אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם יש מערכת 2.1\2.0 שתתן איכות גבוהה מה-ATP 3 באופן מורגש ? בעיקר למוזיקה ולסרטים. אם לא, ומכיוון שה-ATP3 לא נמכרים יותר איך ה-Altec Lansing VS4621 - 2.1 בהשוואה אליהם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש אפשרות אחת של קריאיטיב 40 JUKE BOX יש עוד אפשרויות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס emu1212m,התקנתי אותו היום לאחר פירמוט של המחשב,והרצתי בדיקה לפי המדיך של אנטולי לתוכנה rmaa,ואני מקבל בתוצאה PROBLEM: The input level is low. Try to increase recording or playback levels in your mixer ובמדידות מופיע לי 90.3 dB ,הכרטיס מוגדר בדיפולט,הנה תמונה של ההגדרות בפאטצ מיקס,בנוסף ב-session settings היציאה והכניסה האנלוגית נמצאים על +4. למה אני מקבל תוצאות כאלו???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה שנכנסתם. יש לי (למשפחה) אפשרות לקנות מערכת קולנוע ביתית מתוך 3 אפשרויות.. אנחנו רוצים לעשות את הקנייה הטובה ביותר לנו, אם בכלל. כמובן שאם נגיע (בעזרתכם) למסקנה שהמכשירים לא שווים את הכסף, או שאפשר להשיג דברים טובים יותר בסכום שהפרשו קטן בהרבה יותר, לא נקנה את מה שמאפשרים לנו.. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המכשירים, שיתאימו לשילוב של סרטים ואודיו. אודיו (מוזיקה) זה פחות חשוב, אם כי אני אשמח לשמוע טוב את השירים כשאני אשמיע אותם.. הסלון שלנו הוא 7 מטר על 4 מטר. לא כל כך גדול, אבל גם לא פיצי.. אני גם הייתי שמח אם תגידו לי אם המערכות שוות את המחיר שמוצע לי עליהן (חלק מהאפשרויות של "שי לפסח" מהעבודה של אבא שלי). מערכת ראשונה: נגן dvd טושיבה מדגם SD-296…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הearpods של אפל הלכו לעולמן (אחרי חיים ארוכים למדי, יש לציין) והגיע הזמן למצוא תחליף.. העניין הוא שממה שהסתכלתי בינתיים קיבלתי את הרושם שאין יותר דבר כזה. כלומר כל האוזניות הקטנות היום הן in-ear. הדרישות שלי הן פשוטות (או ככה חשבתי): אוזניות זולות, לא in-ear, עמידות ונוחות ועם מיקרופון. איכות השמע היא פרמטר משני פה מבחינתי. ההנחה שלי הייתה שאם מוצר של אפל עולה מחיר מסויים צריך להיות מוצר מקביל במחיר זול יותר (בלי ה"מותג" אפל). האם אני טועה? האם האוזניות של אפל הן הפתרון הכי טוב לדרישות שלי? פשוט ממש לא נעים לי האוזניות שנכנסות לתוך האוזן יותר מידי... וסתם מתוך עניין, מה קרה שההיצע של אוזניות מהסוג הזה ירד ככה? מה החסרונות שלו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שהפונקצייה העיקרית שלהם זה שהם חוסמים רעש אני מאזין בעיקר בבית, השאלה אם הם שווים את הכסף? הבנתי שהם נוחים ונראים טוב שזה גם חשוב אם לא אותלם על מה תמליצו? אני מוכן לשים עד 3,000 ש"ח שאלה 2: איך הם בהשוואה לרמקולים מאוד יקרים? האם מאוזניות אני יוכל לקבל אותה איכות כמו שאני מצפה מרמקול ב-20K? (רק בעוצמה נמוכה יותר) (ואני יודע שקצת הגזמתי עם המחיר) שאלה 3: למה בחו"ל הם עולים 300 דולר ובארץ כ-2500 ש"ח??? שאלה 4: האם לקנות מגבר אוזניות? (אם כן איזה) או שגלאקסי 2/איפון יעשו את העבודה? (לא לשים בחתימה) ואני מקווה שלא הפלתי אותכם עם אוזניות במחיר כזה לחבר לאיפון, אבל אני לא מבין בנושא וצריך לדעת את התשובה בתודה, ביבו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את האודיו שלי במחשב עם רמקולים חדשים. רמקולים "רגילים" למחשב לא באים בחשבון. אני מחפש איכות אודיופונית אמיתית, לא קופסאות פלסטיק.. יש שתי אופציות: 1. רמקולי מוניטור "אולפניים" דוגמת ה M-Audio BX5a Delux או AudioEngine A5 שעולים כ 2000 ש"ח וכוללים כבר הגברה פנימית. 2. רמקולי מדף כגון KEF C1 או Wharfedale 10.0 (או כל דגם אחר אף רציני יותר - רק שיהיה לו מקום על השולחן שלי) עם מגבר בסיסי (בזה ממש אין לי מושג) מה דעתכם? אשמח לעצות איפה להתחיל. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום לכולם אני רוצה להתייעץ בכרטיס קול למטרת מוסיקה אפשר לגיד גם לסרטים! יש לי מגבר ואני מחבר אליו כבל rca פשוט ללוח אם ומגבר ומימנו שומע מוסיקה .. חשבתי לקנות כבר אופטי וכרטיס קול עם יציאה אופטית .. שמעתי שזה משפר תאיכות מוסיקה רציתי לדעת עם זה שווה בכלל או שזה לא נותן כלום.? ואם כן נותן רציתי המלצה לכרטיס קול קול עם יציאה אופטית ! מחיר לא בשמיים גג 500 וזה עוד ניראה לי מוגזם לא ניראה לי שצריך כרטיס קול מחיר כזה.. נשאיר תתשובות אליכם למי שמבין ענין יעץ לי מה מו קצת ידע בזה והחליט מה לעשות תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה, אשר ננעל, חשבתי לפתוח דיון חדש בתקווה שהפעם הוא יהיה קצת יותר ענייני. אני אתחיל כמובן: אחוריים Omega-Audio Mini-101 (זה הדגם הקודם שיוצר עד לפני שנה בערך, הרכיבים בו שונים מהדגם החדש יותר): ה-K1000 (ה-280 ששוכבות ליד כבר נמכרו): מאז הפעם שעברה (עמוד 3 בדיון המקורי) היו אצלי לא מעט שינויים. אבל הסיכום שלהם הוא MS-1 שמחליפות את ה-HD280, ה-Zhaolu הולך לבעלים אחרים, ה-SB3 נכנס החל מהיום בתור מקור אנאלוגי ראשי, הקדמיים נמכרו, וכרגע עומדים מקדימה Perfect 709. הגיע סנטר מיוחד ויחיד במינו (מבוסס על ה-Center 7, אבל משודרג מכל בחינה אפשרית). ה-CDP הלך לבעלים אחרים, הגיע Rotel 845 שמגביר את הקדמיים, כך שכעת הרסיבר מגביר רק סנטר ו-2 אחוריים. הנה התמונה המעוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מובן ש MP3 זה כיווץ ירוד... קניתי כרטיס קול חדש, ויש לי מערכת יחסית פשוטה של המילטון 5.1... אבל אני רוצה לבחון אותם כמו שצריך, מישהו יכול להעלות לי בבקשה קובץ מוזיקה, שיר איכותי? upload-il.com שרת ישראלי מהיר להעלאת קבצים, זה ממש יעזור לי! גם יספיקו לי כמה שמות של פורמטים מומלצים ואני אדאג להשיג שירים באותם פורמטים! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש 1000 שקל. אני צריך רמקולים 5.1 (רק 5.1 !!!!) יש המלצות ? אם אפשר אז : 1.איכות צליל טובה 2.הספק גבוה יחסית 3.רמקולים מעץ 4.רמקולים דיגיטליים (למרות שלא נראה לי...) תגובות בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול כמה שאלות על האיפוד לידע אישי. א. האיפוד תומך בתיקיות? ב. כמה זמן לוקח לטעון את האייפוד - דרך המחשב? ג. האם מומלץ לקנות מתאם חשמלי, ואם כן- לקנות יד שניה או חדש ? ג. כמה זמן סוללה יש באמת ל30 ג'יגה (באודיו). ד. איזה אביזרים מומלצים לאיפוד? (אפילו שהמחירים ש-ו-ח-ט-י-ם!) ה. האם האייפוד אמיד, או שהוא נשרט\מקבל מכות בקלות כמו הנאנו? ה. מגן מסך- האם מומלץ לקנות? ו. לבעלי האיפוד ווידאו- אתם באמת מרוצים ממנו? או שיש לו כמה חסרונות בולטים? יש לי אייפוד ווידאו חדש 30 ג'יגה בייט בצבע שחור באריזה סגורה- ללא שימוש, שווה למכור אותו בארץ ב2000 ש"ח ולקנות ויזן M מארצות הברית? תודה רבה לכל העונים ניב
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הB77 עולה 270 הFC330 עולה 320 הSOLO 2 עולה 350 איזה מהם ייתן תמורה הכי גבוהה (״סאונד פר שקל״) לבחורצ׳יק שמחפש למלא סלון קטנטן ולשמוע מוזיקה מהיוטיוב/אפל מיוזיק?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
inspire 2500 הלכו לעולמם ,שומעים רק מרמקול אחד (2 הרמקולים טובים אבל רק שאני מחבר את הרמקול לימין בסאב אז שומעים ממנו ) ורק שאני מכניס את החיבור של המחשב לסאב לא עד הסוף, חצי בערך אז שומעים משניהם. אז בנתיים חשבתי על Microlab B-73 מישהו שמע מכיר ? הרמקולים מיועדים להכל מוסיקה, סרטים, משחקים ... המטרה היא לקנות את הזול ביותר אני לא יותר מדיי בררן בנושא סאונד והסתדרתי דיי טוב עם הקרייאטיב שלי ..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש מערכת סטריאו לחדר קטן יחסית, אהיה מעוניין לתלות אותה על הקיר על מנת לחסוך במקום. המערכת מיועדת לחדר נרגילה שלי (מי אמר זולה?? ) תקציב : 600 ש''ח בערך אני יותר בכיוון של וינטאג' כדי לייעל יחס עלות/תועלת. יש משהו חם עכשיו ביד2 עכשיו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמממ...בוא נגיד שזה יהיה הת'רד האחרון שבוא אני אטריד אותם (או לפחות אשתדל שזה יהיה האחרון...) . בקיצר, שני שאלות : 1. האם קבצי MP3 יכולים למצות את הפוטנציאל של רמקולים (ה-Z560) ? אני מתכוון האם אתה צריך קבצים באיכות יותר גבוהה (WAV) על מנת שישמעו את הכי טוב שיש לרמקול להציע ? 2. שמעתי על זה כשאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית אז איכות הסאונד של הרמקולים משתפרת , לא ? מישהו מוכן להסיר קצת על זה ואם אכן כאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית איכות הסאונד משתפרת באודיגי 2 (BULK) יש את היציאה הזו ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים באזור ה 200-300 שקל,אפשר לחרוג קצת אם יש איזה הבדל משמעותי באיכות. כרגע אני מתלבט בין LOGITECH Z323 ל MICROLAB M880 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. הרמקולים הם למשחקים סרטים ומוזיקה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה רוב הסיכויים שאני יקנה את הGTXP 5.1 או 6.1 של הרקולס מפנדה ורציתי לישאול אתכם המבינים האם קריאטיב 5300 מתאים לזה בלי מתאם או שצריך איזשהו מתאם מיוחד ? ועוד שאלה .. הוא יעשה את ה5300 למערכת קולנוע ביתי עם דולבי דיגיטל ? ראיתי שיש לראק כמה יציאות 2 לאחורה 2 לקדימה אבל היציאות של הבאס ושל הסנטר לא ניראה לי מתאימות אתם יכולים להגיד לי איזה יציאות יש ל5300 של קריאטיב או אולי יש איפהשהו ביקורת על הרמקולים שלהם ? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבעלי ידע בתחום מבקש לשמוע המלצות לזוג רמקוליים איכותיים לשמיעת מוזיקה . סרטים . וכד' - בעתיד מעוניין לחבר אותם למגבר חיצוני ומערכת סטראופונית .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב, בהמשך להתקדמות שלי בתחום האודיו וה-HD555 שצריכות כנראה להגיע אליי בקרוב החלטתי אחרי מחשבה ארוכה שבדרכה עמד מגבר ה-CHO MOY הגעתי למסקנה שאני רוצה לבנות מגבר אוזניות DIY, בעזרת עצה של חבר וסיבוב ברשת (HEAD WIZE) אחר חיפוש מגבר אוזניות טוב וקל לבניה שלא זקוק להזמנת חלקים מחו"ל החלטתי ללכת על המגבר הנ"ל- http://headwize.com/projects/showfile.php?file=szeke1_prj.htm מהבנתי המגבר מבוסס על שבב MOSFET שאמור לתת הגברה טובה והחלקים שלו זולים והוא אמור להיות מגבר טוב כמגבר לבניה ראשונה. ישבתי על הסכמה של המגבר ולא לגמרי הבנתי איזה חלקים אני צריך בדיוק לבקש מחנות האלקטרניקה (טלמיר) כי הסכמה בהד וויז לא ברורה לי והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. זו הסכמה המדוברת- את כל ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה היא: למשל, האם עדיף במערכת 5.1 שהסאב יהיה מאותו יצרן/סדרה כמו שאר חמשת הרמקולים? האם יש לזה משמעות? בגלל הכיוונון של הרמקולים, או טווחי התדרים שלהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אם למישהו יש את הכרטיס קול הזה אני חייב את הדרייברים שלו................. אז אם הוא יוכל לשלוח לי ...... אין את הדרייברים שלו בשום מקום באתר של החברה ובכל שאר המקומות יש רק עדכון... אבל אם מישהו מוצא אותם בכל זאת שיתן לי בקשה אבל רק שתדעו הקובץ (WEBUP) זה עדכון אז לא להביא אותו. תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-