אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום כולם לאחרונה קיבלתי פטיפון .מדובר בפטיפון thorens TD160 mk II , ואני כבר מת לשמוע תקליט איתו אבל מעולם לא התעסקתי עם פטיפונים. מישהו יודע להסביר איך מפעילים ומתחזקים את הפטיפון? בנוסף,יש אולי מישהו שמכיר את הדגם ויכול לתת לי קצת מידע עליו?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני מחפש אוזיות over ear מאוד חשוב לי שיהיה סינון רעשים הכי טוב שאפשר (גם אקטיבי) . השימוש בעיקר במקומות דיי רועשים ובקרוב גם בטיסה (13 שעות...). אני שומע בעיקר רוק (רד הוט, ניקלבאק) אני לא הצלחתי למצוא ממש משהו. אין לי בעיה לקנות מכל מקום. כל עוד זה ישאר בתקציב של 500-600₪ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון לחיבור הנכון וגם בדקתי בלוח בקרה והכול נראה תקין, אתם יכולים להסביר לי מה לעשות? (אצל אח שלי המיקרופון עבד)
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לחבר את המערכת הביתית למחשב.. הציוד שיש לי: -רסיבר -חמש רמקולים (סנטר, רמקולים אחוריים וקידמיים גדולים) -מחשב עם כרטיס קול משולב רגיל עכשיו, אני חיברתי את המחשב למערכת אבל אין אווירה קולנועית איך חיברתי? לקחתי כבל עם חוט שמתחבר לשחור ואדום ברסיבר ולמחשב כניסה רגילה של אודיו, בחיובר לרסיבר זה בV-AUX אבל השאלה פה למה אני מרגיש שאין אווירה קולנועית כלומר אני צריך לעשות משהו מיוחד יותר ממה שעשיתי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן לשדרג לאוזניים מערכת סאונד חדשה. בתור התחלה אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בתחום הזה. אז מה טוב ? מה רע ? מה משתלם ? האם כדאי ללכת על סט למחשב או אולי כבר להוסיף ולקנות מערכת יותר רצינית עם רמקולים שווים ? מטרות : משחקים, טלוויזיה, סרטים, ומוזיקה. חדר: קטן אבל יכול להשתנות בשנה הקרובה לבינוני פלוס. רעיונות :, המלצות , נימוקים , וחילוקי דעות יתקבלו בברכה ;D תודה מראש לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 חמוד כזה... 4/5/6 גיגה מיקרו/מיני איך שתקראו לזה... אני רוצה לקנות מ EBAY חשבתי על ה ZEN MICRO אבל אני כל הזמן קורא דברים טובים על ה IRIVER ועל ה IAUDIO... מישהו מוכן לעשות לי סדר? מה הכי מומלץ?
-
אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בובות! פשוט יש לי בבית קוס פורטה פרו והבנתי שבגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם (האוהם) הם לא יעבדו טוב עם האייריבר ihp 120 ולכן אני חושב לרכוש את האוזניות האלו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=286743&is=REG שלא הבנתי בדיוק איך הולכת ההתנגדות שלהם כתוב שם ככה: Impedance 16 ohms at 1kHz זה יתאים? כי האייריבר זה 16 אבל מה הכוונה שזה ב1 khz? והקוס זה 60. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אוזניות בחו"ל בנוסף לנגן שאני יקנה הבנתי ש וsennheiser וKOSS הם החברות המובילות והטובות בתחום אני מחפש אוזניות בין100-250 שקל... ( עד 60 דולר מחיר רשמי ) ואני מחפש אוזניות נוחות וקטנות (ניידות) בסגנון הזה: http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 או בסגנון הזה http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm.nsf/root/500228 דרך אגב מה אתם חושבים על האוזניות האלה? אני מחפש אוזניות שיבודדו רעשים מבחוץ כמה שאפשר ובנוסף יתנו איכות שמיעה מעולה ועוצמה גבוהה יש לחבר שלי את האוזניות KOSS P9 והם די טובות לדעתי ואני גם חושב שהם מאוד נוחות וגם מבחינת סאונד הם טובות.. רציתי לדעת עם יש משהו בסגנון שהוא יותר טוב? ( סגנון = צורה ) לפי מה שהבנת…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני בונה מחשב שרב העבודה בו תהיה אנימצייה אבל גם קצת מוסיקה (עריכה) ואם אפשר אני רוצה לשמור את היכולות הרגילות של כרטיס מסך (כגון סראונד וכו') השאלה בכותרת - חבר שמתעסק בסאונד המליץ על הכרטיסים האלה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע לחדר אני לא כל כך מבין בזה אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מחפש מערכת 5.1 במחיר של 1000-1500 בגדול אני רוצה מערכת, לחדר בגודל 4X6. אני אשתמש במערכת בעיקר לסרטים ומשחקים. אממממ אם אתם צריכים עוד נתונים או משהו כזה תגידו..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1425999 שווה את המחיר ???
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב. חשוב לי שיהיה לכרטיס יציאת RCA ע"מ שאוכל לחבר אותו למגבר שלי. הייעוד הוא לשמיעת מוזיקה (Audiophile) בסטריאו. התקציב הינו גמיש מכיוון שאני לא כל כך בקיא במחירים. אשמח להמלצות. תודה
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המטרה היא בעיקר מוזיקה, מעט סרטים, לחדר קטן יחסית, שיהיו גדולים, יפים וחזקים! יש לציין כי כמות הבאס ואיכותו, חשובה לי מאוד. לגבי החברה, אני לא מבין כ"כ אבל רצוי חברה בעלת שם מוכר... הייתי מועוניין לקבל מספר הצעות לגבי הרמקולים, ולינקים לקניה בארץ... שיהיה לכולם סופשבוע נעים ונחמד, תודה, Aviko
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G... אז זהו אין יותר מה לעש…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום, הייתי מעונין לרכוש בקרוב קולנוע בייתי שהולכת להתחבר למחשב דרך HDMI בכרטיס קול של ASUS AVHD1.3 DELUXE . אני מוכן להוציא 7.5K על מגבר טוב ורמקולים - לא איכפת לי אם יהיו יד שניה או מתצוגה או שהם יהיו זמנים לרכישה רק מחו"ל רק שיהיו הכי איכותיים שאפשר במסגרת התקציב(אומנם אני לא אודיופיל אבל אני בהחלט יודע להעריך איכות). החדר שהם יותקנו יהיה קטן למדיי בערך 3 על 3 . אני מעוניין שהמערכת תהיה כמה שיותר איכותית מבחינת רמות פירוט ווליום פחות חשוב לי כי זה בכל זאת חדר קטן וחשוב שתהיה תמיכה בפורמטים החדשים DD HD ,DTS HD ,DTS HD MASTER, DDP חשבתי על http://reviews.cnet.com/home-theater-systems/onkyo-ht-s9100thx/4505-6740_7-33332676.html?tag=mncol;lst או על הרסיבר הזה + רמקולי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול של soundstorm 5.1 עם 3 יציאות מאחורה. כתום ירוק וכחול. חבר שלי אמר לי שאני יכול לחבר את הרמקולים שלי לוג'יטק 2.1 לחיבור אחד(הירוק) מאחורה, ואת המערכת סטריאו לחיבור הכחול השני. וככה לשמוע דרך הרמקולים של המחשב והמערכת יחדיו.(נ.ב יש לי פלאג קטן שמחבר בין הפלאג האדום והשחור שיוצא מהמערכת לפין אחד בלבד שאני אוכל להכניס אותו למחשב..) האם זה אפשרי? האם צריך לכוון או לעשות משהו מיוחד? והאם חיבור הכל ביחד יחליש את העוצמה הכללית של המערכת או משהו כזה?.. תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס קול שיחליף את ה CREATIVE Live! Platinum 5.1 ששירת אותי נאמנה. דרישות: לפחות חיבור סטיראו כניסה ויציאהשל אודיו RCA איכות שמיעה טובה מהקריאטיב. המחשב מחובר למערכת חלקים דיי מושקעת. אני מחפש משהו פשוט מבחינת חיבורים, אבל באיכות שמע כמה שיותר טובה בטווח מחירים הזה.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע וקיצר שמעתי סרט די וי די אורגינל ושמעו מגניב יענו סראונד אפקטים והכל עכשיו שמעתי שגם אפשר במחשב לקודד סרטים לVCD שיתמכו ב5 ערוצים בסראונד זה נכון ואפשרי?(כי יש לי גם סרט VCD רגיל ולא שומעים סראונד שומעים רגיל)
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קודם כל שלום. לפני כמה זמן קניתי את ה 7H. עכשיו אני משתמש כל הזמן תוכנה וונטרילו וכולם אומרים שיש לי רעשי רקע. בדקתי אצל עוד מישהו שגם כן קנה את האוזניות האלה ואצלו אותו הדבר. האם זה בעיה במיקרופון או במחשב ? והאם ניתן לסדר את זה ? תודה לעונים, שרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקיצר אני רוצה ליקנות מאמריקה את המכשיר ואמרו לי שהוא לא יכול להיות דיסק און קי בגלל שיש להם חוק מסוים באמריקה אז רציתי לישאול שעם למשל אני מוריד עידכון אירופאי או קוריאני המכשיר יוכל להפוך לדיסק און קיי??? או שזה לא כל כך פשוט כמו שאני חושב?? תודה מראש נמרוד
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט אם לקנות אותו יד שניה [900 ש"ח ] ... מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים? הנה לינק מזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=Creative+inspire+5.1+5700&x=37&y=5 אל תדברו איתי אם שווה לי מבחינה כספית, כי אני יודע שכן... אני רוצה לדעת על האיכות , עוצמה וכאלה תודה לכולם , אביאל.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום !! קניתי רמקלום Creative Inspire 5.1 T5400 , יש לי את הכרטיס קול 5.1 מובנה של לוח ASUS P4C800 (875P) - ATX לאחר התקנה ערכתי בדיקה עם הפנל SoundMAX® 4.0 וכולם עובדים , שמעתי דרך Windows Media Player ושומעים פיצוץ !! אבל ב Winamp 5 ו גם ב RealOne Player שומעים רק 2 רמקולים בלי הסנטר והאחוריים . יש לכם מושג מה הבעיה ! יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro . מותקנת בכונן c הנגנים בכונן D תודה !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-