אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. לא מבין בכרטיסי קול יותר מדי (בלשון המעטה) שלפתי את הכרטיס קול הזה מהמחשב הישן שלי, ואני מתלבט אם לשמור אותו - או שהוא לא שווה כלום? בעקרון - אם הוא טוב יותר מכרטיס מובנה, אז אשמור אותו. הנה:
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למערכת קולנוע חשוב שתהיה עם רמקולים גדולים עם מגבר והכל והכי חשוב צבע כסף יש בתקציב עד 1500 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, איזה מהדגמים יותר טוב, VS-2421 או הATP3? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=karma בקשר לביקורת של המכשיר. הייתי מדגיש כיתרון את היכולת לנגן OGG ו FLAC (הנגן היחידי בשוק שיכול), כמו כן, לא הוזכרה בכלל אופצית ניגון ה GAPLESS שלו, שהרבה אנשים רוצים את זה (במיוחד לנגן סטים אבל לא רק), והוא הנגן היחידי שיכול לבצע זאת.... כמו כן, לגבי בעיות אמינות של המכשיר, קראתי במספר מקומות שהוא עושה בעיות, בדגם הזה הבנתי יש בעיית אוזניות, בדגם אחר המכשיר ננעל הרבה, בדגם אחר יש בעיה עם הדיסק (לדוגמא http://features.slashdot.org/article.pl?sid=04/10/09/1813228&from=rss ).... יש לזכור כי זה המכשיר HDD הראשון של RIO והוא קיים מספר שנים (דבר שלא ציון בביקורת), דבר שיכול להסביר את הבעיתיות שלו.... כמו כן, היה שווה להזכיר ש …
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תקליטים (עדיף יד שניה, יותר זול) של GNS,black sabbath,led zepllin וכל הטובים והמוכרים. אתם מכירים חנויות (עדיף בארץ) שמוכרות במחירים זולים? אשמח אם תשתפו..... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה תחום הרמקולים התחיל לעניין אותי אוקי ויש לי מלא שאלות: לפני שאני שואל את השאלות על חלק מהשאלות ניסיתי לקרוא באינטרנט אבל לא הבנתי את ההסבר ניסיתי בעיקר באתר של ANANDTECH יש שם מדריך על זה הבנתי משם רק משהו אחד והנה השאלות: 1)מה זה הRMS הזה? 2)מה זה Frequency Response? 3)מה זה Impedance? 4מה זה S/N Ratio? 5)מה זה Output Power? ועוד שאלה אחרונה מה זה AC-3 ו DTS ואם אפשר אני מתחנן אני מחפש הרבה זמן כבר בגוגל אתר שמסביר את כל זה באופן פשוט אבל תסבירו לי אתם גם באופן פשוט שאני יבין בבקשה זה דחוף בשבילי אני כבר מת לדעת על זה תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
m:Robe100 Olympus - אשמח לשמוע את דעתכם עליו! מחודש ב-888 ש"ח, לדעתי מחיר יחסית טוב. אשמח לקבל הצעות נוספות בתקציב הנ"ל, ולא פחות ביצועים כמובן.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש חוויות/הערות (טובות או רעות) או הsound man s-20. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי LCD שאני דיי נעול עליהם, ה R-81 ב 37 אינטש, ויש את ה PFL-5322 של פיליפס אני נעול עליהם כי ראיתי אותם עובדות ומאוד אהבתי את איכות התמונה תוך כדי תנועה. שזה הנתון שהכי מדאיג אותי בנוגע לקניה של LCD. עושה לי כאב ראש לראות את ה LCD הזולים מורחים את התמונה כשהיא בתנועה וזה הנתון שהכי חשוב לי.. מה לדעתכם כדאי לי לקחת? השימושים שלי זה בעיקר סרטים אבל גם משחקים על המסך הזה, כנראה אני יקנה איזשהי קונסולה בהמשך.. עכשיו ראיתי שאת ה PFL5322 ב 42 אינטש מוכרים ב 7200, שזה 300 שקל זול יותר ממה שאני יכול להשיג את הR81.. כאן : http://www.cinemaworld.co.il/products/91231 מה דעתכם? אני צריך עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה עושה, כי פעם נתנו לי עצה להוריד אותו לגמרי, אבל אני רציתי לדעת מה משמעותו? ושאלה נוספת הקשורה ל- Sound מה זה EAX?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לוח אם עם יציאת spdif שהיא לא אופטית ולא קואקסלית, ורמקולים z5500 של לוגיטק. עם איזה כבל אני צריך להשתמש כדי לחבר ביניהם? תודה מראש על התשובות
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
מקריאה מקיפה באינטרנט קראתי רק ביקורות טובות על שתי האוזניות האלו מבחינת המחירים בארץ שניהן קרובות.. אז איזו לדעתכם עדיפה? והאם כ. קול audigy 4 se יזיז אותן בהגינות?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של סוני MZ-N1 ואני רוצה לחבר אותו לרכב הרדיו-טייפ ברכב הוא גם של סוני, דגם XRC5090 אם זה עוזר, ויש בו מאחורה כניסת AUDIO IN.. חיברתי את הMD היום בעזרת כבל RCA לרדיו-טייפ אבל אין לי מושג איך להעביר ממצב רדיו למצב MD (הרדיו מלפני חמש שנים ואני לא מוצא את החוברת הפעלה שלו) מקווה שתוכלו לעזור לי!!
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין כרטיס קול במחשב פנטיום 2 עם לוח אם aristo am 639bx. כאשר פתחתי את המארז כבר מצאתי כרטיס קול ISA אבל הוא לא מזוהה כלל במנהל ההתקנים. החלפתי בכרטיס אחר -תקין גם הוא בחיבור ISA אבל גם הוא לא מזוהה כלל. שיניתי סוקטים וכלום לא קורה. האם יש משהו שעלי לעשות ע"מ שבכל זאת יהיה לי סאונד (חוץ מלהשיג כרטיס PCI...) ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
i want to buy an mp3 with at least 1 gb to 2 gb with cost of 140 $ i thoght to buy the rio cali 128 mb sport and add to it 1 gb of memory sd http://www.dealtime.com/xPC-Sonic_Blue_Rio_Cali_Sport_128MB http://www.dealtime.com/xPO-Corsair_Secure_Digital_Card_1024MB_40xSD_Card_5_6MB_Write_read i dont know if corsair are susim in flash memory to so corect me if i am wrong. i think that it the best to use the expantion slot with flash memory because i am doing alot of sport and idont want my mp3 hd baised to broke fast. together with thouse links it cost 130 USD from good and trusted stores.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני שואל בתור אחד ששומע מוזיקה במחשב לא עורך מוזיקה או בעל אול,ן הקלטות שאני צריך סאונד באיכות גבוהה אם אני קונה לוח אם שיש לו כרטיס קול מובנה האם צריך לקנות כרטיס קול? יהיה הבדל בסאונד אם זה רק לצורך של שמיעת מוזיקה?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מזה כ4 שנים רמקולים של קריאייטיב SBS370 ואני דיי מרוצה מהאיכות שלהם, אני מעוניין בקניית רמקולים נוספים (למחשב אחר) בתקציב של 300 ש"ח +- (אפשר לחרוג בגבול הטעם הטוב) . אחרי הרבה חיפושים יצאתי מבולבל, והדרישות שלי מהרמקולים הן: -שיהיו איכותיים יותר מהרמקולים שברשותי. - שיהיו 2 רמקולים + סאב (2.1). - כפתורי הווליום והכיבוי לא יהיו על הסאב (אני אוהב את הסאב שלי מתחת לשולחן ואת הגב שלי ישר). האם הדגם שהחליף את הATP3 המיטולוגי שווה משהו? או שצריך לחפש אלתרנטיבות אחרות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות נגן נייד חדש ואני מתלבט בין: IPOD MINI 4GB במחיר 1000 ש"ח. Iriver 5GB במחיר 1200 ש"ח. ועוד נגן בגודל 3 ג'יגה במחיר 740 ש"ח... לא זוכר בדיוק איזו חברה, אבל הוא משמש רק למוזיקה ואין לו את הפונקציות המתקדמות כמו סרטים או תמונות. ה IPOD מגיע עם מטען מהשקע בקיר? או שיש אפשרות לקנות לו מטען כזה? למישהו היו בעיות מיוחדות עם ה IRIVER? הפונקציות שלו (טקסט, תמונות, סרטונים) מצדיקות את המחיר? - ל IRIVER יש הגבלה בגודל הקבצים? כלומר אפשרי לראות בו סרטים בגודל מלא למשל (700 מגה לפחות)? - איך הגלילת טקסט בו? אפשר לקרוא ממש טקסטים ארוכים או שזה סתם פונקציה לקישוט?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אשתי מרצה שעות רבות באוניברסיטה מול כיתות של 50 - 200 סטודנטים. אני מחפש עבורה מיקרופון אלחוטי טוב וקטן ככל האפשר - אולי מיקרופון דש מבוסס BT? יש דבר כזה? בכל הרצאה יש לה מחשב נייד עם WiFi + Bluetooth שמחובר למקרן ולמערכת ההגברה בכיתה אז חשבתי שזה יהיה פתרון אלגנטי בהרבה מאוזניית מדונה מגושמת או מיקרופון דש מיקצועי שעולה פי 3 או 5 ומחייב להיסחב לכל מקום עם המשדר הענק על החגורה (שאין לה ב-50% מהמקרים) + מקלט גדול לא פחות. אשמח לכל עצה מבעל ידע בתחום, תודה מראש, גונן.
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני יודע שכבר דנו פה כמה פעמים הנושא, אבל בכל זאת יש כמה פינות לא סגורות... ברשותי אי ריבר H320 . הגירסה שלו בפנים היא 1.30 E . 1. למה לא מופיעה לי האופציה ל-וידיאו במסך האפשרויות (מוסיקה, רדיו, הקלטה וכו...) 2. האם כשאני מעדכן קושחה באופן אוטומטי נעלמת הקושחה הקודמת? כי בגרסה 1.28 או 1.29 היה מופיעה האופציה לוידיאו. 3. מישהו יכול לתת לי הסבר על DB? תודה תודה תודה לכל מי שיענה! עוד שבוע אני טס לשנה אז זה קצת לחוץ לי. תודה בכל מקרה!
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שתי האופציות הבאות: מסך LCD בגודל 24" של חברת DELL מדגם 2408WFP - שזהו למעשה מסך מחשב רב תכליתי שמשמש גם כטלוויזיה לכל דבר, בעל יכולת הצגה של תכנים ברזולוציה של Full HD כלומר 1080P, עלות המסך 3.5K או טלוויזית LCD בגודל 32" HD READY בעל יכולת הצגה תכנים ברזולוציה של 720P בתקציב של 5K (טרם נבחר דגם ספציפי). *הערה: התקציב אינו מהווה שיקול בבחירה מבחינתי. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES בלבד, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אח…
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסקמן של סוני מדגם D-E200 כבר שנים רבות (בערך 5 שנים) ועד עכשיו הייתי בטוח שהוא מקולקל בגלל שהוא סירב לקרוא דיסקים. לאחרונה החלטתי לנסות שוב את הדיסקמן אבל הפעם עם דיסק לא צרוב (קנוי), ולמרבה הפלא הדיסק קרא אותו במהירות. כל דיסק צרוב שאני מביא לו לא מצליח להיקרא. בדיסק מן השני שלי שהוא יותר חדש (בן שנתיים) הדיסקים הצרובים מתנגנים מעולה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת ישנה עם מגש 5 דיסקים שנדפקה ממש מהר, אבל הרמקולים שלה פועלים - רמקולים גדולים עם באס בלמטה שלהם. אני חושב שהם נקראים מדפיים..אני לא בטוח בכל אופן, איך מחברים לכרטיס קול שלי? יש לי קופסה חיצונית כי יש לי GTXP
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-