אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי dvd מקליט של LG כשאני מקליט איתו על דיסק dvd-r/dvd-rw התוכניות המוקלטות לא נראות כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן במחשב ניסיתי להשתמש בתוכנות ריפ אבל לא עוזר מפני שהקבצים לא ניראים במחשב. יש למישהו רעיון איך להעביר למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי בסוף את הSB3 דרך בזק (עדיין במחיר מגוחך של 718 ש"ח) וסה"כ אני מאוד מרוצה מהקופסה הקטנה הזאת. התקנתי אותה בלי בעיות בכלל, הסטרימינג עובד ממש טוב אפילו שאני נמצא 3 חדרים מהראוטר (הבינוני) וכמעט כל מה שאני שם מתנגן חלק לגמרי (אפילו WAV) חוץ מקבצים בקצב של 3000KBPS ומעלה שראיתי שזה מוזכר בדיון המרוכז גם כן (שחבל שננעל אגב כי הייתי מעלה אותו). גם החלק של הרדיו אינרנט עובד מצויין ובשבילי זאת תוספת נהדרת לשמוע (לא בהכרח להקשיב חח) למוזיקה קלילה ונגישה.יש כמובן המון תחנות (קול ישראל LOL) ומן הסתם האיכות של רובן די ירודה אבל מצאתי מספיק של 128K ובשביל רדיו זה סבבה לגמרי... יש למישהו אגב המלצה על איזה תחנה טובה, אמביינט/ניו-אייג' במקרה? מבחינת סאונד, מהיציאות האנלוגיות דרך…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב (מפרט בצד) שאשמח לחבר לטלויזית הHD החדשה שלי... רשום לי כמובן שהכרטיס מסך שלי תומך בHD רק שלא קיבלתי איתו שום כבל מיוחד כדי לחבר. לכרטיס מסך יש DVI VGA S-VIDEO וקיבלתי איתו רק כבל S-VIDEO.. שאני מאמין שהוא לא מתאים כדי לשדר HD, איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשדר דרך הכרטיס מסך HD? ומאיפה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עד עכשיו היו לי רמקולים 2.1 של CREATIVE SBS390 ומאוד הייתי מרוצה מאיכות הצליל. קניתי השבוע Logitech Z323 והתאכזבתי מאוד, הצליל היה עמום לעומת הקודמים, והחלטתי להיפטר מהם ולהשקיע במשהו טיפה יותר טוב. עוצמה היא לא שיקול מרכזי אלא עושר הצליל, גבוהים נקיים, בס משתלב טוב. הדגמים שמצאתי בZAP הם MicroLab FC330/FC530 SonicGear Evo 7/8 אבל אין לי מושג אם איכותם עולה על זו של הלוג'יטק...אם התקציב לא מספיק למשהו טוב, הוא מעט גמיש כלפי מעלה. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב ולמתוח אותם עם חוט ארוך עד לסלון (המחשב נמצא בחדר שליד וכרגע כשאנחנו רוצים לשמוע מוזיקה בסלון פשוט מגבירים [זה קראוון]) יש לי זוג רמוקלים נוסף, השאלה היא אם יש דרך טובה לחבר עוד רמקולים חוץ מלחבר את החוטים על היציאה של הרמקולים הנוכחיים של המחשב. בנוסף אני מעוניין לשים מפסק על הרמקולים הנוספים (שהולכים לסלון) כדי שלא יעבדו תמיד אלא רק כשאני רוצה. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר אפילו מעט פחות ואני מתלבט בין 32 אינץ' ל37 אינץ'(תקציב עד 3500 ש"ח). הוצע לי הדגם RV733 37 אינץ' שנראה מצוין ויש לו אפשרות להתחבר למחשב דרך האינטרנט. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האפשרות הזאת ויכול להסביר לי קצת יותר..ואם בכלל זה כדאי את המסך הציעו לי ב3400 ש"ח.האם המחיר סביר לטלוויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני כשבוע קניתי את ה z-2300 של logitech הרמקולים בסדר מבחינת איכות ועוצמה אבל יש משהו שמטריד אותי אני לא יודע עם זאת בעיה או לא אבל ברגע שאני מעלה למקסימום ווליום למשך שעה שעה וחצי הרמקולים מתחממים ויש ריח של שרוף ואין שום בעיה בקול שיוצא עכשיו אני לא יודע עם זה בגלל שזה חדש או בגלל שהעוצמה חזקה מדי כי זה מרעיד לי את כל הבית אבל אני רוצה לדעת עם הם יכולים להישרף או שלא עם למישהו יש מושג על זה בבקשה שיעזור ויגיד לי עם יכול להיגרם נזק כל שהוא תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות איכותיות עם צליל נקי ובאס איכותי. מיני או In-Ear. עדיף In-Ear בגלל שאני רוצה להשים את האוזניות גם בקסדה כדי לשמוע באמצע הנסיעה. אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז עדיף שלא. אפשרות לחרוג מהתקציב במעט אם זה באמת שווה את זה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עולים עכשיו 1100 ש"ח? במחיר כזה איזה מערכת רמקולים כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המתאם אמור להעביר לי חומר על קלטות וידאו למחשב בפורמט DVD MPEG וכו. מכשיר הוידאו די ישן ויש לו רק יציאת 21 פינים. חיברתי אליו את VIDEO ורואים תמונה. ביציאת האודיו שלו אני לא מצליח לקבל אות מהמחשב. אציין שאני יכול לשמוע אם אני מחבר את היציאות אודיו ישירות למגבר שלי (לליין TAPE למשל). איך אני מצליח להקליט גם תמונה וגם קול ? המתאם נראה כמעט כך: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDSV3200ELIGHT כרטיס הקול שברשותי בעל יציאת גיטרה+מיקרופון+ אודיו למגבר. זה הכרטיס: http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את האוזניות של PIONNER שהם נראות לי טובות Pioneer SECL30 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=secl30&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE או האוזניות של RAZER http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=12432&showTube=502 Razer Moray White (אוזניות עם בידוד קול פאסיבי) יש המלצות על חברות אחרות ? וואלה אני לא בטוח מה אני אמור לחפש באזוניות או בסה"כ בגלל כי לא התעמקתי בנושא סאונד נשאל את זה פה כבר טווח תדרים כמובן כמה שיותר נמוך לגבוה יותר טוב אני כמובן מבין את זה נגיד מ 5Khz-22khz זה אומר איכות טובה מאוד כי הוא קולט יותר תדרים. התנגדות אני לא בטוח מה זה אומר אבל רוב האוזניות הם 16 עד 20 או 30 אפשר להגיד. 16 אני מניח שמספיק רגישות אני …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נגן משהו שיצא בסביבות ה1000 ש"ח,בטייואן (= מחירים זולים?) בבקשה תעזרו לי מחר אני צריך להגיד מה אני מעוניין לקנות... חשבתי על מיני דיסק של שארפ, או של סוני או משהו בסגנון או אולי מובו או מיני אייפוד... פליז עזרה.... תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האופציות שלי מאמזון הם: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium ב 89.24$ ASUS Xonar DX 7.1 ב 80.71$ Auzentech X-Fi Bravura 7.1 ב 133.49$ כרגע ה$ הוא 3.5790 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה טוב ואיכותי גם למשחקים גם למוזיקה וגם לסרטים על מה אתם ממליצים ולמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע התחדשתי בזוג הנ"ל, עכשיו יש משהו שדי מציק לי... בזמן האזנה למוזיקה בעיקר רוק וסגנונות דומים נשמע כאילו קולות הזמרים מזייפים במין תוספת מעצבנת של מים בגרון (לא עולה לי משהו אחר בדמיון,עמכם הסליחה) ,תקון קטן -הרעש מתווסף לכל תחום התדרים הגבוהים ולא רק לקולות הזמרים. האוזניות מחוברות ל audigy 2 zs יש למישהו מושג מה לא כשורה? או איפה להתחיל בניסיון לסדר את זה. אין לכם מושג איך זה לשמוע את Depeche mode עם הזיוף המעצבן הזה!!! אגב צריך לעשות מעין "הרצה" לאוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ורצוי שתהיה אופציה של כפתור או משהו מאיזה יציאה לשמוע. אני לא ממש מבין בזה אבל אני מחפש משהו עם כמה רמקולים שאפשר לתלות מסביב בחדר.. התקציב הוא לא סופי אם יש משהו יותר טוב ב 1300 ש״ח בערך זה גם סבבה.. מכירים משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי הפורטיסימו 2 DE או הטרהטק 512
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה הזיוף טוב ? כי המחירים הם מצחיקים אני חושב שKSP מוכרים CX300 מזוייפות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 מה פשר המכירים הזולים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות תאריך השחרור מצהל הקרב ובא וההחלטה לשפץ ולעצב את החדר שלי,החלטתי לרכוש מסך טלוויזיה לחדר. לפי קריאה קצרה של כמה ביקורות באניטרנט הכיוון שלי הוא lg 42"60fr מסידרת scarlet . מהביקורות ראיתי שזה מסך FULL HD ולפי מה שהבנתי זה מיותר וגם מוריד באיכות התמונה בשידורים רגילים. המסך ישמש לצפיה בהוט (רוב הזמן) ,צפיה התבכנים מהמחשב בתקוה גם לתכני HD. מרחק הצפיה יהיה או 2.5 או 3.5 עוד לא הוחלט איפה להציב אותו. אז על מה אתם ממליצים חוץ מהמסך הנ"ל? ועוד שאלה, איך המסך יתפקד בשימוש שוטף בתור מסך מחשב ולא רק צפיה בסרטים(משחקים/אינטרנט) ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן שחיפשצי משהו ברשת מצאתי איזה פסיכופט אחד שצילם את החדר שלו, הסתכלתי בכמה תמונות ואז ראיתי את הדבר הבא, חשבתי שזה סתם קישוט לשולחן אבל אז שמתי לב ללוגו שם של HARAM KARDON הבנתי שזה רמקולים, אבל איזה רמקולים אילו !? העיצוב מדהים ! http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0434.JPG.html http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0432.JPG.html
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש לקבל חוות דעת לגבי רמקולים של dali ICON 6 במחיר של 7800 שח תודה אלי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש באוזניות של seneshizer דגם HD201, פרט לעובדה שהן נורא עדינות והפלסטיקה שלהן מאד עדינה, הן עובדות מעולה ואני הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם ביחס לטווח המחיר. מהיום, ערוץ אחד באוזניות הפסיק לעבוד, ויוצא שאני שומע רק מערוץ אחד. ניסיתי לבדוק את האיזון במחשב ובווינאמפ, הכל עובד כשורה ואין בעיה מיוחדת שם. לכן, תהיתי אולי מדובר בבעיה בכרטיס הקול, בדקתי את האוזניות במחשב של אחי ושם גם כן, מופיעה אותה תקלה, מה שכניראה מעיד על בעיה באוזניות. השאלה, כיצד יכול להיות שפתאום ערוץ אחד באוזניות מפסיק לעבוד? ואם אין אפשרות לסדר את זה איכשהו, אשמח לקבל המלצה על אוזניות באותו טווח מחירים של ה-HD201 ובאותה איכות שמע. רק שהן יהיו מעט יותר מסיביות, ולא עשויים מפלסטיקה עדינ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי האוזניות הבאות: Philips Digital SHD9000 Sennheiser Wireless RS160 Around-Ear השימוש באוזנות יהיה בעיקר לשמוע תוכניות בטלויזיה, אם כי גם לעיתים לא תכופות לשמוע מוזיקה. הייתי רוצה לדעת מה מומלץ יותר. אם יש למישהוא המלצות לאוזניות אחרות במחיר של עד 1000 ש"ח, אז אני ישמח לשמוע על כך גם כן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מחפש 40/42 לסלון. השימושים בעיקר יהיו צפיה בערוצים רגילים (10,22) וקצת תכנים בHD 0 (אין צורך בתלת מימד) כעקרון אנחנו לא צופים אדוקים בסרטים אבל אם יכול להיות כניסת USB עם תמיכה בסרטים, זה בסה"כ יכול להיות נחמד (אבל לא הכרחי, אפשר לחבר ת'לפטופ, במילא זה פעם בהרבה זמן) חשבתי על סמסונג UA40EH500 שהיא זולה מאוד (2500) וגם 100 הרץ עם USB שאוכל וידאו יש שארפ 40LE530 שיקרה ב300 שקל יותר (שווה ת'הפרש?) ויש גם LG בגודל 42 שגם מציגות נתונים דומים ועולות 3000 (42LW450) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניית דיבורית בלוטות' מומלצת לשיחות ולא למוזיקה, עד 100 ש"ח, יכול כמובן להזמין מאתרים בחו"ל. חשובה לי יציבות החיבור, איכות שיחה הן בשמיעה והן מבחינת המיקרופון עם סינון רעשי סביבה. עם בטריה טובה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גודל 32 והמחיר הוא בערך 1700-1800... מצאתי את זו: http://www.21.tv/p-92783/LED_32_Full_HD טלוויזית FHD LED סך הכל פרטים טובים אבל החברה הפריע לי כי קראתי עליה שהיא הייתה טובה בעבר וכרגע מוגדרת כחברת מדבקה. השימוש העיקרי שלה יהיה לחיבור למחשב סרטים\משחקים בHD וגם בהמשך ממיר בעזרת ה'. אני יותר מאשמח לעזרה, שבת שלום. *הערה-אין לי בעיה עם זה שלא רואים בה כמו בLG או סמסונג לדוגמא, אני לא רוצה צבעים מרוחים אני לא רוצה תקלות ואני רוצה איכות סאונד ותמונה טובים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-