עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכם חבר'ה, השאלה בכותרת. החלטתי ליצור קצת מוזיקה עם האורגן, בכדי להפיג קצת את השעמום מידי כמה שבועות שאני חוזר הביתה מהצבא. יש כרטיס כזה, MIDI לחיבור האורגן למחשב ותוכנה שתאפשר לי לשחק עם אפקטים. מהו המחיר שאצטרך להשקיע בכרטיס שכזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ראיתי מבצע על הדגם הנ"ל ב1500 ש"ח. מחיר אטרקטיבי לכל הדעות ל-55' ממותג די מוכר. רציתי לברר האם יש כאן מישהו שמכיר או חווה את הדגם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים, אני רוצה להתקין מקרן + מסך שירד מהתקרה (יש לי תקרה מונמכת) אשמח להמלצות בעיקר לענייני המסך החשמלי שאני חייב שיירד מתוך התקרה התקציב שלי לכל הסיפור הוא כ- 5-6K כולל המסך החשמלי איזה מקרן/איזה מסך שוב המרחק הוא כ- 3 מ' (כן אני יודע שזה לא הרבה ... זה מה יש רוצים לראות כדורגל בגדול...) תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ziv124,

הכוונה בלהגביר בהגדרות או משו לא בשיפור, בקיצור יש לי את המערכת avr 390 של דנון עם רמקולים שלהם, עכשיו שאני יושב במרכז החדר שומעים טוב אבל שאני ליד המחשב ( בערך 2 מטר ממרכז החדר) אני פחות מרגיש את ה"סראונד" יש דרך להגברת הרמקולים האחוריים בלבד לא משתנה אם זה דרך המחשב או דרך הגדרות המערכת..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kdani,

ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה

6. שלום HWzone, לאחרונה הרכבתי מחשב עבור הטלויזיה בבית שישמש כHTPC. התקנתי עליו וינדאוס 7 לאחר שעדכנתי אותו והתקנתי את כול הדרייברים הנחוצים חיברתי אותו לטלויזיה בצורה הבאה : 8500GT>DVI to HDMI cable>TV לאחר שחיברתי את המחשב העברתי לערוץ המיועד וראיתי את התצוגה כראוי עברתי להגדרת האודיו. עכשיו מתחילות הבעיות, קניתי כבל ייעודי של 3.5mm ל RCA (אדום ולבן) חיברתי את ה3.5 ליציאה הירוקה האחורית בלוח ואת שני ה"בננות" חיברתי לכניסה המיועדת מאחורי הטלויזיה (הקפדתי על חיבור לערוץ הנכון במקרה הזה הוא 4) והתחלתי לבדוק את הסאונד במחשב,בלי הרבה בעיות שמעתי את הסאונד מהספיקרים של הטלויזיה והכול היה סבבה,למחרת אני מדליק את המחשב ופתאום *פוף* אין אודיו ואין נעליים. התסכלתי בcontrol pan…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן ושבוע טוב לכולם, אני מחפש כרגע כרטיס קול חדש, שיחליף את ה-OnBoard המעאפן. התקציב הוא 500 שקל, כשניתן אם צריך לחרוג ל-600. אני מחפש כרטיס קול מפורט מאוד, שידגיש את הפירוט של האוזניות, אבל גם ייתן לאוזניות להוציא את הבאס שיש להן. קראתי שוב את הביקורות על ה-XONAR D2 וה-AC-1, אבל מהביקורות האלה זה נשמע כאילו כל מה שה-RAZER עושה, ה-ASUS עושה יותר טוב. מצד שני, באחת הביקורות אנטולי כותב שהצלילים הם הפכים אחד של השני. אולי מישהו מוכן לשפוך אור על הנקודה הזאת? הייתרון של האוזניות של GRADO הוא הפירוט האדיר, והבמה. אני רוצה כרטיס קול שייתן עליהם דגש. יש משהו כזה בתקציב שהגדרתי? בתודה, אורן. עדיף לא כרטיס של CREATIVE, כי הכרטיס מיועד למוזיקה, וכי יציבות הדרייברים עלולה להפוך …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, יש לי טלויזית סמסונג A450 שאמורה להיות בעלת רזולוציה של 1366*768, ותמיכה ב-1080i. משום מה אני מצליח לשדר מהHTPC אל המסך 1:1 בצורה שהמסך כולו מלא ללא Overscan של הכרטיס מסך ברזולוציה של 1920*1080 (כשאני משתמש ב1280*768 יש פסים שחורים דקים אנכיים בקצוות המסך). האם זה אומר שזה מצב 1080i ? האם יש משהו שצריך לעשות בהגדרות של כרטיס המסך בשביל זה ? האם יש סיבה להשאר עם 720p מבחינת איכות תמונה ? תודה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק AUDIO שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת טוב מאוד, המחשב משום מה, לא קורא אותו, לאחר בירורים הבנתי שיש הגנה על הדיסק. כיצד אפשר לפרוץ אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, קיבלתי היום את הרמקולים שהזמנתי: creative inpire 5.1 5200 חיברתי הכל להכל כמו שצריך... אני בא לעשות בדיקה אם כולם עובדים ומגלה שרק השניים הקדמיים עובדים... אה וגם הבאס. מוזר... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יונתן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אה כן, וגם מבוסס סוללה סטנדרטית (AAA) אם מישהו מכיר, שמע... תודה, תודה, תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shimon956,

אני צריך אטר טוב של מחירים למגברים לרכב אנה עיזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים: Winner HN680H 4000W 5.1 Speakers ודגם יקר יותר: Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers איך הם? בבקשה לא להגיד גרועים, על הפנים וכו.. בבקשה להסביר כמו: תדרים נמוכים, רעשים וכו... שתדעו אני לא מאותם אנשים שחייבים את הרמקולים הכי-הכי שיש. בתודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gshhar,

יש לי Z560 ;D וכרטיס קול על הלוח. אני הולך לקנות AUDIGY 2 והשאלה שלי היא שאני אשמע גם הרבה יותר חזק או שרק האיכות תשתנה כמובן?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gal_il50,

אני הולך לקנות AUDIGY 2 עם הפאנל אבל הבעיה היא שהמארז שלי והכל זה בשחור אז השאלה שלי היא האם יש פאנל בשחור או שזה מגיע רק בלבן?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Matan D,

שלום כולם אני מחפש את האוזניות הכי הכי משתלמות . איכותיות . מקצועיות . טובות למשחק הרשת קאונטר סטרייק. תקציב - עד 200 שח עם חריגה קטנה קטנה אבל עדיף בלי . מחכה להצעות ת למי שיש משהו להגיד מנסיון אישי אז שיגיד זה יעזור מאוד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Bose,

אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי עד 1500 שח ואם היא ממש שווה את זה הוא מוכן להתגמש עד 2000 שח, במקרה הצורך אפשר לוותר על DVD מכיוון שכבר יש לו. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by haim85,

איזה רסיבר הייתם מעדיפים ? מה דם לדעתכם יותר טוב? http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5117154

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by inbalr87,

צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dolevco,

שלום לכולם,לפני שבוע פתחתי דיון בפורום לגבי קניית רמקולים.כמובן שההמלצות נטו לSOLO6C במחיר שהקצבתי ולבקשות שלי. כרגע קבלתי אותם ופשוט אין לי מושג איך למקם אותם בגלל גודלם הרב. אין לי איפה לשים סטנדים כי המיקום של המחשב הוא בפינת החדר. הנה תמונה להמחשה : אלו המידות בתמונה במצב הנוכחי של התצלום : המסך מחשב הוא 19". האורך מקצה לקצה של השולחן הוא 120 CM. המרחק של הרמקול הימני מהאוזן שלי הוא 40CM והרמקול השמאלי הוא 75 CM. המרחק בין הרמקולים הוא 57 CM. הגובה של האוזן שלי הוא בדיוק בגובה של הרמקולים,זה חיובי אני יודע http://www.up2me.co.il/images/92827823.jpg http://www.up2me.co.il/images/93767115.jpg באמת תודה רבה על עזרתכם,תגובות מהירות יתקבלו בברכה,אני רוצה לסדר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by o07,

אהלן, אני מחפש לקנות פדים לאוזן של האוזניות Denon DH-7000. היכן ניתן לקנות? לא משנה אם זה הרגילות או משהו יותר מתקדם, עדיף פדים מעור. פשוט הפדים שלי ממש מלוכלכים ובצד אחד הוא קצת נקרע. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by devek,

לא מזמן הורדתי וידאו למחשב ב3D וראיתי אותו במסך אחד מטושטש. היום ניסיתי להוריד סרט HD ב3G ולצפות במחשב ולהפתעתי קיבלתי את הסרט במסך כפול. השאלה היא מה ההבדל בין שני המקרים? המחשב שלי לא תומך ב3D בשום מצב אז אין זה שבשני מקרים שונים קיבלתי צורת שידור אחרת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב. אני מחפש רמקולים (או אפילו - רמקול בודד), לחבר למחשב הנייד שלי כדי לשמוע מוזיקה בצורה יותר הגיונית. אני גר בדירת סטודנט, ומעדיף להימנע מסידור ה 2.1 (שגם מייצר מלא חוטים). האם יש אופציה לרמקול בודד? במידה ולא, איזה רמקולים (ואני מניח שעדיין קיימים בעולם רמקולים שמכילים קומפלט גם את יחידת ההגברה וגם את הסאב) מומלצים במחיר סביר (בכל זאת סטודנט)? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום היום התקנתי את הכרטיס טלויזיה winfast tv2000 xp global של leadtek וחיברתי עליו ממיר של הוט דרך שלושת החיבורים צהוב אדום ולבן (RCA נראה לי ) הכול עבד טוב אבל כיצאתי מהתוכנה ונכנסתי שוב כל התמונה ירוקה ורק אחרי שעושים ריסט למחשב זה מסתדר אבל אם שוב יוצאים מהתוכנה ונכנסים עוד פעם התמונה ירוקה איך אפשר לסדר את זה ? התוכנה שבעזרתה אני מפעיל את הממיר היא WinFast PVR2 המסך שיש לי זה samsung sync master 226bw וגם שזה עובד טוב התמונה הולכת קצת למטה ואני לא מצליח לסדר את זה הנה תמונה של איך שזה נראה ושימו לב שהתמונה הולכת למטה http://img402.imageshack.us/my.php?image=image02251458cvbscs1.jpg אני חייב שתעזרו לי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חשבתי מדיון קודם לעשות לבד אבל זה נראה ואמרו לי שיהיה די מסורבל ומסובך למתחיל. אז חיפשתי קצת ומצאתי שיש קיטים שנותנים לך את הכל מוכן ורק צריכים לחבר ולהלחים. (נשמע פשוט) באיביי כמובן יש הרבה פריטים כאלו. השאלה שלי כמו בכותרת גם האם הם טובים? (כמובן יחסית למחיר שבין 20-50 דולר) ואם התנסיתם ואתם יכולים להמליץ אז בבקשה. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=amplifier+DIY+KIT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים