אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אמממ, מה אפשר לעשות כדי לסדר את הפונט במחשב שיראו אותו יותר חד (נקי)? אני מחבר בחיבור HDMI-DVI. ד"א, יש אפשרות לעשות גם תצבעים טיפה יותר חיים? ואממממ, יש לי תאפשרות בהגדרות לבחור 1920x1080 (והטלוויזיה שלי היא HD READY...), זה נותן לי לבחור את זה ואפילו מפנה לי הרבה מקום במסך (משהו שמאוד עוזר לי =), הבעיה היא שהפונט של הכתב לא כ"כ קריא ואם אפשר לסדר את זה - מה טוב..., אפשר לסדר את זה?) תודה =)
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואני מתלבת בין Microlab X-13 לZ4 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה לצורכי העברת קלטות וידאו לדיסקים והקלטות מ-YES מערכת ההפעלה שלי כרגע היא WINDOWS XP SP3 אבל ייתכן שבעתיד אני אעבור ל-WINDOWS 7 אני מעדיך כרטיס של HAUPPAUGE, (אבל אם יש כרטיס טוב של AVERMEDIA הוא יכול לבוא בחשבון) צורך בשלט - לא קריטי אבל יכול להיות נחמד. תקציב כפי שציינתי עד 500 שקלים. תודה
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש ללא כרטיס קול, הכרטיס מובנה על הלוח אם. הלוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 ברשותי בחדר מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק, סוג דיי מוזר אבל אחלה רמקולים עם סאב וופר. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של לוח האם, אני לא מצליח להגדיר שכל חמשת הרמקולים יעבדו. כרגע רק 4 עובדים (אחד לא) והסאב גם כן לא עובד. בנוסף לכך, בתוכנת הסאונד שמגיעה עם הדרייברים, אין לי כחח אופציה ל-5.1, רק 4.1 או 6.1 וכו'. יש תוכנה שאפשר לשלוט על זה? מה עושים בנידון? המון תודה! מקווה שמדובר בפורום הנכון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים CREATIVE inspire 2500 2.1 הישנים והטובים. אני מחזיק אותם כבר הרבה שנים.. בתקופה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות. הבנתי שהבעיה היא הבננה. כי כשאני מצמיד אותה חזק למחשב הרמקולים עובדים וכשאני משחרר את היד שוב לא שומעים כלום. מדובר בחוט בננה משני הצדדים- גם לסאב הוא נכנס ככה. אפשר להשיג כבל כזה או איכשהו לסדר את הבננה?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תנו בהמלצות חברים, חייב שיהיו 2.1 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מישהו מכיר DVD שמסוגל לקרוא קבצי MKV ובמחיר סביר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה משו איכותי אבל אני לא מבין במחירים של הדברים האלה ואני גם לא יודע איזה סוג של כבל אני צריך. מחפש משו טוב ששווה תתמורה. מה שתציעו לי אני יקנה, אם זה לא קשור לפורום הזה מצטער מראש! אני מצפה לראות סרטים ואולי לשחק במשחקים(למרות שלא ניראלי) על הLCD . תודה רבה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה ולמשחקים,התקציב הוא עד 500 שקל
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, השימושים הם מוסיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא בסביבות ה 600 ש"ח. איזה אוזניות יותר איכותיות? (אם ההבדל באיכות הוא לא גדול אני בטח לא ארגיש בו). מה זה אומר אינפרה אדום באוזניות? ה IS380 פועלות על בטריות? איך ה IS380 בשימוש ממושך? Sennheiser HD555 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 Sennheiser IS380 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469099 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב העובדה, שכל יום פותחים נושא חדש עם אותם שאלות בקשר לאיפוד, הכוללות שאלות כמו איך מעבירים שירים לאיטונס וכ'ו , החלטתי לכתוב מדריך שיסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה, קבלו אותו : מדריך לאיטונס: יש כמה שלבים כיצד להעביר מוזיקה לאיפוד: 1- דרך סנכרון אוטומטי. 2-דרך סנכרון ידני. אנחנו נבחר בסנכרון ידני: קודם כל מתקינים את האיטונס, שאותה מורידים מהאתר של אפל, אחר כך בפעם הראשונה שתפעילו את התוכנה ,התוכנה תבקש ממכם לבחור עם אתם רוצים לסנכרן באופן אוטומטי את האיפוד ולהעביר את כל השירים שיש לכם על המחשב לאיפוד באופן אוטומטי. אל תבחרו בסנכרון אוטומטי, תבחרו סנכרון ידני. סנכרון ידני: איך שאתם מסיימים להגדיר את כל ההגדרות לאחר שהתקנת את האיטוס והפעלת אותו …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, מחפש רמקולים טובים ככל הניתן בגבולות התקציב הזה ואף פחות מכך. אנא, אל תמליצו לי בבקשה על דברים יקרים מזה (גם לא על אלטק לנסינג) - זה התקציב שהמשרד שלי הקציב לרמקולים שהוא רוכש. המטרה - מוסיקה בלבד. דגש נוסף - לא חשוב לי לפוצץ בבסים, ובטח לא בווליום (אחרת אפוטר). תודה, איל
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש מחשב נייד עם יציאת VGA וכרטיס מובנה של אינטל 4500HD, כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מאפשר לי להגדיר רזולוציה מקסימלית של 1300X700 (לא זוכר בדיוק את הערך המדויק). איך אני גורם לו לשדר ב 1900X1200? הטלויזיה עצמה תומכת כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס שלא תומך HD, כלומר יש לו רק 2 חיבורי DVI וחיבור SVIDEO, כיצד אני יכול להעביר סאונד איכותי מהמחשב לטלויזיה? (8800GT)
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה 900-1000 שקל.... יש לי כרטיס קול ob של לוח p45-ds3.....ובנתיים אין לי תקציב לכרטיס קול איכותי יותר... עכשיו אני רוצה לדעת איזה רמקולים הכי טובים בתקציב הזה...והאם אני צריך להחליף כרטיס קול... תודה לכול העוזסרים ליאור!
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני די בור בכל העניין הזה...מה עדיף מבין שתי הטכנולוגיות? ואיזה יש טלויזיה מומלצת ? (אבל מהאלה שעל הקיר , דוגמא: http://www.udt.co.il/Pioneer/Main/Club/contest.asp?cid=10 http://www.udt.co.il/Pioneer/Main/Club/contest.asp?cid=11) תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עתיד לקנות בימים הקרובים מערכת רמקולים all in one למחשב.טרם החלטתי אילו אבל רציתי לברר עם המבינים לפני שאני קונה. האם אוכל להנות מסרטי HD שקידוד הסאונד שלהם הוא ב DTS עם רמקולים כאלה. לפי מה שאמר לי אחד המוכרים,במידה וכרטיס הקול שלי מסוגל לפענח את הקידוד הזה,אז אין צורך שהמגבר של הרמקולים יצטרך לפענח אותו ואוכל להנות מסאונד איכותי בסראונד. האם נכון הדבר? ואם כן,איזה כרטיס קול סביר אפשר לקנות במחיר סביר שיתאים לי למצב הזה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני יכול להביא אותם ב 1900-1800 ש"ח.. אשמח להצעות אחרות. האשכול הקודם היה בתקציב נמוך יותר, סליחה על הדאבל ותודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. העליתי את הנושא בפורום מחשבים ניידים, אך שם לא קיבלתי תשובה ונראה לי שהנושא יותר מתאים לכאן, מכיוון שהשאלה היא כללית לחיבור DVI דרך מתאים DVI-VGA תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחביר לממיר YES או HOT.. איזה חיבורים הוא צריך? מה המחירים? תודה, לירון.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי סט של 5.1 רמקולים מתוצרת Microlab שמחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול sound blaster X-fi. אני יושב קרוב מאד לרמקולים הקדמים והייתי רוצה שהאיזון שלהם יהיה יותר לכיוון הרמקולים האחורים, לא מצאתי שום אפשרות כזו בתוכנה של כרטיס הקול ואין לי אפשרות לשנות את האיזון באמצעות השלט של הרמקולים. אם למישהו יש רעיון כלשהו כדי לבצע את השינוי או מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה אני אשמח לדעת תודה ושבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
החלטתי לוותר על ה Altec Lansing VS2421 בגלל הרעשים המעצבנים עכשיו אני מתלבט בין x210 x230 x240 של לוגיטיץ' בגדול הרמקולים זה 90% למוזיקה, קצת משחקים, גלישה באינטרנט youtube... התקציב זה 300 עם אופציה לגלישה מעבר מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-