אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היו לי אוזניות טובות עכשיו השתמשתי בהם איזה חודשים ככה ואז נהרסה אוזניה אחת וזה לא האוזניות היחידות שנהרסו לי בצורה כזאת יכול להיות שהרמקולים דופקים תאוזניות?
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את האוזניות שבכותרת יד 2 (מקווה שהם נחשבות סבבה) ואני לא מצליח למצוא דרייברים מתאימים, הדרייבר היחיד שמצאתי הוא לדגם עם חיבור USB ולי יש חיבור רגיל כזה בצבע זהב. יש מצב שמישהו מוצא לי קישור לדרייבר מתאים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
*בעיקרון האוזניות של קובי או האוזניות של פנסוניק הם באיכות קצת יותר גבוה *וכן האינספייר והאלטק יהיו יותר טובים מרמקולים ג'נרים *ולא הבנתי את השאלה האחרונה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בקשר לברייק אין איכותי. כן, כבר קראתי ועשיתי חיפוש, ואני יודע כמה דברים בקשר לזה, אבל ישנם מספר דברים שרציתי לברר. 1.אני יודע שצריך משהו כזה: 12 שעות - חלש 24 שעות - בינוני 24 שעות - חזק. עכשיו, האם זה נכון, או שעדיף אחרת? 2.באיזו תוכנה להשמיע את השירים? 3.אני שומע בעיקר אלקטרונית וראפ, האם להשמיע רק את זה, בעיקר את זה, או עוד דברים? 4.איך האקולייזרים צריכים להיות? שטוחים? (כי זה שונה לכל סוג של מוזיקה), ומה בקשר לבאס. בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
במה לבחור כדי לקבל את האיכות המקסימאלית בסאונד? 24 סיביות או 16 ? ומה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של AKG K315 לפני שבוע ושמעתי שצריך לעשות לאוזניות זמן הרצה של 72 שעות על עוצמה נמוכה עם שיר בסגנון שאני אוהב,האם זה נכון וכמה שעות צריך לעשות את זה?ומה זה תורם ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
קודם כל אני עדיין תקוע אם תקציב של 2000 שקל בשביל רמקולים וה HERCULES Game Theater XP כבר נימצא אצלי בבית מחובר לשתיי רמקולים של 50 שקל! כוס עמק בא לי ליקפוץ מהחלון! עכשיו אני רוצה להבין אם אני מחבר מגבר לכרטיס שלי האיכות נישארת אותה איכות של הכרטיס? או שזה קשור איזה מגבר אני מחבר? המגבר צריך לתמוך במשהו? ועוד משהו.....אם המגבר לא תומך בסראונד......אז יהיה סראונד או לא יהיה? חוץ מזה ניראה לי שעשיתי טעות.......כי ניראה לי (רק ניראה לי) שאחרי שאני מחבר את המגבר לכרטיס המגבר קובע את האיכות. ואם הייתי מחבר מגבר לקריאטיב LIVE 5.1 z אז לא הייתי מרגיד הבדל והייתי יכול לחסוך כסף! צודק או לא? בחיית לפרט ! אני לא מבין ממש בעניין!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה FULL HD 42אינץ וממיר VOD של הוט עכשיו לממיר יש רק scart ולטלויזיה אין scart איך הכי טוב לחבר אותה שאני יראה יפה וישמע טוב יש לטלויזיה חיבור component ו RCA תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כמה דברים על ציוד שיש לי ואיזה אופציות של חיבור יש לי. יש לי טלוויזיה lg 47la660y מערכת קולנוע ביתית שבה ביחד הגדם dh3120s עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה ולשמוע דרך הרמקולים של המערכת? אם כן אז באיזה חיבורים להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי טלוויזיה לפני כמה ימים (40pfl5507k) ושמתי לב שהמסך שחור לפעמים רואים קצת כתמים לבנים כאלה בטלוויזיה באזורים מסויימים.. הם לא ממש מורגשים אבל שמתי לב לזה.. ואני זוכר שמזמן קראתי שזה היה למישהו והוא שלח לתיקון ותיקנו לו את זה.. השאלה שלי היא אם זה בסדר שאני רואה טיפה כתמים לבנים? שאני אומר כתם לבן אני מתכוון כאילו לבן טיפה מרוח..
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס tv ולראות בו טלוויזה אני יכול לחבר אותו למימיר של hot ופשוט לראות ? יש דגם מסויים או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:17:07 ?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הלהקה שלי רוצה לעבור למשהו קצת יותר מקצועי מAudigy2 Platinum החלטנו כרגע ללכת על כרטיס עם ממשק שלEcho בשם Gina24, עם יש פה אנשים שמתעסקים עם סאונד מקצועי ויכולים להגיד לי עם כדאי להשקיע בכרטיס הזה או שכדאי בטווח מחיר הזה ללכת על משהו אחר לגמרי... הכל מתחבר למיקסרים ולמיקרופונים מקצועיים, כרגע הAudigy2 Platinum זה בדיחה בשביל מה שאנחנו רוצים להפיק...
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז קראתי את הכתבה בעברית וזה נראה שווה והייתי רוצה לדעת עוד אש אני נכנס ל אתר הזה של WIRED NEWS ולא מוצא את זה איך נכנסים לכתבה ? :AR15: ???
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
קיבלתי מגבר בן כמה עשרות שנים לפי דעתי חברת Technics דגם SU-V6X זה מגבר STEREO השאלה הוא האם הוא שווה משהו ? פשוט אין לי רמקולים לבדוק איתו
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ש לי כרטיס טלוויזיה של חברה hauppauge אם אפשר לחברה אוותו לממיר של אולטרה שאני מחברה לhd אם מפצל יש טלוויזיה במחשב אולטרה אם יש קופסה שיכולה לפטור את בעיה זאת הוא שיש חסימה בממיר אולטרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטלוויזיה שלי היא 40PFL5507K (פיליפס) ואני רוצה לקנות לה משקפי תלת מימד (לא קיבלתי עם הטלוויזיה). עכשיו השאלה שלי היא איך זה הולך בדיוק? כל משקפי תלת מימד אקטיביים שאני יקנה יתאימו לטלוויזיה? או שאני צריך משקפיים מסויימות? ויש הבדלי איכויות בין המשקפיים? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המליצו לי על U3 או G3 או U2 בכל מקרה הסתכלתי עליהם קצת ולפי מה שראיתי כתוב שם כל הזמן משהו על חיי סוללה או משהו כזה שזה 50 שעות, זה אומר שאחרי כמה זמן הלכה הסוללה וזהו? אי אפשר לעשות יותר כלום על המכשיר?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע המלצה על סאב וופר עוצמתי ואיכותי בצבע שחור עם אפשר ככה זה יתאים לשאר הרמקולים. אני הולך לשתמש לסרטים ולשירים... תקציב עד 800 שקל :-\
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היי אז ככה: 1. יש לי מגבר Rockford Fosgate בן זו*ה, בעל הספק של 400W. (עדיין לא מחובר) 2. פנל קנווד רדיו-דיסק הכי חדש, בעל הספק של 4X50 (אבל זה לא ממש משנה) 3. רמקולים קדמיים + 2 טוויטרים (קומפוננט) של pioneer טובים (בסביבות ה65RMS נקי) בעקרון אני רוצה להשלים את זה עם עוד זוג אחוריים של pioneer בהספק של 330W או 360W. אם היה כסף אז כמובן, שכבר כל העניין היה סגור עם מערכת רמקולים קומפלט של סרווין וגה(אבל אין מה לעשות): את המגבר קיבלתי ב"ירושה" מהאוטו הקודם של אבא שלי, הוא החליט שהוא לא רוצהכזה דבר באוטו, אך לצערי הרמקולים הדמיים והאחרוניים הכל עם האוטו אז חשבתי שאולי משהו פה, שומע ברמקולים מסויימיםבאוטו ויכול להמליץ לי על משהו. גם על סאב, אבל לא פיצוצי. מה שאני ב…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי ברשותי זוג רמקולים Epos ES11 (מוגברים על ידי Musical Fidelity A1) הבנתי שרצוי להניח אותם על סטנדים. לא דאגתי לכך כשרכשתי את המערכת משום שבזמנו לא היה לי מקום בחדר לסטנדים. אז, רציתי לדעת: א. היכן ניתן לרכוש סטנדים חדשים? ב. מה אני אמור לחפש בסטנד, כלומר איך לדעת אם הוא יתאים ויספק את הסחורה? האם כל סטנד בגובה המתאים (הבנתי שזה אמור ליהיות כ-60 ס"מ) שיכול לשאת את הרמקולים (כ-8 קילוגרם כל אחד) יתאים או שצריך לבדוק עוד פרמטרים (למשל: רגליות בצורת ספייקים?)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מפעילים את הרמקול הפנימי נגיד אני רוצה להשמיע ממנו שיר איך אני יכול?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכשיו creative 2200 או 2100, לא זוכר בדיוק זה דגם דיי ישן נקרע לי לי חוט של רמקול אחד, (עכשיו שומעים רק באחד), ולפעמים שומעים רק בסאב, יש איזה דרך לתקן את זה? מישהו יכול להמליץ על רמקולים לא יקרים מידי עם איכות טובה מספיק? (מספיק לי משהו כמו מה שיש לי עכשיו), בעיקר לסרטים ומוזיקה, גם קצת למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-