עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיברתי מיקרופון למחשב עכשיו הוא עובד כשאני מדבר במיקרופון שומעים ברמקולים אבל כשאני מנסה להישתמש בו במסנג'ר הוא לא פועל או כשאני מנסה להישתמש ברשמקול ... הוא מראה כאילו הוא לא מותקן במחשב אבל בעצם כשאני מדבר למיקרופון שומעים ברמקולים ... בעיה שנייה כשאני פותח סרט במדיה פלייר הוא מראה לי מצד שמאל למעלה כל מני פרטים על הקובץ תוך כדי שהוא מיתנגן וזה לא יורד משם .... תמונה לבעיה של המדיה פלייר: http://www.israup.net/images/dd8f5de97d9a9aa06a6820e1e3f62112.jpg תודה רבה ...

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by noambaum,

ראיתי את אלו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8247?osCsid=6fa213e2e322bc4516b736a1d879869e מישהו מכיר ?

3. Started by tzolerguy,

שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by redead,

הכלבה הרסה לגמרי לגמרי את השלט אין ממנו כמעט זכר... איפה לכל הרוחות אני יכול למצוא עכשיו שלט מתאים לרסיבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. עקב הגבלת תקציב , הגעתי לשני הרסיברים הנ"ל , עכשיו אני מנסה להבין מה יותר חשוב בראיה קדימה התמיכה בפורמטים החדשים (HD למיניהם) או התמיכה ב 7.1 ערוצים? למרות שלא רשום בכותרת מה עם ה-663? הוא בעצם תומך ב 7.1 וגם בתכנים ולא יקר משמעותית, דעתכם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by oDot,

שלום, קניתי CX300-II לS9 שלי (מפנדה, ככה שאני לא חושב שיש חשש שהן מזוייפות) ושומעים די חרא.. בעיקרון חיברתי אותן גם למחשב וגם לנגן עצמו ושומעים ממש ממש צורם.. ניסיתי על כמה PRESETS בS9 והתוצאה לא משתנה, במגוון רחב של שירים; פופ, רוק, אלקטרוני.. יש לכם מושג למה זה ככה? תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

חשבתי על Logitech X530 , המלצות לרמקולים ? עדיפות ל5.1

8. Started by ggg123,

אני מחפש לקנות רמקולים 2.1. כפי שאמרתי בכותרת התקציב עד 400 ש"ח בערך. חשוב מאוד העיצוב של הרמקולים, וכמובן איכות האודיו. השימושים רוב הזמן מוזיקה, קצת סרטים ומשחקים. חשבתי על JBL Creature II שעולה בסביבות 370 ש"ח, אבל הבנתי שמדובר בדגם די מיושן. יש עוד אופציות?

9. Started by XMB,

אהלן, מחפש לקנות רמקולים בארה"ב (אשר ישמשו לשימוש בארה"ב ולא בישראל). התקציב הוא 200$ לערך אך אני לא חושב שאני צריך משהו שכזה, השימושים שלי בעיקר מוזיקה (ולא על ווליום גבוה, פשוט שיהיה באס וסאונד נקי ואיכותי). סרטים וסדרות אני רואה מעט אולי 20% מהשימוש ועוד 10% משחקים ככה שהדברים הללו לא קריטים. הייתי עד היום עם Creative 5200 5.1 ואני מרוצה עד הגג אך יש להם קצר חשמלי ואין לי טעם לתקן אותם (שרדו 8 שנים, הגיע זמנם). יש לציין שיש לי כרטיס קול יחסית איכותי Creative X-FI XtremeMusic (לא חיצוני, הדגם המקביל של XtremeGamer). יש כרגע ב AMAZON מבצע לHarman-Kardon SoundSticks 2.1 ב 99$ http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0001DBEM4/ref=pd_luc_mri?_encoding=UTF8&m=ATVP…

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

שאלה בכותרת.... לא מצאתי באתר שלהם יש לי מחשב אחד עם גרסא 6 ומחשב שני עם גרסא 5

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזייה 40-47 אינץ, השימוש העיקרי הוא חיבור ל- XBOX360 וצפיה בטלוויזיה דרך ממיר של HOT (בקרוב ממיר HD), חשוב לי שהיא תהיה FULL HD, מחפש המלצות על דגמים טובים (חשבתי על כמה דגמים): LG 47LG55FR, LG 42LG80FR, Sony Bravia KDL40V4000E LCD ‏40, Panasonic TX42LZ80 LCD ‏42, Samsung LA40B550 LCD ‏40, Toshiba Regza 42XV500 LCD ‏42, אם יש לכם דגם אחר שעדיף על אלה בתקציב שלי, אני אשמח לשמוע. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. בוקר טוב, בהתאם להמלצת חברי הפורום רכשתי רמקולים של פיליפס (SPA 1301) יחד עם המחשב החדש. הרמקולים עצמם נהדרים אבל גיליתי בעיה קטנה: הם חסרים שקע חיבור לאוזניות. הרמקולים של המחשב הישן שלי הם פשוטים הרבה יותר ויש להם שקע כזה. אז איך אוכל לחבר אוזניות לרמקולים החדשים? בעיה נוספת (נראה לי שהיא קטנה יותר) היא שאני רוצה לחבר את הרמקולים החדשים לשני המחשבים, החדש והישן, ופשוט לזרוק/לתת את הרמקולים הישנים. זה אומר שאני זקוק לאיזה כבל מפצל עם מתג שיתחבר לשני המחשבים מצד אחד, לרמקולים מצד שני והמתג שבאמצע ישלוט מאיזה מחשב תשמע המוסיקה. איך קוראים לכבל שכזה ואיפה משיגים אותו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by r1sk,

ברצוני לקנות טלוויזיה לחדר השינה. התענייתי במס' כתבות ומדריכים ברשת והגעתי למסקנה על פיהם שחיבור SCART הוא החיבור האיכותי ביותר, כלומר איכות צפייה הטובה ביותר. מכאן, הגעתי למומחה בעניין שאמר לי שההבדל בין SCART לחיבורים אחרים (S-Video וכו') הוא מזערי ולא קל להבחין בו בעין שאינה מזויינת. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להשקיע עוד 500-1000 ש"ח לטלוויזיה עם כניסת SCART אשר תתחבר לממיר YES שבביתי, או לחסוך אותם ולקנות טלוויזיה ללא כניסת SCART ולקבל איכויות צפייה ותמונה שוות בהחלט ? הקריטריונים שלי לטלוויזיה הינם 32" , HD READY , חיבור ל-PC. תודה רבה, המשך שבוע מהנה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אשמח להמלצה לסטרימר, האם זה בכלל כדאי (מבחינת איכות הקול והתמונה) הייעוד - סרטים, הקלטה אבל לפני הכל הרצת קבצי מוסיקה לכן איכות הסאונד חשובה לי (אין לי כניסה דיגיטאלית במגבר) השאלה הכי חשובה לי היא איכות כרטיס הקול ,כרגע אני מתשמש בג'וליה. בעצם רציתי לדעת האם סטרימר יעשה את העבודה כיון שאני לא מוענין במחשב מדיה סנטר. אשמח להמלצה על דגמים אשר עשויים להתאים אם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ליאור שמש,

שלום, ברשותי מערכת דיסק שקוראת CD-R\RW ובנוסף דיסקים מסוג CD-R הבעיה שיש לי שירים מסוג קובץ של MP3 וזה לא מתאים. לפי דעתי, אני צריך להמיר את השירים לאיזה-שהוא קובץ מתאים. השאלה שלי היא איך אני עושה זאת ולאיזה סוג קובץ של השיר להמיר? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. Started by giloman,

לטלווזיה הולך להתחבר ממיר HD של יס או הוט וHTPC שישמש ל1080P (צריך HDMI כמובן) הטלוויזיה צריכה לבוא עם רמקולים מובנים . עכשיו אני לא יודע מה עדיף לגודל 42'' פלזמה או LCD ? תודה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  17. שלום, נתקלתי בכמה מקומות אשר מוכרים את הרמקולים CERWIN-VEGA V5-M מתצוגה במחיר של 679 ש"ח. האם כדאי לרכוש את הרמקולים הנ"ל? והאם המחיר הזה הולם אותם או שמא יש כאן קאצ' כלשהו(חוץ מהעניין שהם מתצוגה)? מעבר לזה, יש ברשותי מגבר ישן, מלפני 25-30 שנה, יש מצב שהוא לא יסתדר עם הרמקולים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by wta,

אם פותחים את הרמקול הראשי אפשר לנתק ממנו את הסאב?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by Master Boo,

שלום ברשותי טלוויזיה 32" Full HD (של סוני) וכרטיס מסך 8800 GT. לכרטיס המסך שני חיבורי DVI וS-Video. באיזה חיבור עדיף להשתמש לטלוויזיה? זה משנה בכלל? והאם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להיות מודע אליהן בשביל לנגן סרטים באיכות הטובה ביותר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by n_aviv1,

גג 2000 אולי אפילו טיפה יותר... אני מתלבט אם כדאי לי לקחת את ה Z-5500

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלוםם לכולם , אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים וטובים שזה 2 רמקולים וסאב , אני צריך המלצה לרמקולים שאיכות השמיעה בהם נקייה, חדה ופשוט טובה, הבאס חשוב לי אך גם האיכות ! ראיתי רמקולים עם סאב של חברת DIVOOM אך אני לא מכיר את החברה, מי שמכיר שיגיד לי בבקשה איך היא אם יש לה מוצרים איכותים וטובים! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. שלום, הLCD שיש לי עכשיו בחדר התחיל להשתגע. נראה לי שיהיה יותר משתלם לקנות חדש מאשר לתקן (האחריות נגמרה). לצערי אני מוגבל לגודל של 26-28 אינץ' מטעמי מקום (אני לא חושב ש30 אינץ' יכנסו לשם). התקציב הוא בסביבות ה2000-3000, לא חקוק באבן. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. האם ניתן לחבר אותו גם ליס וגם להוט? ואיך הוא מבחינת איכות תמונה באופן כללי? אני צריך אותו לשם הצגת שידורי טלוויזיה בלבד ולא לשם הקלטות, המרות וכו'.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by tombraider,

שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  25. או שהמובנה על הלוח מספיק?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים