עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jayz0r,

למי שלא מכיר, Creative Gigaworks T3 זו מערכת 2.1 דיי יקרה. קניתי אותה עכשיו במסגרת הבלאק פריידיי. הסאב בסה"כ 6.5" אבל הוא בומי ברמות קשות. השליטה על הבאס נמצאת עליו - הורדתי למינימום, ועדיין בווליום גבוה זה מוגזם. ברור לי שזה גם עניין של טעם ויש כאלה שמאוד אוהבים באס, אז תמיד ניתן לטעון שאני מגזים. אבל הנקודה היא שבנקודת המינימום של הבאס אני מצפה שלא יהיה באס בכלל! או לפחות כמעט ולא. הצליל אמור להיות מתכתי הרבה יותר וגבוה, ונטול צלילים נמוכים. במקום זה, הבאס פשוט מתון. כאמור, ברגע שעולים עם הווליום הוא הופך למעצבן, אבל יותר חשוב מזה - לדעתי מפריע לשכנים. ואם עולים עם השליטה על הבאס אפילו קצת, שלא נדבר על הרמה האמצעית, זה פשוט לא נורמלי. לא ברור לי איך תכננו את זה ככה. מצד…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by roeiw,

1.הבעיה היא כשאני מחבר את הדוידי למחשב ע"י חיבור קואקסלי אחרי דקה -שניים נשמעים הפרעות רעשים ואז אחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה יכול לקרות? 2.אני רואה שמוכרים כבלים קואקסלים כפולים ז"א 2 מחברי RCA הם טובים לחיבור Stereo מהיציאה הסטנדרטית? 3.איפה אני יכול להשיג כבלים איכותיים במחירים סבירים דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by גלי,

היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה http://www31.brinkster.com/gali10/microphone.JPG הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by MetalHead,

מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. לא מזמן הייתה לי בעיה קטנה עם הרג'יסטרי, והכנסתי שחזור די חדש שהיה לי. אחרי השחזור נעלמו לי כל התקני הקול. אחרי שהתקנתי אותם מחדש, משום מה הMIDI DEVICE היחיד שיש לי הוא MICROSOFT GS WAVETABLE. אני עובד הרבה עם Guitar Pro, וההתקן הזה מפיק צלילים ממש לא נעימים בלשון המעטה. אני לא זוכר את שם ההתקן שהיה לי לפני הבעיה, והייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לעשות? בתודה, יניב.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by Gilsp,

חברים אני יודע שדובר על הנושא הזה הרבה. עדיין אני צריך עזרה קטנה. אני מחבר מחשב עם כרטיס מסך Nvidia 8400 בכבל יצוק HDMI ל DVI (ללא המתאם המקורי) את האוידיו אני מחבר בכבל אוזניות רגיל (3.5 ממ) מהכרטיס קול לכניסה המתאימה בטלוזיה. חיבור זה לא עובד. אני מפספס משהוא? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by AnTiSh0ck,

יש לי את הקודק K-LITE עד היום לא היה באודיו בסרטים, עכשיו האודיו לא נשמע, יש רק את האאודיו שבא מהסנטר והשאר לא, יש לציין ששירים הוא מנגן בצורה תקינה והתקנתי WINDVD ו POWERDVD לאחרונה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  7. מדובר בכרטיס טלוויזיה WIN2000XP . הטכנאי של הוט חיביר לי את הכרטיס טלוויזה ממיר ואני קולט את הערוצים והכל טוב ויפה רק שהצפיה עצמה ממש לא נקיה ולא איכותית הטכנאי טוען שאני צריך סוג של מפצל מה ניתן לעשות בדבר תודה רבה לעוזרים דביר לוי.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by Alfies,

שלום חברה! לפני יומיים קניתי נגן IAOUDIO X5 החבילה באה אלי בלי מטען, לעומת זאת בחנות מובהר שאפשר להתטעין אותו דרך USB. אחרי טעינה של 13 שעות דרך USB הסוללה שלי התמלא בשליש, התקשרתי לחנות לרשת, הודיעו לי שזו טעות ואני הייתי אמור לקבל מטען. השאלה שלי אם זו בעיה במכשיר שהטעינה כל כך ערוכה או שפשוט בגלל שהטענתי אותו דרך USB ולא דרך מטען מיועד???

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by re5pect,

יום אחרי שהתקנתי את הפירמואר החדש לH10 הפסקתי לשמוע את הצד הימיני. אחרי כמה בדיקות מול מקורות אודיו שונים הגעתי למסקנה שזה החוט של האוזניה הימינית(החיבור בין החוט והקונקטור) פתחתי רק את הפקק הזה של הקונקטור, איך אפשר להגיע למגעים?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. Started by hell14,

היי, כשאני מחבר אוזניות למחשב, אני שומע גם מהאוזניות וגם מהמחשב. זה בעיה פיזית או הגדרות?

11. Started by Svinka !,

התקנתי וינדוס ויסטה 32BIT על מחשב במפרט הבא: Intel C2D E8400 3Ghz 4X 1GB 800 Mhz Cosair CL4 GigaByte P35 GigaByte ATI Radeon HD 4870 512M DDR5 Thermalteck 600Watt הכרטיס קול הוא של REALTECK מה שיש על לוח האם, ולא היתה איתו שום בעיה ואין שום בעיה חוץ ממשחקים ישנים כמו לדוגמה Counter-Strike 1.6 שיש רעשים כל פעם שיש קול של פיצוץ או משהו... אמממ... קול כזה מלוכלך לא יודע איך להסביר את זה... מישהו יודע על פתרון כלשהו שיכול לעזור... והכרטיס קול בסדר בכל שאר המשחקים... בדקתי גם אוזניות וגם על רמקולים חדשים ועדיין יש הפרעות... שמתי את הדרייברים שמקבלים עם לוח האם. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  12. שלום רב, קנינו את המע' DHT390 של DENON - מע' קולנוע 5.1 עם שתי כניסות HDMI ויציאת HDMI אחת. חיברתי את המע' בתצורה הבאה: HDMI-HDMI מממיר HD של הוט לרסיבר. HDMI-HDMI מסטרימר XTREAMER לרסיבר (לא בדקתי אותו עדיין כרגע) HDMI-HDMI מהרסיבר לטלויזיה 42 של LG. הרמקולים תלויים כבר וכולם מחוברים. בבדיקת TEST של המע' כל הרמקולים עובדים ומפיקים צליל תקין (לדעתי). משום מה כשאנו מנסים להעביר למצב של הטלויזיה מחוברת לממיר הוט - יש תמונה אבל אין סאונד מהרסיבר. עברתי על כל הגדרות ה system וה config ולא מצאתי מה הבעיה. מוזר מאוד גם שבמעבר על ה video inputs מצאתי שם רק DVD, VCR ו IPOD (לא מבין לאן זה קשור). כאשר אנו מקבלים תמונה בטלויזיה זה נמצא על מצב VCR למרות שאפילו ניתקתי את הו…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  13. יש לי טלויזית LED HD READY של SANSUI תומכת בMKV ו DIVX וכתוביות בעברית ,הבעיה שאין סאונד ,ואני לא מבין למה:\?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה בסאונד ששומעים אותה רק במוסיקה, זה נשמע כאילו שהכבל רופף ויש כמו מן ניתוקים מהרמקולים... בדקנו שירים במדיה פלייר של ווינדווס ויש את הבעיה, בדקנו בווינאמפ ועדיין יש את הבעיה... הפעלנו סרט ואין את הבעיה בסאונד, שיחקנו במשחק וגם אין!! אז איפה הבעיה פה? דרך אגב, הכרטיס קול שלו הוא מובנה על לוח של אינטל, הדגם של הלוח הוא 845 PESV והדגם של הכרטיס קול המובנה Sound Max audio digital אני לא זוכר אותו ממש... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  15. קניתי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 יש לו כרטיס מסך מובנה של ATI HD3650 חיברתי בכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה והגדרתי אותו כ-extended הכל עובד יפה רק חבל שכל פעם שאני רוצה להעביר סאונד לטלויזיה אני צריך להגדיר בויסטא שה-HDMI יהיה ברירת המחדל. אבל הבעיה אחרת, איך שזכור לי ב-extended כל פעם שאני מדליק וידאו הוא מעביר לי ישר ליציאה הנ"ל במסך מלא. ופה כדי לראות את הסרט אני חייב למשוך למסך השני את הפלייר ושם לעשות מסך מלא.. ניסיתי לשחק בהגדרות של avivo video ב-catalyst ולא עזר כלום. איך אני מגדיר כך שאיך שאדליק סרט מיד יופיע לי בטלויזיה במסך מלא??

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  16. מקווה שזה המקום לקבל עזרה.. יש לי התקן USB חיצוני ותוכנת ulead videostudio. אני מחבר מצלמת וידיאו אנלוגית ומזרים ממנה סרטים - שמתקבלים היטב בוידיאו אך ללא אודיו. ניסיתי לגוון באופן חיבור הכבלים ואף לחבר ישירות לכרטיס הקול של המחשב - אך ללא הועיל. יש עצה? תודה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by xknti,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte GA ep43DS3 התקנתי את כל הדריברים של הלוח אבל כשאני מנגן סרט למשל , אני שומע את המוזיקה ואפקטים נשמעים נצויין אבל לא הדיבור , לא שומעים את הדיבור , נשמע מאו מאוד נמוך כך ברקע . כם במשחקים כמו NFS שומעים מוזיקה טוב אבל הקולות של הצמיגים למשל ושל הרכב לא שומעים לא יודע אם זה משנה אבל הרמקולים שלי הם מערכת סטראיו שמיוברת למחשב , במחשב הישן עבדה מצויין

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by danieldavid10,

שלום פירמטתי עכשיו את המחשב ואחרי הפירמוט עכשיו אני לא שומע שום קול במחשב. בטח צריך דרייבר או משהו אבל אני לא יודע איך לדעת מה כרטיס קול שלי ואיך אפשר לדעת מהו תודה למי שיעזור

19. Started by FresH-MeaT,

טוב יש לי את הרמקולים האלה MX5021וAltec Lansing כבר משהו כמו שנה ואני מרוצה מהם עד הגג חוץ מ2 דברים הראשון הוא בזמן האחרון נידמה לי שזה התחיל ליהיות או שזה תמיד היה ופשוט היתעלמתי מזה רק עכשיו אני שם לב.. כל הזמן כשאין לא מוזיקה ולא שום דבר שאמישתמש בסאונד אז יש רחש חזק חזק מהרמקולים.... כזה פששששששששששששששש איך מבטלים את זה? ודבר שני זה בווליום שהוא בקפיצות ולא לפי הרצון שלי

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  20. שלום יש לי לוח אם intel brownsville d845gbv ויש בו כרטיס קול מובנה בלוח. נכנסתי לאתר של intel והורדתי את הדריבר לכרטיס קול בדיוק לדגם הזה. התקנתי את הדריבר, ואכן שומעים קול והוא עובד, אבל יש לי בעיה. כאשר אני מדבר עם מישהו נניח בסקיפ אז הבנאדם שאני מדבר איתו טוען שהוא שומע רעשים מאוד חזקים ברקע. וגם אני... אם אני מבטל את ה mute למיקרופון אז אני שומע את אותם הרעשים המעצבנים ברקע. יש לציין שב sounfmax שבא איתו מסומן כבר ההשתק רעשים, וזה בכלל לא עוזר. מה אפשר לעשות? האם יש עוד איזה דריבר במקומו שאני יכול להתקין וזה יסדר את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Posford,

שלום, יש לי מערכת קולנוע שקניתי בדיוטי פרי לפני שנה בערך זו שעולה 299$ של LG. יש לי בעיה איתה כבר הרבה זמן רק עכשיו יחסתי לזה תשומת לב. היא מחוברת למחשב וממנה אני שומע סאונד מהמחשב. לפעמים אם אני שומע לדוגמא רדיו מהאינטרנט או כל קובץ אודיאו אחר ואני מגביר לווליום גבוה אני שומע רעש חזק "אוווווווווווווווווווווווווווווווו" ברמקולים. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  22. אז זה הסיפור, יש לי טלויזיה 37'' LCD של LG עד עכשיו השתמשנו בקומפוזיט, לאחר שהיה בעיה של גלים בתמונה ורעש סטטי בערוצים ללא שמע (כמו ערוצים סגורים למשל) הזמנו טכנאי כדי שיסדר את הבעיה, הוא הרכיב איזולטור, שאכן פתר את שני הבעיות. לאחר שקיבלתי המלצה לשנות את הכבל מקומפוזיט לסקארט, ביקשנו מהטכנאי שישנה את החיבור, לאחר השינוי, הרעש הסטטי חזר אבל התמונה נשארה תקינה בלי גלים. משהו יודע מה פה הבעיה? החיבור שלנו הוא של הוט

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by lucky,

וכיום האם יש רמקולים באותה קטגורייה שבגללם התחרטתם שקניתם את האלטק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by vek44,

חבר רוצה לשדרג לאוזניות יותר איכותיות. צימצמנו את המבחר ל4 הדגמים הבאים: Audio-Technica ATH-AD900 Audio-Technica ATH-A900 Denon AH-D2000 Ultrasone Pro 900 עכשו כדי לצמצם לאחד הכי מתאים, הוא היה שמח לעשות זאת ע"י האזנה לדגמים. לכן אם למישהו קיים אחד הדגמים וניתן להאזין להם, שיצור איתי קשר. תודה, סטיבן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. היי אני צריך לדעת את משך השימוש הרצוף של המכשירים הנ"ל (endless loop, ו-play) במצבים שונים, ואת זמן הטעינה שלהם. עדיף שהמכשירים יהיו ה-iHP120 וה-iPod מהדור האחרון (שלישי?), למרות שגם השוואות עם מכשירים קודמים (iHP100 ו-iPods ישנים) יהיו נחמדות מאוד, אם הן יבואו בנוסף... כמו כן, אם יש למישהו את ה-Zen או כל מכשיר HD-MP3 אחר, אני אשמח לראות גם אותו.. אומנם יש לי iHP120 אחד משלי, אבל מספיק זמן פנוי בשביל זה אין לי לצערי.. וכאן אתם נכנסים לתמונה... אם למישהו יש כוח לזה, אני אשמח אם הוא יוכל לבצע את הבדיקות הבאות: 1. משך השימוש הרצוף (כאשר הסוללה מלאה כמובן) של המכשירים בווליום מקסימלי - חזרה על סיפריה אחת, שבה כל הקבצים הם בעלי אותו Bitrate ידוע זה יהיה מעשה חכם למדיי, כי כך י…

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים