אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש אוזניות קשת להאזנה באוטובוס/רכבת בעיקר תקציב 200-350 (כן אני יודע שזה תקציב די רחב אבל העיקר שהאוזניות יהיו שוות את המחיר) דגש קטןבבחירה: אני אוהב לשמוע מוזיקת מטאל בעיקר ומה שאני שונא בcx 300 שלי זה שהצלילים נבלעים אחד בתוך השני ובווליום גבוה והטראבל צורם ומכאיב באוזן תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום לכולם אני רוצה להתייעץ בכרטיס קול למטרת מוסיקה אפשר לגיד גם לסרטים! יש לי מגבר ואני מחבר אליו כבל rca פשוט ללוח אם ומגבר ומימנו שומע מוסיקה .. חשבתי לקנות כבר אופטי וכרטיס קול עם יציאה אופטית .. שמעתי שזה משפר תאיכות מוסיקה רציתי לדעת עם זה שווה בכלל או שזה לא נותן כלום.? ואם כן נותן רציתי המלצה לכרטיס קול קול עם יציאה אופטית ! מחיר לא בשמיים גג 500 וזה עוד ניראה לי מוגזם לא ניראה לי שצריך כרטיס קול מחיר כזה.. נשאיר תתשובות אליכם למי שמבין ענין יעץ לי מה מו קצת ידע בזה והחליט מה לעשות תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה והבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים בHDCP שמאפשרים להעביר דרך כבל אחד גם סאונד וגם תמונה זה אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחבר שלי מתאם S-Video לנייד, חשבתי שבהתחלה בכל נייד יש את היציאה הנ"ל אבל מסתבר שאין אותה בנייד (הוא קנה אותו לא מזמן) בכל אופן השימוש הוא חיבור הנייד לטלוויזיה (לראות בטלוויזיה סרטים מהנייד) מצאתי את המתאם הזה http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=7727979&CurTab=ProductDetail#CurTab הוא שווה משהו? אני לא בדיוק יודע כמה שווה להשקיע בכזה מתאם כי השימושים לא רצינים תודה
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=373374 כמה הם אמורים לעלות(המכירה היחידה בזאפ היא מכירה אישית החל מ230 שקל. ואני יכולה להשיג אותם ב200 שקל זה שווה?) והדגם הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598023 הבנתי שיש להם אפקט של "בום" למרות שאין באס. אבל אני לא אוהבת באסים כ"כ, אז אפשר לווסת את זה?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, המרחק לטלוויזיה עומד על 2.5 מטר, רוב הצפייה תתרחש בערב, ורוב הצפייה לא תהיה בטלוויזיה רגילה של YES (סדרות באיכות גבוהה) לטלוויזית 32 אינץ' התקציב שלי עומד על 3,000 שקל ולטלוויזית 37 אינץ' - 4,000 שקל 1.על אילו דגמים הייתם ממליצים לי? 2.- קראתי כאן שהפרטים הטכניים כמו ניגודיות ושאר ירקות - אינם מספרים את כל התמונה ולכל מותג יש טכניקות עיבוד תמונה שמשנות את איכות הצפייה למרות הנתונים הטכניים - איך אפשר לעמוד על טיבה של טכניקת עיבוד תמונה שכלולה בטלוויזיה? 3. לגבי פלזמה - איך אפשר להיות בטוח שקונים טלוויזיית פלזמה - שהיא לא סובלת מהמחלות המוכרות, כמו צריבה של הלוגו למעלה, והאם טלוויזית פלזמה מומלצת יותר עבורי? המון תודה (: מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים נ.ב כתבתי …
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין אוזניות מאנגליה ב60 פאונד בערך, מה המכס שיש עליהן? תודה רבה אורי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי ממיר DVBT (אפקס) חדש - ניסיתי מספר פעמים להפעיל סריקת תחנות - אך לא מצליח לקלוט אף תחנה. מה יכולה להיות הבעיה (האנטנה שמחוברת היא האנטנה הקטנה שבאה עם המוצר). תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הZ5500 שלי הפסיק לעבוד והוא כבר לא תחת אחריות. החברת אחריות לא מוכנה להסתכל על זה אפילו אז אין לי ברירה אלא לשים את זה בתיקון. רציתי לדעת אם אתה יכולים להמליץ לי על מקום טוב לטיפול במערכות אודיו בדגש על הסאב, שהוא גם המגבר במערכת הזאת. תודה רבה.
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום חברים. חיברתי בנוסף למסך שלי , את הטלוויזיה שלי למחשב בעזרת כבל DVI-HDMI. הבעיה היא שאני בוחר את הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה , התמונה בטלווזיה נראת חתוכה. יותר מזה , במקום כל פעם לשנות את רזולוציה במחשב שעוברים מסך , האם ניתן להגדיר את הרזולוציה לכל מסך ואז בלחיצת כפתור פשוט לעבור מסך? כרגע המצב הוא ששני המסכים פעילים ברגע שאני עובד על המחשב , כלומר אם אני על הטלוויזיה עדיין רואים במסך מחשב את מה שאני עושה. אני רוצה להגיע למצב שזה בעצם עבודה עם 2 מסכים כאילו הייתי מחבר 2 מסכים למחשב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע רמקולים Polk RTiA1 וראיתי את ה audioengine a5 (ו a2) עם הביקורות המצויינות שלהן. אני אשמח לדעת אם יש מישהו שמכיר את שני הדגמים פחות או יותר כדי להגיד לי השוואה כללית ביניהם. הaudioengine מגיע עם יחס Signal-to-noise של 95 ומעלה שזה עדיף על ה 89 של הפולק אבל אין לי מושג מה זה אומר בפועל וכמה זה אומר משהו. אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לרכוש DVD נייד עם מסך כדי להעביר את הזמן בצבא אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי על אחד טוב הדרישות שלי: -מסך 9 אינץ' -כניסת USB+כרטיסי זיכרון -תמיכה בכל סוגי האודיו והוידאו פרט לHD כמובן (לא קיים דבר כזה נראה לי) -שתהיה לו תמיכה מלאהסנכרון כתוביות נפרדות לסרטים ושלא יעשה לי חרבטיטה בכתוביות. -סוללה כמה שיותר חזקה שמחזיקה לכמה שיותר זמן ללא הטענה -טווח מחירים: עד 800-850 שקלים ראיתי 2 דגמים דווקא שמתאימים לדרישות אבל אני לא יודע איך הם ואיך האיכות שלהם הדגמים: -AKAI DP4003 APEX PDVD933 תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אוזניות מדגם LX-3000.עד לפני כמה זמן הם עבדו בסדר גמור והכל היה בסדר לפני כמה ימים הם התחילו לעשות בעיה.הבעייה היא שאני יכול לשמוע את מי שאני מדבר איתו,אבל אני לא יכול לדבר איתו,זאת אומרת אני לא יכול להוציא צלילים מהמיקרופון.בנוסף המיקרופון עושה רעשים כאלה מוזרים מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התקציב 3000¤ 32 אינצ' בהחלט מספיק שתיהיה אפשרות לסריקת ערוצים ושמירה שלהם בזיכרון כמו לדוגמה ארוץ 2 וכאלה ( כל מה שאפשר לצוד באנטנה הרגילה של הבית) אפ יש אפשרות של חיבור מחשב לסרטים ומוזיקה וכאלה. HD יהיה ממש מצויין זה 2 הדברים ניראה לי המתאימים מישהו יכול לתת איזה מילה על הכלים האלה? http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=879 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=11 תדה מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה... אני מאוד חזק בקטע של מוסיקה לכן אני מחפש שילוב אולטימטיבי של כרטיס קול ואוזניות שיצרו איכות קול ברמה גבוהה. אני אפרט לאיזה סוג של איכות אני מתכוון- זה חשוב. חשוב לי שהצליל יהיה חד ב-100% כך שכל צליל ישמע. אתם יודעים... באוזניות וכרטיס קול פשוטים אפשר לשמוע אפקטים ברקע אבל הם נורא חלשים שאם לא מודעים אליהם לרוב לא שמים לב אליהם. אני מחפש משהו איכותי ממש, בקיצור. בנוגע לבאס- אני לא חובב איכות באס אבל זה הכרחי כשיהיה איזה באס בסיסי, העיקר שלא יתפוס מקום מוגזם מדי באיכות הצליל ויעלים מהאוזן תדרים אחרים בצליל. אני כרגע עובד עם כרטיס קול און בורד ואוזניות EH150 של סנסהייזר. תקציב לכרטיס קול- 500 ש"ח, תקציב לאוזניות- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אבל אם יש מה שאני מחפש בדי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קשה לי לומר אם המצב שאני מתאר הוא בעייתי או חריג, כי ההיכרות שלי עם אוזניות באופן כללי מועטה מאוד. ברשותי ה headset הבא, מחובר ישירות למחשב ללא כל אמצעי הגברה. לפי השמיעה שלי, כאשר אני מגביר או מנמיך את הווליום, מושפעת רק העוצמה של טווחי mid ו high, אבל עוצמת הבאס והפרטים בטונים הנמוכים לא משתנה כלל. כשאני מגביר את הווליום לרמות גבוהות יחסית (נאמר 3/4 מהעוצמה המלאה והלאה), אפשר לשמוע בבירור שאין לבאס שום נוכחות כלל, וכל מה ששומעים הוא צלילים בטווחי mid\high בעוצמה גבוהה מאוד (למרות שלא יהיה מצב שאצטרך להגביר את הווליום לעוצמה מקסימלית, הוא גבוה מדי ובלתי ניתן להאזנה). יש לציין שבאופן כללי הבאס בהחלט מספק, אבל מאחר ועוצמתו קבועה נוצר מצב שהנוכחות שלו גבוהה מדי ב…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע מה העלויות ואני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך עזרה מהיסוד בעקרון אני רוצה לשדרג את המערכת שיש לי בטויוטה RUNX שלי.. לקנות לה רדיו דיסק עם MP3 (רצוי כניסת USB) טוב מערכת רמקולים ומגבר.. אני לא יודע בכלל כמה זה עולה אבל אני רוצה משהו במחיר נורמלי ושהשמע יהיה טוב.. 2000+- זה מחיר נורמלי לדבר כזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי כרטיס כזה יש לי בעיה קטנה. בכללי הבעיה היא - הכרטיס לא מזוהה בווינדוס ואני לא יכול להתקין דרייברים בגלל שזה לא מזהה לי אותו. עכשיו אני יתן יותר פרטים, על כל מה שניסיתי עד עכשיו. קודם כל הלוח-אם שלי : Asus A8N-SLI , מעודכן בביוס האחרון מהאתר של אסוס, ווינדוס אקס פי סרביס פאק 3, מחשב קצת ישן אבל עדיין אין לי ולא היה לי שום בעיות עד עכשיו. שקיבלתי את הכרטיס בדיוק מה שעשיתי, מעבר לזה לא ניסיתי לעשות כלום : 1. הלכתי לביוס, הלכתי ל onboard device configurations וביטלתי את ה AC97 Audio 2. ניסיתי ב 3 סלוטים שונים של PCI לחבר את הכרטיס, ועדיין לא הראה אותו בווינדוס כאילו לא שמתי שום דבר. 3. האור האדום על הכרטיס עצמו שזוהר על ה X-FI דלק, מה שאומר שלא היה שום בעיה …
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם בכלל צריך להתאים בין פורמטים לאוזניות (או רמקולים), או שפשוט יש פורמט אחד שהוא האיכותי ביותר על גבי כל האוזנית/רמקולים?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי טלוויזית LCD חדשה וחיברתי אותה למחשב שלי דרך הכרטיס מסך (radeon HD4870) התחלתי להוריד סרטים באיכות 720P (חלקם ריפ מבלו ריי, חלקם לא) ואז שבדקתי גילתי שכל הסרטים שאני מוריד הם בדרך כלל ברזולוציה של 1280x528 פחות או יותר. הרזלוציה של הטוויזיה שלי מוגדרת כרגע ל1360X768. אני משתמש ב-KMPLAYER בשביל לנגן סרטים ואני כל הזמן מקבל תמונה נורא עלובה שכמעט חצי מהמסך (מלמטה ולמעלה) שחורה. גילתי בKMPLYAER אפשרות מגניבה שקוראים ל overscan שלהבדיל מ stretch זה מנוגן על מסך מלא אבל שום דבר לא מתעווט (אני חושב), ופה מגיעות השאלות... האם מה שאני מוריד פשוט איכות לא טובה? האם כדי לי לנגן את זה כמו שזה? האם כדי לי לשנות את הרזולוציה של הטלוויזיה? האם כדי להחליף תוכנה? ב…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה ישנה עם כניסה של composite מונו - כלומר כניסה אחת לווידאו וכניסה אחת לאודיו אני מנסה להעביר סאונד לטלוויזיה הזאת מהמחשב - כאשר הכבל שלי הוא מ Pl 3.5 מ"מ ל-2 RCA (סטראו) - אני לא מצליח לשמוע בטלוויזיה באף אחד מה-rca ניסיתי גם להשתמש במעין "מאגד" שלוקח את 2 ה-RCA והופך אותם ל-RCA וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הסיבה ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ל תקציב של 5000 ש"ח +- יכול להיות יותר לקניה של מערכת קולנוע ביתי 5.1 + רסיבר כמובן. אני רוצה מערכת איכותית שרוב השימוש בא יהיה לצורכי מוזיקה אבל שתעשה עבודה טובה ונקיה גם בצפיה בסרטים. תודה לעוזרים =)
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים שישמשו אותי לשמיעת מוזיקה , סרטים ומשחקים בעקרון אני רוצה 5.1 אבל התקציב לא הכי מאפשר , לכן רציתי חוות דעת על רמקולים 5.1 אלו שהם ממש זולים http://skypc.co.il/pl_product~4280101~11~0.htm אם אלו לא מתאימים אני אתפשר על 2.1 .. חשוב מאוד שיהיה סאב וופר וגם מאוד חשוב לי שיוכלו לנגן ממש ממש חזק כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית DVD של Apex אם אני לא טועה דגם 811 והוא מספק אותנו מאוד. במיוחד לאחר השדרוג גירסא שלו שפשוט עשה אותו מושלם אך לצערי אין לו כניסת USB .. אני מחפש נגן פשוט מאוד,זול בעל יכולת קריאת כתוביות בעברית ו-DVIX .. שיוכל לקרוא בקלות סרטי AVI שנצרבים מהמחשב ,והכי חשוב -כניסת USB . אני לא מחפש בנגן יכולות כמו סראונד וכו ..הנגן ישמש את ההורים שלי בחדר שלהם ואין שם מערכת ואפילו לא טלוויזיה גדולה..אז אנחנו פשוט מחפשים נגן זול . תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-