אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי טלוויזית LCD סמסונג 40 אינטש. עד עכשיו החיבור בין הממיר לטלויזיה היה דרך כבל רגיל עם 2 פינים (אני יודע שצריך שלושה). עברתי היום לממיר HD של יס והתחברתי עם כבל HDMI שהם סיפקו לי. אמנם ערוצי הHD משובחים ונראים מעולה אך להפתעתי, חלה ירידה גדולה באיכות הצפיה בערוצים הרגילים. צירפתי את הכבל הרגיל עם 2 הפינים ואיתו רואים את הערוצים הרגילים מעולה הרבה יותר. מה עשויה להיות הבעיה? האם מדובר בכבל HDMI לא איכותי? מה ממליצים לעשות?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מפרט בצד ויש לי מערכת denon avr 1508 וללוח אם שלי יש חיבור של אופטי,קוקסיאל ועוד כניסות רגילות עכשיו המרחק בין המחשב למערכת זה בערך 3 מטר רציתי לקנות כבל אופטי ואמרו לי שיותר מי מטר וחצי זה לא שווה אז רציתי לדעת איך לחבר את המחשב למערכת באופטי של 3 מטר או קוקסיאל או ב הרבה כבלים אתם יודעים ואני רוצה לשמוע ב 5 ערוצים לפחות תודה רבה עמית
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הכוונה שאפשר לראות את מה שאתה מקליט, ולהעביר אחורה או לעצור את הצפייה בזמן ההקלטה, כמו שאפשר ביס מקס.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקציב של כ-1000 שקל ואני מעוניין לקנות DVD, מגבר אוזניות, ואוזניות. אני שומע בעיקר מטאל על סוגיו. אם אפשר גם שיהיה אפשר להשתמש באוזניות לספורט, אני אשמח! תודה עריכה: מה עם grado sr80?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו כבר קנה את הפייבר בוקס של הוט ? אני ממש רוצה לקנות כי שמעתי שהוא משלים את הלוק של הסלון אני מחפש חוות דעת אישית של מישהו שכבר משתמש בפייבר בוקס של הוט אולי תוכלו להעלות קצת תמונות
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי רמקולים חדשים של מיקרולאב FC330 לכרטיס קול SB AUDIGY PLATINUM בכניסה האחורית על הכרטיס עצמו. יש רעש סטטי כמו HISS (לא זמזום של העדר הארקה) גם בווליום נמוך ביותר. האם זו בעייה ברמקולים או בכרטיס ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם. אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה. אבל יש לי כמה שאלות: 1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים 2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה? 3.בשיר…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ההמלצה היא לחבר, הוא ישתמש בהן בעיקר עם נגן ה - MP3 שלו מחוץ לבית אך גם עם המחשב (יש לו כ.קול מובנה בלוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 S939). הוא מקשיב לרוב סגנונות המוסיקה עם נטייה קלה לרוק. מה מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לנגן על קלידים ולהקליט קול בו זמנית- שהכל יהיה מחובר למחשב, רק להקלטת סקיצות, לא צריך משהו באיכות מטורפת. מה אני צריך לקנות מבחינת רכיבים? (מקרופון.. וכדומה) ואיזה תוכנה להקלטה? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מתכוון לקנות את האוזניות BEATS SOLO ב650ש"ח http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=BEATSOLOPARALEL&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he מחר אני קונה אותם, והשאלה אם אולי יש אוזניות אחרות אפילו יותר טובות במחיר פחות או יותר זהה למחיר הזה 650ש"ח~ ? ואם בכלל כדי להשקיע עוד 200ש"ח בשביל ה SOLO HD?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני קונה את AVS300 של אלטק, וקונה עוד שני רמקולים סטנדרטיים(90 ש"ח), אז אני יכול לחבר אותם וליצור 4.1?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הטלוויזיה שלי הלכה לעולמה ואני מחפש LCD 26 אינץ'. אשמח לקבל המלצות לטלוויזיות אמינות שאיכות הצפייה בהם היא טובה. התקציב לא ממש מוגדר- אם ישנה טלוויזיה טובה במיוחד שכדאי לשלם עליה עוד קצת, אני אשלם עליה. הכניסות המינימליות: HDMI, SCART, DVI\VGA, S-Video. ושאלה קטנה: האם כדאי לקחת 24 אינצ' של דל? או שכדאי כבר טלוויזיה? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לי יש כבר עמדה מסוימת בנושא והייתי מעוניין לשמוע דיעות נוספות כדי לדעת אם אני צודק בדעתי. תודה, אביחי ארביב
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי לאחרונה את הסקירות של האתר על האוזניות של מדוזה וממש התלהבתי ואני שוקל לקנות בקרוב אוזניות מהסוג הזה של 5.1 קראתי על : Medusa ProGamer דור ההמשך וקראתי גם על : Speed Link Medusa 5.1 Headset על הדגם הראשון שיצא להם עכשיו רציתי לשאול האם קימים אוזניות של 5.1 יותר טובים מאלו שמוזקרים פה? אם קיים בחול אז זו גם אופציה טובה. ושאלתי השניה אם לא קימות אוזניות יותר טובות ,מה יותר טוב מבין המדוזות,כי קראת ויש מלא גירסאות שונות לגבי זה??!!
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לידע אישי מה עוזר לי ההתנגדות והנצילות כשאני מסתכל בספספיקציות של אוזניות למשל?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קול מובנה 5.1 של CMEDIA XEAR3D במחשב נייד LG LW60 EXPRESS חיברתי לו 2 זוגות רמקולים כל אחד ליציאה אחרת והגדרתי לו בכרטיס קול אותם כשאני בודק אותם דרך התוכנה של הכרטיס קול כל אחד עובד אבל שאני מפעיל שירים או כל דבר אחר שומעים רק מהL R ולא גם מLS RS האם יש דרך לפתור את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכ"מ 5200fx (לצערי הרב) ורציתי לחבר את המחשב לטלוויזית LCD (32"). עכשיו, הטלוויזיה אינה תומכת לפי מה שבדקתי בחיבורים מאחור ב-DVI (יש HDMI, VGA, S-VID).. אז כמובן שאני יכול לחבר באמצעות VGA או S-VID.. רציתי לדעת אם הבדלי התמונה ניכרים בין S-VID שיותר נחות לעומת VGA, כמה עולה כבל מכל סוג, ומה הרזולוציה המקסימלית שאפשר לסחוט מטלוויזיות כאלה? (PILOT 32 inch.. הדגם לא משנה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ני רוצה לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה לסרטים ומשחקים שימוש ממוצע מכל מחשב באופן טבעי הרבה אמרו לי לקחת את הקרייטיב אודיג'י 2 ZS, או את ה Maya7 7.1 אבל אני רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים אבל במחירים קצת יותר זולים, אני לא חושב שבזמן הקרוב אני אקנה לי מערכת רמקולים של 7.1 ולדעתי גם לא בעוד כמה שנים. ראיתי בפנדס את הכרטיסי קול האלה: Terratec SIXpack 5.1+ sound sys http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_189&products_id=1534 ZALMAN ZExt51U External 5.1 USB Sound card http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_1265&products_id=7455 AUDIOTRAK Maya 5.1 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 …
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רציתי לבקש תוכנה לשינוי קול שאפשר למשל לעשות קול של איש קטן או איש מבוגר ואם יש לה אפקטים כלשהם ושיעבוד גם על תוכנות כמו teamspeak וventrillo וגם על תוכנות הקלטה כמו תוכנת ההקלטה שיש בווינדוס אם יש כזאתי חינמית מה טוב? אם לא אז אני אשמח לטרייאל של אחת טובה
-
- 6 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של מיקרוסופט, יש לו תיבה מסריחה ומגעילה שמאוד התלכלכה כבר...מפלסטיק אני מועניין לבנות לו בעצם תיבה חדשה מעץ, ורציתי לדעת האם זה ישפיע על איכות הסאונד, מאיזה עץ מומלץ להכין? תודה, Aviko
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/product_info.php?cPath=6&products_id=227 המחיר זה יורו או לירות שטרלינג?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
VIDEO YELLOW vs S-VIDEO - איזה מבניהם לוקח באיכות? אני רוצה לחבר מה DVD לרסיבר. יש לי מקרן אחורי ''TOSHIBA V7 ''43, אם זה משנה איכות או משהו... רק שתדעו אם זה רלוונטי או לא. שאני כותב כבל וידאו צהוב אני מתכוון למשולש: שני כבלים אודיו שחור-אדום וכבל וידאו צהוב... ואיזה כבל אודיו יותר טוב: שחור אדום RCA או אופטי? והאם האופטי מעביר 5.1? יש לי רמקולים של בוס ככה שהם לא רמקולים בשקל... לינק לרמקולים - http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=am6_surround_index&linksource=dropdown_txt_am6&ck=0 תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1 מה יש ב-340 שאין ב-140 2 מה נותן לי המסך LCD שיש בדגם החדש 3 האם ב-340 יש שלט עם מסך כמו ב-140
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=headph-xfx מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-