עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by OR007,

הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... דרך אגה שווה לי לקנות אותם ? (בהנחה שהם לא עולים 370 שקל כי אז עדיף קריאטיב אינספייר 2.1) :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי יש לי בבית 3 טלוויזיות LCD שאליהן אני רוצה להזרים סרטים. הבעיה היא שהסרטים לא נמצאים במחשב מסויים וקבוע - ז"א שאני צריך את האופציה לשדר סרטים מאחד מ 3 מחשבים (2 ניידים, אחד נייח), לאחת מ 3 טלוויזיות לפי בחירתי. חשבתי על סטרימר, אבל איך אני גורם לו להוציא את המידע לטלוויזיה לפי בחירתי מבלי להעביר אותו ממקום למקום כל הזמן? ואם כבר סטרימר, איזה? וגם הייתי שמח להמלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). מקווה שהבנתם...... טנקס :-*

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by Gilbk,

אהלן חבר'ה, בקצרה - אני צריך אוזניות חדשות. השימושים העיקריים הם גיימינג ומוזיקה(רוב הסוגים, אבל לרוב בעיקר היפ הופ) ומיועדות למחשב(לפעמים מחבר לטלפון לדברים ספציפיים). חשוב שלא תהיה דליפת סאונד וההפך, שלא ייכנס יותר מדי סאונד מבחוץ(לא הולך להשתמש בהן מחוץ לבית). התקציב הוא עד 600 שקל ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב. אוזניות שהיה לי פעם נסיון ממש חיובי איתן הן הHD 280, אבל רציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום רב! יש לי מחשב נייד HP מסידרת DV6000 ובו חיבור S-VIDEO וגם יציאה לצג חיצוני (כמו זה של המחשב הנייח עם ה-15 חורים). ויש לי טלויזיה מקרן אחורי (נקנה לפני 4 שנים) שהחיבור הכי הגיוני שמצאתי בה הוא חיבור S-VIDEO שלא ממש עשה את העבודה. האם יש לי בכלל אפשרות לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה או שיש צורך בטלויזיה מיוחדת עם חיבור מסווים? אם כן אני גם ככה שוקל לקנות טלויזיה חדשה אז אשמח לדעת איזו אופציה במסך אני צריך כדי שאדע מה לקנות. תודה אני הייתי אופיר ;D

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oron4,

סתם רציתי להתלהב.... הנגן נראה משהו בן-****..... התפריט הכי פשוט שראיתי בחיים שלי בקיצור נגן שולט!!

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by no43189,

איך הרמקולים שלהם שווים משהו?

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  7. Started by Lioriiii,

שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי ברשותי רמקולים מסוג ALTEC LANSING ADA880 והכרטיס קול שעל הלוח (ASUS P4P800) לא מספיק טוב כדי להפיק סראונד (5.1) מהרמקולים הללו, אז אני יהיה אצל זיגזאג בשבוע הבאה, (אני קונה רק מהם, גם ליד הבית וגם שירות טוב!) אז חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=50https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=454 Creative Sound Blaster Live 5.1 - RETAIL אז האם אתם חושבים שהכרטיס מספיק טוב בשביל הרמקולים שלי, ? ואיך אני מתקין את הכרטיס (לא הרכבה) מה אני צריך להגדיר בביוס וכדומה.? אז מה אתם אומרים על הכרטיס???

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by Fortunes,

שלום חבר'ה. מחפש לקנות רמקולים לחברה שלי, תקציב: עד 300 ש''ח. לפני מספר שנים כולם המליצו על מערכת 2.1 של Altec Lansing, והמערכת כבר לא למכירה... אני מניח שהזמנים השתנו מבקש המלצה לרמקולים שנותנים את התמורה הכי טובה בתקציב זה. העפתי מבט ב-KSP, יש להן מספר אפשרויות: 1. Z323 2.1 של לוגיטק. 2. VS2621, 2.1 של אלטק לנסינג. 3. Inspire T3130, 2.1 של קריאטיב. מה מהם מומלץ? לבדוק אופציות אחרות? תודה, סטס.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by PT,

אם מישהו עוקב קצת אחרי השאלות האחרונות שלי בפורום, יודע שירשתי רסיבר + 5.1 רמקולים בני 10 שנים בערך. כל המערכת עובדת בונבון אבל יש בעיה קלה עם הסאב-וופר. כשיש בסרט/משחק רעש עמוק כמו מנוע מכונית, גיטרה באס, מוזיקת מתח נמוכה, הבאס מתחיל לגרגר אני לא יודע את הפועל המדיוק, אבל אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר, במקום סאונד נמוך ונקי אני מקבל "ברררררררר" כזה. פתחתי את הסאב כדי לבדוק שהכל בסדר בפנים ומצאתי בתוך הקופסא 2 פיני באולינג של ילדים וכדור סיני אחד. מסתבר שזה מה שקורא שיש אחיין בן שנתיים בבית. הוא דוחף דברים לחורים גדולים. אבל בכל מקרה, זה לא פתר את הבעיה, כי הסאב עדיין מגרגר. גם שמתי לב שיש קרע קטן בספוג של הסאב, אבל קשה לי להאמין שזה הגורם. האם הסאב פשוט מת/גוסס או …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by demonshlomo,

באייפוד אני יכול לשים מה שבא לי? או רק קבצי מוזיקה?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by kikkler,

אני מתכנן לרכוש את המערכת הזאת בקרוב. כידוע היא כוללת שני רמקולים וסאב. השאלה היא האם אפשר לחבר עוד שני רמקולים (שיש לי מהמערכת הנוכחית) ולהפוך אותה איכשהו למערכת של 4 + סאב ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי כרטיס קול חיצוני שמתחבר בחיבור Usb והוא נמצא בסביבות ה3 3.5 מטר מהסוני 3 רציתי לדעת איך עדיף לחבר את הסוני אליו לקנות usb ארוך ולהעביר את הכרטיס קול ליד הסוני או לקנות כבל אופטי ארוך? אני רוצה שתהיה ירודה כמה שיותר קטנה באיכות יואב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=29VH56&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=310# אז ככה, בעקרון לאחרונה אני מאוד רוצה לקנות טלביזיה שתתמוך בשידורים של WIDE SCREEN 16X9. כרגע אני לא רואה משהו תקציבי בכלל באופק, כל טלביזיות ה-29" ששוות משהו, עולות הרבה מאוד כסף ואלה שעולות סביר (6000-7000 ש"ח), בואו נגיד שעדיף לא להתקרב. השאלה שלי, מעבר לתמיכה במסך רחב...האם בהנחה שיהיה מפענח מתאים, אני אוכל לראות גם שידורים באיכות HDTV? או שרק במסך רחב? הנה המפרט הטכני שלו, לפחות חלקו:

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by oDot,

שלום, יש לי Sennheiser HD 580 וכשאני שומע מוזיקה ממש חזק זה לא כל כך מפריע לי אבל אני יכול לשמוע אותה ממרחקים... לא חושב שיש לי שמיעה דפוקה ככה שהחוזק לא מפריע לי כי עובדה שאני שומע אותן ממרחק רב. מישהו יכול להסביר למה זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פעם, לפני כמה שנים טובות, אני זוכר שקראתי פה שהכרטיס קול לא משנה כלל במערכת עם רסיבר שכן הרסיבר מעבד את הקול, אבל חבר שלי טוען שהוא חש הבדלים עצומים בסאונד בין הAC97 שעל הלוח אם שלו לבין הCREATIVE SOUND BLASTER 5.1 שלו. הגיוני ?

17. היי, הורדתי איזה סרט בלו ריי, הוא מגיע בחמישה קבצי TS כאלה. הצלחתי להפעיל את הוידאו, במדיה פלייר קלאסיק ובנגן של איזושהי חברת קודקים, ELECARD שמה, וגם התקנתי אינספור קודקים, גם של אלקרד האלה. סאונד בתוכנה שלהם לא פועל, במדיה פלייר קלאסיק כן, אבל הוידאו זז בפריימ-רייט נמוך להחריד. למישהו יש נסיון בהפעלה של קבצים כאלה? חייב עזרה, ישבתי על זה בשלושת הימים האחרונים ולא הצלחתי .... במדיה פלייר הרגיל מנוגן הסאונד אבל לא הוידאו, וב-VLC פלייר זה בכלל לא פועל.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Spitted,

יש לי אוזניות Etymotic Research 6i שקניתי יד-שנייה לפני כחצי שנה ואני מאוד נהנה מהם. לא היתה לי איתם שום בעיה עד שפתאום שמתי לב שבאוזנייה השמאלית לא שומעים כלום. כשמשחקים קצת עם הכבל שלה ומניחים אותו בזווית מאוד ספציפית היא עובדת, ובתזוזה הכי קטנה מפסיקה לעבוד שוב. מרגיש כמו איזשהי בעיה של מגעים בתוך האוזנייה. מה אפשר לעשות? האם לדעתכם אני אוכל לתקן אותה בעצמי יחסית בקלות או שצריך לשלוח לתיקון? (אם כן אז איפה? האוזניות לא נקנו בארץ)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי הייתי מעונין לרכוש את הLOGITECH Z3 עד שראיתי את הסרטון הזה בYT מדובר בוופר 4" בסה"כ...ולא 8" כמו שכתוב באתר שלהם. האם ישנם רמקולים נורמלים (סטריאו \ 2.1) נורמלים?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by klips,

שלום, מבקש את עזרתכם בחיבור מערכת קולנוע לטלויזיה שלי אני משתמש בחיבור SCRAT מכיוון שאין לי ממיר דיגיטלי...למערכת יש דיוידי HD מובנה אוכל לחבר גם את חיבור הSCART וכבל HDMI ביחד ..? לא הצלחתי להפעיל את המערכת שתעבוד יחד עם הטלויזיה ולא מוצא מדריך בעברית שמסביר כמו שצריך איך להתחבר ולהגדיר כמו שצריך.. אודה על עזרתכם ..

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. יש לי חדר 8 מ"ר . ברצוני לחבר 4 רמקולים בכל אחת מהפינות העליונות בחדר + סנטר על השולחן + סאב - יש לי 2 בעיות: 1 - תקציב 100/125$ בלבד 2 - מחשב נייד עם כרטיס קול סטנדרתי אני מוכן / רוצה לשמוע הצעות שונות מהתכנון שלי... אולי למשהו יש נסיון ? המטרה היא לשמוע שעורים / הרצאות באיכות גבוהה. האם זה אפשרי עם התקציב שלי ? יש המלצות ? כמו כן אין לי אפשרות לשים רמקולים על השולחן (פשוט אין...) תודה

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by CaRTeR,

טוב אז אחי רוצה לקנות רמקולים 5.1 למחשב למשחקים סרטים ושירים. יש לו 700 שקל, יש לו סאונד בלאסטר לייב 5.1, יש לו אוזניים ( סתם ) הוא מעוניין ללכת על אחד מהסטים הבאים: http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=418 http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=82 לדעתי הלוגיטק עדיפים, אם יש לכם הערות או הצעות לגבי סט אחר אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by Yotam.B,

היי, האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD? מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה. תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה !

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. בעיקרון הכותרת אומרת הכל.... המארז הכי משתלם שראיתי עד כה הוא Mozard SX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=16237 אם יש למישהו הצעה אחרת (המארז מאוד נדיר), אז הכל יתקבל בברכה!

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by danvis,

ברשותי נגן Mp3, כאשר אני מעלה לנגן שיר בפורמט wma, כשלשיר יש הגנת drm,הנגן כותב לי "format error". איך אני יכול להתגבר על ההגנת drm?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.