אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה זה עתה (LG 55' UF770Y). ובהתאם לרוח ה-Black Friday, אשמח גם להצטייד ברמקולים איכותיים לסלון. יש לי כרגע בחדר רמקולים למחשב של Microlab ומאוד מרוצה. אשמח על זוג רמקולים איכותיים (עם צלילים טובים ובאס איכותי) גם לסלון עם כל מיני אפשרויות כיוונונים ועדיפות עם שלט, הרמקולים מיועדים לסרטים ומוזיקה בעיקר. גר ליד החנויות של KSP ואייבורי אז מעדיף לקנות שם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רמקולים למחשב אישי. הקניה תתבצע בחנות http://www.bhphotovideo.com/c/category/9581/Computer_Video.html אז בבקשה המלצות משם בלבד. התקציב גמיש אבל רק במידה וממש כדאי (להוסיף 20-40$ מקובל עלי אם מדובר בקפיצת מדרגה באיכות).
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בעיקר בין שני הנ"ל - Xtreamer Prodigy ו-Playon!HD Mini2 (אחד עם מקום לכונן ושני בלי) רציתי לשאול לגבי פרמטר שלא נמצא במפרטים.. איזה מהשניים יותר נוח לשימוש מבחינת ה-GUI שלו? הסטרימר ישמש את ההורים שלי ששולטים פחות ממני בטכנולוגיה.. אופן השימוש שאני חושב עליו על מנת שתבינו את השימוש המתוכנן- לעשות במחשב שזה יקושר אליו ספריות לפי כל נושא ושיהיה אפשר למצוא ולראות בנוחות. משהו בסגנון של: D:\Streamer\Photos\Trip to Here 1 D:\Streamer\Photos\Trip to There 2 D:\Streamer\Audio\Disk 1 D:\Streamer\Audio\Disk 2 D:\Streamer\Audio\Other Songs D:\Streamer\Video\Movies\Movie 1 D:\Streamer\Video\Movies\Movie 2 D:\Streamer\Video\TV\Series 1 D:\Streamer\Video\TV\Series 2 (הערה- …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן פורום אני חייב עזרה . :'( יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב . איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 6X9 אינץ' לרכב של 300W כול אחד....הרכב של אמא שלי זה טויוטה יאריס למי שמכיר...הקטנות האלו...אין לה רמקולים אחוריים כלל ואני מעוניין להשים לה את אלו שכבר יש לי כי אחי יתחיל לנסוע בו עוד מעט וזה משגע לשמוע ככה...אבל יש בעיה אחת...לרכב אין אפשרות לחבר מגבר המערכת מובנת באוטו כלומר באה ככה מהיצרן ובשביל לחבר מגבר צריך ללכת למוזך ולפרק את כול הדשבורד....אז השאל שלי אם אני מחבר אותם ככה בלי מגבר...זה יהיה בסדר? כלומר ייפעלו והכול? (ברור שלא בשיא עוצמה) אני פשוט רוצה לדעת אם אין סיכונים בכך שיישרף משהו..המערכת של הרכב/הרמקולים...הייתי מנסה לבד אבל יש גם את הקטע שאני לא רוצה לשרוף כלום וגם שצריך לחתוך בקרש באחורי מקום לרמקולים ואני לא רוצה לחתוך סתם..תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות אוזניות קשת, עוד לא ברור לי אם אני מעדיף סגורות או פתוחות. השימוש העיקרי הוא במחשב, בעיקר לצורכי עריכת ווידאו, ומידי פעם משחקים ומוזיקה. הן יתחברו לכרטיס קול של הלוח אם: asrock z68 pro 3 תקציב כאמור: 250 שקל (חריגה לכיוון ה300) או 70$ במידה והמשלוח סביר. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע התחדשתי בזוג הנ"ל, עכשיו יש משהו שדי מציק לי... בזמן האזנה למוזיקה בעיקר רוק וסגנונות דומים נשמע כאילו קולות הזמרים מזייפים במין תוספת מעצבנת של מים בגרון (לא עולה לי משהו אחר בדמיון,עמכם הסליחה) ,תקון קטן -הרעש מתווסף לכל תחום התדרים הגבוהים ולא רק לקולות הזמרים. האוזניות מחוברות ל audigy 2 zs יש למישהו מושג מה לא כשורה? או איפה להתחיל בניסיון לסדר את זה. אין לכם מושג איך זה לשמוע את Depeche mode עם הזיוף המעצבן הזה!!! אגב צריך לעשות מעין "הרצה" לאוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהבנתם אני מחפש אוזניות לא יקרות נוחות רצוי לא DJ אלה כאלה שניכנסות לטעלה של האוזן או מיתלבשות עליה ולא כפתור... (אני לא מיסתדר איתם ביכלל) אומרים שסנהייר מעולים באיכות ושמעתי את 497 והוא ממש טוב אולי משהו מסידרת הרחוב שלהם אבל רצוי שלא יזלול סוללות ושלא יהיה ענק כי יש לי כבר זוג להקלטה בבית סוני מוזרות כאלה שעולות 1000 בארץ הביאו לי ליומהולדת MDRמשהו כסופות ואם קבל מסולסל גאוני דרך הגב! לגבי המוסיקה אני שומע רוק מטאל פופ אלקטרוני וכל מה שדומה אני חולה על באסים ממש חשוב!!! ואם נגיד אני מזמין אוזניות ב 45$ על מה עוד אני משלם עד שהם מגיעות אליי הביתה? סתם שאלה שווה ליקנות במחיר הזה? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1550840
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב (מפרט בצד) שאשמח לחבר לטלויזית הHD החדשה שלי... רשום לי כמובן שהכרטיס מסך שלי תומך בHD רק שלא קיבלתי איתו שום כבל מיוחד כדי לחבר. לכרטיס מסך יש DVI VGA S-VIDEO וקיבלתי איתו רק כבל S-VIDEO.. שאני מאמין שהוא לא מתאים כדי לשדר HD, איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשדר דרך הכרטיס מסך HD? ומאיפה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות טלויזיה חדשה. מעוניין בטלויזיה בגודל 37" וברזולוציה FHD. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד. אני מתכנן לחבר את הטלויזיה לשני מקורות: למחשב - באמצעות כבל HDMI לממיר HOT HD - באמצעות כבל HDMI השימושים שאני אעשה בטלויזיה הם: 1. ניגון סרטים מהמחשב ברזולוציות SD, 720P, 1080P. 2. משחקים דרך המחשב (יש לי GAMEPAD אלחוטי) 3. צפיה בשידורי HOT באמצעות הממיר שמוזכר למעלה. מאוד חשוב לי הנושאים הבאים: 1. מכיוון שאני הולך לשחק במשחקים אז שלא יהיו מריחות או השהיות. 2. דיוק ואיכות צבעים. 3. זויות צפיה גדולות. תודה רבה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש באוזניות של seneshizer דגם HD201, פרט לעובדה שהן נורא עדינות והפלסטיקה שלהן מאד עדינה, הן עובדות מעולה ואני הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם ביחס לטווח המחיר. מהיום, ערוץ אחד באוזניות הפסיק לעבוד, ויוצא שאני שומע רק מערוץ אחד. ניסיתי לבדוק את האיזון במחשב ובווינאמפ, הכל עובד כשורה ואין בעיה מיוחדת שם. לכן, תהיתי אולי מדובר בבעיה בכרטיס הקול, בדקתי את האוזניות במחשב של אחי ושם גם כן, מופיעה אותה תקלה, מה שכניראה מעיד על בעיה באוזניות. השאלה, כיצד יכול להיות שפתאום ערוץ אחד באוזניות מפסיק לעבוד? ואם אין אפשרות לסדר את זה איכשהו, אשמח לקבל המלצה על אוזניות באותו טווח מחירים של ה-HD201 ובאותה איכות שמע. רק שהן יהיו מעט יותר מסיביות, ולא עשויים מפלסטיקה עדינ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מדיה עם Windows 7 עליו, וממנו אני מריץ Windows Media Center. אני זוכר שבהשקה בארץ מיקרוסופט השיקו גם "אתרים" מותאמים לטלוויזיה, עם גרסאות לרזולוציה נמוכה ולצפיה ממרחק. הנה, זה מה שמצאתי: http://www.microsoft.com/israel/windowsmediacenter/center.aspx מממ, איך אני נכנס לאתרים האלו מהמדיה סנטר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך LG 60 LA621Y במרחק 4 מטר מהמסך ממוקם הסלון, ובמרחק 6 מטר מהמסך (קרי, 2 מטר מאחורי הסלון) יש ספרייה שחורה גדולה, בתקרה יש שתי שורות עם נורות LED המכוונים לאיזורים שונים בסלון. כאשר התמונה המוצגת חשוכה יחסית, יש השתקפות משמעותית של הספרייה במסך, כאשר הצמונה צבעונית, הכל תקין, אך בתמונות כהות ממש רואים את מה שנמצא מאחורי הסלון, האם יש מה לעשות למעט כיבוי אורות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה הנגן בנפח 256! הכי איכותי והכי קטן שיש?? ואם תוכלו לפרט קצת על המכשיר כי אני מחפש נגן
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתוך כוונה לנסות להתחיל דיון מעניין בפורום שאינו דן בהמלצה על רמקולים או רסיבר כזה או אחר. במסעי האיטי והחסכני לוולהלה האודיופילית הפרטית שלי, התגלגלו לידי (לפני שנים מספר) באופן זמני ערימה גדולה של תקליטים שלטובתם רכשתי פטיפון ישן של רוטל (דגם RP-500 האלמוני יחסית - מונע רצועה וחצי אוטומטי), מאז התקליטים חזרו לבעליהם וגם הפטיפון הלך לאחסון. עם מסע השדרוגים האחרון - קבלת הרסיבר ורכישת הרמקולים של אומגה (דגם L7), החלטתי להשיב לרשותי את הפטיפון, זה זכה במחט חדשה, כיוונון כמקובל ורגליות חדשות (שהרכבתי מדיסקיות שעם היושבות על סורבוטן) - כעת אני נהנה ממגוון תקליטים שרכשתי בפרוטות ביד שניה ובכוונתי בהחלט להרחיב את האוסף בהדרגה. במהלך מאמצי לסדר את הפטיפון שלי שוטטתי ברחבי הרשת …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ג'יגהבייט - CREATIVE SOUND BLASTER PCI128. אין בעיה עם חיבור זוג רמקולים סטנדרטי של מחשב, שומעים טוב. רק לא איכותי במיוחד. בנסיון לעלות כיתה, חיברתי רמקולים של מיני סטריאו, גם של SONY וגם של SBS, ומשום מה הקול נשמע חלש מאד בשניהם, בפול ווליום. אמנם אורך החוטים מהמחשב לרמקולים הוא כמה מטרים אבל בחיבור למחשב ישן עם כרטיס קול אחר לא היתה בעיה. מישהו יודע מה הסיבה? צריך מגבר או משהו דומה? בדקתי בכל ההגדרות של קול בחלונות XP וניסיתי כמה דרייברים ולא הסתדר. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בעבר היו לי cx300 עד שנקרע להם הכבל. הן היו אוזניות מצוינות. אח"כ קניתי את הReference 220וJBL ואני בכלל לא מרוצה מהם. אני מחפש את הנפח בשיר את הבאס הזה והJBL אולי נותן צליל נקי יותר אבל בכל שאר הדברים הcx לא רואה אותו עכשיו בכלל הפסקתי לשמוע שירים בנגן בגלל האוזניות האלה וחשבתי לקנות את הcx500. השאלה היא אם זה שדרוג רציני מ cx300 ויורגש הבדל. אגב הJBL למכירה במחיר הזוי למעוניינים הזוי שווה כסף לסיגריות יאללה ביי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד השימושים במסך טלוויזיה להם אני זקוק זה היכולת לשוחח בסקייפ. נאמר לי שאין אפשרות לחבר סתם מצלמה של PC אלא יש מצלמות יעודיות לטלוויזיה - אבל הבעיה שהן יקרות מאד לטלוויזיה סמסונג (הטלוויזיה שאני עומד לרכוש היא מסדרה 6400ׂׂ) המצלמה עולה כ-700 ש"ח !!!!!! האם אין דרך כלשהיא להשתמש במצלמה רגילה של מחשב ? האם חיבור מסך הטלוויזיה למחשב לא יאפשר זאת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מערכת 2.1\2.0 שתתן איכות גבוהה מה-ATP 3 באופן מורגש ? בעיקר למוזיקה ולסרטים. אם לא, ומכיוון שה-ATP3 לא נמכרים יותר איך ה-Altec Lansing VS4621 - 2.1 בהשוואה אליהם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי נותן לי 400 שקל ויש לי עוד 100 שקל. אני אוציא 150 שקל על שטויות, וישארו לי 350 שקל לקנות נגן MP3. עכשיו השאלה היא אם יש שם חנות שמוכרת דיסקמן/נגן MP3 טוב, מחברה טובה עד 350 ש"ח? אני מעדיף לא לקנות מחנויות ברשת, כי כולם רחוקות ממני ואין לי כסף למשלוח או בכלל וויזה לשלם. אז לקנות מאילת (שבמקרה אני הולך לשם) יהיה הכי נוח.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP על מחשב בן 4, שמחובר לרסיבר דנון עם כניסה אופטית ושיודע להוציא סאונד ל7 רמקולים. הצורך שלי זה לסרטים (ולא משחקים). האם עדיף את הXONAR D1 של ASUS (קישור: http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=6p3ZFmkwzIKPTYLk) או שאולי מספיק קריאיטיב PCI Express X-Fi Xtreme Audio (קישור: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand) ? אה, ויש לי על לוח האם סלוט של PCI X1 (הקצר)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, נתקלתי בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה לראות סרט - המדיה פלייר מתחבר לשרת מוריד את הקודק ואני יכול לראות אבל אין קול ! התופעה היא בד"כ הפוכה כאשר אין מקודד מתאים ואז אפשר לשמוע אבל אין תמונה. הדבר קורה במספר סרטים של שייר ריאקטור (אודיסאה בחלל 2001 / 2010 ומספר סרטי מסע בין כוכבים). במחשב מותקנים כמעט כל הדיווקסים האפשריים כולל חבילת הנמו. בנוסף כל פעם כאשר מנסים לטעון את הסרט הוא מוריד את המקודד ושוב יש רק תמונה ללא קול. כאשר מסתכלים במאפיניי קובץ ה AVI ניתן לראות שלא מצוין פורמט האודיו אלא רק מצוינים Average Data Rate ו Sample Rate ובנוסף Channels (5)בניגוד לדיווקסים הרגילים שעובדים כמו שצריך עם קול ותמונה שבהם מצוין שפורמט אודיו הינו Mpeg LAyer 3 וגם ה Channl…
-
קובץ WMA איך אני שולף ומקדד ל - MP3 למשל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת איזה סוג חיבור יתן את הפרדת הצלילים הטובה ביותר במכשיר DVD שמחובר לרסיבר קולנוע ביתי. קואקסלי, אופטי, או אנלוגי 5.1 ? יחד עם סוג החיבור אני מבקש המלצה לכבל איכותי מאותו סוג במחיר של על 150 ש"ח. בנוסף כרגע ברשותי רסיבר קולנוע ביתי שמחובר ל-4 רמקולים בלבד, האם לאחר רכישת סנטר וסאב אתם ממליצים לחבר את כל המערך ליציאות של הסאב ואת הסאב בחיבור דיגיטאלי, או כל רמקול בנפרד ליציאה הישירה שלו במגבר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בארה"ב לשימוש עם נגן MP3, עדיפות לIn Ear, אבל יש לי שאלה: האם יש הבדל משמעותי באיכות הצליל בטווח מחירים הזה בין אוזניות In-Ear לסגורות? ואם הסגורות יותר איכותיות תנו גם המלצה לסגורות (אבל קומפקטיות) בטווח הזה. תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-