עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב. אני ממש מבולבל. יש לי רמקולים 5.1 של חברת Toshiba. בנוסף, רסיבר של חברת Sherwood. הבעיה: בתמונה ניתן לראות שלא ברור לי איך מחברים את הרמקולים (בעיקר אני מדבר על הסאב-וופר), לרסיבר. הסאב-וופר בעל חיבור חוטי (כאשר קצוות החוטים חשופים), אך ברסיבר אין מקום לסאב שכזה, אלא לסאב שהינו עם קצה "כבלי". (קשה להסביר, נא ראו תמונה). אשמח אם תגידו לי איך גורמים לכל העסק הזה לעבוד. מודה לכם מאוד על העזרה, וחג שמח. הרמקולים:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Lishay,

סודר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי כרטיס קול אסוס שיש בו פלג 4 פינים שצריכים להתחבר ללוח אם אך כל מקום של פלג 4 פינים בלוח הכרטיס רושם שלא מזהה חיבור חשמל מ- 4 פינים בלוח , למה ? לאן לחבר בלוח ? http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3527#ov תמונת הלוח

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by chenc,

שלום.. שאלה מהותית בפי: האם לכרטיס קול של המחשב, התומך בפורמטים 5.1 וDTS וכו', אפשר לחבר רמקולים ככה סתם? או האם צריך מגברוןצ'יק מסוים (למשל, כזה שבא - אולי אני לא יודע - יחד עם חבילת רמקולים כזו או אחרת)? כלומר האם אני יכול לחבר נגיד סתם שני רמקולים לחיבור הFronts ושני רמקולים אחרים לחיבור הRears ועוד אחד לסנטר ועוד אחר לסאבוופר? או שמא צריך מתאם בין כל אלו ואי אפשר ככה סתם לחבר רמקולים לכרטיס הקול? במילים אחרות האם היציאות הללו מוגברות או לא. ואם הדבר כן אפשרי - איך בדיוק ניתן לעשות זאת? הרי חיבור של הFronts הוא חיבור יחיד של סטראו - אז איך אני מחבר אליו שני רמקולים עם הכבלים שלהם? ולמה עוד צריך לשים לב - להספק, להתנגדות (אוהם)? בתודה מראש לכל העונה והעוזר .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Baruh92,

שלום כולם [= אני הולך לקנות מחשב ואני צריך איתו רמקולים, בגלל שהתקציב שלי לא גדול אז אני מוכן לשלם עד 170-180 ש"ח על רמקולים. אז איזה רמקולים עדיפים מבין אלה בכותרת? או שאולי כדי לקחת רמקולים אחרים בתקציב הזה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה נכון שאם חוסמים את החור של האויר מאחורי הרמקול, בהנחה שכל שאר הרמקול אטום לגמרי, זה ישפר את איכות הצלילי. כי ברגע שהאויר לא יוצא החוצה נוצא לחץ של אויר כל פעם שהרמקול זז קדימה ואחורה (לחץ של דחיסה לחץ של שאיבה לחץ של דחיסה לחץ...) הלחץ משמש כקפיץ שתמיד מחזיר את הרמקול למקומו המקורי באמצע וכך נוצר צליל מדויק יותר, אבל כתוצא מכך הרמקול צריך הגברה חזקה יותר כדאי להזיז את הרכיבים ( בגלל הלחץ) ולכן הווליום ירד. דבר נוסף שזה עושה זה מנטרל את הצליל הנוסף שהרמקול יוצר, כשהוא זז קדימה הוא "מעיף" סאונד קדימה וכשהוא זז אחורה הוא "מעיף" סאונד אחורה, כשהרמקול אטום לכניסה ויציאה של אוויר הוא לא יכל "להעיף" סאונד לאחור ואז נוצר רק צליל אחד ולא שנים, ואני מניח שזה יותר טוב. נשמע לי מא…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם ! לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 . חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר. עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל. הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT . עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף פעם לא עשה לי בעיה דומה . האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ? בתודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שמתי לב שכשאני מכבה אור או שהמקרר בחדר אצלי מכבה את עצמו אז יש קפיצה כזו בחשמל שאני שומע ברמקולים שמחוברים למחשב. בכל מקרה גם באוזניות לפעמים אני שומע את זה דרך החיבור למגבר, האם זה יכול לפגוע באוזניות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כבר שבוע שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול החדש שלי... HERCULES GAMESERUND FORTISSINO 3, 7.1 אבל משום מה אני ניתקל בבעיה להתקין אותו על ה XP, אני מקבל הודעה שהווינדוס מזהה, מתקין, אבל יש פתאום הודעה שהכרטיס כניראה לא יעבוד כיוון שיש בעיה עם תהליך ההתקנה.... אני ממש נואש!!! אנא עזרתכם!!! ניסיתי להוריד את הדריוורים של הכרטיס הישן (לא מובנה על הלוח אם) אבל אני לא מצליח, לא דרך הדוויס מנג'ר ולא דרך הקונטרול פאנל. נישאר לי בדוויס מנג'ר סימן שאלה שאני לא יכול לעשות לו UNINSTUL.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה זה עתה (LG 55' UF770Y). ובהתאם לרוח ה-Black Friday, אשמח גם להצטייד ברמקולים איכותיים לסלון. יש לי כרגע בחדר רמקולים למחשב של Microlab ומאוד מרוצה. אשמח על זוג רמקולים איכותיים (עם צלילים טובים ובאס איכותי) גם לסלון עם כל מיני אפשרויות כיוונונים ועדיפות עם שלט, הרמקולים מיועדים לסרטים ומוזיקה בעיקר. גר ליד החנויות של KSP ואייבורי אז מעדיף לקנות שם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kadanie5,

אוזניות תקציב 100 שח חריגה 20 שח שימוש: ספורט, ריצות סוג מוזיקה: Electro / house סוג: In ear

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by XMB,

אהלן, רכשתי את הסט הנ"ל בהמלצת כמה אנשים כאן, גם היה מחיר דיי טוב 170$ (אני מתגורר בארה"ב), בכל מקרה לפני כן היה לי בזכות ולא בחסד והם עדיין חיים רמקולים Creative 5200 5.1 כ-8 שנים. איכות הבאס בין השניים אין מה להשוות, ה 5200 לוקח ללא כל ספק, הווליום של ה A2 בהחלט דומיננטי חוץ מכך אני לא רואה שום יתרונות, הסאונד ב 5200 פשוט טוב יותר, נעזוב את זה שהרמקולים הם 5.1 למרות שאני שומע רק מוזיקה שמעו בהם מדהים גם באחוריים (ישבתי שעות על הקינפוג עד שיתאים לחלל שהם נמצאים כדי שיריגישו אותם בכל סאונד ששמים במחשב), הבאס ב 5.1 היה שמיים וארץ מה A2. יש לציין שאין לי כרטיס קול או און-בורד יש לי Creative XtremeMusic 7.1 (דגם מקביל ל GAMER). בכל מקרה בגלל שאני לא משחק במשחקים ולא רואה כמע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by azaz,

קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קניתי את המיקרולב. הגיעו היום. בכל אופו הסאונד לא חזק בכלל. על כל העוצמה מחובר לטלוויזיה ויש צורך בעוד. חיבור למחשב - אפשר להגביר בכל העוצמה וזה יהיה חזק.. אבל לא גומר על האוזניים. יש ברשותי כאן את הקריאטיב הישנים, העוצמה כמעט כפולה. זה הגיוני? במפרט הם חצי... קיבלתי מוצר דפוק? מה אתם אומרים? האיכות גם לא מדהימה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מתלבט אילו רמקולים לבחור מהקניה הקבוצתית (solo4/5/6C), ואיך יהיה נכון למקם אותם. בעיקר קוסמים לי ה6C מבחינת המחיר, אבל האם הם "גדולים" מדי? מה בעצם החיסרון כששמים אותם במקום קטן? חדר (גודל מוערך 3X3 מטר): דברים ששייך לעשות: - להזיז את השולחן 30+ ס"מ מהפינה לכיוון הארון - להוריד את המארז מהשולחן לרצפה לרווח שבצד (באיזה צד שיהיה) - להרחיק את השולחן מהקיר ולשים מדף מאחורה ושאלה (קצת מוזרה) נוספת: המסך שלי (U2410) יכול לקבל אודיו דרך HDMI מכרטיס המסך (GTX460) ולהוציא לרמקולים, האם זה עדיף מלחבר אותם לכרטיס המובנה בלוח, או להיפך? האם האודיו שיוצא דרך HDMI מושפע מהכרטיס המובנה, או שיש לו "כרטיס קול" מובנה, ואם כן, איפה מתבצעת ההמרה (DAC), בכרטיס או במסך? אשמח לכל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי. הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף. עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים. אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות. התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח. תודה לעוזרים \ ממליצים! אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח גיימר
    Started by אורח גיימר,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תמליצו לי מהאתר הזה על אוזניות גיימינג https://www.bestbuy.com/ תודה

18. Started by Eli100,

צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן חברה. כרגע יש ברשותי את האוזניות Sennheiser PX100. האיכות שלהן פשוט מעולה. אבל הבעיה שלי איתן היא שהן לא מבודדות רעש.. וזה מוריד המון מהכיף והאיכות, כשאפילו אם אתה ממתין לאוטובוס בתחנה ליד כביש אתה לא יכול לשמוע את המוזיקה בלי רעש רקע מפריע... אני מעוניין באוזניות כפתוריות שייתנו לי בידוד (כמו אטמים), שהחוט שלהן יהיה בצורת Y (שני הצדדים שווים..) והכי הכי חשוב - איכותיות. קשה לי לוותר על האיכות של הPX100 ולכן איני מוכן להתפשר על איכות נמוכה יותר. אני שומע הכל, בין מטאל, לטראנס, רוק, פאנק. ככה שאני צריך שהטרבל, באס, מידל, ובעצם הכל יהיה איכותי וטוב... ולכן אני מוכן להשקיע את הכסף. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים, אני מחפש לקנות לי מערכת לרכב. אין לי הבנה בכל הנושא של אודיו לרכב, ולכן אני מנסה להעזר בכם. אני רוצה לרכוש Cd-Player שעומד בתנאים הבאים: 1. מחיר: לא יקר, אין לי יותר מדי כסף להשקיע, 600-700 ש"ח. 2. פאנל נשלף - חובה! 3. MP3 (לא חובה, אבל מאוד חשוב לי) 4. 4x50w (אני מתכנן לחבר רק 2 רמקולים אחוריים בהתחלה, אבל שיהיה. לא יורד מ4x50w). 5. איכות שמע גבוהה. עריכה: עכשיו הסתכלתי במכירות של אתר walla.co.il ומצאתי את המוצר הבא: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1136899 הוא עונה על מירב דירושתי, השאלה היחידה היא האם הוא טוב, ושווה את ההשקעה או שכדאי לחפש משהו אחר.. בחיי לא שמעתי את השם Sunkyo (סילחו לי אם אייתתי לא נכון) ולכן אני …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 7.1 למחשב... אני לא בטוח אילו רמקולים כדאי לקחת לפי מה שקראתי בביקורות אני מבין שאין על creative gigaworks750 אבל הם עדיין עולים כ 3000 שח בארץ שזה קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא על רמקולים למחשב! אילו עוד אפשרויות עומדות בפני מבחינת רמקולים 7.1 בלבד. עד כמה שהבנתי יש את הדגם היותר פשוט של CREATIVE T7700 ונכון לעכשיו לא ראיתי משהו אחר פרט ל 2 הדגמים האלה... מהניסיון שלכם איך נשמעים ה 7700... לא מבחינת עוצמה של להרעיד את הבית אלה מבחינת איכות יותר.. כי אני מתאר לעצמי שכל סא רמקולים שאני אקנה יהיה מספיק חזק מבחינת העוצמה שלו.. ואם תהיה בעהי אזי דווקא באיכות.. בנוסף אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על עוד רמקולים 7.1 אשמח לשמוע (במיוחד אם יש …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alex15,

אני צריך אוזניות אלחוטיות טובות התקציב 200 ל 300 . חברה טובה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. טוב. הולך להגיע לי הטכניקה A900 ואני עכשיו אם כרטיס OB. ואני לא אוהב את זה ממש.. אני צריך כרטיס קול כמה שיותר איכותי בסביבות ה500 שקל גמיש אבל לא הרבה (50 שקל כל כיוון) הכרטיס צריך להיות חזק יחסית (האוזניות הם 40 אוהם) וגם הוא צריך להתחבר לlogitech Z560 אז הוא צריך להיות סראוונד. אני גם משחק על המחשב אבל לא ממש משנה לי השמינית פריים שכרטיס קול :למשחקים" יתן לי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז ככה יש לי Creative Inspire 5200 5.1 עכשיו אני משפץ ת'חדר עושה תעלות בתוך הקיר ותולה אותם על הקירות יש אופצייה לעשות מין קופסת בקרה כזאתי של החיבוריי RCA ? כאילו לקבל נקבה ביציאה של הקיר ולחבר את הרמקולים בתוך הקיר ? אשמח לתגובות או מקום לקניית המוצרים ! בתודה איתי דוגמא שמצאתי : http://www.hometheater.co.il/logo.php?picturename=modules/coppermine/albums/userpics/10951/4.JPG

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים