עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roei86,

אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון, בגודל 42-47 " הבעיה שאין לי תקציב מוגדר. יש לי דרישות ברורות - שתהיה איכות תמונה מטורפת, FULL HD, ושתהיה אמינה. אין לי תקציב מדויק... ברור שאעדיף לרכוש משהו ב 3000 ש"ח, אך אם בשביל משהו איכותי אצטרך לשלם 7000-8000 שח, לא תהיה לי בעיה אם אדע שזאת הבחירה העדיפה. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים במחירים אלה (עדיף כמה שיותר נמוך כמובן) ואולי לתת טיפים כללים מה ב-א-מ-ת חשוב כשבוחרים מסך. תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by aviboots,

רמקולים SONIC GEAR EVO 3 PRO 2.1 40W RMS בעלות 324 + מע"מ הם קניה טובה ? יש לכם המלצה עם מערכת טובה יותר בסכום הזה או בסביבות ה- 400 ש"ח ? תודה

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by T-Flash,

שלום מה ההבדל בין מוניטורים לרמקולים בעצם?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by n_aviv1,

יש ברשותי מסרטה שעובדת על קלטות ואני רוצה להמשיך להשתמש בה אבל אני גם רוצה אפשרות להעביר את קבצי הוידאו למחשב. האם כדאי לי לקנות מתאם כזה: http://www.dealextreme.com/p/easycap-usb-2-0-audio-video-capture-surveillance-dongle-11267 יש במצלמה חיבור firewire ומתאם מfirewire לS-video וקומפוזיט (החיבורים שקיימים במתאם). עוד שאלה היא למרות שהיא קצת פחות קשורה לפורום היא האם כדאי לי לקנות את המתאם הספציפי הזה מDX או שאני מסתכן ב90% שמדובר במוצר שלא יעבוד (אין לי עדיין ניסיון עם DX...)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הראשונה לאחר שינוי לא כוללת dvd ועולה 1540 שקל http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4075438 והשניה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4013475 עם מגבר משודרג וסט כבלים 1990 לא כולל dvd

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  6. אני מדבר על אוזניות טיפה יותר רציניות משל Logitech Senneshier Medusa או משו כזה.. יש איפשהו בארץ? כי אני עוד לא ראיתי.. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Master Boo,

אני רוצה ללכת לחנות, לנסות אוזניות ולבחור את מהש הכי מתאים לי- אתם מכירים חנויות טובות באיזור מרכז תל אביב, באיזור עזריאלי - דיזינגוף סנטר? לכלי זמר כדאי ללכת? איך הם מבחינת המחירים? תודה!

• 6 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, האם ישנה חומרה חינמית שהיא לא TRIAL בה ניתן להמיר קבצים אלו ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bezadon,

הלוח אם המדובר: ג'יגהבייט DS4 עם כ. קול 7.1 OB. הנה קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 יש לי סרטי AC3 על המחשב שהסאונד שלהם ממש ממש נמוך. השאלה שלי היא, האם יש תוכנה או משהו שיכול להעלות את עוצמת הסאונד של הסרט עצמו. כלומר לא מגבר או משהו כזה (כי גם ככה אני מגביר את הרסיבר לגבול היכולת שלו) , אלא משהו שיפעל ישירות על הסיגנל ששולח הסרט לכרטיס הקול או משהו כזה... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי כרגע בעיה שהיא בעיה נפוצה כבר לרוב השחקנים שמשחקים ב BFBC2 . יש לי כמובן כרטיס קול מובנה של REALTEK . המשחק קורס לי כל 30 דק' משחק בערך ( זה לא ה-OC הוא יציב ברזל ב-OCCT אחרי הרצה של שעה ) . בכל אופן חשבתי על כרטיס חיצוני . הייעוד שלי הוא כמובן לשחק בראש שקט עם BFBC2 . שומע המון מוסיקה וגם לסרטים ( אם זה באמת ישנה משהו ) . בנוסף יש לי מערכת רצינית שמחוברת למחשב . התקציב הוא לא כל כך מדוייק , כי אני לא ממש יודע מה התקציב לכרטיסי קול . הדרישה שלי לא מקצועית ,סהכ רוצה להשביע את רצוני . וגם לא מוכן להוציא עוד כסף מיותר על שטויות . תודה רבה למי שמוכן לעזור בנושא .

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by DORAZABI,

יש לי לוח אם ג'יגבייט B85 ואני רוצה המלצה על כרטיס קול טוב במחיר סביר שיאפשר לי שמיעה חדה במערכת.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אפשר לחרוג מעט מהתקציב אם יש באמת סיבה מוצדקת וכדאית... אני מחפש טלוויזיה סביב הגודל 32" או 37". מסך עם איכות צבעים וחדות גבוהה וכמובן ששווה את הכסף. שימושים - חיבור למחשב (רק לסרטי HD) ו"YES" רגיל (לא HD). מרחק צפייה - 2.5-3 מטר. מה אתם אומרים על LA37A550? או על 32LG53FR? תודה רבה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by scylla,

שלום שלום! לאחרונה הגעתי למסקנה שהLUXEON שלי בהחלט קקי... למרות שבעוצמות נמוכות הם יחסית מצויינים אני חייב לציין! בכל מקרה, אני רוצה לקנות 2.1 למוזיקה בעיקר וגם לסרטים קצת ומשחקים. כרטיס קול יש לי 5.1 מובנה של REALTEC AC97 מהלוח AI7 של ABIT, בכל מקרה אני לא רואה צורך רציני לרכוש חדש כאשר אני רוצה לשמוע בסטריאו. רציתי לדעת איזה רמקולים מומלצים, עדיפות גבוהה יש לALTEC LANSING, אבל אני לא בטוח איזה דגם הכי טוב ATP3 \ 2100 \ 4121. ויש בעיה שבחנות לא בטוח שיש את כולם. בכל מקרה יש 2.1 הגון ומשתלם מבית קריאטיב \ לוג'יטק? אני אודה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מה ההבדלים בין דגמי אלטק, עדיפות למוזיקה מסויימת, איכות , עוצמה וכו'. נ.ב - אני שומע מוזיקה אלקטרונית וראפ, חשיבות גבוהה לבאס…

14. Started by o.s,

שלום, אני מעוניין לקנות LCD או פלאזמה בגודל של 37-42 אינ'ץ(הספה במרחק של 2.5מ' פחות או יותר מהמסך) שבעיקרון השימוש המרכזי זה לראות סרטים ב דיוידי או YES. התקציב שלי הוא עד 6000 ש' אבל אפשר לחרוג טיפה. באופן כללי אני רוצה לדעת מה אני צריך לבדוק אם אני קונה LCD או אם אני קונה פלאזמה ומה עדיף LCD או פאלזמה לשימושים שהזכרתי. בנוסף יש לי אפשרות לקנות את הדגמים הבאים במחירים יותר מוזלים: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=650 ב 5900 שח' http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L40A9A&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2141&aff=Zap〈=he ב6200 ש' http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1661&CategoryID=138&Page=2 ב 6000 שח' האם הם טובים?כדאיים? ובנוסף האם ז…

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  15. שלום לכולם ! לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 . חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר. עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל. הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT . עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף פעם לא עשה לי בעיה דומה . האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ? בתודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המצב הוא כזה, הרצתי את ה SETUP של התקנת הדרייברים, הוא הסיר את הישנים, עשה ריסטרט ובמקום להתקין את החדשים התקין לי את ה"ג'ינריים" (הדרייברים ממבית מיקירוסופט) שכמובן לא עובדים. בבדיקה מול דף ההוראות באתר היצרן מסתבר שהתקנה אמורה "לשפוך" את הדרייברים בסיפרייה בשם c:\program files\hercules - אבל נחשו מה? נכון - אצלי היא לא קיימת ולכן כנראה המחשב לא מוצא את הדרייברים החדשים ומשתמש בדרייברים מבית מיקרוסופט. רעיונות? אולי יש איזושהי דרך לפתוח את קובץ ה SETUP של התקנת הדרייברים ידנית ולעדכנם ידנית מקובץ ה INF? בכל מקרה - יש למישהו את הדרייברים הקודמים של GTXP לבינתיים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן, אני כרגע בעלaudioengine A2 אני רק יכול לומר שהם זוועה ואני לא ממליץ עליהם לאף אחד, המחיר מופרז התמורה נמוכה. אני אגיד שאני מאוכזב בעיקר בגלל שמאוד מאוד חסר לי הבאס וזה דומיננטי במוזיקה וסרטים (שאלו רוב השימושים שלי). היה לי Creative Inspire 5200 5.1 הרמקולים שרדו 8 שנים והם עדיין פועלים (רק שהשארתי אותם בארץ, אני גר בחו"ל) והם היו רמקולים מעולים והייתי מאוד מרוצה מהם. אני בעל כרטיס קול Creative XtremeMusic 7.1 אני מחפש משהו עם איכות באס וסאונד ברמה של ה 5200 ואם יותר טוב אז מה טוב. התקציב הוא 120$ אני קונה מהאתרים הבאים: www.amazon.com www.tigerdirect.com www.newegg.com www.ebay.com www.ewiz.com תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Demagh,

היי, מישהו יודע במקרה אם צבע העץ זהה בכל שלושת הדגמים האלה? יש לי 6c על שולחן המחשב, אני רוצה לרכוש אחד מהדגמים הנ"ל לסלון. עכשיו, הצבע של העץ ה-6c ה"חדש" שיש לי כהה יותר מהקודם, השאלה היא מה הצבע של העץ של ה-7c החדש, וכן של 8c ו-9c. כל מוצרי החשמל אצלי בסלון הם בצבע שחור ואני רוצה צבע כמה שיותר כהה שיתאים לכל שאר הציוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SixKiller,

שלום... במשך ה3 שנים בערך הוצאתי אולי 200 שקל על חרא...(אוזניות 20 - 30 שקל) סתם כזה למחשב לא היה צורך למשהו רציני בקיצור היום קניתי 2 אוזניות אני אחד וחבר אחד מה אתם אומרים על הדגם הזה...? מכירים אותו....? Sony MDR-180 במחיר של 149 שקל שווה לקנות?... אני רוצה לדעת אם זה כדאי להוציא 150 שקל על הדגם הזה... תודה SixKiller...Chicco

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by R0tem1,

היו לי AKG 181 דנדשות אבל הן קיבלו סדק קטן בפלסטיק של הקשת שפוגע באטימה ומבחינת היבואן כל מה שאני יכול לעשות איתן הוא לזרוק אותן לפח. ההורים שלי טסים בשבועות לברלין ואני משער שהמחירים של האוזניות שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. אני רוצה אוזניית IN-EAR תעבוד על COWON D2 תקציב: 150 יורו יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by slrr,

כל תוכנה איכותית תתקבל בברכה גם תוכנות בתשלום תודה...

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  22. שלום קניתי לפני שבוע-שבועים אוזניות של זלמן 5.1 ואני מרוצה מהם עד הגג!. אבל היום בבוקר קמתי ובאתי לשמוע קצת מוזיקה ואני שומע חלש מאוד מאוד בצד ימין..אבל צד שמאל מפציץ! למה זה? איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב התקנתי דריברים מחדש..לא עזר. עשיתי שיחזור מערכת...לא עזר. שיחקתי קצת עם הדריברים...לא עזר. בבקשה חברה..אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו חרא..ועוד אחרי שהמלצתם לי על האוזניות האלו... :

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  23. אז ככה רוב הסיכויים שאני יקנה את הGTXP 5.1 או 6.1 של הרקולס מפנדה ורציתי לישאול אתכם המבינים האם קריאטיב 5300 מתאים לזה בלי מתאם או שצריך איזשהו מתאם מיוחד ? ועוד שאלה .. הוא יעשה את ה5300 למערכת קולנוע ביתי עם דולבי דיגיטל ? ראיתי שיש לראק כמה יציאות 2 לאחורה 2 לקדימה אבל היציאות של הבאס ושל הסנטר לא ניראה לי מתאימות אתם יכולים להגיד לי איזה יציאות יש ל5300 של קריאטיב או אולי יש איפהשהו ביקורת על הרמקולים שלהם ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מחשב עם כרטיס קול Asus Xonar D2X ורמקולים של Altec Lansing FX6021. מכיוון שהכרטיס קול לא תומך בחיבורים של האוזניות מקדימה, אני מחברת את האוזניות לחיבור שנמצא בפנל של הרמקולים. השאלה שלי אם זה לא פוגע באיכות הסאונד. הבעיה שזה לא נוח לחבר את האוזניות לכרטיס קול מאחורה. אני מניחה שאם אחבר כבל מאריך לכרטיס קול זה יכול גם לפגוע באיכות הסאונד. איך בכל זאת כדאי לחבר את האוזניות בלי לפגוע באיכות הסאונד? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם ביום ראשון אולי אני מזמין את האייפוד מיני מהדור השני עם 4 ג"ב. בחרתי אותו לאחר התלבטות בין הH-10 לסאן דיסק אך האיריבר יקר מידי והסן דיסק לא איכותי כמו האיפוד. עכשיו, מכל הביקורות שקראתי עליו ראיתי שהוא קורא MP3 WAV AIFF ו AAC אך מה שמתריד אותי הוא האם הוא קורא רק MP3 שנלקחו מדיסקים מקוריים או שהוא קורא כל קובץ ולא משנה מאיפה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.