עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gambit_elaad,

יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ויש לי כרטיס קול ON BORD של ASUS P4G8X מה אתם אומרים!!

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by simon 23,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם , ואיזה חנות בארץ מוכרת אותם ? והאם הם איכותיים ? כי הם מעץ ...וגם ההספק מאוד גבוה , לכל רמקול הספק של 15W !

3. Started by Elevation,

CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by Elevation,

1 . http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10052&nav=0 2 . http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771&nav=0 מי מהם עדיף? והאם האוזניות של הסלים באמת כאלו טובות?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by Tomerb1,

עריכה: אפשר ביקורות על הZ5500? ואם אפשר גם ביקורות על נועה מחשבים. תודה [= שאלה נוספת האם יש סיכוי שבזמן הקרוב המחיר שלהם ירד בשאר החנויות כמו שהוא ירד בנועה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Aurora Borealis,

בחיפושים אחר אוזניות פתוחות במחיר שפוי (אין לי עדיין כסף למוצרים אודיופיליים יקרים), מצאתי את הgrado sr80 במחיר של 540ש"ח פה בארץ. עכשיו, רציתי לדעת אם האוזניות הללו הן אוזניות טובות למי ששומע בעיקר רוק וג'אז? ובכלל, אם שווה לי לקנות אותן במחיר הזה, או שיש זוג אוזניות אחר ששווה לי לקנות (רק שלא יעלה יותר מהזוג הזה)? ובכלל, שווה לי לקנות אוזניות פתוחות? או שאולי כדאי לי לקנות סגורות? כי בעקרון אני רוצה אוזניות רק כי זה יוצא לי יותר זול מסט רמקולים איכותי, לא כי שאר הבית צריך שקט...

7. כרטיס טוב? רע? יש לי מערכת 5.1 של Creative בכל מקרה, ואני משתמש בכרטיס onboard על הלוח-אם שלי. הכרטיס יהיווה שינוי לעומת מה שיש לי עכשיו? (ASUS P4P800 SE - הכרטיס קול המובנה הוא: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC Audio Sensing Technology support S/PDIF out interface) תודה על העזרה.

8. היי, אני מחפש רמקולים שמטרתם היא לשרת אותי לשימוש מלא במחשב. יכול להיות שאוותר על הרמקולים לשימוש גיימינג, אך אני עדיין שוקל זאת. אני נוטה לכיוון 5.1, אבל לפי מה שהבנתי אין שום מערכת שתביא לי ביצועים טובים במחיר הזה. לכן, אבקש המלצות למערכת 2.1, מפני שאיני מבין בנושא הזה כלל וכלל :-X . אם 300 ש"ח נחשב לתקציב דליל מדיי, הרגישו חופשי להמליץ על מערכות יקרות יותר (לא להגזים, כן?). נ.ב. האם המערכת SBS A520 5.1 שווה משהו? תודה מראש . ‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחפש Headset טוב, עד 350 ש"ח. יהיה בעיקר בשימוש לפגישות עבודה, כך שצריך להיות עם צליל ברור ומיקרופון טוב. אני נדרש להיות עם עוד כמה אנשים בחדר, כך שאם יש בכלל פיצ'ר רלוונטי שיאפשר למיקרופון לסנן את הרעשים האלה, זה יכול לעזור. מדי פעם חוטא בגיימינג - בהיבט הזה אין דרישה לאיכות סאונד מהממת, אבל זה nice to have.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by bullnapo,

מטרות: חיבור למחשב נייד בשביל סרטים ומשחקים בעיקר מרחק צפייה: 2.5 מטר תקציב: מאוד מוגבל אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by Cypherlz,

אהלן , אני מעוניין לקנות אוזניות לG3 אני מחפש IN EAR עד 450 שקלים (אני קונה באילת) חשבתי עליהם http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=7625 http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.1062..242..1250.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25661&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. מחפש אוזניות אלחוטיות לשימוש עם טלויזיה וxbox. לא חייבות להיות באיכות הכי גבוהה שיש. מחפש משהו באמצע בין יקר רצח ומעולה ובין זול ושווה ל*****. דבר חשוב נוסף, הייתי מעדיף לקנות אותן בארץ, ולא להזמין מחו"ל. אשמח לקבל המלצות.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by roee97,

שלום, אני מעוניין בקניית טלויזיה חדשה שתחליף את הCRT בת ה15 שלי... התקציב שלי הוא 5000-6000 ש"ח. הגודל בסביבות ה 46-47 אינץ'. אני פונה יותר לכיוון של LED בגלל שיש חלון בחדר. כמו כן, אני מעוניין בטלויזיה חכמה, עם אפשרות לדיבור (ושיחות וידאו) בסקייפ. מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  14. Started by arel508,

אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' במחיר של בערך 3000 פחות או יותר.. הטלוויזיה הזאת הולכת לשמש בעיקר ל-PS3 ולסרטי FULL HD מהמחשב.. שתיהיה כמה שיותר איכותית! תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by edenbd,

שלום, הגיע זמני להיפטר מהטלויזיה של ה21 אינץ שליוותה אותי מגיל 10 בחדר. מתעניין ברכישת טלויזיה LED 32 אינץ'. מה שחשוב לי שיהיה בטלויזיה זה שכמובן יהיה FULL HD, שיהיה אפשר לחבר USB שהבנתי שיצא לאחרונה אפשרות שיקרא קובצי MKV (שזה בהחלט אחד הגורמים שלי לבחירת הטלויזיה) חיבורים לא צריך יותר מדי, רק שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה ו PS3\אקס בוקס התקציב שלי זה 1700 שקל בלי חריגה בכלל.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן כולם אני מחר עובר דירה ומקום לטלויזיה ישנה אין לי כל כך אז רציתי לקבל מכם המלצות לטלויזיות LCD בגודל 32" מחיר כבר ציינתי אבל רק בקשה נוספת מה ההבדל בין HD ready לבין FULL HD ובכלל אם יש לכם איזה קישור למקום שמסביר על כל המושגים החדשים האלואודה מאד תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. קצת חפרתי באינטרנט ומצאתי את הרמקולים: MicroLab M200 וטוענים שהם מאוד טובים ביחס למחיר וכו'(שאלה יעלו בערך עד 250 ש"ח) השאלה שלי כזו האם כדאי בשאר הסכום להשקיע בכרטיס קול(כרגע חשבתי על כרטיס כולשהו של creative) יש לי כרגע לוח אם H61H2-M2 אם כן איזה ואם לא אז איזה רמקולים הייתם ממליצים עד הסכום 450 ש"ח? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Might,

שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  19. הPC שלנו מחובר ללוג'יטק z-5300. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב. העוצמה שלה לא מספיקה עבורנו (היא מוגדרת סביב ה500 RMS סה"כ) היא גם כבר ישנה וצורמת. הסאב כבר נשמע נורא וגם חלק מהלווינים (אפשר בכלל או כדאי להחליף\לתקן רמקולים עבורה?) ההתלבטות היא האם ללכת שוב על מערכת שהיא יעודית למחשב, עם החשש ששוב נקבל עוצמה נמוכה מדי או אולי להרכיב מערכת ממגבר ורמקולים. עושה רושם שבארץ הכי טוב שמוצע כרגע מבחינת מערכות יעודיות היא הלוג'יטק z-906. הביקורות עליה לא מלהיבות ביחס לסדרת ה z-5XXX ובכלל גם היא מוגדרת סביב ה500W RMS. יש כאן צורך בעוצמה הגדולה לפחות ב150%. הבעיה היא שנורא קל לרכוש מערכת יעודית למחשב ופשוט לחבר אותה לכרטיס הקול דרך שלוש היציאות של 5.1 אבל חוץ מבעיית העוצמה, עושה ר…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  20. שלום לפני שבוע רכשתי מסך טלוויזיה של מאג עם יציאת אוזניות \רמקולים של 3.5 המסך:http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8407 אבל בגלל שהרמקולים המובנים קצת חלשים וגם כי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב הנייד (והטלוויזיה משמשת מסך למחשב שלי) וגם את האקסבוקס ואני רוצה סאונד יותר טוב אני רוצה לקנות רמקולים יחסית זולים אבל איכותיים. 1. תקציבכם :עד 200 ש"ח חריגה מקסימאלית :עד 250. 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? 33.3 %משחקי מחשב / 33.3 %סרטים / 33.3 %מוזיקה בקיצור מתאים להכל.. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? החיבור של הרמקולים זה מהחיבור של הטלוויזיה אז אין לי מושג... 4. בקשות מיוחדות -שהרמקולים יהיו בעל סאבוופר ושעל הרמקולים עצמם יהיו המכוונים של הווליום ושל הסאב ולא על הסאב…

21. Started by bimbim,

שלום, אני מחפש אוזניות למחשב ולמוזיקה (בעיקר) שיהיו סגורות על כל האוזן ובתקציב של עד 130$. יש המלצות? אה ואם אפשר... שיהיו יפות.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. היי אני מעוניין בסטרימר שיאפשר לי צפייה בסרטי HD ויתמוך בשילוב כתוביות עבריות. (קבצי srt/sub) על איזה מכשיר תוכלו להמליץ לי?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. המלצה לרמקולים/אוזניות:. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): 600 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות): 150 רק אם באמת רמקולים יותר איכותיים 2. מה השימושים של הרמקולים ?השימוש של הרמקולים הוא כמובן למוזיקה, אני אשתמש בו לפעמים למשחקי מחשב ולפעמים לסרטים משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים: משחקי מחשב 10% , מוזיקה 80% סרטים 10%. 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. Intel Corporation DH67CL (LGA1155) זה הדגם של הלוח אם 4. בקשות מיוחדות - 5.1 / 2.1 / כבלים ארוכים וכדומה. שיהיו רמקולים איכותיים , שיהיה בס…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Marik.Sh,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי שיהיו 5.1 עם עוצמה ואיכות מחפש משו בסגנון של הLogitech X-530 השכוחים חחח אין תקציב מוגדר כרגע...

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  25. שלום לכולם , אני עומד לקנות רמקולים למחשב ותכננתי ממזמן כבר לקנות את Logitech X530 70 w 5.1 וכו' רציתי לשמוע דעות והצעות למיניהן תודה לעוזרים נ.ב יש לי כרגע E-199 של EACAN

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.