אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מדיה סנטר בסלון שמחובר לטלויזיה בחיבור VGA. בכרטיס מסך הגדרתי את הטלויזיה כ- Extended desktop ואז אני גורר לשם את הסרט. הטלויזה מוגדרת על רזולוציה של 1920X1080 כלומר FULL HD ואני גם רואה סרטים ברזולוציה הזו האם העובדה שחיברתי את הטלויזיה בכבל VGA משפיעה על האיכות? האם כבל HDMI ישנה משהו? כשאני מחבר כבל HDMI (בנוסף ל-VGA) אני לא רואה כלום (כרטיס מסך של ATI).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שכשאני מכבה אור או שהמקרר בחדר אצלי מכבה את עצמו אז יש קפיצה כזו בחשמל שאני שומע ברמקולים שמחוברים למחשב. בכל מקרה גם באוזניות לפעמים אני שומע את זה דרך החיבור למגבר, האם זה יכול לפגוע באוזניות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את האוזניות ע"פ ההמלצות ואכן הסאונד טוב. אני כרגע משחק ב DIRT3 ושמתי לב שבניגוד לרמקולים, אני לא שומע את המנוע של הרכב כמעט, וכנ"ל לגבי הפרזנטורים במשחק. איך אני מכוון את האוזניות כך שאוכל לשמוע את כל הצלילים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב של 300 ש"ח, מיועד למטבח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה על אוזניות טובות עד 100$ לשימוש עם אייפון 6. ארצה את האוזניות הגדולות עם הקשת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות אלחוטיות טובות התקציב 200 ל 300 . חברה טובה .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך טלויזיה שמחובר כבר המון זמן למחשב באמצעות כבל VGA משני הצדדים. יעל המחשב אני משתמש בכרטיס מסך onboard וכל פעם אני מחליף בין הכבל של ה LCD לבין הכבל של הטלוזיה. באחת מהפעמים האחרונות כשחיברתי את הכבל של הטלויזיה המסך נדלק לשניה וישר הפך לשחור. ומאז בכל פעם שאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב התמוה מוצגת לשניה וישר לאחר מכן מסך שחור. כשאני מחבר בחזרה את הכבל של המסך LCD של המחשב, אני רואה שהרזולוציה מאוד מאוד גבוהה, ואז כעבור שניה הוא מגדיר את הרזולויצה מחדש לצפייה מיטבית. כמו שזה נראה בזמן חיבור מסך הטלויזיה, הווינדוס בוחר אוטומטית רזולוציה מאוד מאוד גבוהה, מעבר לטווח של הטלויזיה ולכן אני מקבל מסך שחור. מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקום לקנות רמקולים כאלה בינונים גדולים ישנים ואולי רסיבירים ישנים בזול מישהו מכיר חניות בדרום תל אביב או משהו לא יודע יש לי 2 רמקולים דיי חזקים ישנים ואני עוד שניים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,רכשתי את הasus essence stx לפני כמה ימים,חיברתי אותו התקנתי דרייברים,ציפיתי לשינוי משמעותי מהכרטיס קול המובנה,וקיבלתי שינוי מזערי ביותר. ציפיתי ליותר. הכרטיס קול מחובר למגבר מרנץ סטריאו 2235B שמגביר זוג מדפיים של קף. אני שומע רק קבצים באיכות 320KBS,והשאר FLAC.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב משובח למדי (Q9300, כ.מסך מעולה FX3500) שמשמש אותי בעיקר לעריכה דרך firewire על פרמייר. בנוסף, אני מחזיק אוסף ענק של קלטות וידאו שחייבות לעבור המרה לDVD לפני שיתכלו אל תהום הנשייה. האם שווה לרכוש לשם כך כ. טלוויזיה שייתן לי עוד כמה פיצ'ריםשיאפשרו לי להפוך את המחשב למדיה סנטר (על אילו תוכנות אתם ממליצים) או שאפשר ועדיף להסתפק במתאם מהסוג הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDnewmidm20csof, ולשמור את ההוצאה על מדיה סנטר משובח יותר לאח"כ? תודה רבה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אוזניות CX-300 לפני כמה חודשים. הם לא עברו התעללות בכלל, אבל היום שמתי לב שהאוזנייה שמחוברת לחוט הקצר בקושי מוציאה קול (לעומת האוזנייה האחרת פועלת בצורה רגילה). מה יכול לגרום לבעיה? בצד אחד ווליום של 30 נשמע כמו ווליום של 7 בנגן X5 :-\. לא ראיתי חוטים חשופים או משהו דומה, שום דבר לא אוטם את האוזנייה. מחרתיים אני אתקשר לחנות שממנה קניתי את האוזניות, לבדוק אם יוכלו לתקן במסגרת האחריות.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל הזמן שאני שומע שירים במחשב ואני גולש באינטרנט ביחד או שסתם אני משתמש בזיכרון למשהו אחר או נשמע בקיטועים האם אפשר לסדר את זה או שזה בעיה במחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כחודש קנית טלויזית LCD לחדר. הLCD של סמסונג מדגם A330 . חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל DVI (מהמחשב) ל HDMI (ל LCD), אורך הכבל כ 5 מטר. עכשיו כאשר אני מעביר את התמונה הכל עובד מצויין , חוץ מסרטים , ולא משנה באיזה איכות. אני פשוט רואה תמונה שחורה ורק שומע את הקול של הסרט. מול זה כאשר אני רואה סרטים און ליין מאיזה אתר הכל עובד כרגיל. הכרטיס הגרפי של ד"א הוא Radeon 9600 XT . עוד חשוב לציין שכאשר העברתי את התמונה של המחשב לטלויזיה הקודמת שלי ( 21 אינץ רגילה) זה אף פעם לא עשה לי בעיה דומה . האם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה ? בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אבי קנה לי MP4 שהיה בהונג-קונג כדאי שלא יהיה לי משעמם בצבא אז הבאתי סקירה קטנה כי יחסית למחיר ולתמורה זה נגן מדהים הנגן קורא את כל פורמטי המדיה שיש אני ניסיתי. הנגן עצמו נקי וחלק. הסאונד שלו טוב עד טוב מאוד, הנגן הוא נגן פלאש אך עם הנגן מקבלים זיכרון פלאש של 4GB שזה ממש מעולה הנגן גם מסוגל להקליט דברים מהטלויזיה שזה בכלל מדהים. ניתן גם לחבר את הנגן לטלוויזה כדי לראות סרט מהנגן לטלוזיה. ניתן ליראות תמונות וגם לקרוא כל מיני מסמכים למניהם הבטריה מחזיקה 16 שעות נגינה רצופה ו 10 שעות ווידאו גודל המסך הוא 3.5 אינצ' שזה דיי גדול הוא מיתחבר למחשב ע"י USB2 הנגן ניטען מהחשמל ולא ע"י ה-USB משך הטעינה כ2 וחצי - 3 שעות עד טעינה מושלמת החברה היא mymedia דגם A8 המחיר של …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, גיסי הביא לי טלוויזה 460MX-2 46 סמסונג (https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-460mx-2-46-lcd-flat-panel-display/specs/) מבדיקה שערכתי ראיתי שיש כניסה אחד של hd אחד עכשיו הצרכים של זה: 1)כזה חיבור של המחשב לטלויזה הרמקולים של המחשב,והמחשב בחדר הסמוך (העברתי כבל hd ל hd בחצי בית בשביל לחבר את המחשב) 2) כנירא יס או הוט 3)הזמנתי סטרימייר שתומך ב4k אמור להגיע עוד 3-4 שבועות ובסטריימר אשתמש בקודי נוצר אצלי בעיה כי יש שמה כניסה של hd 1 מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי את ה- Xstreamer Side Winder בעקבות המבצע שיש בימים הקרובים ב- KSP. קראתי על המוצר אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע. 1. האם יהיה נוח להורים שלי (הבנה בסיסית בתפעול מחשב) להשתמש במכשיר הזה? 2. איך המכשיר ניגש לסרטים שנמצאים על מחשבים אחרים ברשת? האם התפעול של הפונקציה הזו נוחה? 3. האם גישה ל- Youtube נוחה? 4. הארדיסק - הבנתי שמומלץ לקנות למכשיר הארדיסק 'ירוק' של 5400 RPM מכיוון שהמשכיר לא דואג לקירור שלו כל כך טוב. על מה הייתם ממליצים? (כדאי הארדיסק שיש גם ב- KSP) עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכדאי גם 500GB או פחות... אשמח לתשובות מהירות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. כרגע יש ברשותי את האוזניות Sennheiser PX100. האיכות שלהן פשוט מעולה. אבל הבעיה שלי איתן היא שהן לא מבודדות רעש.. וזה מוריד המון מהכיף והאיכות, כשאפילו אם אתה ממתין לאוטובוס בתחנה ליד כביש אתה לא יכול לשמוע את המוזיקה בלי רעש רקע מפריע... אני מעוניין באוזניות כפתוריות שייתנו לי בידוד (כמו אטמים), שהחוט שלהן יהיה בצורת Y (שני הצדדים שווים..) והכי הכי חשוב - איכותיות. קשה לי לוותר על האיכות של הPX100 ולכן איני מוכן להתפשר על איכות נמוכה יותר. אני שומע הכל, בין מטאל, לטראנס, רוק, פאנק. ככה שאני צריך שהטרבל, באס, מידל, ובעצם הכל יהיה איכותי וטוב... ולכן אני מוכן להשקיע את הכסף. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למנהלים, מצטער שפתחתי פה את האשכול פשוט לא ידעתי שזה לא המקום, אפשר בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול? :\ מצטער... רק לא לנעול בקשה :\ אוקיי אז אני מחפש לקנות נגד במחיר של 400-600 מקסימום אולי אפשר להיות עוד יותר טיפונת להיות גמיש. נגד MP3 שיקרא כל איכות מוסיקה גם אם היא גבוהה כמו 320KBS ומעלה אני לא צריך אותו בשביל וידיאו וכל זה, רק מוסיקה באיכות גבוהה ורצינית במקסימום הניתן במחיר הזה. עכשיו אני מצאתי נגן ממש אידיאלי בשבילי רק השאלה היא איך האיכות? איך הנגן? ואם יש אפישהו ביקורת עליו? הנה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 כנ"ל http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704137 איזה מבינהם? ושוב פעם איך הם? בעיכר השני FUZE? אה והכי חשוב שיהיה לפחותתת 5GB עוד: http://…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עד לאחרונה השתמשתי במערכת 4.1 ג'נרית שתפקדה במשך כמה שנים מצוין. את האמת, אע"פ היותה של חב' WINNER, האיכות שלה התעלתה על הרבה מערכות יקרות וטובות בהרבה ולכן גם זמן רב לא החלפתי. הבעיה היא שלאחרונה המערכת כבר מקרטעת [היא בת 10 שנים...] והגיע הזמן להחליף. עיקר השימוש שלי הוא למוזיקה, משחקים וסרטים. לכן גם אני מחפש מערכת שעומדת בעוצמות גבוהות עם סאונד טוב ובאס חזק שמסוגל להרעיד לי את החיים. אני מחפש מערכת 2.1 או 4.1, העיקר שתהיה מאוד איכותית ומסוגלת לעמוד בעוצמות מאוד גבוהות מבלי לאבד איכות. התקציב שלי הוא באזור ה-900 ש"ח. תודה לעוזרים \ ממליצים! אבקש גם קישור לדגמים שאתם ממליצים עליהם [לא בהכרח מאתר קנייה, אלא קישור למוצר עצמו שאני אראה בעיניים על מה מדובר]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קרובי משפחה שלי באים לארץ מארצות הברית ויש לי עד 3000 ש"ח לנגן MP3 ווידאיו מה דעכתם ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי 3 סטים שמתאימים בערך לתקציב שלי.. מה הכי עדיף לקחת? 1) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 2) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734172 3) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734595 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם אפשר בבקשה לינק לאתר שמוכרים בו תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד אחבר את הלוח אם שלי מסוג GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard /Products_Overview.aspx?ProductID=2554 למערכת קלנוע ביתית בצורה הטובה ביותר? (יש לי אפשרות לHDMI ,) שאלה נוספת האם יש לי בלוח אם תמיכה ב COAX ? האם השקע הכתום הוא מסוג COAX?) ואיזה כבל COAX מומלץ? (צריך בערך 3 מטר) עוד שאלה האם אפשר לחבר במקביל את המערכת בצורה הבאה:? HDMI מהמערכת ל LCD (כך שישמעו מהטלוזיה ברמקולים) ומה COAX שבמערכת למחשב (או דרך היציאה אופטית) כך שיהי אפשר לשמוע במקביל מהמחשב במערכת הרמקולים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום הביאו לי DVD לחדר מהדיוטי פרי. זה של LG עם וידאו וDVD ביחד! אבל לא הצלחתי לחבר אותו קיבלתי איתו שני כבלים: הראשון זה חיבור SCART בצד אחד, ובצד שני יוצאים 6 חיברוי RCA- כניסת אודיו שמאלית, יציאת אודיו שמאלית, כניסת אודיו ימינית, יציאת אודיו ימנית, כניסת וידאו ויציאת וידאו הכבל השני זה חבירו שנקרא AERIAL וצד שני זה חיבור שנקרא RF... ??? בטלויזיה יש לי חיבור SCART, חיבור אחד שכתוב לידו AUDIO ועוד חיבור שכתוב לידו VIDEO AV IN... מה לעשות?? לאן לחבר?!? אני צריך עוד כלבים או מתאמים או מה שבא איתו זה מספיק???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-