עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by qwerty1987,

שוקל לקנות את ה- Logitech z-5500 כשיחזרו למלאי בארץ, ומחפש כרטיס קול בכ-500 ש"ח שיהיה בעל יציאה אופטית ושיתמוך ב- Dolby digital Live (האם תמיכה ב-DTS CONNECT מוסיפה משהו?). מן הסתם הכרטיס קול יעבור גם למחשבים הבאים, על כן מצפה שיצאו עבורו דרייברים גם לחלונות 7. מה מבין הכרטיסים עדיף, האם יש כרטיס אחר עדיף בתקציב זה, או האם שווה בכלל לחרוג לתקציב אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חברים שלום! ראיתי בזאפ הרבה מערכות שמע 5.1 משולבות DVD עם מגבר סביב המחיר הזה 1500 ש"ח רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף והאם זה מביא ביצוע סביר, מערכת לדוגמא: http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=595&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he סה"כ אני לא פריק של סאונד אבל גם לא רוצה משהוא שלא מספק שמע סביר.... :s05: אה כן המערכת תחובר לסטרימר של אקסטרימר אם זה משנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hshahar,

אני מחפש את האפשרות הזולה ביותר לסטרימר או HTPC להריץ סרטים, לגיבוי ולהורדת טורנטים. הדרישות העיקריות הן שאני אוכל להכניס פנימה דיסק קשיח 3.5'' (אני מעוניין לשים 2TB לכן השטח הגדול.). גישה באחד הפרוטוקולים FTP/SMB/NFS או כל תחליף ששכחתי. יכולת להוריד טורנט בצורה נוכה, רצוי שליטה כל שהיא מהמחשב (הבנתי שזה קיים ברוב הלקוחות.). ושיריץ סרטים טוב - כלומר שלא יתחיל לקרטע ב 1080p כשהמצלמה זזה או עושה זום. תמיחה בעברית (גם שמות קבצים וספריות וגם כתוביות כמובן.) ברור לי שכמעט כל HTPC יענה על הדרישות, אבל אולי יש חלופה זולה יותר בעולם הסרטמרים? תודה מראש, שחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by fx-57,

שלום! וואי כמה זמן לא הייתי פה! אני צריך לקנות רמקולים חדשים,הSBS370 שלי הלכו לעולמם,תיקון עולה 100 ש"ח ואינו משתלם,מכיוון שרמקולים מדגם SBS370 חדשים עם אחריות לשנה עולים 150 ש"ח. אני חשבתי שבגלל שאני טס לחו"ל אני אקנה GT5051 בדיוטי פרי. עכשיו יש לי כרטיס קול של קרייאטיב 5.1 לייב SE שלא יוחלף. אני מעדיף מערכת 5.1,אבל אם צריך להתפשר,אז אני אקח 4.1 או 2.1 חובה: סאב וופר חזק ואיכותי רמקולים עם צליל טוב עד 5.1 לא קרייאטיב!! עם שלט אלחוטי או נגיעה לפחות שנת אחריות אבל מעדיף 2 שנות אחריות ומעלה,מה שלוגיטק כן נותנים. עכשיו מה ההמלצה שלכם בשבילי? אני מעדיף להוציא כמה שאפשר יותר טוב בכמה שפחות כסף! נכון ב100 ש"ח לא שווה לתקן SBS370? תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by com,

גרסת החצי גיגה.. מתלבט קשות בין הנגנים, המחיר הוא כמעט זהה, לSansa אפשרות להרחיב זיכרון, אבל אולי טיפונת גדול בשביל נגן מבוסס פלאש? בDAP הרדיו מובנה באוזניות, לעומת הסנסה שבו הרדיו מובנה במכשיר. בכל מקרה, אין לי מושג באיזה משנהם לבחור.. מה עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tommy_g,

אהלן. האם יש אפשרות לחבר שני רמקולים רצפתיים למחשב? האם צריך כרטיס קול מיוחד? באיזה חיבור משתמשים אם כן? תודה לעונים! תומר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nahum8,

כרגע אני עם הOB. לוח אם P55 UD3L

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש המלצה למערכת שמע סטריאו שתחובר ישירות לטלוזיה בחיבור אופטי (מן מיני מערכות סטריאו), הכוללת ודוק לחיבור אייפון. תודה

9. Started by german103,

האם מישהו רכש אותם לאחרונה ויכול להגיד האם הדגם עדיין סובל מרעשי רקע? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות אוזניות קשת טובות ואיכותיות ועמידות. מכעט לכל סוגי המוזיקה בעיקר מוזיקה רועשת. בגלל שאני בצבא אני מחפש בעיקר אוזניות חזקות ועמידות. משהו בסגנון של Beats אבל זול יותר. לא משנה לי החברה והשם אבל שיהיו אמינות וטובות למחיר של עד 400 שח. חשוב לציין שגם אני רוצה שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים והאוזניות יחוברו לאייפון ולרסיבר שלי. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Aviko,

יש לי סאב וופר של מיקרוסופט, יש לו תיבה מסריחה ומגעילה שמאוד התלכלכה כבר...מפלסטיק אני מועניין לבנות לו בעצם תיבה חדשה מעץ, ורציתי לדעת האם זה ישפיע על איכות הסאונד, מאיזה עץ מומלץ להכין? תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום האיפוד שלי נפל המון פעמים ולבסוף הכלב שלי הפיל אותו ורץ איתו בכול הבית והמסך לא נדלק אני יכול לשמוע מוזיק ויש אור פשוט אין כלום על המסך ואני לא יודע מה כדי לעשות האם יש חנות שיכולה לתקן את האיפוד חנות בנתניה הוא שאני צריך לשלוח אותו לידע והם לשלוח זה עולה כסף והם זה בטוח יגיע אליהם ואין ואיך אני יקבל אותו גם בדואר

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגודל 37'. מרבית הזמן אנחנו נראה שידורי SD, אז חשוב שהיא תוכל להראות אותם בצורה טובה. התקציב הינו עד 4.5K, ואם אפשר אז עדיף בפחות. כלומר עם יחס תועלת/עלות כמה שיותר טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב ! אבא שלי מצא את הדגם הנ"ל http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11215 ב200$ .. רציתי להתייעץ אמכם אם בתווח המחיר ! הסט שווה קניה .. תודה מראש !

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by n3b,

יש מבצע בעולם הקולנוע על הדגם הנ"ל SHARP תוצרת יפן, 42 אינצ' FULL HD ב4590 ש"ח המחיר נראה מעולה, אבל קצת חשוד, ואחרי שחיפשתי בגוגל קצת פרטים על הטלויזיה הנ"ל לא מצאתי שום מידע חיובי או שלילי מישהו יודע מה הקאץ'? קישור למכירה http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=83

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אבא של כרגע בארצות הברית וביקשתי ממנו שיביא לי נגן מבין ה3 הבאים: איאודיו A2 קריאטיב זן ויז'ן ואולימפוס בסוף קנו לי את האולימפוס, הכי זול מבין שלושתם. מה בגנן? 20 ג'יגה זכרון. מצלמה דיגיטלית של 1.3 מגה פיקסל אם חיישן CCD איכותי מסך VGA 3.7 אינץ - המסך הוא מסך מגע! תמיכה בתמונות יכולת ליצור קליפים המשולבים מוזיקה ותמונות. חסרונות: אין תמיכה בווידאו, אבל במקום זה מקבלים מצלמה. מה באריזה: נגן אוזניות מטען חשמלי תחנת עגינה כוללת בערכה! שלט לאוזניות נרתיק כאבל לחיבור לטלוויזיה דיסק וחוברת הפעלה תמונות של האולימפוס : http://www.dannychoo.com/blogimg/mr500i_2.jpg http://www.obchodni-dum.cz/file.phtml/48412/MR-500i_dokovaci_stanice.JPG אני אולי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ExtraSi,

מסך LG 60 LA621Y במרחק 4 מטר מהמסך ממוקם הסלון, ובמרחק 6 מטר מהמסך (קרי, 2 מטר מאחורי הסלון) יש ספרייה שחורה גדולה, בתקרה יש שתי שורות עם נורות LED המכוונים לאיזורים שונים בסלון. כאשר התמונה המוצגת חשוכה יחסית, יש השתקפות משמעותית של הספרייה במסך, כאשר הצמונה צבעונית, הכל תקין, אך בתמונות כהות ממש רואים את מה שנמצא מאחורי הסלון, האם יש מה לעשות למעט כיבוי אורות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ilyadd,

רציתי לשאול איך אני מחליף את המערכת בH10 מאמריקאית לאירופאית? והאם יש בזה סיכון? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by x-boy_24,

קניתי רמקולים של לוגיטק x220 וכשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז יש באסים חזקים מהסאב וופר וכשאני מוריד את העומה של הבסים עדין מרגישים אותם די חזק והשכנים משגעים אותי אז השאלה שלי אם יש איזשהו תוכנה למחשב שאפשר בעזרתה להוריד את הבסים של הרמקולים תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Ok אז אחד הסרטים האגדיים הגיעו אליי באיכות הכי טובה שיכולה להיות 300 FullHD 1080P & PCM 5.1 (Surround 4.6mbps) blue-ray 32.4GB הבעיה היא שאני מריץ אותו אז ישנם לאגים קטנים... לא הדבר הכי גרוע שנתקלתי בו, היו לי כבר מקרים הרבה יותר גרועים עם סרטי 1080P ב x264 . השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי להריץ את הסרט הזה חלק? כל האמצעים כשרים חוץ משדרוג חומרה, אבל פירמוט\נגנים\קודאקים שונים וכל מה שכלול בזה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by XTZ-Mike,

שלום רב אני מחפש לקנות נגן DVD עד 300 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה בעל כניסת USB (רצוי קידמית) (האם יש כאלה שיכולים לקרוא מכונן שהוא NTFS ולא FAT32?) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית בפורמטים שונים (כמו SRT או SUB) תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Linkin Park,

איזה כרטיס יותר שווה?? fortissimo 3 7.1 או digifire 7.1 והאם ה- game theater xp שווה את ההשקעה שלו עבור משתמש ביתי כמוני?? תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בתור אחד שנכנס לעולם הזה לפני לא הרבה זמן יש כל מיני מושגים שאני לא כלכך מבין כשאנשים מדברים על כל מיני אלמנטים בשיר האם יש למישהו איזה מילון או משהו בסגנון לדברים הללו ? כמו כן אפ פעם לא הבנתי איך להתעסק עם האקולייזר יש שם כל מיני תדרים על HZ ... יש מקום שמלמד איך להתעסק עם זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים