עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני עובר לבית חדש בעוד כמה חודשים ואני מתכנן לעשות בסלון בנוסף לטלוויזיה גם מקרן. המקרן שמשך אותי במיוחד עד עכשיו הוא Optoma HD25-LV שעפ"י המפרט אמור להיות מסוגל להקרין מצוין גם באור שמש. הדילמה הגדולה שלי היא באזור הרסיבר ורמקולים, מאחר והסלון צמוד למרפסת הייתי רוצה ללכת על מערכת של 7.1 רמקולים כאשר 2 מהם יהיו במרפסת. הרסיבר שכרגע מעניין אותי הוא Pioneer VSX-1124 עם 7.2, עם מולטי-זון שמאפשר להשמיע במרפסת סאונד שונה מבתוך הבית. לגבי רמקולים, אין לי מושג על אילו ללכת, אני רק יודע שאני צריך סטלייטים, עדיפות בצבע לבן (דרישות של הצד הנשי בבית) וטובים, אבל בעיקר שלא יהיו במחיר גבוה מדי, עד 2000 ש"ח. אעריך מאוד את עזרתכם. אחד שלא יודע להחליט בין מבחר כל כך ענק, מתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, הearpods של אפל הלכו לעולמן (אחרי חיים ארוכים למדי, יש לציין) והגיע הזמן למצוא תחליף.. העניין הוא שממה שהסתכלתי בינתיים קיבלתי את הרושם שאין יותר דבר כזה. כלומר כל האוזניות הקטנות היום הן in-ear. הדרישות שלי הן פשוטות (או ככה חשבתי): אוזניות זולות, לא in-ear, עמידות ונוחות ועם מיקרופון. איכות השמע היא פרמטר משני פה מבחינתי. ההנחה שלי הייתה שאם מוצר של אפל עולה מחיר מסויים צריך להיות מוצר מקביל במחיר זול יותר (בלי ה"מותג" אפל). האם אני טועה? האם האוזניות של אפל הן הפתרון הכי טוב לדרישות שלי? פשוט ממש לא נעים לי האוזניות שנכנסות לתוך האוזן יותר מידי... וסתם מתוך עניין, מה קרה שההיצע של אוזניות מהסוג הזה ירד ככה? מה החסרונות שלו? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by haim85,

hdmi 1.2 מתאים ל1.4hdmi ? זתומרת עם יש לי כניסה hdmi 1.2 ברסיבר למשל ובכרטיס מסך hdmi 1.4 זה מתאים? או שצריך אותו תקן 1.2 ל1.2?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The TrCkeR,

הכרטיס קול הענק הזה הינו מתצורת ISA, נבנה בשנת 95, פירקתי אותו ממחשב פנטיום 3 ולא האמנתי כמה גדול הוא! (מה זה הטירוף הזה?) הכרטיס קול הכי גדול שראיתי אי פעם. אפילו יש עליו כרטיסי זיכרון ישנים (SIMM). למישהו יש פרטים עליו? מה שימושים שלו? למה הוא כל כך גדול? (בשנת 95 היו כרטיסי קול גם יותר קטנים..) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by blackx,

שלום! אני מחפש רמקולים למחשב, שישמשו לשמיעת מוזיקה וסרטים (לחלוטין בלי משחקים), ואני מוכן להוציא על זה עד 180 ש"ח יש משהו שצריך לכוון אליו, או שבמחירים הללו הכל אותו ח*א?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Pancakes,

אני צריך רמקולים טובים באזור ה 200-300 שקל,אפשר לחרוג קצת אם יש איזה הבדל משמעותי באיכות. כרגע אני מתלבט בין LOGITECH Z323 ל MICROLAB M880 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. הרמקולים הם למשחקים סרטים ומוזיקה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש מערכת רמקולים למחשב, 2.1, עם שילוב של עיצוב ויכולת בבקשה על תמליצו לי על ה atp אלא על משהו קצת יותר איכותי מבחינת שמע גם יותר חשובה לי האיכות מהעוצמה, אני לא רוצה לפוצץ את החדר אלא משהו יותר לשמוע שקט אבל טוב אין לי תקציב מוגדר, אבל שלא יעבור את ה1000 נניח (אבל יכול להיות גם ב700 לדוגמה). תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Nick1986,

נגנים ומגברי אוזניות שתומכים באוזניות עם התנגדות גבוהה מ-300 אוהם ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אפשר לחבר להקולס 6.1 ...רמקוליים ביתיים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by maxth,

שלום. ברצוני לקנות אוזניות בלוטוס כפתור לתוך אוזן, סמארטפון samsung s6. התקציב עד 1000 שח רצוי מארץ באג\קספ\אייבורי ועוד אוזניות למוסיקה בעלות שמע טובה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שמעתי את הנגן פלאש של ידידה שלי באוזניות שלי (SONY טובות) וזה נשמע לא רע בכלל יש לה נגן פשוט DISK ON KEY של איזה חברה בשם ORTEL או משהו כזה גם פלאש של IRIVER יכול להישבר מנפילה בלי כיסוי אחריות (שמעתי על מקרים כבר) בנוסף, רוב האנשים שאני מכיר אמרו לי תקנה פלאש פשוט וזהו השאלה היא כמה כבר יותר טוב IRIVER או IAUDIO והאם זה מצדיק בשביל לשלם כפול? תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by neogod,

בעקבות תאריך השחרור מצהל הקרב ובא וההחלטה לשפץ ולעצב את החדר שלי,החלטתי לרכוש מסך טלוויזיה לחדר. לפי קריאה קצרה של כמה ביקורות באניטרנט הכיוון שלי הוא lg 42"60fr מסידרת scarlet . מהביקורות ראיתי שזה מסך FULL HD ולפי מה שהבנתי זה מיותר וגם מוריד באיכות התמונה בשידורים רגילים. המסך ישמש לצפיה בהוט (רוב הזמן) ,צפיה התבכנים מהמחשב בתקוה גם לתכני HD. מרחק הצפיה יהיה או 2.5 או 3.5 עוד לא הוחלט איפה להציב אותו. אז על מה אתם ממליצים חוץ מהמסך הנ"ל? ועוד שאלה, איך המסך יתפקד בשימוש שוטף בתור מסך מחשב ולא רק צפיה בסרטים(משחקים/אינטרנט) ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה דעתכם על המוצר הבא: Pen Drive Plus MP3 המוצר כולל: 1. Disk On Key 128MB 2. MP3 Player את המוצר הזה אני משווק אז רציתי לשאול אם כדאי לנסות לבדוק אותו איך הוא להלן תמונות: http://www.pendrivemp3.com/packing.jpg בברכה ליאור

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eliher,

מבקש לקבל חוות דעת לגבי רמקולים של dali ICON 6 במחיר של 7800 שח תודה אלי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן. יש לי שני מחשבים שנמצאים ברשת אלחוטית בבית. אחד מהם יושב בסלון אבל אני לא יכול לשים אותו צמוד לטלוויזיה ולכן אני צריך להריץ כבל HDMI ארוך מאד על הרצפה. אני מחפש דרך לשדר לטלוויזיה LCD באיכות FULL HD. הבנתי שיש מכשיר כזה שנקרא xtreamer אבל הוא בסביבות 750 שקל. האם יש פיתרון זול יותר? בנוסף, על אילו רמקולים 2.1 הייתם ממליצים מבחינת עלות מול איכות סאונד למחשב? תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by alextomin,

מה אתם אומרים על נגן iAUDIO G3? כבר קראתי עליו ביקורת פה באתר. אני עוד מעט קונה אותו! אולי תמליצו לי על אחר? הכי חשוב לי שתהיה איכות שמע הכי טובה! תקציב 1000 שח. לא צריך 2,3,5G יכול להסתפק ה1G

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 12345,

שלום לכולם... אני צריך תוכנה מקצועית לעריכת סאונד, הפרדת צלילים בשיר, הקלטה, חיבור של קבצים אחד על השני... ועוד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי כ.טלויזיה (ראו במפרט מחשב), ואני רוצה לדעת אם אני יכול להקליט איתו Gameplay של משחק. כמו תוכנת Fraps ועוד תוכנות הקלטה למיניהן, רק שהפעם עם חומרה... אם זה אפשרי, אני אודה אם תגידו/תראו איך בדיוק. תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by --Adidas,

inspire 2500 הלכו לעולמם ,שומעים רק מרמקול אחד (2 הרמקולים טובים אבל רק שאני מחבר את הרמקול לימין בסאב אז שומעים ממנו ) ורק שאני מכניס את החיבור של המחשב לסאב לא עד הסוף, חצי בערך אז שומעים משניהם. אז בנתיים חשבתי על Microlab B-73 מישהו שמע מכיר ? הרמקולים מיועדים להכל מוסיקה, סרטים, משחקים ... המטרה היא לקנות את הזול ביותר אני לא יותר מדיי בררן בנושא סאונד והסתדרתי דיי טוב עם הקרייאטיב שלי ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rubberDucky,

כמו שהכותרת מציינת אני צריך המלצות לשתי טלויזיות, שתיהן LCD. אחת בגודל של 37 אינץ' עד 7000 ש"ח. שניה בגודל 26 אינץ' עד 4000 ש"ח. אז תנו בבקשה המלצות לטלויזיה ובכללי גם איזה חברות טלויזיה מובילות עכשיו יש. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by parker,

אהלן כולם, לפני שבועיים ביקשתי כאן בפורום המלצות לאוזניות בתקציב של כ-500 שקל, ובין השאר הוצעו לי HD555 וה SR80. לאחרונה חבר שלי השיג זוג של SR125 ואין לו כלום לעשות איתן, אז הוא מוכן למכור לי אותן ב-400 שקל. האוזניות חדשות לגמרי וסגורות בקופסא. רציתי לדעת איך הן משתוות לאוזניות האחרות שהוצעו לי D: תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by LynxIL,

שלום רב, אשמח אם תעזרו לי, אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון של ההורים שלי מדובר במרחק של באיזור 3.5 - 4 מטר, אין צורך בתלת-מימד אבל אשמח לסמארט, בנוסף אני רוצה לעשות לו סטרימינג של וידאו אולי אפילו לחבר אותו למחשב ל XBMC בעבר הציעו לי את E550 התקציב הוא עד 6000 מישהו יכול להמליץ לי על טלויזיה טובה? או שה-E550 עדיין מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש ב-dbPowerAmp, אבל עם הזמן היא הלכה והתנפחה, ואני לא אוהב את כמות המידע שהיא דוחפת לקבצים (מעבר עם הסמן על קובץ מציג חלון ענק של מידע). אני צריך תוכנה כלשהי שתעשה המרה מ-FLAC אל MP3 (לשימוש נייד). אני צריך תוכנה שתוכל להמיר לי כמות גדולה של קבצים, שנמצאים בתיקיות שונות (לפי אלבומים). חשוב לי שזה ייצור העתק לכל קובץ ב-mp3 באותה התיקייה, כך שהכל יישאר מסודר בתיקיות, עם שם קובץ זהה. מישהו מכיר תוכנה כזו (כמובן שעדיף חינמית)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.