עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RayZ,

אז ככה... אני מאוד חזק בקטע של מוסיקה לכן אני מחפש שילוב אולטימטיבי של כרטיס קול ואוזניות שיצרו איכות קול ברמה גבוהה. אני אפרט לאיזה סוג של איכות אני מתכוון- זה חשוב. חשוב לי שהצליל יהיה חד ב-100% כך שכל צליל ישמע. אתם יודעים... באוזניות וכרטיס קול פשוטים אפשר לשמוע אפקטים ברקע אבל הם נורא חלשים שאם לא מודעים אליהם לרוב לא שמים לב אליהם. אני מחפש משהו איכותי ממש, בקיצור. בנוגע לבאס- אני לא חובב איכות באס אבל זה הכרחי כשיהיה איזה באס בסיסי, העיקר שלא יתפוס מקום מוגזם מדי באיכות הצליל ויעלים מהאוזן תדרים אחרים בצליל. אני כרגע עובד עם כרטיס קול און בורד ואוזניות EH150 של סנסהייזר. תקציב לכרטיס קול- 500 ש"ח, תקציב לאוזניות- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אבל אם יש מה שאני מחפש בדי…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז תיראו. יש לי כרגע מכשיר RioRiot שנשבר לי ממנו! דיי גדול... אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. חשבתי ללכת על ה-iPod, לא החדש (אחד קודם), של 20 ג'יגה (או 40... אבל זה רק במידה אם אפשר להשתמש במכשיר הזה כדיסק קשיח לכל דבר). אני קונה את המכשיר בחו"ל, ככה שאין לי בעיה להשקיע כמה כסף שרק צריך (יש לי גם כמה דברים נוספית שאני רוצה לקנות... כמו שלט אלחוטי, הרמקולים האלה ובטרייה נוספת). שמעתי הרבה על כמה שלא כדאי לקנות את המכשיר הזה וגם אני יודע שאין לו רדיו. אתם מוכנים להמליץ לי על מכשיר טוב של מינימום 20 ג'יגה? רצוי שיהיה בו רדיו. אם אפשר, אפשרות של הרצת סירטונים (מה שאומר שצריך מכשיר עם מסך ציבעוני) גם יהיה נחמד. המכשיר חייב להיות קל וקטן!!! כמה שיותר קטן יותר טוב. חייב אותו בתוך הכ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בוקר טוב לכולם, אני רוצה לתלות את הרמקולים האחוריים למחשב, הבעיה היא שאני לא יודע באיזה גובה צריך למקם אותם ומה המרחק שצריך להיות ביניהם. בבקשה תעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, מחפש המלצה לכ. טלביזיה פנימי, כלומר שיכול להחבר לממיר יס או הוט ( או ישירות לנקודה בקיר בלי ממיר ) , ובנוסף בעל יכולת לקלוט שידורי DVB-T ישראליים. ( תמיד טוב שיש את האופציה ) אין צורך ביכולת הקלטה כלשהיא. הכרטיס לא יהיה בשום שלב חלק ממערכת windows media center תקציב - אני מניח עד 500 שלקים + \ - , עדיף כמה שפחות. היכ חשוב : בעל דרייבר נורמלי, כן... כזה שאשכרה עובד, גם ב WIN 7 , ואם אפשר שיגיע עם תוכנה נורמלית. עדיף אחד כזה שמגיע עם אנטנה כבר מהקופסא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ToyMan,

רציתי לשאול כמה דברים על ה Audio Technica A900x א)מה ההתרשמות הכללית מהאוזניות? שמעתי עליהם הרבה דברים טובים.. אבל מישהו ניסה אותם? יעבדו טוב עם רוק ושירים עם באסים? ב)יעבדו טוב עם כרטיס קול מובנה של Realtek? יתנו סאונד מספק ממנו? ג)איך הם יעבדו עם הכרטיס קול: Asus Xonar D1, יש AMP מומלץ בשבילהם במחיר שפוי? במידה והם צורכות AMP, השיפור יהיה ממש גדול או שיהיו הבדלים לא ענקיים בין ה Asus Xonar לAMP? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 32" חדשה לחדר, והתעניינתי בדגם המצוין בכותרת אחרי שקראתי עליו המלצות באינטרנט. יש לו את כל מה שאני צריך: SCART, HD READY, 100HZ, 3 HDMI. חיפשתי בחנויות החשמל השונות את הדגם כדי לראות איך הוא נראה במציאות אבל נאמר לי שאין להם אותו (למרות שיש אותו באתר של היבואן). התקשרתי ליבואן ("ראלקו"), בשירות לקוחות השיחה התנתקה פעמיים אחרי רבע שעה המתנה ללא מענה, בפעם השלישית שהתקשרתי פניתי אל ההנהלה כדי לנסות לבדוק אם הם מוכרים מוצרים ללקוחות פרטיים, אחרי המתנה ארוכה מישהי ענתה לי, ביקשתי ממנה לחכות לרגע על הקו והיא התחילה לצעוק שהיא לא יכולה כי יש לה מלא דברים לעשות, אמרתי לה שרק רציתי לשאול שאלה בקשר לטלויזיה אחת שלהם והיא ישר אמרה שהיא מעבירה אותי לשי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shayks,

היי, עד עכשיו היו לי רמקולים 2.1 של CREATIVE SBS390 ומאוד הייתי מרוצה מאיכות הצליל. קניתי השבוע Logitech Z323 והתאכזבתי מאוד, הצליל היה עמום לעומת הקודמים, והחלטתי להיפטר מהם ולהשקיע במשהו טיפה יותר טוב. עוצמה היא לא שיקול מרכזי אלא עושר הצליל, גבוהים נקיים, בס משתלב טוב. הדגמים שמצאתי בZAP הם MicroLab FC330/FC530 SonicGear Evo 7/8 אבל אין לי מושג אם איכותם עולה על זו של הלוג'יטק...אם התקציב לא מספיק למשהו טוב, הוא מעט גמיש כלפי מעלה. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני עומד לרכוש את הכרטיס הנ"ל והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. כמו כן, רציתי לדעת אם יש מיוחד שעלי לדעת לפי שאני קונה את הכרטיס. כיום אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaster 16 המיושן ;D ורציתי לדעת אם אני ארגיש את השינוי באיכות הסאונד בהנחה שאני מחבר את הכרטיס למערכת המיני סטריאו שלי. תודה ושבוע טוב :saint:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי יש לי אופציה לרכוש אוזניות Zalman ZM-RS6F 5.1 בכ100ש"ח כולל משלוח. האם האוזניות הללו שוות? השימוש הוא למשחקים\סרטים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by itaim,

אז ככה.. יש לי בחדר טלוויזיה שמאחורה אלה החיבורים שיש לה: לפי מה שאני מבין יש פה חיבור AV אחד נכון? הבעיה היא של3 חורים העליונים אני מחבר את הממיר הדגיטלי ויש גם סוניפלייסטיישן שעד עכשיו לא היה מחובר ואני רוצה לחבר הבעיה היא שאם אני רוצה לשחק בסוני אני צריך מאחור לנתק את הממיר ולחבר את הסוני וככה גם עם הדיוידי אין דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by VL,

שלום קניתי לפני שבוע את הרמקולים X-530 ולא כולם עובדים הלכתי לחנות שקניתי מהם והסברתי להם שרק חלק מהרמקולים עובדים הם אמרו לי לקנות כרטיס קול של 5.1 הלכתי קניתי כרטיס קול של sweex חיברתי אותו התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין לא כולם עובדים לי... יכול להיות שלא חיברתי לסלוט הנכון את הכרטיס קול?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by maxth,

שלום הנני מחפש אוזניות in ear בתקציב 300 שח האוזניות יחברו ל iphone חשוב לי איכות שמע טובה חשבתי על Sennheiser CX300 II http://ksp.co.il/?uin=20823 או AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, מבחינת סאונד, איזה נגן טוב יותר? ד"א, אני מחפש נגן שידגיש את הבאסים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bibo1221,

הבנתי שהפונקצייה העיקרית שלהם זה שהם חוסמים רעש אני מאזין בעיקר בבית, השאלה אם הם שווים את הכסף? הבנתי שהם נוחים ונראים טוב שזה גם חשוב אם לא אותלם על מה תמליצו? אני מוכן לשים עד 3,000 ש"ח שאלה 2: איך הם בהשוואה לרמקולים מאוד יקרים? האם מאוזניות אני יוכל לקבל אותה איכות כמו שאני מצפה מרמקול ב-20K? (רק בעוצמה נמוכה יותר) (ואני יודע שקצת הגזמתי עם המחיר) שאלה 3: למה בחו"ל הם עולים 300 דולר ובארץ כ-2500 ש"ח??? שאלה 4: האם לקנות מגבר אוזניות? (אם כן איזה) או שגלאקסי 2/איפון יעשו את העבודה? (לא לשים בחתימה) ואני מקווה שלא הפלתי אותכם עם אוזניות במחיר כזה לחבר לאיפון, אבל אני לא מבין בנושא וצריך לדעת את התשובה בתודה, ביבו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Aura,

אני מעוניין לחבר רמקולים בתצורת 2.1 (X230 של לוגיטק) לנגן דיוידי שיש ברשותי (DV300 פיוניר). עכשיו לפני שהרמקולים יגיעו רציתי לדעת אם תהיה לי אפשרות לחבר אותם ישירות לנגן ללא צורך ברסיבר או גורם מקשר כלשהו ועדיין להנות באופן מלא מהסאונד שהם מספקים. לא יודע איך הולכים החיבורים ברמקולים אבל החיבורים שיש לי בנגן הם כאלה: http://img184.imageshack.us/img184/203/72913841rt3.png מצטער על האיכות זה גוגל צילם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by road_runner,

אז יש לי Ihp 120, וחוץ מיכולת הניווט בין הקבצים הזוועתית שלו אני מרוצה, ומחכה שבאפריל (אמן סלע) ייצא האפגרייד ויהיה לנו עברית (שפה יפה) במכשיר. אני ממש ממש רוצה לחבר את המכשיר לכל מקום (אוטו, אוטו שני, סטריאו של חברים וכ') והפתרון האידיאלי הוא משדר FM. לא כ"כ אכפת לי איזה סוג וכ'... סוללת 9 V או 2 AA או 2 AAA, 4 תדרים או דיגיטלי... רצוי שיהיה קטן. למישהו יש מושג איפה משיגים בארץ? אין לי כוח לחכות למשלוחים מחו"ל שוב!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Guy30,

אוזניות שנראות לי אבל אני צריך עזרה ביעוץ.. Bose In Ear Sennheiser CX55 Sennheiser CX380 Shure SE102 תקציב עד 300 שקל.. אלו האפשרויות שהכי נראות לי עד עכשיו. אני מחפש באס הדוק וחזק. בעיקר להאוסים, היפ הופ, טרנסים וכ'ו.. ולנסיעות באוטובוסים / רכבות בזמן הצבא.. מתכנן לשלב את האוזניות יחד עם sandisk sansa clip plus. מה דעתכם ? ומה תוכלו להמליץ לי, אם לא ממה שבחרתי ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הזמנתי סאב מנענע במכירה פומבית במחיר 273 ש"ח ואקבל אותו תוך 14 ימי עסקים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2861504 מה דעתכם עליו ? קראתי הרבה חוות על הסאב הזה וכולם חיוביות חוץ מאחת שהטרידה אותי :-[ לכן אני מבקש את דעתכם אשמח לקבל תגובות מאחד שנשה את הסאב תודה על הקריאה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eran256,

שלום, הגיע הזמן לרכוש לעצמי אוזניות אשר ישמשו אותי לריצות ארוכות. התקציב כרגע הוא 150-300, כאשר השאיפה היא כמה שפחות (אך קיימת אפשרות לחרוג במידה והחריגה תאפשר פריצת דרך). האוזניות צריכות להיות inear או קשר (למרות שקשת פחות עדיף, כיוון שהן מחממות מאד את האוזניים) חשוב לשים לב שאני משתמש בהן לריצות ארוכות (15-30 קילומטר) משמע בין שעה וחצי ל3 שעות ריצה ולכן נדרשות לסבילות טובה לזיעה. הן יחוברו לiphone אך אין צורך במיקרופון. ומבחינת במת צלילים הבאס הוא מאד חשוב לי בריצה... אשמח להמלצה ונסיון אישי שלכם... תודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rikimaru,

חברים אני צריך את עזרתכם, אני מחפש אוזניות SURROUND שהיו איכותיות היעוד של האוזניות הוא חיבור למחשב למשחקים עם 5.1 וגם חיבור ל-DVD, הבעיה היא שיש לי DVD שהוא יכול להוציא SURROUND רק עם חיבור של HDMI וחיבור COX ואם אני רוצה לחבר בצורה אנלוגית אז יש לו רק L & R רגילים (אין לו עוד חיבורים של SURROUND כמו בשאר ה-DVD's שאני מכיר) וזה אומר שאני אשמע את הסרטים דרכו ב-STEREO וזה חבל, העיניין הוא כזה אני בדילמה בין "Medusa 5.1 Home Edition" לבין "Sennheiser PC155" מאחר ולא יכולתי לימצוא אף אוזנייה שתוכל להיתחבר ל-COX ללא רסיבר הבעיה היא שאני לא אוכל לחוות מהן את ה-SURROUND שאני משתוקק לה מה-DVD בגלל מגבלות חיבורי ה-DVD וזה חבל כי הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות, בקיצור האם יש תיק…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק z640 ניראה לי... בכל מקרה פעם היא הייתה מחוברת למחשב כולה- בכיאלו כל חמשת הרמקולים. בשנה האחרונה שני הרמקולים האחרוים לא היו מחוברים ומאז המחשב עבר הרבה, ניראה לי אפילו כמה פירמוטים. בכל מקרה, חיברתי כרגיל את שני הרמוקלים האחרוים לסאב כרגיל, וששמתי מוזיקה הם לא עבדו. הלכתי להגדרות הסאונד שבמחשב והגדרתי שיהיה על 5.1, גם לא עזר. [יש לי שני כרטיסי קול, אחד sound blaster live 24 bit, ו- realtek). החיבור של הרמקול האמצעי הולך לסאונד בלאסטר] הורדתי את eax של creative וגם שם זה כבר היה מוגדר על 5.1.... שעשיתי בדיקת רמקולים רק השתי הקדמים עבדו. האחורי ימני עבד בתור הסאב, האחורי שמאלי עבד בתור האמצעי, והאמעי והסאב לא עבדו בכלל. (אבל שאני שומע מוזיקה ר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המתאם אמור להעביר לי חומר על קלטות וידאו למחשב בפורמט DVD MPEG וכו. מכשיר הוידאו די ישן ויש לו רק יציאת 21 פינים. חיברתי אליו את VIDEO ורואים תמונה. ביציאת האודיו שלו אני לא מצליח לקבל אות מהמחשב. אציין שאני יכול לשמוע אם אני מחבר את היציאות אודיו ישירות למגבר שלי (לליין TAPE למשל). איך אני מצליח להקליט גם תמונה וגם קול ? המתאם נראה כמעט כך: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDSV3200ELIGHT כרטיס הקול שברשותי בעל יציאת גיטרה+מיקרופון+ אודיו למגבר. זה הכרטיס: http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קניתי את גירסאת ה6 גיגה לפני 4 ימים העברתי למכשיר שירים דרך הIRIVER PLUS כל הTAGIM בסדר ומעודכנים וגם הפכתי אותם והעיברית מוצגת לי בסדר גמור ..רק שיש בעיה אחרת יש לי אלבומים כפולים וכשאני נכנס לאלבום למשל "15 הדקות של אסף אמדורסקי" הוא מראה לי רק שיר אחד מתוך האלבום ולא את כולם ..כשהעברתי את השירים בהתחלה זה לא קרה זה קרה לי רק לאחר כשעה של שימוש במכשיר פתאום כל השירים שהיו באלבום נעלמו ונישאר רק שיר אחד באלבום + בBROWSER של הנגן אני רואה את כל הקבצים אך באלבום הם לא מופיעים לי + כשאני בוחר בARTIST את האפשרות לנגן את ALL אז כשזה מנגן שיר באנגלית הכל בסדר אבל כשאני לוחץ על כפתור השיר הבא והשיר הבא הוא עיברית אז השיר העיברי מתנגן אבל על המסך מוצג עדיין שם השיר הקודם ?!?!...…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני מחפש רמקולים בעיקר למשחקים אך גם למוזיקה. 5.1 אני חושב לא בא בחשבון כי מבחינת המיקום שלהם ובכלל המקום בחדר שלי לא הולך כ"כ טוב אז 2.1 נראה הכי טוב(גם תקציב אולי?). כמו שאמרתי התקציב עד 350 אגב - לתקציבים האלה כרטיס קול OB יעשה את העבודה אני מאמין, כן ? הלוח אם הוא K8NF-9 של Gigabyte תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by or,

איזה נגן יותר טוב: http://www.archos.com/uk/products/product_jbplayers.html http://www.archos.com/uk/products/product_jbrecorders.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.