עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Raspberry Pi חדש עם Model B מחובר לרשת הביתית דרך LAN ומריץ XBMC בגירסתו האחרונה, כאשר בקובץ הקונפיגורציה ה Overclock mode settings מכוון ל High. אני מנסה לנגן הסרטות שבוצעו במצלמת ווידאו ביתית HD של Canon דגם HG20 שנרכשה לפני 4 שנים, הסרטים נשמרים בסיומת m2ts ועבור כל דקת הסרטה נשמרים כ 160 מגה. הבעיה היא שהניגון מאוד מקרטע, בכל חצי דקה/דקה הסרט נתקע למשך מספר שניות (ולעיתים יותר מכך) ואז ממשיך. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. מחפש לקנות אוזניות קשת, עוד לא ברור לי אם אני מעדיף סגורות או פתוחות. השימוש העיקרי הוא במחשב, בעיקר לצורכי עריכת ווידאו, ומידי פעם משחקים ומוזיקה. הן יתחברו לכרטיס קול של הלוח אם: asrock z68 pro 3 תקציב כאמור: 250 שקל (חריגה לכיוון ה300) או 70$ במידה והמשלוח סביר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Ok אז אחד הסרטים האגדיים הגיעו אליי באיכות הכי טובה שיכולה להיות 300 FullHD 1080P & PCM 5.1 (Surround 4.6mbps) blue-ray 32.4GB הבעיה היא שאני מריץ אותו אז ישנם לאגים קטנים... לא הדבר הכי גרוע שנתקלתי בו, היו לי כבר מקרים הרבה יותר גרועים עם סרטי 1080P ב x264 . השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי להריץ את הסרט הזה חלק? כל האמצעים כשרים חוץ משדרוג חומרה, אבל פירמוט\נגנים\קודאקים שונים וכל מה שכלול בזה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by barzanger,

קניתי את המכשיר ועדכנתי לגרסא האחורנה אני מפעיל כל פורמט של ווידיאו אבל אני לא מצליח להפעיל כתוביות אשמח לעזרה ניסיתי לשנות לאותו שם לשנות סיומת אך ללא הצלחה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. בהמשך לדיון הזה, אשר ננעל, חשבתי לפתוח דיון חדש בתקווה שהפעם הוא יהיה קצת יותר ענייני. אני אתחיל כמובן: אחוריים Omega-Audio Mini-101 (זה הדגם הקודם שיוצר עד לפני שנה בערך, הרכיבים בו שונים מהדגם החדש יותר): ה-K1000 (ה-280 ששוכבות ליד כבר נמכרו): מאז הפעם שעברה (עמוד 3 בדיון המקורי) היו אצלי לא מעט שינויים. אבל הסיכום שלהם הוא MS-1 שמחליפות את ה-HD280, ה-Zhaolu הולך לבעלים אחרים, ה-SB3 נכנס החל מהיום בתור מקור אנאלוגי ראשי, הקדמיים נמכרו, וכרגע עומדים מקדימה Perfect 709. הגיע סנטר מיוחד ויחיד במינו (מבוסס על ה-Center 7, אבל משודרג מכל בחינה אפשרית). ה-CDP הלך לבעלים אחרים, הגיע Rotel 845 שמגביר את הקדמיים, כך שכעת הרסיבר מגביר רק סנטר ו-2 אחוריים. הנה התמונה המעוד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Lishay,

סודר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bg1948,

אחד השימושים במסך טלוויזיה להם אני זקוק זה היכולת לשוחח בסקייפ. נאמר לי שאין אפשרות לחבר סתם מצלמה של PC אלא יש מצלמות יעודיות לטלוויזיה - אבל הבעיה שהן יקרות מאד לטלוויזיה סמסונג (הטלוויזיה שאני עומד לרכוש היא מסדרה 6400ׂׂ) המצלמה עולה כ-700 ש"ח !!!!!! האם אין דרך כלשהיא להשתמש במצלמה רגילה של מחשב ? האם חיבור מסך הטלוויזיה למחשב לא יאפשר זאת ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8080281 מה אתם אומרים עליה? היא טובה? אני לא מבין בזה....

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Black Knight,

אני מנסה להפעיל סרטים מסוימים, אשר במדיה פלייר פועלים עם קול ויש תמונה אבל אין שם אפשרות לשים כתוביות. ניסיתי בVLC Player, יש קול ותמונה אבל הכתוביות לא פועלות. אותו דבר בBSPlayer. בMV2Player אין קול בכלל. מה הסיבה לזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

העדפה לאוזניות שאפשר להזמין מזיגזג\פנדה בפנדה יש את הזלמן ב300 שקל בזיגזג יש אוזניות של SENNHEISER שמשום מה אף דגם לא זמין במלאי עדיפות למינימום מחיר במקסימום איכות לשמיעת שירים בלבד!! משחקים וסרטים אני שומע ב ATP3 אני רק צריך שירים לשמיעה בלילה ובזמן שיש משפחה בבית ולא כדאי לשים פול ווליום כ.קול סאונד סטורם - און בורד אוזניות שהמקסימום שלהם יהיה חזק, אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוה - לא מחריש אוזניים אבל ווליום ברמה טובה (: מצטער מראש על התקציב המוגבל אבל זה מה שאני מוכן להשקיע על אוזניות לשירים בלבד בלי צורך במגבר כמובן ודברים כאלה.. תודה. (:

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by benor,

איך מפעילים את הרמקול הפנימי נגיד אני רוצה להשמיע ממנו שיר איך אני יכול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Aviko,

יש לי סאב וופר של מיקרוסופט, יש לו תיבה מסריחה ומגעילה שמאוד התלכלכה כבר...מפלסטיק אני מועניין לבנות לו בעצם תיבה חדשה מעץ, ורציתי לדעת האם זה ישפיע על איכות הסאונד, מאיזה עץ מומלץ להכין? תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בתור אחד שנכנס לעולם הזה לפני לא הרבה זמן יש כל מיני מושגים שאני לא כלכך מבין כשאנשים מדברים על כל מיני אלמנטים בשיר האם יש למישהו איזה מילון או משהו בסגנון לדברים הללו ? כמו כן אפ פעם לא הבנתי איך להתעסק עם האקולייזר יש שם כל מיני תדרים על HZ ... יש מקום שמלמד איך להתעסק עם זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגודל 37'. מרבית הזמן אנחנו נראה שידורי SD, אז חשוב שהיא תוכל להראות אותם בצורה טובה. התקציב הינו עד 4.5K, ואם אפשר אז עדיף בפחות. כלומר עם יחס תועלת/עלות כמה שיותר טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by netanel1234,

שלום, יש לי DVD אם רסיבר ביחד כאילו מחובר ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כבל מהמחשב לDVD לכניסה AUX האם זה ניתן ויעבוד? צד אחד מתחבר כאילו במקום הרמקולים של המחשב ואז הכבל מתפצל לשניים ל אדום ולבן לAUX! תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by CaRTeR,

שני המוצרים הנ"ל עולים 550 שקל. קראתי את הביקורת על הסאן דיסק שמישהו מהפורום עשה באמת עזרה לי על מה אתם ממליצים ללכת? האם מישהו יודע על הבדלים טכניים ביין 2 הנגנים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by meir21,

אהלן אני מחפש לקנות Hauppage HD-PVR כדי ללכוד מהטלוויזיה בHD . אבל קשה למצוא את זה בארץ.האם יש סכנה בלהביא מחו''ל בבחינת מכס וזה .אם יש כאן מישהו שקנה / הזמין , אני אשמח לקבל עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אני מתלבט בעיקר בין שני הנ"ל - Xtreamer Prodigy ו-Playon!HD Mini2 (אחד עם מקום לכונן ושני בלי) רציתי לשאול לגבי פרמטר שלא נמצא במפרטים.. איזה מהשניים יותר נוח לשימוש מבחינת ה-GUI שלו? הסטרימר ישמש את ההורים שלי ששולטים פחות ממני בטכנולוגיה.. אופן השימוש שאני חושב עליו על מנת שתבינו את השימוש המתוכנן- לעשות במחשב שזה יקושר אליו ספריות לפי כל נושא ושיהיה אפשר למצוא ולראות בנוחות. משהו בסגנון של: D:\Streamer\Photos\Trip to Here 1 D:\Streamer\Photos\Trip to There 2 D:\Streamer\Audio\Disk 1 D:\Streamer\Audio\Disk 2 D:\Streamer\Audio\Other Songs D:\Streamer\Video\Movies\Movie 1 D:\Streamer\Video\Movies\Movie 2 D:\Streamer\Video\TV\Series 1 D:\Streamer\Video\TV\Series 2 (הערה- …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, קיבלתי טלויזיה חדשה של סמסונג - C530 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- Full HD. כאשר אני מחבר דרך כבל DVI (מהמחשב) ל- HDMI (לטלויזיה) זה ישר קולט אות של 1920x1080 אבל לצערי זה מראה את זה באיכות נוראית. דבר ראשון, זה לא מותאם למסך כמו שצריך - חלק ממה שרואים במחשב לא נכנס בטלויזיה וזה כאילו "נמתח" לא כמו שצריך, דבר שני, הצבעים ממש לא נראים כמו שצריך - הצבעים בהירים מאוד ולא תואמים בכלל לאיך שזה אמור להראות באמת. לפני כן, היה לי LCD של סוני - P3000 בגודל 32 אינץ' שתומך ב- HD Ready. זה ישר קלט רזולוציה של 1366x768 וזה עבד לי נהדר עם צבעים ועם התאמה למסך. לכן, עכשיו אני העברתי לרזולוציה הזאת וזה באמת עובד נהדר, אבל הבעיה שזה לא ממצא את הפוטנציאל של הטלויזיה ואני רוצה לעבוד על 1920x…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לבעלי ידע בתחום מבקש לשמוע המלצות לזוג רמקוליים איכותיים לשמיעת מוזיקה . סרטים . וכד' - בעתיד מעוניין לחבר אותם למגבר חיצוני ומערכת סטראופונית .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by NGNG,

יש לי ממיר HOT HD ואני מחבר אותו בעזרת כבל HDMI-DVI למסך מחשב שלי ACER X233, אבל זה כותב לי format not supported ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר, יש לי מישהו מושג מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by n9555,

אני הבנתי שאלטק היא החברה הכי טובה בעולם לרמקולים(למחשב).... פי כמה היא עולה על לוג'יטק? נגיד והייתי רוצה לקנות משם מערכת שתתאים למשחקים +שתתאים לחווית מוזיקה איזה רמקולים אתם הייתם לוקחים במקומי?(אני פשוט לא מבין בזה) http://www.alteclansing.com/index_intl_update.asp?lid=english אל תציעו לי את ה atp3

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ExtraSi,

מסך LG 60 LA621Y במרחק 4 מטר מהמסך ממוקם הסלון, ובמרחק 6 מטר מהמסך (קרי, 2 מטר מאחורי הסלון) יש ספרייה שחורה גדולה, בתקרה יש שתי שורות עם נורות LED המכוונים לאיזורים שונים בסלון. כאשר התמונה המוצגת חשוכה יחסית, יש השתקפות משמעותית של הספרייה במסך, כאשר הצמונה צבעונית, הכל תקין, אך בתמונות כהות ממש רואים את מה שנמצא מאחורי הסלון, האם יש מה לעשות למעט כיבוי אורות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by german103,

האם מישהו רכש אותם לאחרונה ויכול להגיד האם הדגם עדיין סובל מרעשי רקע? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב. אני מחפש רמקולים (או אפילו - רמקול בודד), לחבר למחשב הנייד שלי כדי לשמוע מוזיקה בצורה יותר הגיונית. אני גר בדירת סטודנט, ומעדיף להימנע מסידור ה 2.1 (שגם מייצר מלא חוטים). האם יש אופציה לרמקול בודד? במידה ולא, איזה רמקולים (ואני מניח שעדיין קיימים בעולם רמקולים שמכילים קומפלט גם את יחידת ההגברה וגם את הסאב) מומלצים במחיר סביר (בכל זאת סטודנט)? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.