אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לטלויזיה לשידורי HD לסלון 42''. כוללת חיבור USB.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפתור ת'בעיה הזאתי הרמקולים תקינים כי חיברתי אותם לאייפוד. הכבלים תקינים מין הסתם (חדשים+בדיקה שעשיתי עם האייפוד) זה רק משהו במחשב. מה לעזאזל הבעיה של המחשב הזה ? למה רמקול שמאל פועל רק ? נשבע לכם אני יורד למי שעוזר לי בבעיה הזאת מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש, בדקתי ב-MASTER שהכל על האמצע ולא רק שמאל. בבקשה אני אובד עצות עריכה: שאני ממש מגביר עד הסוף, ומסמן למחשב שישמיע לי רק את רמקול ימין (הרמקול הלא פעיל) אז הוא משמיע לי צליל ממש ממש ממש נמוך ממנו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אילו אוזניות In-Ear הכי טובות בטווח מחירים של עד 100 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים אני יכול לקנות למחשב הכי טובים עד 350 לא יותר.... חוץ מATP3 יש עוד משהו ראוי בערך? ראיתי בקיאספי מערכת 5.1 של קריאטיב פשוטה כזאת ב330,היא שווה משהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש מדריך למשתמש/הוראות הפעלה של הרסיבר הישן הזה אשמח לדעת (ברשת ניתן להשיג את ה-SERVICE MANUAL שזה משהו אחר), תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן המפרט, בארץ 409 ש"ח כולל משלוח ומע"מ, האם הזמנה מחו"ל הינה משמעותית זולה יותר? אם כן, מהיכן מומלץ לרכוש? חשוב מאוד שההזמנה מחו"ל תהיה עם זמן אספקה של כשבוע/שבועיים, ולא חודש/חודשיים, אחרת אני מעדיף לרכוש בארץ. [ATTACH=CONFIG]6252[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר סיקש שאעזור לו למצוא אוזניות קשת סגורות עד 500 ש"ח להאזנה למוזיקהדרך MP3. הבחור שומע את כל סגנונות המוזיקה שרובה רועשת יחסית (היפ הופ, ראפ, האוסים, טראנסים, אלקטרו, רוק מזרחית... פשוט הכל. הוא מעוניין באוזניות שיוכלו לעבוד כמו שצריך ללא מגבר, הוא לא מוכן לשמוע על קניית מגבר לאוזניות. הMP שלו הוא אמפי פשוט של פוטג'יקום שאני בספק אם יצליח לסחוב משהו ולכן המלצתי לו לקנות SANSA CLIP או נגן נורמאלי אחר שיצליח להישמע איכותי.. יש המלצות? ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הנגנים האילו אני רוצה לדעת מה ההיכויות של כל אחד ובמה כל אחד יותר טוב מהשני .. חושב לי שהנגן יהיה קטן ואיכותי תודה לעזורים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=342933 עלה 1790 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374890 עלה 1590 :'(
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתחיל בוידוי: אני די הדיוט בכל הקשור לעולם האוזניות. אני מתכוון לחבר אותן למחשב באופן בלעדי כמעט, לכן גם הצורך בחיבור "סטנדרטי" ליציאה אנאלוגית של כרטיסי קול. 'אליה וקוץ בה': אני ארצה אוזניות זולות ככל הניתן מאחר ולרוב אשאיר אותן במצבים בהם הן גניבות; אני מכוון לאזור ה-150 עד 200 ש"ח. כמובן, אני לוקח בחשבון שהדרישות פרועות או לא רלוונטיות למוצרים בקטגוריית המחיר הזו ולכן מבקש המצלה לאזניות הכי פחות מתפשרות ביחס לצרכיי במסגרת תקציב זה. אם אין המלצה על דגם מסוים (נניח, כי אף אחת לא עונה לדרישה או שכל ההיצע בטווח מחירים זה הוא גנרי) אלא המלצה כללית על תצורה מסוימת, אשמח לשמוע. להלן הדרישות בסדר עדיפות יורד: נוחות מקסימלית ונזק מינימלי לאורך זמן (אין לי נסיון עם אוזני…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי. יש לי אוזניות בלוטוס (+Plantronics Backbeat 903) שיש להן שני פרופילים, כמו לכל אוזניית בלוטוס אחרת אני מניח. יש פרופיל שיחה ופרופיל מדיה. בפרופיל מדיה איכות הסאונד הרבה יותר טובה מבפרופיל שיחה. באנדרואיד קוראים לזה "אודיו של טלפון" ו "אודיו של מדיה". הטלפון שלי מצליח להשתמש בפרופיל מדיה גם בזמן שיחות, וכך איכות הסאונד מעולה. לעומת זאת כאשר האוזניות מחוברות למחשב ואני עושה שיחה בסקייפ, שימוש בפרופיל המדיה לא נותן לי להשתמש במיקרופון, לכן אני צריך להשתמש בפרופיל שיחה שאיכות הסאונד בו גרועה מאוד, יש הרבה רעשי רקע, וגם הטווח של האוזניות (עד שמתחילים רעשים) נמוך יותר. האם יש דרך להשתמש בפרופיל מדיה לשיחות גם דרך המחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הT20 ולהוסיף לה את הסאב של ATP3 שאני אקנה מיד שניה. נראה לכם שהיצור הזה יעבוד טוב? (בעיקר למוזיקה, והמחסור בבאסים של הT20 חורה לי..) אופציה שניה היא Z2300, מה נראה לכם עדיף? מישהו מכיר חנות באזור רשל"צ או תל אביב שמחזיקים רמקולים ואפשר לשמוע אותם?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. האם כניסות ה- USB אשר נמצאות ב- Front Connectors וב- Rear Connectors הן USB 2.0 ? 2. יש לי מערכת שמחוברת למחשב עם חמישה רמקולים איכותיים. איך הכרטיס יתנהג עם המגבר והרמקולים כלומר האם הוא ידע לנצל את ה- 5.1 שיש למגבר? 3. למי שמכיר את הכרטיס קצת יותר לעומק ושמע אותו בבפעולה, איך הוא בכלליות? 4. כרגע יש לי Creative Live Value! אז השאלה לי האם שווה לי להחליף בכלל ל- Hercules Game Theater xp 7.1 שעולה 550 ג'ובה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות אוזניות למחשב למוזיקה ומשחקים משהו טוב 250 -300 ש"ח תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול ב Dell Optiplex 745 שברשותי. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר 5.1. זאת אומרת שאני צריך כרטיס קול עם תמיכה לכבל אופטי (נכון)? אשמח לשמוע על המלצות בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
היי ידידה שלי מביאה לי איפוד 60 מארהב רציתי לדעת אם צריך להבריח את זה או שאין על זה מכס ואפשר לעבור בלי בעיה תודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי אוזניות סנייזר HD280pro אך לא ריאלי בשבילי להסתובב איתן ברחוב בשל גודלן וניידותן. האוזניות שקיבלתי עם הנגן נפגמו והתחילו לרשרש ובינתיים אני משתמש באוזניות של פנסוניק ב30 שקל (עקב זמינות, לא רצון). החלטתי שאחרי שסוףסוף נכנסה המשכורת שלי, לשדרג את האוזניות.. ובכן, על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-עד 300 שקלים? הסגנונות שלהם אני מקשיב הם לרוב מוזיקה אלקטרונית(עשירת באסים), רוק וגם מטאל(דיסטורשנים עשירי מידים). אני מאזור המרכז, ולכן מעדיף חנויות מהאזור, אך ניידות היא אינה בעיה (רכב). הערה: אני מחפש אוזניות חדשות *בלבד*. אוזניות InEar שהיו בשימוש של בנאדם אחר - לא נשמע כמו הצעה מפתה. תודה! סטס.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה לקנות סט על חוטי ,עכשיו ראיתי פה ושם ,ביררתי מחירים ,מהתגובות על הסטים הזולים שיש ל לוגיטק ו מיקרוסופט הם על הפנים (זה לפחות מתגובות בזאפ), ראיתי ב החנות ההיא יש סטים של חברת perixx הגרמנית ,לפחות ככה כתוב באתר של היצרן, יש את 601 ואת 706, הם נראים אותו דבר ,רק ש 601 הוא 2.4G, ו 706 הוא 27G, מה ההבדל בין התדתרים? ושווה בכלל להיסטכן? אני מתכוון בס"כ ב 140 שקל מקבלים סטח על חוטי עם עכבר נטען ,ממה שהבנתי סוללות בעכבר נגמרות תוך שבוע בדרך כלל (לא יודע לגבי דגמים יקרים יותר) ובמקלדת הם בדרך כלל עובדות כמה שבועות לפני מה שקראתי ,בכל מקרה עם יש פה למישהוא ניסון עם היצרן הזה ,תגיבו * ולמי שיש ניסיון עם הדגמים הזולים של מיקרוסופט ו לגיטק ,אני מדבר עד מחיר של …
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה ואת החברה הזו בכלל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693031 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיודעת לפרק את המוזיקה לערוצים (ערוץ שירה, ערוץ תופים, וכו'), ושניתן לשלוט על כל ערוץ בנפרד, בדומה למגבר ווקאלי. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים Z-5500 וכרטיס קול X-fi XtremeGamer ואני מעוניין לחבר אותם בחיבור COAX, כעת הם מחוברים דרך חיבור OPTICAL , האם זה אפשרי?
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז תחילה אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויענה בצורה מקצועית על השאלה הבאה ברשותי מקרן מדגם BENQ W600+ עם חיבורי HDMI X2 ועוד יציאות מרובות פחות רלוונטי לשאלה בנוסף אני רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתי פשוטה למדיי משהו כמו מערכת של פיוניר או סמסונג בטווח מחירים של עד 1400 שקל 5.1 שאלתי היא לפי מה שראיתי למערכות שבדקתי בחנויות השונות לכולם היה חיבורים אחוריים לרמקולים עצמן וכמובן וחיבור HDMI אחד איך אני מחבר בדיוק את הממיר למערכת ואת המערכת למקרן או לחלופין עקרונית אני מחבר את המחשב והממיר ישירות למקרן כך שאני מחליף בין הערוצים בין HDMI1 ל HDMI 2 כגדי לצפות בתוכן בהתחשב בחיבורים והקיימים במערכת איך אני יכול לשמוע במערכת קולנוע שאקנה ולראות במקרן ? אשמח לתושבה מפורטת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מבין המיילים שאני מקבל מהמוכרים באיביי, שמתי לב שהאוזניות הללו (שרציתי אותם לפני כמה שנים) עלו אז כאלפייה. היום, מוכרים אותם באיביי ב30$ עם משלוח! והשוק מוצף בהם. המוצר המקורי מיוצר אף הוא בסין. האם מדובר בחיקוי עלוב, או שהמחיר שלהם באמת ירד? אני זוכר אותם כאוזניות שאהבתי לשמוע בהם אצל חבר טוב שלי, גם לעומת הV MODA, והCX500 שלי. אני מעוניין בהם לזוג נוסף שיהיה קבוע בבית. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור על הנושא.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בינתיים חיברתי את המחשב לטלויזיה SONY HD 720p באמצעות כבל D-SUB/VGA באורך 15m. תכלס התמונה מתקבלת, אך ניתן לראות ריצודים\עיוותים בתמונה. אני מניח שהבעייה נוצרת מהחיבור האנלוגי, בתלות במרחק והשפעות חיצוניות למניהן. השאלה היא, אם אני עובר לחיבור דיגיטאלי (DVI to DVI / DVI to HDMI) באורך 15m, האם האיכות תפגע ביחס למרחק ? http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=409
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-