אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני חדשה פה - שיטוטים בפורום הזה לימדו אותי הרבה. עדיין לא מצאתי (או לא הבנתי ...) מה עדיף מבחינת איכות צפיה והקלטה: לחבר את הוידאו לטלויזיה או לממיר ? הטלויזיה: חדישה ובה כל האפשרויות החיבור. הממיר: של YES ובו SCART אחד התפוס על ידי הטלויזיה. וחיבורי קומפוזיט (לבן-אדום-צהוב) . בוידאו : יציאת SCART , כניסת אודיו אחת (לבן), כניסת וידאו אחת (צהוב) יציאת אודיו אחת (לבן) , יציאת וידאו אחת (צהוב). וגם יציאת RF כמובן. עכשיו הוידאו מחובר לממיר עם כבל קומפוזיט וגם מחובר כבל RF מהיצאה בוידאו אל הטלויזיה. אין בעיות - אך האם בחיבורים אחרים יהיה שיפור באיכות ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אבל אין לי מושג מה. איזה חברות מומלצות? על מה צריך לשים דגש?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה זה זמן רב! החיבור המיועד הוא בעזרת כבל של 10 מטרים של DVI-DVI, ומתאם DVI-VGA (זה מה שיש...). בכל מקרה, הטלוויזיה פשוט לא מקבלת אות! במחשב אני רואה שמחוברת הטלוויזיה (יש שני מסכים) אבל אף משחק עם הרזולוציה לא גרם לזה שהאות יתקבל. הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא שהכבל פשוט ארוך מדי ויש הנחתת אות עד כדי כך שלא מגיע אות לטלווזיה, האם זה ייתכן? תודה!
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן. יש לי פאנל של קלריון Clarion DB186MP שתי קומפוננטים 6.5 של JBL לא זוכר את הדגם אחורים גם 6.5 בדלתות מקורים של האוטו חשבתי על אולי לשדרג את המערכת בסאב ומגבר (מגבר להכל אם יש כזה דבר) בסכום של עד 1500 שקל אולי בעתיד נוסיף גם קומפוננטין מאוחרה איך הסאב הזה? JBL GTO1260BR לחץ להגדלה סאב וופר 12 אינטש GTO1260BR JBL והמגבר הזה? מגבר לרכב JBL CS-60.4 ד
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, ראשית אציין שקראתי את הסטיקי בנושא, אבל לא מצאתי בו תשובה לשאלה. בכוונתי לקנות את המחשב הנייד הבא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3945119-4005381.html אני רוצה להשתמש בנייד לצורך צפייה בסרטי FHD. למחשב זה יש יציאת HDMI ויציאת VGA, אבל אין לו יציאת SPDIF. יש לי טלוויזית LCD 1080P, אשר יש לה 3 כניסות HDMI. בנוסף, יש לי רסיבר עם כניסה קואקסיאלית וכניסה אופטית לאודיו של 5.1. 1. איך אפשר לפצל את יציאת ה-HDMI כך שאוכל לחבר את הוידאו לטלוויזיה ואת האודיו (5.1) לרסיבר? 2. בטלוויזיה רשום על אחת מכניסות ה-HDMI שהיא בעצם HDMI/DVI ומיועדת לחיבור למחשב שמוציא DVI. האם זה רלוונטי לגביי? פשוט בסטיקי רשום שאמורה להיות כניסת HDMI יעוד…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב עם כ. מסך ATI X1800XT ואני מועניין לחבר אותו לטלוויזית LCD 32' LG אצלי בחדר. יש לי את הכבל הצהוב שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה (יש לי גם את הכבלים של הסאונד אבל אני מעדיף להתעסק עם זה אח"כ, קודם תמונה) ואחרי שעה של משחק בממשק של הATI אצלי במחשב, אמרתי נואש.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא ולהסביר לי מה עליי לעשות על מנת לחבר ביניהם ... תודה מראש, חיים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים איכותיים עם איכות צליל טובה בעד 250 ש"ח אפשר כמובן חרוג. בעיקר ללשמוע מוסיקה ולראות סרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חשבתי על ה-PX-100 של סנהייזר רק שאני לא מוצא אותם. ראוי לציין שאני נמצא בניו יורק וחוזר לארץ ביום שלישי. אם מישהו מוצא חנות אונליין\פיסית באזור אני אשמח. אם יש הצעה אחרת אני מוכן להקשיב. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 שווה את המחיר? בשום מקום לא מצאתי את היחס ניגודיות.....
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
נראים בסדר, ויש שלט אלחוטי . אבל האם הסאונד טוב? אני לא צריך משהו ממש מקצועי וזה, פשוט שיהיה טוב. שווה לקנות אותם? די חשוב לי שיהיה שלט אלחוטי http://www.exmory.com/products/dls_x13.php http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8249?osCsid=41dfac59a017b8f3dd89b6aad086097d או שאולי אלו עדיפים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6234?osCsid=41dfac59a017b8f3dd89b6aad086097d
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי רמקול ישן, שעל המדבקה רשום את כל הפרטים ומטובע לוגו של החברה, אך לא מצאתי זכר לדגם שלו באתר של החברה (SEAS). חיפשתי כל מני דרכים לשיפור האקוסטיקה, ומצאתי שיש מעין reflex מאחורי הרמקול בתדרים נמוכים (באס), ובזמן ניגון יש זרימה חזקה של אוויר מהחורים של הברגים ב-midrange. היום החלטתי לפרק אותו ע"י הוצאת הברגים קודם כל מה-MIDRANGE, ולהפתעתי הרבה מצאתי שהרמקול קודם כל עשוי מדיקט (חומר גרוע במיוחד עבור תושבת לבורג), דבר שני ה-MIDRANGE שלו בכלל מחברה אחרת (YAMAHA) כשהרמקול בכלל של חברת SEAS. מה שכן, ה-WOOFER היה של SEAS...(את ה-TWEETER לא יכולתי להוציא). התיבה של הרמקול אכן עשויה כולה מדיקט, רק החלק האחורי עשוי מעץ - ומה שעוד יותר מעניין זה שהרמקול כולו הי…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי שכדי לחבר אודיו של מחשב לטלוויזיה צריך לחבר את הכרטיס מסך אל היציאת spdif של הלוח אם, ואז לחבר מתאם hdmi על היציאת dvi, ולחבר את זה לטלוויזיה עם כבל hdmi. אז את הspdif בלוח אם יש, dvi בכרטיס מסך יש, יש hdmi בטלוויזיה, וכבל ומתאם אפשר לקנות. אבל הבעייה היא שבכרטיס מסך- Inno3D GeForce 9600GT Accelero L1 (שאני מאוד לא אוהב), חסכו (בין השאר) בחיבור הזה של הspdif... מה אני עושה עכשיו? ניסיתי קודם כל לחבר פשוט מפצל על היצאת 3.5mm של הלוח אם ולחבר צד אחד לרמקולים של המחשב וצד שני אל הטלוויזיה, אז בטלוויזיה זה עובד טוב אבל במחשב משום-מה אני מקבל את הסאונד במונו (רק רמקול אחד), אם אני מחליף בין השקעים של הטלווזיה והמחשב על המתאם אז אני מקבל מונו מהרמקול השני אז כרגע …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס קול יחסית איכותי סביבות ה500-600 שקל רצוי שיהיה 7.1 מכיוון שאני רוצה לקנות את הלןג'יטק X-540 ולחבר את המערכת של קנווד שיש לי עכשיו ומה שאני מצפה מהכרטיס שיהיה באיכות טובה מאוד ויתן לי באסים עצבניים =] כמובן שאין לי מושג בכלל בשוק כרטיסי הקול ולכן אני פונה לעזרה שלכם על איזה חברה ללכת וכ'ו תודה רבה לעוזרים... ונ.ב יש לי בעיה קטנה אין לי מושג ממה היא כאשר אני מפרמט לWINDOWS 7 יש לי בעיה עם השמע בXP אצלי הכול יפה ומושלם עובדים לי גם הרמקולים 5.1 וגם המערכת ביחד כאילו חיברתי אותם 7.1 בצורה ממש יפה באסים והכול אבל כאשר אני מפרמט ל WIN7 משום מה המערכת לא עובדת יותר ואין לי באסים ברמקולים של 5.1 כאילו הסאב לא עובד והעוצמה ממש חלשה ואין לי מושג מזה יש לכם…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצה לכרטיס שישמש להקלטה מהטלוויזיה והמרה מקלטות ווידאו ישנות רצוי עם כניסות RCA
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב. אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים. מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים. מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב. בקיצור נדפקתי. השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא? ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמק…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ואני מנסה לברר האים המכשיר המומלץ הזה כבר קיבל גרסה פתוחת אזורים ואם כן כיצד ניתן למצוא מכשיר כזה פתוח לכל האזורים???
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות למחשב לשימוש בעיקר לסרטים/ מוזיקה/ משחקים, משחקים בעדיפות ראשונה. כמו בכותרת, התקציב הוא 250 שקל, אפשר לחרוג קצת אם יש אוזניות עדיפות בהרבה. המלצתי לו על הHD202 הK414 והK512, תוכלו לכוון אותו לאוזניות העדיפות לשימושים שציינתי? כמובן שהמלצות לאוזניות אחרות בתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש, אורי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיתחבר למקרן ולרסיבר בסלון, מטרות המחשב הן: הצגת סרטים ואינטרנט בלבד. שאלתי היא כזאת, מהם המרכיבים הכי חשובים (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך/קול וכו') שיש לשים עליהם דגש ובהם להשקיע יותר? שבת שלום...
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים של loitech 5.1 עד היום הכול היה בסדר פתאום אני לא שומע מרמקול אחד מהcenter יש לי כרטיס קול של reatlek hd כשאני נכנס להגדרות הרמקול פועל וכשאני מנסה להפעיל שיר, סרט פשוט מת הוא עושה את הרעש של הזמזום אבל לא נותן קול
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, קניתי את הכרטיס טלויזיה VideoMate Vista M1F וחיברתי אותו למחשב, כולל שלט שעובד וטלויזיה מחוברת דרך חיבור הממיר בcomponent. הבעיה כשבהגדרת מדיה סנטר (ויסטה) המחשב מנסה לאתר את הIR Remote ונותן הודעת שגיעה שהוא לא מוצא אותו. IR HARDWARE NOT DETECTED. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? אשמח לכל טיפ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי כמה קלטות משהו כמו 7 קלטות יש למישהו המלצה באיזה חנות כדאי לעשות את זה? בעיקרון ראיתי את האתר של http://www.videoramatgan.com אבל אני לא מכיר את העבודה שלהם, וזה ממש חשוב לי שיצא טוב ואני בתכלס מאיזור רמת גן ככה שזה יכול להיות נחמד לעשות שם. אז אם למישהו יש המלצות אשמח מאוד!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קול מובנה 5.1 של CMEDIA XEAR3D במחשב נייד LG LW60 EXPRESS חיברתי לו 2 זוגות רמקולים כל אחד ליציאה אחרת והגדרתי לו בכרטיס קול אותם כשאני בודק אותם דרך התוכנה של הכרטיס קול כל אחד עובד אבל שאני מפעיל שירים או כל דבר אחר שומעים רק מהL R ולא גם מLS RS האם יש דרך לפתור את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-