עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by YogevLevi,

אני בעלים גאה של סנהייזר CX 300 ועקב שימוש אינטנסיבי שבמהלכו לא כ"כ שמרתי עליהן הן התחילו להתפרק לצערי... החלטתי לקנות זוג חדש. נכנסתי לאתר של קילומבו וראיתי שם 2 דגמים של ה-CX 1.את הישן המוכר והטוב כמו שיש לי ששמו הוא CX 300 2.דגם חדש כנראה ששמו הוא CX 300-II Precision השאלה היא כזאת - מה ההבדל בין הדגמים? האם יש הצדקה לקנות את החדש? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצות של טלויזיה 42 " FULL HD בסביבות 5000-6000 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by wrecker,

ראיתי אחת החנויות מקלט USB שתומך בHDTV , MPEG ובH.264..שלט ובקיצור כל מה שצריך מחיר די אטרקטיבי של 189 שח, זה די דומה לזה: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7727568 רציתי לדעת אם זה באמת עושה את העבודה? או שזה סתם גימיק, במחינת איכות וכו'.. תודה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  4. הלוח אם הוא GA-EP45C-DS3 ויש עליו את כרטיס הקול ALC889A שהוא אחד מסיבות שקניתי אותו בגלל שלפי אתר יש לו תמיכה ב DOLBY LIVE שאם הבנתי נכון הוא ממיר אות אנולגי לאות דיגטילי כרגע יש חיבור בין יציאתי הקול אופטיתי לבין רסביר אם יכולת לדובאלי דיטגילי לפי הוראות כאשר אני מחבר את דרך היציאה אופטית אמורה להופיע לי אפשרוית חדשות למטה בחלק של קלט אדיו ופלט של הגדרות של DOLBY LIVE ראיתי איפה שכתוב שתכונה הזאת נתמכת רק בויסטה בחוברת הוראת יש הרואות גם לויסטה וגם לחלונות XP שהלכתי לפי הם וכוונתי את הגדרות לפלט- פלט ממקור דיגטיל ואת הדגימה ל48 ועדיין אני לא רואה אפשרות אם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. הי, אני עומד לפני קנית מגבר (בטוח) ונגן (אולי - נגן DVD כלשהו). הרבה מהשירים שלי הם בפורמט MP3 ויותר נוח לי ככה - להכניס DVD אחד עם הרבה שירים, מקל USB עם שירים (שאותו אני מחבר ברדיו ברכב) וכו'. אני מעדיף לא לחבר נגן כמו iPod למערכת באופן קבוע - למרות שלהם ממשק משתמש הכי נוח (אולי עם מעמד בעתיד - לא עכשיו). מנסיוני, נגני DVD לא ממש מראים יפה את הדיסקים שמכניסים, ורוב המכשירים משתמשים ב On screen display - קצת מרגיז להדליק את הטלויזיה רק בשביל למצוא את האלבום הנכון. רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Sorkenta,

אני נוסע לניו יורק בחגים ואני רוצה לקנות רמקולים לאייםוד או מערכת סטריאו תקציב עד 80$ דרישות: אם הולכים על מערכת סטריאו אז שתהיה יציאת aux רדיו שלט חנות גדולה ומוכרת כמו best buy B&H או משהו כזה באזור מנהטן וזהו בינתיים תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. Started by gevAA,

היי קודם כל השימוש בכרטיס הקול יהיה בעיקר למשחקים ושירים! יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הללו: 1) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series PCI Express 2) Asus Xonar Essence STX Sound Card PCI-E תודה לעוזרים :]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by curdi1,

שבוע טוב, מישהו יודע אם לממירי DVBT שהתחילו למכור בחנויות האלקטרוניקה יש יציאת RF לטלויזיות הישנות שאין להם composite ? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by Gimel,

שלום לכולם. השאלתי מקרן מדגם PT-L712E של פנסוניק, ואני רואה שיש פס אנכי, ברוחב של כ-4 פיקסלים בצד של התמונה. הפס אדום כשהרקע שחור וירוק כשהרקע בהיר. הפס מופיע גם כאשר המקרן לא מקבל סיגנל. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה פותרים אותה. (המקרן בשימוש של מספר אנשים ואני דיי בטוח שלא כולם מניחים לו להתקרר לפני שאורזים אותו לנשיאה בתיק...)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. רבותי שלום. ברצוני להקליט מרעשי הרקע של המחשב (לא מהמיקרופון) לתוכנת הקלטה. מערכת ההפעלה vista 64bit, כרטיס קול creative SB X-Fi Xtreme Audio. זה לא מצליח, כשאני מקליט (וניסיתי בשתי תוכנות הקלטה, לוודא שזאת בעיה בהגדרות הווינוז\הגדרות כרטיס הקול) זה מראה שקט מוקלט. בrecording devices ניסיתי לשים על set default כל מה שנראה רלוונטי: line-in, auxiliary,S\PDIF-in - עבור אף אחד מהם המצב לא השתנה. אציין שכאשר המיקרופון מוגדר באמצעי ההקלטה זה מקליט מצויין, אבל זה אינו המצב שאני רוצה כאמור. אודה לעוזרים יום טוב

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. היי, שאלה שבראש שלי כבר דיי הרבה זמן: למה בעצם נחוץ הכבל שמחבר את כונן התקליטורים לכרטיס הקול? שמתי לב שגם כאשר הוא לא מחובר אני יכול לשמוע תקליטורים אשר מנוגנים בכונן. אז מה הוא בעצם נותן? תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by Guy950,

יש לי רמקולים 2.1 של סוני שנקנו מאופיס דיפו לפני כשנתיים ואולי יותר, ואין עליהם אחריות (לא שאני מוצא). הרמקולים הולכים ככה, יש את הרמקול הראשי ולו 2 יציאות רגילות ל2 הרמקולים האחרים, ובתקופה האחרונה שמתי לב שהרמקולים יותר ויותר חלשים אז כשמשחקים עם החיבורים מבחינת חוטים ומבחינת חיבורים אז השמיעה משתנה לחזק יותר או לחלש יותר. עכשיו זה במצב שזה תמיד חלש ואני פשוט צריך להגביר יותר את הרמקולים. אני לא רוצה להגביר אותם קבוע כי אז אני מתרגל לווליום הגבוה יותר מדי. מה אתם מציעים לי לעשות? להחליף את הרמקולים או פשוט להמשיך לשחק עם החיבורים? אם אתם חושבים שצריך להחליף אז אני אשמח להמלצות לרמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מבאג או כל חנות. הרמקולים שלי עלו 600 ש"ח והם התקלקלו אז לא מוצא ט…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. דרוש לי כרטיס טלוויזיה למחשב בתקציב הנ"ל, אך עם עדיפות למחיר זול ככל הניתן. חשוב לי שהאיכות של התמונה תהיה טובה (לא דרושה יכולת HD או משהו מיוחד), ושהכרטיס יוכל להתחבר הן לממיר של HOT והן לממיר של YES. ד"א הכרטיס אמור להיות מחובר למחשב עם מסך 19'.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by ppe,

שומע כל סוגי המוזיקה,סרטים,ומשחק,מעדיף סגורות,מחפש אוזנייה שיש לה איכות שמע הכי טובה DT 770 PRO Audio-Technica ATH-M50s AKG K-242 HD AKG K-272 HD K-240 Grado SR225 DT-990 Pro תודה לעוזרים כי אני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by EHL,

הייתי מאוד מעריך השווה לגבי שתי הרמקולים הנ"ל

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  16. כאמור , אני מחפש לרכוש מחנות , רמקולים 5.1 עבור ה PC שלי - כאשר החיבור לזוג האחורי הינו אלחוטי. ללוגיטק היה דגם 5450 ולקראטיב היה G550 אבל אני לא מוצא אף חנות באיזור המרכז (או בכלל?) אשר יש לה אותם במלאי. מישהו יכול לתת לי עיצה או לעזור בהפניה מתאימה ? תודה מראש לעוזרים. ;D

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. שלום, יש ברשותי כרגע טלויזיה LCD של LG 32 אינץ' HD READY ואני רוצה לקנות עוד אחת לסלון כאשר אני חושב לקחת 37 אינץ' או אולי 42. חשוב לי שיהיו כניסות HDMI ולאור הניסיון הטוב שלי אני נוטה לכוןן ההיצרן LG. אני מאוד אשמח להמלצות ומאוד אשמח להסבר מה ההבדל בין FULL HD ל HD READY? אצלי יש HD READY אבל כתוב 1080P ככה שאני אשמח להבהרה בנושא. תודה מראש לעונים.

18. Started by 1234qwer,

איך מחברים ממיר HD למחשב בהנחה שאין כניסת HD במסך והאם זה בכלל אפשרי ? תודה

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. שלום, אני אוטוטו קטנה מחשב חדש, עם האוזניות- Sennheiser HD555 . החלטתי שאני רוצה בנוסף לקנות גם רמקולים למחשב. התקציב הוא בסביבות ה 300 ש"ח בלי חריגות. בינתיים המליצו לי על הדגם הזה- Altec Lansing VS2421 2.1 http://www.skypc.co.il/pl_product~A280108~11~0.htm מה דעתכם? האם כדאי לי לחבר את האוזניות דרך הרמקולים למחשב או שזה יפגע באיכות שלהן? הכרטיס קול הוא O/B על הלוח אם הזה- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by greenvector,

היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה בעיקר למטרת העתקת קלטות וידאו ישנות אבל גם לצפיה והקלטה מהטלויזיה (אבל מאוד חשוב שהמרת הקלטות תיעשה תוך שמירת איכות מקסימלית). ראיתי ש WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge מאוד מומלץ אבל גם כבר די ישן . יש כרטיס משתלם יותר ו\או טוב יותר בטווח מחיר של עד 600 שח ? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by meirdor,

יש לי כרגע x-fi go של קריאטיב לנייד ,אני סטודנט ולכן כמה שמפתה לקנות את הכרטיסים למחשב הנייח היותר איכותיים אני אתפשר על שלושה דגמים ואני מבקש שתגידו לי מי הכי טוב לשמיעה של מוסיקה בלבד לא מענינים אותי משחקים(אני שומע המון באוזניות): 1.x-fi xtreme audio 2. x-fi xpress 3.הדגם היותר ישן והיותר זול creative audigy zs 2 מה מבין השלושה יהיה עדיף על הכרטיס יו אס בי שיש לי כרגע?תודה....

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by Ram23,

התחדשתי בLCD חדשה סקארלט 37 full hd וכשאני מפעיל סרטי XVID וכו ישנם ריצודים מעצבנים נסיתי כל הגדרה אפשרית,הצילו!

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  23. יש לי במחשב כרטיס קול בעל 4 יציאות סטריופוניות יציאות לרמקולים מקדימה, יציאה לרמקולים מאחורה, יציאה לרמקולים מהצדדים, ויציאה לסאב (בנוסף למיקרופון וכניסה חיצונית) יש לי 6 רמקולים (רמקולים של מערכת סטריאו) לקדימה אחורה וצדדים. לאותם רמקולים אין מגבר פנימי ולכן כרטיס הקול אינו יכול לספק להם עוצמת קול ברמה מספיקה ולכן שומעים חלש. אני מחפש מגבר שיוכל לקבל את 4 היציאות של המחשב ויוכל להוציא אותם אל 6 הרמקולים שלי (וגם לסאב למרות שאין לי) שמעתי שמגבר מסוג Integrated Amp נותן לי את המענה ? מישהוא מכיר מגברים מסוג זה שמתאים לבעייה שלי או כל מגבר שיכול לתת מענה לבעייה שלי (אני לא מחפש ריסיבר כי הוא יקר מאוד ו אובר קילינק בשבילי, אני מחפש מגבר פשוט) תודה רבה מראש ski_farm

24. ייעוד הרמקולים הוא לשימוש כללי, בעיקר מוזיקה. יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב אם היא משתלמת מבחינת יחס איכות/מחיר. בתודה מראש, רועי.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  25. שלום, אני שוקלת לקנות לסלון הקטן שלנו טלוויזית 26". רוחב הסלון: 2.5 מ'. מרחק עין מהטלוויזיה: 2.0-2.2~ מ'. כרגע בדקתי את השלוש האלה תיאורטית, כלומר: רק שמעתי עליהן, אבל עוד לא ראיתי אף אחת מהן בפעולה, רק את ה-32" המקבילה: > SAMSUNG T260HD > Sansui LCT26SD > LG 26LH20R הראשונה היא FUL HD, ושתיים האחרות הן HD READY. הטלווזיה אינה אמורה לשמש למשחקים. אנחנו עומדים להתחבר לממיר החדש עם 5 התחנות הבסיסיות במקום הכבלים. אז היא צריכה להתחבר לממיר הזה, ל-DVD ולוידאו. היא גם אמורה, כנראה, להתחבר למחשב נייד, בעיקר כדי לראות סרטים (וגם זה לא בטוח כי יתכן שאפשר יהיה לנגן אותם דרך הממיר מדיסק-און-קי או מהארד-דיסק חיצוני USB). שמעתי משני מוכרים חוות דעת לא הכי טובה על השירות של…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים