עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AVROMROTH,

מישהו ודע מתי הוא יגע לארץ וכמה הוא יעלה ? כי אני רוצה לקנות אותו ...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הזמנתי מגבר למחשב PHONIC XP 1000 http://www.phonic.com/partner/modules/product_explor/products_detail.php?product_id=96 ושני רמקולים מוניטורים JBL http://jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=K2%2ES9800WG&SerId=K2&sCatId= 11000 ש"ח יום ראשון זה מגיע אליי מה דעתכם השימוש מישחקים בעיקר BF2 ומוסיקה קלאב..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כמו הכותרת אני צריך כרטיס קול מהאתר NEW EGG ההורים שלי טסים לארה"ב בקרוב אז בגלל זה אני רוצה משם עד 200-250 דולר הכרטיס הולך לשמש בעיקר למוזיקה אבל גם הרבה למשחקים תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Badi_Mami,

שלום, ברשותי טלויזיה מדגם 47PFL8404 lcd אשר לא רוצה להידלק. מופיע לי 2 היבובים של נורה אדומה פעם ב3 שניות. הוחלף כבל חשמל הוחלף סוללות בשלט אבל היא עדיין לא רוצה להידלק. האם הבעיה רצינית? מדובר על TV שלפני 10 חודשים נגמרה לה האחריות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by trman,

מה צריך לחפש כשקונים את המגבר מיד 2 למשל? האם צריך להסתכל על נתונים טכניים/מותג. או להתרכז בחיפוש בעיות שעלולות להיות למכשיר, כמו כפתורים שלא מתפקדים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, הייתי מעוניין לקנות רמקולים למחשב. גודל החדר: 11~13 מ"ר. האם לדעתכם יתאים 5.1? רמקול בכל פינה בחדר (מה שידרוש כבל מספיק ארוך). כרגע יש בבעלותי אוזניות Razer Megalodon ככה שהייתי מעוניין ברמקולים שיתנו את החוויה וההרגשה כשצופים בסרט. ניתן לחרוג בהתאם (בסביבות 100 ש"ח, אך אם אפשר שלא - עדיף). מקווה לתשובה מהירה כי בעוד 30 דקות אני יוצא לעזריאלי וכנראה אני אקנה שם. בתשובתכם אנא התייחסו לגודל החדר והאם נראה לכם שמערכת 5.1 תתאים תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, ברצוני לקבל המלצות לרמקולים, התקציב שלי הוא בין 200 ל-300 ש"ח, הרמקולים בעיקרון מיועדים למחשב, יש לציין שיש לי חדר לא גדול במיוחד, בנוסף, יתכן ואני ירצה לחבר את הרמקולים מידי פעם גם לטלוויזיה (HD ready) שיש לי בחדר.. תודה רבה מראש,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המחשב הקודם שלי athlon 500 / tnt 2 32mb סתאם זרוק לי בבית וחשבתי להפוך אותו לsff בשביל קולנוע ביתי לשאלותי: המפרט מספיק לdivx באיכות סבירה ואם כן כמה זיכרון צריך? יש כבל או משהו אחר להמיר את היציאה הרגילה לs-video או משהו אחר כדי לחבר לטלוויזיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

העדפה לאוזניות שאפשר להזמין מזיגזג\פנדה בפנדה יש את הזלמן ב300 שקל בזיגזג יש אוזניות של SENNHEISER שמשום מה אף דגם לא זמין במלאי עדיפות למינימום מחיר במקסימום איכות לשמיעת שירים בלבד!! משחקים וסרטים אני שומע ב ATP3 אני רק צריך שירים לשמיעה בלילה ובזמן שיש משפחה בבית ולא כדאי לשים פול ווליום כ.קול סאונד סטורם - און בורד אוזניות שהמקסימום שלהם יהיה חזק, אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוה - לא מחריש אוזניים אבל ווליום ברמה טובה (: מצטער מראש על התקציב המוגבל אבל זה מה שאני מוכן להשקיע על אוזניות לשירים בלבד בלי צורך במגבר כמובן ודברים כאלה.. תודה. (:

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אם כן איך אני עושה זאת? יש לי סרט FULL HD במחשב, עם כתובית, אני רוצה לצרוב אותו עם הכתובית ולראות ב DVD.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by guy 12,

אהלן! יש לכם אולי עצות איך לסדר את החדר ככה שאוכל לנצל את הסראונד? צירפתי ציור שצויר בכישרון רב אני חייב לציין ( ) הכל אפשר להזיז חוץ מארון המגושם הזה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחפש אוזניות עם רמקולים אכיותיים לגימינג עד 400 שקל ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן חברים, יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק. כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ. למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת.... ניר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by srgshames,

אהלן אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בטווח מחירים של 1000-1500 שקל (עם אפשרות לחריגות עד 2000, מעדיף שלא). בעיקר בשביל מוזיקה (מכל הסגנונות - מטאל, טרנסים וכו'). הבנתי שהכי טוב לקנות רמקולים שמכילים sub מובנה בתוכם. תוכלו להמליץ לי מה לקנות? של איזו חברה, איזה נתונים אני מחפש בשביל איכות סאונד טובה? איזה סוג רמקולים - רצפתיים, מדף, או סוג אחר? אין לי מגבר, וכמו כן השולחן שלי ממוקם יחסית קרוב לקיר, כך שאם אני קונה רמקולים רצפתיים אחד מהם יהיה בין השולחן לקיר, בפינה של החדר. השאלה אם זה בסדר והקיר לא יפריע לאיכות הסאונד? שאלה נוספת - איפה מומלץ לחפש? ב-zap? או yad2? או בחנויות ספציפיות? אמרו לי שרמקולים בד"כ כמעט ולא מתקלקלים אז אין טעם להוציא הרבה כסף על רמקולים חדש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני צריך לקנות קולנוע ביתי שכולל סט רמקולים (אחוריים, קדמיים-רצפתיים מעץ וסנטר) ורסיבר עד 4000 שקל. אני מעדיף שהרמקולים יהיו מאותה חברה, אבל אם אין ברירה אז אפשר להתפשר. אבל הכי חשוב שמה שאני אקבל בסוף מבחינת איכות יהיה טוב! ד"א, ראיתי שאתם בכלל לא ממליצים על חנויות כמו שקם וכו לקניית סראונד! אז איפה אתם כן ממליצים לקנות?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה עד 5500 שקל עדיף אבל 5000 חשוב לי שתיהיה תאורה אחורית AMBLIGHT וחיבור USB שיהיה אפשר לראות סרטים מדיסק און קי בגודל 42 אינטץ . חשבתי אל זאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706952 מה אתם אומרים יש עוד הצעות ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חג שמח יש לי מסך מחשב HD ממיר של הוט עם יציאות SCART ו RCA כרטיס טלוויזיה עם כניסות S VIDEO ו RCA ויציאות VGA אני יכול לחבר את המסך בכבל HDMI ל VGA בכרטיס טלוויזיה?יש כזה דבר? ואז להוציא מהממיר SCART ל S video +RCA לסאונד? איך לחבר כדי לקבל את האיכות תמונה הטובה ביותר מתוך מה שיש ברשותי מסך מחשב HD ממיר רגיל SCART ו RCA כרטיס טלוויזיה יציאת VGA וכניסות S VIDEO ו RCA כרגע זה המסך מחובר לכרטיס טלוויזיה ב VGA והממיר לכרטיס טלוויזיה ב RCA

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. קניתי לפני שנה וחצי את הK24P בבאג ואוזניה אחת שלהם נדפקה. יש לי עדיין את תקופת האחריות אז באג החליפו לי אותם לK412P. לפי מה שאני יודע אלה הדגם המחליף של K24P שאותם כבר הפסיקו לייצר (תקנו אותי אם אני טועה) רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם חוץ מזה שאחד בצבע צהוב ואחד בצבע שחור והשוני בנרתיקים.. (אני אישית לא שמעתי הבדלים באיכות הסאונד) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני ישמח לקצת הסבר לגבי מה זה אומר ...אם אני מבין נכון מקצת קריאה אז הביט זה הרוחב פס וההרץ זה המהירות או טווח תדרים. האם יש אפשרות לנצל שמיעה ב 192 הרץ ו24 ביט? לפי מה שנראה כל המקורות והקבצים לא מסוגלים להגיע לרמת שמע כזאת.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום :-) הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה שלי. עד עכשיו ישבה לי בחדר מערכת Aiwa ב 200 שק"ל שהביאו לי לפני כמה שנים מהדיוטי פריי עם איכות סאונד בינונית מינוס (אם להיות מנומס). אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 איכותית לחדר, במחיר שנע בין 500-600 ש"ח (כמה איכותי שניתן להשיג במחירים אלו). כמה פרטים שחשוב לי להזכיר - החדר עצמו הוא קטן וכנראה שאני ישב ליד הרמקולים (חוסר מקום). טווח המוזיקה משתנה, מ Metal ל - מוזיקה קלאסית, מאחר ואני מקשיב לרוב הגאנרים (ככה שחשוב לי צליל יפה גם בגבוהים, וגם בנמוכים). מאחר שהמערכת עצמה סיפקה סאונד די גרוע, קניתי בארה"ב אוזניות יחסית איכותיות - Ultrasone HFI-550 http://www.sweetwater.com/store/detail/HFI550/ עד עכשיו - הייתי מחבר אותם למערכת Aiwa הישנה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tamiravigan,

חיפשתי בגוגל כלום! קראתי פה כמה ת'רדים ורשמו פה משהו על זה ואין לי מושג מה זה ואני מתחיל להתעניין בודיו וכל מה שקשור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ashraf,

למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הנגן CLIX2 של I-RIVER במקום כלשהו בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שבו אני רוצה להשתמש בכדי להריץ סרטים בסלון. ניסיתי להריץ סרט ב720P וזה היה איטי. יש פתרון זול שיאפשר לי להריץ סרטים ב-HD? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MoMo-P,

שלומלום לכולם... יש לי בעיה קצת שונה.. אני רוצה לראות בטלוויזיה שלי גם את מה שמציג המחשב וגם את מה שמציג ממיר הכבלים. הכוונה היא לא לראות במקביל כמובן.. אני מתכוון שאת שני המקורות שלי (המחשב והממיר) אני מחבר עם חיבור SV, אבל בטלוויזיה שלי יש רק כניסה אחת של SV.. הטלוויזיה היא רגילה (קופסא) ואין לה חיבורים נוספים כמו PC, אז תהיתי אם קיים חיבור כזה שיכול לקלוט שני SV לאחד, זאת אומרת שאני לא אצטרך כל פעם להחליף בין הכבלים.. בגילי זה כבר לא קל להוזיז כל יום את הטלוויזיה ולהחליף בין החיבורים.. פשוט מפצל שיוכל לזהות אות ולהמיר לי לבד את מקור הפלט... תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Amorphis,

עזרה בבקשה ברשותי כרטיס קול קריאטיב לייב פלאטינום 5.1 בכרטיס יציאה אופטית , שמסיבה בלתי מובנת אני לא מצליח להפעילה אני משתמש בווינדואוז אקס פי אם למישהו יש מידע כל שהו אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים