עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני משנה את המחיר לעד 150$ אני מעדיף אוזניות on ear עם מיקרופון ויכולת שליטה על הווליום והפלייבק. האוזניות ישמשו למוזיקה בעיקר של ראפ והיפ הופ. אם אפשר אני רוצה אוזניות שנראות טוב, בסגנון של האוזניות של דר דרה (הבנתי שזה מותג גרוע, נכון?). אם יש אפשרות לקפל אותם זה גם יהיה טוב. אני ממש לא מבין בזה, אז אם תוכלו לתת כמה שיותר אינפורמציה זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Kerberos,

ערב טוב, נתקלתי בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה לראות סרט - המדיה פלייר מתחבר לשרת מוריד את הקודק ואני יכול לראות אבל אין קול ! התופעה היא בד"כ הפוכה כאשר אין מקודד מתאים ואז אפשר לשמוע אבל אין תמונה. הדבר קורה במספר סרטים של שייר ריאקטור (אודיסאה בחלל 2001 / 2010 ומספר סרטי מסע בין כוכבים). במחשב מותקנים כמעט כל הדיווקסים האפשריים כולל חבילת הנמו. בנוסף כל פעם כאשר מנסים לטעון את הסרט הוא מוריד את המקודד ושוב יש רק תמונה ללא קול. כאשר מסתכלים במאפיניי קובץ ה AVI ניתן לראות שלא מצוין פורמט האודיו אלא רק מצוינים Average Data Rate ו Sample Rate ובנוסף Channels (5)בניגוד לדיווקסים הרגילים שעובדים כמו שצריך עם קול ותמונה שבהם מצוין שפורמט אודיו הינו Mpeg LAyer 3 וגם ה Channl…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ג'יגהבייט - CREATIVE SOUND BLASTER PCI128. אין בעיה עם חיבור זוג רמקולים סטנדרטי של מחשב, שומעים טוב. רק לא איכותי במיוחד. בנסיון לעלות כיתה, חיברתי רמקולים של מיני סטריאו, גם של SONY וגם של SBS, ומשום מה הקול נשמע חלש מאד בשניהם, בפול ווליום. אמנם אורך החוטים מהמחשב לרמקולים הוא כמה מטרים אבל בחיבור למחשב ישן עם כרטיס קול אחר לא היתה בעיה. מישהו יודע מה הסיבה? צריך מגבר או משהו דומה? בדקתי בכל ההגדרות של קול בחלונות XP וניסיתי כמה דרייברים ולא הסתדר. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by 12345,

שלום לכולם... אני צריך תוכנה מקצועית לעריכת סאונד, הפרדת צלילים בשיר, הקלטה, חיבור של קבצים אחד על השני... ועוד תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אוזניות כפתור עד 50 דולר מאמריקה,זה בישביל הנגן Creative Zen Micro.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, החלטתי לקנות טלויזיה חדשה. מעוניין בטלויזיה בגודל 37" וברזולוציה FHD. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד. אני מתכנן לחבר את הטלויזיה לשני מקורות: למחשב - באמצעות כבל HDMI לממיר HOT HD - באמצעות כבל HDMI השימושים שאני אעשה בטלויזיה הם: 1. ניגון סרטים מהמחשב ברזולוציות SD, 720P, 1080P. 2. משחקים דרך המחשב (יש לי GAMEPAD אלחוטי) 3. צפיה בשידורי HOT באמצעות הממיר שמוזכר למעלה. מאוד חשוב לי הנושאים הבאים: 1. מכיוון שאני הולך לשחק במשחקים אז שלא יהיו מריחות או השהיות. 2. דיוק ואיכות צבעים. 3. זויות צפיה גדולות. תודה רבה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, הearpods של אפל הלכו לעולמן (אחרי חיים ארוכים למדי, יש לציין) והגיע הזמן למצוא תחליף.. העניין הוא שממה שהסתכלתי בינתיים קיבלתי את הרושם שאין יותר דבר כזה. כלומר כל האוזניות הקטנות היום הן in-ear. הדרישות שלי הן פשוטות (או ככה חשבתי): אוזניות זולות, לא in-ear, עמידות ונוחות ועם מיקרופון. איכות השמע היא פרמטר משני פה מבחינתי. ההנחה שלי הייתה שאם מוצר של אפל עולה מחיר מסויים צריך להיות מוצר מקביל במחיר זול יותר (בלי ה"מותג" אפל). האם אני טועה? האם האוזניות של אפל הן הפתרון הכי טוב לדרישות שלי? פשוט ממש לא נעים לי האוזניות שנכנסות לתוך האוזן יותר מידי... וסתם מתוך עניין, מה קרה שההיצע של אוזניות מהסוג הזה ירד ככה? מה החסרונות שלו? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחפש לקנות אוזניות קשת, עוד לא ברור לי אם אני מעדיף סגורות או פתוחות. השימוש העיקרי הוא במחשב, בעיקר לצורכי עריכת ווידאו, ומידי פעם משחקים ומוזיקה. הן יתחברו לכרטיס קול של הלוח אם: asrock z68 pro 3 תקציב כאמור: 250 שקל (חריגה לכיוון ה300) או 70$ במידה והמשלוח סביר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by M-a-T-a-N,

התחדשתי אתמול בכבל 150 ש"ח עלה לי מקווה שלא עבדו עליי חיברתי אותו מהמסחב למסך ולא יודע לא רואים טוב, חלק כמו הכבל הרגיל (VGA-VGA) LCD: Samsung LA32A450 מסך מחשב: DELL 2007WFP הכרטיס מסך שלי ATI Radeon X1900 Series מחובר בCLONE

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by JewBear,

רכשתי היום כבל HDMI TO HDMI 10 מטר. חיברתי אותו מהכרטיס מסך שלי 5850 אל ה LCD שלי, רואים מצויין והכל. אך רציתי לשאול האם יש אופציה בכרטיס מסך זה להעביר גם סאונד? ואם לא מה הדרך להעביר סאונד? כי כרגע אני שומע מהרמקולים במחשב. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by thedarkman,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה תקציב:1300 שקל שימוש:רק למוזיקה כרטיס קול: אני אציין את הלוח אם שלי gigabyte ep45-ds3l בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה רמקולים טובים ואיכותיים למוזיקת אלקטרו/האוס 2.אני רוצה שיהיה ווליום גבוה מאוד 3.אם אפשר שיהיו לרמקולים כבלים ארוכים כי אולי אני אתלה אותם על הקיר 4.לגבי מספר הרמקולים מה הכי עדיף רק למוזיקה 2.1 או 5.1 תגידו לי אתם מה הכי מומלץ בקיצור אני רוצה את הרמקולים הכי משתלמים וטובים שאפשר להביא בתקציב הזה למוזיקה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by com,

גרסת החצי גיגה.. מתלבט קשות בין הנגנים, המחיר הוא כמעט זהה, לSansa אפשרות להרחיב זיכרון, אבל אולי טיפונת גדול בשביל נגן מבוסס פלאש? בDAP הרדיו מובנה באוזניות, לעומת הסנסה שבו הרדיו מובנה במכשיר. בכל מקרה, אין לי מושג באיזה משנהם לבחור.. מה עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני צריך מגבר סטריאו/ מונו בעוצמה נמוכה האם יש מישהו שיודע איכן ניתן לקנות? עדיף מגבר דיגיטלי.. לדוגמא : http://www.tnt-audio.com/ampli/t-amp_e.html אשמח לתגובה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by fire15,

היי, אבי קנה לי MP4 שהיה בהונג-קונג כדאי שלא יהיה לי משעמם בצבא אז הבאתי סקירה קטנה כי יחסית למחיר ולתמורה זה נגן מדהים הנגן קורא את כל פורמטי המדיה שיש אני ניסיתי. הנגן עצמו נקי וחלק. הסאונד שלו טוב עד טוב מאוד, הנגן הוא נגן פלאש אך עם הנגן מקבלים זיכרון פלאש של 4GB שזה ממש מעולה הנגן גם מסוגל להקליט דברים מהטלויזיה שזה בכלל מדהים. ניתן גם לחבר את הנגן לטלוויזה כדי לראות סרט מהנגן לטלוזיה. ניתן ליראות תמונות וגם לקרוא כל מיני מסמכים למניהם הבטריה מחזיקה 16 שעות נגינה רצופה ו 10 שעות ווידאו גודל המסך הוא 3.5 אינצ' שזה דיי גדול הוא מיתחבר למחשב ע"י USB2 הנגן ניטען מהחשמל ולא ע"י ה-USB משך הטעינה כ2 וחצי - 3 שעות עד טעינה מושלמת החברה היא mymedia דגם A8 המחיר של …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BoA,

שלום בעבר היו לי cx300 עד שנקרע להם הכבל. הן היו אוזניות מצוינות. אח"כ קניתי את הReference 220וJBL ואני בכלל לא מרוצה מהם. אני מחפש את הנפח בשיר את הבאס הזה והJBL אולי נותן צליל נקי יותר אבל בכל שאר הדברים הcx לא רואה אותו עכשיו בכלל הפסקתי לשמוע שירים בנגן בגלל האוזניות האלה וחשבתי לקנות את הcx500. השאלה היא אם זה שדרוג רציני מ cx300 ויורגש הבדל. אגב הJBL למכירה במחיר הזוי למעוניינים הזוי שווה כסף לסיגריות יאללה ביי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dvirs12,

אני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בארה"ב לשימוש עם נגן MP3, עדיפות לIn Ear, אבל יש לי שאלה: האם יש הבדל משמעותי באיכות הצליל בטווח מחירים הזה בין אוזניות In-Ear לסגורות? ואם הסגורות יותר איכותיות תנו גם המלצה לסגורות (אבל קומפקטיות) בטווח הזה. תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי אוזניות Koss Porta pro, חוט שמחובר לאחת האוזניות נקרע. מה אפשר לעשות? אני מניח שזה לא במסגרת האחריות.. יש דרך לתקן את זה? ואם כן - איך? אם אי אפשר אני קונה אוזניות חדשות זהות, הן מעולות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב שלי קליק ימני ואז פרמוט. פתאום ה DVD לא מזהה את הדיסק הקשיח התקשרתי/הלכתי לתמיכה/מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. רציתי לשאול כמה שאלות: 1 - מבחינת קרינה? איך הייתם מדרגים ביחס אחד לשני led,lcd ופלזמה 2 - איך הדגם שרשמתי בכותרת? למישהו יש ניסיון אישי איתו? 3 - כמה זה משנה אם האחריות היא של קבוצת חי (יבואן רשמי) או של יבואן אחר? 4 - יש דגם אחר מומלץ בטווח מחירים הזה? (עד 5,000) בתודה, רועי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Nick1986,

נגנים ומגברי אוזניות שתומכים באוזניות עם התנגדות גבוהה מ-300 אוהם ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, מחפש אוזניות שאוכל לעבוד איתן בשקט בסביבה רועשת. חשוב לי שאיכות השמיעה תהיה טובה, שלא יהיה צורך בשימוש במגבר חיצוני ושלא תהיה דליפת סאונד. מעדיף מסביב לאוזן ולא בתוך האוזן, אבל אם יש משהו ממש טוב בתוך במחיר אשמח לשמוע. תודה נעם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רמקולים לצרכי מוזיקה (85%) וסרטים (15%) - עד 700 ש״ח, האם ה7C עדיין מומלצים כמו לפני שנתיים או שיש דגם אחר מומלץ יותר? ומה לגבי תקציב של 1000 ש״לח? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SpitFire,

קובץ WMA איך אני שולף ומקדד ל - MP3 למשל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אמממ...בוא נגיד שזה יהיה הת'רד האחרון שבוא אני אטריד אותם (או לפחות אשתדל שזה יהיה האחרון...) . בקיצר, שני שאלות : 1. האם קבצי MP3 יכולים למצות את הפוטנציאל של רמקולים (ה-Z560) ? אני מתכוון האם אתה צריך קבצים באיכות יותר גבוהה (WAV) על מנת שישמעו את הכי טוב שיש לרמקול להציע ? 2. שמעתי על זה כשאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית אז איכות הסאונד של הרמקולים משתפרת , לא ? מישהו מוכן להסיר קצת על זה ואם אכן כאשר אתה משתמש ביציאה דיגיטלית איכות הסאונד משתפרת באודיגי 2 (BULK) יש את היציאה הזו ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים