עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ללא מיקרופון, עדיף עם בקרת שליטה על ווליום, שלא יתפרקו באמצע ריצה. תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Killer Storm,

יש לי מגבר סטריו טרנזיסטורים 2x70 Watt RMS ויש לו נטיה להתחמם מאוד עם הרמקולים הגדולים ואין בו איורור מיוחד או משהו רק פתחים, בחורף זה לא היה כל כך נורא אבל עכשיו בקיץ אני נוגע בו ויש לי הרגשה שיקרה לו משהו מהחום פעם אחת, השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקחת 2 מאווררים של 120 עם דחיפת אוויר גדולה לחתוך את החלק העליון של המגבר בדיוק לגודל לשים אחד שיכניס אוויר על החלק שממש מתחמם ואחד שיוציא בחלק הפחות חם ואני יחבר את הכל לטרנספורמטור חיצוני 12 וולט, זה רעיון טוב ?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך להודות שמעולם לא קניתי סט של רמקולים למחשב.. כבר מהמחשב הראשון שלי אני שומע אך ורק במערכת, וכיום ברוך השם הציוד משביע רצון.. חברה שלי קונה מחשב, ורציתי לדעת מה יהיה לה הכי טוב לסרטים ומוסיקה הכל יהיה יותר טוב ממה שיש לה עכשיו - יש לה רדיו ??? שמעתי שמהללים את הATP3 וזה בדיוק מתאים בתקציב - השאלה אם כדאי אותם או משהו אחר? תודה רבה ויום טוב

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב, אני מחפש לקנות מסך טלויזיה LCD 37 לחדר שינה. המרחק מהמסך הינו כ 3 מטר. ולמרות זאת, הגענו (אני ואישתי) למסקנה שהגודל הנכון עבורנו הוא 37. היינו בכמה וכמה חנויות וקיבלנו כמה אופציות ומחירים. השימוש העיקרי הוא צפייה בממיר כבלים (SD) צפייה בתכני HD, חיבור למחשב (HDMI) לצפייה בסדרות/סרטים ממנו. הרעיון הוא מסך מהשורה הראשונה (LG, סמסונג, טושיבה, סוני...) בתקציב של עד 3500 ש"ח (כולל התקנה על הקיר). האופציות שקיבלתי שעומדות בתקציב זה הן: LG 37LD460 - במחיר של 3200 ש"ח. אחריות של ח.י. LG 37LH3000 - במחיר של 3400 (כולל התקנה על קיר) אחריות של י.שלום TOSHIBA דגם 733 במחיר של 3500 ש"ח. מישהו גם אמר לי שהייסנס זו אופציה לא פחות טובה מאלו למעלה ושכדאי לי לשקול... מה דעתכם? הרע…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  5. Started by Sh1,

מחפש רמקולים סבירים למחשב בסכום של עד 400 ש"ח עם עדיפות לכיוון ה300 ש"ח. עם אפשרות לחיבור אוזניות. (HD439 Sennheiser) לא משנה לי אם זה עם סאב או בלי, העיקר איכות הצליל. אני יודע שאני לא יכול לקבל בסכום כזה איכות בשמים, אבל בכל זאת רציתי לדעת איזה עדיף לקנות. המחשב משמש למשחקים (cod ועוד), סרטים וגם לשמיעת מוסיקה ברקע. מקווה שהסברתי את עצמי.. החיפושים שערכתי לא רלוונטיים (ישנים מידי).

• 46 תגובות
    • 8k צפיות
  6. אהלן מיקוו.. טוב אז כניראה שבקרוב (אמן אמן אמן) אני אעבור לחדר גדול יותר, וסוף סוף אוכל להכניס מערכת לחדר. החדר בגודל של 5.60X2.50. הרמקולים ימוקמו על קירות ה2.5... אז הינה הדרישות: 1. רמקולים מדפיים. לצערי אין מקום לרצפתיים... 2. מכיוון שזה חדר יחסית גדול, אז אני מפחד שהצליל "יעלם" פתאום.. ככה שדרושי רמקולים נחמדים.. 3. יש צורך במערת 5.1 וברסיבר. יש לי בקושי שימוש בDVD, ואת התפקיד שלו יכול לעשות במחשב. אבל אשמח לקבל המלצה בכל זאת.. 4. תקציב מאוד מאוד נמוך.. כמה נמוך? לא יודע, אני קוצה שתמליצו על מערכת שלדעתכם תתפקד כמו שצריך, לא Over.. 5. חנות אמינה.. יש לי העדפה ל pompa.co.il *הייתם ממליצים אולי על רמקולים לוויניים? אני לא ממש אוהב אותם, אבל אולי יש איזה מערכת נחמדה.. …

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by 8us.co.il,

קניתי את המכשיר dune hd lite 53d ואני לא מצליח לעשות לו share עם המחשב .כבר ניסית הכל ועדיין הסטרימר לא רואה תקיות משותפות ..אולי יש איזה תוכנה או שיטה ?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי אוזניות אלחוטיות מבית merkury innovation ואתמול הם נפלו ועכשיו לא שומעים בצד שמאל. הבנתי שכנראה נקרע איזה כבל ותיקון לא כל כך משתלם כי בסל הכל אנחנו מדברים על אוזניות בשווי 10$ ולכן אני חושב שכבר עדיף לקנות חדשות. יש לי תקציב של בערך 400 שח אם עדיפות לחסוך. אני חייב שאלה יהיו אוזניות שעובדות על FM או 2.4Ghz ולא אינפרא רד כי אני גם מטייל בבית בזמן האזנה. זמן סוללה כמה שיותר ארוך ועם אופציה להחליף סוללות. חיבור אודיו בבסיס שלהן (3.5 או RCA). שישמעו טוב יחסית בלי רעשי רקע של שלג. שלא יהיה דיליי בין האוזניות לטלוויזיה. האוזניות ישמשו בעיקר לטלוויזיה (ממיר ו xbox) אבל לפעמים גם למחשב. אוזניה אלחוטית שיש לה גם חיבור 3.5 עליה כבי שאוכל להשתמש בה במידה ואין בסוללה. תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by galr52,

שלום אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאלה... טוב אז לפני שבוע קניתי ממיר למחשב ולא קלטתי איתו כלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735495 עכשיו השאלה שלי אם אני אקנה את הממיר הזה לTV אז זה יקלוט משהו או שהמקלט זהה בשתיהם? אם זה חשוב הממיר יחובר לLCD 32 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734950 בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  10. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2059&scat=199&tcat= http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=93&scat=199&tcat= מה יותר טוב ? ד"א הולך עם הכרטיס ‏CREATIVE Audigy SE 7.1

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by leader,

שלום לכולם, קודם כל יש לכם כאן אחלה קהילה! לבעיה שלי, קיבלתי מחבר סט של שני רמקולים שהוא רכש בארה"ב לפני כ10 שנים של חברת Bose. בסביבות ה300-500 וואט כל אחד. כרגע הם מחוברים לסתם סאב של מחשב שקניתי ב200 שקל שאני כמעט בטוח שלא מספק 600-1000 וואט. עכשיו אני רוצה להרכיב בשימוש הרמקולים הנ"ל מערכת שלמה. זה כולל: רסיבר, סאב, רמקול CENTER. האם אפשר לקבל ייעוץ מה כדאי לקנות? ואי לא רוצה להשקיע הרבה מאוד כסף... וגם, מה דעתכם על הרמקולים? (מצורפת תמונה) בברכה ותודה מראש, ליאור. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by dor_r,

אוקיי, אז ככה, יש לי רמקולים שקיבלתי מזמן עם מחשב שקניתי, דיי חרא, בזמן האחרון הם התחילו להשמיע קולות מעצבנים, והגעתי למסקנה שאני רוצה רמקולים יותר איכותיים ועוצמתיים, ושיהיה יותר באס. אני החלטתי שאני אקציב לזה עד 1500 ש"ח ולא שקל יותר, מעדיף פחות, למרות שאני מוכן להוציא את הסכום הזה. אני בעיקר צריך את הרמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים, לסרטים יש את המערכת בסלון, למרות שגם היא לא עובדת ממש בסראונד, אני אסביר את הבעיה אח"כ. החדר שלי הוא בערך 5 על 5, מה שאני מחפש זה מערכת סראונד למען האמת, אבל אני מוכן להתפשר גם על 2.1 אם אין סראונד למחשב שיהיה מספיק איכותי למוזיקה בטווח התקציב שלי. סיכום של מה שאני צריך - רמקולים למחשב, בחדר 5 על 5, עדיפות לסראונד, בעיקר למוזיקה ומשחקים, באסי…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. כשאני מחבר את המחשב לטלווזיה שלי בסלון, על איזו רזולוציה אני צריך לכוון אותו כדי לראות High Definition ב 720p נגיד? יש למישהו טבלה שיכול להגיד לי לאיזו רזולוציה כל אחד מהרזולציות של ה HD מקביל (1080p 1080i 720i 720p)?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by WN,

היי, אני לא מבין גדול במחירים וחומרה ורציתי לשאול אם לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ורמקולים של Creative של 5.1 ב1100 שקל זה שווה לי? אם לא, אולי תמליצו לי על עסקות שעשיתם? תודה רבה, ניר.

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by ben007,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס קול ב- 50+- דולר מארה"ב. הכרטיס מיועד לנגן מוזיקה נטו ( לא סרטים או משחקים ) משמע לא חשוב לי מספר ערוצים גבוה, אלה דרוש סטריאו ברמה כמה שיותר גבוהה. חשבתי על ה-M-Audio Revolution 5.1 , הוא אמנם עולה 70 דולר, אבל מצד שני לא ראיתי שום דבר אחר איכותי שמתקרב אליו מתחת למחיר הזה.. פתוח להצעות

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  16. שלום! רציתי לדעת אם אוזניות IEC (תוך אוזן) כמו CX300 וSHURE מזיקות לאוזניות יותר מאשר אוזניות אחרות.. חשבתי על זה.. ואולי בגלל שהן אוטמות לגמרי את האוזניים הצליל מגיע ישירות לאוזן ואולי עלול לפגוע בה.. אודה למי שיענה מתוך ידע.. תודה רבה. בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות הצליל בין CX300 לPX100. אני לא מדבר על שום דבר מלבד איכות הצליל. ואם אכן יש הבדל עד כמה הוא משמעותי? תודה רבה ויום טוב!!

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by levelone,

נראה לי שהרסתי תכרטיס קול שלי אז אם אני כבר מחליף אני רוצה לקנות אחד על רמה שיכול לנצל מערכת כמו הz5500 ולהוציא ממנה את המקסימום. שיהיה לו את כל היציאות והכניסות שצריך, וגם יציאה אופטית יהיה נחמד כדי לשפר את איכות השמע. וכמובן שיוציא צלילים נקיים, יפים ועם באסים טובים ועמוקים אפילו אם אין לי את שיא הטנגולוגיה ברמקולים ואוזניות. אין תקציב מוגדר מראש! חשבתי על הכרטיס הזה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16770 שעולה 325 ש"ח בivory. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מציקה עם הציוד בסלון, ולפי דעתי מדובר בעניין שהחמיר עם הזמן, כלומר, ב"תחילת הדרך" הבעיה לא הייתה קיימת או שהופיע באופן נדיר ביותר ואילו כיום מופיעה על בסיס כמעט קבוע. העניין הוא שהמקרן, שמחובר למחשב בכבל HDMI של 10 מטרים (בגלל המרחק ביניהם) איננו מזהה כרגע את המחשב הסלוני. כאשר מדליקים את שניהם מופיע הסטטוס "no signal", ואם משחקים קצת בתפריטים, מנסים לעבור לכניסה אחרת וחוזרים ניתן להגיע גם ל"source searching" שלפי מיטב הבנתי זה מצב כמעט זהה. הסיפור חוזר גם כאשר המקרן מחובר ישירות וגם כאשר המחשב מחובר דרך מתג HDMI (מתג פשוט מדיל אקסטרים ללא אפשרות לכניסת מתח חיצונית). בין היתר ניסיתי להעביר את כבל הHDMI לכניסה הנוספת במקרן (HDMI2) …

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. שלום וחג שמח לכולם. המפרט שלי בצד <---- יש לי realtek HD audio manager. כל פעם שאני מנסה לדבר בסקייפ או כל תוכנה אחרת זה מנמיך לי את עוצמת המיקרופון למינימום כלומר לא שומעים אותי כמעט... כל ההגדרות של ניטרול רעשי סביבה ביטלתי כי יש לי מיקרופון ג'נרי לא ממש איכותי גירסת התוכנה: 5.10.0.5667 מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה...?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. יש לי אנטק 200 ברגע שאני מחבר את האוזניות לכניסה הקדמית אני שומע זמזום ברקע,ממה זה יכול לנבוע?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by urich,

לפני מספר ימים החלפתי את הטלוייזיה בסלון ואת הישנה (LCD של גרונדינג) העברתי אותה לחדר האורחים. אחרי שחיברתי את הישנה מחדש בחדר האורחים הפעלתי אותה והתחלתי לכוון את השלט של הממיר היא עבדה בסדר גמור עד שהדלקתי וכיביתי את הטלוויזיה ואז היא נדלקה מרצדת בקווים אופקיים בעיקר וגם באנכיים בצבעים שונים. הריצודים הם גם בתפריטים של הטלוויזיה וגם במסך כחול. האם יש פתרון לעניין והאם יכול להיות שהזזת הטלוויזיה היא זאת שגרמה לבעייה. תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by Culandur,

האם קיים נגן שתומך בעברית בלי שום בעיות והתחכמויות?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. שלום לכולם! בשעה טובה קניתי את האיפוד מיני והוא הגיע אלי תןך יומיים (הגיע ביום חמישי) ויש לי מס שאלות: 1. איך אפשר למחוק שירים מהנגן? 2. ביום שישי שמתי לב למכה שיש לו בפינה העליונה שאני בטוח שלא נגרמה על ידי כי בקושי נגעתי בו מאז שקיבלתי אותו והוא לא נפל או משהו, אז האם כדאי להתקשר למי שקניתי ממנו או לא? 3. האם זה הגיוני שהסוללה שלא תתרוקן ביותר מחצי לאחר יומיים של שימוש קצר ולא רצוף ולאחר טעינה של 6 שעות? תודה רבה לעונים!!!

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  24. שלום. יש לי שני רמקולים רצפתיים של bose די ישנים. הבעייה עם הרמקולים הללו היא שהקופסאות שלהם נורא גדולות. רציתי לדעת האם זה אפשרי לבנות לרמקולים עצמם קופסאות קטנות יותר (או צורה מעט שונה, שתתאים), או שצורת התיבה המקורית, היא בהתאם לנתוני הרמקולים וכל שינוי רק יגרע. תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by aviv512,

שלום , בימים הקרובים אמור להגיע אליי הכרטיס קול הנ"ל, רציתי לשאול אם למשהו יש התנסות עם הכרטיס הזה.. או התרשמות כלשהי .. אני אשמח לקבל נ.ב אשמח להביא תמונות בקרוב

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.