אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לקנות טלוויזיה מדגם haier le50b7000a של haier ורציתי לדעת האם יש משהו טוב יותר באותו מחיר? המחיר בחנות שאני קונה הוא 2800 ש"ח. הבנתי שמדובר בדגם led - מה זה אומר? והאם יש דגמים אחרים שהם לא led שמציעים יותר? וטלוויזיות יקרות יותר, לדוגמה במחיר של 4500 ש"ח, מה יש להן להציע לעומת ה haier הזה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מדובר ב 3 כבלים שמופצלים 1 ל 2 .אני משנה במערכת ל AC3 בכרטיס את ההגדרות ש 5.1 . מחבר את הכבל הראשון מיציאת ה REAR בכרטיס לכניסות LEFT RIGHT REAR במערכת , את הכבל השני ליציאה הימנית ליד יציאת ה REAR בכרטיס ומשם לכניסות ה FRONT LEFT RIGHT במערכת , והכבל השלישי שהוא האניגמה הגדולה שלי חיברתי לכניסה הראשונה של הכרטיס ( בעצם חיברתי אותו לכל הכניסות אבל זאת היחידה שמשמיעה משהו ) ומשם למערכת לכניסות של הסנטר והסאב. ובבדיקת הסראונד מהכרטיס .אני שומע מצויין את הקדמיים ( LEFT RIGHT ) ואחוריים ( LEFT RIGHT ) אבל את סנטר והסאב אני שומע מעומעם ,את הסאב אני לא שומע בכלל וגם בסרטים אני לא שומע אותו גם ב MP3 אני לא שומע את הסאב . אבל שאני מחבר את הכרטיס רק לשני הכניסות ולציאה אחת בכר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 או מיני דיסק, ומצאתי כמה דגמים: 1. iAudio G3 512MB 2. MD Sony MZ-NH600 (מיני דיסק) 3. Sandisk Digital Audio Player 1G כעיקרון אני מעדיף נגן של ג'יגה, אבל עם הסנדיסק לא טוב, אני אקח את הראשון. את האמת אני הכי רוצה את המיני דיסק, אבל אני לא יודע אם הוא טוב והאם הוא כדאיי, יש עוד מיני דיסקים בסדר גודל של 600 שקל שהם טובים? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום לכולם!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הנגן שלי הוא SANDISK SANSA E200(עם ROCKBOX) יש לי כרגע AKG K309 אבל הפלאג נדפק ולכן אני רוצה להחליף. אני שומע בעיקר רוק אבל יש לי פה ושם שירים שהם לא. חשבתי על AKG K324P ועל CREATIVE EP-630 וגם על AKG IP2 צריך מגבר אוזניות בשביל אחת מהזוגות הללו? אני לא רוצה את הCX300 כי אני שונא את הכבל האסימטרי האידיוטי הזה. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p43-es3g עם כרטיס קול מובנה כמובן אני שומע הפוך, שמאל זה ימין וימין זה שמאל זה ככה גם ברמקולים וגם באוזניות (עליתי על זה דרך אוזניות ששיחקתי באיזה משחק) שאני נכנס לדרייבר של realtek ועושה בדיקה לרמקולים שמופיע לי שמתנגן רמקול שמאל שומעים בימין וכך ההפך אני לא יכל להחליף בין המקומים של הרמקולים כי אני משתמש ברמקולים מובנים של טלוויזיה\מסך מחשב ובאוזניות אני לא יכל להפוך אותם כי המיקרופון יורד רק לצד אחד זה בעיה בכרטיס קול\לוח אם? או שיש אפשרות לשנות את זה במחשב? אני משתגע מזה.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לשימוש עם creative zen microphoto תודה
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כמו הכותרת אני צריך כרטיס קול מהאתר NEW EGG ההורים שלי טסים לארה"ב בקרוב אז בגלל זה אני רוצה משם עד 200-250 דולר הכרטיס הולך לשמש בעיקר למוזיקה אבל גם הרבה למשחקים תודה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת אידיוטי לפתוח את הת'רד אחרי הקניה אבל בכל זאת. ידעתי שבסך הכל SD זו חברה איכותית ומוכרת וראיתי את הנגן, לא תאמינו איפה, בבאג ב399! ולאחר בירור בזאפ התגלה לי שזהו מחיר היקר ב14 שח מהמחיר הזול ביותר בארץ (בזאפ לכל היותר). אז שאלתי היא איך הנגן, איך המחיר וכו' תודה רבה! גיא.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי אוזניות ATH-M50 אני מעוניין לשפר קצת את איכות הסאונד כי אני מרגיש שיש להם עוד פוטנציאל. האוזניות מחוברות ישירות למחשב לחיבור שיש מקדימה על המארז.וכל המוזיקה שלי היא ב FLAC. הבנתי שיש מכשיר שמחברים לUSB סוג של מגבר(נראה לי קוראים לזה DAC) ועליו מחברים את האוזניות. אני לא מבין בזה בכלל ואשמח להמלצות ממכם מה אני צריך בעצם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מערכת 5.1 של Genius לאחרונה קניתי את הAudigy2 המאפשר 7.1. ההבדל בין כרטיס הקול הOn Board שהיה לAudigy2 מדהים השאלה היא האם יש שיפור משמעותי בין מערכות 5.1 ל-7.1 . ובלי קשר האם קניית הסט של Creative (בסביבות ה-1200 ש"ח) באמת משפר את השמיעה לעומת ה Genius שברשותי (ללא קשר לעניין ה-7.1). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחברה שלי את האייפוד וידאו וגם את התוכנה iTunes אבל לא הצלחתי להכניס שירים למכשיר. המחשב מזהה אותו ויש 3 תיקיות אבל הבנתי שצריך דרך ה-iTunes. מישהו יוכל אולי לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום.... רכשתי אוזניות מסוג AKG K 26 P והבנתי שצריך לעשות לאוזניות מה שנקרא "הרצה" כדי "לפתוח" להם את הצליל רציתי לשאול כיצד עושים את זה . כמה זמן לוקח התהליך. באיזה ווליום מתבצע העניין , איזה סוגי מוסיקה לשים ועוד דברים שצריך לדעת אשמח לקבל הסבר מפורט כיצד לבצע את התהליך תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 משהו בסביבות 1000-2000 שח ואני לא יודע אם אני יכול להסתפק בFortissimo2 או שאני צריך לקנות gtxp שעולה 400 יותר וככה אני יוכל לקנות רמקולים טובים יותר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי אוסף מוזיקה ב-MP3 ו-FLAC בסדר גודל של 20GB ואני רוצה שהוא יהיה זמין באחד החדרים בו אין מחשב או מסך ויחובר לסט 2.1 טוב. אין לי בעיה להעתיק אותו לנגן נייד אבל הבעיה העיקרית היא לאתר שירים ולנהל רשימות השמעה בנוחות ולכן אני חושב שאני זקוק למסך גדול יחסית וממשק נוח - עדיף שיהיה בעברית כדי שגם הבנות שלי יסתדרו איתו. ניגון FLAC לא כזה קריטי וגם אפשר להסתדר עם פחות נפח אחסון במידת הצורך. הוא גם ממש לא צריך להיות נייד או עם כל יכולת אחרת, אם כי ניגון AVI/MP4 יכול להיות בונוס חביב אם אקח אותו לנסיעות. ממש לא קריטי. גם איכות האודיו והווליום לא סופר-קריטיים. יש אולי נגני DVD ניידים עם מסך וכניסת USB למשל? איך הממשק שלהם? קל לחפש שירים/אלבומים/אמנים? אולי אפילו פלאפון מוזיק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שיש רמקולים אחרים עדיפים באותו מחיר? לשימוש משחקים וסרטים ומוזיקה בעיקר תקציב 500 שח' מוכן לחרוג +50 גג בלי כרטיס קול...
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
נגיד שיש לי באוטו את המערכת הכי טובה שאפשר לקנות היום.. באיכות של אולפן הקלטות אז אם אני מחבר דיסק קשיח לפאנל (דרך USB) ומשמיע דרכו את השירים, האיכות היא פחות טובה (אפילו במידה זעומה) מאשר להשמיע את השירים דרך דיסקים אופטיים רגילים? ומדובר במצב שגם בדיסק קשיח וגם בדיסק האופטי יש אותם קבצים בדיוק, והם באותה איכות. (איכות FLAC לצורך הדוגמא)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחה"צ טובים לכולם אני מחפש מערכת שמע 2.1 באיכות טובה במחיר של עד 400 שקל אני לא נעול על איזה חברה או משהו אלא רק על איכות יש לציין שאני יכול לקנות רק מחנויות באיזור המרכז מרחובות ועד תל אביב תודה לכולכם
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי 2 רמקולים של פירלס שמחוברים למחשב של מערכת קולנוע ביתית... משו ממש גדול 450W כל אחד והרסיבר (ללא המקורי, הוא עדיין בסלון שאר המרקולים שלו..) נשרף לי.. זה היה רסיבר של סנסוי מהישנים ממש בן 20 שנה בערך שקבלתי מדוד שלי ההספק שלו היה 300W ועכשיו אני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו אני צריך עזרה .. אני לא יודע מה לקנות.. זה שני רמקולים כל אחד 450W וווזהו.. ולגבי תקציב אין לי מושג מה הטווח מחירים בדברים כאלו ? אבל לא משהו מטורף. כאילו זה מערכת של החדר שמחוברת אצלי בחדר אז אני לא רוצה להתפרע יותר מדי.. המגבר שהיה היה 300W והוא היה ישן והוא היה מצויין
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, ראיתי יום שישי בעיתון של באג שהם מתחילים במכירה של האוזניות הללו.. עכשיו אני זוכר שכשהייתי באטלנטה לא מזמן שמעתי אותן באחת מהחנויות שם ונדהמתי מהעוצמה, מהבאסים המורגשים היטב.. עכשיו השאלה היא אם באותו המחיר אין משהו יותר משתלם.. ואגב מבחינת עיצוב שהוא גם חשוב לי הם נראות לא רע בכלל.. ועוד שאלה אני יכול להשתמש בהן בכל נגן מדיה נכון? לא חייב אייפון או אייפוד... ואם משהו יודע בכמה הן נמכרות ואם אני יכול להתנסות בבאג איפשהו זה יעזור לי מאוד.. תודה רבה, רן
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ביצעתי היום עדכון תוכנה בממיר HOT VOD של Thomson שיש בסלון של בית אימי, ומאז פס הגלילה לא מציג כלום. מה הסיבה לבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך רמקולים לחבר. אין לו מושג ברמקולים והוא הולך לקנות משהו מטופש שאיזה חבר FXP גאון אמר לו. אני צריך המלצה מידידינו פה המבינים הוא בעיקר משחק, אבל הרמקולים בטוח ישמשו לצפייה ביוטיוב \ מוזיקה או סרטים. התקציב שלו זה 400 ש"ח. (אני קניתי JBL ספיירו ב-300 בבאג שהיה להם מבצע) אני הסתכלתי קצת, הוא התלהב ממיקרו לאב (יש לחבר שלו את הדגם הבא: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15360&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=442) יש לכם המלצות? הוא לא אודיופיל בשום מובן של המילה)
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
תשמעו אני מתלבט בין הריו נייטרוס ובין המובו של ג'יגה וחצי (אני קונה בבאג מחשבים,לא משנה למה,לא יכול להזמין מאינטרנט) אולי חשבתי בהתחלה לקנות את המובו של 4 ג'יגה..אבל הבעיה היא שבבאג הוא 2051 חחחחח יותר מהזן טאצ' .....עד כמה שזה טיפשי חחחח קיצר מה אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי 200 שקל עכשיו אני צריך לקנות רמקוליים אחוריים למערכת בבית למה הישנים הם גועל נפש+גדולים מידי... בכל מקום ששאלתי אמרו לי שאם כבר אני לוקח 2 רמקולים ב200 שקל עדיף לקנות סט של רמקולים 2.1 למחשב ולקחת מהם ת'רמקולים ולשים כי זה הכי משתלם בתקציב הזה... מה אומרים ועל מה ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-