אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו רכש אותם לאחרונה ויכול להגיד האם הדגם עדיין סובל מרעשי רקע? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי אותו אתמול מPCH מה אתם אומרים עליו? יש לי צורך בפאנל אני רוצה להקליט מהפטיפון ולערוך ולנקות רעש במחשב ואני גם צריך יציאה אופטית בשביל להקליט למיני קיצר יש לי מה לעשות עם הפאנל מה אתם אומרים עליו? אני חושב שהסאונד של הפרודיג'י 7.1 יותר טוב אבל איך הכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
t6060 או 5100...שניהם קריאטיב...מה כדאי יותר? חשובים הבאסים האיכות שלהם!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלוויזית FULL HD ואני מחבר את הלאפטופ בכבל VGA ואת הDVD בכבל HD אבל אני לא יודע איפה עדיף לראות סרטים... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם, אני מחפש אוזניות SURROUND שהיו איכותיות היעוד של האוזניות הוא חיבור למחשב למשחקים עם 5.1 וגם חיבור ל-DVD, הבעיה היא שיש לי DVD שהוא יכול להוציא SURROUND רק עם חיבור של HDMI וחיבור COX ואם אני רוצה לחבר בצורה אנלוגית אז יש לו רק L & R רגילים (אין לו עוד חיבורים של SURROUND כמו בשאר ה-DVD's שאני מכיר) וזה אומר שאני אשמע את הסרטים דרכו ב-STEREO וזה חבל, העיניין הוא כזה אני בדילמה בין "Medusa 5.1 Home Edition" לבין "Sennheiser PC155" מאחר ולא יכולתי לימצוא אף אוזנייה שתוכל להיתחבר ל-COX ללא רסיבר הבעיה היא שאני לא אוכל לחוות מהן את ה-SURROUND שאני משתוקק לה מה-DVD בגלל מגבלות חיבורי ה-DVD וזה חבל כי הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות, בקיצור האם יש תיק…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בארץ את הLogitech Z-5500 ..האם יש לרכוש באזור ה2000 ש"ח? ראיתי הודעה של Jay K שרשם בה שהרמקולים נרכשו באזור ה1900 ש"ח..מישהו יודע על חנויות שכאלה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה סוף סוף התחלתי לעבוד לקראת סיום הלימודים ובשעה טובה אני ואישתי יכולים לקנות לדירת חדר שלנו בקיבוץ טלווזית LCD חדשה השימושים: צפיה בחברים, לונדון וקשרנבאום, והרבה תוכן HD שאני מיבא מהמחשב (כולל משחקים) לכן הרזולוזציה חשובה לי מאוד ו ה LCD יותר קורץ לי (אין עדיין באמת טלווזיות פלזמה במחיר שפועים ב רזולוציות גבוהות נכון?) התקציב דל יחסית שנע בין 4K-3K עם עדיפות לנמוך בין השניים אני ראיתי את הדמגים הבאים LA40C530 סמוסונג PN42C430 Toshiba 42CV600 Panasonic THL42S10 LCD אם יש לכם הצעות יותר טובות כמובן שאשמח לשמוע תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, נתקלתי בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה לראות סרט - המדיה פלייר מתחבר לשרת מוריד את הקודק ואני יכול לראות אבל אין קול ! התופעה היא בד"כ הפוכה כאשר אין מקודד מתאים ואז אפשר לשמוע אבל אין תמונה. הדבר קורה במספר סרטים של שייר ריאקטור (אודיסאה בחלל 2001 / 2010 ומספר סרטי מסע בין כוכבים). במחשב מותקנים כמעט כל הדיווקסים האפשריים כולל חבילת הנמו. בנוסף כל פעם כאשר מנסים לטעון את הסרט הוא מוריד את המקודד ושוב יש רק תמונה ללא קול. כאשר מסתכלים במאפיניי קובץ ה AVI ניתן לראות שלא מצוין פורמט האודיו אלא רק מצוינים Average Data Rate ו Sample Rate ובנוסף Channels (5)בניגוד לדיווקסים הרגילים שעובדים כמו שצריך עם קול ותמונה שבהם מצוין שפורמט אודיו הינו Mpeg LAyer 3 וגם ה Channl…
-
האם יש באמת כזה הבדל משמעותי בין הכרטיס ON BOARD שיש לי ב ABIT 3RD EYE (כרטיס של 6 ערוצים) ובין ה 1.5 שיש לי בארון (AUDIGY 2 24 BIT). האם ההבדלים מתבטאים באיכות השמיעה, או גם בהעמסה על המערכת?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. אני מחפש טלוויזיה LCD 32 אינץ' לחדר. השימושים יהיו צפייה בשידורים רגילים(בהמשך יהיה ממיר יס טוטאל), XBOX ויהיה מחובר למחשב נייד לצפייה בתוכן HD וכו'. אחרי שעשיתי קצת "שיעורי בית" הבנתי שאין צורך בLED (אולי אני טועה) והדברים החשובים הם פאנל משובח, ניגודיות גבוהה, זמן תגובה נמוך, חיבורים בשפע, רמקולים עם מעט איכות(DOLBY, SRS WOW), זווית צפייה רחבה ועדיפות למקלט DTT/עידן+. ואיך לא השאלה הכי גדולה היא הרזולוציה שעדיין לא הצלחתי להבין מה עדיף ל32 אינץ' FULL HD או READY... בכל אופן שאר הנתונים כמו אפליקציות (SMART), תמיכה בפורמטים למיניהם וכו' לא מעניינים כי הוא יהיה מחובר לנייד אז אין בהם צורך (לדעתי). התקציב הוא 2000 ש"ח ואין לי עדיפות לחברה מסוימת... אש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם..לפני שבוע הלכה לעולמה מערכת הסטריאו שהייתה לי של חברת סוני הוותיקה שהייתה מחוברת למחשב.. האיכות שהיו שומעים בה הייתה מצויינת במוסיקה ודי טובה בסרטים למרות היותה סטריאו ולא סראונד.. עכשיו נשארו לי שני רמקולים טובים וגדולים אשר היו מחוברים בצורה הכי פשוטה-"אדום ושחור" ללא כל פין (מישהו מבין למה אני מתכוון..?) עכשיו התלבטות שלי היא בין קניית רסיבר סטריאו/סראונד עד 1000 שח (איך חברות מומלצות בכלל ואיך Sherwood, JVC בפרט בתקציב הדל..) או מערכת מיני סטריאו כדוגמת Philips FWM185 או SONY MHCEC55/68 או חברות אחרות בתקציב הנ"ל.. השימושים הם 50%-50% בין מוסיקה לסרטים ומשחקים כאשר יש נטייה קלה למוסיקה. סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה![br]פורסם בתאריך: 5.10.2…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, הגעתי למסכנה סופית שאני קונה מכשיר NAS. אני לא רוצה להשקיע בו יותר מ1500 שקל, לכל הפחות, הדגם שאותו אני חושב לקנות, הוא LenovoEMC/iomega ix4-300d, מפרט: https://lenovo-eu-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/32544, המחיר משתנה בחנות לחנות, אבל הכי זול זה 1300 שקל, למכשיר יש את כל תכונות שאני צריך, הכי חשובה לי צריכת החשמל. יש עליו 3 שנות אחריות בנוסף לכל. בעניין דיסקים, אני לא סגור על דגם, יצרן זה בטוח רק Seagate, מבחינת נפח, ילך על 4X2TB ומערך RAID5, הבנתי שעדיף כמה שפחות פלטות בדיסק, אבל נראה שWD ו Seagate, מייצרות גם 2 וגם 3 פלטות, אבל לא ברור האם הם באמת יותר אמינים מ 3 פלטות. הבנתי גם שחייב לקנות UPS, בזמנו בדקתי את הנושא, והבנתי שעדיף, לא פחות מ1000VA,…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים logitech z323 כאשר אני מדליק את הרמקולים או מגביר/ מנמיך את הווליום ישנו קול מעצבן מהרמקול השני זה קורה רק באותן שניות שאני מדליק או משנה את הווליום. אם אני לא נוגע ברמקולים אז הכל בסדר והבעיה נעלמת. וכמו שאמרתי, זה קורה רק באותו הרמקול שאין בו את כפתור השליטה על הווליום. הצעות כלשהן? תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש שלהם נועד למוסיקה סרטים ומשחקים ואת כולם אני שומע ורואה תמיד אין משהו שאני מעדיף יותר אני רק רוצה רמקולים שייתנו לי עוצמה ואיכות של קול.. התקציב שלי הוא עד 600 שקל בלחץ ממש 700 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים רכשתי DVD לרכב ורציתי לדעת איך אני יוכל לצרוב קליפים אבל שיהיו באיכות של DVD יש לי קליפים במחשב ולפי מה שהבנתי אפשר לצרוב אותם רק בפורמט שלהם VCD וכו' יש איזהשהיא דרך לצרוב אותם באיכות יותר גבוהה תודה עידן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זוכרים את הת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57170.0 אז לפני חודש הכלפתי את הJVC5022 למפלצת הנ"ל והנה המפרט המלא שלה: רסיבר: rx-v1500 DVD: LG DVD-3351P רמקולים:PARADIGM CINEMA 70 + SUB 8" וידאו: פיליפס 6 ראשים סטריאו VR610 ממיר: HOT אנאלוגי מקלדת IR + עכבר בתוכה אוזניות אלחוטיות: סנהייזר RS4 אל-פסק: ADVICE A900 נמצא מת בגבעתיים ליד הבית הוחלפו בו מצברים + פיוז ומאז הוא מגן על המערכת שאר האל פסק קניתי בקומבינה הם מסוג advice ecom 700VA הנה התמונות http://photos.walla.co.il/singera1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי טלויזית פלזמה של LG 50 אינץ' היא בעלת כניסת USB שלא תומכת בפורמט MKV, אלא רק ב AVI,DIVX וכאלה. השאלה שלי היא, אם אני ממיר סרט BLURAY ששוקל 12 ג'יגה בפורמט MKV לפורמט AVI האם זה יפגע באיכות של הסרט? הכל כדי שהטלויזיה תדע לקרא את הסרט באיכות HD
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש זוג רמקולים 2.1 חדשים עד 300 ש"ח, היה לי את ה-CREATIVE INSPIRE 2400 והייתי מרוצה מהסאונד שלהם עד הגג!!! הבעייה שהם התקלקלו ולא מוכרים אותם יותר :-[ אני מחפש רמקולים עם אותה רמה של סאונד, יש רעיונות??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני הבנתי שאלטק היא החברה הכי טובה בעולם לרמקולים(למחשב).... פי כמה היא עולה על לוג'יטק? נגיד והייתי רוצה לקנות משם מערכת שתתאים למשחקים +שתתאים לחווית מוזיקה איזה רמקולים אתם הייתם לוקחים במקומי?(אני פשוט לא מבין בזה) http://www.alteclansing.com/index_intl_update.asp?lid=english אל תציעו לי את ה atp3
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין: 1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 2. http://ksp.co.il/?uin=15345 אשמח לעזרה והצעות תודה שימוש: לחדר. חיבור למחשב או טלוויזיה שאינה SMART. לא חשוב לי עוצמה. איכות קול בלבד!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למערכת שמע סטריאו שתחובר ישירות לטלוזיה בחיבור אופטי (מן מיני מערכות סטריאו), הכוללת ודוק לחיבור אייפון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב השימושים שלי בהם 45% מוזיקה 45% סרטים 10% משחקים חשבתי על Z2300 מה דעתכם איזה אתם ממליצים לי ? (אני משתמש בכרטיס קול מובנה)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות קשת טובות ואיכותיות ועמידות. מכעט לכל סוגי המוזיקה בעיקר מוזיקה רועשת. בגלל שאני בצבא אני מחפש בעיקר אוזניות חזקות ועמידות. משהו בסגנון של Beats אבל זול יותר. לא משנה לי החברה והשם אבל שיהיו אמינות וטובות למחיר של עד 400 שח. חשוב לציין שגם אני רוצה שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים והאוזניות יחוברו לאייפון ולרסיבר שלי. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-