עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lior the only,

אז ככה לפני כשבוע קניתי את ה z-2300 של logitech הרמקולים בסדר מבחינת איכות ועוצמה אבל יש משהו שמטריד אותי אני לא יודע עם זאת בעיה או לא אבל ברגע שאני מעלה למקסימום ווליום למשך שעה שעה וחצי הרמקולים מתחממים ויש ריח של שרוף ואין שום בעיה בקול שיוצא עכשיו אני לא יודע עם זה בגלל שזה חדש או בגלל שהעוצמה חזקה מדי כי זה מרעיד לי את כל הבית אבל אני רוצה לדעת עם הם יכולים להישרף או שלא עם למישהו יש מושג על זה בבקשה שיעזור ויגיד לי עם יכול להיגרם נזק כל שהוא תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by meir21,

אהלן אני מחפש לקנות Hauppage HD-PVR כדי ללכוד מהטלוויזיה בHD . אבל קשה למצוא את זה בארץ.האם יש סכנה בלהביא מחו''ל בבחינת מכס וזה .אם יש כאן מישהו שקנה / הזמין , אני אשמח לקבל עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר שיש לו תקציב 700 שקל הוא רוצה לקנות 2.1 למחשב שלו..... על מה אתם ממליצים? והאם מישהו מכם מכיר חנות באזור ירושלים שיתן לנו לשמוע ברמקולים האלו..... יש לו כרטיס קול SM4 מובנה על לוח אם רוקלייק של אינטל.. האם כדאי לקנות כרטיס קול יותר טוב ורמקולים ב700 או רק רמקולים? וזה לשימוש עיקרי מאוד במוזיקה תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכם ותודה שנכנסתם. יש לי (למשפחה) אפשרות לקנות מערכת קולנוע ביתית מתוך 3 אפשרויות.. אנחנו רוצים לעשות את הקנייה הטובה ביותר לנו, אם בכלל. כמובן שאם נגיע (בעזרתכם) למסקנה שהמכשירים לא שווים את הכסף, או שאפשר להשיג דברים טובים יותר בסכום שהפרשו קטן בהרבה יותר, לא נקנה את מה שמאפשרים לנו.. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המכשירים, שיתאימו לשילוב של סרטים ואודיו. אודיו (מוזיקה) זה פחות חשוב, אם כי אני אשמח לשמוע טוב את השירים כשאני אשמיע אותם.. הסלון שלנו הוא 7 מטר על 4 מטר. לא כל כך גדול, אבל גם לא פיצי.. אני גם הייתי שמח אם תגידו לי אם המערכות שוות את המחיר שמוצע לי עליהן (חלק מהאפשרויות של "שי לפסח" מהעבודה של אבא שלי). מערכת ראשונה: נגן dvd טושיבה מדגם SD-296…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Nick1986,

שלום. מחפש המלצה למערכת סטריאו שעולה עד 1,500 ש"ח. מה אתם אומרים, פיוניר XEM26, כדאי ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני עובר לבית חדש בעוד כמה חודשים ואני מתכנן לעשות בסלון בנוסף לטלוויזיה גם מקרן. המקרן שמשך אותי במיוחד עד עכשיו הוא Optoma HD25-LV שעפ"י המפרט אמור להיות מסוגל להקרין מצוין גם באור שמש. הדילמה הגדולה שלי היא באזור הרסיבר ורמקולים, מאחר והסלון צמוד למרפסת הייתי רוצה ללכת על מערכת של 7.1 רמקולים כאשר 2 מהם יהיו במרפסת. הרסיבר שכרגע מעניין אותי הוא Pioneer VSX-1124 עם 7.2, עם מולטי-זון שמאפשר להשמיע במרפסת סאונד שונה מבתוך הבית. לגבי רמקולים, אין לי מושג על אילו ללכת, אני רק יודע שאני צריך סטלייטים, עדיפות בצבע לבן (דרישות של הצד הנשי בבית) וטובים, אבל בעיקר שלא יהיו במחיר גבוה מדי, עד 2000 ש"ח. אעריך מאוד את עזרתכם. אחד שלא יודע להחליט בין מבחר כל כך ענק, מתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by road_runner,

אז יש לי Ihp 120, וחוץ מיכולת הניווט בין הקבצים הזוועתית שלו אני מרוצה, ומחכה שבאפריל (אמן סלע) ייצא האפגרייד ויהיה לנו עברית (שפה יפה) במכשיר. אני ממש ממש רוצה לחבר את המכשיר לכל מקום (אוטו, אוטו שני, סטריאו של חברים וכ') והפתרון האידיאלי הוא משדר FM. לא כ"כ אכפת לי איזה סוג וכ'... סוללת 9 V או 2 AA או 2 AAA, 4 תדרים או דיגיטלי... רצוי שיהיה קטן. למישהו יש מושג איפה משיגים בארץ? אין לי כוח לחכות למשלוחים מחו"ל שוב!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shlomi8,

שלום! אני מחפש מערכת סטריאו לחדר קטן יחסית, אהיה מעוניין לתלות אותה על הקיר על מנת לחסוך במקום. המערכת מיועדת לחדר נרגילה שלי (מי אמר זולה?? ) תקציב : 600 ש''ח בערך אני יותר בכיוון של וינטאג' כדי לייעל יחס עלות/תועלת. יש משהו חם עכשיו ביד2 עכשיו שאתם יכולים להמליץ עליו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Marko,

After sitting two days and reading reviews on different 2.1 speaker systems, I've chosen the Altec's 621 system. But before I go and buy it I would like to know if you heard anything bad about this system. This system is only for music and not for surround. I know that Klipsh promedia 2.1 are the best but I don't have that kind amount of money. tnx as usual. Altec Lansing 621 2.1 Speaker System Review

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rubberDucky,

כמו שהכותרת מציינת אני צריך המלצות לשתי טלויזיות, שתיהן LCD. אחת בגודל של 37 אינץ' עד 7000 ש"ח. שניה בגודל 26 אינץ' עד 4000 ש"ח. אז תנו בבקשה המלצות לטלויזיה ובכללי גם איזה חברות טלויזיה מובילות עכשיו יש. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by steelmanx,

אי מעוניין לקנות נגן ואוזניות דרישות: נגן: 16GB זיכרון מינמום תמיגה בFLAC אוזיות:מיעודות למוזיקה בלבד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. מישהו מכיר אולי את כל ההבדלים בין פורמטים של וידאו כמו BRRIP, R5 מה ההבדל בין קידוד DIVX ל-H264 וכו' או יכול להפנות למדריך שמסביר את ההבדלים ביניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מובן ש MP3 זה כיווץ ירוד... קניתי כרטיס קול חדש, ויש לי מערכת יחסית פשוטה של המילטון 5.1... אבל אני רוצה לבחון אותם כמו שצריך, מישהו יכול להעלות לי בבקשה קובץ מוזיקה, שיר איכותי? upload-il.com שרת ישראלי מהיר להעלאת קבצים, זה ממש יעזור לי! גם יספיקו לי כמה שמות של פורמטים מומלצים ואני אדאג להשיג שירים באותם פורמטים! תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by יהודה44,

ההבטחות - תוכל לראות בטלוויזיה כל תוכנית חיה גם בכבלים ללא תשלום כל שהוא. אמת? למישהו יש נסיון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by solzi7x,

לחברים שלנו יש חדר קולנוע מדהים. יש שם מחשב לקונוע ביתי מקרן ספות רמקולים מכל כיוון ועוד כל מיני דברים מטורפים שאני ממש לא זוכר, ואני לא סתם אומרים מטורפים. בקיצור הבן אדם שלו זה שייך שאל אותי קצת על HDMI 1.3. עכשיו, מכיוון שאין לי מושג בנושא תהיתי אם תוכלו לעזור לי. כל פיסת מידע (עדיפות לעברית אבל אין בעיה עם אנגלית) תועיל, אני מעונין לדעת לגבי כרטיסי מסך תומכים ממולצים, כרטיסי קול, מה צריך נדרש כדי בשביל זה, כרטיס אם מיוחד או משהו. כל דבר שאפשר לדעת יהיה מועיל המון המון תודה מראש :]]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by legocar,

היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה, בעיקר כדי להקליט תוכניות שונות שמשודרות. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז רציתי לשאול- את הכרטיס טלויזיה אני מחבר לממיר או לשקע טלויזיה שבקיר? אם זה לשקע בקיר, אז אפשר לקלוט דרך המחשב בדיוק כמו שאני רואה בממיר של יס? ומה ההבדלים בין כרטיסי הטלויזיה השונים? האם משהו בסביבות ה200 שקל יספיק, או שכדאי להשקיע יותר? על מה אתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by aviad91,

מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר אפילו מעט פחות ואני מתלבט בין 32 אינץ' ל37 אינץ'(תקציב עד 3500 ש"ח). הוצע לי הדגם RV733 37 אינץ' שנראה מצוין ויש לו אפשרות להתחבר למחשב דרך האינטרנט. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האפשרות הזאת ויכול להסביר לי קצת יותר..ואם בכלל זה כדאי את המסך הציעו לי ב3400 ש"ח.האם המחיר סביר לטלוויזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sergey_k,

לפי מה שהבנתי יש אפשרות אחת של קריאיטיב 40 JUKE BOX יש עוד אפשרויות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אני משתמש באוזניות של seneshizer דגם HD201, פרט לעובדה שהן נורא עדינות והפלסטיקה שלהן מאד עדינה, הן עובדות מעולה ואני הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם ביחס לטווח המחיר. מהיום, ערוץ אחד באוזניות הפסיק לעבוד, ויוצא שאני שומע רק מערוץ אחד. ניסיתי לבדוק את האיזון במחשב ובווינאמפ, הכל עובד כשורה ואין בעיה מיוחדת שם. לכן, תהיתי אולי מדובר בבעיה בכרטיס הקול, בדקתי את האוזניות במחשב של אחי ושם גם כן, מופיעה אותה תקלה, מה שכניראה מעיד על בעיה באוזניות. השאלה, כיצד יכול להיות שפתאום ערוץ אחד באוזניות מפסיק לעבוד? ואם אין אפשרות לסדר את זה איכשהו, אשמח לקבל המלצה על אוזניות באותו טווח מחירים של ה-HD201 ובאותה איכות שמע. רק שהן יהיו מעט יותר מסיביות, ולא עשויים מפלסטיקה עדינ…

21. Started by jfkk,

שלום האם המוצר יעשה את העבודה העברת ממכשיר ה -LG 4. לטלווזיה . או שיש המלצה אחרת https://www.google.com/amp/s/m.aliexpress.com/item/32844595673.html#ampf=undefined. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by com,

אהלן מחפש 40/42 לסלון. השימושים בעיקר יהיו צפיה בערוצים רגילים (10,22) וקצת תכנים בHD 0 (אין צורך בתלת מימד) כעקרון אנחנו לא צופים אדוקים בסרטים אבל אם יכול להיות כניסת USB עם תמיכה בסרטים, זה בסה"כ יכול להיות נחמד (אבל לא הכרחי, אפשר לחבר ת'לפטופ, במילא זה פעם בהרבה זמן) חשבתי על סמסונג UA40EH500 שהיא זולה מאוד (2500) וגם 100 הרץ עם USB שאוכל וידאו יש שארפ 40LE530 שיקרה ב300 שקל יותר (שווה ת'הפרש?) ויש גם LG בגודל 42 שגם מציגות נתונים דומים ועולות 3000 (42LW450) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Michael^_^,

היי אני מעוניין לקנות נגן משהו שיצא בסביבות ה1000 ש"ח,בטייואן (= מחירים זולים?) בבקשה תעזרו לי מחר אני צריך להגיד מה אני מעוניין לקנות... חשבתי על מיני דיסק של שארפ, או של סוני או משהו בסגנון או אולי מובו או מיני אייפוד... פליז עזרה.... תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DekelV,

שלום, אני מרגיש שהSS V2 שלי מתחילות להיהרס אחרי שנתיים שהן אצלי, ואני רוצה לקנות זוג אזניות חדש לגיימינג. תקציב של 300 ש"ח, עם דגש על הנוחות(זה מה שכל כך אהבתי בSS V2), עם עיצוב נורמלי(לא משהו מרובע/ענק). תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by amitrotem,

שלום אני מעוניין לרכוש מחר טלוויזיה חדשה. חשוב לי שתיהיה HD 1920*1080 סדר גודל תקציב של 3500 +/- המסך מחובר למחשב לצורך משחקים וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין טלוויזיה U20 LCD 1:20000DCR 42 PANASONIC שעולה 3200 ש"ח לבין LG LD465 (הסדרה הזאת ומעלה) סדר גודל מחיר 3500 ש"ח (מאוד אהבתי את הפנסוניק) היא שווה משהו? יש המלצות אחרות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים