אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום! ראיתי בזאפ הרבה מערכות שמע 5.1 משולבות DVD עם מגבר סביב המחיר הזה 1500 ש"ח רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף והאם זה מביא ביצוע סביר, מערכת לדוגמא: http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=595&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he סה"כ אני לא פריק של סאונד אבל גם לא רוצה משהוא שלא מספק שמע סביר.... :s05: אה כן המערכת תחובר לסטרימר של אקסטרימר אם זה משנה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה סמסונג לפני כשנה נסגרה האפשרות להשתמש בסקייפ ע"י סמסונג. כיצד אני יכול לשוב ולהשתמש בסקייפ דרך הטלוויזיה ? האם ישנה חומרה כלשהיא או רכיב אחר שדרכו ניתן לעשות זאת ? (יש לי מצלמה יעודית של סמסונג לטלוויזיה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש TV, ודי נסגרתי על LG, ספציפית על הדגם LG 37LD460, שראיתי שעולה בסביבות 2.4K אך אז שמתי לב שיש גם את הדגם LG 42PW350 שעולה 1K יותר, אך מאפשר גם צפייה בתלת מימד. האם כדאי להשקיע ולרכוש את דגם התלת-מימד? (נראה לי שהוא לא Full HD, אבל גם HD READY זה איכות טובה מאוד...) כלומר: האם הדגם היקר מספק ביצועים טובים בצפייה רגילה ולא יהיו בעיות, או שעדיף ללכת על הדגם הרגיל והמוכר??? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. אני מחפש טלוויזיה LCD 32 אינץ' לחדר. השימושים יהיו צפייה בשידורים רגילים(בהמשך יהיה ממיר יס טוטאל), XBOX ויהיה מחובר למחשב נייד לצפייה בתוכן HD וכו'. אחרי שעשיתי קצת "שיעורי בית" הבנתי שאין צורך בLED (אולי אני טועה) והדברים החשובים הם פאנל משובח, ניגודיות גבוהה, זמן תגובה נמוך, חיבורים בשפע, רמקולים עם מעט איכות(DOLBY, SRS WOW), זווית צפייה רחבה ועדיפות למקלט DTT/עידן+. ואיך לא השאלה הכי גדולה היא הרזולוציה שעדיין לא הצלחתי להבין מה עדיף ל32 אינץ' FULL HD או READY... בכל אופן שאר הנתונים כמו אפליקציות (SMART), תמיכה בפורמטים למיניהם וכו' לא מעניינים כי הוא יהיה מחובר לנייד אז אין בהם צורך (לדעתי). התקציב הוא 2000 ש"ח ואין לי עדיפות לחברה מסוימת... אש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רכשתי את הasus essence stx לפני כמה ימים,חיברתי אותו התקנתי דרייברים,ציפיתי לשינוי משמעותי מהכרטיס קול המובנה,וקיבלתי שינוי מזערי ביותר. ציפיתי ליותר. הכרטיס קול מחובר למגבר מרנץ סטריאו 2235B שמגביר זוג מדפיים של קף. אני שומע רק קבצים באיכות 320KBS,והשאר FLAC.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה מי שהזמין ורוצה למכור או שהזמין ספייר אני רוצה לקנות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שיש לי כיום לFULL HD LED. התקציב שיש לי הוא 4-4.5. קראתי הרבה על הטלוויזיות וראיתי בעיינים שלי את הפיליפס החדשות PFL סדרה 7 ורואים בהם פשוט מדהים HD. האם יש המלצות נוספות בטווח המחירים הנל שיכולות להתאים לטווח המחירים, והאם בכלל כדאי ללכת על LCD? דא אני מעדיף להתרחק מפלזמה כי יש לי בחדר חלון די גדול. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד hp probook 6560b בעל יציאת display port ו-vga שאני מעוניין לחבר לרסיבר לטלוויזיה ולמסך מחשב. עד היום המחשב הנייח היה מחובר לטלוויזיה עם יציאת dvi (לבנה ארוכה) וכבל coax יחיד לכניסה דיגיטלית שמעביר קול רב ערוצי מכיוון שאני מעוניין להעיף את המחשב הנייח ולהשתמש בנייד בלבד רציתי לדעת מה הן אפשרויות בחיבור של שלושת המרכיבים יחדיו מידע נוסף: לרסיבר יש 2 כניסות קול דיגיטליות 1 אופטית שתפוסה ע"י הממיר של הוט והשנייה צהובה עגולה שאליה היה מחובר המחשב הנייח ועכשיו פנויה(נראה לי שזה נקרא coax) הערה חשובה: לרסיבר אין כניסות hdmi ולכן לא יכול לקבל אות וידיאו לטלוויזיה יש כניסת hdmi אחת וכניסת vga אחת ולצערי הייתי מחליף כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה ידנית…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המיקרולב. הגיעו היום. בכל אופו הסאונד לא חזק בכלל. על כל העוצמה מחובר לטלוויזיה ויש צורך בעוד. חיבור למחשב - אפשר להגביר בכל העוצמה וזה יהיה חזק.. אבל לא גומר על האוזניים. יש ברשותי כאן את הקריאטיב הישנים, העוצמה כמעט כפולה. זה הגיוני? במפרט הם חצי... קיבלתי מוצר דפוק? מה אתם אומרים? האיכות גם לא מדהימה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי Microlab solo 7c שרכשתי לפני כחצי שנה. שמתי לב לאחרונה שגם לאחר כיבוי הרמקול דרך השלט קיים איזשהו רעש סטטי ששומעים אותו כשמתקרבים עם האוזן לרמקול. ניסיתי להרחיק ממקורות מתח אחרים, שקע אחר וכאלה, לא עזר.. האם לדעתכם זה מצב לא תקין? מה ניתן לעשות במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser MX 550 sennheiser MX 500 sennheiser MX 400 koss SPARK PLUG ולמה? או שיש אוזניות יותר טובות עד 200 שקל? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.למישהו פה יש אותו? איך הוא? 2.כמה זמן מחזיקה הסוללה לוידאו? (אני יודע כמה היא מספיקה לאודיו) 3.אפשר להחליף לו סוללה למשהו יותר רציני או שצריך לפתוח את הנגן בשביל זה? 4.איך הקבצים מסודרים? לפי תיקיות או לפי טאגים?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים + מגבר 80 אחוז מהשימוש הוא מוזיקה 10 אחוז סרטים ו10 אחוז משחקים תקציב 800 שקל תודה מראש. אלכס.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: GigaByte K8VT800 Pro יש לי בו בעיה במשחקים. הייתה לי בעיה שבאיזשהו מצב במשחק המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש. שלחתי אימייל לתמיכה טכנית, ועזרו לי. הבעיה הייתה האצת הקול, ואמרו לי שאני צריך לשנות אותה לבסיסית ולא מלאה, והבעיה באמת נפתרה כתוצאה מכך. באיזשהו מצב במשחק נעצרת מוזיקה מסויימת, ומתחילה אחת חדשה, וזה קורה מהר ואז המחשב לא יכול להחזיק את עצמו ומפעיל את עצמו מחדש. עכשיו לפעמים האצת הקול חוזרת למלאה, ואני צריך לשנות שוב לבסיסית. כמו שאמרתי אם אני משנה לבסיסית הכל עובד מצויין ללא בעיה. אז כמו שאני חושב הבעיה היא בכרטיס הקול נכון? אם כן, אני רוצה המלצה לכרטיס קול טוב שיעבוד לי על המחשב: AMD Athlon 64 3000+ GigaByte K8VT800 Pro ATI Radeon …
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכיר את SoundBlaster Extigy אך אני מחפש משהו חזק יותר, שיכול להגיע לאיכות של Audigy2 (שידע לקרוא DVD-AUDIO, משהו שממש לא פופולארי בארץ), אבל עדיין נייד (כלומר אפשר לחבר אותו דרך חיבור USB, כמו את Extigy). מישהו מכיר מכשיר כזה, שלא עולה לי מחיר לא סביר? או האם עליי להסתפק בExtigy הקיים היום, בשביל הקלטות ביתיות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות לי מערכת לרכב. אין לי הבנה בכל הנושא של אודיו לרכב, ולכן אני מנסה להעזר בכם. אני רוצה לרכוש Cd-Player שעומד בתנאים הבאים: 1. מחיר: לא יקר, אין לי יותר מדי כסף להשקיע, 600-700 ש"ח. 2. פאנל נשלף - חובה! 3. MP3 (לא חובה, אבל מאוד חשוב לי) 4. 4x50w (אני מתכנן לחבר רק 2 רמקולים אחוריים בהתחלה, אבל שיהיה. לא יורד מ4x50w). 5. איכות שמע גבוהה. עריכה: עכשיו הסתכלתי במכירות של אתר walla.co.il ומצאתי את המוצר הבא: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1136899 הוא עונה על מירב דירושתי, השאלה היחידה היא האם הוא טוב, ושווה את ההשקעה או שכדאי לחפש משהו אחר.. בחיי לא שמעתי את השם Sunkyo (סילחו לי אם אייתתי לא נכון) ולכן אני …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי אורגנית CASIO CTK 411 שיש לה אפשרות לחיבור כבל מידי,עכשיו השאלה,אני יכול לחבר אותה למחשב בעזרת כבל USB MIDI,ולהשתמש בה בתוכנות כמו Finale וSibelius? ואם כן,מישהוא יכול להביא לי המלצה לחנות במרכז(פתח תקווה),שמוכרת כזה כבל(MIDI-USB) בזול?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שומע יותר מידי מוזיקה אבל לא מסגנון מסוים. מחפש סאונד איכותי ומחיר זול ככל שאפשר עם באס לא חזק אבל גם לא זניח. כל זאת בתקציב של עד כ800 ש"ח, למרות שאם בתוספת של עד 150 ש"ח אוכל לקבל שדרוג משמעותי אוכל להתגמש. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי את כל ההבדלים בין פורמטים של וידאו כמו BRRIP, R5 מה ההבדל בין קידוד DIVX ל-H264 וכו' או יכול להפנות למדריך שמסביר את ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לבעלי ידע בתחום מבקש לשמוע המלצות לזוג רמקוליים איכותיים לשמיעת מוזיקה . סרטים . וכד' - בעתיד מעוניין לחבר אותם למגבר חיצוני ומערכת סטראופונית .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שזה טבעי? שמתי לב שאם אני משאיר את הכפתור לחוץ לכמה שניות(10) ואז משחרר, אז אין את ה'פיצוץ' הזה ברמקולים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בארץ את הLogitech Z-5500 ..האם יש לרכוש באזור ה2000 ש"ח? ראיתי הודעה של Jay K שרשם בה שהרמקולים נרכשו באזור ה1900 ש"ח..מישהו יודע על חנויות שכאלה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מבצע בעולם הקולנוע על הדגם הנ"ל SHARP תוצרת יפן, 42 אינצ' FULL HD ב4590 ש"ח המחיר נראה מעולה, אבל קצת חשוד, ואחרי שחיפשתי בגוגל קצת פרטים על הטלויזיה הנ"ל לא מצאתי שום מידע חיובי או שלילי מישהו יודע מה הקאץ'? קישור למכירה http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=83
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-