אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של בערך 500-700 שקלים, לא יותר. עד עכשיו עצרתי על שני דגמים, האחד יותר זול -SR80 של גראדו (אבל מומלץ בכל מקום), והשני קצת יותר יקר - AKG 240s (SR125 קצת פחות מומלצות, לפי מה שהבנתי). אני צריך אותן כמעט אך ורק לשמיעת מוסיקה בבית, לא בחוץ. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר מוסיקה ישנה, בהרבה מאוד מקרים בהקלטות ישנות ולא מושלמות. מדי פעם אני גם נאלץ לעסוק קצת בשחזור ועריכה של צליל. אני מבקש דעה בנושא הבחירה בין שני הדגמים האלה, ואולי המלצות על דגמים מקבילים במחיר דומה. אשמח מאוד לקבל את דעתו של אנטולי בעניין. אשמח גם לדעת היכן אפשר להשיג את ה 240s במחיר טוב, כי עד כמה שאני יודע הן כן מיובאות לארץ והתמחור שלהן בסדר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי XP על מחשב בן 4, שמחובר לרסיבר דנון עם כניסה אופטית ושיודע להוציא סאונד ל7 רמקולים. הצורך שלי זה לסרטים (ולא משחקים). האם עדיף את הXONAR D1 של ASUS (קישור: http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=6p3ZFmkwzIKPTYLk) או שאולי מספיק קריאיטיב PCI Express X-Fi Xtreme Audio (קישור: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand) ? אה, ויש לי על לוח האם סלוט של PCI X1 (הקצר)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב עכשיו לשדרג את המערכת ה2.1 הפשוטה שיש לי למשהו יותר מתקדם, מצד שני, שלא יעשה לי חור בכיס. אני בעיקר שומע מוזיקה במחשב. ראיתי כל מני מערכות בכל מני אתרים, אך המחירים שלהם יקרים בשבילי, יותר מדי (600-1000), את המערכת הזאת: Logitech X-230 2.1 ראיתי באתר של החנות KSP, והמחיר (300) נשמע לי סביר במיוחד. האם המערכת הזאת נחשבת לטובה? ואם למישהו יש משהו יותר טוב עד למחיר 400 ש"ח, גג 450? כמו כן, המלצה לכרטיס קול טוב במחיר 200-300 תבורך גם היא. תודה רבה, דניאל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, נתקלתי בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה לראות סרט - המדיה פלייר מתחבר לשרת מוריד את הקודק ואני יכול לראות אבל אין קול ! התופעה היא בד"כ הפוכה כאשר אין מקודד מתאים ואז אפשר לשמוע אבל אין תמונה. הדבר קורה במספר סרטים של שייר ריאקטור (אודיסאה בחלל 2001 / 2010 ומספר סרטי מסע בין כוכבים). במחשב מותקנים כמעט כל הדיווקסים האפשריים כולל חבילת הנמו. בנוסף כל פעם כאשר מנסים לטעון את הסרט הוא מוריד את המקודד ושוב יש רק תמונה ללא קול. כאשר מסתכלים במאפיניי קובץ ה AVI ניתן לראות שלא מצוין פורמט האודיו אלא רק מצוינים Average Data Rate ו Sample Rate ובנוסף Channels (5)בניגוד לדיווקסים הרגילים שעובדים כמו שצריך עם קול ותמונה שבהם מצוין שפורמט אודיו הינו Mpeg LAyer 3 וגם ה Channl…
-
יש לי את הרמקולים האלה http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=49757 יחד עם הרמקולים הנוספים איזה רסיבר ממליצים עד 2000 ש"ח , לא מחפש משהו בשמייים, הרמקולים האלה אצלי כבר שנה ואני חושב שהגיע הזמן שאנצל אותם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת איזה סוג חיבור יתן את הפרדת הצלילים הטובה ביותר במכשיר DVD שמחובר לרסיבר קולנוע ביתי. קואקסלי, אופטי, או אנלוגי 5.1 ? יחד עם סוג החיבור אני מבקש המלצה לכבל איכותי מאותו סוג במחיר של על 150 ש"ח. בנוסף כרגע ברשותי רסיבר קולנוע ביתי שמחובר ל-4 רמקולים בלבד, האם לאחר רכישת סנטר וסאב אתם ממליצים לחבר את כל המערך ליציאות של הסאב ואת הסאב בחיבור דיגיטאלי, או כל רמקול בנפרד ליציאה הישירה שלו במגבר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מדיה עם Windows 7 עליו, וממנו אני מריץ Windows Media Center. אני זוכר שבהשקה בארץ מיקרוסופט השיקו גם "אתרים" מותאמים לטלוויזיה, עם גרסאות לרזולוציה נמוכה ולצפיה ממרחק. הנה, זה מה שמצאתי: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx מממ, איך אני נכנס לאתרים האלו מהמדיה סנטר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 6X9 אינץ' לרכב של 300W כול אחד....הרכב של אמא שלי זה טויוטה יאריס למי שמכיר...הקטנות האלו...אין לה רמקולים אחוריים כלל ואני מעוניין להשים לה את אלו שכבר יש לי כי אחי יתחיל לנסוע בו עוד מעט וזה משגע לשמוע ככה...אבל יש בעיה אחת...לרכב אין אפשרות לחבר מגבר המערכת מובנת באוטו כלומר באה ככה מהיצרן ובשביל לחבר מגבר צריך ללכת למוזך ולפרק את כול הדשבורד....אז השאל שלי אם אני מחבר אותם ככה בלי מגבר...זה יהיה בסדר? כלומר ייפעלו והכול? (ברור שלא בשיא עוצמה) אני פשוט רוצה לדעת אם אין סיכונים בכך שיישרף משהו..המערכת של הרכב/הרמקולים...הייתי מנסה לבד אבל יש גם את הקטע שאני לא רוצה לשרוף כלום וגם שצריך לחתוך בקרש באחורי מקום לרמקולים ואני לא רוצה לחתוך סתם..תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הearpods של אפל הלכו לעולמן (אחרי חיים ארוכים למדי, יש לציין) והגיע הזמן למצוא תחליף.. העניין הוא שממה שהסתכלתי בינתיים קיבלתי את הרושם שאין יותר דבר כזה. כלומר כל האוזניות הקטנות היום הן in-ear. הדרישות שלי הן פשוטות (או ככה חשבתי): אוזניות זולות, לא in-ear, עמידות ונוחות ועם מיקרופון. איכות השמע היא פרמטר משני פה מבחינתי. ההנחה שלי הייתה שאם מוצר של אפל עולה מחיר מסויים צריך להיות מוצר מקביל במחיר זול יותר (בלי ה"מותג" אפל). האם אני טועה? האם האוזניות של אפל הן הפתרון הכי טוב לדרישות שלי? פשוט ממש לא נעים לי האוזניות שנכנסות לתוך האוזן יותר מידי... וסתם מתוך עניין, מה קרה שההיצע של אוזניות מהסוג הזה ירד ככה? מה החסרונות שלו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס קול הענק הזה הינו מתצורת ISA, נבנה בשנת 95, פירקתי אותו ממחשב פנטיום 3 ולא האמנתי כמה גדול הוא! (מה זה הטירוף הזה?) הכרטיס קול הכי גדול שראיתי אי פעם. אפילו יש עליו כרטיסי זיכרון ישנים (SIMM). למישהו יש פרטים עליו? מה שימושים שלו? למה הוא כל כך גדול? (בשנת 95 היו כרטיסי קול גם יותר קטנים..) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי dvd מקליט של LG כשאני מקליט איתו על דיסק dvd-r/dvd-rw התוכניות המוקלטות לא נראות כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן במחשב ניסיתי להשתמש בתוכנות ריפ אבל לא עוזר מפני שהקבצים לא ניראים במחשב. יש למישהו רעיון איך להעביר למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תעזרו לי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון של ההורים שלי מדובר במרחק של באיזור 3.5 - 4 מטר, אין צורך בתלת-מימד אבל אשמח לסמארט, בנוסף אני רוצה לעשות לו סטרימינג של וידאו אולי אפילו לחבר אותו למחשב ל XBMC בעבר הציעו לי את E550 התקציב הוא עד 6000 מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה טובה? או שה-E550 עדיין מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מערכת 2.1\2.0 שתתן איכות גבוהה מה-ATP 3 באופן מורגש ? בעיקר למוזיקה ולסרטים. אם לא, ומכיוון שה-ATP3 לא נמכרים יותר איך ה-Altec Lansing VS4621 - 2.1 בהשוואה אליהם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! וואי כמה זמן לא הייתי פה! אני צריך לקנות רמקולים חדשים,הSBS370 שלי הלכו לעולמם,תיקון עולה 100 ש"ח ואינו משתלם,מכיוון שרמקולים מדגם SBS370 חדשים עם אחריות לשנה עולים 150 ש"ח. אני חשבתי שבגלל שאני טס לחו"ל אני אקנה GT5051 בדיוטי פרי. עכשיו יש לי כרטיס קול של קרייאטיב 5.1 לייב SE שלא יוחלף. אני מעדיף מערכת 5.1,אבל אם צריך להתפשר,אז אני אקח 4.1 או 2.1 חובה: סאב וופר חזק ואיכותי רמקולים עם צליל טוב עד 5.1 לא קרייאטיב!! עם שלט אלחוטי או נגיעה לפחות שנת אחריות אבל מעדיף 2 שנות אחריות ומעלה,מה שלוגיטק כן נותנים. עכשיו מה ההמלצה שלכם בשבילי? אני מעדיף להוציא כמה שאפשר יותר טוב בכמה שפחות כסף! נכון ב100 ש"ח לא שווה לתקן SBS370? תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי נותן לי 400 שקל ויש לי עוד 100 שקל. אני אוציא 150 שקל על שטויות, וישארו לי 350 שקל לקנות נגן MP3. עכשיו השאלה היא אם יש שם חנות שמוכרת דיסקמן/נגן MP3 טוב, מחברה טובה עד 350 ש"ח? אני מעדיף לא לקנות מחנויות ברשת, כי כולם רחוקות ממני ואין לי כסף למשלוח או בכלל וויזה לשלם. אז לקנות מאילת (שבמקרה אני הולך לשם) יהיה הכי נוח.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קובץ WMA איך אני שולף ומקדד ל - MP3 למשל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי PRO-JECT USB DAC עם כניסה אופטית, קוקסיאלית וUSB. אני לא מצליח לגרום לו לעבוד דרך הUSB. מה אפשר לעשות כדי לגרום למחשב לזהות אותו ככרטיס קול חיצוני? כל פעם שאני מחשב אותו למחשב הוא רושם לי שההתקן לא מזוהה אני משתמש בווינדוס 8. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר לבית חדש בעוד כמה חודשים ואני מתכנן לעשות בסלון בנוסף לטלוויזיה גם מקרן. המקרן שמשך אותי במיוחד עד עכשיו הוא Optoma HD25-LV שעפ"י המפרט אמור להיות מסוגל להקרין מצוין גם באור שמש. הדילמה הגדולה שלי היא באזור הרסיבר ורמקולים, מאחר והסלון צמוד למרפסת הייתי רוצה ללכת על מערכת של 7.1 רמקולים כאשר 2 מהם יהיו במרפסת. הרסיבר שכרגע מעניין אותי הוא Pioneer VSX-1124 עם 7.2, עם מולטי-זון שמאפשר להשמיע במרפסת סאונד שונה מבתוך הבית. לגבי רמקולים, אין לי מושג על אילו ללכת, אני רק יודע שאני צריך סטלייטים, עדיפות בצבע לבן (דרישות של הצד הנשי בבית) וטובים, אבל בעיקר שלא יהיו במחיר גבוה מדי, עד 2000 ש"ח. אעריך מאוד את עזרתכם. אחד שלא יודע להחליט בין מבחר כל כך ענק, מתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים באזור ה 200-300 שקל,אפשר לחרוג קצת אם יש איזה הבדל משמעותי באיכות. כרגע אני מתלבט בין LOGITECH Z323 ל MICROLAB M880 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. הרמקולים הם למשחקים סרטים ומוזיקה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים למחשב, 2.1, עם שילוב של עיצוב ויכולת בבקשה על תמליצו לי על ה atp אלא על משהו קצת יותר איכותי מבחינת שמע גם יותר חשובה לי האיכות מהעוצמה, אני לא רוצה לפוצץ את החדר אלא משהו יותר לשמוע שקט אבל טוב אין לי תקציב מוגדר, אבל שלא יעבור את ה1000 נניח (אבל יכול להיות גם ב700 לדוגמה). תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האיפוד שלי נפל המון פעמים ולבסוף הכלב שלי הפיל אותו ורץ איתו בכול הבית והמסך לא נדלק אני יכול לשמוע מוזיק ויש אור פשוט אין כלום על המסך ואני לא יודע מה כדי לעשות האם יש חנות שיכולה לתקן את האיפוד חנות בנתניה הוא שאני צריך לשלוח אותו לידע והם לשלוח זה עולה כסף והם זה בטוח יגיע אליהם ואין ואיך אני יקבל אותו גם בדואר
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קניתי בסוף את הSB3 דרך בזק (עדיין במחיר מגוחך של 718 ש"ח) וסה"כ אני מאוד מרוצה מהקופסה הקטנה הזאת. התקנתי אותה בלי בעיות בכלל, הסטרימינג עובד ממש טוב אפילו שאני נמצא 3 חדרים מהראוטר (הבינוני) וכמעט כל מה שאני שם מתנגן חלק לגמרי (אפילו WAV) חוץ מקבצים בקצב של 3000KBPS ומעלה שראיתי שזה מוזכר בדיון המרוכז גם כן (שחבל שננעל אגב כי הייתי מעלה אותו). גם החלק של הרדיו אינרנט עובד מצויין ובשבילי זאת תוספת נהדרת לשמוע (לא בהכרח להקשיב חח) למוזיקה קלילה ונגישה.יש כמובן המון תחנות (קול ישראל LOL) ומן הסתם האיכות של רובן די ירודה אבל מצאתי מספיק של 128K ובשביל רדיו זה סבבה לגמרי... יש למישהו אגב המלצה על איזה תחנה טובה, אמביינט/ניו-אייג' במקרה? מבחינת סאונד, מהיציאות האנלוגיות דרך…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב (מפרט בצד) שאשמח לחבר לטלויזית הHD החדשה שלי... רשום לי כמובן שהכרטיס מסך שלי תומך בHD רק שלא קיבלתי איתו שום כבל מיוחד כדי לחבר. לכרטיס מסך יש DVI VGA S-VIDEO וקיבלתי איתו רק כבל S-VIDEO.. שאני מאמין שהוא לא מתאים כדי לשדר HD, איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשדר דרך הכרטיס מסך HD? ומאיפה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-