עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gshhar,

יש לי Z560 ;D וכרטיס קול על הלוח. אני הולך לקנות AUDIGY 2 והשאלה שלי היא שאני אשמע גם הרבה יותר חזק או שרק האיכות תשתנה כמובן?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GLP,

שלום, יש מחשב נייד עם יציאת VGA וכרטיס מובנה של אינטל 4500HD, כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מאפשר לי להגדיר רזולוציה מקסימלית של 1300X700 (לא זוכר בדיוק את הערך המדויק). איך אני גורם לו לשדר ב 1900X1200? הטלויזיה עצמה תומכת כמובן.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום... ברשותי מסך LCD של LG 32". קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI (אני לא בטוח שהמתאם הזה ספציפית מתאים) רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם . המלצה לרסיבר למערכת קולנוע ביתית ,המערכת מיועדת לסרטי HD וכמובן גם למשחקים , אני מחפש רסיבר באמת ברמה גבוה שיתן לי את המקסימום איכות ... אין לי בעיה להשקיע בטוב ואכותי ביותר . יש לי את הרמקולים הבאים . CANTON KARAT M-80 S-300 SUBWOOPER אשמח לעזרתכך .... תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי כרטיס טלויזיה עם יציאה אנטנה נקבה ויש לי במחיר AV אנטנה זכר / נקבה שתי כניסות ... איזה כבל אני צריך זכר זכר או זכר נקבה כדי לחבר לממיר YES ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. לצערי, לא ממש עקבתי אחרי כל התפתחות מסכי ה3D בשנים האחרונות. אני יודע שכשהתחילו עם זה, היו כמה טכנולוגיות שונות ולא תואמות. מה המצב עכשיו? האם כל טלוויזיות ה3D בשוק המיינסטרים משתמשות באותה הטכנולוגיה? לחילופין - האם כל טלוויזיה מגיעה עם הערכה הדרושה לצפייה (משקפיים? עוד דברים?) והאם כולן תואמות לכל תכני ה3D בשוק? במילים אחרות - האם אפשר לראות כל סרט 3D בכל טלוויזיית 3D או שצריך להתאים את הסרטים לסוג הטכנולוגיה? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Arik.G,

סתם רציתי לשתף אתכם , אולי יש כאלה שזה יעניין אותם אבל הם לא מסתכנים בלפרק. הדקודר: והסב , בנוי בצורה מעניינת מאוד כשהרכיב החיצוני הוא פסיבי ואין לו מגנט:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! יש לי איפוד וידאו ואני לא ממש מרוצה מהאוזניות והייתי רוצה המלצה על אוזניות טובות. התקציב הוא עד 200 שקל....יש אפשרות לקניה בחול אבל עדיף בארץ. יש לי כרגע Sony MDR-J10\20 והם אוזניות חסרות באס! אני רוצה משהו שדבר ראשון יהיה איכותי ושיספק באס מעולה.... אני לא אוהב אוזניות כפתור, אוזניות in-ear או אוזניות בצורה של הסוני שלי זה הצורה שאני רוצה, מעדיף יותר את הצורה של הסוני בגלל הונוחת. מחכה להמלצות, ושוב , דגש על הבאס הטוב. החנות צריכה להיות באיזור המרכז תודה ניב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shloosh,

אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום) היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד. יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה... מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר. ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מעוניין לדעת מהם פורמטי הסאונד הנפוצים ביותר בימינו שרסיברים חדשים צריכים לתמוך בהם. אם מישהו יכול בנוסף לפנות אותי לאתר שבו יש הסברים לגבי הפורמטים, עד רבה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tiktoka,

יש לי רמקוליםן של logitech 5.1 , יש לי אותם כשנתיים +. עכשיו שחזרתי מהבית אחרי הצבא שמתי לב שאחד מהם פשוט מת , שאני מנסה להגדיר את הרמקולים ארבע מתוך 5 עובדים טוב ואילו השני משמיע באס בנוסף לבאס. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eegg,

אני הזמנתי את ה Logitech x530 ורציתי לדעת איפה המקום הטוב ביותר לשים את הסאב הנה תמונה של החדר: פה הסאב הישן לשים גם את החדש שם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SMSM,

קיבלתי את הרמקולים היום ( הזמנתי ביום ב' ב 23:00 !!! ) , הערכה מגיעה עם כל הכבלים האפשריים - SPDIF, COAXIAL - פשוט כל מה שצריך בשביל לחבר למחשב / DVD ביתי / SONY PS2 - מקור AUDIO כלשהו ! הצליל מצויין - שליטה נפרדת על ה CENTER , על ה SURROUND ועל ה SUBWOOFER . ברירת מצבים - 2CH, 4CH, DIGITAL, DTS, והכי חשוב - PROLOGIC - כל מה שתנגנו - גם אם הוא ב 2 ערוצים - ינוגן על כל 5 הרמקולים - שווה ביותר ל MP3 ! הסאב וופר די גדול - יותר גדול מהסאב של ה 2.1 של YAMAHA שהיו לי - בערך 30X30 ס"מ, מעץ, איכותי ביותר ועושה את העבודה מצויין במשחקים וגם בסרטים ! עכשיו נשאר רק להביא את ה AUDIGY ZS לחוויה מושלמת ...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המחשב דיי ישן, מריץ ווינדוס XP, וזה הכרטיס מסך: GeForce 4 440MX (ישן מאוד) אני מחבר אותו לטלוויזיה (כבל VGA), מעביר את הטלוויזיה לכניסת VGA, והטלוויזיה מתחילה להבהב ולא מראה כלום חשבתי שזה אולי בגלל שהכרטיס לא יודע לעבוד ברזולוציות של מסך רחב.... אבל הוא כן (חיברתי אותו למסך מחשב רחב וזה עבד) מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אה כן, וגם מבוסס סוללה סטנדרטית (AAA) אם מישהו מכיר, שמע... תודה, תודה, תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Or ei,

טוב הזמנתי מפלונטר ומפנדה (כל אחד לחוד) את הZXR-500 ושניהם אני צריך לחכות (ולחכות משהו כמו חודש חודשיים ....) אז חשבתי אולי אני אגדיל טיפה את התקציב ל איזה 1100-1200 ואקנה משהו עכשיו יש המלצות ? אני יותר מעדיף 5.1 או אם אתם מכירים חנות אחרת שיש לה את הרמקולים זמינים במלאי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם . יש לי רסיבר RX-5032V אני מעוניין לחבר אותה למחשב ולטלוויזיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני ישמח אם תדריכו אותי או שתתנו לי מדריך למחשב ולטלויזיה יש את כל היציאות הדרושות . הרמקולים פשוטים אך אני לא צריך יותר מזה רמקולים של PILOT . אשמח על כל עזרה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dor444,

שלום אני מחפש 2 רמקולים לבית, 1 לחדר שינה שיתחבר לטלוויזיה והשני לסלון שגם הוא יתחבר למסך הטלוויזיה.. הראשון ילך לחדר שינה שהוא חדר של 8 מ"ר, אני מחפש משהו שיהיה טוב למשחקים ובעיקר למוסיקה, אני בעצם רוצה להחליף את הרמקולים המובנים של המסך שהוא 32". השני ילך לסלון שהוא 25 מ"ר, אני מחפש משהו לסרטים ודגש גדול על המוסיקה, כמו בחדר שינה, אני אחליף את הרמקולים המובנים של המסך שהגודל שלו הוא 42". התקציב: לחדר שינה - 500 ש"ח +- לסלון - 1000 ש"ח +- או בקיצור ששניהם יהיו בסביבות 1500 ש"ח עם אפשרות קטנה של חריגה תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by elyaz,

אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב ולמתוח אותם עם חוט ארוך עד לסלון (המחשב נמצא בחדר שליד וכרגע כשאנחנו רוצים לשמוע מוזיקה בסלון פשוט מגבירים [זה קראוון]) יש לי זוג רמוקלים נוסף, השאלה היא אם יש דרך טובה לחבר עוד רמקולים חוץ מלחבר את החוטים על היציאה של הרמקולים הנוכחיים של המחשב. בנוסף אני מעוניין לשים מפסק על הרמקולים הנוספים (שהולכים לסלון) כדי שלא יעבדו תמיד אלא רק כשאני רוצה. אשמח לקבל המלצות תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היום יש לי את המערכת הזו : YAMAHA TSS-1 יש לי אותה בערך מגיל 13 ... היום אני בן 18 , ואת האמת שהיא די מספקת אותי גם היום אך חשבתי לקנות חדשה עם המחשב החדש ואמרתי לעצמי שאני יילך על ה Z5500 , השאלה שלי היא האם ההפרשים כל כך רציניים שזה שווה השקעה של 1700 שקל ? (אני מביא מארהב ... ) השימוש העיקרי שלי זה סרטים ושירים ( משחקים עם אוזניות ... ) אני רוצה שתהיה חלוקה יפה בין הרמקולים לדוגמא בסרטים ששומעים בסראונד באיכות טובה . בכל מקרה אם יש המלצה אחרת אשמח לשמוע :> תודה למי שעוזר זה באמת חשוב לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש טלווזיה 46 אינץ ואני מתלבט בין הסמסונג D5000 שהבנתי שהיא מאוד שכיחה לבין הפיליפס דגם LED PFL6606H. מישהו רכש את הפיליפס/סמסונג ויכול להגיד לי אם הוא מרוצה? אגב, מה אתם אומרים על האמבילייט? שווה להשקיע עוד ולעלות לדגם PFL7605 שעלותה בסביבות 7K? אשמח להמלצתכם/חוות דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by uriby,

שלום האם משהו מכיר נגן DVD במחיר סביר (מספר מאות שקלים) שיכול לנגן סרטים מקודדים ב-H.264? אני רוצה להעביר את כל הסרטים שלי ושל הבנות שלי לדיסק קשיח או להעתיק כל פעם מספר סרטים ל-DOK של 4-8G כדי להפסיק להתעסק עם התקליטורים. שמירה של קבצי ה-DVD עצמם לוקחת המון מקום ואני רוצה לקודד אותם. איכות קידוד טוב של סרט ב-DivX דורש כ-1.5G לסרט ממוצע (לפי קריטריון איכות 55% של StaxRip למשל). בקידוד DivX לגודל CD רואים ארטיפקטים גדולים, במיוחד במשטחים חלקים או במעברים (בן אדם על רקע שמיים למשל). מהניסיונות שלי קידוד מקביל ע"י x264 לאותו גודל נותן איכות מעולה, אבל לא מצאתי נגן סביר שינגן אותם חוץ מנגני HD ב-6000 ש"ח. הסרטים עצמם ברזולוציה של DVD רגיל ולא HD כך שאיני זקוק לנגן HD-DVD או…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by coolmeen,

שלום יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור קוקסיאלי או איך שקוראים לזה החיבור שהוא לא חיבור של כבל רגיל, שניהם מחוברים למערכת סטריאו, כיצד אני יכול לחברם למחשב? יש לי כרטיס קול onboard של nf7 5.1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by barry,

האלן אנשים אני מחפש אזניות Over - Ear וראיתי את ה V-MODA LP שהם נמצאות במבצע ב AMAZON באזור ה 99$ שנירא נחמד נכון יש דגמים חדשים יותר אבל בסהכ זה נירא לי דגם שנותן את מה שאני מחפש. בהמשך החיפוש מצאתי אותם בחנות בארץ ב 400 ש"ח בלבד. V-MODA , דיברתי עם החנות ארפל אלקטרוניקה לבדוק את המחיר הטוב כל כך, הוא אמר שאכן זה לא הדגם החדש ביותר והם ראו שנשאר להם מס' אזניות כאלו בספירת מלי ולכן המחיר הטוב נשמע לי סביר ולכן אני חושב להזמין אותם. מה דעתכם? להזמין את הדגם הזה מהחנות בארץ ב 400 ש"ח או להשקיע (כמעת כפול) ל ATM 50 מהמבצע שיש כרגע ב 777 ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, ברשותי 2 רמקולים וסאב וופר מתוצר LUXEON. (הדגם: EB 2.1). בנוסף לכך, יש לי את המסך IIYAMA vision master 454 "19. האם ישנה דרך לחבר את הרמקולים של המסך כך שיעבדו ביחד עם שני הרמקולים האחרים (הם מחוברים ביציאה הרגילה)? דרך אגב כרטיס הקול שלי הוא LIVE! value 5.1 . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים