עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אוזניות כפתור עד 50 דולר מאמריקה,זה בישביל הנגן Creative Zen Micro.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 0xIDE,

היי, לאחרונה היה לי את הX230 של לוג'יטק (כבר לא, העברתי אותם למחשב אחר), מאוד נהנתי מהם ועכשיו אני מחפש רמקולים טובים ודיי פשוטים. אני מתלבט בין LS, X210, Z323 עד כמה טובים הLS אם בכלל? עושה רושם שהX210 כי מניסיון עם הX230 הם היו איכותיים מספיק ואולי אפילו חזקים מדיי אבל שמתי לב שההפרש בין הX210 לZ323 הוא רק כ50 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום קיבלנו טלויזיה פלזמה 42" ישנה ודלה בחיבורים יש: RCA, קומפוננט, VGA - מכל אחד יש חיבור אחד בלבד ב-WDTV יש: RCA, HDMI הממיר יס מחובר בינתיים ל-RCA זה אומר שאם אני רוצה את ה-WDTV אני צריך להחליף השאלה שלי היא כזו: האם כבל פשוט(ראיתי שיש ממירים אקטיביים) HDMI לקומפוננט יעבוד ? אני מניח שאם כן זו האופציה האיכותית ביותר אם לא - האם HDMI-VGA יעבוד ? ואם כן האם זה בכלל עדיף על RCA ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Sven,

אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות שניתן לנייד במידת הצורך, מאד חשובה לי האטימה(גם כלפי וגם החוצה) כי כנראה אהיה בסביבה רועשת הרבה זמן. כמו כן, די חשובה לי הנוחות שכן אני נוהג להקשיב למוזיקה שעות ממושכות. אני בא מ- AT AD700 ומאד אהבתי את הסאונד שלהן, אך לפעמים היה חסר לי קצת "אומף" בבאס ואולי טיפה יותר הדגשה למיד (בעיקר במוזיקה קלאסית). אני מקשיב להרבה סגנונות אך בעיקר רוק, בלוז, ג'ז וקלאסית (לעתים גם להקות/הרכבים כמו "the prodigy" או "infected mushroom"), לאו דווקא בסדר הזה. הניגון, סביר להניח, יהיה או מיציאת אודיו של מחשב או בנגן נייד (כרגע cowon i7) ובהמשך כנראה ארכוש dac/amp נייד של fiio. בעקבות שרשור שפתחתי ב- head-fi ומה שמוצע לקניה בארץ תשומת לבי מופנת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by haim85,

טוב אז ככה שלום לכולם אני רוצה להתייעץ בכרטיס קול למטרת מוסיקה אפשר לגיד גם לסרטים! יש לי מגבר ואני מחבר אליו כבל rca פשוט ללוח אם ומגבר ומימנו שומע מוסיקה .. חשבתי לקנות כבר אופטי וכרטיס קול עם יציאה אופטית .. שמעתי שזה משפר תאיכות מוסיקה רציתי לדעת עם זה שווה בכלל או שזה לא נותן כלום.? ואם כן נותן רציתי המלצה לכרטיס קול קול עם יציאה אופטית ! מחיר לא בשמיים גג 500 וזה עוד ניראה לי מוגזם לא ניראה לי שצריך כרטיס קול מחיר כזה.. נשאיר תתשובות אליכם למי שמבין ענין יעץ לי מה מו קצת ידע בזה והחליט מה לעשות תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הזמנתי אותו אתמול מPCH מה אתם אומרים עליו? יש לי צורך בפאנל אני רוצה להקליט מהפטיפון ולערוך ולנקות רעש במחשב ואני גם צריך יציאה אופטית בשביל להקליט למיני קיצר יש לי מה לעשות עם הפאנל מה אתם אומרים עליו? אני חושב שהסאונד של הפרודיג'י 7.1 יותר טוב אבל איך הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tkjbi,

אני מחפש רמקולים למחשב השימושים שלי בהם 45% מוזיקה 45% סרטים 10% משחקים חשבתי על Z2300 מה דעתכם איזה אתם ממליצים לי ? (אני משתמש בכרטיס קול מובנה)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, מחפש המלצה לכ. טלביזיה פנימי, כלומר שיכול להחבר לממיר יס או הוט ( או ישירות לנקודה בקיר בלי ממיר ) , ובנוסף בעל יכולת לקלוט שידורי DVB-T ישראליים. ( תמיד טוב שיש את האופציה ) אין צורך ביכולת הקלטה כלשהיא. הכרטיס לא יהיה בשום שלב חלק ממערכת windows media center תקציב - אני מניח עד 500 שלקים + \ - , עדיף כמה שפחות. היכ חשוב : בעל דרייבר נורמלי, כן... כזה שאשכרה עובד, גם ב WIN 7 , ואם אפשר שיגיע עם תוכנה נורמלית. עדיף אחד כזה שמגיע עם אנטנה כבר מהקופסא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. מבקש עזרה במציאת DRIVER לנגן MP3: לפני כשבועיים קניתי במכירה קבוצתית של WALLA SHOPS נגן MPS של חב' Ergotech. ניסיתי לחבר את הנגן למחשב בכניסת ה- USB בכדי להתקין אותו - התהליך של זיהוי חומרה חדשה התחיל בצורה תקינה אבל נעצר כאשר התבקשתי ל- driver בשם: ACTDISK.SYS לא מצאתי את הדריבר בדיסק ההתקנה שקיבלתי וגם לא במחשב. אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 2000 PRO. אני לא יודע מה הדגם של הנגן - לא כתוב עליו, אגב הוא עדיין מפורסם ב- WALLA SHOPS במכירה קבוצתית במחיר 330 ש"ח כולל משלוח מישהו יודע היכן ניתן למצוא דריבר מתאים???? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nadaw,

שלום! אז זאת הבעיה: מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! אחרי כמה זמן של העברה הוא מציג לי את ההודעה הזאת: נו..? אז מה לעשות? תודהה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by com,

גרסת החצי גיגה.. מתלבט קשות בין הנגנים, המחיר הוא כמעט זהה, לSansa אפשרות להרחיב זיכרון, אבל אולי טיפונת גדול בשביל נגן מבוסס פלאש? בDAP הרדיו מובנה באוזניות, לעומת הסנסה שבו הרדיו מובנה במכשיר. בכל מקרה, אין לי מושג באיזה משנהם לבחור.. מה עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, קניתי מלפני יותר מחצי שנה את כ.הקול- creative blaster live!24bit. לא התקנתי את הדריבר, אלא דרך ההתקנה של ה-windows, בקיצור הכול היה סבבה עד מלפני כמה שבועות שהתקנתי את המשחק החדש של rainbow 6, כי לא שמעו את הקול של היריות שלי ( שמעו הכול חוץ מהדמות שלי ), חשבתי לי שאני צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס אבל התעצלתי. היום התקנתי את המשחק chaos legion ( אני יודע שהוא ישן מאוד אבל היום הגיע אלי השלט של ה-XBOX360 ורציתי לשחק במחשב עם השלט ), בקיצור בסירטונים במשחק, אחרי כל מילה ששומעים יש מן הד כזה אחריה ( חוזר על עצמו ) ועוד הרבה פיצפוצים כאלה מציקים. באותו רגע החלטתי שנמאס לי אז התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול. בסוף ההתקנה הוא שואל אותי אם לעשות restart למחשב וב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. המתאם אמור להעביר לי חומר על קלטות וידאו למחשב בפורמט DVD MPEG וכו. מכשיר הוידאו די ישן ויש לו רק יציאת 21 פינים. חיברתי אליו את VIDEO ורואים תמונה. ביציאת האודיו שלו אני לא מצליח לקבל אות מהמחשב. אציין שאני יכול לשמוע אם אני מחבר את היציאות אודיו ישירות למגבר שלי (לליין TAPE למשל). איך אני מצליח להקליט גם תמונה וגם קול ? המתאם נראה כמעט כך: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDSV3200ELIGHT כרטיס הקול שברשותי בעל יציאת גיטרה+מיקרופון+ אודיו למגבר. זה הכרטיס: http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש את האוזניות של PIONNER שהם נראות לי טובות Pioneer SECL30 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=secl30&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE או האוזניות של RAZER http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=12432&showTube=502 Razer Moray White (אוזניות עם בידוד קול פאסיבי) יש המלצות על חברות אחרות ? וואלה אני לא בטוח מה אני אמור לחפש באזוניות או בסה"כ בגלל כי לא התעמקתי בנושא סאונד נשאל את זה פה כבר טווח תדרים כמובן כמה שיותר נמוך לגבוה יותר טוב אני כמובן מבין את זה נגיד מ 5Khz-22khz זה אומר איכות טובה מאוד כי הוא קולט יותר תדרים. התנגדות אני לא בטוח מה זה אומר אבל רוב האוזניות הם 16 עד 20 או 30 אפשר להגיד. 16 אני מניח שמספיק רגישות אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לילה טוב, בהמשך להתקדמות שלי בתחום האודיו וה-HD555 שצריכות כנראה להגיע אליי בקרוב החלטתי אחרי מחשבה ארוכה שבדרכה עמד מגבר ה-CHO MOY הגעתי למסקנה שאני רוצה לבנות מגבר אוזניות DIY, בעזרת עצה של חבר וסיבוב ברשת (HEAD WIZE) אחר חיפוש מגבר אוזניות טוב וקל לבניה שלא זקוק להזמנת חלקים מחו"ל החלטתי ללכת על המגבר הנ"ל- http://headwize.com/projects/showfile.php?file=szeke1_prj.htm מהבנתי המגבר מבוסס על שבב MOSFET שאמור לתת הגברה טובה והחלקים שלו זולים והוא אמור להיות מגבר טוב כמגבר לבניה ראשונה. ישבתי על הסכמה של המגבר ולא לגמרי הבנתי איזה חלקים אני צריך בדיוק לבקש מחנות האלקטרניקה (טלמיר) כי הסכמה בהד וויז לא ברורה לי והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. זו הסכמה המדוברת- את כל ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alex15,

אני צריך אוזניות אלחוטיות טובות התקציב 200 ל 300 . חברה טובה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ExtraSi,

מסך LG 60 LA621Y במרחק 4 מטר מהמסך ממוקם הסלון, ובמרחק 6 מטר מהמסך (קרי, 2 מטר מאחורי הסלון) יש ספרייה שחורה גדולה, בתקרה יש שתי שורות עם נורות LED המכוונים לאיזורים שונים בסלון. כאשר התמונה המוצגת חשוכה יחסית, יש השתקפות משמעותית של הספרייה במסך, כאשר הצמונה צבעונית, הכל תקין, אך בתמונות כהות ממש רואים את מה שנמצא מאחורי הסלון, האם יש מה לעשות למעט כיבוי אורות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/550.htm נתונים דיי מרשימים למחיר כזה....אבל אני לא מוצא ביקורת עליהם ביכלל....מה אתה חושבים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב שלי קליק ימני ואז פרמוט. פתאום ה DVD לא מזהה את הדיסק הקשיח התקשרתי/הלכתי לתמיכה/מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Seraphim,

היי, ראשית כל אני מצהיר שאינני אודיופיל וסביר להניח שרמת ההבחנה שלי נמוכה בהרבה מזו של חובבי אודיו מושבעים. בעקרון עד כה השתמשתי כבר שנים בזוג רמקולים סבירים בהחלט של Yamaha והייתי מרוצה למדיי. לאחרונה הרמקולים דועכים ואני שם לב לפגיעה באיכות הקול ולכן אני מניח שזמנם מתקרב לקיצו ולכן אני מעוניין למצוא תחלופה אשר אולי תספק קצת יותר ממה שהרמקולים הללו סיפקו עד כה. מדובר בחדר לא גדול במיוחד ורמקולים שמיועדים כרגע לחיבור לכרטיס קול אשר מובנה בלוח-אם Asus A8N-SLI, אני בספק שאני אחליף את כרטיס הקול שלי מאחר ואני מסופק שישנם כרטיסים בטווח המחירים אשר אני הייתי מוכן להשקיע שיתנו שיפור איכות משמעותי מספיק אשר יצדיק את ההשקעה ולכן לעת עתה מדובר ברמקולים לצורך שימוש עם הכרטיס המובנ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by hell,

כמו שהבנתם אני מחפש אוזניות לא יקרות נוחות רצוי לא DJ אלה כאלה שניכנסות לטעלה של האוזן או מיתלבשות עליה ולא כפתור... (אני לא מיסתדר איתם ביכלל) אומרים שסנהייר מעולים באיכות ושמעתי את 497 והוא ממש טוב אולי משהו מסידרת הרחוב שלהם אבל רצוי שלא יזלול סוללות ושלא יהיה ענק כי יש לי כבר זוג להקלטה בבית סוני מוזרות כאלה שעולות 1000 בארץ הביאו לי ליומהולדת MDRמשהו כסופות ואם קבל מסולסל גאוני דרך הגב! לגבי המוסיקה אני שומע רוק מטאל פופ אלקטרוני וכל מה שדומה אני חולה על באסים ממש חשוב!!! ואם נגיד אני מזמין אוזניות ב 45$ על מה עוד אני משלם עד שהם מגיעות אליי הביתה? סתם שאלה שווה ליקנות במחיר הזה? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1550840

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Kerberos,

ערב טוב, נתקלתי בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה לראות סרט - המדיה פלייר מתחבר לשרת מוריד את הקודק ואני יכול לראות אבל אין קול ! התופעה היא בד"כ הפוכה כאשר אין מקודד מתאים ואז אפשר לשמוע אבל אין תמונה. הדבר קורה במספר סרטים של שייר ריאקטור (אודיסאה בחלל 2001 / 2010 ומספר סרטי מסע בין כוכבים). במחשב מותקנים כמעט כל הדיווקסים האפשריים כולל חבילת הנמו. בנוסף כל פעם כאשר מנסים לטעון את הסרט הוא מוריד את המקודד ושוב יש רק תמונה ללא קול. כאשר מסתכלים במאפיניי קובץ ה AVI ניתן לראות שלא מצוין פורמט האודיו אלא רק מצוינים Average Data Rate ו Sample Rate ובנוסף Channels (5)בניגוד לדיווקסים הרגילים שעובדים כמו שצריך עם קול ותמונה שבהם מצוין שפורמט אודיו הינו Mpeg LAyer 3 וגם ה Channl…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שמתי לב שכשאני מכבה אור או שהמקרר בחדר אצלי מכבה את עצמו אז יש קפיצה כזו בחשמל שאני שומע ברמקולים שמחוברים למחשב. בכל מקרה גם באוזניות לפעמים אני שומע את זה דרך החיבור למגבר, האם זה יכול לפגוע באוזניות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, שאלה טריויאלית, אבל לא מצאתי איך לשלוט על הבאס והטרבל ללא השלט. האם יש דרך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shloosh,

אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום) היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד. יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה... מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר. ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים