אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב מדיה עם Windows 7 עליו, וממנו אני מריץ Windows Media Center. אני זוכר שבהשקה בארץ מיקרוסופט השיקו גם "אתרים" מותאמים לטלוויזיה, עם גרסאות לרזולוציה נמוכה ולצפיה ממרחק. הנה, זה מה שמצאתי: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx מממ, איך אני נכנס לאתרים האלו מהמדיה סנטר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה, אשר ננעל, חשבתי לפתוח דיון חדש בתקווה שהפעם הוא יהיה קצת יותר ענייני. אני אתחיל כמובן: אחוריים Omega-Audio Mini-101 (זה הדגם הקודם שיוצר עד לפני שנה בערך, הרכיבים בו שונים מהדגם החדש יותר): ה-K1000 (ה-280 ששוכבות ליד כבר נמכרו): מאז הפעם שעברה (עמוד 3 בדיון המקורי) היו אצלי לא מעט שינויים. אבל הסיכום שלהם הוא MS-1 שמחליפות את ה-HD280, ה-Zhaolu הולך לבעלים אחרים, ה-SB3 נכנס החל מהיום בתור מקור אנאלוגי ראשי, הקדמיים נמכרו, וכרגע עומדים מקדימה Perfect 709. הגיע סנטר מיוחד ויחיד במינו (מבוסס על ה-Center 7, אבל משודרג מכל בחינה אפשרית). ה-CDP הלך לבעלים אחרים, הגיע Rotel 845 שמגביר את הקדמיים, כך שכעת הרסיבר מגביר רק סנטר ו-2 אחוריים. הנה התמונה המעוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ג'יגהבייט - CREATIVE SOUND BLASTER PCI128. אין בעיה עם חיבור זוג רמקולים סטנדרטי של מחשב, שומעים טוב. רק לא איכותי במיוחד. בנסיון לעלות כיתה, חיברתי רמקולים של מיני סטריאו, גם של SONY וגם של SBS, ומשום מה הקול נשמע חלש מאד בשניהם, בפול ווליום. אמנם אורך החוטים מהמחשב לרמקולים הוא כמה מטרים אבל בחיבור למחשב ישן עם כרטיס קול אחר לא היתה בעיה. מישהו יודע מה הסיבה? צריך מגבר או משהו דומה? בדקתי בכל ההגדרות של קול בחלונות XP וניסיתי כמה דרייברים ולא הסתדר. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר ב 3 כבלים שמופצלים 1 ל 2 .אני משנה במערכת ל AC3 בכרטיס את ההגדרות ש 5.1 . מחבר את הכבל הראשון מיציאת ה REAR בכרטיס לכניסות LEFT RIGHT REAR במערכת , את הכבל השני ליציאה הימנית ליד יציאת ה REAR בכרטיס ומשם לכניסות ה FRONT LEFT RIGHT במערכת , והכבל השלישי שהוא האניגמה הגדולה שלי חיברתי לכניסה הראשונה של הכרטיס ( בעצם חיברתי אותו לכל הכניסות אבל זאת היחידה שמשמיעה משהו ) ומשם למערכת לכניסות של הסנטר והסאב. ובבדיקת הסראונד מהכרטיס .אני שומע מצויין את הקדמיים ( LEFT RIGHT ) ואחוריים ( LEFT RIGHT ) אבל את סנטר והסאב אני שומע מעומעם ,את הסאב אני לא שומע בכלל וגם בסרטים אני לא שומע אותו גם ב MP3 אני לא שומע את הסאב . אבל שאני מחבר את הכרטיס רק לשני הכניסות ולציאה אחת בכר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לחבר להקולס 6.1 ...רמקוליים ביתיים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לפלאפון in ear עד 200-250 אני לא רוצה לקנות שטויות אז אזדקק לעזרתכם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10987 http://ksp.co.il/?uin=20651 http://ksp.co.il/?uin=12540# משהו מאלה שווה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נגן טוב ואיכותי והאוזניות שבאו איתו נשברו אז אני רוצה אוזניות טובות ואיכותיות קטנות שנכנסות לאוזן ובריאות לאוזניים .... אני מאמין שאני מוכן להשקיעה אליהם 200 250 ש"ח עם זה כמובן שווה את הכסף שלו .............. תודה רבה לעוזריםםםםםםםםם!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לחבר את יציאת הסאוונד במחשב לכניסה האופטית של הרסיבר עלמנת לשמוע כאיכות דיגטלית. האם אני חייב לרכוש כרטיס קול חדש בעל יציאה אופטית או שיש אפשרויות אחרות? תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המוצר הבא: Pen Drive Plus MP3 המוצר כולל: 1. Disk On Key 128MB 2. MP3 Player את המוצר הזה אני משווק אז רציתי לשאול אם כדאי לנסות לבדוק אותו איך הוא להלן תמונות: http://www.pendrivemp3.com/packing.jpg בברכה ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מהם הרמקולים הכי טובים בתקציב של 300 ש"ח? יש לי Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec אז תתחשבו בזה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל סרטים מסוימים, אשר במדיה פלייר פועלים עם קול ויש תמונה אבל אין שם אפשרות לשים כתוביות. ניסיתי בVLC Player, יש קול ותמונה אבל הכתוביות לא פועלות. אותו דבר בBSPlayer. בMV2Player אין קול בכלל. מה הסיבה לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות שניתן לנייד במידת הצורך, מאד חשובה לי האטימה(גם כלפי וגם החוצה) כי כנראה אהיה בסביבה רועשת הרבה זמן. כמו כן, די חשובה לי הנוחות שכן אני נוהג להקשיב למוזיקה שעות ממושכות. אני בא מ- AT AD700 ומאד אהבתי את הסאונד שלהן, אך לפעמים היה חסר לי קצת "אומף" בבאס ואולי טיפה יותר הדגשה למיד (בעיקר במוזיקה קלאסית). אני מקשיב להרבה סגנונות אך בעיקר רוק, בלוז, ג'ז וקלאסית (לעתים גם להקות/הרכבים כמו "the prodigy" או "infected mushroom"), לאו דווקא בסדר הזה. הניגון, סביר להניח, יהיה או מיציאת אודיו של מחשב או בנגן נייד (כרגע cowon i7) ובהמשך כנראה ארכוש dac/amp נייד של fiio. בעקבות שרשור שפתחתי ב- head-fi ומה שמוצע לקניה בארץ תשומת לבי מופנת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבעלי ידע בתחום מבקש לשמוע המלצות לזוג רמקוליים איכותיים לשמיעת מוזיקה . סרטים . וכד' - בעתיד מעוניין לחבר אותם למגבר חיצוני ומערכת סטראופונית .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 6X9 אינץ' לרכב של 300W כול אחד....הרכב של אמא שלי זה טויוטה יאריס למי שמכיר...הקטנות האלו...אין לה רמקולים אחוריים כלל ואני מעוניין להשים לה את אלו שכבר יש לי כי אחי יתחיל לנסוע בו עוד מעט וזה משגע לשמוע ככה...אבל יש בעיה אחת...לרכב אין אפשרות לחבר מגבר המערכת מובנת באוטו כלומר באה ככה מהיצרן ובשביל לחבר מגבר צריך ללכת למוזך ולפרק את כול הדשבורד....אז השאל שלי אם אני מחבר אותם ככה בלי מגבר...זה יהיה בסדר? כלומר ייפעלו והכול? (ברור שלא בשיא עוצמה) אני פשוט רוצה לדעת אם אין סיכונים בכך שיישרף משהו..המערכת של הרכב/הרמקולים...הייתי מנסה לבד אבל יש גם את הקטע שאני לא רוצה לשרוף כלום וגם שצריך לחתוך בקרש באחורי מקום לרמקולים ואני לא רוצה לחתוך סתם..תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ממיר HOT HD ואני מחבר אותו בעזרת כבל HDMI-DVI למסך מחשב שלי ACER X233, אבל זה כותב לי format not supported ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר, יש לי מישהו מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
hdmi 1.2 מתאים ל1.4hdmi ? זתומרת עם יש לי כניסה hdmi 1.2 ברסיבר למשל ובכרטיס מסך hdmi 1.4 זה מתאים? או שצריך אותו תקן 1.2 ל1.2?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש רמקולים (או אפילו - רמקול בודד), לחבר למחשב הנייד שלי כדי לשמוע מוזיקה בצורה יותר הגיונית. אני גר בדירת סטודנט, ומעדיף להימנע מסידור ה 2.1 (שגם מייצר מלא חוטים). האם יש אופציה לרמקול בודד? במידה ולא, איזה רמקולים (ואני מניח שעדיין קיימים בעולם רמקולים שמכילים קומפלט גם את יחידת ההגברה וגם את הסאב) מומלצים במחיר סביר (בכל זאת סטודנט)? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מדגם hp pavilion dv6680 עם כרטיס מסך 8400GS עם יציאת HDMI ככה שמבחינת חיבור לטלויזית LCD אני מסודר הבעיה היא שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד לרסיבר בצורה דיגיטאלית כמו שאני מחבר אותו עם מחשב נייח זאת אומרת: דרך חיבור איכותי כדוגמת אופטי או RCA קואקסיאלי. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול להמליץ על דרך חיבור אופטימלית לאיכות דיגיטאלית?? במחשב יש 3 יציאות : 1 מיקרופון ו 2 יציאות לאוזניות אבל בהגדרות של כרטיס הקול יש אפשרות לבחור בין speakers לבין digital audio device (spdif זה המפרט של המחשב: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851537.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי נותן לי 400 שקל ויש לי עוד 100 שקל. אני אוציא 150 שקל על שטויות, וישארו לי 350 שקל לקנות נגן MP3. עכשיו השאלה היא אם יש שם חנות שמוכרת דיסקמן/נגן MP3 טוב, מחברה טובה עד 350 ש"ח? אני מעדיף לא לקנות מחנויות ברשת, כי כולם רחוקות ממני ואין לי כסף למשלוח או בכלל וויזה לשלם. אז לקנות מאילת (שבמקרה אני הולך לשם) יהיה הכי נוח.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קיבלתי טלויזיה חדשה של סמסונג - C530 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- Full HD. כאשר אני מחבר דרך כבל DVI (מהמחשב) ל- HDMI (לטלויזיה) זה ישר קולט אות של 1920x1080 אבל לצערי זה מראה את זה באיכות נוראית. דבר ראשון, זה לא מותאם למסך כמו שצריך - חלק ממה שרואים במחשב לא נכנס בטלויזיה וזה כאילו "נמתח" לא כמו שצריך, דבר שני, הצבעים ממש לא נראים כמו שצריך - הצבעים בהירים מאוד ולא תואמים בכלל לאיך שזה אמור להראות באמת. לפני כן, היה לי LCD של סוני - P3000 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- HD Ready. זה ישר קלט רזולוציה של 1366x768 וזה עבד לי נהדר עם צבעים ועם התאמה למסך. לכן, עכשיו אני העברתי לרזולוציה הזאת וזה באמת עובד נהדר, אבל הבעיה שזה לא ממצא את הפוטנציאל של הטלויזיה ואני רוצה לעבוד על 1920x…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי PRO-JECT USB DAC עם כניסה אופטית, קוקסיאלית וUSB. אני לא מצליח לגרום לו לעבוד דרך הUSB. מה אפשר לעשות כדי לגרום למחשב לזהות אותו ככרטיס קול חיצוני? כל פעם שאני מחשב אותו למחשב הוא רושם לי שההתקן לא מזוהה אני משתמש בווינדוס 8. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הearpods של אפל הלכו לעולמן (אחרי חיים ארוכים למדי, יש לציין) והגיע הזמן למצוא תחליף.. העניין הוא שממה שהסתכלתי בינתיים קיבלתי את הרושם שאין יותר דבר כזה. כלומר כל האוזניות הקטנות היום הן in-ear. הדרישות שלי הן פשוטות (או ככה חשבתי): אוזניות זולות, לא in-ear, עמידות ונוחות ועם מיקרופון. איכות השמע היא פרמטר משני פה מבחינתי. ההנחה שלי הייתה שאם מוצר של אפל עולה מחיר מסויים צריך להיות מוצר מקביל במחיר זול יותר (בלי ה"מותג" אפל). האם אני טועה? האם האוזניות של אפל הן הפתרון הכי טוב לדרישות שלי? פשוט ממש לא נעים לי האוזניות שנכנסות לתוך האוזן יותר מידי... וסתם מתוך עניין, מה קרה שההיצע של אוזניות מהסוג הזה ירד ככה? מה החסרונות שלו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-