עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון אנא ידעו אותי פשוט זה היה נראה לי הפורום הכי הגיוני הורדתי כמה סרטים של HD ב- 1080p . יש לי טלוויזיה בבית של philips שהיא Full HD ותומכת ברזולוציה זו כמו כן יש לי במחשב נייד hp dv5-1000us יציאת hdmi . ניסיתי לחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל hdmi אבל גם כשאני מפעיל את הסרט עם VLC הוא קטוע מאוד ומידי כמה זמן התמונה נמרחת וחוזרת לעצמה אין לי מושג מה גורם לבעייה הזו , התקנתי את הקודקדים של CCCP ושום דבר לא עוזר לי. תודה רבה נ.ב. הנה המפרט של הנייד: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01486884&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eyalffh,

שלום לכולם! לאחרונה חברתי את טלויזית ה-Samsung LA32A550 LCD שלי למחשב וניסתי להריץ סרטי 720p ו- 1080p ושמתי לב לקרטועים במהלך ההקרנה. חשוב לציין כי הסרטים רצים בצורה חלקה לגמרי כשאני מריץ אותם על מסך המחשב ללא שום קרטועים. הטלויזיה מחוברת למחשב בכבל HDMI 5 מ'. אני משתמש בנגן VLC וכבר ניסתי לעבוד עם MPC ו coreAVC אך אותה בעיה. המפרט שלי זה: כרטיס גרפי geforce 9800gt 1gb של palit מאבד intel dual core e8400 3ghz מערכת הפעלה windows 7 יש לי את כל הדרייברים העדכניים. תודה רבה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gshhar,

יש לי Z560 ;D וכרטיס קול על הלוח. אני הולך לקנות AUDIGY 2 והשאלה שלי היא שאני אשמע גם הרבה יותר חזק או שרק האיכות תשתנה כמובן?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kfir,

אני חושב על להשקיע במערכת רמקולים למחשב, אמורים להתחבר לכרטיס LIVE 5.1 ובהתלבטות עם להשקיע במערכת ממוצעת שעולה 3000 שקלים (מגבר AC3 + 5 רמקולים) או כבר לקחת רמקולי דסקטופ שמתחברים לכ.קול - אבל אכותיים כמובן,5 או 6 רמקולים, שבמחיר של עד 2500 שקל אפשר למצא ממש אכותיים (כמו CREATIVE 5550). יש למישהו נסיון או המלצות בעניין של הסאונד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by curdi1,

ערב טוב, מה ההבדל ביכולות בין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8059&perur=4 לבין - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=4 (ההבדל במחיר הוא כ-200 ש"ח) תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מפעיל אותם באמצעות לפטופ.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש ברשותי אייאודיו X5L השבוע יצאה גרסת פירמוור חדשה 2.11B ויש של כל מיני תיקונים באגים וכאלה ודבר אחד לא הבנתי? DRM 10 support More language support Menu / Tag Resume feature for movie file למה הכוונה הרי לא היתה בעיה להתחיל קטעי ווידאו מהכיבוי האחרון באותו מקום?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני התקנתי לאחרונה כרטיס מסך חדש עם יציאת s-video. חיברתי טלוויזיה שיש לה רק כניסת RCA ליציאת המסך ע"י מתאם והגדרתי אותה כ-clone. הבעיה היא, שאמנם רואים בטלוויזיה כנדרש, אבל על התצוגה, עובר בלופ אינסופי פס 'שקוף' ברוחב המסך שנע מלמעלה למטה ודי מציק. מבחינים בו בעיקר על רקע שחור וכהה יותר. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה, וכן עם מהירות רענון המסך, אבל לא נראה שיש לזה השפעה. יש למישהו רעיונות ממה נוסע הפס הזה ואיך ניתן להוריד אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אה כן, וגם מבוסס סוללה סטנדרטית (AAA) אם מישהו מכיר, שמע... תודה, תודה, תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by חיים א,

שבוע טוב חברים, אשמח לדעת כיצדד מקודדים שלט הוט מדגם one למקרן jbl cinema 250. תודה מראש תותחים..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בוקר טוב, יש לי מסך LCD HD READY של LG. דגם: FLATRON W2053TQ עכשיו הוא מחובר למחשב שלי דרך כרטיס מסך של RADEON דגם:HD4650 עכשין למסך יש 2 כניסות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [DVI] בכרטיס מסך יש 3 יציאות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [HDMI]+[DVI] עכשיו זה ברור שהאנלוגי הוא בעל האיכות הכי ירודה. השאלה שלי היא האם להישאר עם החיבור DVI ----DVI או לקנות מתאם HDMI--DVI? מה יהיה יותר איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by coolmeen,

שלום יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור קוקסיאלי או איך שקוראים לזה החיבור שהוא לא חיבור של כבל רגיל, שניהם מחוברים למערכת סטריאו, כיצד אני יכול לחברם למחשב? יש לי כרטיס קול onboard של nf7 5.1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר. אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי. חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא. בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?... עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל... התקציב הוא 350 עם אפשרות לחריגה של מקסימום 30 ש"ח. מעוניין בנגן שיהיה איכותי, וייתן את התמורה המלאה לכסף, שלא יעשה בעיות בקריאת צרובים, ושיהיה לו אנטי שוק סביר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין לדעת מהם פורמטי הסאונד הנפוצים ביותר בימינו שרסיברים חדשים צריכים לתמוך בהם. אם מישהו יכול בנוסף לפנות אותי לאתר שבו יש הסברים לגבי הפורמטים, עד רבה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן ושבוע טוב לכולם, אני מחפש כרגע כרטיס קול חדש, שיחליף את ה-OnBoard המעאפן. התקציב הוא 500 שקל, כשניתן אם צריך לחרוג ל-600. אני מחפש כרטיס קול מפורט מאוד, שידגיש את הפירוט של האוזניות, אבל גם ייתן לאוזניות להוציא את הבאס שיש להן. קראתי שוב את הביקורות על ה-XONAR D2 וה-AC-1, אבל מהביקורות האלה זה נשמע כאילו כל מה שה-RAZER עושה, ה-ASUS עושה יותר טוב. מצד שני, באחת הביקורות אנטולי כותב שהצלילים הם הפכים אחד של השני. אולי מישהו מוכן לשפוך אור על הנקודה הזאת? הייתרון של האוזניות של GRADO הוא הפירוט האדיר, והבמה. אני רוצה כרטיס קול שייתן עליהם דגש. יש משהו כזה בתקציב שהגדרתי? בתודה, אורן. עדיף לא כרטיס של CREATIVE, כי הכרטיס מיועד למוזיקה, וכי יציבות הדרייברים עלולה להפוך …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by benor,

מה מביניהם יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ישנו DVD של PIONEER DV-393..ישן אבל אני נהנה ממנו מכל רגע. וכן גם טלוויזיה של TOSHIBA 47WL66 גודלה 47 אינטץ' לחוויה אמיתית. עצם העובדה שחסכתי כסף ובא לי לבזבז אותו על משהו באמת איכותי ועמיד לשנים ארוכות, החלטתי לקנות את הסט הבא של Klipsch => VSXLX50וPioneer ובנוגע אליו אני לא סגור..צריך המלצה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597672 סאב: Klipsch RW10 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32365 מדפיים: זוג מדף Klipsch RB25 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32417 ריצפתיים: Klipsch RF62 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580585 וסנטר: Klipsch RC62 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580586 אשמח להצעות מכם...מעוניין לשמוע גם על רמקולים של JBL ביחס ל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RayZ,

אז ככה... אני מאוד חזק בקטע של מוסיקה לכן אני מחפש שילוב אולטימטיבי של כרטיס קול ואוזניות שיצרו איכות קול ברמה גבוהה. אני אפרט לאיזה סוג של איכות אני מתכוון- זה חשוב. חשוב לי שהצליל יהיה חד ב-100% כך שכל צליל ישמע. אתם יודעים... באוזניות וכרטיס קול פשוטים אפשר לשמוע אפקטים ברקע אבל הם נורא חלשים שאם לא מודעים אליהם לרוב לא שמים לב אליהם. אני מחפש משהו איכותי ממש, בקיצור. בנוגע לבאס- אני לא חובב איכות באס אבל זה הכרחי כשיהיה איזה באס בסיסי, העיקר שלא יתפוס מקום מוגזם מדי באיכות הצליל ויעלים מהאוזן תדרים אחרים בצליל. אני כרגע עובד עם כרטיס קול און בורד ואוזניות EH150 של סנסהייזר. תקציב לכרטיס קול- 500 ש"ח, תקציב לאוזניות- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אבל אם יש מה שאני מחפש בדי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. עד עכשיו הסתפקתי בOnboard שלי, realtech HD audio שסיפק לי הנאה לא מעטה. אבל בא לי לשפר קצת את הרמה של הצלילים במחשב שלי, ואם על הדרך אני משחרר קצת את המעבד שלי ממאמץ מיותר אז מה טוב... אני הולך על הxtrememusic כי אין לי שום דבר עם כניסה דיגיטלית עליו ולמרות שפאנל קידמי ושלט זה ממש ממש מגניב, אני תמיד אוכל לקנות אותם יותר מאוחר אם ממש יחסרו לי. זאת הייתה החלטה קשה כי אני ממש אוהב חומרה שנראית טוב, אבל בגלל שאין שום תוספת ביצועים אני נאלץ לוותר. התקציב מאלץ. ובכל זאת כמה שאלות: 1) הבנתי שיש גירסה של הכרטיס שמגיעה עם גוף קירור, זה באחת הרוויזיות החדשות שלו. זה נכון? מוכרים את זה בארץ? 2) פתרו את כל הבעיות דרייברים של הכרטיס? קראתי שהיו איתו המון בעיות. בעיקר עם המיקר…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by show_biz,

קיבלתי את game theater XP 7.1 של Hercules - המחשב זיהה אותו לאחר כמה ניסיונות - אך עדיין אני לא שומע כלום ?????? עשיתי disable לכרטיס המובנה בלוח והורדתי דרייבר מהאתר של הרקולס - מישהו נתקל בבעיה - אנא עיזרו לי - תודה!!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Nevo24,

אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו למוזיקה וגם למשחקים.. חשבת על הכיוון של Shure או Sennheiser תביאו המלצות וקישורים, תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by darkspell,

שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזייה והייתי רוצה לקבל מכם המלצות, הדברים שחשוב לי בכרטיס: * כרטיס חיצוני. * חיבור לממיר. * תמיכה ב-HD, אמנם כרגע אין לי ממיר HD, אבל בעתיד וודאי יהיה... * תמיכה ברזולוצייה גבוהה (1920X1200) וצפייה במסך רחב (המסך שלי הוא 2408WFP של Dell). * חיבור לפלייסטיישן. * שלט, אני מאמין שזה סטנדרט בכל הכרטיסים, אבל חשוב לציין את זה. * שיהיה אפשר לפתוח חלון צפייה קטן ולהמשיך לעבוד על המחשב. תודה רבה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

לא מחפש משהו מטורף. שירגישו איכותיים מבחינת באס לפחות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים: Winner HN680H 4000W 5.1 Speakers ודגם יקר יותר: Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers איך הם? בבקשה לא להגיד גרועים, על הפנים וכו.. בבקשה להסביר כמו: תדרים נמוכים, רעשים וכו... שתדעו אני לא מאותם אנשים שחייבים את הרמקולים הכי-הכי שיש. בתודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.