אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה התרומה שלו?. במה שונה חיבור של כבל וידאו רגיל מהממיר למסך לבין השימוש בכ.טלויזה>> ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר ב 3 כבלים שמופצלים 1 ל 2 .אני משנה במערכת ל AC3 בכרטיס את ההגדרות ש 5.1 . מחבר את הכבל הראשון מיציאת ה REAR בכרטיס לכניסות LEFT RIGHT REAR במערכת , את הכבל השני ליציאה הימנית ליד יציאת ה REAR בכרטיס ומשם לכניסות ה FRONT LEFT RIGHT במערכת , והכבל השלישי שהוא האניגמה הגדולה שלי חיברתי לכניסה הראשונה של הכרטיס ( בעצם חיברתי אותו לכל הכניסות אבל זאת היחידה שמשמיעה משהו ) ומשם למערכת לכניסות של הסנטר והסאב. ובבדיקת הסראונד מהכרטיס .אני שומע מצויין את הקדמיים ( LEFT RIGHT ) ואחוריים ( LEFT RIGHT ) אבל את סנטר והסאב אני שומע מעומעם ,את הסאב אני לא שומע בכלל וגם בסרטים אני לא שומע אותו גם ב MP3 אני לא שומע את הסאב . אבל שאני מחבר את הכרטיס רק לשני הכניסות ולציאה אחת בכר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נאבדו לי האוזניות שקיבלתי עם ה A2 (ואני יודע שהרבה כאלו יתפלאו בכלל איך השתמשתי בהן עד עכשיו...) ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אני רוצה לקנות אוזניות כפתור, מאחר שאוזניות שמכסות את כל האוזניים ואוזניות in-ear נראות לא מתאימות לי מבחינת נוחות ועצם זה שאת רוב השמיעה אני עושה בעבודה ובשירותים. יש לכם המלצות לאוזניות כפתור טובות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מדגם hp pavilion dv6680 עם כרטיס מסך 8400GS עם יציאת HDMI ככה שמבחינת חיבור לטלויזית LCD אני מסודר הבעיה היא שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד לרסיבר בצורה דיגיטאלית כמו שאני מחבר אותו עם מחשב נייח זאת אומרת: דרך חיבור איכותי כדוגמת אופטי או RCA קואקסיאלי. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול להמליץ על דרך חיבור אופטימלית לאיכות דיגיטאלית?? במחשב יש 3 יציאות : 1 מיקרופון ו 2 יציאות לאוזניות אבל בהגדרות של כרטיס הקול יש אפשרות לבחור בין speakers לבין digital audio device (spdif זה המפרט של המחשב: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-80637300-80851537.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות אוזניות בלוטוס כפתור לתוך אוזן, סמארטפון samsung s6. התקציב עד 1000 שח רצוי מארץ באג\קספ\אייבורי ועוד אוזניות למוסיקה בעלות שמע טובה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את האפשרות הזולה ביותר לסטרימר או HTPC להריץ סרטים, לגיבוי ולהורדת טורנטים. הדרישות העיקריות הן שאני אוכל להכניס פנימה דיסק קשיח 3.5'' (אני מעוניין לשים 2TB לכן השטח הגדול.). גישה באחד הפרוטוקולים FTP/SMB/NFS או כל תחליף ששכחתי. יכולת להוריד טורנט בצורה נוכה, רצוי שליטה כל שהיא מהמחשב (הבנתי שזה קיים ברוב הלקוחות.). ושיריץ סרטים טוב - כלומר שלא יתחיל לקרטע ב 1080p כשהמצלמה זזה או עושה זום. תמיחה בעברית (גם שמות קבצים וספריות וגם כתוביות כמובן.) ברור לי שכמעט כל HTPC יענה על הדרישות, אבל אולי יש חלופה זולה יותר בעולם הסרטמרים? תודה מראש, שחר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לחבר את יציאת הסאוונד במחשב לכניסה האופטית של הרסיבר עלמנת לשמוע כאיכות דיגטלית. האם אני חייב לרכוש כרטיס קול חדש בעל יציאה אופטית או שיש אפשרויות אחרות? תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה שיטה דיגיטלית יותר טובה לחיבור DVD לרסיבר? ע"י כבל אופטי או כבל קואקסלי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רמקולים למחשב אישי. הקניה תתבצע בחנות http://www.bhphotovideo.com/c/category/9581/Computer_Video.html אז בבקשה המלצות משם בלבד. התקציב גמיש אבל רק במידה וממש כדאי (להוסיף 20-40$ מקובל עלי אם מדובר בקפיצת מדרגה באיכות).
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש זוג רמקולים 2.1 חדשים עד 300 ש"ח, היה לי את ה-CREATIVE INSPIRE 2400 והייתי מרוצה מהסאונד שלהם עד הגג!!! הבעייה שהם התקלקלו ולא מוכרים אותם יותר :-[ אני מחפש רמקולים עם אותה רמה של סאונד, יש רעיונות??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מאייבי את האוזניות steelseries siberia v2 והם לא בקופסא המקורית הם מגיעות בשקית של siberia וזה זול יותר מכיוון שאין את הכרטיס קול וכבל מאריך ועכשיו אני שם לב שהתיאור של המוצר לא תואם לתיאור המקורי זה מאייבי Sensitivity: 94dB±3dB Frequency response range : 18-19,000Hz Maximum input power: 40mw Impedance: 40ohm±15% microphone sensitivity:32±3dB microphone the Frequency response range:10-23,000Hz Quality: about 100g working voltage:4.5V ובאתר המקורי יש נתונים אחרים אבל לפי השם באיביי זה מקורי והבנתי שאסור למכור באייבי זיופים עם שם של מקורי אז איך אני אדע אם המוצר מזויף או מקורי ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אממ אז ככה אני רוצה לקנות iAudio X5 בארה"ב אז ככה האם זה יכול משהו?? יש סוג של בעיית קידוד או משהו? ואם אפשר לפתור את זה בעזרת תוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע התחדשתי בזוג הנ"ל, עכשיו יש משהו שדי מציק לי... בזמן האזנה למוזיקה בעיקר רוק וסגנונות דומים נשמע כאילו קולות הזמרים מזייפים במין תוספת מעצבנת של מים בגרון (לא עולה לי משהו אחר בדמיון,עמכם הסליחה) ,תקון קטן -הרעש מתווסף לכל תחום התדרים הגבוהים ולא רק לקולות הזמרים. האוזניות מחוברות ל audigy 2 zs יש למישהו מושג מה לא כשורה? או איפה להתחיל בניסיון לסדר את זה. אין לכם מושג איך זה לשמוע את Depeche mode עם הזיוף המעצבן הזה!!! אגב צריך לעשות מעין "הרצה" לאוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לחבר להקולס 6.1 ...רמקוליים ביתיים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה\ניסיון על אחד טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות טלויזיה חדשה. מעוניין בטלויזיה בגודל 37" וברזולוציה FHD. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד. אני מתכנן לחבר את הטלויזיה לשני מקורות: למחשב - באמצעות כבל HDMI לממיר HOT HD - באמצעות כבל HDMI השימושים שאני אעשה בטלויזיה הם: 1. ניגון סרטים מהמחשב ברזולוציות SD, 720P, 1080P. 2. משחקים דרך המחשב (יש לי GAMEPAD אלחוטי) 3. צפיה בשידורי HOT באמצעות הממיר שמוזכר למעלה. מאוד חשוב לי הנושאים הבאים: 1. מכיוון שאני הולך לשחק במשחקים אז שלא יהיו מריחות או השהיות. 2. דיוק ואיכות צבעים. 3. זויות צפיה גדולות. תודה רבה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן פורום אני חייב עזרה . :'( יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב . איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את האוזניות של PIONNER שהם נראות לי טובות Pioneer SECL30 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=secl30&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE או האוזניות של RAZER http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=12432&showTube=502 Razer Moray White (אוזניות עם בידוד קול פאסיבי) יש המלצות על חברות אחרות ? וואלה אני לא בטוח מה אני אמור לחפש באזוניות או בסה"כ בגלל כי לא התעמקתי בנושא סאונד נשאל את זה פה כבר טווח תדרים כמובן כמה שיותר נמוך לגבוה יותר טוב אני כמובן מבין את זה נגיד מ 5Khz-22khz זה אומר איכות טובה מאוד כי הוא קולט יותר תדרים. התנגדות אני לא בטוח מה זה אומר אבל רוב האוזניות הם 16 עד 20 או 30 אפשר להגיד. 16 אני מניח שמספיק רגישות אני …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות שניתן לנייד במידת הצורך, מאד חשובה לי האטימה(גם כלפי וגם החוצה) כי כנראה אהיה בסביבה רועשת הרבה זמן. כמו כן, די חשובה לי הנוחות שכן אני נוהג להקשיב למוזיקה שעות ממושכות. אני בא מ- AT AD700 ומאד אהבתי את הסאונד שלהן, אך לפעמים היה חסר לי קצת "אומף" בבאס ואולי טיפה יותר הדגשה למיד (בעיקר במוזיקה קלאסית). אני מקשיב להרבה סגנונות אך בעיקר רוק, בלוז, ג'ז וקלאסית (לעתים גם להקות/הרכבים כמו "the prodigy" או "infected mushroom"), לאו דווקא בסדר הזה. הניגון, סביר להניח, יהיה או מיציאת אודיו של מחשב או בנגן נייד (כרגע cowon i7) ובהמשך כנראה ארכוש dac/amp נייד של fiio. בעקבות שרשור שפתחתי ב- head-fi ומה שמוצע לקניה בארץ תשומת לבי מופנת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום לכולם אני רוצה להתייעץ בכרטיס קול למטרת מוסיקה אפשר לגיד גם לסרטים! יש לי מגבר ואני מחבר אליו כבל rca פשוט ללוח אם ומגבר ומימנו שומע מוסיקה .. חשבתי לקנות כבר אופטי וכרטיס קול עם יציאה אופטית .. שמעתי שזה משפר תאיכות מוסיקה רציתי לדעת עם זה שווה בכלל או שזה לא נותן כלום.? ואם כן נותן רציתי המלצה לכרטיס קול קול עם יציאה אופטית ! מחיר לא בשמיים גג 500 וזה עוד ניראה לי מוגזם לא ניראה לי שצריך כרטיס קול מחיר כזה.. נשאיר תתשובות אליכם למי שמבין ענין יעץ לי מה מו קצת ידע בזה והחליט מה לעשות תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hdmi 1.2 מתאים ל1.4hdmi ? זתומרת עם יש לי כניסה hdmi 1.2 ברסיבר למשל ובכרטיס מסך hdmi 1.4 זה מתאים? או שצריך אותו תקן 1.2 ל1.2?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אי מעוניין לקנות נגן ואוזניות דרישות: נגן: 16GB זיכרון מינמום תמיגה בFLAC אוזיות:מיעודות למוזיקה בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-