אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זה בנתיים מה שמצאתי בתקציב שלי ונישמע טוב http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 התקציב עד 600 ... אז אם יש לכם נגן בתקציב הזה יותר טוב ממה שהבאתי אז תרשמו בבקשה ועוד כמה שאלות לגבי הנגן הזה "כולל תוכנת המרה ודחיסה מקבצי MPEG ו AVI לפורמט המתאים לנגן כל שיהיה ניתן לראות את הסרטים בנגן ." מה זאת אומרת נגיד יש לי קליפ ששוקל 100 מגה בייט ואני ישתמש בתוכנה הזאת הוא יקטן ואם כן אז בהרבה ..? או נגיד סרט ששוקל 700 מגה בייט "המכשיר ניטען דרך המחשב " מה זאת אומרת .?? ובכלל אני רוצה לשמוע חוות דעת על הנגן הזה בבקשה אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהר למה אני קונה בימים הקרובים
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התכונלו להמליץ לי על רמקולים איכותיים (רק 2.1) במחיר עד 140 דולר אני קונה בחול כך שאודה לכם אם תביאו לי מאתרים מחול מחירים תודה
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הטלוויזיה חייבת להיות 55" . אין לי תקציב מוגבל אבל כמובן שלא ארצה את המוצר היקר ביותר בקטגוריה. עוד שאלה: כדי שהטלוויזה תתמוך ב-3D של המשקפיים? זה שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית 2 רמקולים ישנים מאוד של פיליפס אני לא זוכר דגם, דיי גדולים עם רסיבר DENON AVR 1604 אם אני לא טועה ואקולייזר ישן גם כן שהגיעה יחד עם סט של מגבר ורסיבר ישנים שמתו מזמן (רק האקולייזר שרד...). ברמקולים הנ"ל יש דרייבר 12' בכל צד. עוד דרייבר של 3' אם אני לא טועה ועוד טוויטר 1'. כאשר אני שומע איתם מוזיקה, באסים יוצאים רק רמקול אחד ומהשני יוצא רק MID ו HIGH וזה משגע אותי... יש לכם אולי מושג למה? ובנוסף, חשבתי על לקנות עוד סאב סנטר ושתי אחוריים. מה אתם חושבים על כך? האם ניתן להפוך את הרמקולים הישנים הללו למערכת נורמאלית? מידות ודגמים מדויקים אני כבר אבדוק מחר פשוט אני נירדם עוד שניה ואין לי כח לבדוק כרגע הרמקולים דר"א בערך בגובה של מטר וקצת אם מישהו במק…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מסך מחברת CHIMEI מדגם cmv 221 d. 22 אינצ' איך אני יכול לחבר אותו לממיר של הוט או משהו כזה? חוץ מכרטיס טלויזיה כמובן, כדי שישמש אותי גם כצג טלויזיה וגם צג למחשב במקביל.? מה צריך לקנות..אני לא רוצה להסתבך ולקנות כרטיס טלויזיה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ברשותי הרמקולים הבאים : http://www.amazon.com/Creative-Labs-Cambridge-SoundWorks-Computer/dp/B00000JDH5 Cambridge SoundWorks PCWorks 4.1 הוא מגיע עם 4 רמקולים וסאב. דיי איכותי אני רואה סרטים ושומע מוזיקה האם אני ירגיש הבדל אם נגיד אני אקנה X530? כי הווליום שלי לא כל כך חזק. אבל דיי חזק והייתי רוצה יותר איכות ויותר עוצמה ויותר אפקטים של 5.1 אמיתי . ברשותי DS3L P31 של גיגהביט השאלה שלי היא אם יהיה הבדל בין שלי לבין הלוגיטק?? הבדל קטן? או כמעט כפול וגם בעוצמה?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה ב 3000 שקל מה עדיף לקנות (בשביל מוזיקה רק מוזיקה) רסיבר + מערכת רמקולים ולחבר אותה למחשב או רמקולים למחשב ואפשר גם להמליץ לי על אחד מהם תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שאלה בכותרת בבקשה תושבה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי רמקולים במערכת 5.1 Creative Indpier 5.1 5300 וכשאני שם לדוגמא מוזיקה ב-Winamp או משחקים משחקים לא שומעים מהסנטר אלא רק מהקדמיים והאחוריים. אבל כשאני שם סרט DVD דרך תוכנת DVD למחשב אני קובע לו שישמיע לי באיכות 5.1 ואז הוא משמיע לי את רוב הסאונד מהסנטר? למה?
-
בשביל צריך לקנות כיום כרטיס קול?? לפי מה שראיתי כל לוח אם חדש היום בא עם לפחות 5.1 חיבורים לרמקולים ויש גם הרבה כאלה שבאים עם 7.1. אז אני שואל את עצמי ממה מתקיימות היצרניות של הכרטיסי קול בשוק הריטייל? מאנשים שיש להם מחשב ישן או שהתקלקל הכרטיס מובנה? זה נהפך לשוק קטן מידי בריטייל. ריטייל= retail
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לעשות כלום חוץ מלסגור ( end task)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני D66 eggo שלי למען האמת אני קצת מאוכזב מהאיכות אף פעם לא שמעתי אוזניות ממש איכותיות וציפיתי לאפקט וואו מהאוזניות וזה ממש לא מה שקיבלתי לא איכות יותר טובה בהרבה מהאוזניות stock של ה IHP-120 חשבתי אולי צריך לעשות BURN IN לא יודע בדיוק איך עכשיו אני סתם מנגן מוזיקה על 15 ככה ב H120 מקווה שככה צריך תמונות יגיעו מאוחר יותר
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי שתי שאלות למעשה: 1. מה האיכות של האוזניות? כי של ריו, זה אוזניות של סאנהייזר, ושל אייפוד ידועות כטובות, מה הן האוזניות של הריבר? 2. וכמה הוא ה Load Time? ואם יש דברים שרצוי להוריד (עדכוני קושחה, וכאלו). וכמובן, כשאני מקבל אותה, יש סוג של ברייק אין, או משהו שרצוי לעשות על ההתחלה, כדי שהסוללה תהיה מעולה? או שהמכשיר יתפקד יותר טוב? (כמו טעינה מלאה, וכאלו). גבריאל.
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אחרי פחות משבוע קיבלתי את ההזמנה שלי מ-UPS בגלל חוסר במצלמה אני לא יכול לצלם את הערכה שקיבלתי אבל כולם יודעים מה מקבלים ומה לא מקבלים אז הקיצר אני שולח אותו להטענה עכשיו ומקווה לחזור בעוד כמה זמן עם עידכון חדש בקשר לתיפעולו!!!! עם מישהו רוצה לישאול משהו אותי יכול!!!! למי שיש את המכשיר ואולי יודע כמה זמן אני צריך להטעין אותו??? בתודה נמרוד.!!! וקדימה לזרום עם תגובות!! נ.ב המכשיר כל כך יפה ונוחחחח הוא פשוט סקסי
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! בתהליכי הקמת עמדת עגינה ללפטופ. יש מסך חדש, כרגע מחובר בVGA לצערי. יש לו כניסת DP, HDMI בנוסף, ללפטופ יש יציאת DP יש כבל HDMI, אין כבל DP לקנות מתאם DP לHDMI או שכבר עדיף לקנות כבל DP-DP? שאלה נוספת - מחפש רמקולים טובים (יחסית) שהם 2 או 2.1 באיזור ה-200 ש"ח (עדיפות מטה) (גם כך לרוב שומע באוזניות)
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? http://cgi.ebay.com/NEW-iRiver-H10-6GB-MP3-PHOTO-PLAYER-COLOR-LCD-FM-RECD_W0QQitemZ5823953388QQcategoryZ114623QQrdZ1QQcmdZViewItem בהתחלה רשום בצבע סגול Direct Transfer Photos from Digital Camera
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם יד שניה אז התקציב הוא 500-1200 בערך אם חדש התקציב הוא 1500-2000 המטרה העיקרית היא מוזיקה...אבל אני גם רואה די הרבה סרטים אני לא אודיופיל אבל אני יודע להעריך איכות מה הכי טוב ואיכותי שאני יכול להביא בתקציב?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להודות שמעולם לא קניתי סט של רמקולים למחשב.. כבר מהמחשב הראשון שלי אני שומע אך ורק במערכת, וכיום ברוך השם הציוד משביע רצון.. חברה שלי קונה מחשב, ורציתי לדעת מה יהיה לה הכי טוב לסרטים ומוסיקה הכל יהיה יותר טוב ממה שיש לה עכשיו - יש לה רדיו ??? שמעתי שמהללים את הATP3 וזה בדיוק מתאים בתקציב - השאלה אם כדאי אותם או משהו אחר? תודה רבה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ? כל אתר מחול שאני בודק לוקח פשוט פי 3 מחיר על המשלוח לפחות!!! או שמישהו יכול לתקן אותי על זה גם. אני מחפש גדלים שונים לנסות כי שלי מחליקות לי מהאוזן ואני רוצה לרוץ איתן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות גומיות לאוזניות האלה, פשוט נאבדה לי אחת כבר מכל שלושת הגדלים שהגיעו עם האוזניות והם עכשיו מושבתות בBUG אין את זה, חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים וכו' יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו. באמת חבל לזרוק אוזניות ב250 שקל בגלל גומיה של 50 אג'.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיים ברשת > חדשות גם השודדים למדו מה זה iPod השודדים בניו-יורק הצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות עלייה חדה במספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod ברכבת התחתית מאת: מערכת חיים ברשת 18:18 21/02/2005 שודדי העיר ניו-יורק החליטו להתחבר להייפ החדש שסחף את העיר והצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות. מספר רב של תלמידים וסטודנטים נשדדו בחודשים האחרונים בתחנות הרכבת התחתית בעיר, לאחר שהאוזניות הלבנות הסגירו את גובה המשכורת של הוריהם. ממשרד משטרת התעבורה בדרום ברוקלין נמסר כי מספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod הוכפל בחודשים האחרונים, כך פרסם עיתון הניו-יורק פוסט. בשבוע שעבר נדקר תלמיד תיכון שנשדד ונזקק ל-44 תפרים. בניסיון להיאבק בתופעה, החלה המשטרה לחלק פליירים ברכבת התחתית המציעים לתלמידים לח…
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבא ניתן נגזור מסרט את פס הקול שלו? נכון להיום אני מנגן את הסרט ומקליט אותו בתוכנה אחרת.... הבעיה שהזמן שזה לוקח את אותו הזמן של הסרט... שזה יותר מידי! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קבצי המוזיקה שלנו נהרסו מפגיעת ברק בחורף. האם ניתן לגבות את חזרה את המוזיקה ממכשיר האייפוד ? תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-