עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום חברים, אני מחפש לקנות לי מערכת לרכב. אין לי הבנה בכל הנושא של אודיו לרכב, ולכן אני מנסה להעזר בכם. אני רוצה לרכוש Cd-Player שעומד בתנאים הבאים: 1. מחיר: לא יקר, אין לי יותר מדי כסף להשקיע, 600-700 ש"ח. 2. פאנל נשלף - חובה! 3. MP3 (לא חובה, אבל מאוד חשוב לי) 4. 4x50w (אני מתכנן לחבר רק 2 רמקולים אחוריים בהתחלה, אבל שיהיה. לא יורד מ4x50w). 5. איכות שמע גבוהה. עריכה: עכשיו הסתכלתי במכירות של אתר walla.co.il ומצאתי את המוצר הבא: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1136899 הוא עונה על מירב דירושתי, השאלה היחידה היא האם הוא טוב, ושווה את ההשקעה או שכדאי לחפש משהו אחר.. בחיי לא שמעתי את השם Sunkyo (סילחו לי אם אייתתי לא נכון) ולכן אני …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by bneli,

חשבתי שאני כמעט סגור על 313או AKG K315 אבל ראיתי שגם לsennheiser יש אוזניות כפתור אז זה גרם לי להתלבטות... השאלה מה עדיף ויותר איכותי? תודה אלי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ביצה,

שלום לכולם! אני מחפש אוזניות שיהיו טובות לספורט- ריצות ואופניים לכן אני מאמין שקשת לא יהיו נוחות, אבל מצד שני אני לא כ"כ אוהב את ה-In ear :-\ מה שאני מבקש ממכם זו עצה לאוזניות שלא יפלו מהאוזנים כל דקה (כמו כפתור בשקל תשעים) עוצמה חזקה, בס טוב, ומחיר של 150 שקל פלוס מינוס ואפשרות לקנייה מחו"ל. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי לא מזמן נתקלתי בשיר תותחי שהבנתי שהוא שיתוף פעולה בין Bizkit, Godsmack, ו Disturbed ... השיר נקרא Blood In My Eyes , מין ראפ מטאל מעולה כמו שאני אוהב. בשום מקום עדיין לא מצאתי את מילות השיר. מבקש את עזרתכם האדיבה. (שימו לב - יש שיר באותו שם של בוב דילן, אין קשר בין המילים בכלל!!) תודה HF

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ozba77,

שלום, יש לי מדיה סנטר בסלון שמחובר לטלויזיה בחיבור VGA. בכרטיס מסך הגדרתי את הטלויזיה כ- Extended desktop ואז אני גורר לשם את הסרט. הטלויזה מוגדרת על רזולוציה של 1920X1080 כלומר FULL HD ואני גם רואה סרטים ברזולוציה הזו האם העובדה שחיברתי את הטלויזיה בכבל VGA משפיעה על האיכות? האם כבל HDMI ישנה משהו? כשאני מחבר כבל HDMI (בנוסף ל-VGA) אני לא רואה כלום (כרטיס מסך של ATI).

6. לכל מביני עיניין! אני מחפש כרטיס קול איכותי שתומך במע' surround ויציאות אופטיות (IN AND OUT) בעיקר לשמיעת מוזיקה האם ה creative s.b live platinium תומך בכך מבקש המלצות תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מתלבט בעיקר בין שני הנ"ל - Xtreamer Prodigy ו-Playon!HD Mini2 (אחד עם מקום לכונן ושני בלי) רציתי לשאול לגבי פרמטר שלא נמצא במפרטים.. איזה מהשניים יותר נוח לשימוש מבחינת ה-GUI שלו? הסטרימר ישמש את ההורים שלי ששולטים פחות ממני בטכנולוגיה.. אופן השימוש שאני חושב עליו על מנת שתבינו את השימוש המתוכנן- לעשות במחשב שזה יקושר אליו ספריות לפי כל נושא ושיהיה אפשר למצוא ולראות בנוחות. משהו בסגנון של: D:\Streamer\Photos\Trip to Here 1 D:\Streamer\Photos\Trip to There 2 D:\Streamer\Audio\Disk 1 D:\Streamer\Audio\Disk 2 D:\Streamer\Audio\Other Songs D:\Streamer\Video\Movies\Movie 1 D:\Streamer\Video\Movies\Movie 2 D:\Streamer\Video\TV\Series 1 D:\Streamer\Video\TV\Series 2 (הערה- …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ilyadd,

רציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser MX 550 sennheiser MX 500 sennheiser MX 400 koss SPARK PLUG ולמה? או שיש אוזניות יותר טובות עד 200 שקל? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Black Knight,

אני מנסה להפעיל סרטים מסוימים, אשר במדיה פלייר פועלים עם קול ויש תמונה אבל אין שם אפשרות לשים כתוביות. ניסיתי בVLC Player, יש קול ותמונה אבל הכתוביות לא פועלות. אותו דבר בBSPlayer. בMV2Player אין קול בכלל. מה הסיבה לזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Snatch,

למישהו יש מושג מתי הx5 מגיע לארץ בצורה קצת יותר מסחרית חוץ מכל החנויות המחתרתיות הקטנות האלו...?! וכמה הוא יעלה פה בערך ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Nick1986,

מישהו יודע מיהו היבואן הרשמי שלהם ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Blue Eyes,

שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש. השימוש העיקרי הוא סרטים ומוזיקה רציתי לקבל המלצות לכרטיסים של 5.1 לפחות. המחירים הם 180-350 (בשום אופן לא יותר מזה) אשמח לקבל המלצות. בנוסף יש לי שמות של מספר דגמים אבל אני לא יודע מה הכי טוב, ומה ההבדלים, אם מישהו יוכל להגיד לי זה יעזור מאוד. Live 7.1 24Bit Creative CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY VALUE AUDIGY SE 7.1 24-bit תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by lidor_abo,

האם אני יכול לחבר סוני ליסטיישן למסך של הdvd הנייד?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בהמשך לדיון הזה, אשר ננעל, חשבתי לפתוח דיון חדש בתקווה שהפעם הוא יהיה קצת יותר ענייני. אני אתחיל כמובן: אחוריים Omega-Audio Mini-101 (זה הדגם הקודם שיוצר עד לפני שנה בערך, הרכיבים בו שונים מהדגם החדש יותר): ה-K1000 (ה-280 ששוכבות ליד כבר נמכרו): מאז הפעם שעברה (עמוד 3 בדיון המקורי) היו אצלי לא מעט שינויים. אבל הסיכום שלהם הוא MS-1 שמחליפות את ה-HD280, ה-Zhaolu הולך לבעלים אחרים, ה-SB3 נכנס החל מהיום בתור מקור אנאלוגי ראשי, הקדמיים נמכרו, וכרגע עומדים מקדימה Perfect 709. הגיע סנטר מיוחד ויחיד במינו (מבוסס על ה-Center 7, אבל משודרג מכל בחינה אפשרית). ה-CDP הלך לבעלים אחרים, הגיע Rotel 845 שמגביר את הקדמיים, כך שכעת הרסיבר מגביר רק סנטר ו-2 אחוריים. הנה התמונה המעוד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. הזמנתי סאב מנענע במכירה פומבית במחיר 273 ש"ח ואקבל אותו תוך 14 ימי עסקים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2861504 מה דעתכם עליו ? קראתי הרבה חוות על הסאב הזה וכולם חיוביות חוץ מאחת שהטרידה אותי :-[ לכן אני מבקש את דעתכם אשמח לקבל תגובות מאחד שנשה את הסאב תודה על הקריאה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by asaf172,

שלום יש לי את הרמקולים logitech z323 כאשר אני מדליק את הרמקולים או מגביר/ מנמיך את הווליום ישנו קול מעצבן מהרמקול השני זה קורה רק באותן שניות שאני מדליק או משנה את הווליום. אם אני לא נוגע ברמקולים אז הכל בסדר והבעיה נעלמת. וכמו שאמרתי, זה קורה רק באותו הרמקול שאין בו את כפתור השליטה על הווליום. הצעות כלשהן? תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי כרטיס קול אסוס שיש בו פלג 4 פינים שצריכים להתחבר ללוח אם אך כל מקום של פלג 4 פינים בלוח הכרטיס רושם שלא מזהה חיבור חשמל מ- 4 פינים בלוח , למה ? לאן לחבר בלוח ? http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3527#ov תמונת הלוח

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hshahar,

אני מחפש את האפשרות הזולה ביותר לסטרימר או HTPC להריץ סרטים, לגיבוי ולהורדת טורנטים. הדרישות העיקריות הן שאני אוכל להכניס פנימה דיסק קשיח 3.5'' (אני מעוניין לשים 2TB לכן השטח הגדול.). גישה באחד הפרוטוקולים FTP/SMB/NFS או כל תחליף ששכחתי. יכולת להוריד טורנט בצורה נוכה, רצוי שליטה כל שהיא מהמחשב (הבנתי שזה קיים ברוב הלקוחות.). ושיריץ סרטים טוב - כלומר שלא יתחיל לקרטע ב 1080p כשהמצלמה זזה או עושה זום. תמיחה בעברית (גם שמות קבצים וספריות וגם כתוביות כמובן.) ברור לי שכמעט כל HTPC יענה על הדרישות, אבל אולי יש חלופה זולה יותר בעולם הסרטמרים? תודה מראש, שחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ag43,

קניתי בזמנו במכירה הקבוצתית של הפורום רמקולי MICROLAB SOLO 6C והשתמשתי בהם עד עכשיו בלי בעיות מיוחדות. חיברתי אותם למחשב הנייד שלי וכשהזזתי אותו שמעתי רעש מהרמקולים כמו של בעיית מגעים ומאז הרמקול הימני מוציא צליל מעוות. השמאלי עובד בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה והאם אפשר לתקן אותה לבד? אם לא- איפה ניתן לטפל בהם? עדכון: עכשיו הרמקול מרעיש מאוד כשמדליקים אותו (אפילו כשהוא לא מחובר) ואי אפשר להשתמש בו כלל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש TV, ודי נסגרתי על LG, ספציפית על הדגם LG 37LD460, שראיתי שעולה בסביבות 2.4K אך אז שמתי לב שיש גם את הדגם LG 42PW350 שעולה 1K יותר, אך מאפשר גם צפייה בתלת מימד. האם כדאי להשקיע ולרכוש את דגם התלת-מימד? (נראה לי שהוא לא Full HD, אבל גם HD READY זה איכות טובה מאוד...) כלומר: האם הדגם היקר מספק ביצועים טובים בצפייה רגילה ולא יהיו בעיות, או שעדיף ללכת על הדגם הרגיל והמוכר??? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nahum8,

כרגע אני עם הOB. לוח אם P55 UD3L

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 7.1 למחשב... אני לא בטוח אילו רמקולים כדאי לקחת לפי מה שקראתי בביקורות אני מבין שאין על creative gigaworks750 אבל הם עדיין עולים כ 3000 שח בארץ שזה קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא על רמקולים למחשב! אילו עוד אפשרויות עומדות בפני מבחינת רמקולים 7.1 בלבד. עד כמה שהבנתי יש את הדגם היותר פשוט של CREATIVE T7700 ונכון לעכשיו לא ראיתי משהו אחר פרט ל 2 הדגמים האלה... מהניסיון שלכם איך נשמעים ה 7700... לא מבחינת עוצמה של להרעיד את הבית אלה מבחינת איכות יותר.. כי אני מתאר לעצמי שכל סא רמקולים שאני אקנה יהיה מספיק חזק מבחינת העוצמה שלו.. ואם תהיה בעהי אזי דווקא באיכות.. בנוסף אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על עוד רמקולים 7.1 אשמח לשמוע (במיוחד אם יש …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shlomid,

אהלן מדובר כאן על הרמקולים: http://www.pch.co.il/docs/pd-938365072.htm רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון איתם אשר יכול להמליץ או לא להמליץ לי עליהם בעיקרון חשוב לי המפענח הפנימי לפרו לוג'יק ו-DTS לכן הלכתי בכיוון הזה בתודה מראש לכול העוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים