עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אפשר לחבר להקולס 6.1 ...רמקוליים ביתיים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DekelV,

שלום, אני מרגיש שהSS V2 שלי מתחילות להיהרס אחרי שנתיים שהן אצלי, ואני רוצה לקנות זוג אזניות חדש לגיימינג. תקציב של 300 ש"ח, עם דגש על הנוחות(זה מה שכל כך אהבתי בSS V2), עם עיצוב נורמלי(לא משהו מרובע/ענק). תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by haimamazavs,

שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפה. התחברתי לסטינג וקיבלתי את הסטרימר, הבעיה היא שהוא לא מתחבר דרך הsound bar. כשאני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אז הכל בסדר והכל עובד אבל כשאני מתחבר דרך הsound bar אז יש תמונה שחורה, אני שם לב שזה מזהה שמשהו מחובר אבל אין תמונה. יש איזה פתרון לזה? תודה וים טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחשב acer aspire 5736z מחובר לטלוייזיה תומכת hdmi הכל טוב ויפה, בלחיצת function plus f5 רואים את המסך של המחשב על הטלוויזיה ברזולוציה מתאימה אך ברגע שאני סוגר את המסך או עושה את ההגדרה שיראו את המסך של המחשב רק במסך של הטלוויזיה ולא במחשב הנייד אז הרזולוציה משתנה והתמונה גדולה מדי וחלק גדול מהמסך מוסתר... ניסתי בטלוויזיה להקטין את התמונה אבל ללא הצלחה... תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב ככה יש לי 2500 שקל למערכת... אני יודע שזה קצת...ומשו טוב כולכך לא יצא מיזה אבל...אם אפשר את המקס' שיצא במחיר כזה... אני צריך מערכת..סט של 5 רמקולים גדולים..לא הקטנים רסיבר..[בשביל לחבר את הרמקולים] ודי וי די אבל לא יותר מ2500 אם אפשר אפילו פחות מערכת בסגנון זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2692427 או זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1745648 זה סתם דוגמאות המליצו לי על JVC RX 5052 רסיבר... מה אתם אומרים? ומה עוד יש המלצות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המתאם אמור להעביר לי חומר על קלטות וידאו למחשב בפורמט DVD MPEG וכו. מכשיר הוידאו די ישן ויש לו רק יציאת 21 פינים. חיברתי אליו את VIDEO ורואים תמונה. ביציאת האודיו שלו אני לא מצליח לקבל אות מהמחשב. אציין שאני יכול לשמוע אם אני מחבר את היציאות אודיו ישירות למגבר שלי (לליין TAPE למשל). איך אני מצליח להקליט גם תמונה וגם קול ? המתאם נראה כמעט כך: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDSV3200ELIGHT כרטיס הקול שברשותי בעל יציאת גיטרה+מיקרופון+ אודיו למגבר. זה הכרטיס: http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofergpr,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD HD בגדול של 32 אינץ', היא מיועדת בעיקר לצפייה בyesHD. הייתי שמח אם תמליצו לי על דגמים ספציפים. אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט רוצה טלווזיה איכותית. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לדגם ה - FULL HD של סמסונג: LA40A650 - 40 אינץ'.. הכוונה לטלוויזיה הבאה: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=397&CategoryID=129&Page=1 1. האם זה הדגם הכי חדש של סמסונג בארץ? 2. כמה זמן עבר מאז הטלוויזיה הזאת הגיעה לישראל? 3. בדקתי בזאפ ועכשיו אפשר לרכוש את הטלוויזיה ב - 7 אלף ש"ח. האם מהרשימה הבאה מישהו יודע בוודאות שמדובר בחנות אמינה ושבטוח לקנות דרכה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741 4. ברגע שאני רוכש את הטלוויזיה מחנות X אז הם שולחים לי את המוצר ומגיע לאחר כמה ימים טכנאי של סמליין (היבואנית הרשמית) ובעצם "מחבר" את הטלוויזיה? 5. האם מדובר באמת בדגם איכותי שישמש אותי גם לשידורי SD, HD ובעתיד בשביל ה - …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nisimm,

אני מחפש כבל של HDMI שיכול להתחבר לRCA זכר או משהו שיכול לחבר ביניהם אם אין של HDMI אז עדיף RCA לVGA או DVI ועוד שאלה איכות וידאו של HDMI שווה לאיכות של DVI?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם לפני קניית רמקולים [Z5500] ראיתי שממליצים הרבה יותר על מערכת רמקולים לקולנוע +מגבר... אז מה באמת עדיף יותר? לסרטים ולמוזיקה. עד תקציב של 2500+- לחדר 3*3. ולא יד שניה... תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני קונה כרטיס קול חדש מה אתם ממליצים לי לקחת בתקציב עד 700 שייח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bg1948,

אחד השימושים במסך טלוויזיה להם אני זקוק זה היכולת לשוחח בסקייפ. נאמר לי שאין אפשרות לחבר סתם מצלמה של PC אלא יש מצלמות יעודיות לטלוויזיה - אבל הבעיה שהן יקרות מאד לטלוויזיה סמסונג (הטלוויזיה שאני עומד לרכוש היא מסדרה 6400ׂׂ) המצלמה עולה כ-700 ש"ח !!!!!! האם אין דרך כלשהיא להשתמש במצלמה רגילה של מחשב ? האם חיבור מסך הטלוויזיה למחשב לא יאפשר זאת ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר ימאהה RXV 520 ואהבתי את הירידה לנמוכים הבאס היה הדוק ומעולה לטעמי . כיום אני מחבר את האוזניות לכרטיס קול Asus Xonar Essence STX ועדיין חסר לי קצת באס כמו שהיה לי בעבר עם הרסיבר.. http://www.ebay.com/itm/NEW-ABB-CMoy-headphone-amplifier-with-Adjustable-Bass-Boost-ABB-DC-input-/251241570620?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7f2a213c חשבתי לקנות את זה... האם שווה את ההשקעה ? האם זה יכול להרוס לי את איכות השמיעה בצורה אחרת ? למישהו יש פתרונות אחרים ...?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HilaX3,

ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. לא כ"כ ידעתי לאן לשייך את זה.. שנית, אני מחפשת כרטיס טלוויזיה טוב, שיכול להקליט באיכות טובה, בסביבות 200~450 ש"ח. אני מעדיפה שלא כרטיס טלוויזיה סתם יקר, אלה הדבר הכי הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה. הכרטיס כמובן לווינדוס 7, הולך להתחבר לממיר YES. תודה רבה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Zippy,

ברשותי רמקולים חדשים Altec Lansing VS4121 ונתקלתי בשני בעיות: 1) ברמקול עצמו יש גם כפתורי הנמכה והגברה של הטרבל והבס וכשאני מנמיך את הבס אז הסב משמיע מן רעש כזה די חזק. 2) הרמקולים עצמם משמיעים מן רעש לבן כזה, גם כשהווליום שלהם על הכי נמוך וככל שאני מסובב ומגביר את הווליום הרעש מתגבר. לפעמים הם אפילו משמיעים תקתוקים כאלו.. השאלה האם זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש לשדרג את האודיו שלי במחשב עם רמקולים חדשים. רמקולים "רגילים" למחשב לא באים בחשבון. אני מחפש איכות אודיופונית אמיתית, לא קופסאות פלסטיק.. יש שתי אופציות: 1. רמקולי מוניטור "אולפניים" דוגמת ה M-Audio BX5a Delux או AudioEngine A5 שעולים כ 2000 ש"ח וכוללים כבר הגברה פנימית. 2. רמקולי מדף כגון KEF C1 או Wharfedale 10.0 (או כל דגם אחר אף רציני יותר - רק שיהיה לו מקום על השולחן שלי) עם מגבר בסיסי (בזה ממש אין לי מושג) מה דעתכם? אשמח לעצות איפה להתחיל. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Pancakes,

אני צריך רמקולים טובים באזור ה 200-300 שקל,אפשר לחרוג קצת אם יש איזה הבדל משמעותי באיכות. כרגע אני מתלבט בין LOGITECH Z323 ל MICROLAB M880 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. הרמקולים הם למשחקים סרטים ומוזיקה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, קניתי אוזניות אלחוטיות לטלויזיה של חברת PHILIPS הבעיה שכדי להשתמש בהם צריך כל פעם להכניס ולהוציא את הכבל של האודיו מהטלויזה עצמה (הכניסה נמצאת מאוחרה), מה שהופך את השימוש ללא נוח. האם קיימות אוזניות שאפשר לחבר אותם פעם אחת לטלויזיה מבלי שיהיה צורך להוציא/להכניס את הכבל? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בזמן שחיפשצי משהו ברשת מצאתי איזה פסיכופט אחד שצילם את החדר שלו, הסתכלתי בכמה תמונות ואז ראיתי את הדבר הבא, חשבתי שזה סתם קישוט לשולחן אבל אז שמתי לב ללוגו שם של HARAM KARDON הבנתי שזה רמקולים, אבל איזה רמקולים אילו !? העיצוב מדהים ! http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0434.JPG.html http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0432.JPG.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקיי, אני משתמש במערכת קולונע ביתי בעקרון, אבל יש לי כמה בעיות. 1. יש לי בעיה בקטע של הTV SOUND השקע האדום של הממיר לא עובד - ושני השקעים של האדום לבן בטלויזיה מבוטלים ע'י הממיר (נראה לי) אז אני מחבר את הטלויזיה דרך חיבור PL לRCA כאילו אני משתמש ביצאת אוזניות, וזה דופק לי את כל הקטע של ProLogic2 אני יכול לשמוע (נורמלי) רק בAll Channel Stereo (בDVD ובCD ובמחשב זה לא קורה לי הדברים האלו) אז... דרך איזה חיבור אני צריך לחבר? או להחליף ממיר? (מה עם חיבור 21 פינים? הוא ל Audio? 2. למה אני לא יכול להפעיל DTS ו Dolby Digital בסרטי DVD? אני צריך איזשהו כבל מיוחד לחבר ליציאת אודיו דיגיטלית? (אולי בגלל זה זה לא עובד) או שפשוט הסרט שראיתי לא מקודד? (DVD של מאטריקס הראשון צרוב מטיוו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכם ותודה שנכנסתם. יש לי (למשפחה) אפשרות לקנות מערכת קולנוע ביתית מתוך 3 אפשרויות.. אנחנו רוצים לעשות את הקנייה הטובה ביותר לנו, אם בכלל. כמובן שאם נגיע (בעזרתכם) למסקנה שהמכשירים לא שווים את הכסף, או שאפשר להשיג דברים טובים יותר בסכום שהפרשו קטן בהרבה יותר, לא נקנה את מה שמאפשרים לנו.. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המכשירים, שיתאימו לשילוב של סרטים ואודיו. אודיו (מוזיקה) זה פחות חשוב, אם כי אני אשמח לשמוע טוב את השירים כשאני אשמיע אותם.. הסלון שלנו הוא 7 מטר על 4 מטר. לא כל כך גדול, אבל גם לא פיצי.. אני גם הייתי שמח אם תגידו לי אם המערכות שוות את המחיר שמוצע לי עליהן (חלק מהאפשרויות של "שי לפסח" מהעבודה של אבא שלי). מערכת ראשונה: נגן dvd טושיבה מדגם SD-296…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. או קיי אני הזמנתי לאחר ששיגעתי את אנטולי בעיקר ואת הפורום את ה AKG K610 בבאג , באתי לשם וראיתי את האוזניות שהזמנתי , הם נראות בנזונה רק דבר אחד חבל , הקופסא הייתה מפוצצת במכות ואולי אפילו נפתחה בעבר .... והמוכר עוד אומר לי "אלו האחרונות" כאילו ש AKG לא מייצרות כאלה יותר או משו חחחחחחחחחחחחחח , קיצר אמרתי יפה שלום והחלטתי שאני יתחיל עם אוזניות סבירות ומשמה יתקדם ואולי בעתיד אני יקנה משו כמו ה AKG. לעניינינו : מה לקנות HD212dj שעולות משו כמו 330עד350 , EH250 שעולות בערך 300 , או EH350 שעולות 409 בפומפה ? שמעתי לפני שנה את ה EH150 והם נישמעו לי אז סבבה לגמרי עם אחלה באס ובמה יחסית לאוזניות ב 180 שקל לכן אני חושב על ה EH תגידו לי אם הסדרה לא מתאימה או לא משתלמת. אני בגדול יח…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by igarm13,

שלום לכם אנשים אני צריך עזרה אני מתכוון לקנות מגבר וסט רמקולים השאלה שלי איזה מגבר הוא טוב לפי מה נימדד כמה אמור להיות וואט הספק כול השאר עכשיו רמקולים מה עדיף רצפתיים ארוכים או סט של קטנים ולפזר בחדר כאילו 4 בכל פינה ועוד סב וכנל אני צריך לדעת מה זה רמקול טוב התנגדות וואט וכל השאר תודה מראש מיקי מחכה לתגובות חברה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה יש לי Creative Inspire 5200 5.1 עכשיו אני משפץ ת'חדר עושה תעלות בתוך הקיר ותולה אותם על הקירות יש אופצייה לעשות מין קופסת בקרה כזאתי של החיבוריי RCA ? כאילו לקבל נקבה ביציאה של הקיר ולחבר את הרמקולים בתוך הקיר ? אשמח לתגובות או מקום לקניית המוצרים ! בתודה איתי דוגמא שמצאתי : http://www.hometheater.co.il/logo.php?picturename=modules/coppermine/albums/userpics/10951/4.JPG

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים