עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני זקוק לאוזניות קטנות (שנכנסות לאוזניים, או יותר טוב שמתלפפות סביב האוזן) ואיכותיות כמה שיותר למוסיקת רוק עד 300 ש"ח.. אני מניח שזו בקשה שיהיה קשה לממש, אבל אני רוצה שיהיה להן באס, לא כמו כל האוזניות האלה נטולות באס לחלוטין. דגש על נוחות, בעקרון הן מיועדות לנסיעות ולהצגות של בית הספר (). יש לציין כי אם יהיו אוזניות ממש, אבל ממש מעולות ב 350 לדוגמה אז אני אהיה מוכן לחרוג. כמו כן האוזניות חייבות להיקנות במהירות (או ביום שישי או ביום ראשון הקרובים), התקציב שלי הוא לאוזניות הוא ברוטו, כלומר שאם המשלוח עולה סכום מסויים התעלמו ממנו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה יש לי ממיר HD, כרטיס תומך HDMI ותשתית של HOT... אם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולראות TV?

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  3. נתונים: *כרגע יש לי כרטיס קול בנוי על הלוח אם asus p4p800 deluxe *אני רוצה רמקולים 5.1 *כרטיס קול איכותי *תקציב: 1500

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by kol209,

זה קשור לפרום? :'( איזה DVD לקנות לטלויזה? כמה עולה DVD בנוני וכמה עולה DVD איכותי?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  5. שלום חברים! אומרים שמגברי המנורות עליונים מבחינת צליל על מגברי הטרנזיסרורים המסורתיים, אני מצאתי מגבר מנורות ממש מרשים באי-ביי ורציתי לברר אם מישהו שמע עליו http://cgi.ebay.co.uk/YAQIN-MC-10L-EL34-Class-A-Integrated-Tube-Amplifier-GD_W0QQitemZ260462455981QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers?hash=item3ca4c5acad&_trksid=p4634.c0.m14.l1262#ht_5459wt_935 לדעתי זה מחיר מציאה למגבר כ''כ מגניב! אבל אני לא בטוח לגבי האיכות כי לא שמעתי אותו או מוצר דומה לו... -איזה רמקולים מתאימים לו? (המגבר 52W לערוץ) -במקרה הכי גרוע, כמה פחות טוב ממגבר סטנדרטי בסכום דומה (גג 3000 שח) ? אם למישהו יש המלצות על מגברים אחרים עד 3000 אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Tzion,

איך החברה ELTAX ברמקולים, ואיך הדגם הספציפי שלה STAR 5.1??? (הם כמו שהם נראים בתמונה, למרות מה שכתוב) איך הם ביחס לINFINTY HCS1??? ואיך הם ביחס למערכות איכותיות למחשב כמו ZXR-500 ( :-X) או Z560??? אני שוקל לקנות אותם מהדיוטי פרי ב200$, זה בהחלט מחיר משתלם, אבל מה אתם אומרים על הרמקולים??? ???

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום רב לבאי הפורום, אשמח לקבל המלצה למסך. יחובר בלעדית למחשב (HDMI ויש גם אופציה לDP אם זה בכלל רלוונטי) ישמש כאמצעי תצוגה משני, אני מתכנן לתלות אותו מעל המסך הראשי שלי (DELL 2408) ולהדליק אותו רק עבור צפיה בתכני ווידאו או משחקים. כלומר, מיועד לתליה על קיר בנקודה יחסית גבוהה לא יחובר לממיר או כל מקור SD אחר. לא חשוב עניין הסאונד, כל זמן שהמחשב עובד גם המגבר עובד. מרחק הצפייה הינו קצת פחות מ3.5 מטר (שזו מידת החדר מקיר לקיר כאשר הספא צמודה לקיר הנגדי). החדר יחסית חשוך, לא חושב שיהיה אור שמש ישיר באיזור המויעד למסך, ניתן להחשכה כמעט מלאה בקלות יחסית ובכך אופן, המסך מיועד לשימוש בעיקר בשעות הערב והלילה. המחשב מספיק חזק לטפל בתכני HD ללא בעיה. חשבתי בכיוון של LCD (רגיל, לא LE…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by liho,

קניתי לפני חודש וחצי בערך את creative zen touch ואחרי חודש וחצי החלטתי לכתוב ביקורת...... :- קודם כול זה המכשיר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 ביקורת: המכשיר שקיבלתי הוא הדגם של 20 ג'גה,המכשיר הגיע בארזיה יפה (הרחבה בהמשך).המכשיר נראה יותר גדול מאשר שהוא באמת והוא די נוח לשימוש למרות שיש קטנים ממנו ויש גדולים ממנו. האיכות של המכשיר מדהימה ועלה על הרבה מכשירים שאני מכיר ,משך הבטריות שלו על השמעה רצופה עומד על 24 שעות שזה המון שכך רוב המכשירים לא עוברים את ה-16 שעות .האוזניות שמגיעות עם המכשיר בינוניות ולא מאפשרות להגיע לאיכות של המכשיר. המכשיר לא תומך בעברית (ואפילו אין את האותיות הפוך)!!!!!!!!!!!!!! ש…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by BedB0y,

במחיר הוגן ;D ושלא תעשה לי אוזן שלישית כמובן. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dudidu08,

אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי כרגע מערכת רמקולים של לוג'יטק X530 אותם אני חיברתי למחשב בחדר (ממ"ד), ואני די מבסוט עליהם. הבעיה היא שאני רוצה לשמוע מוזיקה,סרטים ומשחקים בעוצמה יותר חזקה ויותר איכותית, לכן חשבתי להחליף אותם... ברשותי לוח אם ASUS P5K SE המשולב עם כרטיס קול שתומך ב5.1. חשבתי ללכת על הדגם של לוג'יטק Z5500 שהם נראים מפלצתיים אבל הם מאוד יקרים. או אולי ללכת על משהו של MICROLAB. רציתי לשמוע את דעתכם בעניין,מה אתם הייתם עושים במקומי.... שימושיי העיקריים הם מוזיקה וסרטים... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Kremb0,

שלום לכולם ;D אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על הנגן הכי טוב שמתאים לדרישות שלי ? אז ככה אני מחפש את הנגן הכי טוב (לא אכפת לי מהמחיר) , אבל הוא צריך להחזיק מעמד קצת יותר מנפילה אחת, וחשוב מאוד שיהיה עמיד מטלטולים- שאני יוכל לרוץ איתו. אמרו לי שיש נגנים עם hard disk עם בולמי זעזועים מצוינים שיחזקו מעמד שהם נופלים . אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  12. שלום אני בקרוב קונה אחד מהם ורציתי לדעת עם שווה להוסיף עוד 200 שקל על HD598 מול HD595 אם יש הבדלים מהם ההבדלים ביניהם המפרט של שניהם אותו דבר אבל אם גם השמיעה אותו דבר ואיכות הרכיבים ? אני לא מצאתי אתר שמשווה בין השניים אבל יש אתר סקירות שמשווה בין HD598 לבין HD600 http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/ השימוש העיקרי שלי איתם למשחקים וסרטים HD598 עולה 1400ש"ח HD595 עולה 1200 ש"ח תודה לעונים !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by @shaked,

שלום לכם, לאחרונה האוזניות שלי התחילו לגסוס (סוני ישנות),פתאום אני שומע רק בצד אחד של האוזניות. חיפשתי בזאפ אוזניות,בסביבות 100 ש"ח. נתקלתי באוזניות מדגם "MDR-G52L" של סוני. זה מה שנכתב בדף היבואן: (http://tinyurl.com/4kp3x )" מה דעתכם על אוזניות אלו? מצאתי אותם במחיר של 95 ש"ח כולל דמי משלוח.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  14. עדיף כמה שיותר זול. היו לי עד לפני לא מעט זמן MX350 ודיי התאכזבתי. לא מאיכות הסאונד, אלא מאיכות הבנייה הנמוכה (החוט ממש דק ורגיש) וגם מהסיבה שהאוזניות התקלקלו ונדפקו דיי מהר. גם הן דיי מציקות לי באוזן אני מעדיף קשת, שתהייה אוזנייה כמה שיותר נוחה. איזה אוזניות קשת טובות יש במחיר הזה? איך ה- PX100 אוזנייה טובה? כמה בערך היא תעלה לי אם אני אקנה אותה בארץ? http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by IdolAdmin,

היי אני מחפש מערכת סראונד, הכל אצלי מתחבר מהמחשב משחקים טלויזיה מוזיקה די וי די..אז אני רוצה משהו איכותי מאמין של קריאטיב או לוג'יטק 5.1 אלה אם יש גם 7.1 ששווה להשקיע אבל אני לא סגור אם בכלל כדאי בשביל החדר שלי.. אז 5.1 ראיתי את ה MegaWorks THX 5.1 550 וה GigaWorks ProGamer G550W של קריאטיב..איזה מהם יותר טוב? ואיך הם מושווים לרמקולים של לוג'יטק ה Z5500 שהם קצת יקרים יותר אבל על איכות....

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by eyal00,

איזה רמקולים אתה מציעים עד 600 ש"ח? התקציב מאפשר מערכת 5.1 איכותית או שעדיף ללכת על 2.1? תודה

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by matizami,

יש לי מחשב ישן שאניי רוצה להפוך לHTPC. האם הוא יכול להריץ סרטי 720P/קבצי MKV ללא בעיה? AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ GEFOTCE 6600GT 128MB ספק 400W

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by PsyFire,

הי, אני במסע חיפושים אחרי מערכת. אחרי שהבאתי מסך, ממיר HD, חיברתי הכל כמו שצריך - הדבר היחיד שנשאר הוא להביא מערכת נורמלית שתדע לחבר מחשב, ממיר, וPS3. עכשיו השאלה שלי היא האם המערכת של לוג'יטק תדע להתמודד עם כמות חיבורים כזו? אם כן, כנראה שאלך עליה כי הבנתי שזו תמורה מצוינת למחיר.. אבל אם לא, תמליצו על משהו אחר במחיר דומה? מעוניין לחבר את כל שלושת המקורות המצוינים בחיבורים האיכותיים ביותר שאפשר. תודה רבה מראש אגב, טווח מחירים הוא 2000+-

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by noam120,

שלום, אני מתכוון לקנות את הרמקולים SOLO6C וחשבתי לקנות גם כרטיס קול. אני מתלבט בין ASUS XONAR DG ל ASUS XONAR DGX מה ההבדל ביניהם? אם הבנתי נכון זה רק החיבור וגם ראיתי שיש על הכרטיס משהו שאפשר לחבר של 4 פינים, מה זה הדבר הזה? ואני ארגיש שיפור בסאונד בין הכרטיס קול הזה לכרטיס קול המובנה בלוח-אם? הלוח-אם שלי זה P43-NEO והיציאה הירוקה נהרסה, היא משמיעה סאונד רק בצד ימין אז אני משתמש ביציאה הכתומה (כמובן שאין הבדל בסאונד..) התקציב הוא בסביבות ה- 200 תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי אוזניות מדגם creative EP630 (אני חייב להגיד שהאוזניות הללו ממש טובות) אבל נתקלתי בבעיה ואין לי פתרון. כשאני מסיים להאזין לmp3 אני מחזיר את המכשיר + את האוזניות לתיק אבל לאוזניות האלה אין שום נרתיק שיגן עליהן וכמו כן אין לי נרתיק לmp3 (נגן flash). אני רוצה לשמור עליהן לטווח הארוך ולא סתם לגלגל אותן על הנגן ולזרוק לתיק. האם יש למישהו פתרון או המלצה? חבל שחברות האוזניות לא חושבות על מוצר הולם שיעזור לנו הצרכנים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  21. שלום אני פירמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והתחלתי לשחק אתמול עם ההגדרות של הסואנד והרגשתי שאני משפר את איך שאני שומע. אחרי שהמשכתי לשחק בהגדרות...פתאום אני שומע הד של כל צליל שיוצא מהמחשב...ניסיתי אוזניות..וזאת אותה בעיה... ניסיתי להחזיר תהגדרות לדיפולט..לא עזר.... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש בתקווה שזה יאפס תהגדרות...לא עזר... בבקשה עזרו לי..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תארתי לעצמי שלא חחח אבל אם כן יהיה נחמד לדעת או שאולי אתם מממממממש נחמדים ואתם רוצים ליצור לי עידכון כזה חח?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  23. טוב סבבה,גיליתי לטוב ולרע שאני מכור לסאונד....יש לי רמקולים של altec lansing vs 4121 שרכשתי לפני כשנה ב 420 ש"ח . הסאונד כבר לא מספיק לי הבאס יותר מדי חזק,המיד גרוע ברור שבסה"כ הם נשמעים טוב אבל לא מספיק בשבילי.... חשבתי להתקדם למערכת רמקולים ב900 שקל דוגמת ההרמן קרדון סאונדסטיקס ,קיבלו ביקורות מעולות ברחבי העולם.....לעומת זאת פתאום עלה לי רעיון גאוני אולי ב 1000 שקל עד 1200 שקל אני יכול לקנות רסיבר יד שניה ,שאחרי בדיקה קצרה עולה בסביבות ה 500 שקל כשבטח אפשר להוריד עוד....לרסיבר תוצרת jvc או ימאהה מלפני 3 שנים(זה לא מפחיד אותי כי יש לי רסיבר בן 9 שנים של jvc ועובד נפלא) ורמקולים מדפיים דוגמת ה e20/e30 שעןלים 900/1300 שקל בהתאמה של JBL כשביד שניה אפשר לקנות אני מאמין ב 60…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה עד 5500 שקל עדיף אבל 5000 חשוב לי שתיהיה תאורה אחורית AMBLIGHT וחיבור USB שיהיה אפשר לראות סרטים מדיסק און קי בגודל 42 אינטץ . חשבתי אל זאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706952 מה אתם אומרים יש עוד הצעות ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mani007,

1)לינק לרמקולים 5.1 של peerless http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1264158 2)לינק לרמקולים 4.1 של creative http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/creative/product.asp?pf_id=ELINS4400 מה עדיף בקשר למחיר איכות ושמע (ולמה?). תודה מראש לכל העוזרים. (השאלה היא של חבר שלי והיא לא הקפצה של תרד נוסף ותודה על העזרה אתמול)

• 6 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.