אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה משו איכותי אבל אני לא מבין במחירים של הדברים האלה ואני גם לא יודע איזה סוג של כבל אני צריך. מחפש משו טוב ששווה תתמורה. מה שתציעו לי אני יקנה, אם זה לא קשור לפורום הזה מצטער מראש! אני מצפה לראות סרטים ואולי לשחק במשחקים(למרות שלא ניראלי) על הLCD . תודה רבה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי, מחפש רמקולים טובים ככל הניתן בגבולות התקציב הזה ואף פחות מכך. אנא, אל תמליצו לי בבקשה על דברים יקרים מזה (גם לא על אלטק לנסינג) - זה התקציב שהמשרד שלי הקציב לרמקולים שהוא רוכש. המטרה - מוסיקה בלבד. דגש נוסף - לא חשוב לי לפוצץ בבסים, ובטח לא בווליום (אחרת אפוטר). תודה, איל
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים, האם מישהוא יודע כיצד אפשר להוריד למחשב תוכנית שהוקלטה על ממיר יס מקס hd? ברצוני ליצרוב את התוכנית ע"ג דיסק. אנא עזרתכם,תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר DVD שמסוגל לקרוא קבצי MKV ובמחיר סביר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש מחשב נייד עם יציאת VGA וכרטיס מובנה של אינטל 4500HD, כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מאפשר לי להגדיר רזולוציה מקסימלית של 1300X700 (לא זוכר בדיוק את הערך המדויק). איך אני גורם לו לשדר ב 1900X1200? הטלויזיה עצמה תומכת כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השימושים הם מוסיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא בסביבות ה 600 ש"ח. איזה אוזניות יותר איכותיות? (אם ההבדל באיכות הוא לא גדול אני בטח לא ארגיש בו). מה זה אומר אינפרה אדום באוזניות? ה IS380 פועלות על בטריות? איך ה IS380 בשימוש ממושך? Sennheiser HD555 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 Sennheiser IS380 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469099 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עתיד לקנות בימים הקרובים מערכת רמקולים all in one למחשב.טרם החלטתי אילו אבל רציתי לברר עם המבינים לפני שאני קונה. האם אוכל להנות מסרטי HD שקידוד הסאונד שלהם הוא ב DTS עם רמקולים כאלה. לפי מה שאמר לי אחד המוכרים,במידה וכרטיס הקול שלי מסוגל לפענח את הקידוד הזה,אז אין צורך שהמגבר של הרמקולים יצטרך לפענח אותו ואוכל להנות מסאונד איכותי בסראונד. האם נכון הדבר? ואם כן,איזה כרטיס קול סביר אפשר לקנות במחיר סביר שיתאים לי למצב הזה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. העליתי את הנושא בפורום מחשבים ניידים, אך שם לא קיבלתי תשובה ונראה לי שהנושא יותר מתאים לכאן, מכיוון שהשאלה היא כללית לחיבור DVI דרך מתאים DVI-VGA תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחביר לממיר YES או HOT.. איזה חיבורים הוא צריך? מה המחירים? תודה, לירון.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בוקר טוב, בהתאם להמלצת חברי הפורום רכשתי רמקולים של פיליפס (SPA 1301) יחד עם המחשב החדש. הרמקולים עצמם נהדרים אבל גיליתי בעיה קטנה: הם חסרים שקע חיבור לאוזניות. הרמקולים של המחשב הישן שלי הם פשוטים הרבה יותר ויש להם שקע כזה. אז איך אוכל לחבר אוזניות לרמקולים החדשים? בעיה נוספת (נראה לי שהיא קטנה יותר) היא שאני רוצה לחבר את הרמקולים החדשים לשני המחשבים, החדש והישן, ופשוט לזרוק/לתת את הרמקולים הישנים. זה אומר שאני זקוק לאיזה כבל מפצל עם מתג שיתחבר לשני המחשבים מצד אחד, לרמקולים מצד שני והמתג שבאמצע ישלוט מאיזה מחשב תשמע המוסיקה. איך קוראים לכבל שכזה ואיפה משיגים אותו? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה לצורכי העברת קלטות וידאו לדיסקים והקלטות מ-YES מערכת ההפעלה שלי כרגע היא WINDOWS XP SP3 אבל ייתכן שבעתיד אני אעבור ל-WINDOWS 7 אני מעדיך כרטיס של HAUPPAUGE, (אבל אם יש כרטיס טוב של AVERMEDIA הוא יכול לבוא בחשבון) צורך בשלט - לא קריטי אבל יכול להיות נחמד. תקציב כפי שציינתי עד 500 שקלים. תודה
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
שלום,אני מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה ולמשחקים,התקציב הוא עד 500 שקל
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי לפטופ LG TX2500 ויש בו חיבור RGB חיברתי אותו ל LCD (של SHARP) שהרזולוציה שלו היא 1360-768 אבל הוא לא מוכל לעבוד מעל 1024-768. ברגע שאני מעלה את הרזולוציה המסך כאילו מאבד קשר עם הלפטופ (נותן לי הודעה OUT OF REACH). את אותו מסך אני מחבר, עם אותו כבל, ל PC הרגיל והוא עובד מצויין בזרולוציה מקסימלית. יש על הלפטופ את הלוח בקרה של ATI ונייתי לשחק עם הריפרש רייט והרזולוציות, ושם דבר שאני עושה לא נותן לו לעבור את ה 1024-768 ניסתי גם לשנות את השימוש של המסך בהגדרות (אם הוא CLONE או EXTENSION) וגם זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת טיפה פרטים על זה.. מה האפשרויות.. מה הדבר הזה עושה בתכלס... מה המחירים וכדו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
החלטתי לוותר על ה Altec Lansing VS2421 בגלל הרעשים המעצבנים עכשיו אני מתלבט בין x210 x230 x240 של לוגיטיץ' בגדול הרמקולים זה 90% למוזיקה, קצת משחקים, גלישה באינטרנט youtube... התקציב זה 300 עם אופציה לגלישה מעבר מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני יכול להביא אותם ב 1900-1800 ש"ח.. אשמח להצעות אחרות. האשכול הקודם היה בתקציב נמוך יותר, סליחה על הדאבל ותודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ראיתי שהוא שולח לישראל, ומעניין אותי לדעת מה איכות השירות שלהם, והאם כדאי להזמין. תודה לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקלקל המקרן בעבודה. היה לנו מקרן LCD של פנסוניק, מקרן בן 8 שנים שעשה את העבודה פחות או יותר. מישהו מציע לנו לקנות מקרן של אייסר דגם X1265 ב-4000 ש"ח. במקרן יעשה שימוש באור יום מוצל (דומה לאור בתוך חדר במהלך היום) ממרחק של 3-4 מטרים. השאלה היא אם מישהו יכול לחוות דעה על אמינות המקרן של אייסר ואמינות DLP בכלל. והאם יש משהו משתלם יותר באותו טווח מחירים.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי סט של 5.1 רמקולים מתוצרת Microlab שמחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול sound blaster X-fi. אני יושב קרוב מאד לרמקולים הקדמים והייתי רוצה שהאיזון שלהם יהיה יותר לכיוון הרמקולים האחורים, לא מצאתי שום אפשרות כזו בתוכנה של כרטיס הקול ואין לי אפשרות לשנות את האיזון באמצעות השלט של הרמקולים. אם למישהו יש רעיון כלשהו כדי לבצע את השינוי או מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה אני אשמח לדעת תודה ושבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה 900-1000 שקל.... יש לי כרטיס קול ob של לוח p45-ds3.....ובנתיים אין לי תקציב לכרטיס קול איכותי יותר... עכשיו אני רוצה לדעת איזה רמקולים הכי טובים בתקציב הזה...והאם אני צריך להחליף כרטיס קול... תודה לכול העוזסרים ליאור!
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בא לי להכניס איזה סאונד טוב לרכב. בסביבות ה-3000 שקל [+/-] לא מתמצא כ"כ בעניין מה שכן באוטו אין יותר מדיי מבחינת סאונד ואקוסטיקה חוץ מנגן CD מקורי מהמפעל ורמקוליים מקוריים מהמפעל מדובר על טויטה אוונסיס 2003 ככה שהאוטו גדול יחסית אשמח להמלצות.תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-