עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם ! אני מחפש כמתנה לחבר מגבר אוזניות בעלות של בערך 50$ מ- EBAY. (רק על הנגן לא כולל משלוח) יש לחבר שלי נגן X5L+ אוזניות של SHURE. המגבר היחידי שמצאתי ב-EBAY בתקציב הזה זה ה-CMOY, מישהו מכיר משהו אחר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by ObakeFilter,

ברכות, אנחנו מחפשים בנרות מסך חדש לסלון שלנו שיחליף את הטושיבה המקרטעת שלנו. חובה שיהיה מסך LED (מזכוכית), יכלול כניסת USB שתתמוך בסרטי וידאו (כניסה לדיסק קשיח חיצוני - רשות), שגודלו יהיה 47 אינץ' וינוע סביב המחיר 5,000 - 8,000. יש המלצות מלומדות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. האם לקנות מגבר ביתי או כרטיס קול ייעודי? איזה רמקולים כדאי? בעקרון אני מחפש 5.1 או 2.1 סופר איכותיים שייתנו איכות קול גבוהה במשחקים, צפייה בטלויזיה או קבצי מוזיקה עוצמה גבוהה לא כ"כ דרושה מכיוון שהחדר שבו המחשב הוא 9-10 מ"ר מרובע. תודה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by THE-MASTER,

התגייסתי במרץ ואני חושב לקנות נגן mp3 כך שאני יוכל להנעים את זמני הנסיעות. אשמח מאוד אם תתנו לי המלצות על מכשירים ועל חנויות לנגני mp3. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  5. על מה אתם ממליצים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by NewRig,

תקציב 200-400 רצוי מהחנות isracomp, אבל אם יש מוצר במסגרת התקציב שעדיף במובהק על ההיצע בחנות זו - אשמח לקבל המלצה בכל מקרה. אציין רק שמדובר בכרטיס קול מבוסס AC97 עם 7.1 ערוצים, מובנה בלוח אם nForce4 Ultra, ולכן סביר להניח שרמקולים יקרים יותר יהיו overkill למערכת כזו.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות זוג רמקולים למחשב (אין לי מקום לסאב על הרצפה). השימוש העיקרי: האזנה למוזיקה. תקציב: עד 300 ש"ח. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. אני נמצא בחו"ל ... בינתיים אירגנתי לי מסך LCD ומחשב HTPC (לשימוש כאן !!) ..... עכשיו במסע חיפושים אחרי מערכת קולנוע ביתי (ברמה טובה .... אני לא אודיופיל/וידיאופיל .... ואין לי כוונות לרכוש בלו ריי בזמן הקרוב). מחיפוש בחנויות וכן משיטוט ברחבי האינטרנט היגעתי למסקנה שאולי מערכת SAMSUNG HT-TXQ120 תתאים לצרכי (סאונד, מגוון חיבורים) ...... אך לא היתה לי ממש הזדמנות לבדוק אותה לעומק מבחינת הביצועים. אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל באופן אישי (שמע וראה) ..... אודה על חוות דעת .... גם אשמח לשמוע על אלטרנטיבות. מחירה של המערכת הנ"ל כאן הוא כ - 2500 ש"ח תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני יומיים ההורים של אשתי קנו מערכת קולנוע בייתית יד שניה מהדגם הנ״ל במחיר של 800 ש״ח. לאחר שחיברתי אותה שמעתי סאונד נקי וצליל טוב. רציתי לדעת מה אתם חושבים, מה היתרונות ומה החסרונות כי יש מצב שאני גם ארצה לקנות משהו כזה(חדשה עולה 1200). ואם יש במחיר הזה משהו יותר טוב מבחינת סאונד ועוצמה אני אשמח לשמוע, המערכת הנ״ל עם 6 רמקולים וסאב.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. היי, אני מתלבט על רכישת טלוויזיה מדגם Samsung LA40B650 בימים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על סמך היכרות וניסיון עם הדגם הנ"ל. לירן.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. אני נמצא בחו"ל והמערכת מיועדת לשימוש בחו"ל ! לפני מספר ימים רכשתי מסך LCD של סמסונג ("40 סידרה 5) בכ - 3400 ש"ח (וגם קיבלתי במתנה DVD של סמסונג - HR 773). ברשותי גם מחשב HTPC שהבאתי מהארץ (לוח אם - ASUS M3A78EMH HDMI). מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית (אני לא פריק של סרטים או מוזיקה) - מעוניין במערכת בעלת ביצועים סבירים. בדקתי באתר של סמסונג כאן מספר מערכות ואודה לכם באם תעזרו לי בבחירה כי אין לי מושג בחשיבות הפרמטרים השונים. המערכות שנראו לי מצפיה באתר הן: HT-TX715 ; HT-TX250 ; HT-TZ315 ; HT-TZ215T אין לי מושג בחשיבות של הפרמטרים השונים ... למשל, לחלק מהמערכות יש DOLBY DIGITAL ולחלקן אין ... לחלק יש DVD-AUDIO ולחלקן אין ... לחלק יש HDMI-OUT ולחלקן אין ... (כנ"ל לגבי W…

13. אני נמצא בחו"ל ומתכוון להרכיב מערכת קולנוע ביתית (יתכן ש 2 מערכות - סלון וחדר שינה). יש לי מושג קלוש ביותר בנוגע לצורה הנכונה של חיבור חלקי המערכת השונים. קראתי מספר מדריכים וקיבלתי שמץ של הבנה בסיסית .... אך לא רוצה לרכוש כבלים מיותרים או לבצע חיבורים מוטעים/חופפים .... אודה על עזרתכם בנידון. כרגע ברשותי הרכיבים הבאים: 1. מסך LCD "40 של סמסונג (סדרה 5) 2. מכשיר DVD (קיבלתי במתנה בזמן קניית המסך) - SAMSUNG HR777 3. מחשב HTPC (הבאתי מהארץ) - לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI לכל הנ"ל יש את כל סוגי החיבורים (כולל HDMI) - אני רוצה לחבר בשלב זה בין שלושתם בצורה האופטימאלית - אודה על עזרתכם בשלב שני - מחפש לרכוש מערכת קולנוע HTIB (שגם תכיל את את כל סוגי החיבורים) וכן יגיעו חפצים שלי מ…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. שלום אני מעוניין להשתמש בלוח אם מדגם GA-H55M-USB3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3309 מתוך המפרט שלו ניראה שהחיבור למתח מתמבצע ע"י קומקטור סטנדרטי 24 פין ועוד קונקטור 8 פין (במקום 4 פין בלוחות רגילים) אני מעוניין להשתמש במארז FUSION 430 עם ספק שיש לו חיבורים של קונקטור 24 פין וקונקטור 4 פין http://www.antec.com/Believe_it/connectors.php?ProdID=15740 האם מישהו נתקל בבעיה זו ? ומה הצעתכם ? תודה מראש שייקה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לרכוש מסך LCD כחלק ממערכת קולנוע בייתי. המטרה היא צפייה בטלביזיה, DVD ?(בעיקר צרובים) וכן חיבור ל HTPC לשם קליטת רדיו וטלביזיה מהארץ באינטרנט. מחיפוש ראשוני שערכתי פה ... ישנם סוגי דגמים רבים (גם של אותו יצרן - SONY BRAVIA למשל) והפרשי מחיר ניכרים למדי למרות שהכל זול בהרבה מהארץ. בסופו של דבר, לא מצאתי את ידי ורגלי בבליל הדגמים. אפילו ב SONY BRAVIA בגודל 46" יש אולי 5-6 דגמים שונים בהפרשי מחיר של 30% .... שלא לדבר על חברות אחרות. בקיצור.... התייאשתי .... דרושה עזרתכם !!! מכיוון שאני מניח שחלק לא קטן מהדגמים לא נמצא בארץ כלל - אולי תעזרו לי בכך שתאמרו לי מהן הספקציפיקציות שעלי לשים לב. אין לי צורך בדברים מיותרים אך רוצה לקנות מסך באיכות טו…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. שלום, קניתי מערכת רמקולים, 5.1 ויש לי בעיה אני לא יודעת לאן לחבר כל כבל וכבל כי יש שם יותר מידי.. וממש התייאשתי.. מי יוכל לעזור לי? :s05: :'(

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  17. היי, גיליתי שכבר לא ניתן להשיג את ה- ATP3 של Altec, ומשום מה אני גם מתקשה למצוא את Logitech X-230. (מדובר בכשעה וחצי של חיפושים - אולי לא מספיק לתאמכם, אבל ממש התאמצתי.) ראיתי שה-Microlab X13 עולים כ-550 ש"ח, שזה עובר את התקציב שלי. באופן כללי, הדרישות שלי הן בעיקר גיימינג, אבל רצוי כי הסאונד יהיה סביל במידה וארצה לשמוע משהו. (המוזיקה נעה בין Enya ל-Morbosidad, כך שלא ניתן להגדיר סגנון...) בקיצור, מישהו מכיר מקום בו ניתן לקנות את ה-ATP3 או ה-X-230? אם לא, משהו מומלץ בגבולות התקציב? (ניתן לחרוג עד כ- 450 ש"ח).

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by udif,

שלום, אני מחפש תוכנה לביצוע Audio RIP שצריכה לענות על כמה דרישות: 1. ביצוע RIP של IMAGE מלא של דיסק, לא טרקים בודדים! 2. ה- IMAGE חייב להיות WAV FILE. 3. התוכנה חייבת לכתוב CUE SHEET מדויק המתאים ל- IMAGE. 4. (לא חובה אבל נחמד) - דחיסה ישירות לפורמט APE. 5 (לא חובה אבל נחמד) - תוכנה חינמית. אם יש source code יהיה פשוט נפלא. ניסיתי את: CDex - לא מוציאה IMAEG דל דיסק אלא רק טרקים. FreeRIP - מוציאה IMAGE אבל בלי Cue Sheet. לא חשוב לי: CDDB/FreeDB lookup דחיסה ישירות ל- MP3 תודה. המטרה, אמ לא הובן, היא לגבות את אוסף הדיסקים שלי. אני מעונין להכניס 10-15 דיסקים דחוסים ב- APE על דיסק DVD יחיד. יכול להיות שאשתמש ב- FLAC אפילו שהוא פחות טוב, כי נדמה לי שיש נגנים שיודעים לנגן אותו …

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. טוב, אני זקוק לאוזניות ש : א. יהיו בעלות טווח היענות רחב ככל האפשר, בדגש על הבאסים, אני רוצה לטבוע בבאסים, באסים שייסחפו ת'עור התוף שלי קיבינימאט. ב. יהיו בעלות התנגדות כמה שיותר נמוכה (32 אוהם לכל-היותר). ג. תג מחיר מקסימלי - 600 ש"ח. ד. רכישה בארץ. שטודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. מחפש אוזניות איכותיות לנגן החדש שלי הD2. התקציב 1000 ש"ח, אך בהחלט אפשר גם נמוך מזה לא יזיק... אני מחפש אוזניות עם באמת צלילים צלולים,אבל גם שיהיה באסים. לא צריך להגזים בבאסים,אבל אני לא אוהב אוזניות "ריקות" כמו הגראדו SR80 למשל. כרגע אני עם PX100, אז ברור שדרושות אוזניות ברמה גבוהה יותר מהן.. לא משנה לי IEM,אבל אני לא ממש אוהב אוזניות גדולות כמו HD485. אין לי מושג למה אבל אני נדבק ל-ULTRASONE ,פשוט יש להם אוזניות יפות וזה גם קצת חשוב לי. כל הסנהייזר סגורות נראות כמו גוש פלסטיק מוצק ולכן אני לא רוצה אותם... חשבתי על פרוליין 550,אבל התנגדות 64 אום, ואני לא יודע אם הנגן שלי יזיז אותם כל כך.. *אפשר גם הצעות למוצרים מחו"ל,אבל ממש לא מומלץ כי אין לי איך להזמין.... תודה!!!

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by oDot,

שלום, אני בקרוב קונה או D2+ או S9 ואני צריך אזניות עבור הנגן שאקנה, כדי לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו. בעיקרון אני רוצה אזניות IN EAR, אבל אין לי שמץ של מושג בנושא, בוודאי שלא מה טווח המחירים המומלץ עבור הנגן הזה, ואם הוא לא יהווה צוואר בקבוק עבור אזניות "טובות מידי". אשמח להסבר כללי וגם לכמה המלצות ספציפיות P: תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  22. טוב, אז ככה כמעט סיימנו לתרגם הכל, נשאר רק למצוא בטא טסטרים. אוקי על דור רביעי ומיני זה עובד כמו כפפה, תמונות: עכשיו דרושים בטא טסטרים לדור חמישי (וידיאו), נאנו, דור שלישי, 1 ו-2. לכל אחד מהם דרוש רק בטא טסטר אחד (מומלץ עם מצלמה להביא תמונות). שכל אחד שיש ברשותו פוד כזה ומועניין לבדוק זאת שישאיר פה הודעה עם איימיל לפחות (ICQ וMSN לא יזיק) ואנחנו כבר ניצור קשר איתו. הקושחה תורגמה ע"י צוות IsraPod.Net. המשך יום נעים, צוות IsraPod.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום יש לי את הרמקולים הבאים והתקנתי WIN 7 והמחשב לא מזהה אותם...כרגע במשחב שהתקנתי WIN7 אין אינטרנט ככה שאני צריך לינק לדריברים.. תודה http://img177.imageshack.us/i/1271338936618.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/1271338919503.jpg/ של CREATIVE

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by twopoin2,

היי, אני מחפש רמקולים לסלון כדי לחבר לאקסבוקס (בעיקר רוק בנד), ולראות סרטים. 2.1 נראה לי הכי מתאים בגלל אילוצי הסידור והמחיר. אם יש שיפור משמעותי בשביל עלות נוספת נמוכה יחסית, אשמח לשמוע. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה רמקולים איכותיים למחשב שיהיו בסביבות המחיר של 200 שקל אשמח מאוד לקבל את הצעותיכם בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.