עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני מחפש תקליטים (עדיף יד שניה, יותר זול) של GNS,black sabbath,led zepllin וכל הטובים והמוכרים. אתם מכירים חנויות (עדיף בארץ) שמוכרות במחירים זולים? אשמח אם תשתפו..... תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחיפוש שעשיתי באתר ראיתי שההמלצה העיקרית היא על K414P ו-K26P של AKG. מכיוון שעבר זמן מאז שהודעות אלה נכתבו, ומכיוון שקשה להשיג אותן בארץ (או שהמחיר עלה) החלטתי לשאול שוב. האם מישהו מכיר המלצה אחרת לאוזניות בקריטריונים הנ"ל? (קשת, עד 150) ואם לא, האם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת את האוזניות שהזכרתי במחירים סבירים? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לדגם ה - FULL HD של סמסונג: LA40A650 - 40 אינץ'.. הכוונה לטלוויזיה הבאה: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=397&CategoryID=129&Page=1 1. האם זה הדגם הכי חדש של סמסונג בארץ? 2. כמה זמן עבר מאז הטלוויזיה הזאת הגיעה לישראל? 3. בדקתי בזאפ ועכשיו אפשר לרכוש את הטלוויזיה ב - 7 אלף ש"ח. האם מהרשימה הבאה מישהו יודע בוודאות שמדובר בחנות אמינה ושבטוח לקנות דרכה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741 4. ברגע שאני רוכש את הטלוויזיה מחנות X אז הם שולחים לי את המוצר ומגיע לאחר כמה ימים טכנאי של סמליין (היבואנית הרשמית) ובעצם "מחבר" את הטלוויזיה? 5. האם מדובר באמת בדגם איכותי שישמש אותי גם לשידורי SD, HD ובעתיד בשביל ה - …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים: Winner HN680H 4000W 5.1 Speakers ודגם יקר יותר: Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers איך הם? בבקשה לא להגיד גרועים, על הפנים וכו.. בבקשה להסביר כמו: תדרים נמוכים, רעשים וכו... שתדעו אני לא מאותם אנשים שחייבים את הרמקולים הכי-הכי שיש. בתודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן לחברי הפורום, אתחיל מנתונים יבשים; בחדרי יש לי מגבר מדגם AIWA AV-D58, מחשב בעל לוח מסוג GIGABYTE-EP43-DS3L וכרטיס מסך מסוג SAPPHIRE 4850 בעל 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO. ברשותי ארבעה רמקולים טובים הפועלים כיום ביחד. בנוסף יש ברשותי צג מחשב LCD בגודל 19 אינצ' (לא רחב). בנוסף, יש בחדרי ממיר של חברת יס, לא מקליט ולא HD. נעבור להמלצה; אני מעוניין לקנות מסך טלויזיה בגודל של 37 אינצ' (ולא יותר מכיוון שהיא נכנסת לנישה). מרחק הצפייה שלי הוא 5 מטרים. על הטלויזיה להיות בעלת קצב ריענון של 5ms ומטה מכיוון שאני מתכנן לשחק משחקי מחשב על מסך הטלויזיה. כמובן שאני מכוון עבור המחיר הזול ביותר ועבור הטלוויזיה הטובה ביותר. אם להיות ספציפיים, אני מעוניין להוציא עד 3,400 שקלים ולא מעבר. אי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני קונה כרטיס קול חדש מה אתם ממליצים לי לקחת בתקציב עד 700 שייח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by liran2003,

האם חיבור אוזניות(פשוטות, CX300) בכבל מאריך מהכ. קול, פוגע באיכות השמע?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kfirbep,

אני מחפש אוזניות in ear בשביל הנסיעות.אני שומע בעיקר היפ הופ, פופ ,קצת רוק ,ומוזיקה אלקטרונית. אני רוצה לקנות את האוזניות מאיביי או מאמזון אז האוזניות צריכות לעלות מקסימום 100$ כדי שאני אכול לשלם גם על המשלוח עם הכסף הנותר. האוזניוות יכולות לעלות 110$ עם משלוח חינם לישראל (יש חנויות שעושות את זה בדקתי כבר) באוזניות אני מחפש נוחות ואיכות העיצוב לא כל כך חשוב אבל עדיין כמובן שאעדיף אוזניות יפות על פני ממש מכוערות.אני מעדיף אוזניות שלא צריך ללפף את החוט סביב האוזן ושלא יהיה להם את התופס הזה של האוזן (הוא בדרך כלל נמצא באוזניות שמיועדות לריצה) ובנוסף אני מעדיף שהפלאג שלהם הוא ן ולא L. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Marko,

After sitting two days and reading reviews on different 2.1 speaker systems, I've chosen the Altec's 621 system. But before I go and buy it I would like to know if you heard anything bad about this system. This system is only for music and not for surround. I know that Klipsh promedia 2.1 are the best but I don't have that kind amount of money. tnx as usual. Altec Lansing 621 2.1 Speaker System Review

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eyalffh,

שלום לכולם! לאחרונה חברתי את טלויזית ה-Samsung LA32A550 LCD שלי למחשב וניסתי להריץ סרטי 720p ו- 1080p ושמתי לב לקרטועים במהלך ההקרנה. חשוב לציין כי הסרטים רצים בצורה חלקה לגמרי כשאני מריץ אותם על מסך המחשב ללא שום קרטועים. הטלויזיה מחוברת למחשב בכבל HDMI 5 מ'. אני משתמש בנגן VLC וכבר ניסתי לעבוד עם MPC ו coreAVC אך אותה בעיה. המפרט שלי זה: כרטיס גרפי geforce 9800gt 1gb של palit מאבד intel dual core e8400 3ghz מערכת הפעלה windows 7 יש לי את כל הדרייברים העדכניים. תודה רבה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eegg,

אני הזמנתי את ה Logitech x530 ורציתי לדעת איפה המקום הטוב ביותר לשים את הסאב הנה תמונה של החדר: פה הסאב הישן לשים גם את החדש שם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yosiqqq,

בבקשה מי שיכול לעזור לי איתו שיוסיף אותי באיסיקיו:290126937 או במסנג'ר:yosia007@hotmail.co.il

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by arel508,

כותרת.. משהו טוב אני רוצה ועדיף שיתאים גם למחשב.. אם אין גם וגם אז שיהיה רק לפלייסטיישן.. התקציב בעיקרון הוא עד 600 אבל עדיף פחות. תודה לעוזרים! עריכה: http://www.ebay.com/itm/OFFICIAL-SONY-PLAYSTATION-3-PS3-WIRELESS-STEREO-7-1-SOURROUND-HEADSET-NEW-IN-BOX-/220949614212?pt=UK_Video_Games_Headsets&hash=item33719f8e84 מה אתם אומרים עליהם? ראיתי שהם מתאימות גם למחשב וזה יעודי לפלייסטיישן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה לחבר אליה את האייפוד כדי לשמוע את השירים דרך הרמקולים שלה.כרגע מה שיש לי בבית זה כבל aux to RCA 3x, כלומר מצד אחד חיבור לאייפוד מצד שני 3 חיבורים (אדום צהוב ולבן)תמונה: ניסיתי לחבר את האדום והלבן מאחורי המערכת סטריאו ואת החיבור AUX אל האייפוד (ככה שהחיבור הצהוב לא היה מחובר לכלום) והצלחתי לשמוע שירים אבל באיכות לא משהו היו קצת הפרעות. האם זה בגלל שהכבל הצהוב לא היה מחובר לכלום? אולי בגלל שהכבל לא מספיק איכותי? לפתרון עצמו. אולי שווה לקנות כבל שיש לו רק אדום ולבן בלי הצהוב? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by legocar,

היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה, בעיקר כדי להקליט תוכניות שונות שמשודרות. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז רציתי לשאול- את הכרטיס טלויזיה אני מחבר לממיר או לשקע טלויזיה שבקיר? אם זה לשקע בקיר, אז אפשר לקלוט דרך המחשב בדיוק כמו שאני רואה בממיר של יס? ומה ההבדלים בין כרטיסי הטלויזיה השונים? האם משהו בסביבות ה200 שקל יספיק, או שכדאי להשקיע יותר? על מה אתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חברים, בטעות נשלח פעמיים. אין לי מושג איך מוחקים את ההודעה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. או קיי אני הזמנתי לאחר ששיגעתי את אנטולי בעיקר ואת הפורום את ה AKG K610 בבאג , באתי לשם וראיתי את האוזניות שהזמנתי , הם נראות בנזונה רק דבר אחד חבל , הקופסא הייתה מפוצצת במכות ואולי אפילו נפתחה בעבר .... והמוכר עוד אומר לי "אלו האחרונות" כאילו ש AKG לא מייצרות כאלה יותר או משו חחחחחחחחחחחחחח , קיצר אמרתי יפה שלום והחלטתי שאני יתחיל עם אוזניות סבירות ומשמה יתקדם ואולי בעתיד אני יקנה משו כמו ה AKG. לעניינינו : מה לקנות HD212dj שעולות משו כמו 330עד350 , EH250 שעולות בערך 300 , או EH350 שעולות 409 בפומפה ? שמעתי לפני שנה את ה EH150 והם נישמעו לי אז סבבה לגמרי עם אחלה באס ובמה יחסית לאוזניות ב 180 שקל לכן אני חושב על ה EH תגידו לי אם הסדרה לא מתאימה או לא משתלמת. אני בגדול יח…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מצד אחד המליצו לי לקנות את ה AKG K518 אבל מאוד קשה להשיג אותם בארץ. את האוזניות K430 ראיתי ואני באמת לא יודע מה לחשוב עליהם. אני מחפש אוזניות לנגן עם איכות שמע טובה סגורות on ear וחשבתי ששני הדגמים האלה הכי מתאימים בתקציב שלי. מה דעתכם? הייתי שמח אם תעזרו, כרגע אני בלי אוזיות (נקרעות בתקרית מצערת) ואני לא רוצה לקפוץ לקניה לא נכונה. אשמח לקבל עזרה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קילבתי לפני כמה ימים את הטלויזיה, ואני רואה שהתמונה נורא מרוחה וקשה לראות מונדיאל (ממש רואים את השובל של הכדור) החלפתי מאותו דגם של 40" ושם זה לא היה. הטלוייזיה מחוברת HDMI לHOT HD ך 1080I 50HZ. מישהו מכיר את התופעה? http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1537 תודה רבה! תמיר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by barry,

האלן אנשים אני מחפש אזניות Over - Ear וראיתי את ה V-MODA LP שהם נמצאות במבצע ב AMAZON באזור ה 99$ שנירא נחמד נכון יש דגמים חדשים יותר אבל בסהכ זה נירא לי דגם שנותן את מה שאני מחפש. בהמשך החיפוש מצאתי אותם בחנות בארץ ב 400 ש"ח בלבד. V-MODA , דיברתי עם החנות ארפל אלקטרוניקה לבדוק את המחיר הטוב כל כך, הוא אמר שאכן זה לא הדגם החדש ביותר והם ראו שנשאר להם מס' אזניות כאלו בספירת מלי ולכן המחיר הטוב נשמע לי סביר ולכן אני חושב להזמין אותם. מה דעתכם? להזמין את הדגם הזה מהחנות בארץ ב 400 ש"ח או להשקיע (כמעת כפול) ל ATM 50 מהמבצע שיש כרגע ב 777 ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BigBrownBalls,

האם יש כאן כאלה ? אם כן ברצוני לשאול אותכם כמה שאלות..... so plz stand up

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by matteo,

אז נמאס לי מה SR60I ואני רוצה להתקדם למשהו איכותי יותר הסגנונות שאני שומע הם פחות או יותר: רוק כבד, מטאל, בלוז , ג'אז חשוב לי מאוד מידים, באסים מתונים, לא כאלה שמעוותים את הקול, אך חשוב שיהיה להם עוצמה headroom , לא בקיא במושגים של העולם הזה ולא צורמים, אוי כמה שהSR60 צורמים לי בגבוהים, צריך משהו מתון יותר, מרוח יותר וכמובן תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בשעה טובה הגיע למעוני הסנסה היום:(הגיע תוך 5 ימים מיום ההזמנה) האריזה מכילה:אוזניות מסוג EarBuds,כבל USB מקוצר,דיסק תוכנה,מדריך מהיר,רצועת יד+נרתיק ניילון,סוללת AAA וכמובן הסנסא עצמו,ועוד כל מיני שמונצ'עס... הנגן בעל משקל מאוד מזערי וגודל קומפקטי יחסית: הנגן ליד הטלפון שלי(העגלתי,חייב לציין): הנגן ליד תעודת זהות: האוזניות:תמונה של האוזניות החשות איכותיות,כאופייני לEarbuds,מגיעות עם במספר גדלים: האוזניות:האוזניות פשוט מזעזעות וצורמות בגבוהים,במידים הן פשוט לא משהו הצליל מאוד אבל מאוד לא טבעי ואם יש משהו טוב לומר עליהם זה דווקא הבאס כן כן הבאס שלהן מאוד נחמד די נמוך ומודגש(כנראה בגלל האיטום).והנוחות:פשוט לא אהבתי,ההרגשה היא כאילו חונקים אותך מהאוזניים וגם הן גורמות…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by -ox-,

שלום, אני חייב להזמין עכשיו ( מארה"ב ,בשעתיים הקרובות) נגן עד 20GB . אני מתלבט בין IAUDIO X5 לבין IRIVER H320 מישהו מכיר את המכשירים ויכול לעזור לי לבחור , או לקשר אותי לחנות כדי שאני אוכל להשוות מחירים כי מה שאני מכיר זה רק EBAY ושם קצת בעיה להשוות מחירים ... מה גם שאני צריך קצת מידע לגבי ה X5 : איזה סוג אוזניות מקבלים איתו? האם הם איכותיות? האם יש בו רדיו FM? הוא מגיע עם תחנת עגינה או חיבור ישיר? והאם בכלל הוא מומלץ? תודה לעוזרים המהירים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לא מוצא בשום מקום, בעיקר כי אין להם חורי הברגה מאחורה. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים