עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NGNG,

יש לי ממיר HOT HD ואני מחבר אותו בעזרת כבל HDMI-DVI למסך מחשב שלי ACER X233, אבל זה כותב לי format not supported ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר, יש לי מישהו מושג מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by benor,

איך מפעילים את הרמקול הפנימי נגיד אני רוצה להשמיע ממנו שיר איך אני יכול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה שתתאים לי למשחקים עם nvidia 3d vision מה צריך לבדוק ? * 120HZ, משקפיים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by barzanger,

קניתי את המכשיר ועדכנתי לגרסא האחורנה אני מפעיל כל פורמט של ווידיאו אבל אני לא מצליח להפעיל כתוביות אשמח לעזרה ניסיתי לשנות לאותו שם לשנות סיומת אך ללא הצלחה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Polk,

אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של בערך 500-700 שקלים, לא יותר. עד עכשיו עצרתי על שני דגמים, האחד יותר זול -SR80 של גראדו (אבל מומלץ בכל מקום), והשני קצת יותר יקר - AKG 240s (SR125 קצת פחות מומלצות, לפי מה שהבנתי). אני צריך אותן כמעט אך ורק לשמיעת מוסיקה בבית, לא בחוץ. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר מוסיקה ישנה, בהרבה מאוד מקרים בהקלטות ישנות ולא מושלמות. מדי פעם אני גם נאלץ לעסוק קצת בשחזור ועריכה של צליל. אני מבקש דעה בנושא הבחירה בין שני הדגמים האלה, ואולי המלצות על דגמים מקבילים במחיר דומה. אשמח מאוד לקבל את דעתו של אנטולי בעניין. אשמח גם לדעת היכן אפשר להשיג את ה 240s במחיר טוב, כי עד כמה שאני יודע הן כן מיובאות לארץ והתמחור שלהן בסדר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מדובר ב 3 כבלים שמופצלים 1 ל 2 .אני משנה במערכת ל AC3 בכרטיס את ההגדרות ש 5.1 . מחבר את הכבל הראשון מיציאת ה REAR בכרטיס לכניסות LEFT RIGHT REAR במערכת , את הכבל השני ליציאה הימנית ליד יציאת ה REAR בכרטיס ומשם לכניסות ה FRONT LEFT RIGHT במערכת , והכבל השלישי שהוא האניגמה הגדולה שלי חיברתי לכניסה הראשונה של הכרטיס ( בעצם חיברתי אותו לכל הכניסות אבל זאת היחידה שמשמיעה משהו ) ומשם למערכת לכניסות של הסנטר והסאב. ובבדיקת הסראונד מהכרטיס .אני שומע מצויין את הקדמיים ( LEFT RIGHT ) ואחוריים ( LEFT RIGHT ) אבל את סנטר והסאב אני שומע מעומעם ,את הסאב אני לא שומע בכלל וגם בסרטים אני לא שומע אותו גם ב MP3 אני לא שומע את הסאב . אבל שאני מחבר את הכרטיס רק לשני הכניסות ולציאה אחת בכר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, קיבלתי טלויזיה חדשה של סמסונג - C530 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- Full HD. כאשר אני מחבר דרך כבל DVI (מהמחשב) ל- HDMI (לטלויזיה) זה ישר קולט אות של 1920x1080 אבל לצערי זה מראה את זה באיכות נוראית. דבר ראשון, זה לא מותאם למסך כמו שצריך - חלק ממה שרואים במחשב לא נכנס בטלויזיה וזה כאילו "נמתח" לא כמו שצריך, דבר שני, הצבעים ממש לא נראים כמו שצריך - הצבעים בהירים מאוד ולא תואמים בכלל לאיך שזה אמור להראות באמת. לפני כן, היה לי LCD של סוני - P3000 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- HD Ready. זה ישר קלט רזולוציה של 1366x768 וזה עבד לי נהדר עם צבעים ועם התאמה למסך. לכן, עכשיו אני העברתי לרזולוציה הזאת וזה באמת עובד נהדר, אבל הבעיה שזה לא ממצא את הפוטנציאל של הטלויזיה ואני רוצה לעבוד על 1920x…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מחפש זוג רמקולים 2.1 חדשים עד 300 ש"ח, היה לי את ה-CREATIVE INSPIRE 2400 והייתי מרוצה מהסאונד שלהם עד הגג!!! הבעייה שהם התקלקלו ולא מוכרים אותם יותר :-[ אני מחפש רמקולים עם אותה רמה של סאונד, יש רעיונות??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ekroni,

הזמנתי מאייבי את האוזניות steelseries siberia v2 והם לא בקופסא המקורית הם מגיעות בשקית של siberia וזה זול יותר מכיוון שאין את הכרטיס קול וכבל מאריך ועכשיו אני שם לב שהתיאור של המוצר לא תואם לתיאור המקורי זה מאייבי Sensitivity: 94dB±3dB Frequency response range : 18-19,000Hz Maximum input power: 40mw Impedance: 40ohm±15% microphone sensitivity:32±3dB microphone the Frequency response range:10-23,000Hz Quality: about 100g working voltage:4.5V ובאתר המקורי יש נתונים אחרים אבל לפי השם באיביי זה מקורי והבנתי שאסור למכור באייבי זיופים עם שם של מקורי אז איך אני אדע אם המוצר מזויף או מקורי ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Sven,

אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות שניתן לנייד במידת הצורך, מאד חשובה לי האטימה(גם כלפי וגם החוצה) כי כנראה אהיה בסביבה רועשת הרבה זמן. כמו כן, די חשובה לי הנוחות שכן אני נוהג להקשיב למוזיקה שעות ממושכות. אני בא מ- AT AD700 ומאד אהבתי את הסאונד שלהן, אך לפעמים היה חסר לי קצת "אומף" בבאס ואולי טיפה יותר הדגשה למיד (בעיקר במוזיקה קלאסית). אני מקשיב להרבה סגנונות אך בעיקר רוק, בלוז, ג'ז וקלאסית (לעתים גם להקות/הרכבים כמו "the prodigy" או "infected mushroom"), לאו דווקא בסדר הזה. הניגון, סביר להניח, יהיה או מיציאת אודיו של מחשב או בנגן נייד (כרגע cowon i7) ובהמשך כנראה ארכוש dac/amp נייד של fiio. בעקבות שרשור שפתחתי ב- head-fi ומה שמוצע לקניה בארץ תשומת לבי מופנת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by motorishta,

ערב טוב. מבקש המלצה לכבל HD איכותי עד 100 ש"ח תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by haim85,

טוב אז ככה שלום לכולם אני רוצה להתייעץ בכרטיס קול למטרת מוסיקה אפשר לגיד גם לסרטים! יש לי מגבר ואני מחבר אליו כבל rca פשוט ללוח אם ומגבר ומימנו שומע מוסיקה .. חשבתי לקנות כבר אופטי וכרטיס קול עם יציאה אופטית .. שמעתי שזה משפר תאיכות מוסיקה רציתי לדעת עם זה שווה בכלל או שזה לא נותן כלום.? ואם כן נותן רציתי המלצה לכרטיס קול קול עם יציאה אופטית ! מחיר לא בשמיים גג 500 וזה עוד ניראה לי מוגזם לא ניראה לי שצריך כרטיס קול מחיר כזה.. נשאיר תתשובות אליכם למי שמבין ענין יעץ לי מה מו קצת ידע בזה והחליט מה לעשות תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הינה הדרישות שיש לי מהנגן mp4 : שיהיה נגן איכותי,שלא מתקלקל מהר. חובה שיקרא את בוידאו : קבצי avi . ובאודיו: mp3 . (כמובן שנוספים יתקבלו בברכה,אבל הנ"ל הכרחיים.) תקציב : 650 שקלים פחות או יותר. שיהיה של חברה אמינה,ולקנייה מאתר אמין. תודה מראש לעוזרים,אני מעריך עזרה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by IRIVERMAN,

ניסיתי למצוא את פיסת האינפורמציה הזו ולא הצלחתי ??? ??? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by german103,

האם מישהו רכש אותם לאחרונה ויכול להגיד האם הדגם עדיין סובל מרעשי רקע? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Doni Mendel,

היי חברים, הגעתי למסכנה סופית שאני קונה מכשיר NAS. אני לא רוצה להשקיע בו יותר מ1500 שקל, לכל הפחות, הדגם שאותו אני חושב לקנות, הוא LenovoEMC/iomega ix4-300d, מפרט: https://lenovo-eu-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/32544, המחיר משתנה בחנות לחנות, אבל הכי זול זה 1300 שקל, למכשיר יש את כל תכונות שאני צריך, הכי חשובה לי צריכת החשמל. יש עליו 3 שנות אחריות בנוסף לכל. בעניין דיסקים, אני לא סגור על דגם, יצרן זה בטוח רק Seagate, מבחינת נפח, ילך על 4X2TB ומערך RAID5, הבנתי שעדיף כמה שפחות פלטות בדיסק, אבל נראה שWD ו Seagate, מייצרות גם 2 וגם 3 פלטות, אבל לא ברור האם הם באמת יותר אמינים מ 3 פלטות. הבנתי גם שחייב לקנות UPS, בזמנו בדקתי את הנושא, והבנתי שעדיף, לא פחות מ1000VA,…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב. אני מחפש רמקולים (או אפילו - רמקול בודד), לחבר למחשב הנייד שלי כדי לשמוע מוזיקה בצורה יותר הגיונית. אני גר בדירת סטודנט, ומעדיף להימנע מסידור ה 2.1 (שגם מייצר מלא חוטים). האם יש אופציה לרמקול בודד? במידה ולא, איזה רמקולים (ואני מניח שעדיין קיימים בעולם רמקולים שמכילים קומפלט גם את יחידת ההגברה וגם את הסאב) מומלצים במחיר סביר (בכל זאת סטודנט)? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by voyager,

יש לי dvd מקליט של LG כשאני מקליט איתו על דיסק dvd-r/dvd-rw התוכניות המוקלטות לא נראות כאשר אני מכניס את הדיסק לכונן במחשב ניסיתי להשתמש בתוכנות ריפ אבל לא עוזר מפני שהקבצים לא ניראים במחשב. יש למישהו רעיון איך להעביר למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Aviko,

יש לי סאב וופר של מיקרוסופט, יש לו תיבה מסריחה ומגעילה שמאוד התלכלכה כבר...מפלסטיק אני מועניין לבנות לו בעצם תיבה חדשה מעץ, ורציתי לדעת האם זה ישפיע על איכות הסאונד, מאיזה עץ מומלץ להכין? תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by IlyaN,

אז קניתי בסוף את הSB3 דרך בזק (עדיין במחיר מגוחך של 718 ש"ח) וסה"כ אני מאוד מרוצה מהקופסה הקטנה הזאת. התקנתי אותה בלי בעיות בכלל, הסטרימינג עובד ממש טוב אפילו שאני נמצא 3 חדרים מהראוטר (הבינוני) וכמעט כל מה שאני שם מתנגן חלק לגמרי (אפילו WAV) חוץ מקבצים בקצב של 3000KBPS ומעלה שראיתי שזה מוזכר בדיון המרוכז גם כן (שחבל שננעל אגב כי הייתי מעלה אותו). גם החלק של הרדיו אינרנט עובד מצויין ובשבילי זאת תוספת נהדרת לשמוע (לא בהכרח להקשיב חח) למוזיקה קלילה ונגישה.יש כמובן המון תחנות (קול ישראל LOL) ומן הסתם האיכות של רובן די ירודה אבל מצאתי מספיק של 128K ובשביל רדיו זה סבבה לגמרי... יש למישהו אגב המלצה על איזה תחנה טובה, אמביינט/ניו-אייג' במקרה? מבחינת סאונד, מהיציאות האנלוגיות דרך…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בתור אחד שנכנס לעולם הזה לפני לא הרבה זמן יש כל מיני מושגים שאני לא כלכך מבין כשאנשים מדברים על כל מיני אלמנטים בשיר האם יש למישהו איזה מילון או משהו בסגנון לדברים הללו ? כמו כן אפ פעם לא הבנתי איך להתעסק עם האקולייזר יש שם כל מיני תדרים על HZ ... יש מקום שמלמד איך להתעסק עם זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 996,

איך אפשר לחבר את יציאת הסאוונד במחשב לכניסה האופטית של הרסיבר עלמנת לשמוע כאיכות דיגטלית. האם אני חייב לרכוש כרטיס קול חדש בעל יציאה אופטית או שיש אפשרויות אחרות? תודה 8)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני צריך נגן MP3 solid state בעיקר לספורט (אופניים/הליכה/ריצה/מכון כושר), מראש אני פוסל נגנים מבוססי CD למניהם שכן גם עם 120 ש' הם יקפצו לבסוף (והרי אני לא ארוץ 2 דקות בלבד). נגני הרדיסק מפתים מאוד, ויתכן אף שהאיכותיים ביניהם לא יקפצו (כמו ה iPod) אולם אני חושש לחיי המוצר (שהרי ההרדיסק ללא ספק ימות, ומוקדם מן המאוחר). חשבתי על DMB Plus של MPIO (קישור). הוא מקביל בתכונותיו לנומד-2 של קריאטיב רק זול ממנו בהרבה, כולל מקודד MP3 (בניגוד לנומד שרק מקליט בווייב) ומכיל כפול זיכרון (128MB מול 64MB). דבר אחר (בלי קשר) שמפריע לי ב iPod הוא חיסרון של רדיו, אולם עם 1,000 שירים לבחירתי אני בספק אם ארגיש זאת. למישהו יש אותו? באותו טווח מחיר יש הצעות טובות יותר? מה דעתכם עליו?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bonfirer,

היי אני לא מכיר את עולם הסטרימרים ולכן רציתי לבקש עזרה. אני מעוניין לקנות להורים שלי סטרימר, עד 600-700 שקל. לא חובה HDMI (כי אין להם בטלויזיה) אבל עדיף כדי שאם מתישהו יעברו אז שיוכל לנגן... (ככה שזה אומר שאפשר גם דגמים קצת יותר ישנים) צריך להיות עם WIFI ועכשיו השאלה - האם סטרימרים יודעים גם בעצמם להוריד סרטים? למשל משהו כמו UTORRENT רץ על זה? או להזרים מהרשת ממקומות חינמים? בנוסף- האם הם בד"כ יכולים להתמודד עם קבצי SRT/SUB בעברית? למשל ראיתי את זה (http://ksp.co.il/?uin=14510) אבל אם אני מבין נכון הם צריכים להוריד את הסרטים בעצמם.. יש דרך לעקוף את זה? שמעתי שXBMC יודע להוריד קבצים גם בTORRENT, זה נכון? יש סטרימרים שמריצים XBMC? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.