אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הLG BD370 ולאחרונה צצה לי בעיה מוזרה-כשאני מנסה להעביר קובץ של סדרה בגודל 350MB דרך USB המכשיר מראה את הקובץ אבל באורך 01:40 במקום 41:00 (מה שאמור להיות כידוע אורך ממוצע של קובץ בגודל 350 מגה) הUSB עצמו לא מלא השאלה שלי למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה(המכשיר עצמו חדש לגמרי) יש עוד בעיה-בקבצי וידיאו (בUSB)התרגום נעלם באמצע הסרט מה הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
****עריכה******* שלום, כאשר אני מחבר את המחשב בנייד לטלוויזיה ( VGA-VGA), אני צריך ללחוץ על function F7 על מנת שהשידור יעבור ממסך המחשב הנייד לטלוויזיה. האם קיים אופציה כזו גם למחשב הנייח? משמע, להעביר את השידור ממסך המחשב הנייח לטלוויזיה, או שהדבר מתרחש אוטומטית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מפרט בצד, אני משתמש בכרטיס אונבורד ובכניסה שבאה יחד איתו. למישהו יש ניסיון עם העניין הזה? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי ברשותי מערכת של KOSS הכוללת 5 רמקולים קטנים כפולים וסאב אקטיבי הבעיה הכי גדולה שמציקה לי היא אין שלט עבור המערכת והשליטה על הווליום נעשית באופן ידני דרך הסאב האקטיבי נא עזרתכם במציאת פתרון לבעיה באופן אלחוטי כי אני משתגע מלקום כל רגע לכוון את הסאונד בעבר רציתי לחבר מערכת קטנה או רסיביר אך נאמר לי על ידי מספר מכרים כי זה יגרום לסאב להישרף תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום יש לי dvd נייד של אלקטרה ויש לי עליו רק מטען שמטעינים עם מצית באוטו.רציתי לדעתם איפה אני יכול לקנות מטען לdvd נייד וכמה זה עולה!תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום קניתי LCD 42 FHD וחיברתי אותו ל ממיר YES אבל לא רואים טוב איך אני מקוון את הרזולוציה כדי שיראו יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים,הבעיה שלי היא כזאת,יש לנו ברכב רדיו טייפ מקורי ובגלל שזה רכב אמריקאי זה בגודל לא סטנדרטי,אנחנו לא רוצים להחליף אותו,ניסינו לבדוק משדר FM לרכב וזה וזה פשוט על הפנים,יש רעשים,ואיכות לא טובה. מצד שני הרמקולים גם לא באיכות טובה וגם די ישנים הרכב שנת 96 ומאחור לפחות יש חלקים שבהם הרמקול קרוע.אין לי תקציב גדול להחליף את הרמקולים האחוריים מה גם שאין מקור איכותי למוסיקה. לכן חשבתי לשים באוטו אם זה בכלל שווה,רמקולים שמתחברים לנגן MP3,חשבתי על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6878&perur=2&t=12&c=329 אני מבין שבס גדול לא יהיה פה,אבל האם יש למשהו ניסיון כללי איתם? ויש גם את אלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=12&c=329 מה ע…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אהלן, אני טס עוד 3 ימים לארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות אוזניות טובות בזול.. אני מחפש אוזניות לאייפוד שלי, במחיר עד 200 שקל (אפשר לחרוג ל-250 אם זה כדאי, אבל עדיף שלא). המטרה העיקרית שלי היא שהאוזניות יאטמו את הרעש מהסביבה, כדי שאני לא אצטרך לשים על ווליום מטורף ולהרוס את האוזניים כשאני רוצה לשמוע מוזיקה ברחוב. הבנתי שיש איזו טכנולוגייה כזאת שאוטמת את תדרים מהסביבה איכשהו... ברור שאני מחפש גם סאונד איכותי כמה שיותר. עכשיו, אני רוצה שהאוזניות לא ייראו גדולות ומגושמות כמו אוזניות באולפן, גם כדי שזה לא ייראה בולט וגם כדי שיהיה קל לסחוב אותן. אני מעדיף אוזניות שנכנסות לכיס (כאלה שנכנסות לכל אוזן) ולא הולכות עם גשר מאוזן לאוזן. אבל, אני מהאנשים שהאוזנייה של האייפ…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים creative inspire 7900 איזה שנתיים-שלוש הרגע הם היו מכובים וצפיתי במשהו ביוטיוב, אז אני כזה בא לסובב את המחוגה של הבקר והווליום קופץ לפאקינג גבוה, הוריד לי את הלב לתחתונים אבל אחרי השנייה הזאת הכל נשמע בסדר, זה ממש בקטע של ה"טיק" כשמסובבים את המחוגה מה נהיה? שחיקה של הבקר?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי רמקולים 5.1 לראות את הסרטים במחשב אבל בגלל שהחדר קטן אז אין מקום אז אני חושב על אוזניות. אני מחפש אוזניות שממש יתנו תחושה של רמקולים עם אפקט סראונד. אז העיקריים שחשבתי עליהם זה: Sennheiser HD555 שעולים בערך 650 שקל ראיתי שיש עליהם הרבה תגובות והמלצות בפורום הזה אז אני מבין שיש אותם לכמה מפה. ובנוסף , אוזניות במחיר הזה שוות למערכת רמקולים במחיר כזה או יותר יקרה? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיית 26" LCD לחדר שינה. משהוא בסיסי ולא מפלצת מתוחכמת עם HD ברמה גבוהה, עדיף מיצרן טוב ומוכר. והכי חשוב לפחות 3 שנות אחריות מהיבואן. תודה מראש לכל העוזרים. שנה טובה וגמר חתימה טובה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H, כרטיס הקול המובנה בא עם Realtek HD Audio Manager שבו אפשר להגדיר מה היא כל יציאת סאונד. תמונה לדוגמא (לא שלי, סתם אחת שמצאתי באינטרנט): ישלי אפשרות לבחור לכל יציאה בין Line-out לבין Headphone. ברמקולים אני כמעט ולא שומע הבדל אם אני שם על Line-out לעומת headphone. לעומת זאת באוזניות הheadphone יותר חזק מאשר line-out. מה בדיוק ההבדל? (הגברה חזקה יותר? התאמה אחרת לאימפדנסים שונים או משהו כזה..?) כדאי באמת לשים את האוזניות על headphone ואת הרמקולים על line-out? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי היום כרטיס טלוויזיה מדגם TV2100 של Leadtek. הכרטיס עובד מצויין, קולטים שידורים בעזרת התוכנה שהגיעה איתו. הכרטיס הגיע עם שלט, שאמור לשלוט גם על הווינדוס מדיה סנטר. אכן בלחיצה אחת, המדיה סנטר מופעלת ואפשר לנווט בתפריטים. בהגדרת טלוויזיה במדיה סנטר, יש צורך שהמדיה סנטר תקלוט את השלט עצמו, מה שמשום מה לא מצליח. אני מזכיר, אפשר לנווט בתפריטים של המדיה סנטר עם השלט בלי בעיה, להפעיל ולכבות אותה. השידורים נקלטים במדיה סנטר, רק בהגדרת הטלוויזיה השלט לא נקלט. הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של Leadtek. מדובר ב-Vista 64bit SP1. אשמח לעזרה אור.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בארץ את הLogitech Z-5500 ..האם יש לרכוש באזור ה2000 ש"ח? ראיתי הודעה של Jay K שרשם בה שהרמקולים נרכשו באזור ה1900 ש"ח..מישהו יודע על חנויות שכאלה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי ipod touch לפני כמה ימים והחלטתי שאני רוצה להשקיע באוזניות טיפה יותר רציניות. חשוב לי העיצוב, אהבתי מאוד את העיצובים של skullcandy. איך האוזניות שלהם? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: כשאני מוציא בכרטיס קול בחיבור הקואקס שלו שמע של 5 ערוצים כמו דולבי או DTS אל הרסיבר שלי, הכל עובד יפה בסרטים אבל במשחקים יש רק סטריאו. אפילו בבדיקה של הרמקולים בתוכנה מראה שהוא מנגן את השמע ברמקול אבל אין כלום רק בימין ושמאל יש שמע. חשוב לציין שמדובר ב windows xp. זה כרטיס קול מובנה של realtek בלוח של גיגה בייט p43-ds3. נסיתי לחפש הגדרות אבל אין הרבה. מה שהכי מעצבן זה שבויסטה וגם ב windows7 אין בעיה כזאת, אני פשוט מגדיר את היציאה הדיגיטלית כברירת מחדל ויש לי שמע דולבי במשחקים. יש הגדרה כזאת גם ב XP? יש למישהו פתרון לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טלווזיה Toshiba 42 LCD אני מחבר אותה עם כבל HDMI למחשב. אם אני רוצה לעבור לשידור של המחשב אני מעביר עם השלט של הטלווזיה ל-HDMI1, אם אני רוצה לחזור לטלוויזיה מן הסתם TV, עכשיו במידה והמחשב נשאר דולק, ואני מעביר רגע לטלווזיה וחוזר, אז יש כגמה דברים שחוזרים כאילו לברירת מחדל, לדוגמא HERTZ שאני משנה במחשב זה חוזר חזרה, סאונד נעלם, כלומר אם אני נמצא בתוך משחק מעביר רגע לטלווזיה וחוזר למחשב לא שומעים כלום, כלומר צריך לצאת מהמשמחק ולהיכנס שוב (גם קובץ ומסיקה מפסיק לפעול ברגעל שאני יוצא ממצב HDMI) ובנוסף גם אם אני משנה את תצוגת המסך עם השלט של הטלוויזיה נניח מ-WIDE ל-SUPER LIVE או משהו כזה. רציתי לדעת אם זה רק אצלי, ואם לא אז איך אפשר לשמור דברים כאלה ? (בחיבור VGA רגיל, לא הייתי…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רמקול לרינג'ר שיעבוד עם MP3, יש לי רמקול אחד גדול של סטריאו של 100W, אני חושב שזה מספיק בישביל התחלה. ברינג'ר יש מצבר של 12V כמו של מכונית (לא בדיוק אותו גודל), אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שזה יעבוד ? מגבר ? משהו ? אני יודע שכדי שאני אפעיל תרמקול מספיק רדיודיסק, שמצד אחד מחובר למצבר ומצד שני לרמקול אבל הבעיה שככה המוזיקה נשמעת חלשה מאוד. אני רוצה שיהיה חזק, כי הרמקול באמת חזק.\ תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אחותי רוצה לקנות צלמת ווידיאו ואין לי הבנה גדולה בזה זה נועד למשפחה ולא לדברים מקצועים אז תתחשבו בזה הם ביקשו גם מצלמה ששומרת על ארד דיסק או פלש למישהו יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה עד 5500 שקל עדיף אבל 5000 חשוב לי שתיהיה תאורה אחורית AMBLIGHT וחיבור USB שיהיה אפשר לראות סרטים מדיסק און קי בגודל 42 אינטץ . חשבתי אל זאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706952 מה אתם אומרים יש עוד הצעות ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מהוט ממיר HD, ויש בו יציאת HDMI. האם קיימים כרטיסי הקלטה עם כניסת HDMI או עדיין צריך להשתמש כרטיסי טלויזיה רגילים עם כניסה אנלוגית?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים התנתקתי מYES ואני רוצה לקנות TV LCD ולחבר אותה למחשב כדי לראות ספורט וערוצים מקומיים. במחשב יש לי כרטיס של9600GT GYGABYTE עם יציאת SVIDEO אני רוצה לקנות TV בגודל 32 או 37 אינץ. מישהו יכול לעזור לי בבחירת TV עם זמן תגובה טוב וכניסות מומלצות שמותאמות לצפיה דרך המחשב? וגם איזה סוג כבל מהמחשב לTV לקנות? מה אתם אומרים על הTV הזאת: טלויזיה Samsung LA32A450 LCD 32 אינטש (סמסונג)? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
קודם כל על מה אני צריך להסתכל ? רזולוציה ? ניגודיות ? MS ? מצאתי טלויזיה של TOSHIBA ניופאן ב 2700 ש"ח טלויזיה Toshiba Regza 32XV550 LCD 32 אינטש (טושיבה) ניראת חבל על הזמן ! שחורה יפייפיה מה אתם אומרים ? הבעיה שזה רק שנה אחריות ואם רוצים 3 צריך להוסיף 600 ש"ח http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2513&CategoryID=469&Page=1
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לדחוף את השאלה אז נא לא למחוק אני רוצה לשמוע טראנסים באמ פי 3 (בשביל ריצה) ונראה שיש שירים כנראה מהירים במיוחד או משהו כזה שבהם האמ פי פשוט לא מסתדר הבאס והקיק וכל זה פשוט נעלמים רציתי לדעת אם זה בגלל האוזניות (הכי פשוטות שיש - ואז אפשר לקנות אחרות) או שזה בגלל האמ פי עצמו תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות in ear איכותיות, שלא מרגישות כמו אוזניות ב-2 שקל שצורבות את האוזניים, משהו איכותי שמרגישים טוב את הבאס ויכולת הגברת ווליום טובה. השימוש הוא לשירים בעיקר ולשמיעת סירטונים באינטרנט. אפשרות לחריגה מהתקציב במקצת. אשמח להצעות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-