עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אפשר לחבר להקולס 6.1 ...רמקוליים ביתיים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hshahar,

אני מחפש את האפשרות הזולה ביותר לסטרימר או HTPC להריץ סרטים, לגיבוי ולהורדת טורנטים. הדרישות העיקריות הן שאני אוכל להכניס פנימה דיסק קשיח 3.5'' (אני מעוניין לשים 2TB לכן השטח הגדול.). גישה באחד הפרוטוקולים FTP/SMB/NFS או כל תחליף ששכחתי. יכולת להוריד טורנט בצורה נוכה, רצוי שליטה כל שהיא מהמחשב (הבנתי שזה קיים ברוב הלקוחות.). ושיריץ סרטים טוב - כלומר שלא יתחיל לקרטע ב 1080p כשהמצלמה זזה או עושה זום. תמיחה בעברית (גם שמות קבצים וספריות וגם כתוביות כמובן.) ברור לי שכמעט כל HTPC יענה על הדרישות, אבל אולי יש חלופה זולה יותר בעולם הסרטמרים? תודה מראש, שחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן יש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sony יש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון) רציתי לשאול כמה דברים יש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?! איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by com,

גרסת החצי גיגה.. מתלבט קשות בין הנגנים, המחיר הוא כמעט זהה, לSansa אפשרות להרחיב זיכרון, אבל אולי טיפונת גדול בשביל נגן מבוסס פלאש? בDAP הרדיו מובנה באוזניות, לעומת הסנסה שבו הרדיו מובנה במכשיר. בכל מקרה, אין לי מושג באיזה משנהם לבחור.. מה עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. רכשתי לפני כחודשיים אוזניות, בדיעבד מתברר שרכשתי בטעות את הדגם שמתאים למכשירי אפל ולכן מקשי הווליום לא עובדים לי. האוזניות: Sennheiser Momentum in-ear המכשיר: LG G2 האם קיים מתאם שיחליף את המיקום של החיבור ויתן לי תאימות לאנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הי אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי את ה- Xstreamer Side Winder בעקבות המבצע שיש בימים הקרובים ב- KSP. קראתי על המוצר אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע. 1. האם יהיה נוח להורים שלי (הבנה בסיסית בתפעול מחשב) להשתמש במכשיר הזה? 2. איך המכשיר ניגש לסרטים שנמצאים על מחשבים אחרים ברשת? האם התפעול של הפונקציה הזו נוחה? 3. האם גישה ל- Youtube נוחה? 4. הארדיסק - הבנתי שמומלץ לקנות למכשיר הארדיסק 'ירוק' של 5400 RPM מכיוון שהמשכיר לא דואג לקירור שלו כל כך טוב. על מה הייתם ממליצים? (כדאי הארדיסק שיש גם ב- KSP) עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכדאי גם 500GB או פחות... אשמח לתשובות מהירות.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Emin,

שלום, אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שיש לי כיום לFULL HD LED. התקציב שיש לי הוא 4-4.5. קראתי הרבה על הטלוויזיות וראיתי בעיינים שלי את הפיליפס החדשות PFL סדרה 7 ורואים בהם פשוט מדהים HD. האם יש המלצות נוספות בטווח המחירים הנל שיכולות להתאים לטווח המחירים, והאם בכלל כדאי ללכת על LCD? דא אני מעדיף להתרחק מפלזמה כי יש לי בחדר חלון די גדול. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום גולשים יקרים שלי בימים אלו אנחנו מתארגנים לקראת ראונדאפ של כמה כרטיסי קול למחשב, וכאן אתם נכנסים לתמונה! היינו רוצים לדעת אילו כרטיסי קול מענינים אותכם כך שנדע להכניס אותם לראונדאפ ונעשה השוואה אקטואלית... אז שוט, כולנו אוזן... ;D

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by בלה,

אני נוסע לארה"ב ויש לי 100 דולר... יש נגן נחמד בתקציב הזה? אני שומע בעיקר רוק(אירוסמית,גאנס אנד רוסס...). בעצם יש סיכוי שאני יכול לגייס מאח שלי עוד 100 דולר, אז מה האפשרויות שלי בטווח: 100-200 דולר בארה"ב (אם אוזניות יותר טובות ממה שמקבלים זה הכרחי/נכנס בתקציב, אז תכניסו בתוך התקציב). עם עדיפות ל- 100 דולר. יש נגנים טובים? אני לא רוצה משהו ג'נרי ואם רק זה מה שאפשר אז אני מעדיף כבר לא לקנות. איכות הסאונד חשובה לי אבל אני לא אודיופיל או קרוב לזה... אני רוצה מן הסתם כמה שיותר מקום, אבל לא פחות מג'יגה. תודה למי שיעזור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי מחשב hp pavilion dv6-1330ej וטלויזייה טושיבה בומבה איזה חיבור של כבל עם יציאה של 3 בננות יעשה את העבודה הכי טוב?[אם אפשר לינק אני אשמח] ועוד שאלה...יש כבל שמשלב גם קול או שצריך עוד כבל בנפרד??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש TV, ודי נסגרתי על LG, ספציפית על הדגם LG 37LD460, שראיתי שעולה בסביבות 2.4K אך אז שמתי לב שיש גם את הדגם LG 42PW350 שעולה 1K יותר, אך מאפשר גם צפייה בתלת מימד. האם כדאי להשקיע ולרכוש את דגם התלת-מימד? (נראה לי שהוא לא Full HD, אבל גם HD READY זה איכות טובה מאוד...) כלומר: האם הדגם היקר מספק ביצועים טובים בצפייה רגילה ולא יהיו בעיות, או שעדיף ללכת על הדגם הרגיל והמוכר??? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by XMB,

אהלן, רכשתי את הסט הנ"ל בהמלצת כמה אנשים כאן, גם היה מחיר דיי טוב 170$ (אני מתגורר בארה"ב), בכל מקרה לפני כן היה לי בזכות ולא בחסד והם עדיין חיים רמקולים Creative 5200 5.1 כ-8 שנים. איכות הבאס בין השניים אין מה להשוות, ה 5200 לוקח ללא כל ספק, הווליום של ה A2 בהחלט דומיננטי חוץ מכך אני לא רואה שום יתרונות, הסאונד ב 5200 פשוט טוב יותר, נעזוב את זה שהרמקולים הם 5.1 למרות שאני שומע רק מוזיקה שמעו בהם מדהים גם באחוריים (ישבתי שעות על הקינפוג עד שיתאים לחלל שהם נמצאים כדי שיריגישו אותם בכל סאונד ששמים במחשב), הבאס ב 5.1 היה שמיים וארץ מה A2. יש לציין שאין לי כרטיס קול או און-בורד יש לי Creative XtremeMusic 7.1 (דגם מקביל ל GAMER). בכל מקרה בגלל שאני לא משחק במשחקים ולא רואה כמע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by zapa,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות כפתור בערך ב 350-400 ש"ח הייתי מעדיף לא יותר אבל אם יש משהו ממש שווה אז אני פתוח להצעות, in-ear יכולות לבוא בחשבון אבל אף פעם לא ניסיתי, כך שאני לא יודע אם יהיו לי נוחות... כרגע יש לי sennheiser px200 שאני לא הכי מרוצה מהם, חסר לי משהו בעומק של הצליל, שמעתי שצריך לפתוח אותן.. מישהו יודע מה זה אומר והאם זה נכון? בכל מקרה השימושים יהיו בעיקר שמיעת מוזיקה מהמחשב, מנגן H340 של iRiver או בריצה/הליכה עם הסלולרי - אז חשוב שיהיו נוחות, שירים באיכות גבוהה יחסית, לא Lossless אבל 192-320 לרוב, בסגנון של רוק מלודי/כבד, טראנס/האוס וקלאסי... תודה רבה על העזרה וחג שמח...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by barzanger,

קניתי את המכשיר ועדכנתי לגרסא האחורנה אני מפעיל כל פורמט של ווידיאו אבל אני לא מצליח להפעיל כתוביות אשמח לעזרה ניסיתי לשנות לאותו שם לשנות סיומת אך ללא הצלחה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by IRIVERMAN,

ניסיתי למצוא את פיסת האינפורמציה הזו ולא הצלחתי ??? ??? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hell,

כמו שהבנתם אני מחפש אוזניות לא יקרות נוחות רצוי לא DJ אלה כאלה שניכנסות לטעלה של האוזן או מיתלבשות עליה ולא כפתור... (אני לא מיסתדר איתם ביכלל) אומרים שסנהייר מעולים באיכות ושמעתי את 497 והוא ממש טוב אולי משהו מסידרת הרחוב שלהם אבל רצוי שלא יזלול סוללות ושלא יהיה ענק כי יש לי כבר זוג להקלטה בבית סוני מוזרות כאלה שעולות 1000 בארץ הביאו לי ליומהולדת MDRמשהו כסופות ואם קבל מסולסל גאוני דרך הגב! לגבי המוסיקה אני שומע רוק מטאל פופ אלקטרוני וכל מה שדומה אני חולה על באסים ממש חשוב!!! ואם נגיד אני מזמין אוזניות ב 45$ על מה עוד אני משלם עד שהם מגיעות אליי הביתה? סתם שאלה שווה ליקנות במחיר הזה? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1550840

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Men7a,

שלום , אני רוצה לחבר בערך 12 רמקולים לבקר שליטה אחד , שייתן לי אפשרות להנמיך ולהגביר את הרמקולים בנפרד כלומר , כל 2 זה ערוץ אחד , שאפשר להגביר ולהנמיך ללא קשר לווליום של הערוצים האחרים כל מה שאני מוצא ברשת זה מיקסרים של DJ'S ואני לא צריך משהו מיוחד , רק ווליום וזהו. תודה רבה על העזרה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם ! לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 . חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר. עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל. הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT . עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף פעם לא עשה לי בעיה דומה . האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ? בתודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מתלבט בין כמה דגמים, EMU 0404 ESI JULI קריאטייב AUDIGY 2SZ, או SB X FI 0550 המטרה היא כרטיס איכותי, מיועד לאודיו בעיקר עבור פרוייקט מחשב ברכב הדרישות הם, (בין חומרתיות, בין דרך תוכנה כגון ASIO ) להוציא דרך הכרטיס 4 ערוצים, בסטריאו ( צמד קדמי וצמד אחורי) הJULI מגיע כבר עם חיבורי RCA עבור המגברים - שזהו יתרון מבחינתי, את ההזמנה אני מבצע בלאו הכי דרך איביי, ולכן המחיר לא כ"כ משחק (אם צריך אני אתפשר על משומש עבור כרטיס שיענה על הדרישות) דרישה נוספת - הממשק חייב להיות PCI בכדי להתאים ללוח, כל אפשרות נוספת של חיתוכים למיניהם תתקבל בברכה. תודה רבה אלי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ag43,

קניתי בזמנו במכירה הקבוצתית של הפורום רמקולי MICROLAB SOLO 6C והשתמשתי בהם עד עכשיו בלי בעיות מיוחדות. חיברתי אותם למחשב הנייד שלי וכשהזזתי אותו שמעתי רעש מהרמקולים כמו של בעיית מגעים ומאז הרמקול הימני מוציא צליל מעוות. השמאלי עובד בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה והאם אפשר לתקן אותה לבד? אם לא- איפה ניתן לטפל בהם? עדכון: עכשיו הרמקול מרעיש מאוד כשמדליקים אותו (אפילו כשהוא לא מחובר) ואי אפשר להשתמש בו כלל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אני הרבה פעמים מעביר סרט מהמחשב לדיסק עם תרגום וכשאני בא לראות בדיוידי אני לא יכול לראות את הסרט/ים.... מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אולי שיכולה לסנכרן את התרגום או משו כזה...??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

קניתי רמקולים של לוגיטק x220 וכשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז יש באסים חזקים מהסאב וופר וכשאני מוריד את העומה של הבסים עדין מרגישים אותם די חזק והשכנים משגעים אותי אז השאלה שלי אם יש איזשהו תוכנה למחשב שאפשר בעזרתה להוריד את הבסים של הרמקולים תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by icebreak,

http://click.linksynergy.com/fs-bin/click?id=4NWncA3Pu/c&offerid=63348.434051557&type=10&subid= 85$ במלאי מוגבל מאוד, לזמן מוגבל.. בהתחשב שהמחיר שלהם בד"כ הוא 125-150$ במקומות אחרים, ולזה שהאוזניות נחשבות למעולות, לנגני מוזיקה בלי מגבר נייד, נראה לי דיל מצויין למי שמספיק לקנות... ותודה ל לDAPREVIEW...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שומע יותר מידי מוזיקה אבל לא מסגנון מסוים. מחפש סאונד איכותי ומחיר זול ככל שאפשר עם באס לא חזק אבל גם לא זניח. כל זאת בתקציב של עד כ800 ש"ח, למרות שאם בתוספת של עד 150 ש"ח אוכל לקבל שדרוג משמעותי אוכל להתגמש. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים