנים ארוכות מחזיק ברמקולים של קליפש פרומדיה 2.1, סט מאוד מאוד חזק וטוב. לפני איזה תקופה לא מבוטלת השנאי של הסט נשרף, (יש לסט גם יציאה שרופה אבל זה לא קשור) והסט ישב אצלי הרבה זמן בבגאז של האוטו. עד שהשגתי אתמול שנאי חדש, ובהתרגשות רבה חיברתי את הקול, ואחרי חצי שעה הזעזעתי - הוופר של הסאב פשוט מתפורר! בהתחלה היה בו חור קטן, אחרי כמה דקות של מוזיקה בווליום מכובד, כל הטבעת של הוופר, פשוט התפוררה לגמרי! בקיצור, צריך להחליף וופר. זה 6.5 אינץ. ההספק של כל הסט הוא 240W. ההספק של הסאב לדעתי 140 ואט אם אני לא טועה. שתי שאלות בפיי: עד כמה מסובך להחליף אלמנט לבד? בסה"כ מדובר בהברגה של כמה ברגים, לפרק את האלמנט הישן, לשים אחד במקומו לסגור את הכל, נכון? אגב, הפלוס והמינו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בשעה טובה הגיע למעוני הסנסה היום:(הגיע תוך 5 ימים מיום ההזמנה) האריזה מכילה:אוזניות מסוג EarBuds,כבל USB מקוצר,דיסק תוכנה,מדריך מהיר,רצועת יד+נרתיק ניילון,סוללת AAA וכמובן הסנסא עצמו,ועוד כל מיני שמונצ'עס... הנגן בעל משקל מאוד מזערי וגודל קומפקטי יחסית: הנגן ליד הטלפון שלי(העגלתי,חייב לציין): הנגן ליד תעודת זהות: האוזניות:תמונה של האוזניות החשות איכותיות,כאופייני לEarbuds,מגיעות עם במספר גדלים: האוזניות:האוזניות פשוט מזעזעות וצורמות בגבוהים,במידים הן פשוט לא משהו הצליל מאוד אבל מאוד לא טבעי ואם יש משהו טוב לומר עליהם זה דווקא הבאס כן כן הבאס שלהן מאוד נחמד די נמוך ומודגש(כנראה בגלל האיטום).והנוחות:פשוט לא אהבתי,ההרגשה היא כאילו חונקים אותך מהאוזניים וגם הן גורמות…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by frodo,

חלק מהכרטיסי קול,על האריזה יש כמו פנל כזה חיצוני למרות שלא רשום שזה כרטיס חיצוני. מה זה בדיוק? מה זה נותן ומה ההבדל בין כרטיס חיצוני לפנימי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הבקשה בכותרת, מכירים כרטיס קול איכותי למחשב נייד? כמעט קניתי INDIGO שהוא מעולה וגם מקצועי אבל כרגע אין לי צורך בזה, מה שגם הוא דיי יקר (1300+-) הסיבה לכרטיס קול שהוא לא מהמחשב הנייד עצמו היא בכלל מה שהמחשב נייד נותן, יציאה פשוטה שבקושי אוזניות מחזיקה, לא רוצה מגבר זה גדול מדי, והסיבה שכמעט לקחתי את האינדיגו היא בגלל שהוא מתחבר לאיפה שהשלט מתחבר בצד השמאלי של המחשב, והוא קומפקטי ומצויין לנשיאה... מישהו מכיר עוד כרטיס בסגנון הזה? ואם לא אז משהו קטן שיהיה נוח לנשיאה וכמובן איכותי...אם המחיר עובר את ה 500 בצורה נורמלית אז גם אפשר להציע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. או קיי אני הזמנתי לאחר ששיגעתי את אנטולי בעיקר ואת הפורום את ה AKG K610 בבאג , באתי לשם וראיתי את האוזניות שהזמנתי , הם נראות בנזונה רק דבר אחד חבל , הקופסא הייתה מפוצצת במכות ואולי אפילו נפתחה בעבר .... והמוכר עוד אומר לי "אלו האחרונות" כאילו ש AKG לא מייצרות כאלה יותר או משו חחחחחחחחחחחחחח , קיצר אמרתי יפה שלום והחלטתי שאני יתחיל עם אוזניות סבירות ומשמה יתקדם ואולי בעתיד אני יקנה משו כמו ה AKG. לעניינינו : מה לקנות HD212dj שעולות משו כמו 330עד350 , EH250 שעולות בערך 300 , או EH350 שעולות 409 בפומפה ? שמעתי לפני שנה את ה EH150 והם נישמעו לי אז סבבה לגמרי עם אחלה באס ובמה יחסית לאוזניות ב 180 שקל לכן אני חושב על ה EH תגידו לי אם הסדרה לא מתאימה או לא משתלמת. אני בגדול יח…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מתלבט בין מספר אוזניות שניתן לקנות אותם בחול בערך ב700 ש"ח ופחות. השימוש בהן הוא השתקת רעשים מבחוץ Noise Cancelling. Monster Inspiration Active Noise Canceling Over-Ear Headphones 1 JVC HANC250 Circumaural Noise Cancelling Headphone HA-NC250 2 מה עדיף לNoice Cancelling? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SpLAsH,

כלומר שהרמקול הימני ישמיע את מה שאמור להשמיע הרמקול השמאלי וההפך? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מחשב acer aspire 5736z מחובר לטלוייזיה תומכת hdmi הכל טוב ויפה, בלחיצת function plus f5 רואים את המסך של המחשב על הטלוויזיה ברזולוציה מתאימה אך ברגע שאני סוגר את המסך או עושה את ההגדרה שיראו את המסך של המחשב רק במסך של הטלוויזיה ולא במחשב הנייד אז הרזולוציה משתנה והתמונה גדולה מדי וחלק גדול מהמסך מוסתר... ניסתי בטלוויזיה להקטין את התמונה אבל ללא הצלחה... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לעזרה אודה: אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ורציתי לדעת לגבי צפייה בקובץ ע"י חיבור disc on key לטלוויזיה : האם קימת אפשרות של ישור הכתוביות לימין? התיקיה מכילה את קובץ הסרט וקובץ srt של כתוביות בעברית. בדקתי אתמול בטלוויזיה Sk8500 lg והכתוביות בעברית מופיעות אך מיושרות לשמאל... לא מצאתי דרך לסדר. האם יש דגמי טלוויזיות שמיישרות קבצי srt בעברית לימין? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by liran2003,

האם חיבור אוזניות(פשוטות, CX300) בכבל מאריך מהכ. קול, פוגע באיכות השמע?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gal&Gal,

אני רוצה לחקור קצת בנושא כבלים להעברת אודיו. המטרה שלי היא לקנות כבל Tini Q G ל 1/4. אשמח אם תשתתפו וביחד נאסוף מידע שישפוך אור בנושא, אני מחפש הסברים על ההשפעה של הכבל על האודיו מהמקור ליעד , אני מדבר על : אורך - החומר ממנו עשוי - ציפוי המחבר - סוג הציפוי (כבל מצופה או מחבר מצופה) - האם יש לו איזו הגנה מהפרעות - חומרים : נחושת כסף זהב ניקל. אני פשוט נתקל בכלמני הבטחות ופרסומים ואני מאוד רוצה להבין למה ואיך זה עובד או מחושב. מה שידוע לכם מנסיון או ידע קודם או קישורים טובים שתמצאו זה יהיה נהדר תודה ושבוע טוב לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by uziliv,

שלום. אני עובד אל לפטופ lenovo t400. היו לי בעיות של יציבות של הסאונד ולכן רכשתי כרטיס קול usb - creative דגם - sound blaster play. השאלה שלי היא האם נחוץ או מומלץ לנטרל את כרטיס הקול המובנה של המחשב (conexant 20561), לפני שאני מתקין את הכרטיס החדש, או שפשוט להתקין אותו בנוסף?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בוקר טוב לכולם, אני רוצה לתלות את הרמקולים האחוריים למחשב, הבעיה היא שאני לא יודע באיזה גובה צריך למקם אותם ומה המרחק שצריך להיות ביניהם. בבקשה תעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dodoboy,

קניתי mp4 תומך רק סרטים MVS לא ממש הבנתי מה זה מישהו יכול להסביר לי? העם סרטים רגילים גם הם ב MVS

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rabbit2k3,

שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מערכת של mirco lab הבעיה היא שהקונטרולר שלה הלך לאיבוד במהלך העברת דירה השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום למערכת לעבוד ללא הקונטרולר שלה או האם יש דרך לקנות איפשהו רק את הקונטרולר ? המכערכת מדגם microlab hi fi 2.1 H300 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by leoleo,

שלום, מתעניין ברכישת רמקולים למחשב שיחליפו creative inspire 2400 2.1 . תקציב - עד 300 ש"ח - שימוש: לסרטים ומוזיקה. התחלתי לבחון אפשרויות חדשות של creative 2.1 ואיכשהו השתכנעתי שגם 2.0 יספיקו כגון microlab b-77 . יצא שהגעתי לקרוא על creative T-15, שהוא גם bluetooth וכאן יש לי פער - האם רמקולים bluetooth יעבדו עם PC ?האם אני צריך מתאם שישדר מה-PC? אם השימוש שלי הוא רק בחיבור ישיר ל-PC האם עדיין רלוונטי לי לרכוש רמקולים שהם גם bluetooth ? האם איכות השמע של רמקולים bluetooth מחיבור חוטים של הרמקולים למחשב? האם היתרונות היחידים של רמקולים bluetooth זה פחות כבלים ואפשרות לנגן הטל"ס? אשמח לכל התייחסות

25. Started by NOVA,

מחפש חוויות/הערות (טובות או רעות) או הsound man s-20. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים