אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי סאב מנענע במכירה פומבית במחיר 273 ש"ח ואקבל אותו תוך 14 ימי עסקים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2861504 מה דעתכם עליו ? קראתי הרבה חוות על הסאב הזה וכולם חיוביות חוץ מאחת שהטרידה אותי :-[ לכן אני מבקש את דעתכם אשמח לקבל תגובות מאחד שנשה את הסאב תודה על הקריאה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם, אני מחפש אוזניות SURROUND שהיו איכותיות היעוד של האוזניות הוא חיבור למחשב למשחקים עם 5.1 וגם חיבור ל-DVD, הבעיה היא שיש לי DVD שהוא יכול להוציא SURROUND רק עם חיבור של HDMI וחיבור COX ואם אני רוצה לחבר בצורה אנלוגית אז יש לו רק L & R רגילים (אין לו עוד חיבורים של SURROUND כמו בשאר ה-DVD's שאני מכיר) וזה אומר שאני אשמע את הסרטים דרכו ב-STEREO וזה חבל, העיניין הוא כזה אני בדילמה בין "Medusa 5.1 Home Edition" לבין "Sennheiser PC155" מאחר ולא יכולתי לימצוא אף אוזנייה שתוכל להיתחבר ל-COX ללא רסיבר הבעיה היא שאני לא אוכל לחוות מהן את ה-SURROUND שאני משתוקק לה מה-DVD בגלל מגבלות חיבורי ה-DVD וזה חבל כי הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות, בקיצור האם יש תיק…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לכ. טלביזיה פנימי, כלומר שיכול להחבר לממיר יס או הוט ( או ישירות לנקודה בקיר בלי ממיר ) , ובנוסף בעל יכולת לקלוט שידורי DVB-T ישראליים. ( תמיד טוב שיש את האופציה ) אין צורך ביכולת הקלטה כלשהיא. הכרטיס לא יהיה בשום שלב חלק ממערכת windows media center תקציב - אני מניח עד 500 שלקים + \ - , עדיף כמה שפחות. היכ חשוב : בעל דרייבר נורמלי, כן... כזה שאשכרה עובד, גם ב WIN 7 , ואם אפשר שיגיע עם תוכנה נורמלית. עדיף אחד כזה שמגיע עם אנטנה כבר מהקופסא.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע התחדשתי בזוג הנ"ל, עכשיו יש משהו שדי מציק לי... בזמן האזנה למוזיקה בעיקר רוק וסגנונות דומים נשמע כאילו קולות הזמרים מזייפים במין תוספת מעצבנת של מים בגרון (לא עולה לי משהו אחר בדמיון,עמכם הסליחה) ,תקון קטן -הרעש מתווסף לכל תחום התדרים הגבוהים ולא רק לקולות הזמרים. האוזניות מחוברות ל audigy 2 zs יש למישהו מושג מה לא כשורה? או איפה להתחיל בניסיון לסדר את זה. אין לכם מושג איך זה לשמוע את Depeche mode עם הזיוף המעצבן הזה!!! אגב צריך לעשות מעין "הרצה" לאוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עד עכשיו היו לי רמקולים 2.1 של CREATIVE SBS390 ומאוד הייתי מרוצה מאיכות הצליל. קניתי השבוע Logitech Z323 והתאכזבתי מאוד, הצליל היה עמום לעומת הקודמים, והחלטתי להיפטר מהם ולהשקיע במשהו טיפה יותר טוב. עוצמה היא לא שיקול מרכזי אלא עושר הצליל, גבוהים נקיים, בס משתלב טוב. הדגמים שמצאתי בZAP הם MicroLab FC330/FC530 SonicGear Evo 7/8 אבל אין לי מושג אם איכותם עולה על זו של הלוג'יטק...אם התקציב לא מספיק למשהו טוב, הוא מעט גמיש כלפי מעלה. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה... אני תקליטן, והיה לי הארדיסק של 30 ג'יגה שהלך לעולמו שבוע שעבר צריכים להביא לי חדש השבוע הזה... בהארדיסק היו לי כל גיבויי השירים שלי שאת הגיבויים האלה אני צריך נורא! עכשיו לשאלה... אני צריך תוכנת ENCODER אשר כאשר אני מכניס דיסק שצרבתי שיראה לי את שמות השירים וכך אני אחזיר לעצמי את הגיבויים (בעזרת הדיסקים שקיימים אצלי בכל מקרה) אני יודע שיש תוכנה כזאת הייתי בטוח ש CDEX מסוגלת לכך אך לא... הייתי בטוח ש MUSICMATCH מסוגלת אך התוכנה הזו איכזבה אותי גם כן... כל מה שזה כותב זה Audiotrack1,2,3,4,5.... תודה לעוזרים, גיא.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחר טלוויזיה חדשה. חשוב לי שתיהיה HD 1920*1080 סדר גודל תקציב של 3500 +/- המסך מחובר למחשב לצורך משחקים וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין טלוויזיה U20 LCD 1:20000DCR 42 PANASONIC שעולה 3200 ש"ח לבין LG LD465 (הסדרה הזאת ומעלה) סדר גודל מחיר 3500 ש"ח (מאוד אהבתי את הפנסוניק) היא שווה משהו? יש המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה תקציב:1300 שקל שימוש:רק למוזיקה כרטיס קול: אני אציין את הלוח אם שלי gigabyte ep45-ds3l בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה רמקולים טובים ואיכותיים למוזיקת אלקטרו/האוס 2.אני רוצה שיהיה ווליום גבוה מאוד 3.אם אפשר שיהיו לרמקולים כבלים ארוכים כי אולי אני אתלה אותם על הקיר 4.לגבי מספר הרמקולים מה הכי עדיף רק למוזיקה 2.1 או 5.1 תגידו לי אתם מה הכי מומלץ בקיצור אני רוצה את הרמקולים הכי משתלמים וטובים שאפשר להביא בתקציב הזה למוזיקה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז תיראו. יש לי כרגע מכשיר RioRiot שנשבר לי ממנו! דיי גדול... אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. חשבתי ללכת על ה-iPod, לא החדש (אחד קודם), של 20 ג'יגה (או 40... אבל זה רק במידה אם אפשר להשתמש במכשיר הזה כדיסק קשיח לכל דבר). אני קונה את המכשיר בחו"ל, ככה שאין לי בעיה להשקיע כמה כסף שרק צריך (יש לי גם כמה דברים נוספית שאני רוצה לקנות... כמו שלט אלחוטי, הרמקולים האלה ובטרייה נוספת). שמעתי הרבה על כמה שלא כדאי לקנות את המכשיר הזה וגם אני יודע שאין לו רדיו. אתם מוכנים להמליץ לי על מכשיר טוב של מינימום 20 ג'יגה? רצוי שיהיה בו רדיו. אם אפשר, אפשרות של הרצת סירטונים (מה שאומר שצריך מכשיר עם מסך ציבעוני) גם יהיה נחמד. המכשיר חייב להיות קל וקטן!!! כמה שיותר קטן יותר טוב. חייב אותו בתוך הכ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הכרטיס הנ"ל והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. כמו כן, רציתי לדעת אם יש מיוחד שעלי לדעת לפי שאני קונה את הכרטיס. כיום אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaster 16 המיושן ;D ורציתי לדעת אם אני ארגיש את השינוי באיכות הסאונד בהנחה שאני מחבר את הכרטיס למערכת המיני סטריאו שלי. תודה ושבוע טוב :saint:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני כשבוע קניתי את ה z-2300 של logitech הרמקולים בסדר מבחינת איכות ועוצמה אבל יש משהו שמטריד אותי אני לא יודע עם זאת בעיה או לא אבל ברגע שאני מעלה למקסימום ווליום למשך שעה שעה וחצי הרמקולים מתחממים ויש ריח של שרוף ואין שום בעיה בקול שיוצא עכשיו אני לא יודע עם זה בגלל שזה חדש או בגלל שהעוצמה חזקה מדי כי זה מרעיד לי את כל הבית אבל אני רוצה לדעת עם הם יכולים להישרף או שלא עם למישהו יש מושג על זה בבקשה שיעזור ויגיד לי עם יכול להיגרם נזק כל שהוא תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש לקבל חוות דעת לגבי רמקולים של dali ICON 6 במחיר של 7800 שח תודה אלי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מערכת עם רסיבר ועם 5.1 רמקולים עכשיו יש לי עוד 2 רמקולים של סתם מערכת סטראו רגילה שוכבים בצד חשבתי לחבר את שניהם בתור עוד שני סנטרים עכשיו יש לי ככה מחוברים רמקולים: ימין סנטר שמאל אחורי ימין אחורי שמאל וכולם בגובה התקרה חשבתי להוסיף את הרמקולים ליד הסנטר אבל בגובה הרצפה מה אתם אומרים.. זה יוסיף או סתם יהרוס.. או שפשוט לא ירגישו את זה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש נואשות הורדת עברית לאייריבר, כזאת ש"תתלבש" לי גם על המכשיר. ישלי iriver e 30 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. יש לי שני מחשבים שנמצאים ברשת אלחוטית בבית. אחד מהם יושב בסלון אבל אני לא יכול לשים אותו צמוד לטלוויזיה ולכן אני צריך להריץ כבל HDMI ארוך מאד על הרצפה. אני מחפש דרך לשדר לטלוויזיה LCD באיכות FULL HD. הבנתי שיש מכשיר כזה שנקרא xtreamer אבל הוא בסביבות 750 שקל. האם יש פיתרון זול יותר? בנוסף, על אילו רמקולים 2.1 הייתם ממליצים מבחינת עלות מול איכות סאונד למחשב? תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב: http://www.archos.com/uk/products/product_jbplayers.html http://www.archos.com/uk/products/product_jbrecorders.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחראי כמה ניסיונות כושלים וחמש דקות שלמות המתנה בקו קיבלתי את שם הדגם של המכשיר mp3 שמעריב לנוער "נותנים" אם אתה עושה מנוי השם הוא: galaxy 2525 מה זה? זה טוב? ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת סטריאו לחדר קטן יחסית, אהיה מעוניין לתלות אותה על הקיר על מנת לחסוך במקום. המערכת מיועדת לחדר נרגילה שלי (מי אמר זולה?? ) תקציב : 600 ש''ח בערך אני יותר בכיוון של וינטאג' כדי לייעל יחס עלות/תועלת. יש משהו חם עכשיו ביד2 עכשיו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את ההודעה הקודמת נעלו לי בגלל וויכוח טיפשי בין מישה לגודזילה אז אני שואל את אותה שאלה עוד פעם כי לא כיבלתי עליה ממש תשובה: החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים? והאם יש מערכת יותר טובה במחיר זהה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוזניות שנראות לי אבל אני צריך עזרה ביעוץ.. Bose In Ear Sennheiser CX55 Sennheiser CX380 Shure SE102 תקציב עד 300 שקל.. אלו האפשרויות שהכי נראות לי עד עכשיו. אני מחפש באס הדוק וחזק. בעיקר להאוסים, היפ הופ, טרנסים וכ'ו.. ולנסיעות באוטובוסים / רכבות בזמן הצבא.. מתכנן לשלב את האוזניות יחד עם sandisk sansa clip plus. מה דעתכם ? ומה תוכלו להמליץ לי, אם לא ממה שבחרתי ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לרכוש לעצמי אוזניות אשר ישמשו אותי לריצות ארוכות. התקציב כרגע הוא 150-300, כאשר השאיפה היא כמה שפחות (אך קיימת אפשרות לחרוג במידה והחריגה תאפשר פריצת דרך). האוזניות צריכות להיות inear או קשר (למרות שקשת פחות עדיף, כיוון שהן מחממות מאד את האוזניים) חשוב לשים לב שאני משתמש בהן לריצות ארוכות (15-30 קילומטר) משמע בין שעה וחצי ל3 שעות ריצה ולכן נדרשות לסבילות טובה לזיעה. הן יחוברו לiphone אך אין צורך במיקרופון. ומבחינת במת צלילים הבאס הוא מאד חשוב לי בריצה... אשמח להמלצה ונסיון אישי שלכם... תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני רוצה לתלות את הרמקולים האחוריים למחשב, הבעיה היא שאני לא יודע באיזה גובה צריך למקם אותם ומה המרחק שצריך להיות ביניהם. בבקשה תעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש ב-dbPowerAmp, אבל עם הזמן היא הלכה והתנפחה, ואני לא אוהב את כמות המידע שהיא דוחפת לקבצים (מעבר עם הסמן על קובץ מציג חלון ענק של מידע). אני צריך תוכנה כלשהי שתעשה המרה מ-FLAC אל MP3 (לשימוש נייד). אני צריך תוכנה שתוכל להמיר לי כמות גדולה של קבצים, שנמצאים בתיקיות שונות (לפי אלבומים). חשוב לי שזה ייצור העתק לכל קובץ ב-mp3 באותה התיקייה, כך שהכל יישאר מסודר בתיקיות, עם שם קובץ זהה. מישהו מכיר תוכנה כזו (כמובן שעדיף חינמית)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-