עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חברים שלום! ראיתי בזאפ הרבה מערכות שמע 5.1 משולבות DVD עם מגבר סביב המחיר הזה 1500 ש"ח רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף והאם זה מביא ביצוע סביר, מערכת לדוגמא: http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=595&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he סה"כ אני לא פריק של סאונד אבל גם לא רוצה משהוא שלא מספק שמע סביר.... :s05: אה כן המערכת תחובר לסטרימר של אקסטרימר אם זה משנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש למישהו המלצה\ניסיון על אחד טוב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שימושים - משחקים ומוזיקה. רצוי באס איכותי. ממה שהבנתי דגם HD202 של Sennheiser הוא הכי משתלם לטווח המחירים הזה... מה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מה דעתכם על המוצר הבא: Pen Drive Plus MP3 המוצר כולל: 1. Disk On Key 128MB 2. MP3 Player את המוצר הזה אני משווק אז רציתי לשאול אם כדאי לנסות לבדוק אותו איך הוא להלן תמונות: http://www.pendrivemp3.com/packing.jpg בברכה ליאור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריכה המלצה לאוזניות שיכולות להחזיק צליל באס, אבל לא צריכות להיות מקצועיות. זה בעיקר לשימוש ביתי (חיבור למגבר של גיטרה באס ולנגן בלי להפריע לשכנים). תקציב כמה שיותר נמוך

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nahum8,

כרגע אני עם הOB. לוח אם P55 UD3L

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, שאלה טריויאלית, אבל לא מצאתי איך לשלוט על הבאס והטרבל ללא השלט. האם יש דרך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by haim85,

hdmi 1.2 מתאים ל1.4hdmi ? זתומרת עם יש לי כניסה hdmi 1.2 ברסיבר למשל ובכרטיס מסך hdmi 1.4 זה מתאים? או שצריך אותו תקן 1.2 ל1.2?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ArielElia95,

שלום, יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ג'יגהבייט - CREATIVE SOUND BLASTER PCI128. אין בעיה עם חיבור זוג רמקולים סטנדרטי של מחשב, שומעים טוב. רק לא איכותי במיוחד. בנסיון לעלות כיתה, חיברתי רמקולים של מיני סטריאו, גם של SONY וגם של SBS, ומשום מה הקול נשמע חלש מאד בשניהם, בפול ווליום. אמנם אורך החוטים מהמחשב לרמקולים הוא כמה מטרים אבל בחיבור למחשב ישן עם כרטיס קול אחר לא היתה בעיה. מישהו יודע מה הסיבה? צריך מגבר או משהו דומה? בדקתי בכל ההגדרות של קול בחלונות XP וניסיתי כמה דרייברים ולא הסתדר. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. דוד שלי הביא זוג ריצפתיים מארה"ב... ואין לו מה לעשות איתם.. הוא רוצה למכור לי אותם.. החברה נחשבת לטובה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Aviko,

יש לי סאב וופר של מיקרוסופט, יש לו תיבה מסריחה ומגעילה שמאוד התלכלכה כבר...מפלסטיק אני מועניין לבנות לו בעצם תיבה חדשה מעץ, ורציתי לדעת האם זה ישפיע על איכות הסאונד, מאיזה עץ מומלץ להכין? תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Wizard Of Oz,

מישהו מכיר תוכנות שיכולות לעשות דיסטורשן לגיטרה שמחוברת למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Chymes,

במשך ימים רבים אני מתלבט בין שני פלאשים - הראשון תוצרת iriver והשני תוצרת sandisk. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33 - פלש של iriver http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1585&scat=221&tcat=33 - פלש של sandisk בהתחלה רציתי לרכוש את הפלש של אירייב בנפח 1GB , אבל באג וארקדיה טוענים שיותר אין את הפלאש בארץ. לאחר מאמצים רבים באג הצליחו לאתר אירייב בנפח 256 מגה בסניף נידח והציעו לי אותו במחיר 760 ש"ח. אבל הם גם הציעו לי נגן פלאש של sandisk בנפח ג'יגה במחיר 900 ש"ח. אירייב נגן איכותי יותר, אבל אני חושש שהנפח הקטן לא יספיק לצרכי. ובגלל זה אני מתלבט על השאלה "מה יותר כדאי?" נפח ומחיר או איכות? מה אתם חושבים? איזה נגן עדיף לקחת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קודם כל, שמחתי לראות שיש פורום עברי עם אנשים שמבינים בתחום ואודיופילים כמו שצריך! בקיצור, אחרי שקניתי כרטיס קול (Line 6 UX2) להקלטות החלטתי שזה לא ריאלי לעבוד עם האוזניות ב50 שקל שלי(כולל מיקרופון עוד!) וזה הזמן להשתדרג! (במיוחד לרגל המאורע החשוב שקורה בעשירי לחודש הנוכחי - כניסתה של המשכורת) אז.... תקציב: בעקרון בסביבות ה300 שקל, מעדיף פחות(250 ככה יהיה לי נוח מאוד) אבל יכול גם יותר אם משהו חדשני ופורץ גבולות מחכה לי ב50 שקלים יותר דרישות: האוזניות האלה מיועדות להיות מולטי-טאלנט. גיימינג, מוזיקה, הקלטות, הכל! מה שצריך! הדבר היחידי שאני כנראה לא אעשה זה לנייד אותם, כי אני רוצה אוזניות גדולות ונוחות, וזה לא בא ביד אחת עם ניידות (אולי אני אקנה גם איזה אין-איר נחמדות לאייפון…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by J0n1,

התחדשתי בShure SE102 יש טעם לעשות להם burn in? ואם כן, כיצד עושים את זה בצורה אפקטיבית? ובנוסף, יש השפעה של גודל הגומי על איכות הצליל? כי גם הקטן וגם הבינוני מתאימים לי, אבל אני לא יודע במה לבחור. ובעיה אחרונה, כאשר אני מחבר את האוזניות לשלט של הX540, אני שומע רעש רקע חזק, גם כאשר שומעים מוסיקה, איך אפשר לפתור את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SpitFire,

קובץ WMA איך אני שולף ומקדד ל - MP3 למשל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by CaRTeR,

שני המוצרים הנ"ל עולים 550 שקל. קראתי את הביקורת על הסאן דיסק שמישהו מהפורום עשה באמת עזרה לי על מה אתם ממליצים ללכת? האם מישהו יודע על הבדלים טכניים ביין 2 הנגנים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bonfirer,

היי אני לא מכיר את עולם הסטרימרים ולכן רציתי לבקש עזרה. אני מעוניין לקנות להורים שלי סטרימר, עד 600-700 שקל. לא חובה HDMI (כי אין להם בטלויזיה) אבל עדיף כדי שאם מתישהו יעברו אז שיוכל לנגן... (ככה שזה אומר שאפשר גם דגמים קצת יותר ישנים) צריך להיות עם WIFI ועכשיו השאלה - האם סטרימרים יודעים גם בעצמם להוריד סרטים? למשל משהו כמו UTORRENT רץ על זה? או להזרים מהרשת ממקומות חינמים? בנוסף- האם הם בד"כ יכולים להתמודד עם קבצי SRT/SUB בעברית? למשל ראיתי את זה (http://ksp.co.il/?uin=14510) אבל אם אני מבין נכון הם צריכים להוריד את הסרטים בעצמם.. יש דרך לעקוף את זה? שמעתי שXBMC יודע להוריד קבצים גם בTORRENT, זה נכון? יש סטרימרים שמריצים XBMC? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

היי, יש לי מחשב מדיה עם Windows 7 עליו, וממנו אני מריץ Windows Media Center. אני זוכר שבהשקה בארץ מיקרוסופט השיקו גם "אתרים" מותאמים לטלוויזיה, עם גרסאות לרזולוציה נמוכה ולצפיה ממרחק. הנה, זה מה שמצאתי: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx מממ, איך אני נכנס לאתרים האלו מהמדיה סנטר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי רמקולים 6X9 אינץ' לרכב של 300W כול אחד....הרכב של אמא שלי זה טויוטה יאריס למי שמכיר...הקטנות האלו...אין לה רמקולים אחוריים כלל ואני מעוניין להשים לה את אלו שכבר יש לי כי אחי יתחיל לנסוע בו עוד מעט וזה משגע לשמוע ככה...אבל יש בעיה אחת...לרכב אין אפשרות לחבר מגבר המערכת מובנת באוטו כלומר באה ככה מהיצרן ובשביל לחבר מגבר צריך ללכת למוזך ולפרק את כול הדשבורד....אז השאל שלי אם אני מחבר אותם ככה בלי מגבר...זה יהיה בסדר? כלומר ייפעלו והכול? (ברור שלא בשיא עוצמה) אני פשוט רוצה לדעת אם אין סיכונים בכך שיישרף משהו..המערכת של הרכב/הרמקולים...הייתי מנסה לבד אבל יש גם את הקטע שאני לא רוצה לשרוף כלום וגם שצריך לחתוך בקרש באחורי מקום לרמקולים ואני לא רוצה לחתוך סתם..תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AdamS,

היי, קודם כל תודה לכולם שבגללכם קניתי את המערכת המדהימה הזאתי!! יש לי כרטיס קול - Audigy2 ZS - זה מה שהמליצו לי בפורום כאן בנוסף למערכת. עכשיו, חיברתי את הכל, התקנתי דרייברים והכל אבל עדיין יש משהו שמפריע לי. יש את המצב Stereo X2 שאני שומע בו, אבל אני חושב שה-PLII MUSIC שומעים יותר איכותי, אבל שומעים הכל מהסנטר. אני בעיקרון רוצה שישמעו מכל הרמקולים וחזק (: ה-Stereo X2 הוא בלי הסנטר והאחרים שומעים את הרוב דרכו וזה לא ממש נוח. אפשר לשמוע בכולם ללא דגש מיוחד על הסנטר? אדם

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אם למישהו יש מדריך למשתמש/הוראות הפעלה של הרסיבר הישן הזה אשמח לדעת (ברשת ניתן להשיג את ה-SERVICE MANUAL שזה משהו אחר), תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Nick1986,

נגנים ומגברי אוזניות שתומכים באוזניות עם התנגדות גבוהה מ-300 אוהם ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים