אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי רסיבר RX-5032V אני מעוניין לחבר אותה למחשב ולטלוויזיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני ישמח אם תדריכו אותי או שתתנו לי מדריך למחשב ולטלויזיה יש את כל היציאות הדרושות . הרמקולים פשוטים אך אני לא צריך יותר מזה רמקולים של PILOT . אשמח על כל עזרה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומלום לכולם... יש לי בעיה קצת שונה.. אני רוצה לראות בטלוויזיה שלי גם את מה שמציג המחשב וגם את מה שמציג ממיר הכבלים. הכוונה היא לא לראות במקביל כמובן.. אני מתכוון שאת שני המקורות שלי (המחשב והממיר) אני מחבר עם חיבור SV, אבל בטלוויזיה שלי יש רק כניסה אחת של SV.. הטלוויזיה היא רגילה (קופסא) ואין לה חיבורים נוספים כמו PC, אז תהיתי אם קיים חיבור כזה שיכול לקלוט שני SV לאחד, זאת אומרת שאני לא אצטרך כל פעם להחליף בין הכבלים.. בגילי זה כבר לא קל להוזיז כל יום את הטלוויזיה ולהחליף בין החיבורים.. פשוט מפצל שיוכל לזהות אות ולהמיר לי לבד את מקור הפלט... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי HTPC בסלון הקטן שלי (3 על 3 בערך) מעוניין לשדרג עם מערכת סראונד חמודה ולא יקרה עם באס נעים לאוזן בוואלה שופס מציעים את ה- Logitech Z906 ב- 1800 ש"ח המחיר באתרים בינ"ל עומד על 300 $ לפני מע"מ, משלוח ומיסים (יש מיסים על זה?) אשמח לחוות דעתכם האם כדאי לקנות בארץ או להזמין מחו"ל וגם אם מישהו מכיר את המערכת או מציע חלופות באותו קנה מידה של מחיר (או זולות יותר כמובן) זה יהיה מעולה תודה לעוזרים מצ"ב הקישור למכירה ב-וואלה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1DJ0B49637
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ורצוי שתהיה אופציה של כפתור או משהו מאיזה יציאה לשמוע. אני לא ממש מבין בזה אבל אני מחפש משהו עם כמה רמקולים שאפשר לתלות מסביב בחדר.. התקציב הוא לא סופי אם יש משהו יותר טוב ב 1300 ש״ח בערך זה גם סבבה.. מכירים משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר 32 אינץ' חשוב לי מאוד הקטע של האיכות והרזולוציה משום שאני משחק בxbox360 שהרזולוציה שם זה1080P אמרו לי שבטלויזיות בגודל הזה זה לא משנה אם הטלויזיה FULL HD או HD READY האם זה נכון? אני מתכוון ליהיות קרוב לטלויזיה בערך מטר - מטר וחצי שתיים מקסימום (עוד לא החלטתי איפה אשים אותתה) אני צריך בעיקרון 2+חיבורי HDMI ואחד לפחות של ממיר רגיל של הוט שהוא לא HD בעקרון התקציב שלי הוא 1400-1500 שח אך אני מוכן להוסיף עוד 200-300 בשביל איכות המליצו על הטלויזיה LG 32LD460 היא טובה? ובבקשה תביאו לי המלצות לטלויזיות טובות בתקציב הזה לדרישות שלי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתבלט מאוד בין 2 טלוויזיות. LG LM671Y SAMSUNG 46ES6800 שניהן עולות פחות או יותר אותו הדבר. אני מודע להבדל בשיטת התלת מימד האקטיבית והפסיבית למרות שלא התנסיתי באף אחת מן השיטות. מישהו יכול לחוות את דעתו? לא צריך להתייחס לתלת מימד אלה לשאר התכונות של הטלוויזיות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה (LCD או פלזמה, עדיין לא החלטתי) לחדר שלי.. משהו בגודל 46-50 אינץ' אני הולך לחבר אליו ממיר של יס ואת המחשב שלי... רוב הסרטים אצלי הם DVDRIP ו divix למיניהם אבל אני לא שולל שימוש של BLUERAY השאלה היא כזאת.. במה שווה להשקיע כרגע? אם אני אשים סרטי fhd אני לא אהנה בהם ב- hdready?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר פשוט ענק!! http://yurimpark.blogspot.com/2005/09/ultimate-cowon-a2-review.html
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש רמקולים למחשב, שישמשו לשמיעת מוזיקה וסרטים (לחלוטין בלי משחקים), ואני מוכן להוציא על זה עד 180 ש"ח יש משהו שצריך לכוון אליו, או שבמחירים הללו הכל אותו ח*א?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על נגן iAUDIO G3? כבר קראתי עליו ביקורת פה באתר. אני עוד מעט קונה אותו! אולי תמליצו לי על אחר? הכי חשוב לי שתהיה איכות שמע הכי טובה! תקציב 1000 שח. לא צריך 2,3,5G יכול להסתפק ה1G
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת בת 30 שנה עם זוג רמקולים איכותיים של KEF בכל רמקול יש טוויטר שלא פועל אחד פעל לפעמים כן ולפעמים לא עד ללפני כמה חודשים אתם חושבים שאפשרי לתקן\להחליף אותם? כמה יקחו לי על דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי איפוד וידאו ואני לא ממש מרוצה מהאוזניות והייתי רוצה המלצה על אוזניות טובות. התקציב הוא עד 200 שקל....יש אפשרות לקניה בחול אבל עדיף בארץ. יש לי כרגע Sony MDR-J10\20 והם אוזניות חסרות באס! אני רוצה משהו שדבר ראשון יהיה איכותי ושיספק באס מעולה.... אני לא אוהב אוזניות כפתור, אוזניות in-ear או אוזניות בצורה של הסוני שלי זה הצורה שאני רוצה, מעדיף יותר את הצורה של הסוני בגלל הונוחת. מחכה להמלצות, ושוב , דגש על הבאס הטוב. החנות צריכה להיות באיזור המרכז תודה ניב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, בטעות נשלח פעמיים. אין לי מושג איך מוחקים את ההודעה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ? מצאתי כמה סוגים אבל אין לי מושג איזה מהם נחשבים טובים, טווח המחירים הוא עד 600 שקל, וחייב שיהיה לו שלט רחוק, וחיבור לUSB. מצאתי אחד כזה אבל לא כתוב שיש לו USB http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=2120
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
את ההודעה הקודמת נעלו לי בגלל וויכוח טיפשי בין מישה לגודזילה אז אני שואל את אותה שאלה עוד פעם כי לא כיבלתי עליה ממש תשובה: החלטתי שאני רוצה להתקדם מ 2 הרמקולים ב 40 שקל שיש לי למשהו יותר רציני הציעו לי לקנות creative 2.1 ב400 שקל הבעיה שאת הרמקולים אני אצטרך לחבר לקרטיס קריאטיב שעולה 80 שקל (אני לא מתכוון לקנות אחד חדש) השאלות שלי הן: האם כדאי לקנות את הרמקולים האלה בגלל הכרטיס קול הגרוע? האם המחיר והמערכת סבירים? והאם יש מערכת יותר טובה במחיר זהה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך LCD סאנסוי 42 אינטש חיבור נוכחי למחשב ע"י חיבור VGA רגיל כדי לצפות בסרטים באיכות HD (דרך המחשב) ברור לי שזקוקים לכרטיס מסך תומך HD ובעל חיבור HDMI (או רק HD?) בכל אופן, השאלה שלי מתמקדת בהערה שמצאתי במדריך של המסך: "לא ניתן ליישם את חיבור HDMI עבור פונקציה PC" מה זה אומר? שלא ניתן לצפות באמצעות המחשב בסרטי HD? אפילו אם קיימת חומרה מתאימה כגון כרטיס מסך תומך? (כמובן יחד עם התקנת מקודדים ל-HD) ================ פרטים טכניים נוספים: מחשב: מעבד: E216 לוח אם: ABIT I-45CV INTEL i945GC זיכרון: 1 גיגה WINXP מסך טלויזיה: סאנסוי 42" HDTV HIGH DEFINITION TELEVISION רזלוציה: עד 1024*768 מצבי רזלוציה HDMI: 480P - 1080P כניסות: אנטנה: 1X DIN TYPE 1XVGA - D-SUB 15 PIN TYPE 1X HDMI 1…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני כבר שנים ארוכות מחזיק ברמקולים של קליפש פרומדיה 2.1, סט מאוד מאוד חזק וטוב. לפני איזה תקופה לא מבוטלת השנאי של הסט נשרף, (יש לסט גם יציאה שרופה אבל זה לא קשור) והסט ישב אצלי הרבה זמן בבגאז של האוטו. עד שהשגתי אתמול שנאי חדש, ובהתרגשות רבה חיברתי את הקול, ואחרי חצי שעה הזעזעתי - הוופר של הסאב פשוט מתפורר! בהתחלה היה בו חור קטן, אחרי כמה דקות של מוזיקה בווליום מכובד, כל הטבעת של הוופר, פשוט התפוררה לגמרי! בקיצור, צריך להחליף וופר. זה 6.5 אינץ. ההספק של כל הסט הוא 240W. ההספק של הסאב לדעתי 140 ואט אם אני לא טועה. שתי שאלות בפיי: עד כמה מסובך להחליף אלמנט לבד? בסה"כ מדובר בהברגה של כמה ברגים, לפרק את האלמנט הישן, לשים אחד במקומו לסגור את הכל, נכון? אגב, הפלוס והמינו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הרבה פעמים מעביר סרט מהמחשב לדיסק עם תרגום וכשאני בא לראות בדיוידי אני לא יכול לראות את הסרט/ים.... מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אולי שיכולה לסנכרן את התרגום או משו כזה...??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי EP630 ואני לא כ"כ אוהב שזה אוזניות כפתור... אני רוצה אוזניות קשת כאלו ואני בהתלבטות. או שאקנה את הAKG ב190 ש"ח מבאג, או שאזמין את הסנהייזר ב280 ש"ח מנעה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בסנהייזר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאבא שלי לא מצאתי מקום יותר מתאים תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קיבלתי מערכת של mirco lab הבעיה היא שהקונטרולר שלה הלך לאיבוד במהלך העברת דירה השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום למערכת לעבוד ללא הקונטרולר שלה או האם יש דרך לקנות איפשהו רק את הקונטרולר ? המכערכת מדגם microlab hi fi 2.1 H300 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לרכוש לעצמי אוזניות אשר ישמשו אותי לריצות ארוכות. התקציב כרגע הוא 150-300, כאשר השאיפה היא כמה שפחות (אך קיימת אפשרות לחרוג במידה והחריגה תאפשר פריצת דרך). האוזניות צריכות להיות inear או קשר (למרות שקשת פחות עדיף, כיוון שהן מחממות מאד את האוזניים) חשוב לשים לב שאני משתמש בהן לריצות ארוכות (15-30 קילומטר) משמע בין שעה וחצי ל3 שעות ריצה ולכן נדרשות לסבילות טובה לזיעה. הן יחוברו לiphone אך אין צורך במיקרופון. ומבחינת במת צלילים הבאס הוא מאד חשוב לי בריצה... אשמח להמלצה ונסיון אישי שלכם... תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוזניות בלוטוס בין 500-800 שקל לשימוש עם איפד מיני וגלקסי 4 רצוי מהארץ משהוא שיהיה איכותי ויהיה וליום חזק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מסך LCD HD READY של LG. דגם: FLATRON W2053TQ עכשיו הוא מחובר למחשב שלי דרך כרטיס מסך של RADEON דגם:HD4650 עכשין למסך יש 2 כניסות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [DVI] בכרטיס מסך יש 3 יציאות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [HDMI]+[DVI] עכשיו זה ברור שהאנלוגי הוא בעל האיכות הכי ירודה. השאלה שלי היא האם להישאר עם החיבור DVI ----DVI או לקנות מתאם HDMI--DVI? מה יהיה יותר איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי טלויזית פלזמה של LG 50 אינץ' היא בעלת כניסת USB שלא תומכת בפורמט MKV, אלא רק ב AVI,DIVX וכאלה. השאלה שלי היא, אם אני ממיר סרט BLURAY ששוקל 12 ג'יגה בפורמט MKV לפורמט AVI האם זה יפגע באיכות של הסרט? הכל כדי שהטלויזיה תדע לקרא את הסרט באיכות HD
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-