עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הבנתי שהמיקסר הוא בעצם גם מגבר ולכן בדקתי ויש אפשרות לחבר אליו את רמקולים. פשוט לוקחים כאבל PL וחותכים אותו בצד אחד. חושפים את החוטים ומחברים לרמקולים. את ה-PL חיברתי למיקסר וזה עבד. אבל מה הבעייה? הווליום לא חזק מספיק, בטח לא כזה שיתגבר על מערכת התופים שלי. הרמקולים הם 130 וואט והשאלה היא עכשיו - האם להחליף את הרמקולים לחזקים יותר? או שהרמקולים טובים והבעיה שצריך הגברה יותר חזקה ולכן צריכים לקנות אמפליפייר? אולי זה יעזור - כשאני מגביר את הווליום הסאונד או אני מעלה Gain הסאונד מתחיל להיות ממש גרוע ומעוות אז אולי זה אומר שיש הגברה מספקת אבל הרמקולים חלשים מידי?

3. Started by Snir999,

אני הולך לקנות את המערכת הזאת בקרוב. השאלה שלי אם ישמעו בכל הרמקולים כאשר אחבר את המערכת למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום,רכשתי את הasus essence stx לפני כמה ימים,חיברתי אותו התקנתי דרייברים,ציפיתי לשינוי משמעותי מהכרטיס קול המובנה,וקיבלתי שינוי מזערי ביותר. ציפיתי ליותר. הכרטיס קול מחובר למגבר מרנץ סטריאו 2235B שמגביר זוג מדפיים של קף. אני שומע רק קבצים באיכות 320KBS,והשאר FLAC.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pringles,

מה התרומה שלו?. במה שונה חיבור של כבל וידאו רגיל מהממיר למסך לבין השימוש בכ.טלויזה>> ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by benwin21,

אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מערכת סטריאו במחיר של עד 700 ש"ח עם חיבורים כאלה כמה שיותר יותר טוב. אין לי בעיה לחרוג מעט מן התקציב אם זה יאפשר לקנות משהו שהוא כמה רמות מעל השאר.(100-130 ש"ח) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש ברשותי אורגנית CASIO CTK 411 שיש לה אפשרות לחיבור כבל מידי,עכשיו השאלה,אני יכול לחבר אותה למחשב בעזרת כבל USB MIDI,ולהשתמש בה בתוכנות כמו Finale וSibelius? ואם כן,מישהוא יכול להביא לי המלצה לחנות במרכז(פתח תקווה),שמוכרת כזה כבל(MIDI-USB) בזול?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by skyline,

אחרי שחפרתי את הרשת, באמת שיש כל כך הרבה דגמים שיש ביקורות לפה ולפה מה שהשאיר אותי מבולבל לגמרי . בחיפושיי אחר הדגם האולטמטיבי עלו מס' שמות כמו : Etymotic hf5 , Bose ie2, Monster Isport immersion Klipsch image s4i ואפילו B&W C5 אני מחפש אוזניות למכון שישמשו לפעילות אנאירובית (משקולות) וגם לפעילות אירובית . לכן מאוד חשוב לי הדברים הבאים : 1. שתהיה נעילת אמסטף על האוזן . ועכשיו באמת, מאוד חשוב לי שהאחיזה באוזן תהיה מקסימלית ונוחה. שגם בראבק של הריצה והמשקולות שום דבר לא יזיז אותם מהאוזן שלי ובמקביל להרגיש אותם כמה שפחות . 2. איכות הסאונד . בד"כ שומע טראקים סגנון tomrrowland ודברים מקפיצים בסגנון ... AVICII ובפעם ב..שחורה . לא רוק ומטאל 3. רצוי שיהיו נגד זיעה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by teapot,

שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dvirs12,

אני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בארה"ב לשימוש עם נגן MP3, עדיפות לIn Ear, אבל יש לי שאלה: האם יש הבדל משמעותי באיכות הצליל בטווח מחירים הזה בין אוזניות In-Ear לסגורות? ואם הסגורות יותר איכותיות תנו גם המלצה לסגורות (אבל קומפקטיות) בטווח הזה. תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by THE FOX,

מאחר ולא הייתי מרוצה מה PX100 בתחום הבאסים הייתי חייב להחליף למשהו יותר מתאים... לאחר המון חיפושים נתקלתי ב Sennheiser HD 485 לאחר קריאה מרובה של דעות ברחבי הרשת החלטתי שהן הכי מתאימות. האוזניות דיי גדולות , מכסות את כל האוזן, נוחות מאוד ואינן מכבידות. בשמיעה ראשונית, הדבר הראשון ששמים לב אליו היא כמות באס דיי רצינית. החלפתי לטראק טרנאנס והפלא ופלא הרבה יותר טוב ממה שציפתי מאוזניות. כל פרט ופרט נשמע במתוך קובץ השמע, "מגלים" דברים חדשים שהוקלטו בשירים שמכירים... מוזיקה שחורה נשמעות מעולה עקב כמויות הבאס המאסביות שבהן ובמיוחד האוסים. יש לציין שעברו כמה עשרות שעות של האזנה, איכות הצליל השתפרה מאוד ותחום הבאס יותר מדוייק ויותר מתון כעת. המצב אמור להשתפר עוד כשבוע-שבו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Pavlik,

שלום, בהנחה שאקנה את ה- SOLO 7 מהקניה הקבוצתית שמתארגנת פה, כרטיס קול שאינו מובנה בלוח האם, ייתן שיפור כלשהו? עיקר השימוש של הרמקולים הוא מוזיקה, לפעמים סרט. קראתי פה על משתמשים שיש להם משהו שנקרא "DAC". מה זה נותן לי בשילוב עם אותם רמקולים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום!! אני צריך בבקשה שתמליצו לי על אוזניות עד 600 ש"ח . הייעוד הוא בעיקר משחקים , אבל אני רוצה אותם גם לצפיית סרטים ושמיעת מוסיקה.. ראיתי כמה המלצות על האוזניות הללו: Steelpad SteelSound 5Hv2 http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1865 Steelpad SteelSound HD515 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=353090 אם יש יותר טובות לתקציב אז ציינו זאת.. אם לא , אז תאמרו לי איזה מהם טובים יותר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by INFERNO,

הרמקולים ההאלה שווים משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by THE FOX,

מחפש מגבר אוזניות פשוט וזול שיעשה תעבודה שלו וזהו. הכרטיס קול לא מגביר מספיק, אני מעוניין בעוד עוצמה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן! לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לרכוש מזרימדיה [סטרימר] לביתי. הדרישות הבסיסיות שלי היו מזרימדיה שמסוגל להזרים תכנים ברשת הWIFI בצורה טובה, להזרים קבצי וידאו באיכות גבוה באמצעות התקני פלאש\ כונן נייד בUSB, תמיכה מלאה ב1080P ו-5 ערוצי אודיו. אחרי בדיקה קצרה, וייעוד תקציב של בערך כ200$, הגעתי להתלבטות סופית בין שני מכשירים, בעלי תכונות דומות. ואשמח לעצתכם איזה מכשיר עדיף: הראשון - Popcorn Hour A200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750465 השני - Xtreamer Pro http://www.hometheater.co.il/article02021.%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-Xtreamer-Pro למי שיש את אחד המכשירים - אשמח להמלצות, חוו"ד וכו'. מי שמכיר ויודע - אשמח שייתן לי גם העדפה על אחד מבין השנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON נ.ב הם מחוברים למחשב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by approx,

כול רמקול יכול להיות סאב יש לי רמקול של S.R 60W ממערכת סטראיו יותר ישנה שלא בשימוש. ויש לי מערכת 5.1 ערוצים חדשה שקניתי ב300שקל והרמקול מתאים בול עכשיו אם אני יחבר אותו בתןר סאב אני ישמע יותר טוב את הבאסים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shahar0z,

שלום רב לחברי הפורום! אני חדש. קראתי הרבה בזמן האחרון והתחלטי להתלבט.. הshure sc3 הלכו לעולמן (הכבל הלך ואי אפשר להחליף אותו וכל הלחמה רק תפגע באיכות) מאחר ובגלל העבודה אני צריך ללכת לעשות התאמה לאטמי אוזניים התחלתי לשקול לקנות אוזניות בהתאמה. השאלה היא איזה?? מצד אחד לפי התגובות הjh-16 או 13 ממש מושכות אותי (מצד שני הן יקרות בטירוף והקופסה שלהן מבאסת כי הן באות בלי כלום) הwestone טיפה יותר זולות ולפי התגובות למרות שיש להן פחות אלמנטים הן עדיין נשמעות טוב כמו הjh או הue (וחלק טוענים שיותר) הue פחות מעניינות בהשוואה לjh. ומצד שלישי, יש את אודיו לוג'יק ואדוט שעושים את האוזניות שלהם בארץ (גם 3way) והמחיר טיפה יותר הגיוני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by N N C,

שלום, בבעלותי מערכת רמקולים של קריאייטיב SBS370 ששימשה אותי כבר שנתיים ואני מחפש להן תחליף... הגבול הוא 400 שקל אך כמובן שאשמח לא להתקרב אליו יותר מדי... כמובן שהדרישה היא מערכת 2.1. יש הצעות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by darko101,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש טלויזיה 42" לסלון ביתי. בדקתי על פי המחשבון שפורסם כאן מבחינת מרחק צפיה וכו', ו-42" זה הגודל הרצוי. התקציב שלי הוא עד 4200 ש"ח. יש המון טלויזיות בשוק שעומדות בסכום הזה, אבל מרוב פיצ'רים ודגמים ממש בלתי אפשרי לבחור. אני מעוניין כמובן שתהיה HD מלא, אבל הרבה יותר חשובה לי איכות הצפיה בערוצים רגילים (שזה עיקר הייעוד שלה). דבר נוסף הוא החיבורים - חשוב לי שיהיה חיבור HDMI. חיבור USB איננו חובה כלל, אבל אם יש אז עדיף שיקרא גם סרטים ולא רק מוסיקה. כמו כן, שיקרא גם כתוביות. כמו כן חובה שניתן יהיה לתלות את הטלויזיה על הקיר. אשמח לקבל המלצות לדגמים טובים שכדאי לי ללכת עליהם. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by urich,

טוב אני מחפש זוג אוזניות לא IEM בשביל הiaudio 7 שלי ואולי גם לsansa clip (צריך להגיע אלי זוג של CX300 שאחי כנראה יחרים לי) לשימוש מחוץ לבית בעיקר נסיעות ואולי גם למטרות של ריצות ברחוב. אז ככה אני מקשיב בעיקר למוסיקה רוק וקצת מכל השאר (אקוסטית, היפהופ, אלקטרונית וכו'). אני ממש מתלבט בין האוזניות בכותרת כשאני יכול לקנות את הפורטה פרו והסנהייסר מאיביי במחיר זול למדי או להשקיע עוד קצת ולקנות את הAKG שמאוד המליצו לי עליהן למרות שהן ברמת מחיר יותר גבוהה. אני לא שומע המון שעות רצוף מוזיקה (אם כן אז זה היה עם IEM בנסיעות ממש ארוכות שאין לי בקרוב כאלו) ככה שחום ונוחות האזנה להרבה זמן לא חשוב לי. אני כן מחפש צליל דינמי במה רחבה ואני לא חסיד של התמקדות בבסים לכן אני לא בטוח בקשר לפ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AdamS,

היי, קודם כל תודה לכולם שבגללכם קניתי את המערכת המדהימה הזאתי!! יש לי כרטיס קול - Audigy2 ZS - זה מה שהמליצו לי בפורום כאן בנוסף למערכת. עכשיו, חיברתי את הכל, התקנתי דרייברים והכל אבל עדיין יש משהו שמפריע לי. יש את המצב Stereo X2 שאני שומע בו, אבל אני חושב שה-PLII MUSIC שומעים יותר איכותי, אבל שומעים הכל מהסנטר. אני בעיקרון רוצה שישמעו מכל הרמקולים וחזק (: ה-Stereo X2 הוא בלי הסנטר והאחרים שומעים את הרוב דרכו וזה לא ממש נוח. אפשר לשמוע בכולם ללא דגש מיוחד על הסנטר? אדם

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתכוון לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלמישהו פה יש ניסיון בנושא. אם זה לא הפורום הרלוונטי אנא העבירו את השאלה שלי. אז כמו שאמרתי אני רוצה לבנות HTPC שישמש להקלטה מהטלויזיה, ניגון סרטים ודיסקים וכן למשחקים פה ושם. עלו לי מספר שאלות: 1. האם עדיף לקנות כרטיס ALL IN WONDER או לקנות שני כרטיסים נפרדים אחד לתצוגה ואחד ללכידה ? 2. אם אני קונה כרטיס עם טיונר, האם אפשר לוותר על הממיר של הכבלים/לווין ? אם אני כן משתמש בממיר, האם אפשר לוותר על טיונר ולקנות רק כרטיס לכידה ? 3. האם כרטיס ALL IN WONDER ידע לקלוט שידור ולהוציא אותו לטלויזיה באותו זמן ? (שבעצם שכבל מהממיר יתחבר לכרטיס ומהכרטיס לטלויזיה) ? 4. אם אני קונה כרטיס קול טוב, האם האיכות שלו תהיה כמו של מגבר נורמאל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כמו הכותרת אני צריך כרטיס קול מהאתר NEW EGG ההורים שלי טסים לארה"ב בקרוב אז בגלל זה אני רוצה משם עד 200-250 דולר הכרטיס הולך לשמש בעיקר למוזיקה אבל גם הרבה למשחקים תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים