אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע: Xtreamer SideWinder שאותו קניתי לפני שנתיים האיכות לא טובה כל כך מחפש משהו שיחליף את הסוס הזקן באיכות גבוהה יש לי טלויזיה 40 אינץ של סמסונג FULL HD אני לא מחפש לראות עם אנטנה רק עם דיסק קשיח חיצוני או פנימי ואם לא כדאי לי להחליף תגידו לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם זה בדיוק המקום.. אבל אני מחפש מערכת לרכב הכוללת: 1. רמקולים- אני לא יודע ממש כמה ואיזה צריך (כמובן את כל התדרים כמו בכל מערכת אחרת) אבל לא יודע בדיוק איך זה מתחלק באוטו 2. cd+mp3 ו די וי די אם אפשר....- שוב רצויי משהו איכותי יותר, העוצמה לא בהכרח הדבר הכי חשוב! האיכות של המוזיק עדיפה לי. 3. מקום להתקין בו את כל זה (רצויי באזור הצפון) שיודע מה הוא עושה, ולא ישחט אותי יותר מידיי במחירים שוב, להבדיל מהרבה אחרים, אני לא רוצה להפוך את האוטו שלי ל"אוטו ערסים" גם בבית יש לי מערכת איכותית מאוד (לטעמי) (של jamo למי שמתעניין) הדגש הוא על האיכות ולאו דווקא על העוצמה התקציב שלי דיי גמיש- אני מוכן להשקיע, אבל בוא לא ניסחף- זאת בכל זאת מכונית.... תודה מראש לכל מי שעו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת אוזניות ENEAR, היו לי את הרנרפנס 220 של JBL (שהם בסדר), וגם את ה AKG שעלו קצת יותר. ראיתי לפני כשבועיים את ה SCL2 החדשות של SHURE ב EBAY ב 69 דולר וקפצתי על המציאה. הו היורשות של ה E2C המיתולוגיות, וחבר'ה - WOW! איזה איכות סאונד מדהימה!!! מבודד שמיעה טוטאלי ופשוט טווח רעשים שמעולם לא שמעתי בשירים שלי. הנה הם: אליה וקוץ בה. בפעם הראשונה אחרי עשרות הזמנות מ EBAY, המכס הכלבים לקחו לי 178 שקל (!!!) מס. ככה שיצא לי עם משלוח 460, שזה בסה"כ 80 שקל פחות ממה שאפשר למצוא את זה היום בארץ. באסה, אבל חפיף. באייפון שיש לי הם נשמעות מצוין, ב F2 ו ב A2 של IAUDIO שיש לי זה כבר חוויה חצי אורגזמטית.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז בעקבות התעוררות הפורום בזמן האחרון והרצון המתמיד שלי לכוון אנשים לקניה נכונה החלטתי לפרסם מדעתי, מנסיוני ולראות עיניי את המדריך לקנית האזניות המתאימות לכל תקציב. חילקתי את האוזניות לפי רמת מחירים ולפי סוגן: פתוחות, סגורות, IEM באוזניות הפתוחות והסגורות דילגתי על הקטגוריה הראשונה כי אין משהו שבאמת שווה לכתוב עליו. בכל רמת תקציב אתן אוזניה אחת מחו"ל, אחת מהארץ. *לא חושב מכס/מע"מ ומשלוח אוזניות חו"ל* אין התייחסות להתאמה של האוזניות למגבר/מקור כזה או אחר. IEM עד 100 ש"ח Sennheiser CX300 (ישראל) יתרונות: התמורה הטובה ביותר לתקציב המינימלי. חסרונות: אטימות בינונית. זיופים רבים - לקנות רק דרך משווק מורשה. Meelectronics M9 יתרונות: החברה ידועה במבצעיה המשתלמי…
-
- 58 תגובות
- 30.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיהיו טובות למשחקים ומוזיקה,עם מיקרופון איכותיות ושיכסו את כל האוזן אוזניות מומלצות אני רוצה אם אפשר אוזניות שלא ישמעו דיי הרבה רעש מבחוץ תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות עם היציאה הזאת? במה היא שימושית ? דרך אגב יש לי רק output על הלוח ראיתי שיש יציאה כזאת גם input
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי השבוע LCD 37 של Haier , הדגם הבא: http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=3950 קודם כל אני רוצה לציין שאני ממליץ עליה מאוד!!! החברה חדשה ולא מוכרת אבל המוצרים שלה באיכות וגימור מעולים! ראיתי אותה ליד הדגמים החדשים של LG , TOSHIBA , SAMSUNG ועוד כמה מותגים יקרים והיא הייתה האיכותית ביותר והיפה ביותר! השאלה שלי היא עם איזה כבל הכי איכותי לחבר ממיר של YES לטלוויזיה הזו? כרגע היא מחוברת בRCA רגיל... בחנות אמרו לי שהכי איכותי זה SCART TO SCART , זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר משדר אלחוטי דיגיטלי לחיבור בן מחשב לרסיבר רק שלא יעבוד על חיבור רשת פשוט שיהיה משדר ומקלט באיכות טובה בתודה מראש דוד
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
קניתי את המיקרולב. הגיעו היום. בכל אופו הסאונד לא חזק בכלל. על כל העוצמה מחובר לטלוויזיה ויש צורך בעוד. חיבור למחשב - אפשר להגביר בכל העוצמה וזה יהיה חזק.. אבל לא גומר על האוזניים. יש ברשותי כאן את הקריאטיב הישנים, העוצמה כמעט כפולה. זה הגיוני? במפרט הם חצי... קיבלתי מוצר דפוק? מה אתם אומרים? האיכות גם לא מדהימה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב, רסיבר וטלוויזיה מחוברים (כלומר המחשב משדר אל הטלוויזיה והרסיבר). אני רואה כך סרטים ושומע מוסיקה. יש לי עם זה 3 בעיות: 1. שני כבלים מתגלגלים על הריצפה 2. הרסיבר משמיע רעש סטטי מעצבן מאוד ואי אפשר להרים את הווליום לדרגות גבוהות בגלל זה (ייתכן שזו בעיית הארקה. לא מצליח לפתור את זה) 3. השליטה על ניגון סרטים ומוסיקה היא מהמחשב (שנמצא די רחוק מהספה והמקלדת האלחוטית של המחשב עצמו לא משדרת למרחק כזה) שקלתי לקנות סטרימר, אבל העלויות הגבוהות מנעו ממני עד כה וגם כי היה נדמה לי שאני צריך משהו פשוט יותר - רק לשדר סרטים ומוסיקה באופן אלחוטי מרחק קצר יחסית אל הטלוויזיה לחיבור HDMI. לאחרונה שמעתי על מכשירי "אנדרואיד על מקל" וגם על A9 Mini שנראו לי כפיתרון …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט אותי דרך מיקרופון חיצוני(שאני מנגן בגיטרה) התוכנה של וינדואס ממש מקליטה זוועה ואין שם אפשרויות בקשר לאיכות של ההקלטה וכו אני רוצה גם שגודל הקובץ לא היה מטורף ושיהיה אפשר לבחור בין האופציות! מצד שני לא מחפש תוכנית ששוקלת 100 מגה עם 1000 אפשרויות!משהו קטן ונוח
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
מערכת XP P2 , עם 2600XP. מחובר LCD לDVI 1 ו טלוויזיה-LCD - ל COMPONENT . אני עןבד במצב שכפול-CLONE , אבל לא מצליח להפעיל מצב שבו על הטלוויזיה יראו רק את הווידאו בOVERLAY - מסך מלא. מה שקורה - ברגע שאני מפעיל את המצב (נקרא theater) - הווידאו לא עובד כלל (מסך שחור בטלוויזיה ) למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אגב, ניסיתי פעולה דומה בתוכנה Ati tray tool - ושם זה כן עובד, רק שהבעיה שם - הצבע משתבש לחלוטין במצב CLONE ...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הבנתי שהוא חסכן לא קטן בסוללה.. 70 שעות על AAA אחת.. יש מושג למישהו פה איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, אני כרגע עם מערכת של שני מדפיים + רסיבר (wharfedale 9.1 + rotel rx-850) ואני מתכנן אולי לקנות את הuDAC או את הגרסא השניה. אבל... האם אני אמור לחשוש מאיכות החיבור הדיגיטאלי שבכרטיס הקול שבלוח האם שלי? (ALC1200) שאלה שניה: מה ההבדל בין uDAC ו- UDAC-2 ואם המחיר כדאי (לאו דווקא בארץ)? שאלה אחרונה: האם באמת כדאי לקנות DAC לסט סטריאו למרות שאני לא רק שומע מוסיקה במחשב ?(אבל זה שימוש עיקרי) מה יהיה ההשלכות של הuDAC על פני כרטיס קול כמו של אסוס? תודה לעונים, עומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז כפי שמצוין בכותרת, אני מחפש אוזניות למוזיקה - כל מיני סוגי מוזיקה ממטאל למוזיקה קלאסית לבלוז וכו'. האוזניות יוחברו למחשב - לכרטיס הקול המובנה בלוח האם שלי [מפרט בצד]. בעקרון, אינני מבין בתחום בכלל לכן הייתי רוצה, בנוסף להמלצות על אוזניות, אולי הסבר על מה עושה אותן טובות מאחרות וכד'. תודה רבה מראש.
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי נמצא בחו"ל ויש לו אפשרות לקנות אחד מהאוזניות מהנ"ל: Sennheiser HD497 תמורת 69$. Sennheiser HD212 pro תמורת 61$. Audio Technica ATH M20 תמורת 76$. בהנחה שאין אפשרויות אחרות, ואלו המחירים - מה כדאי לקחת, ולמה? (השימוש העיקרי הוא לצורך שמיעת מוסיקה, אבל רצוי פשוט התמורה הטובה ביותר לכסף) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אני שומע מוסיקה בעיקר מהמחשב, עם כרטיס קול (@ESI-Juli),שמחובר למגבר סטריאו ישן (Kenwood kr-a3080), ומשם, כמה מפתיע, לרמקולים (JBL TLX-150). ובכן, הבעיה היא כזו. המוסיקה שאני שומע היא מוסיקה ישנה מאוד, שברוב המקרים עברה דיגיטליזציה מתקליטי 78 ישנים, והיא באיכות נמוכה מאוד (וכשאני אומר נמוכה מאוד, זה לא "נמוכה מאוד" שאתם מכירים, זה עולם אחר). וזה לא מתבטא רק בנוכחות מרשימה של רעשי רקע, נקישות, פצפוצים וחריקות למיניהם, אלא גם במבנה טונאלי הרוס לחלוטין ומעוות במקרים רבים. (למרות שמדי פעם אני כן שומע הקלטות באיכות סבירה). בהרבה מקרים אני צריך להתעסק בהערכה של החומרים הבעייתיים האלה, בשיפור איכות השמע שלהם, בהשוואה שלהם האחד לשני. והבעיה היא שאני לא סומך על הציוד שלי. יש לי או…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
DIVX kiss DP-1100 איך אני יכול להנות מהאפשרות של הDVD שכתוב עליו שהוא תומך בUP-scaling 1080i הינה החוברת של הDVD http://www.kiss-technology.com/files/manuals/DP-1100_eng.pdf זאתי התמונה של החיבורים בDVD הינה הפרטים מהאתר http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=users והינה מה שכתוב על האריזה: thr dp 1100 support progressive scan and can produce scaled 1080i or SVGA video for high definition אודה לכם מאוד אם תוכלו להקדיש קצת מזמנכם ולעזור לי.. אה והטלוויזיה שברשותי היא viewpia "37 הינה דיון עליה פה באתר.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208803.msg1830195#msg1830195
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אז מי שלא מכיר אותי אני פאן גדול של קראטיב וראיתי תאוזנייות שלהם. ה AURVANA נמכרות בארץ ב כ650שח. שזה יותר מדי. בחול אפשר להשיג ב 80$ בנייואג. אבל שווה לקנות מאמריקה? כמה יעלה לי משלוח? והאם האחרייות שווה משהו והיא יכולה להשתלם? --- מישהו שמע אותן? שווה קנייה? תודה. --- בשילוב עם נגן MUVO SPORT האוזנייות מנוצלות?
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לצפיה בטלוויזיה לא משנה או פלזמה או LCD שהיה 32-36 אינץ איכותי ויתמוך בHD תקציב בערך 6000-7000 שקל תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אנשים, בחודש הקרוב אני קונה מחשב חדש.. כרטיס הקול כנראה יהיה מסדרת X-fi (הפשוט יותר כנראה). בכל מקרה, כרגע יש לי מגבר של JVC, שהוא נחמד מאוד בשביל החדר.. הבעיה שמחוברים אליו רמקולים גדולים (מאוד) מהסדרות הישנות של JBL.. הרמקולים תותחים.. אבל גם לוקחים מקום רב ואני לא מנצל 30% מהעוצמה שלהם אפילו. בכל מקרה, אני רוצה רמקולים קטנים... 2 האופציות שחשבתי עליהם הם : 1) למכור את ה JVC + JBL - ופשוט לקנות Logitech Z550 , ששמעתי אותם ודיי אהבתי. 2) להשאיר את המגבר ופשוט לקנות סט 5.1 של רמקולים סטליטים עם סאב וופר. תקציב : אם אני מוכר את המגבר - 2000 שקל (Z550 ?) אם אני נשאר עם המגבר - 1500-1600 שימוש : כללי.. משחקים\סרטים\מוזיקה. *מספר שאלות לגבי ה Z550 : איך המגבר ש…
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם עדיין אלו הרמקולים המשתלמים ביותר? אין לי מקום בחדר לרסיבר ולמערכת רמקולים רצינית, אז ככה שמערכת רמקולים למחשב תהיה בחירה טובה. המערכת תחובר למחשב בכבל אופטי (לוח GB EX58A-UD3R), מידות החדר הן 3.7 על 4, בחדר יהיה מקרן ויויטק 1080 ומסך גלילה חשמלי, אז ככה שהמטרה של הרמקולים : קולנוע ביתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-