עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by r1sk,

שלום, ברשותי מחשב נוסף בעל כ.מסך EVGA GTX 285 SC. ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה TOSHIBA 32" FULL-HD XV550. לכרטיס זה לא קיימת כניסת HDMI (בנוסף ל-2 כניסות ה-DVI הסטנדרטיות) בניגוד ל-GTX 295, שלו קיימת כניסת HDMI. בכל אופן, כרטיס המסך מגיע עם פלג DVI-to-HDMI שבעצם אני מחבר אותו לכניסת ה-DVI בכרטיס המסך ואליו מחבר כבל HDMI שהולך לכניסת ה-HDMI בטלוויזיה עצמה. עד כה ידוע לי מה נהוג לעשות. כעת, האם כניסת ה-DVI עם פלג DVI-to-HDMI תעביר גם אודיו ולא רק וידאו ? אם לא מה עליי לעשות ? עזרה בבקשה. שאלה נוספת, האם עליי לשנות את הגדרות האודיו במחשב בשביל איכות סאונד מקסימלית ? אם כן, כיצד ? (מערכת ההפעלה שלי היא XP) תודה רבה לעוזרים, סוף שבוע נעים.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Sorkenta,

הי לפני כמה ימים גיליתי שהרמקולים שלי ( creative sbs580שעד לא מזמן רק רמקול אחד מתוך החמישה עבד, או לפחות ככה חשבתי :s05: ). אז ישבתי בחדר העבודה, ששם הרמקולים שלי נמצאים ושמעתי מוזיקה באייפוד והחלטתי חבר אותו להם סתם (בני גורן מוציא את המיטב מאתנו) והגברתי עד הסוף, חשבתי שאני לא אשמע כלום חוץ מבאס ענקי וגיליתי שאני גם שומע את Layla בעוצמה חלשה... :s05: הקיצר יש משהו שאפשר לעשות? אני בכל מקרה יקנה רמקולים חדשים אחרי סוכות, אבל עד אז אני תקוע... תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  3. שלום, אני לא מצליח לראות טלוויזיה במדיה סנטר, בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה winfast אני רואה טלוויזיה אבל במדיה סנטר אני לא יכול, יש לי את הכרטיס טלוויזיה LeadTek WinFast DTV1800 H.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by giloman,

1. כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcuda או של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? 2. 9400GT תומך בcuda אבל לפי הרשימה באתר של coreavc רק 9500 נתמך (אפילו ש9400 זה 9500 מסורס שיידרים) אז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TicTacToe,

שלום אני מעוניין לקנות את האוזניות שמצויינות בכותרת. אני סגור על סוג הזה (earphone). יש חוות דעת? למישהו יש? מרוצים? אשמח לשמוע אתכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by talrub,

שלום, אני מעוניין לשים למחשב שלי שלט שיאפשר לי לשלוט על העכבר ועל פקודות הנגן מדיה שלי האם אפשר לבצע דבר כזה?אני יודע שיש שלטים למחשבים אבל איך אני יכול לקמבן משהו כזה? תודה וחייב תגובות רציניות ובהקדם

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by MagnuM_47,

שלום, יש לי בעיה רצינית, משום מה אני שומע רק ברמקול קדמי שמאלי. המחשב שלי מחובר לDVD עם רמקולים 5.1 לא נגעתי בהגדרות ולא נגעתי בכלום, פתאום הוא החליט לעבוד רק ברמקול בודד. עשיתי לו כמה בדיקות עם התוכנה של הכרטיס קול GIGABYTE: Realtek HD Audio Manager http://img523.imageshack.us/img523/9505/14353863.jpg כפי שרואים בתמונה החיבור שלי במחשב זה לירוק ושאני נכנס בפנים אני בדר"כ בוחר Line In למיטב זיכרוני אז עכשיו שאני בוחר את זה לא שומעים את המוזיקה, אבל אם אני משנה לסנטר / לר.קדמי / לר.אחורי - אז זה כן עובד אבל רק על רמקול בודד אחד (קדמי שמאלי) שוב, לא נגעתי בהגדרות ולא עשיתי שום דבר מיוחד, עד היום הכל עבד. בדקתי גם את ההגדרות הפשוטות של הווינדאוז אולי בsounds השתנה משהו אבל …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by daniel0089,

היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=37907 אלו הם הרקמולים המדוברים , אני אם כרטיס קול מובנה , האם הוא ינצל את הרמקולים במלואם ? ( עוצמה איכות וכל השאר ) תודה ותעבירו לאודיו אם זה יותר מתאים לשם

11. Started by haviv822,

ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by gmb,

שלום לכולם הלוח אם: אסוס M2N-E חיבור קואקסלי לרסיבר הרמן קרדון AVR35 לא מצליח להוציא 5.1 מהמחשב על הרסיבר אני מקבל COAX PCM ואני מצליח לקבל רק 2.1 ביציאה מהמחשב, ניסיתי לבדוק דרך התוכנה של הלוח אם (SOUNMAX, AD1988) וגם שם אני שומע רק בסטריאו וסאב... מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס וניסיתי כמה דרייברים קראתי בגוגל שגם אחרים חוו את הבעיה הזאת מישהו מכיר פתרון כלשהו? רמי

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. הי, מחפש טלוויזית LCD לחדר, חשוב שיראו חד, שיהיה HDMI, שישמעו טוב שמעתי על הדגם הבא: LA__A450 האם מומלץ, אילו עוד דגמים יש? מתלבט האם כדאי לקחת לחדר 32 או 37 אינץ'? תודה רבה, עידן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by zahiz007,

שלום, ברשותי מחשב, המרוחק משהו כמו 6-7 מטרים מהטלווזיה, תהיתי האם קיים כבל באורך כזה? כמו כן, יש לטלווזיה כניסת VGA, מה עדיף: RCA / VGA? אם קיים כבל כזה, מישהו יכול להפנות אותי לאתר שממנו ניתן לרכוש? כ.מסך : 9600GT, תודה! צחי

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by redead,

הכלבה הרסה לגמרי לגמרי את השלט אין ממנו כמעט זכר... איפה לכל הרוחות אני יכול למצוא עכשיו שלט מתאים לרסיבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by noambaum,

ראיתי את אלו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8247?osCsid=6fa213e2e322bc4516b736a1d879869e מישהו מכיר ?

17. אני מעוניין לקנות את ה-Z5500, אך בכל חנות ששאלתי אומרים שאין אותה בכלל בארץ כרגע. ועד כמה שאני יודע, אין גם אחת שמשתווה לה (גם המערכת של קריאייטיב היא 7.1, ואין לי צורך בכל-כך הרבה, וגם היא לא משתווה לה). מישהו אולי יודע מתי יחודש המלאי בארץ? ואם יש דרך ליצור קשר עם הספקים? אני ממש אתבאס אם אני לא אצליח להשיג אותה... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by anatoli,

אהלן אנשים, ראשית, הקדמה, cMoy למי שלא מכיר הוא מגבר אוזניות בסיסי ביותר שעובד על ספק כח פשוט או 2 סוללות 9 וולט (אפשר גם סוללה אחת, אבל עזבו). המגבר מבוסס על מגבר שרת (הלכה למעשה, שבב בודד אשר מכיל בתוכו 3 דרגות הגברה), בטופולגיה נפוצה להפליא של מגבר לא מהפך (עם משוב שלילי). למי שלא הבין כלום מהשורה האחרונה, אל דאגה, זה רק אומר שיש פחות חלקים לעבוד איתם והתוצאה תהייה יחסית טובה http://tangentsoft.net/audio/cmoy-tutorial/ מי ששם לב בזמנו, לפני כמה שבועות ניסיתי לבנות cMoy מהחלקים שהיו זרוקים לי בארון. לצערי הייתה לי אז בעיה של זמזומים בסאונד אשר נבעו כנראה מהשילוב של מגבר שרת שלא ממש מיועד לעבוד במעגל בסיסי כל כך (אלא דורש סינון מוצלח יותר בכניסה), ושל חלקים לא מספיק …

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by Qtec,

ערב טוב אני מתלבט בין שני הרמקולים הללו. מטרת השימוש ברמקולים היא כללית, לרוב מוסיקה וסרטים. לפי הנתונים ה microlab נראים לא רע, יותר חזקים, בנוסף הם מגיעים עם מגבר נפרד ושלט. לרוע המזל אני לא מוצא מקום שאפשר לשמוע אותם בו. ה Altec Lancing vs4121 נראים כמו השקעה בטוחה יותר, אבל מגיעים בלי הפיצ'רים שmicrolab מציעים (וגם קצת יותר יקרים). מה דעתכם ? בנוסף שתי שאלות - 1. מישהו מכיר חנות שמציעה את ה microlab למכירה בתל אביב ? 2. מישהו יודע אם יש כפתורי שליטה גם על המגבר ? או שאפשר לשלוט על רוב הדברים רק מהשלט? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

חשבתי על Logitech X530 , המלצות לרמקולים ? עדיפות ל5.1

21. שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: כשאני מוציא בכרטיס קול בחיבור הקואקס שלו שמע של 5 ערוצים כמו דולבי או DTS אל הרסיבר שלי, הכל עובד יפה בסרטים אבל במשחקים יש רק סטריאו. אפילו בבדיקה של הרמקולים בתוכנה מראה שהוא מנגן את השמע ברמקול אבל אין כלום רק בימין ושמאל יש שמע. חשוב לציין שמדובר ב windows xp. זה כרטיס קול מובנה של realtek בלוח של גיגה בייט p43-ds3. נסיתי לחפש הגדרות אבל אין הרבה. מה שהכי מעצבן זה שבויסטה וגם ב windows7 אין בעיה כזאת, אני פשוט מגדיר את היציאה הדיגיטלית כברירת מחדל ויש לי שמע דולבי במשחקים. יש הגדרה כזאת גם ב XP? יש למישהו פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ran8,

שלום.. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות לצורכי מוזיקה סרטים ומשחקים.. התקציב הוא עד 500 למרות שאם יהיה משהו שבאמת יהיה שווה אני יכול להוסיף.... איך ה SteelSeries Siberia Neckband ??? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

שאלה בכותרת.... לא מצאתי באתר שלהם יש לי מחשב אחד עם גרסא 6 ומחשב שני עם גרסא 5

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש טלוויזייה 40-47 אינץ, השימוש העיקרי הוא חיבור ל- XBOX360 וצפיה בטלוויזיה דרך ממיר של HOT (בקרוב ממיר HD), חשוב לי שהיא תהיה FULL HD, מחפש המלצות על דגמים טובים (חשבתי על כמה דגמים): LG 47LG55FR, LG 42LG80FR, Sony Bravia KDL40V4000E LCD ‏40, Panasonic TX42LZ80 LCD ‏42, Samsung LA40B550 LCD ‏40, Toshiba Regza 42XV500 LCD ‏42, אם יש לכם דגם אחר שעדיף על אלה בתקציב שלי, אני אשמח לשמוע. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. אשמח להמלצה לסטרימר, האם זה בכלל כדאי (מבחינת איכות הקול והתמונה) הייעוד - סרטים, הקלטה אבל לפני הכל הרצת קבצי מוסיקה לכן איכות הסאונד חשובה לי (אין לי כניסה דיגיטאלית במגבר) השאלה הכי חשובה לי היא איכות כרטיס הקול ,כרגע אני מתשמש בג'וליה. בעצם רציתי לדעת האם סטרימר יעשה את העבודה כיון שאני לא מוענין במחשב מדיה סנטר. אשמח להמלצה על דגמים אשר עשויים להתאים אם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים