עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ToyMan,

לפני כחודש בערך קניתי את האוזניות ATH-AD700 בשביל משחקי מחשב הסאונד בסדר והכל אבל משהו אחד גורם לי להתחרט על הקנייה שלהם הם מאוד מאוד לא נוחות והאמת שאני סובל מכאבים איתם אני כבר לא יכול לשים אותם על הראש יותר מ10 דקות בלי להשתגע מכאבים.... הם מתלבשות לי על הראש מצוין והראש שלי בינוני לפחות לגיל (אני בן 15) הם לוחצות מאוד על הלסת שלי ועל הצוואר ולא משנה איך אני מסובב אותם ובאיזה דרך אני שם אותם זה תמיד לוחץ וגורם לכאבים אני לא יודע מה לעשות יש דרך לגרום להם פחות ללחוץ? (לפחות על הצוואר) אני לא יודע אם למתוח אותם בגלל 2 הכבלים שמעל האוזניה: איך אפשר להפסיק לסבול??.... אני לא רוצה למכור אותם!! אבל אם לא תהיה לי בררה אני כן.. וחבל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DORAZABI,

קניתי רמקולים של פיוניר Pioneer SRS33TB עם רסיבר הרמן AVR 158 חיברתי הכל למחשב עם כל מה שנדרש וזה עובד לי אבל אני שם לב שהרמקולים האחוריים מקוטעים אבל לא באופן מורגש..רק למי שמנסה להקשיב..אני מקריב את האוזן לרמקול האחורי וקולט שנגיד זמר שר אז לפתע אני שומע כככככ ואז נעלם לו הקול ואז אחרי כמה שניות שוב זה חוזר כאילו באופן מקוטע. חיברתי את הכבלים כמו שצריך ואין לי מושג מה הבעיה...כשאני משחק במחשב ושם מוד GAME אז הם עובדים טוב אבל המוד מיוזיק לא עובד טוב ברמקולים האחוריים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי מחפש רמקולים למחשב משהו עוצמתי עם סאב ו5 רמקולים. כמו שציינתי התקציב הוא 500 ש''ח.אגב איך לדעתכם fenda חברה של רמקולים,הייתם ממליצים? אשמח לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום!! אני צריך בבקשה שתמליצו לי על אוזניות עד 600 ש"ח . הייעוד הוא בעיקר משחקים , אבל אני רוצה אותם גם לצפיית סרטים ושמיעת מוסיקה.. ראיתי כמה המלצות על האוזניות הללו: Steelpad SteelSound 5Hv2 http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1865 Steelpad SteelSound HD515 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=353090 אם יש יותר טובות לתקציב אז ציינו זאת.. אם לא , אז תאמרו לי איזה מהם טובים יותר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי דגם 721S מסך LCD ואני רוצה לחבר את הממיר YES שלי לראות טלוויזיה איך אני יכול? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב ככה יש לי 2500 שקל למערכת... אני יודע שזה קצת...ומשו טוב כולכך לא יצא מיזה אבל...אם אפשר את המקס' שיצא במחיר כזה... אני צריך מערכת..סט של 5 רמקולים גדולים..לא הקטנים רסיבר..[בשביל לחבר את הרמקולים] ודי וי די אבל לא יותר מ2500 אם אפשר אפילו פחות מערכת בסגנון זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2692427 או זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1745648 זה סתם דוגמאות המליצו לי על JVC RX 5052 רסיבר... מה אתם אומרים? ומה עוד יש המלצות?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pro,

יש לי בעיה כל הזמן שאני שומע שירים במחשב ואני גולש באינטרנט ביחד או שסתם אני משתמש בזיכרון למשהו אחר או נשמע בקיטועים האם אפשר לסדר את זה או שזה בעיה במחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lover323,

www.lamir.co.il מה אתם אומרים על המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חג שמח יש לי מסך מחשב HD ממיר של הוט עם יציאות SCART ו RCA כרטיס טלוויזיה עם כניסות S VIDEO ו RCA ויציאות VGA אני יכול לחבר את המסך בכבל HDMI ל VGA בכרטיס טלוויזיה?יש כזה דבר? ואז להוציא מהממיר SCART ל S video +RCA לסאונד? איך לחבר כדי לקבל את האיכות תמונה הטובה ביותר מתוך מה שיש ברשותי מסך מחשב HD ממיר רגיל SCART ו RCA כרטיס טלוויזיה יציאת VGA וכניסות S VIDEO ו RCA כרגע זה המסך מחובר לכרטיס טלוויזיה ב VGA והממיר לכרטיס טלוויזיה ב RCA

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן חברים, יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק. כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ. למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת.... ניר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by idanm19,

היי ! מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו בארץ ? (היבואן PAN-SYSTEMS אומר שיביא אותו בעוד שבועיים, אבל בכל זאת..)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yot,

זה רישמי, האיי-פוד רושש אותי ל-5 עד 10 שנים הבאות. לאחרונה נהרס לי הכרטיס קול O/B (AC97 Codec) ואני נאלץ לקנות כרטיס חדש, עקב בעיות תקציב, ראיתי את ה-Live! 5.1 Value ב-200 שקל וזה בדיוק התקציב שיש לי. יספיק? יהייה שינוי מהכרטיס הקודם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ברשותי טלוויזיה סמסונג לפני כשנה נסגרה האפשרות להשתמש בסקייפ ע"י סמסונג. כיצד אני יכול לשוב ולהשתמש בסקייפ דרך הטלוויזיה ? האם ישנה חומרה כלשהיא או רכיב אחר שדרכו ניתן לעשות זאת ? (יש לי מצלמה יעודית של סמסונג לטלוויזיה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני צריך לקנות קולנוע ביתי שכולל סט רמקולים (אחוריים, קדמיים-רצפתיים מעץ וסנטר) ורסיבר עד 4000 שקל. אני מעדיף שהרמקולים יהיו מאותה חברה, אבל אם אין ברירה אז אפשר להתפשר. אבל הכי חשוב שמה שאני אקבל בסוף מבחינת איכות יהיה טוב! ד"א, ראיתי שאתם בכלל לא ממליצים על חנויות כמו שקם וכו לקניית סראונד! אז איפה אתם כן ממליצים לקנות?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by matan007,

מדובר על מערכת 5.1 של לוגיטק והיא המחליפה של ה- X530 וה- X540. מחר אני מתכנן לקנות אותה במבצע של 1+1 על לוגיטק באופיס דיפו. יוצא 350 ש"ח למערכת. האם היא טובה ומומלצת? יש למישהוא ניסיון איתה? ושאלה ממש חשובה לי היא האם ניתן לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LRa,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שבו אני רוצה להשתמש בכדי להריץ סרטים בסלון. ניסיתי להריץ סרט ב720P וזה היה איטי. יש פתרון זול שיאפשר לי להריץ סרטים ב-HD? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן! לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לרכוש מזרימדיה [סטרימר] לביתי. הדרישות הבסיסיות שלי היו מזרימדיה שמסוגל להזרים תכנים ברשת הWIFI בצורה טובה, להזרים קבצי וידאו באיכות גבוה באמצעות התקני פלאש\ כונן נייד בUSB, תמיכה מלאה ב1080P ו-5 ערוצי אודיו. אחרי בדיקה קצרה, וייעוד תקציב של בערך כ200$, הגעתי להתלבטות סופית בין שני מכשירים, בעלי תכונות דומות. ואשמח לעצתכם איזה מכשיר עדיף: הראשון - Popcorn Hour A200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750465 השני - Xtreamer Pro http://www.hometheater.co.il/article02021.%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-Xtreamer-Pro למי שיש את אחד המכשירים - אשמח להמלצות, חוו"ד וכו'. מי שמכיר ויודע - אשמח שייתן לי גם העדפה על אחד מבין השנ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום כרגע חזרתי עם הפלסמה החדשה דגם Marantz PDP42HD שילמתי עליה 5500 שקל ואני מאוד רוצה לשמוע מה דעתכם על הטלוויזיה ועל מחיר היה שם 2 דגמים של הטלוויזיה אחת בצבע לבן ב4700 שהיא HD READY והשחורה שהיא ב5500 והמוכר אמר לי שכבר יש כרטיס HD בפנים חיפשתי ואני לא מוצא יציאה של HD במסך אבל הוא אמר לי שHD מכוונים מהשלט וזה לא יציאה של כבל מישהו יכול לומר לי האם זה נכון ואיך אני רואה ב HD עם המסך? תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, אני מחפש רמקולים טובים למחשב לצורך עריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס ונגינה עם מקלדת שליטה.... האם לדעתכם Altec Lansing VS4621 - 2.1 יספיקו לי והאם הם טובים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, רכשתי את האוזניות ע"פ ההמלצות ואכן הסאונד טוב. אני כרגע משחק ב DIRT3 ושמתי לב שבניגוד לרמקולים, אני לא שומע את המנוע של הרכב כמעט, וכנ"ל לגבי הפרזנטורים במשחק. איך אני מכוון את האוזניות כך שאוכל לשמוע את כל הצלילים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by *BYZ*,

יש לי את הנגן iaudio x5 אני מחפש אוזניות שיהיו על האוזניים (ללא קשת) בתקציב של 150 ש"ח אבל אפשר לחרוג (לא יותר מ-200 ש"ח) איזה אוזניות אתם מציעים לי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by blackx,

שלום! אני מחפש רמקולים למחשב, שישמשו לשמיעת מוזיקה וסרטים (לחלוטין בלי משחקים), ואני מוכן להוציא על זה עד 180 ש"ח יש משהו שצריך לכוון אליו, או שבמחירים הללו הכל אותו ח*א?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jfkk,

שלום מרחק תצוגה 2.8 מטר האם 32 או 39 . חשבתי ללכת על 32 אינו תומך בקבצי mkv -אבל תומך WiFi Ready/DLNA. אם אני אחבר לו כבל רשת מהנתב מה האפשרות במצב כזה . האם זה שמיש או שכדאי בעתיד לקנות סטרימר לגבי קובץ mkv עם כתוביות בעברית לא תהיה בעיית צפיה http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=553&ArticleID=1436 או ללכת על הדגם של 39 . http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=1795 לפי המפרט אינו תומך באף אחת מהאופציות הפנסוניק 5 שנות אחריות . או ללכת על

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 3d7,

לגבי התמונה, אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD עם כבל S-Video מיציאת S-Video לכניסת S-Video. איך אני מעביר אודיו, אם אני רוצה להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה? האם יש מתאם מיציאת SPDIF קואקסיאלית בכרטיס קול לכניסת Component או RCA בטלוויזיה? מה השיטה הכי טובה (מבחינת איכות) להעברת סאונד מהמחשב לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TNAfan,

כנסו ל- http://www.yesh4u.co.il/Product.asp?productid=1837 תגידו לי אם המפרט + החנות הם טובים בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים