אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר דבר כזה, ובהזמנה מיידית? תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האוזניות יתחברו לרסיבר marantz 2015 שמחובר לכרטיס קול של המחשב. חשוב לי שהן יהיו סגורות, אבל שישבו מסביב לאוזן ולא עליה. מעדיף כאלה שהן לא צורמות ועם באס מורגש אבל לא חזק מדי. חשבתי על ה eh350, איך הן?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עשיתי הכל לפי ההוראות (התקנתי את תוכנת ITunes ) חיברתי את ה-IPOD וכתוב DO NOT DISCONNECT מה זה אומר ??? וכל השירים הפכו לקבצי MPEG Layer 3 Audio ITunes
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לכל האוזניות יש דגם רגיל(e2 לדוגמא) ודגם עם c(e2c לדוגמא). מה ההבדלים?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אם אני מעתיק דיסק מקורי או צורב שירים לדיסק ומשמיע את הצרוב בקומפקט דיסק שמנגן באיכות של 192KH - 24BIT יהיה הבדל באיכות הצליל?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קיבלתי את הרמקולים היום ( הזמנתי ביום ב' ב 23:00 !!! ) , הערכה מגיעה עם כל הכבלים האפשריים - SPDIF, COAXIAL - פשוט כל מה שצריך בשביל לחבר למחשב / DVD ביתי / SONY PS2 - מקור AUDIO כלשהו ! הצליל מצויין - שליטה נפרדת על ה CENTER , על ה SURROUND ועל ה SUBWOOFER . ברירת מצבים - 2CH, 4CH, DIGITAL, DTS, והכי חשוב - PROLOGIC - כל מה שתנגנו - גם אם הוא ב 2 ערוצים - ינוגן על כל 5 הרמקולים - שווה ביותר ל MP3 ! הסאב וופר די גדול - יותר גדול מהסאב של ה 2.1 של YAMAHA שהיו לי - בערך 30X30 ס"מ, מעץ, איכותי ביותר ועושה את העבודה מצויין במשחקים וגם בסרטים ! עכשיו נשאר רק להביא את ה AUDIGY ZS לחוויה מושלמת ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.... האחוריים פשוט לא חזקים כמו הfront עכשיו בגלל הצורה של החדר שלי ובגלל שתליתי את הקדמיים ואת האחוריים על הקירות, הייתי צריך כלבים מאריכים השתיים האחוריים מחוברים באמצעות מופה RCA ל RCA, ואחריהם בא כבל 3 מטר RCA לRCA שמתחבר אל הסאב עכשיו הקידמי שמאלי גם מחובר ככה, רק עם כבל 1 מטר במקום 3 (הכבל הוא בידיוק באותו יצרן) ניסיתי להחליף בין החיבורים של האחוריים לקידמיים בשביל לבדוק אם זה אולי משהו בכרטיס קול (אונבורד) וה"קדמיים" (האחוריים בעצם) עדיין יותר חלשים החלפתי בין המופה-ים למניהים בשביל לבדוק אולי אחד מהם הוא הנאחס... עדיין אותו דבר עכשיו לי נראה שזה הכבל יש למישהו רעיון מה אני עושה? הכבלים אגב הם סתם של איזה חברה oscar front שקניתי בהום סנטר . 2X RCA…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רמקולים Ceative LX200 מה טוב בהם מה גרוע בהם ? האם כדאי לקנות אותם ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על הטלוויזיה הנ"ל, עלות מול תועלת. בנוסף, האם ניתן לחבר כונן חיצוני ישירות לטלוויזיה ולצפות בתכני HD בלי לפגוע באיכות הצפייה? קישור למפרט: http://www.mispar1.co.il/?CategoryID=373&ArticleID=5772 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס קול לפני כשנה וחצי במטרה לשפר את החוויה במשחקים. בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח אם הישן Abit NF7 למעבד Athlon XP הורגש שיפור משמעותי באיכות הקול. שנים רבות חלפו מאז, רכשתי לוח אם חדש מדגם GA-P35-DS3R המגיע עם כרטיס קול מובנה Azalia. החלטתי לבדוק אם איכות הקול השתפר בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הישן. הסרתי את הדרייברים של Creative, התקנתי את הדרייבר של Azalia וחיברתי את הרמקולים. החלטתי לנגן קבצי מוזיקה, סרטים ומשחקים. לדעתי איכות הצליל בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הקודם השתפרה משמעותית ואינה נופלת מ-Creative. זרקתי את Creative והמשכתי להשתמש ב-Azalia. למה עשיתי זאת? אסביר. א. Realtek מפתחים עדכון דרייבר כל חודש שמוסיף אפשרויות חדשות ומשפר את איכות הצליל. הדר…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסע הקניות שלי עדיין לא תם. עקב מעבר דירה המחשב לא יכול להיות מחובר יותר לרסיבר (פיוניר עם רמקולים של אינפיניטי) שלי אני זקוק לסט רמקולים 5.1 שיתנו יחס עלות תועלת טוב - מה דעתכם על X-530 של לוג'יטק? אם יש למישהו ניסיון עם סט זה אשמח מאוד לשמוע דעות אם מישהו מכיר סט 5.1 טוב בנקודת המחיר של 500 ש"ח (פלוס מינוס, עדיף מינוס...) אשמח להמלצותיכם שבוע מצוין, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן DVD של LG שמנגן גם Divx דגם DR7622W כשאני מנגן סרטי Divx (ואפילו שהם בעצמם ברזולוציה 16:9) המכשיר לא מזהה שצריך להתאים אותם למסך והוא מציג אותם כאילו היו 4:3 (עם פסים שחורים למעלה ולמטה למילוי, אפילו שכשמנגנים אותם במחשב במדיה פלייר אין כאלה). יש לציין שכשמנגנים סרטי DVD רגילים ברזולוציה 16:9 הם מוצגים כהלכה. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? יש פתרון??
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בעיקר עד כמה 5400 יותר טובים מה5200 כי הם לא ממש איכותים לאומת Z-640 והיתי רוצה לדעת מה ההבדל המשמעותי בינהם או שזה רק עיצוב חדש וזהו
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מערכות 2.1. שמעתי כבר דיי הרבה מערכות והמערכת היחידה שלא מצאתי מקום שבו מוכרים אותה וגם מאפשרים לשמוע אותה לבדיקה היא הCREATURE של JBL. מישהו יודע על חנות (באיזור ירושלים עדיף..) שמאפשרת לשמוע ולבדוק את הרמקולים לפני הקניה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עד היום תיכננתי לקנות את הx5 אך ראיתי גם את הארקוס gmini 400 אני מעוניין בסרטים ובמוזיקה באותה המידה. רציתי לדעת קצת יותר על הארקוס, היכן אפשר לקנות , ומה ההבדל בין gmini 400/402?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב, אני זקוק לאוזניות ש : א. יהיו בעלות טווח היענות רחב ככל האפשר, בדגש על הבאסים, אני רוצה לטבוע בבאסים, באסים שייסחפו ת'עור התוף שלי קיבינימאט. ב. יהיו בעלות התנגדות כמה שיותר נמוכה (32 אוהם לכל-היותר). ג. תג מחיר מקסימלי - 600 ש"ח. ד. רכישה בארץ. שטודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ואני לא יודע איזה מהרמקולים יותר טובים. אלה הם הרמקולים: http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4075AA003 http://skypc.co.il/product.asp?pid=970114-1914 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51MF4085AA004 תמליצו לי על מה שיותר טוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הזמנתי לא מזמן רמקולים של Creative SBS 5.1 עכשיו אני שמעתי גם על הלוגיטק Z640 והמחיר שלהם בארץ זהה הקריאטיב יקר יותר רק ב 50 שקל אז החלטתי ללכת עליו בגלל שבחיים שלי לא חשבתי לקחת לוגיטק בתור רמקולים למחשב עכשיו שאני מסתכל במבט שני הם גם נראים לי דיי טובים כבר הזמנתי את הקריאטיב אבל עדיין אפשר לבטל אתם חושבים שכדאי לבטל וללכת על הלוגיטק או שהקריאטיב לא יאכזבו ?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש ברשותי ALTEC LANSING ADA890.... הכבלים של הרמקולים לא מספיק ארוכים ואני רוצה להאריך אותם...... לשני הקדמיים יש חיבור שונה מהשניים האחוריים..... איך אני יכול להאריך את הקדמיים והאחוריים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות על רכישת טלוויזיה גודל 46-50 אינץ' עדיפות ל-LED טווח מחירים בסביבות 5K אבל אם יש משהו מאוד טוב אני מוכן לחרוג קצת למעלה עיקר השימוש בה בתקופה הקרובה יהיה צפייה בסרטים מכונן נייד (אז חשוב שהטלוויזיה תהיה עם חיבור USB ושתדע למשוך סרטים ולהציג כתוביות) התכנון הוא לחבר אותה בעתיד למחשב כאשר אני צופה שלא ממש אשתמש בה למשחקים ויותר לגלישה באינטרנט ענייני 3D ממש לא מעניינים אותי וכל אופציות הסמארט TV נראות לי כרגע די מיותרות שכן בעתיד גם ככה היא תחובר למחשב שמעתי המלצות כלליות על הטלוויזיות של סמסונג אבל רובן היו לטלוויזיות חכמות ונראה לי שדי חבל על הכסף. אני אשמח להמלצות ספציפיות שעונות על הצרכים שלי אם מישהו מכיר תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? איך הבאסים ואיך הכל?! בכלל.. תגידו מה אתם חושבים על האוזניות האלו?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהלן כולם אחד התפקידים שלי בעבודה הוא לעבוד עם פרימייר בהכנת סרטוני הדרכה ולשמוע צלילים מעצבנים שוב ושוב ושוב. בשביל לא לשגע את הצוות אני עובד עם אוזניות, בעבר עבדתי עם on ear של bose פרטיות שלי אבל מאחר והם התחילו להישחק בעבודה החזרתי לבית וכעת אני מחפש חדשות על חשבון העבודה. הדרישות מהאוזניות הם שיהיו נוחות לאוזניים למשך יום עבודה שלם ושיהיה להם בידוד סביר מהסביבה. בתודה מראש גיא.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי אמרו לי שהמגבר הזה: https://www.massdrop.com/buy/aune-x1s-32bit-384-dsd128-mini-dac הכי מומלץ לאוזניות, מה דעתכם? שווה את המחיר שלו? יש משהו יותר טוב במחיר הזה אולי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-