עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by r.b.y,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה שיהיה בו כרטיס קול של 5.1 לפחות ואם זה לא יקר אז 7.1 המ אתם ממליצים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק z640 ניראה לי... בכל מקרה פעם היא הייתה מחוברת למחשב כולה- בכיאלו כל חמשת הרמקולים. בשנה האחרונה שני הרמקולים האחרוים לא היו מחוברים ומאז המחשב עבר הרבה, ניראה לי אפילו כמה פירמוטים. בכל מקרה, חיברתי כרגיל את שני הרמוקלים האחרוים לסאב כרגיל, וששמתי מוזיקה הם לא עבדו. הלכתי להגדרות הסאונד שבמחשב והגדרתי שיהיה על 5.1, גם לא עזר. [יש לי שני כרטיסי קול, אחד sound blaster live 24 bit, ו- realtek). החיבור של הרמקול האמצעי הולך לסאונד בלאסטר] הורדתי את eax של creative וגם שם זה כבר היה מוגדר על 5.1.... שעשיתי בדיקת רמקולים רק השתי הקדמים עבדו. האחורי ימני עבד בתור הסאב, האחורי שמאלי עבד בתור האמצעי, והאמעי והסאב לא עבדו בכלל. (אבל שאני שומע מוזיקה ר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ashkenazone,

1) אהלן, יש DVD שאני יכול פשוט לצרוב AVI והוא ישר יקרא אותו, בלי המרות בלי כלום...?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי יש לי עד תחילת חודש הבא לבחור: נגן 60GB, רמקולים נידים קטנים, ואוזניות טובות. את הכל מביאים לי מארהב ככה שאין הגבלה על מוצרים שיש או אין בארץ.. א ככה: נגן- יש רק 2 שידוע לי עליהם הראשון הוא האיפוד G5 והשני הוא הGigabeat S שניהם ב60GB. אני לא יודע איזה לבחור משניהם כי לכל אחד יש את הפלוסים שלו.. לאיפוד זמן סוללה ארוך של 23 שעות ולGigabeat רק 12 שעות ולאיפוד יש אולי מליון ואחד מוצרים נלווים והוא תומך בעברית. בניגוד לזה לGigabeat יש USB HOST והוא מגיע כבר עם כל מה שצריך איתו (חוץ מכיסוי) והאמת אני לא יודע הרבה עליו. שניהם חייבים לפי ידיעתי בתוכנה מעצבנת ולא תומכים בD&D.. האיפוד באיטונז והGigabeat בWMP. מה דעתכם על הנגנים ומה הבחירה הנכונה כי אני ממש בבעיה שאני לא יוד…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ^Z^,

שלום אני מתכנן לקנות בקרוב את הx530 של לוגיטק, ומצאתי אותם מתצוגה עם 3 חודשי אחריות ב340 שקל. האם באמת שווה להוסיף 160 ש"ח ולקנות אותם חדשים עם אחריות מלאה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בזמנו הטכנאי חיבר את הממיר לחיבורים שבצד הטלווזיה, וזה נראה לא יפה. רציתי להעביר את החיבורים לאחורי הטלווזיה איפה שיש את רוב החיבורים (מאחורה). הבעיה היא שאני לא יודע לאן. (אני מדבר רק על חיבורי ה"בננה"- צהוב,לבן,אדום). דגם הטלווזיה הוא 37WL66, של חברת TOSHIBA. טלוויזיה מצוינת דרך אגב. תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני מחפש רמקולים בעיקר למשחקים אך גם למוזיקה. 5.1 אני חושב לא בא בחשבון כי מבחינת המיקום שלהם ובכלל המקום בחדר שלי לא הולך כ"כ טוב אז 2.1 נראה הכי טוב(גם תקציב אולי?). כמו שאמרתי התקציב עד 350 אגב - לתקציבים האלה כרטיס קול OB יעשה את העבודה אני מאמין, כן ? הלוח אם הוא K8NF-9 של Gigabyte תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jangao9,

כבל שרשורי דירת קבלן - צריך עזרה מהמומחים! תכנון דירת קבלן, אני רוצה להשאיר אופציה שבה לא תהיה שידה מתחת לטלויזיה ולכן אני מעוניין להעביר תשתיות למקום אחר (ממיר HDMI, רמקולים וכו') עם כבל שרשורי שבו התשתיות יעברו: - האם להעביר למגירה באי (כמו שבתמונה) או למקום פחות שימושי כמו המגירה מעל המקרר ? למרות שהיא יותר רחוקה - איזה תשתיות ממליצים לשים - שקע חשמל, טלויזיה, טלפון? - מיקום ראוטר - האם ניתן למקם בתוך מגירה? זה לא פוגע בקליטה - רמקולים לאן להעביר? לחבר לטלויזיה \ למערכת? - רמקולים מהמרפסת - אם יש לי גם במרפסת טלויזיה - לאן להעביר? - בחדרי ילדים - להעביר תשתיות למגירה נמוכה או למדף גבוה שגם פחות שימושי אבל דורש כבל ארוך יותר? - מה העלויות למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ToyMan,

לפני כחודש בערך קניתי את האוזניות ATH-AD700 בשביל משחקי מחשב הסאונד בסדר והכל אבל משהו אחד גורם לי להתחרט על הקנייה שלהם הם מאוד מאוד לא נוחות והאמת שאני סובל מכאבים איתם אני כבר לא יכול לשים אותם על הראש יותר מ10 דקות בלי להשתגע מכאבים.... הם מתלבשות לי על הראש מצוין והראש שלי בינוני לפחות לגיל (אני בן 15) הם לוחצות מאוד על הלסת שלי ועל הצוואר ולא משנה איך אני מסובב אותם ובאיזה דרך אני שם אותם זה תמיד לוחץ וגורם לכאבים אני לא יודע מה לעשות יש דרך לגרום להם פחות ללחוץ? (לפחות על הצוואר) אני לא יודע אם למתוח אותם בגלל 2 הכבלים שמעל האוזניה: איך אפשר להפסיק לסבול??.... אני לא רוצה למכור אותם!! אבל אם לא תהיה לי בררה אני כן.. וחבל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתלבט בעיקר בין שני הנ"ל - Xtreamer Prodigy ו-Playon!HD Mini2 (אחד עם מקום לכונן ושני בלי) רציתי לשאול לגבי פרמטר שלא נמצא במפרטים.. איזה מהשניים יותר נוח לשימוש מבחינת ה-GUI שלו? הסטרימר ישמש את ההורים שלי ששולטים פחות ממני בטכנולוגיה.. אופן השימוש שאני חושב עליו על מנת שתבינו את השימוש המתוכנן- לעשות במחשב שזה יקושר אליו ספריות לפי כל נושא ושיהיה אפשר למצוא ולראות בנוחות. משהו בסגנון של: D:\Streamer\Photos\Trip to Here 1 D:\Streamer\Photos\Trip to There 2 D:\Streamer\Audio\Disk 1 D:\Streamer\Audio\Disk 2 D:\Streamer\Audio\Other Songs D:\Streamer\Video\Movies\Movie 1 D:\Streamer\Video\Movies\Movie 2 D:\Streamer\Video\TV\Series 1 D:\Streamer\Video\TV\Series 2 (הערה- …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by skyline,

אחרי שחפרתי את הרשת, באמת שיש כל כך הרבה דגמים שיש ביקורות לפה ולפה מה שהשאיר אותי מבולבל לגמרי . בחיפושיי אחר הדגם האולטמטיבי עלו מס' שמות כמו : Etymotic hf5 , Bose ie2, Monster Isport immersion Klipsch image s4i ואפילו B&W C5 אני מחפש אוזניות למכון שישמשו לפעילות אנאירובית (משקולות) וגם לפעילות אירובית . לכן מאוד חשוב לי הדברים הבאים : 1. שתהיה נעילת אמסטף על האוזן . ועכשיו באמת, מאוד חשוב לי שהאחיזה באוזן תהיה מקסימלית ונוחה. שגם בראבק של הריצה והמשקולות שום דבר לא יזיז אותם מהאוזן שלי ובמקביל להרגיש אותם כמה שפחות . 2. איכות הסאונד . בד"כ שומע טראקים סגנון tomrrowland ודברים מקפיצים בסגנון ... AVICII ובפעם ב..שחורה . לא רוק ומטאל 3. רצוי שיהיו נגד זיעה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בעבר השתמשתי בנגן COWON עם אוזניות Sennheiser CX500 (הכולל בקר עוצמת קול). השימוש הוא להליכה וריצה על חוף הים. לאחר שימוש כשנה בהגיע הקיץ, האוזניות החלו לזייף, מעת לעת הסאונד נשמע רק באוזניה אחת ובקר עוצמת הקול החל להרעיש תוך כדי שימוש בו ולא תפקד טוב. לפני כמה חודשים זכיתי בהגרלת מנויי מפעל הפיס ב Ipod Touch 8GB. לאחר שבועיים קניתי את האוזניות המשופרות של Apple עבור Ipod Touch הכוללות בקר עוצמת קול (Volume Control) ומגעים לקידום שירים קדימה ואחורה. לאחר שימוש כחודש האוזניות הפסיקו לתפקד באופן תקין. ניגון השירים הופסק לאחר פעילות של 40 דקות כאילו לחצתי על ה PAUSE באוזניות. לחיצה חוזרת על ה PAUSE או שלא עשתה דבר או שקידמה את השירים קדימה אחורה כאילו שלחצתי על ה PAUSE לחיצה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה זה עתה (LG 55' UF770Y). ובהתאם לרוח ה-Black Friday, אשמח גם להצטייד ברמקולים איכותיים לסלון. יש לי כרגע בחדר רמקולים למחשב של Microlab ומאוד מרוצה. אשמח על זוג רמקולים איכותיים (עם צלילים טובים ובאס איכותי) גם לסלון עם כל מיני אפשרויות כיוונונים ועדיפות עם שלט, הרמקולים מיועדים לסרטים ומוזיקה בעיקר. גר ליד החנויות של KSP ואייבורי אז מעדיף לקנות שם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by maxth,

שלום. ברצוני לקנות אוזניות בלוטוס כפתור לתוך אוזן, סמארטפון samsung s6. התקציב עד 1000 שח רצוי מארץ באג\קספ\אייבורי ועוד אוזניות למוסיקה בעלות שמע טובה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בוקר טוב לכולם, אני רוצה לתלות את הרמקולים האחוריים למחשב, הבעיה היא שאני לא יודע באיזה גובה צריך למקם אותם ומה המרחק שצריך להיות ביניהם. בבקשה תעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי יש לי אופציה לרכוש אוזניות Zalman ZM-RS6F 5.1 בכ100ש"ח כולל משלוח. האם האוזניות הללו שוות? השימוש הוא למשחקים\סרטים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מצד אחד המליצו לי לקנות את ה AKG K518 אבל מאוד קשה להשיג אותם בארץ. את האוזניות K430 ראיתי ואני באמת לא יודע מה לחשוב עליהם. אני מחפש אוזניות לנגן עם איכות שמע טובה סגורות on ear וחשבתי ששני הדגמים האלה הכי מתאימים בתקציב שלי. מה דעתכם? הייתי שמח אם תעזרו, כרגע אני בלי אוזיות (נקרעות בתקרית מצערת) ואני לא רוצה לקפוץ לקניה לא נכונה. אשמח לקבל עזרה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי מערכת עם רסיבר ועם 5.1 רמקולים עכשיו יש לי עוד 2 רמקולים של סתם מערכת סטראו רגילה שוכבים בצד חשבתי לחבר את שניהם בתור עוד שני סנטרים עכשיו יש לי ככה מחוברים רמקולים: ימין סנטר שמאל אחורי ימין אחורי שמאל וכולם בגובה התקרה חשבתי להוסיף את הרמקולים ליד הסנטר אבל בגובה הרצפה מה אתם אומרים.. זה יוסיף או סתם יהרוס.. או שפשוט לא ירגישו את זה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by itaim,

אז ככה.. יש לי בחדר טלוויזיה שמאחורה אלה החיבורים שיש לה: לפי מה שאני מבין יש פה חיבור AV אחד נכון? הבעיה היא של3 חורים העליונים אני מחבר את הממיר הדגיטלי ויש גם סוניפלייסטיישן שעד עכשיו לא היה מחובר ואני רוצה לחבר הבעיה היא שאם אני רוצה לשחק בסוני אני צריך מאחור לנתק את הממיר ולחבר את הסוני וככה גם עם הדיוידי אין דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי את גירסאת ה6 גיגה לפני 4 ימים העברתי למכשיר שירים דרך הIRIVER PLUS כל הTAGIM בסדר ומעודכנים וגם הפכתי אותם והעיברית מוצגת לי בסדר גמור ..רק שיש בעיה אחרת יש לי אלבומים כפולים וכשאני נכנס לאלבום למשל "15 הדקות של אסף אמדורסקי" הוא מראה לי רק שיר אחד מתוך האלבום ולא את כולם ..כשהעברתי את השירים בהתחלה זה לא קרה זה קרה לי רק לאחר כשעה של שימוש במכשיר פתאום כל השירים שהיו באלבום נעלמו ונישאר רק שיר אחד באלבום + בBROWSER של הנגן אני רואה את כל הקבצים אך באלבום הם לא מופיעים לי + כשאני בוחר בARTIST את האפשרות לנגן את ALL אז כשזה מנגן שיר באנגלית הכל בסדר אבל כשאני לוחץ על כפתור השיר הבא והשיר הבא הוא עיברית אז השיר העיברי מתנגן אבל על המסך מוצג עדיין שם השיר הקודם ?!?!...…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by the flying sanwich,

אני מתכנן לקנות את הEPOX 8RDA +, עכשיו למיטב ידיעתי שיש ללוח אחלה בחלה כרטיס קול ON-BOARD, הכרטיס הננו 5.1 ומשמש גם את הX-BOX, תומך DOLBY וכו... עכשיו יש בבעלותי LIVE! 5.1 שמשמש אותי בנאמנות כבר שנה וחצי בערך. ועליו אני משתמש ברמקולים שלי... HERCULES XPS 5.1, שלמען האמת, הם באמת טובים!!! לא משנה מה תגידו. (קודם היה לי את ה ATP 3) עכשיו אני ישמח להיפטר מהכרטיס מסך אשר סתם לוקח לי ניצולת מעבד... האם אני כדי לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hell,

כמו שהבנתם אני מחפש אוזניות לא יקרות נוחות רצוי לא DJ אלה כאלה שניכנסות לטעלה של האוזן או מיתלבשות עליה ולא כפתור... (אני לא מיסתדר איתם ביכלל) אומרים שסנהייר מעולים באיכות ושמעתי את 497 והוא ממש טוב אולי משהו מסידרת הרחוב שלהם אבל רצוי שלא יזלול סוללות ושלא יהיה ענק כי יש לי כבר זוג להקלטה בבית סוני מוזרות כאלה שעולות 1000 בארץ הביאו לי ליומהולדת MDRמשהו כסופות ואם קבל מסולסל גאוני דרך הגב! לגבי המוסיקה אני שומע רוק מטאל פופ אלקטרוני וכל מה שדומה אני חולה על באסים ממש חשוב!!! ואם נגיד אני מזמין אוזניות ב 45$ על מה עוד אני משלם עד שהם מגיעות אליי הביתה? סתם שאלה שווה ליקנות במחיר הזה? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1550840

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IRIVERMAN,

ניסיתי למצוא את פיסת האינפורמציה הזו ולא הצלחתי ??? ??? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by elgard,

מהם הרמקולים הכי טובים בתקציב של 300 ש"ח? יש לי Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec אז תתחשבו בזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shloosh,

בן דוד עכשיו בניו יורק יכול להביא איזה נגן שאני רוצה. תקציב:280$ גגגגגגגג הקטע שאני לא רוצה להוציא את הכל... בא לי גם איזה אוזניות טובות או משהו אחר! איך הזן מיקרו? מה התכונות שלו? מה לגבי השימוש כדיסק קשיח נייד,איך מתבצעת העברת השירים? כי הצורה החיצונית שלו ממש ממש אהבתי אותה,ראיתי אחד שחור בבאג והוא ממש קטן ויפההההההה בטח תציעו לי את הקארבון אבל הוא פשוט די מכוער לפי דעתי... ויש גם את ה-h10 שעולה בדיוק 280$. בכל אופן אני עדיין מתלבט אם לקנות בכלל נגן, לא נראה שאני אשתמש בו כ"כ הרבה, אני אקח אחד לבצפר לא נראה לי שהוא יחזור חי

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים