עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק z640 ניראה לי... בכל מקרה פעם היא הייתה מחוברת למחשב כולה- בכיאלו כל חמשת הרמקולים. בשנה האחרונה שני הרמקולים האחרוים לא היו מחוברים ומאז המחשב עבר הרבה, ניראה לי אפילו כמה פירמוטים. בכל מקרה, חיברתי כרגיל את שני הרמוקלים האחרוים לסאב כרגיל, וששמתי מוזיקה הם לא עבדו. הלכתי להגדרות הסאונד שבמחשב והגדרתי שיהיה על 5.1, גם לא עזר. [יש לי שני כרטיסי קול, אחד sound blaster live 24 bit, ו- realtek). החיבור של הרמקול האמצעי הולך לסאונד בלאסטר] הורדתי את eax של creative וגם שם זה כבר היה מוגדר על 5.1.... שעשיתי בדיקת רמקולים רק השתי הקדמים עבדו. האחורי ימני עבד בתור הסאב, האחורי שמאלי עבד בתור האמצעי, והאמעי והסאב לא עבדו בכלל. (אבל שאני שומע מוזיקה ר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by M-a-T-a-N,

התחדשתי אתמול בכבל 150 ש"ח עלה לי מקווה שלא עבדו עליי חיברתי אותו מהמסחב למסך ולא יודע לא רואים טוב, חלק כמו הכבל הרגיל (VGA-VGA) LCD: Samsung LA32A450 מסך מחשב: DELL 2007WFP הכרטיס מסך שלי ATI Radeon X1900 Series מחובר בCLONE

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה דעתכם על הכבלים שמציעים בTMS? על איזה מהם אתם ממליצים? http://tms.co.il/cat/75/607:620

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי את גירסאת ה6 גיגה לפני 4 ימים העברתי למכשיר שירים דרך הIRIVER PLUS כל הTAGIM בסדר ומעודכנים וגם הפכתי אותם והעיברית מוצגת לי בסדר גמור ..רק שיש בעיה אחרת יש לי אלבומים כפולים וכשאני נכנס לאלבום למשל "15 הדקות של אסף אמדורסקי" הוא מראה לי רק שיר אחד מתוך האלבום ולא את כולם ..כשהעברתי את השירים בהתחלה זה לא קרה זה קרה לי רק לאחר כשעה של שימוש במכשיר פתאום כל השירים שהיו באלבום נעלמו ונישאר רק שיר אחד באלבום + בBROWSER של הנגן אני רואה את כל הקבצים אך באלבום הם לא מופיעים לי + כשאני בוחר בARTIST את האפשרות לנגן את ALL אז כשזה מנגן שיר באנגלית הכל בסדר אבל כשאני לוחץ על כפתור השיר הבא והשיר הבא הוא עיברית אז השיר העיברי מתנגן אבל על המסך מוצג עדיין שם השיר הקודם ?!?!...…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, מה שלומכם? קניתי לפני כ-6חודשים את המגבר harman kardon AVR1500 ואני עכשיו רוצה לקנות רמקולים ריצפתיים בתקציב ה-3000 ש"ח, רציתי לדעת בכלל אם המגבר שלי הוא טוב? ורציתי לדעת איך חברת הרמקולים CANTON??? תודה על העזרה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Weihenstephan,

יש ברשותי טלויזית פלזמה של LG 50 אינץ' היא בעלת כניסת USB שלא תומכת בפורמט MKV, אלא רק ב AVI,DIVX וכאלה. השאלה שלי היא, אם אני ממיר סרט BLURAY ששוקל 12 ג'יגה בפורמט MKV לפורמט AVI האם זה יפגע באיכות של הסרט? הכל כדי שהטלויזיה תדע לקרא את הסרט באיכות HD

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by JewBear,

רכשתי היום כבל HDMI TO HDMI 10 מטר. חיברתי אותו מהכרטיס מסך שלי 5850 אל ה LCD שלי, רואים מצויין והכל. אך רציתי לשאול האם יש אופציה בכרטיס מסך זה להעביר גם סאונד? ואם לא מה הדרך להעביר סאונד? כי כרגע אני שומע מהרמקולים במחשב. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ראיתי מבצע על הדגם הנ"ל ב1500 ש"ח. מחיר אטרקטיבי לכל הדעות ל-55' ממותג די מוכר. רציתי לברר האם יש כאן מישהו שמכיר או חווה את הדגם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. את ההודעה הקודמת נעלו לי בגלל וויכוח טיפשי בין מישה לגודזילה אז אני שואל את אותה שאלה עוד פעם כי לא כיבלתי עליה ממש תשובה: החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים? והאם יש מערכת יותר טובה במחיר זהה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eran256,

שלום, הגיע הזמן לרכוש לעצמי אוזניות אשר ישמשו אותי לריצות ארוכות. התקציב כרגע הוא 150-300, כאשר השאיפה היא כמה שפחות (אך קיימת אפשרות לחרוג במידה והחריגה תאפשר פריצת דרך). האוזניות צריכות להיות inear או קשר (למרות שקשת פחות עדיף, כיוון שהן מחממות מאד את האוזניים) חשוב לשים לב שאני משתמש בהן לריצות ארוכות (15-30 קילומטר) משמע בין שעה וחצי ל3 שעות ריצה ולכן נדרשות לסבילות טובה לזיעה. הן יחוברו לiphone אך אין צורך במיקרופון. ומבחינת במת צלילים הבאס הוא מאד חשוב לי בריצה... אשמח להמלצה ונסיון אישי שלכם... תודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז תיראו. יש לי כרגע מכשיר RioRiot שנשבר לי ממנו! דיי גדול... אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. חשבתי ללכת על ה-iPod, לא החדש (אחד קודם), של 20 ג'יגה (או 40... אבל זה רק במידה אם אפשר להשתמש במכשיר הזה כדיסק קשיח לכל דבר). אני קונה את המכשיר בחו"ל, ככה שאין לי בעיה להשקיע כמה כסף שרק צריך (יש לי גם כמה דברים נוספית שאני רוצה לקנות... כמו שלט אלחוטי, הרמקולים האלה ובטרייה נוספת). שמעתי הרבה על כמה שלא כדאי לקנות את המכשיר הזה וגם אני יודע שאין לו רדיו. אתם מוכנים להמליץ לי על מכשיר טוב של מינימום 20 ג'יגה? רצוי שיהיה בו רדיו. אם אפשר, אפשרות של הרצת סירטונים (מה שאומר שצריך מכשיר עם מסך ציבעוני) גם יהיה נחמד. המכשיר חייב להיות קל וקטן!!! כמה שיותר קטן יותר טוב. חייב אותו בתוך הכ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rikimaru,

חברים אני צריך את עזרתכם, אני מחפש אוזניות SURROUND שהיו איכותיות היעוד של האוזניות הוא חיבור למחשב למשחקים עם 5.1 וגם חיבור ל-DVD, הבעיה היא שיש לי DVD שהוא יכול להוציא SURROUND רק עם חיבור של HDMI וחיבור COX ואם אני רוצה לחבר בצורה אנלוגית אז יש לו רק L & R רגילים (אין לו עוד חיבורים של SURROUND כמו בשאר ה-DVD's שאני מכיר) וזה אומר שאני אשמע את הסרטים דרכו ב-STEREO וזה חבל, העיניין הוא כזה אני בדילמה בין "Medusa 5.1 Home Edition" לבין "Sennheiser PC155" מאחר ולא יכולתי לימצוא אף אוזנייה שתוכל להיתחבר ל-COX ללא רסיבר הבעיה היא שאני לא אוכל לחוות מהן את ה-SURROUND שאני משתוקק לה מה-DVD בגלל מגבלות חיבורי ה-DVD וזה חבל כי הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות, בקיצור האם יש תיק…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Wizard Of Oz,

מישהו מכיר תוכנות שיכולות לעשות דיסטורשן לגיטרה שמחוברת למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Screw_Master,

למרות שאני מאוד אוהב את האוזניות שלי, אני מתגעגע לנפח שהיה לרמקולים. האם הלוג'יטק שבכותרת שווים את תוספת המחיר, או אולי יש לכם דגם שלישי להציע? מעוניין במערכת 2.1 חדשה בתודה מראש, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ofergpr,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD HD בגדול של 32 אינץ', היא מיועדת בעיקר לצפייה בyesHD. הייתי שמח אם תמליצו לי על דגמים ספציפים. אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט רוצה טלווזיה איכותית. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by taurus007,

יש לי את הרמקולים האלה http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=49757 יחד עם הרמקולים הנוספים איזה רסיבר ממליצים עד 2000 ש"ח , לא מחפש משהו בשמייים, הרמקולים האלה אצלי כבר שנה ואני חושב שהגיע הזמן שאנצל אותם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. באמזון הם נמכרות בערך ב50$. http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX-300-Ear-Canal-Earphone-CX300-Silver_W0QQitemZ200004305935QQihZ010QQcategoryZ3274QQrdZ1QQcmdZViewItem והוא שולח את זה לישראל. בד"כ הייתי ישר מסווג את זה תחת - זיופים. אבל הביקרות שלו מאד חיוביות. אם זה זיוף, אני יכול להפעיל את הביטוח של PAYPAL?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by or,

איזה נגן יותר טוב: http://www.archos.com/uk/products/product_jbplayers.html http://www.archos.com/uk/products/product_jbrecorders.html

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

העדפה לאוזניות שאפשר להזמין מזיגזג\פנדה בפנדה יש את הזלמן ב300 שקל בזיגזג יש אוזניות של SENNHEISER שמשום מה אף דגם לא זמין במלאי עדיפות למינימום מחיר במקסימום איכות לשמיעת שירים בלבד!! משחקים וסרטים אני שומע ב ATP3 אני רק צריך שירים לשמיעה בלילה ובזמן שיש משפחה בבית ולא כדאי לשים פול ווליום כ.קול סאונד סטורם - און בורד אוזניות שהמקסימום שלהם יהיה חזק, אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוה - לא מחריש אוזניים אבל ווליום ברמה טובה (: מצטער מראש על התקציב המוגבל אבל זה מה שאני מוכן להשקיע על אוזניות לשירים בלבד בלי צורך במגבר כמובן ודברים כאלה.. תודה. (:

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מחפש לקנות אזניות אל חוטיות עם מיקרופון בתקציב של עד 500 ש"ח איפה ניתן לקנות אזניות כאלה ואיזה דגם הכי מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני קונה כרטיס קול חדש מה אתם ממליצים לי לקחת בתקציב עד 700 שייח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Pavlik,

שלום, בהנחה שאקנה את ה- SOLO 7 מהקניה הקבוצתית שמתארגנת פה, כרטיס קול שאינו מובנה בלוח האם, ייתן שיפור כלשהו? עיקר השימוש של הרמקולים הוא מוזיקה, לפעמים סרט. קראתי פה על משתמשים שיש להם משהו שנקרא "DAC". מה זה נותן לי בשילוב עם אותם רמקולים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחשב acer aspire 5736z מחובר לטלוייזיה תומכת hdmi הכל טוב ויפה, בלחיצת function plus f5 רואים את המסך של המחשב על הטלוויזיה ברזולוציה מתאימה אך ברגע שאני סוגר את המסך או עושה את ההגדרה שיראו את המסך של המחשב רק במסך של הטלוויזיה ולא במחשב הנייד אז הרזולוציה משתנה והתמונה גדולה מדי וחלק גדול מהמסך מוסתר... ניסתי בטלוויזיה להקטין את התמונה אבל ללא הצלחה... תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ashkenazone,

1) אהלן, יש DVD שאני יכול פשוט לצרוב AVI והוא ישר יקרא אותו, בלי המרות בלי כלום...?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nisimm,

אני מחפש כבל של HDMI שיכול להתחבר לRCA זכר או משהו שיכול לחבר ביניהם אם אין של HDMI אז עדיף RCA לVGA או DVI ועוד שאלה איכות וידאו של HDMI שווה לאיכות של DVI?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.