אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז ככה... אני תקליטן, והיה לי הארדיסק של 30 ג'יגה שהלך לעולמו שבוע שעבר צריכים להביא לי חדש השבוע הזה... בהארדיסק היו לי כל גיבויי השירים שלי שאת הגיבויים האלה אני צריך נורא! עכשיו לשאלה... אני צריך תוכנת ENCODER אשר כאשר אני מכניס דיסק שצרבתי שיראה לי את שמות השירים וכך אני אחזיר לעצמי את הגיבויים (בעזרת הדיסקים שקיימים אצלי בכל מקרה) אני יודע שיש תוכנה כזאת הייתי בטוח ש CDEX מסוגלת לכך אך לא... הייתי בטוח ש MUSICMATCH מסוגלת אך התוכנה הזו איכזבה אותי גם כן... כל מה שזה כותב זה Audiotrack1,2,3,4,5.... תודה לעוזרים, גיא.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין: 1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 2. http://ksp.co.il/?uin=15345 אשמח לעזרה והצעות תודה שימוש: לחדר. חיבור למחשב או טלוויזיה שאינה SMART. לא חשוב לי עוצמה. איכות קול בלבד!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם, אני מחפש אוזניות SURROUND שהיו איכותיות היעוד של האוזניות הוא חיבור למחשב למשחקים עם 5.1 וגם חיבור ל-DVD, הבעיה היא שיש לי DVD שהוא יכול להוציא SURROUND רק עם חיבור של HDMI וחיבור COX ואם אני רוצה לחבר בצורה אנלוגית אז יש לו רק L & R רגילים (אין לו עוד חיבורים של SURROUND כמו בשאר ה-DVD's שאני מכיר) וזה אומר שאני אשמע את הסרטים דרכו ב-STEREO וזה חבל, העיניין הוא כזה אני בדילמה בין "Medusa 5.1 Home Edition" לבין "Sennheiser PC155" מאחר ולא יכולתי לימצוא אף אוזנייה שתוכל להיתחבר ל-COX ללא רסיבר הבעיה היא שאני לא אוכל לחוות מהן את ה-SURROUND שאני משתוקק לה מה-DVD בגלל מגבלות חיבורי ה-DVD וזה חבל כי הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות, בקיצור האם יש תיק…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסאב אצלי כאילו מזייף ואני שומע צלילים שלא אמורים להיות בשירים שאני מכיר ויודע איך הם נשמעים ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה? זה פאק ברמקולים או בהגדרות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים למחשב, 2.1, עם שילוב של עיצוב ויכולת בבקשה על תמליצו לי על ה atp אלא על משהו קצת יותר איכותי מבחינת שמע גם יותר חשובה לי האיכות מהעוצמה, אני לא רוצה לפוצץ את החדר אלא משהו יותר לשמוע שקט אבל טוב אין לי תקציב מוגדר, אבל שלא יעבור את ה1000 נניח (אבל יכול להיות גם ב700 לדוגמה). תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי. הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף. עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים. אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות. התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח. תודה לעוזרים \ ממליצים! אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר שווה?? fortissimo 3 7.1 או digifire 7.1 והאם ה- game theater xp שווה את ההשקעה שלו עבור משתמש ביתי כמוני?? תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לחבר להקולס 6.1 ...רמקוליים ביתיים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קרובי משפחה שלי באים לארץ מארצות הברית ויש לי עד 3000 ש"ח לנגן MP3 ווידאיו מה דעכתם ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי את ה- Xstreamer Side Winder בעקבות המבצע שיש בימים הקרובים ב- KSP. קראתי על המוצר אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע. 1. האם יהיה נוח להורים שלי (הבנה בסיסית בתפעול מחשב) להשתמש במכשיר הזה? 2. איך המכשיר ניגש לסרטים שנמצאים על מחשבים אחרים ברשת? האם התפעול של הפונקציה הזו נוחה? 3. האם גישה ל- Youtube נוחה? 4. הארדיסק - הבנתי שמומלץ לקנות למכשיר הארדיסק 'ירוק' של 5400 RPM מכיוון שהמשכיר לא דואג לקירור שלו כל כך טוב. על מה הייתם ממליצים? (כדאי הארדיסק שיש גם ב- KSP) עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכדאי גם 500GB או פחות... אשמח לתשובות מהירות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שיש לי כיום לFULL HD LED. התקציב שיש לי הוא 4-4.5. קראתי הרבה על הטלוויזיות וראיתי בעיינים שלי את הפיליפס החדשות PFL סדרה 7 ורואים בהם פשוט מדהים HD. האם יש המלצות נוספות בטווח המחירים הנל שיכולות להתאים לטווח המחירים, והאם בכלל כדאי ללכת על LCD? דא אני מעדיף להתרחק מפלזמה כי יש לי בחדר חלון די גדול. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן פורום אני חייב עזרה . :'( יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב . איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. כרגע יש ברשותי את האוזניות Sennheiser PX100. האיכות שלהן פשוט מעולה. אבל הבעיה שלי איתן היא שהן לא מבודדות רעש.. וזה מוריד המון מהכיף והאיכות, כשאפילו אם אתה ממתין לאוטובוס בתחנה ליד כביש אתה לא יכול לשמוע את המוזיקה בלי רעש רקע מפריע... אני מעוניין באוזניות כפתוריות שייתנו לי בידוד (כמו אטמים), שהחוט שלהן יהיה בצורת Y (שני הצדדים שווים..) והכי הכי חשוב - איכותיות. קשה לי לוותר על האיכות של הPX100 ולכן איני מוכן להתפשר על איכות נמוכה יותר. אני שומע הכל, בין מטאל, לטראנס, רוק, פאנק. ככה שאני צריך שהטרבל, באס, מידל, ובעצם הכל יהיה איכותי וטוב... ולכן אני מוכן להשקיע את הכסף. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הearpods של אפל הלכו לעולמן (אחרי חיים ארוכים למדי, יש לציין) והגיע הזמן למצוא תחליף.. העניין הוא שממה שהסתכלתי בינתיים קיבלתי את הרושם שאין יותר דבר כזה. כלומר כל האוזניות הקטנות היום הן in-ear. הדרישות שלי הן פשוטות (או ככה חשבתי): אוזניות זולות, לא in-ear, עמידות ונוחות ועם מיקרופון. איכות השמע היא פרמטר משני פה מבחינתי. ההנחה שלי הייתה שאם מוצר של אפל עולה מחיר מסויים צריך להיות מוצר מקביל במחיר זול יותר (בלי ה"מותג" אפל). האם אני טועה? האם האוזניות של אפל הן הפתרון הכי טוב לדרישות שלי? פשוט ממש לא נעים לי האוזניות שנכנסות לתוך האוזן יותר מידי... וסתם מתוך עניין, מה קרה שההיצע של אוזניות מהסוג הזה ירד ככה? מה החסרונות שלו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את הסט הנ"ל בהמלצת כמה אנשים כאן, גם היה מחיר דיי טוב 170$ (אני מתגורר בארה"ב), בכל מקרה לפני כן היה לי בזכות ולא בחסד והם עדיין חיים רמקולים Creative 5200 5.1 כ-8 שנים. איכות הבאס בין השניים אין מה להשוות, ה 5200 לוקח ללא כל ספק, הווליום של ה A2 בהחלט דומיננטי חוץ מכך אני לא רואה שום יתרונות, הסאונד ב 5200 פשוט טוב יותר, נעזוב את זה שהרמקולים הם 5.1 למרות שאני שומע רק מוזיקה שמעו בהם מדהים גם באחוריים (ישבתי שעות על הקינפוג עד שיתאים לחלל שהם נמצאים כדי שיריגישו אותם בכל סאונד ששמים במחשב), הבאס ב 5.1 היה שמיים וארץ מה A2. יש לציין שאין לי כרטיס קול או און-בורד יש לי Creative XtremeMusic 7.1 (דגם מקביל ל GAMER). בכל מקרה בגלל שאני לא משחק במשחקים ולא רואה כמע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה שנים וחשבתי לשתף אתכם בתופעה המוזרה הזו ואולי למצוא פתרון. לפני 4 שנים קניתי מחשב. במחשב לפניו היה לי כרטיס טלוויזיה שעבד בצורה טובה, וגם מצלמת אינטרנט פשוטה שעבדה עם המחשב. במחשב החדש הזה, התקנתי את מצלמת האינטרנט, המחשב זיהה אותה, הייתי יכול להשתמש בה בתוכנות כמו מסנג'ר, אבל כשניסיתי (כמו במחשב שקדם לו) לדגום איתה בעזרת ה-MOVIE MAKER הוא החזיר לי אלרט, שאין שום חומרה שמאפשרת לו לדגום. במקרה של כרטיס הטלוויזה. התקנתי אותו והמחשב זיהה שמדובר ב"רכיב מולטימדיה חדש" אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייוור המקורי מהדיסק, הוא אומר לי שהוא לא מוצא את החומרה הזו על המחשב שלי ולא מתקין בכלל את הדרייוור למחשב. זה קרה לי עם שני כרטיסי טלוויזיה שונים. בעבר…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב. הולך להגיע לי הטכניקה A900 ואני עכשיו אם כרטיס OB. ואני לא אוהב את זה ממש.. אני צריך כרטיס קול כמה שיותר איכותי בסביבות ה500 שקל גמיש אבל לא הרבה (50 שקל כל כיוון) הכרטיס צריך להיות חזק יחסית (האוזניות הם 40 אוהם) וגם הוא צריך להתחבר לlogitech Z560 אז הוא צריך להיות סראוונד. אני גם משחק על המחשב אבל לא ממש משנה לי השמינית פריים שכרטיס קול :למשחקים" יתן לי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מפעילים את הרמקול הפנימי נגיד אני רוצה להשמיע ממנו שיר איך אני יכול?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב מנגנון 100 הרץ גורם לאפקט HD בתכני SD נגיד' בערוצים 1.2.3.4 בYES כי באיזה פורום מישהוא אמר לי שמנגנון מאה הרץ גורם לאפקט FULL HD האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של בין 750 ל 1500 ש"ח עכשיו אני לא יודע האם לקנות פלאש דיסק או דיסק קשיח מבחינת מקום אני מעדיף שיהיה ג'יגה ומעלה איזה נגן כדאי לי לקנות ואיפה? האם בארץ או בארה"ב כאשר ישלחו לי אותו בדואר? מה יותר משתלם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של מיקרוסופט, יש לו תיבה מסריחה ומגעילה שמאוד התלכלכה כבר...מפלסטיק אני מועניין לבנות לו בעצם תיבה חדשה מעץ, ורציתי לדעת האם זה ישפיע על איכות הסאונד, מאיזה עץ מומלץ להכין? תודה, Aviko
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. נראה לי שזה הפורום הכי מתאים לשאול את זה, אם זה לפורום אחר אז תגידו בבקשה. בכל מקרה זה הבעיה שלי: המיקרופון של האזוניות שלי תמיד עושות רעשים, זה קרה כבר ב 2 דגמים. אני מניח שהבעיה קשורה בכרטיס קול בעיתי. חשבתי לקנות אחד חדש ופשוט שיעשה את העבודה. יש לי 3 אופציות : 1. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874 .2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 .3 אז מה ההבדלים ביניהם? מה הכי מומלץ מכל אלה? יש משהו אולי אחר שיותר מומלץ? תודה לעוזרים, שרון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לחבר בערך 12 רמקולים לבקר שליטה אחד , שייתן לי אפשרות להנמיך ולהגביר את הרמקולים בנפרד כלומר , כל 2 זה ערוץ אחד , שאפשר להגביר ולהנמיך ללא קשר לווליום של הערוצים האחרים כל מה שאני מוצא ברשת זה מיקסרים של DJ'S ואני לא צריך משהו מיוחד , רק ווליום וזהו. תודה רבה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתי שכרגע תחובר למחשב (שם רוב עיסוקיי - שזה בעיקר מוזיקה ולעיתים גם סרטים בבלו-ריי). בעתיד מערכת זו תחובר לטלויזיה מן הסתם. אני צריך רסיבר ורמקולים. אין לי צורך בווליום מטורף או פיצ'רים שלא אשתמש בהם לעולם. כל מה שאני מבקש זה איכות צליל טובה! תקציב: 2500~ שקלים חדשים (אם עוד 500 שקלים יעשו את ההבדל אז על הכיפאק). תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-